Bu arada biz tavuğuz
-
Автор темыOksana
- ön sevişme
- Total posts: 100
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Bu arada biz tavuğuz
Almanya’da, okullarda cinsiyet ayrımı gözetmeyen tuvaletler başlattık ve nasıl sadece erkek ya da kız değil, aynı zamanda tavuk ya da köpek olabileceğinizi anlatan bir ders başlattık... ve bu normal... Hayretler içerisindeyim)))
Ziyaret gerekli))))
Kaltak, bölgemizde bu horozlara ihtiyacımız var! Orada her şeyi kafandan atmak için.
Ziyaret gerekli))))
Kaltak, bölgemizde bu horozlara ihtiyacımız var! Orada her şeyi kafandan atmak için.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 2 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bu arada biz tavuğuz
Oksanka, kahretsin! Muhtemelen hepsi orada sevişecekler mi?!
Ve şu anda genel olarak bekaret konusunda ne durumda olduklarını merak ediyorum..
Ve şu anda genel olarak bekaret konusunda ne durumda olduklarını merak ediyorum..
-
Автор темыOksana
- ön sevişme
-
- Orgazm!
- Total posts: 689
- Registered for: 1 year 7 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 1 year 4 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 3 months
))) Erken çocukluktan itibaren kızların erkeklerin nasıl çalıştığıyla, erkeklerin de kızların nasıl çalıştığıyla ilgilendiğini kabul etmenin zamanı geldi. Yetişkin yaşamıyla ilgili yedi mührün ardındaki tüm bu sırlar, bir çocuğa karşı sağlıksız bir ilgiden başka bir şey geliştirmez. Peki, bu konuyla bağlantılı olarak geliştirdiğimiz utanç, birçok kompleksin ortaya çıkmasına neden oluyor. İnsanların kurtulması uzun zaman alır ve herkes başarılı olamaz.
Bu bir sorun ve gerçekten çözülmesi gerekiyor. Belki de ortak tuvaletler bu sorunu çözmenin ilk adımıdır.
Bu bir sorun ve gerçekten çözülmesi gerekiyor. Belki de ortak tuvaletler bu sorunu çözmenin ilk adımıdır.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 6 months
Marinka"", siktir et, olduğu gibi kalsın .. yoksa hadi kendi gerçekliklerimizde "neyi anlamadık" yapalım!))))Strecoza: ↑26 Feb 2024, 12:46 ))) Erken çocukluktan itibaren kızların erkeklerin nasıl çalıştığıyla, erkeklerin ise kızların nasıl çalıştığıyla ilgilendiğini kabul etmenin zamanı geldi. Yetişkin yaşamıyla ilgili yedi mührün ardındaki tüm bu sırlar, bir çocuğa karşı sağlıksız bir ilgiden başka bir şey geliştirmez. Peki, bu konuyla bağlantılı olarak geliştirdiğimiz utanç, birçok kompleksin ortaya çıkmasına neden oluyor. İnsanların kurtulması uzun zaman alır ve herkes başarılı olamaz.

