Bu arada biz tavuğuz

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Oksana
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 100
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Bu arada biz tavuğuz

Unread post by Oksana »

Almanya’da, okullarda cinsiyet ayrımı gözetmeyen tuvaletler başlattık ve nasıl sadece erkek ya da kız değil, aynı zamanda tavuk ya da köpek olabileceğinizi anlatan bir ders başlattık... ve bu normal... Hayretler içerisindeyim)))
Ziyaret gerekli))))
Kaltak, bölgemizde bu horozlara ihtiyacımız var! Orada her şeyi kafandan atmak için.
These users thanked the author Oksana for the post (total 4):
Fargal94, Omut46, Sidor, Lexa55
tahmini
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 167
Registered for: 2 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Bu arada biz tavuğuz

Unread post by tahmini »

Oksanka, kahretsin! Muhtemelen hepsi orada sevişecekler mi?!
Ve şu anda genel olarak bekaret konusunda ne durumda olduklarını merak ediyorum..
Автор темы
Oksana
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Oksana »

tahmini, bununla neden ilgileniyorsun?
These users thanked the author Oksana for the post:
sapık
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 689
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by 0dlb0 »

Oksanka: 26 Feb 2024, 11:26 Almanya’daki okullarımızda cinsiyet ayrımı gözetmeyen tuvaletleri kullanıma sunduk
Rusya’da bu tür eğilimlere ihtiyacımız yok.
These users thanked the author 0dlb0 for the post:
Fargal94
Çatkır46
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Çatkır46 »

Tamamen raydan çıktılar. Seçmen geleceğe hazırlanıyor)))
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Venüs »

))) Erken çocukluktan itibaren kızların erkeklerin nasıl çalıştığıyla, erkeklerin de kızların nasıl çalıştığıyla ilgilendiğini kabul etmenin zamanı geldi. Yetişkin yaşamıyla ilgili yedi mührün ardındaki tüm bu sırlar, bir çocuğa karşı sağlıksız bir ilgiden başka bir şey geliştirmez. Peki, bu konuyla bağlantılı olarak geliştirdiğimiz utanç, birçok kompleksin ortaya çıkmasına neden oluyor. İnsanların kurtulması uzun zaman alır ve herkes başarılı olamaz.
Bu bir sorun ve gerçekten çözülmesi gerekiyor. Belki de ortak tuvaletler bu sorunu çözmenin ilk adımıdır.
These users thanked the author Venüs for the post (total 5):
RedFox, sapık, Ksenofon, Guguk kuşu, Korsan
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Tapkin »

Strecoza: 26 Feb 2024, 12:46 ))) Erken çocukluktan itibaren kızların erkeklerin nasıl çalıştığıyla, erkeklerin ise kızların nasıl çalıştığıyla ilgilendiğini kabul etmenin zamanı geldi. Yetişkin yaşamıyla ilgili yedi mührün ardındaki tüm bu sırlar, bir çocuğa karşı sağlıksız bir ilgiden başka bir şey geliştirmez. Peki, bu konuyla bağlantılı olarak geliştirdiğimiz utanç, birçok kompleksin ortaya çıkmasına neden oluyor. İnsanların kurtulması uzun zaman alır ve herkes başarılı olamaz.
Bu bir sorun ve gerçekten çözülmesi gerekiyor. Belki de ortak tuvaletler bu sorunu çözmenin ilk adımıdır.
Marinka"", siktir et, olduğu gibi kalsın .. yoksa hadi kendi gerçekliklerimizde "neyi anlamadık" yapalım!))))
:cat1:
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Zorba Carrie »