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Anaokuluna benden başka kimse gitmedi mi? Orada her zaman ortak tuvaletler vardı. Ve bir şekilde büyüyüp geyik olamadılar çoğunlukla.
Her halükarda, okullarda kilitli kabinler var ve herkes için genel bir baskı değil. Ve köyde delikli bir tuvalet var, o da cinsiyet ayrımı yapmıyor, değil mi?
Her halükarda, okullarda kilitli kabinler var ve herkes için genel bir baskı değil. Ve köyde delikli bir tuvalet var, o da cinsiyet ayrımı yapmıyor, değil mi?
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 11):
- Venüs, Fargal94, MENZİL_, Manfred, Hafta sonu, Tolkala, sapık, Ksenofon, roman.romanov, Kayfolov, Korsan
-
- Nirvana’dayım
Peki, bir de gerçeklerimiz. Geçen sene her hafta okulda bayrak çekmeye başladılar ve oğlum bir kere geç kalmıştı. Sınıf öğretmeni bana bunun ne kadar önemli olduğunu anlatmaya başladı ve ben de ona bayrağı neden indirdiklerini sordum??? Bir kez kaldırın ve gururla uçmasına izin verin. Bu soruya cevap veremiyordu. Kimse cevap veremez. Bir şey yaptığımızda, kelimenin tam anlamıyla hiç düşünmüyoruz. İnsanların soru sormasını yasaklıyorlar, bizi zombiye çeviriyorlar. Bu bizim gerçekliğimizdir.
n )))) Ahah. Ah, tavuk fikri hoşuma gitti))) Erkekler tuvaleti çoğu zaman boş oluyor ama kadınlar tuvaleti. Ve yakınlarda ortak bir tane yapsalardı, sıraya girip buna katlanmak ve bir gün sıramı beklemeden işemek yerine oraya giderdim.Tapkin: ↑26 Feb 2024, 12:50Marinka"", siktir et, olduğu gibi kalsın .. yoksa hadi kendi gerçekliklerimizde "ne olduğunu anlamadık" yapalım!)))))) Erken çocukluktan itibaren kızların erkeklerin nasıl çalıştığıyla, erkeklerin ise kızların nasıl çalıştığıyla ilgilendiğini kabul etmenin zamanı geldi. Yetişkin yaşamıyla ilgili yedi mührün ardındaki tüm bu sırlar, bir çocuğa karşı sağlıksız bir ilgiden başka bir şey geliştirmez. Peki, bu konuyla bağlantılı olarak geliştirdiğimiz utanç, birçok kompleksin ortaya çıkmasına neden oluyor. İnsanların kurtulması uzun zaman alır ve herkes başarılı olamaz.
![]()
Peki, bir de gerçeklerimiz. Geçen sene her hafta okulda bayrak çekmeye başladılar ve oğlum bir kere geç kalmıştı. Sınıf öğretmeni bana bunun ne kadar önemli olduğunu anlatmaya başladı ve ben de ona bayrağı neden indirdiklerini sordum??? Bir kez kaldırın ve gururla uçmasına izin verin. Bu soruya cevap veremiyordu. Kimse cevap veremez. Bir şey yaptığımızda, kelimenin tam anlamıyla hiç düşünmüyoruz. İnsanların soru sormasını yasaklıyorlar, bizi zombiye çeviriyorlar. Bu bizim gerçekliğimizdir.
-
- En güçlü orgazm!
Ne kadar utandığımı biliyorsun ders sırasında bir yerde inşaat yapıyorlardı... ve sonra neredeyse öncüleri tamamen kovdular (((
Annem benim ortalıkta taslak halinde dolaştığımı öğrendi.. işte bu şekilde kemer ekledim))), Yeni bir tane almak için hemen 1p10 kopek harcadım!) ))
(Hatırladım ve aptal gibi güldüm)
bok..tüm ülke KOMÜNİZM inşa ediyordu)))
: çılgın: :merhaba
Okulun neredeyse dörtte biri boyunca sivri uçlu bir kravat takmayı başardım!Strecoza: ↑26 Feb 2024, 13:01n )))) Ahah. Ah, tavuk fikri hoşuma gitti))) Erkekler tuvaleti çoğu zaman boş oluyor ama kadınlar tuvaleti. Ve yakınlarda ortak bir tane yapsalardı, sıraya girip buna katlanmak ve bir gün sıramı beklemeden işemek yerine oraya giderdim.Marinka"", siktir et, olduğu gibi kalsın .. yoksa hadi kendi gerçekliklerimizde "ne olduğunu anlamadık" yapalım!)))Strecoza: ↑26 Feb 2024, 12:46 ))) Erken çocukluktan itibaren kızların erkeklerin nasıl çalıştığıyla, erkeklerin ise kızların nasıl çalıştığıyla ilgilendiğini kabul etmenin zamanı geldi. Yetişkin yaşamıyla ilgili yedi mührün ardındaki tüm bu sırlar, bir çocuğa karşı sağlıksız bir ilgiden başka bir şey geliştirmez. Peki, bu konuyla bağlantılı olarak geliştirdiğimiz utanç, birçok kompleksin ortaya çıkmasına neden oluyor. İnsanların kurtulması uzun zaman alır ve herkes başarılı olamaz.
![]()
Peki, bir de gerçeklerimiz. Geçen sene her hafta okulda bayrak çekmeye başladılar ve oğlum bir kere geç kalmıştı. Sınıf öğretmeni bana bunun ne kadar önemli olduğunu anlatmaya başladı ve ben de ona bayrağı neden indirdiklerini sordum??? Bir kez kaldırın ve gururla uçmasına izin verin. Bu soruya cevap veremiyordu. Kimse cevap veremez. Bir şey yaptığımızda, kelimenin tam anlamıyla hiç düşünmüyoruz. İnsanların soru sormasını yasaklıyorlar, bizi zombiye çeviriyorlar. Bu bizim gerçekliğimiz.
Ne kadar utandığımı biliyorsun ders sırasında bir yerde inşaat yapıyorlardı... ve sonra neredeyse öncüleri tamamen kovdular (((
Annem benim ortalıkta taslak halinde dolaştığımı öğrendi.. işte bu şekilde kemer ekledim))), Yeni bir tane almak için hemen 1p10 kopek harcadım!) ))

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 8 months
Sanırım daha erken olurdun, sıra olmazdı seni durdurdum! Daha doğrusu siktir... sıra geldi.

-
- Nirvana’dayım
))) Onu senin için kim kemirdi?Tapkin: ↑26 Feb 2024, 13:10Okulun neredeyse dörtte biri boyunca sivri uçlu bir kravat takmayı başardım!) ))) Ahah. Ah, tavuk fikri hoşuma gitti))) Erkekler tuvaleti çoğu zaman boş oluyor ama kadınlar tuvaleti. Ve yakınlarda ortak bir tane yapsalardı, sıraya girip buna katlanmak ve bir gün sıramı beklemeden işemek yerine oraya giderdim.
Peki, bir de gerçeklerimiz. Geçen sene her hafta okulda bayrak çekmeye başladılar ve oğlum bir kere geç kalmıştı. Sınıf öğretmeni bana bunun ne kadar önemli olduğunu anlatmaya başladı ve ben de ona bayrağı neden indirdiklerini sordum??? Bir kez kaldırın ve gururla uçmasına izin verin. Bu soruya cevap veremiyordu. Kimse cevap veremez. Bir şey yaptığımızda, kelimenin tam anlamıyla hiç düşünmüyoruz. İnsanların soru sormasını yasaklıyorlar, bizi zombiye çeviriyorlar. Bu bizim gerçekliğimiz.

-
Автор темыOksana
- ön sevişme
Ve anaokullarında ayrı bir tuvalet var))) Yetişkinler gibi kapılarla sadece her şey küçük)))
-
- En güçlü orgazm!
:çılgın:
Teneffüste futbol oynuyordum...o anın hararetiyle bir parçayı kopardılar )))))Strecoza: ↑26 Feb 2024, 13:19))) Onu senin için kim kemirdi?Okulun neredeyse dörtte biri boyunca sivri uçlu bir kravat takmayı başardım!Strecoza: ↑26 Feb 2024, 13:01 )))) Ahah. Ah, tavuk fikri hoşuma gitti))) Erkekler tuvaleti çoğu zaman boş oluyor ama kadınlar tuvaleti. Ve yakınlarda ortak bir tane yapsalardı, sıraya girip buna katlanmak ve bir gün sıramı beklemeden işemek yerine oraya giderdim.
![]()
:çılgın:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 9 months
Bakın... ister tavuk olsun, ister civciv, erkeklerin yeterince hayal gücü vardır....
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
İnsanlar nereye dinleneceklerini veya ilginç bir akşamı nasıl geçireceklerini düşünmek yerine, zombi evinin yanında oturuyor, bülbülü izliyor, tavuklarla ilgili civcivlerle ilgili alıntıları analiz ediyor, George Orwell "ahır" yazarken ne kadar haklıymış
Tek bir hayatınız var, yıkanıyorsunuz Beyninizi asıl meseleden uzaklaştırmak için, aldanmayın...
Tek bir hayatınız var, yıkanıyorsunuz Beyninizi asıl meseleden uzaklaştırmak için, aldanmayın...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
Oksanka, çünkü bunun bir kez daha teşvik edeceğini düşünüyorum. çocukları "tutkuya" yönlendirir. Bu yüzden halihazırda "baştan çıkarılmış" kaç çocuğun olduğu ilginç hale geldi.
-
- Nirvana’dayım
))) Sanırım bir ders alacaklar bekaretten yoksun bırakılma üzerine))) Orada herkes yoksun kalacak ve baştan çıkarma kelimesi arkaikleşecek ve unutulmaya yüz tutacak. Birini baştan çıkarmak temelde imkansız olacağından.
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 2 years
1 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
Sanırım çünkü "bayrağı kaldırmak" temel tören prosedürüdür. Yükseliyor olması elbette iyi bir şey. Ama bu “yükseltme” ritüeldir, onurludur, birine emanettir, düzenlidir, bayrağın temasının özü budur. Ve eğer onu bir kenara bırakmazsanız, üç gün içinde onu tamamen unutacaklar.
1 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
Şimdi çocuk cinselliğinde ve çocuklara ilgi duymada ayıplanacak bir şey olmadığını, bunun normal olduğunu ve bunun normal olduğunu bağırıyorlar. doğal olarak. Yani yakında pedofiliyi kaldıracaklar ve biz de burada resimlere öfkeyle admin’e 200 sayfa konu yazacağız