Anaokuluna benden başka kimse gitmedi mi? Orada her zaman ortak tuvaletler vardı. Ve bir şekilde büyüyüp geyik olamadılar çoğunlukla.
Her halükarda, okullarda kilitli kabinler var ve herkes için genel bir baskı değil. Ve köyde delikli bir tuvalet var, o da cinsiyet ayrımı yapmıyor, değil mi?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 11):
Venüs, Fargal94, MENZİL_, Manfred, Hafta sonu, Tolkala, sapık, Ksenofon, roman.romanov, Kayfolov, Korsan
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Tapkin: 26 Feb 2024, 12:50
))) Erken çocukluktan itibaren kızların erkeklerin nasıl çalıştığıyla, erkeklerin ise kızların nasıl çalıştığıyla ilgilendiğini kabul etmenin zamanı geldi. Yetişkin yaşamıyla ilgili yedi mührün ardındaki tüm bu sırlar, bir çocuğa karşı sağlıksız bir ilgiden başka bir şey geliştirmez. Peki, bu konuyla bağlantılı olarak geliştirdiğimiz utanç, birçok kompleksin ortaya çıkmasına neden oluyor. İnsanların kurtulması uzun zaman alır ve herkes başarılı olamaz.
Marinka"", siktir et, olduğu gibi kalsın .. yoksa hadi kendi gerçekliklerimizde "ne olduğunu anlamadık" yapalım!)))
n )))) Ahah. Ah, tavuk fikri hoşuma gitti))) Erkekler tuvaleti çoğu zaman boş oluyor ama kadınlar tuvaleti. Ve yakınlarda ortak bir tane yapsalardı, sıraya girip buna katlanmak ve bir gün sıramı beklemeden işemek yerine oraya giderdim.
Peki, bir de gerçeklerimiz. Geçen sene her hafta okulda bayrak çekmeye başladılar ve oğlum bir kere geç kalmıştı. Sınıf öğretmeni bana bunun ne kadar önemli olduğunu anlatmaya başladı ve ben de ona bayrağı neden indirdiklerini sordum??? Bir kez kaldırın ve gururla uçmasına izin verin. Bu soruya cevap veremiyordu. Kimse cevap veremez. Bir şey yaptığımızda, kelimenin tam anlamıyla hiç düşünmüyoruz. İnsanların soru sormasını yasaklıyorlar, bizi zombiye çeviriyorlar. Bu bizim gerçekliğimizdir.
These users thanked the author Venüs for the post (total 7):
Tanya, Zorba Carrie, Manfred, Tolkala, sapık, Ksenofon, Korsan
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Strecoza: 26 Feb 2024, 13:01
Strecoza: 26 Feb 2024, 12:46 ))) Erken çocukluktan itibaren kızların erkeklerin nasıl çalıştığıyla, erkeklerin ise kızların nasıl çalıştığıyla ilgilendiğini kabul etmenin zamanı geldi. Yetişkin yaşamıyla ilgili yedi mührün ardındaki tüm bu sırlar, bir çocuğa karşı sağlıksız bir ilgiden başka bir şey geliştirmez. Peki, bu konuyla bağlantılı olarak geliştirdiğimiz utanç, birçok kompleksin ortaya çıkmasına neden oluyor. İnsanların kurtulması uzun zaman alır ve herkes başarılı olamaz.
Marinka"", siktir et, olduğu gibi kalsın .. yoksa hadi kendi gerçekliklerimizde "ne olduğunu anlamadık" yapalım!)))
n )))) Ahah. Ah, tavuk fikri hoşuma gitti))) Erkekler tuvaleti çoğu zaman boş oluyor ama kadınlar tuvaleti. Ve yakınlarda ortak bir tane yapsalardı, sıraya girip buna katlanmak ve bir gün sıramı beklemeden işemek yerine oraya giderdim.
Peki, bir de gerçeklerimiz. Geçen sene her hafta okulda bayrak çekmeye başladılar ve oğlum bir kere geç kalmıştı. Sınıf öğretmeni bana bunun ne kadar önemli olduğunu anlatmaya başladı ve ben de ona bayrağı neden indirdiklerini sordum??? Bir kez kaldırın ve gururla uçmasına izin verin. Bu soruya cevap veremiyordu. Kimse cevap veremez. Bir şey yaptığımızda, kelimenin tam anlamıyla hiç düşünmüyoruz. İnsanların soru sormasını yasaklıyorlar, bizi zombiye çeviriyorlar. Bu bizim gerçekliğimiz.
Okulun neredeyse dörtte biri boyunca sivri uçlu bir kravat takmayı başardım!
Ne kadar utandığımı biliyorsun ders sırasında bir yerde inşaat yapıyorlardı... ve sonra neredeyse öncüleri tamamen kovdular (((
Annem benim ortalıkta taslak halinde dolaştığımı öğrendi.. işte bu şekilde kemer ekledim))), Yeni bir tane almak için hemen 1p10 kopek harcadım!) ))
(Hatırladım ve aptal gibi güldüm)
bok..tüm ülke KOMÜNİZM inşa ediyordu)))
:ROFL: : çılgın: :merhaba
These users thanked the author Tapkin for the post (total 2):
Fargal94, Juravl
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Eustace »