- These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
- tahmini
-
- Nirvana’dayım
Bir şeyi düzenli yaptığınızda eylem gerçekleştirilir. otomatik olarak. Her birimiz en az bir kez evden çıkarken ütüyü mü kapattığımızı yoksa kapıyı mı kapattığımızı düşündük. Ve bir süre sonra bu onurlu ritüel eylem bir rutine dönüşüyor. Ve bu eylemin hala bir anlamı olmadığında, rutin acı verici olacaktır.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Korsan
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 2 years
Bilmiyorum.... mastürbasyon durumunda, bu prensip işe yaramıyor)) ))Strecoza: ↑26 Feb 2024, 16:08 Bir şeyi düzenli olarak yaptığınızda işlem otomatik olarak gerçekleştirilir. Her birimiz en az bir kez evden çıkarken ütüyü mü kapattığımızı yoksa kapıyı mı kapattığımızı düşündük. Ve bir süre sonra bu onurlu ritüel eylem bir rutine dönüşüyor. Ve bu eylemin hala bir anlamı olmadığında, rutin acı verici olacaktır.
-
- Nirvana’dayım
))) Mastürbasyon yaparak eğleniyoruz)))|_retko_|: ↑26 Feb 2024, 16:12Bilmiyorum.... mastürbasyon durumunda, bu prensip işe yaramıyor)) )Strecoza: ↑26 Feb 2024, 16:08 Düzenli olarak bir şey yaptığınızda işlem otomatik olarak gerçekleştirilir. Her birimiz en az bir kez evden çıkarken ütüyü mü kapattığımızı yoksa kapıyı mı kapattığımızı düşündük. Ve bir süre sonra bu onurlu ritüel eylem bir rutine dönüşüyor. Ve bu eylemin hala bir anlamı olmadığında, rutin acı verici olacaktır.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 174
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: aseksüel
Hangi makalenin etkisindesin?
Last edited by bot458 on 26 Feb 2024, 16:19, edited 1 time in total.
- These users thanked the author bot458 for the post (total 3):
- Oksana, Zorba Carrie, Korsan
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 5 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Almanya’yı bilmiyorum. ama İspanya’yı biliyorum (kız kardeşim 1999’dan beri orada yaşıyor). Kız kardeşimin 15 yaşında bir kızı var, geçen yıl onlara geyler, lezbiyenler ve hoşgörü hakkında anlatılan tek bir ders vardı. kim olmak istediklerini kendilerinin seçebileceği gerçeği hakkında. erkek çocuk bir kız ya da ne istersen. Hiçbir şey empoze etmediler, sadece bir ders ve hepsi bu. Daha sonra kız kardeşi kızına sorar: Peki sen kimsin? Karar verdin mi? Kızı annesi karşısında şok oluyor: Anne ne yapıyorsun? Ben bir kızım, kafam iyi. Ve tüm sınıf normaldi, kimse kendine lazımlık demiyordu.
Bu konuda histerik olmaya gerek yok, bu tür dersler gençlerin özgürlük derecesini, ruh sağlığı derecesini belirlemek açısından önemli.
Bu konuda histerik olmaya gerek yok, bu tür dersler gençlerin özgürlük derecesini, ruh sağlığı derecesini belirlemek açısından önemli.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 8):
- Oksana, Venüs, Zorba Carrie, |_nadiren_|, Ksenofon, bir saat, Guguk kuşu, Korsan
-
Автор темыOksana
- ön sevişme
bot458, Rusya Federasyonu’nu kastettik) )) )
Tanya, umarım bizimkiler de aynı şekilde konuşur...
Tanya, umarım bizimkiler de aynı şekilde konuşur...
-
- Penetrasyon
Bu arada, ortak tuvaletlere gelince, bu çok iyi. Standlar hâlâ kapalı. Aksi halde bizim ülkemizde çocuklar için eğlence, daha zayıf bir erkek çocuğunu kızlar tuvaletine itmek ve moronlar gibi gülmek, ama tuvalet ortak olduğu için bu daha az alay konusu oluyor.
Trende, ortak tuvaletler kimseyi rahatsız etmiyor gibi görünüyor.
Trende, ortak tuvaletler kimseyi rahatsız etmiyor gibi görünüyor.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Ksenofon
-
- Nirvana’dayım
-
- Penetrasyon
3 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
Ne kadar saçma yazıyorsun! Ortak tuvaletler, bu dünyada ne olduğuna, cinsiyete ve sapmalara dair dersler nasıl tutkuya doğru itiyor? Normal çocuklar her ülkede olduğu gibi küçüklüklerinde bebeklerle oynuyor, arkadaş ediniyor, kitap okuyor, kulüp ve bölümlere katılıyor, arkadaşlarıyla vakit geçiriyor. 1986’da SSCB’de bir arkadaşım var, 14 yaşında kürtaj yaptırdı... ve 16 yaşındayken sınıfından biri zaten doğum yapmıştı, iki kişi daha (kesinlikle biliyorum, yönü gördüm) ben) kürtaj yaptırdım. Her zaman ve her yerde rastgele gençler ve mütevazı gençler vardır ve olacaktır ve orada verilen derslerin sikişmeye ne zaman başladıklarıyla hiçbir ilgisi yoktur.
3 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
Aferin, senin adına sevindim. Ve en küçük oğlum çok kısaydı, en zayıfıydı Sınıfta ve aynı zamanda tüm teneffüslerde elinde bir kitapla oturuyordu, açgözlülükle okuyordu... böylece yaratıklar onu düzenli olarak yakalayıp kızlar tuvaletine itiyorlardı. Toplantıda gelip iteceğimi söylediğimde. bu çocuklar kızın kafasıyla tuvalete girdiler, eğer ebeveynleri yozlaşmışlarını sakinleştirmedilerse, o zaman benimkiyle her şey durdu... zayıflık derecesine göre başkalarına geçtiler.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- |_nadiren_|, Ksenofon, Korsan
-
- Nirvana’dayım
Eğlence’de bu Sifu’ya tahtadan bir paçavra atmak değil!Tanyushka: ↑26 Feb 2024, 17:12 Aferin, senin adına sevindim. Ve en küçük oğlum çok kısaydı, sınıftaki herkesten daha zayıftı ve aynı zamanda tüm teneffüslerde elinde bir kitapla oturuyor, doymak bilmeden okuyordu... böylece yaratıklar onu düzenli olarak yakalayıp kızlar tuvaletine itiyorlardı. Toplantıda gelip bu çocukları kız kafasıyla tuvalete iteceğimi söylediğimde, eğer ebeveynler yozlaşmışlarını sakinleştirmezlerse... sonra benimkiyle her şey durdu... derecesine göre başkalarına geçtiler. zayıflık.