Strecoza: 26 Feb 2024, 13:01 sıraya girin, dayanın ve bir gün sıranızı beklemeden altını ıslatın.
Sanırım daha erken olurdun, sıra olmazdı seni durdurdum! Daha doğrusu siktir... sıra geldi. :dumayu: :pardon:
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Tapkin: 26 Feb 2024, 13:10
Tapkin: 26 Feb 2024, 12:50

Marinka"" , siktir et, olduğu gibi kalmasına izin ver .. yoksa "yapma" yaparız gerçeklerimizde ne olduğunu anlıyoruz!))))
) ))) Ahah. Ah, tavuk fikri hoşuma gitti))) Erkekler tuvaleti çoğu zaman boş oluyor ama kadınlar tuvaleti. Ve yakınlarda ortak bir tane yapsalardı, sıraya girip buna katlanmak ve bir gün sıramı beklemeden işemek yerine oraya giderdim.
Peki, bir de gerçeklerimiz. Geçen sene her hafta okulda bayrak çekmeye başladılar ve oğlum bir kere geç kalmıştı. Sınıf öğretmeni bana bunun ne kadar önemli olduğunu anlatmaya başladı ve ben de ona bayrağı neden indirdiklerini sordum??? Bir kez kaldırın ve gururla uçmasına izin verin. Bu soruya cevap veremiyordu. Kimse cevap veremez. Bir şey yaptığımızda, kelimenin tam anlamıyla hiç düşünmüyoruz. İnsanların soru sormasını yasaklıyorlar, bizi zombiye çeviriyorlar. Bu bizim gerçekliğimiz.
Ne kadar utandığımı biliyorsun ders sırasında bir yerde inşaat yapıyorlardı... ve sonra neredeyse öncüleri tamamen kovdular (((
Annem benim ortalıkta taslak halinde dolaştığımı öğrendi.. işte bu şekilde kemer ekledim))), Yeni bir tane almak için hemen 1p10 kopek harcadım!) ))
))) Onu senin için kim kemirdi? :cat2:
Автор темы
Oksana
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Oksana »

Ve anaokullarında ayrı bir tuvalet var))) Yetişkinler gibi kapılarla sadece her şey küçük)))
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Strecoza: 26 Feb 2024, 13:19
Strecoza: 26 Feb 2024, 13:01 )))) Ahah. Ah, tavuk fikri hoşuma gitti))) Erkekler tuvaleti çoğu zaman boş oluyor ama kadınlar tuvaleti. Ve yakınlarda ortak bir tane yapsalardı, sıraya girip buna katlanmak ve bir gün sıramı beklemeden işemek yerine oraya giderdim.
))) Onu senin için kim kemirdi? :cat2:
Teneffüste futbol oynuyordum...o anın hararetiyle bir parçayı kopardılar )))))
:çılgın:
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Tanya »

Bakın... ister tavuk olsun, ister civciv, erkeklerin yeterince hayal gücü vardır....
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Fargal94, sapık
hükümet38
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 247
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by hükümet38 »

İnsanlar nereye dinleneceklerini veya ilginç bir akşamı nasıl geçireceklerini düşünmek yerine, zombi evinin yanında oturuyor, bülbülü izliyor, tavuklarla ilgili civcivlerle ilgili alıntıları analiz ediyor, George Orwell "ahır" yazarken ne kadar haklıymış
Tek bir hayatınız var, yıkanıyorsunuz Beyninizi asıl meseleden uzaklaştırmak için, aldanmayın...
These users thanked the author hükümet38 for the post (total 2):
sapık, Korsan
tahmini
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 167

Unread post by tahmini »

Oksanka, çünkü bunun bir kez daha teşvik edeceğini düşünüyorum. çocukları "tutkuya" yönlendirir. Bu yüzden halihazırda "baştan çıkarılmış" kaç çocuğun olduğu ilginç hale geldi.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

estimya: 26 Feb 2024, 15:33 Oksanka, çünkü sanırım bir kez yine çocukları "tutkuya" itecektir. Böylece oradaki çocukların zaten bu kadar "baştan çıkarılmış" olması ilginç hale geldi.
))) Sanırım bir ders alacaklar bekaretten yoksun bırakılma üzerine))) Orada herkes yoksun kalacak ve baştan çıkarma kelimesi arkaikleşecek ve unutulmaya yüz tutacak. Birini baştan çıkarmak temelde imkansız olacağından.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
tahmini, Ksenofon
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515

Unread post by |_nadiren_| »

Strecoza: 26 Feb 2024, 13:01 ve ona bayrağın neden indirildiğini sordum??? Onu bir kez kaldırın ve gururla dalgalanmasına izin verin.
Sanırım çünkü "bayrağı kaldırmak" temel tören prosedürüdür. Yükseliyor olması elbette iyi bir şey. Ama bu “yükseltme” ritüeldir, onurludur, birine emanettir, düzenlidir, bayrağın temasının özü budur. Ve eğer onu bir kenara bırakmazsanız, üç gün içinde onu tamamen unutacaklar.

1 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
Strecoza: 26 Feb 2024, 15:56 ))) Sanırım bekaretini bozma konusunda bir ders alacaklar))) Orada her şeylerini kaybedecekler ve baştan çıkarma kelimesi arkaikleşip içine girecek unutkanlık. Birini baştan çıkarmak prensipte imkansız olacağından.
Şimdi çocuk cinselliğinde ve çocuklara ilgi duymada ayıplanacak bir şey olmadığını, bunun normal olduğunu ve bunun normal olduğunu bağırıyorlar. doğal olarak. Yani yakında pedofiliyi kaldıracaklar ve biz de burada resimlere öfkeyle admin’e 200 sayfa konu yazacağız :)
These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
tahmini
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

|_retko_|: 26 Feb 2024, 16:00
Strecoza: 26 Feb 2024, 13:01 ve ona bayrağın neden indirildiğini sordum??? Onu bir kez kaldırın ve gururla dalgalanmasına izin verin.
Sanırım çünkü "bayrağı kaldırmak" temel tören prosedürüdür. Yükseliyor olması elbette iyi bir şey. Ama bu “yükseltme” ritüeldir, onurludur, birine emanettir, düzenlidir, bayrağın temasının özü budur. Ve eğer atlamazsanız, üç gün içinde tamamen unutacaklar.
Bir şeyi düzenli yaptığınızda eylem gerçekleştirilir. otomatik olarak. Her birimiz en az bir kez evden çıkarken ütüyü mü kapattığımızı yoksa kapıyı mı kapattığımızı düşündük. Ve bir süre sonra bu onurlu ritüel eylem bir rutine dönüşüyor. Ve bu eylemin hala bir anlamı olmadığında, rutin acı verici olacaktır.
Zorba Carrie, Korsan
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515

Unread post by |_nadiren_| »

Strecoza: 26 Feb 2024, 16:08 Bir şeyi düzenli olarak yaptığınızda işlem otomatik olarak gerçekleştirilir. Her birimiz en az bir kez evden çıkarken ütüyü mü kapattığımızı yoksa kapıyı mı kapattığımızı düşündük. Ve bir süre sonra bu onurlu ritüel eylem bir rutine dönüşüyor. Ve bu eylemin hala bir anlamı olmadığında, rutin acı verici olacaktır.
Bilmiyorum.... mastürbasyon durumunda, bu prensip işe yaramıyor)) ))
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

|_retko_|: 26 Feb 2024, 16:12
Strecoza: 26 Feb 2024, 16:08 Düzenli olarak bir şey yaptığınızda işlem otomatik olarak gerçekleştirilir. Her birimiz en az bir kez evden çıkarken ütüyü mü kapattığımızı yoksa kapıyı mı kapattığımızı düşündük. Ve bir süre sonra bu onurlu ritüel eylem bir rutine dönüşüyor. Ve bu eylemin hala bir anlamı olmadığında, rutin acı verici olacaktır.
Bilmiyorum.... mastürbasyon durumunda, bu prensip işe yaramıyor)) )
))) Mastürbasyon yaparak eğleniyoruz)))
bot458
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 174
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: aseksüel

Unread post by bot458 »

Oksanka: 26 Feb 2024, 11:26 Kaltak, bu horozlara bölgemizde ihtiyacımız var! Böylece oradaki herkesin kafası karışacak.
Hangi makalenin etkisindesin?
Last edited by bot458 on 26 Feb 2024, 16:19, edited 1 time in total.
These users thanked the author bot458 for the post (total 3):
Oksana, Zorba Carrie, Korsan
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by zayıf bağırsak »

Onlara doğru şekilde osurmayı öğretmiyorlar mı?
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213

Unread post by Tanya »