-
- Nirvana’dayım
Bu rastgele cinsel ilişki değil, doğum kontrolü hakkında temel bilgi eksikliğidir. Alçakgönüllülüğün insanı süslediği ifadesini duydum ama çoğu zaman mütevazı insanlar kendilerine güvenmezler ve başkalarına karşı çok rahattırlar. Manipüle edilmeleri daha kolaydır.
- Zorba Carrie, Ksenofon
-
- En güçlü orgazm!
:arkadaşlar: kahrolası sınıf arkadaşları!))))
Aynı sınıfta çalıştığımızı hissediyorum!)))))Eustace: ↑26 Feb 2024, 17:18Eğlence’de bu Sifu’ya tahtadan bir paçavra atmak değil!Aferin, senin adına sevindim. Ve en küçük oğlum çok kısaydı, sınıftaki herkesten daha zayıftı ve aynı zamanda tüm teneffüslerde elinde bir kitapla oturuyor, doymak bilmeden okuyordu... böylece yaratıklar onu düzenli olarak yakalayıp kızlar tuvaletine itiyorlardı. Toplantıda gelip bu çocukları kız kafasıyla tuvalete iteceğimi söylediğimde, eğer ebeveynler yozlaşmışlarını sakinleştirmezlerse... sonra benimkiyle her şey durdu... derecesine göre başkalarına geçtiler. zayıflık.![]()
:arkadaşlar: kahrolası sınıf arkadaşları!))))
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Tapkin, Eustace, çocuklar, bir buluşma düzenlememiz gerekiyor. Öğretmenin yerine ben olacağım)))) bir kırbaçla
- Zorba Carrie, Ksenofon
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
-
- En güçlü orgazm!

n
1 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Ve biz Holiganı ilk masaya koyacağız. Saç örgüsünü çekeceğiz!)))))
küçük bir aynan var mı?)))

n
1 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
.. Katılıyorum)))Strecoza :26 Feb 2024, 17:51 Tapkin, Eustace, çocuklar, bir buluşma ayarlamamız gerekiyor. Öğretmenin yerinde ben olacağım)))) kırbaçla
Ve biz Holiganı ilk masaya koyacağız. Saç örgüsünü çekeceğiz!)))))

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 8 months
Kabus dersini başlattık. Orada ne yapıyorsun? Ayrıca bunlardan biri mi?.. Cinsiyet ayrımı gözetmeyen?..
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
ona izin vermek daha iyi arkamıza otur, aynada ona bakacağız, ne tür bir külotla geldin

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 331 Views
-
Last post by sergey.petruhin
-
- 105 Replies