Almanya’yı bilmiyorum. ama İspanya’yı biliyorum (kız kardeşim 1999’dan beri orada yaşıyor). Kız kardeşimin 15 yaşında bir kızı var, geçen yıl onlara geyler, lezbiyenler ve hoşgörü hakkında anlatılan tek bir ders vardı. kim olmak istediklerini kendilerinin seçebileceği gerçeği hakkında. erkek çocuk bir kız ya da ne istersen. Hiçbir şey empoze etmediler, sadece bir ders ve hepsi bu. Daha sonra kız kardeşi kızına sorar: Peki sen kimsin? Karar verdin mi? Kızı annesi karşısında şok oluyor: Anne ne yapıyorsun? Ben bir kızım, kafam iyi. Ve tüm sınıf normaldi, kimse kendine lazımlık demiyordu.
Bu konuda histerik olmaya gerek yok, bu tür dersler gençlerin özgürlük derecesini, ruh sağlığı derecesini belirlemek açısından önemli.
These users thanked the author Tanya for the post (total 8):
Oksana, Venüs, Zorba Carrie, |_nadiren_|, Ksenofon, bir saat, Guguk kuşu, Korsan
Автор темы
Oksana
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Oksana »

bot458, Rusya Federasyonu’nu kastettik) )) )

Tanya, umarım bizimkiler de aynı şekilde konuşur...
These users thanked the author Oksana for the post:
Tanya
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Tanya »

Bu arada, ortak tuvaletlere gelince, bu çok iyi. Standlar hâlâ kapalı. Aksi halde bizim ülkemizde çocuklar için eğlence, daha zayıf bir erkek çocuğunu kızlar tuvaletine itmek ve moronlar gibi gülmek, ama tuvalet ortak olduğu için bu daha az alay konusu oluyor.
Trende, ortak tuvaletler kimseyi rahatsız etmiyor gibi görünüyor.
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Zorba Carrie, Ksenofon
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Tanyushka: 26 Feb 2024, 16:59 Ve bizim ülkemizde çocuklar için eğlence, zayıf oğlanı kızlar tuvaletine itmektir
biz bu kadar eğlenmedik, eğlendik kendimiz içeri girelim! :(
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Tanya »

estimya: 26 Feb 2024, 15:33 Oksanka, çünkü sanırım bir kez yine çocukları "tutkuya" itecektir. Böylece kaç çocuğun halihazırda "baştan çıkarıldığı" ilginç hale geldi.
Ne kadar saçma yazıyorsun! Ortak tuvaletler, bu dünyada ne olduğuna, cinsiyete ve sapmalara dair dersler nasıl tutkuya doğru itiyor? Normal çocuklar her ülkede olduğu gibi küçüklüklerinde bebeklerle oynuyor, arkadaş ediniyor, kitap okuyor, kulüp ve bölümlere katılıyor, arkadaşlarıyla vakit geçiriyor. 1986’da SSCB’de bir arkadaşım var, 14 yaşında kürtaj yaptırdı... ve 16 yaşındayken sınıfından biri zaten doğum yapmıştı, iki kişi daha (kesinlikle biliyorum, yönü gördüm) ben) kürtaj yaptırdım. Her zaman ve her yerde rastgele gençler ve mütevazı gençler vardır ve olacaktır ve orada verilen derslerin sikişmeye ne zaman başladıklarıyla hiçbir ilgisi yoktur.

3 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
Eustace: 26 Feb 2024, 17:01
Tanya: 26 Feb 2024, 16:59 Ve ülkemizde çocuklar için eğlence, kendisinden daha zayıf olan bir çocuğu itmektir bir kızın tuvaletine
pek eğlenmedik, kendimiz girmek zorunda kaldık! :(
Aferin, senin adına sevindim. Ve en küçük oğlum çok kısaydı, en zayıfıydı Sınıfta ve aynı zamanda tüm teneffüslerde elinde bir kitapla oturuyordu, açgözlülükle okuyordu... böylece yaratıklar onu düzenli olarak yakalayıp kızlar tuvaletine itiyorlardı. Toplantıda gelip iteceğimi söylediğimde. bu çocuklar kızın kafasıyla tuvalete girdiler, eğer ebeveynleri yozlaşmışlarını sakinleştirmedilerse, o zaman benimkiyle her şey durdu... zayıflık derecesine göre başkalarına geçtiler.
These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
|_nadiren_|, Ksenofon, Korsan
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Tanyushka: 26 Feb 2024, 17:12 Aferin, senin adına sevindim. Ve en küçük oğlum çok kısaydı, sınıftaki herkesten daha zayıftı ve aynı zamanda tüm teneffüslerde elinde bir kitapla oturuyor, doymak bilmeden okuyordu... böylece yaratıklar onu düzenli olarak yakalayıp kızlar tuvaletine itiyorlardı. Toplantıda gelip bu çocukları kız kafasıyla tuvalete iteceğimi söylediğimde, eğer ebeveynler yozlaşmışlarını sakinleştirmezlerse... sonra benimkiyle her şey durdu... derecesine göre başkalarına geçtiler. zayıflık.
Eğlence’de bu Sifu’ya tahtadan bir paçavra atmak değil! :-D
These users thanked the author Eustace for the post:
Fargal94
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Tanyushka: 26 Feb 2024, 17:1216 yaşında, sınıftan biri zaten doğum yapmış, iki kişi daha (kesinlikle biliyorum, yönlendirmeyi kendim gördüm) kürtaj yaptırmış.
Bu rastgele cinsel ilişki değil, doğum kontrolü hakkında temel bilgi eksikliğidir. Alçakgönüllülüğün insanı süslediği ifadesini duydum ama çoğu zaman mütevazı insanlar kendilerine güvenmezler ve başkalarına karşı çok rahattırlar. Manipüle edilmeleri daha kolaydır.
Zorba Carrie, Ksenofon
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Eustace: 26 Feb 2024, 17:18
Aferin, senin adına sevindim. Ve en küçük oğlum çok kısaydı, sınıftaki herkesten daha zayıftı ve aynı zamanda tüm teneffüslerde elinde bir kitapla oturuyor, doymak bilmeden okuyordu... böylece yaratıklar onu düzenli olarak yakalayıp kızlar tuvaletine itiyorlardı. Toplantıda gelip bu çocukları kız kafasıyla tuvalete iteceğimi söylediğimde, eğer ebeveynler yozlaşmışlarını sakinleştirmezlerse... sonra benimkiyle her şey durdu... derecesine göre başkalarına geçtiler. zayıflık.
Eğlence’de bu Sifu’ya tahtadan bir paçavra atmak değil! :-D
Aynı sınıfta çalıştığımızı hissediyorum!)))))
:arkadaşlar: kahrolası sınıf arkadaşları!))))
These users thanked the author Tapkin for the post:
Fargal94
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Tapkin: 26 Feb 2024, 17:32 Aynı sınıfta okuduğumuz hissine kapılıyorum!)))))
sınıf arkadaşları, kahretsin!))))
:-D :bira:
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Tapkin, Eustace, çocuklar, bir buluşma düzenlememiz gerekiyor. Öğretmenin yerine ben olacağım)))) bir kırbaçla
Zorba Carrie, Ksenofon
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

:shock:
Strecoza: 26 Feb 2024, 17:51kırbaçla
gözlüklü mü? ve kafasında bir şişlik var mı?
red_fox
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 339

Unread post by red_fox »

Oksanka: 26 Feb 2024, 11:26 Almanya’daki okullarımızda cinsiyet ayrımı gözetmeyen tuvaletler başlattık ve nasıl sadece erkek ya da kız değil, aynı zamanda tavuk ya da köpek olabileceğinizi anlatan bir ders başlattık... ve bu normal.. . Hayretler içerisindeyim)))
Ziyaret gerekli))))
Nüfusun azaltılması ve kandırılması politikası.
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Eustace: 26 Feb 2024, 17:59 :shock:
Strecoza: 26 Feb 2024, 17:51kırbaçla
gözlüklü mü? ve kafasında bir şişlik var mı?
küçük bir aynan var mı?))) :wink:
n
1 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Strecoza :26 Feb 2024, 17:51 Tapkin, Eustace, çocuklar, bir buluşma ayarlamamız gerekiyor. Öğretmenin yerinde ben olacağım)))) kırbaçla
.. Katılıyorum)))
Ve biz Holiganı ilk masaya koyacağız. Saç örgüsünü çekeceğiz!))))) :-P
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Mart »

Oksanka: 26 Feb 2024, 11:26 Almanya’daki okullarımızda cinsiyet ayrımı gözetmeyen tuvaletleri kullanıma sunduk ve
Kabus dersini başlattık. Orada ne yapıyorsun? Ayrıca bunlardan biri mi?.. Cinsiyet ayrımı gözetmeyen?..
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Tapkin: 26 Feb 2024, 18:35 küçük bir aynanız var mı?))
0,5m’ye 1,5m yeterli olur, umurunda değil, Dragonfly’ı aramayacağım! :)
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Tapkin: 26 Feb 2024, 18:37 Ve holiganı ilk masaya koyacağız.. at kuyruğunu çekeceğiz!)))))
ona izin vermek daha iyi arkamıza otur, aynada ona bakacağız, ne tür bir külotla geldin :crazy:
These users thanked the author Eustace for the post:
Tapkin
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”