Kızlar, kendimizi savunmak için elimizde ne var?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Viyola
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Kızlar, kendimizi savunmak için elimizde ne var?

Unread post by Viyola »

Bu konudan ilham alınmıştır
Strecoza: 19 Dec 2023, 15:08 Bu yüzden travmatik bir tabancam var.
Başka kimde gaz tüpü veya örneğin şok tabancası var?
These users thanked the author Viyola for the post:
aryamari
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 4 months
 Re: Kızlar, kendimizi savunmak için elimizde ne var?

Unread post by zayıf bağırsak »

Strecoza: 19 Jan 2024, 13:34 Bu arada bu iyi bir fikir ama ya istemezsen? O halde görünüşe göre yanında dışkı taşıman gerekiyor?))))
Kendini savunacak cesaretin yoksa, o zaman boktan kork)) ve potansiyel olarak tehlikeli bir şey bekleniyorsa kaka yapmayın. İdeal olarak, kaka yaptıktan sonra o gün hiçbir yere gitmeyin.
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Christmas_Christmas »

Zayıf bağırsak: 19 Jan 2024, 16:58 İdeal - kaka yaptıktan sonra o gün hiçbir yere gitmeyin
damn.... yani sana göre ben işe gitmem gerekiyor.... kaka yapmadan.... "diğer olaylardan" bahsetmiyorum bile... prensipte zor olmayabilir... ama bir manyakla karşılaşmayabilirim... kahretsin, hiç kutlamamak daha iyi.. yeni yılı kutlamam manyak değil.... sadece her gün işe gidiyorum... ve şimdi neye katlanmalıyım?.... ve eğer artık değilse mümkün... kahretsin o zaman ne olabilir? belki... hayır, oraya bir tampon koyabilirim..... belki iş gününün sonuna kadar dayanmama yardımcı olur... tek soru şu, gerçekten mi? buna değer mi?
O zaman yıkamamak daha iyi... yıllarca örneğin... bir manyağın yaklaşmayacağı anlamına gelmiyor... ama aynı zamanda para da kazanabilirsiniz... aralarında böcekler vardı gizli insanlar..... Yanlarına gittim ve yarım saat sonra "temiz" oldular..
gerçek yan etki... uzun süre daireye giremeyecekler zaman da))))
şaka yapıyorum.... eğer varsa
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486

Unread post by Venüs »

Zayıf bağırsak: 19 Jan 2024, 16:58
Strecoza: 19 Jan 2024, 13:34 Bu arada bu iyi bir fikir ama ya istemezsen? O halde görünüşe göre yanında dışkı taşıman gerekiyor?))))
Kendini savunacak cesaretin yoksa, o zaman boktan kork)) ve potansiyel olarak tehlikeli bir şey bekleniyorsa kaka yapmayın. İdeal olarak, kaka yaptıktan sonra o gün hiçbir yere gitmeyin
))) Önceki gün müshil alın)))) Elbette)) )

43 saniye sonra gönderildi:
aleksandrovich.dmitriy: 19 Jan 2024, 16:18 Ayrıca videoyu bilgisayarınıza yükleyebilir, YouTube’a aktarabilir ve videoyu bir mesaja ekleyebilirsiniz.
))) Başka ne var yükleyebilir miyim?)))
Автор темы
Viyola
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Viyola »

Strecoza: 19 Jan 2024, 14:51 I. Evden silahsız çıkmam.
Silahını nerede taşıdığını söyle, peki, bu ağır, çok ağır bir demir parçası mı?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Viola: 19 Jan 2024, 17:42
Ve. Evden silahsız çıkmam.
Silahını nerede taşıdığını söyle, peki, bu ağır, çok ağır bir demir parçası mı?
Normal, spor bir sırt çantam var. Islanmayanları Dicatlon’dan alıyorum. Bütün eşyalarım orada.
Çiçekler
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 186
Registered for: 1 year 4 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Çiçekler »

Zayıf bağırsak: 19 Jan 2024, 13:21 Bir yerde bir tecavüzcüyü korkutmak için bir kızın kendine sıçması gerektiğini okumuştum
Eğer konu şiddetse, o zaman evet. %99,9’unda arzu + fırsat anında ortadan kaybolacaktır (ve/veya yazılacaktır). Ayrıca hemen kusturmayı da öneririm, çünkü bir buçuk saniye içinde yukarıda önerilen herhangi bir koruma aracını bir yerden çekip, alarma geçirip kullanmaya başlamak sadece filmlerde olur. Ve eski zamanlardan beri bir gelenek olduğu gibi, iki parmağınızı 0,1 saniyede işeyip ağzınıza sokmak kolaydır. Üstelik bu, tecavüzcünün kurbana karşı maksimum ilgisini uyandırarak tam da kendi kendine geğirmektir. Ayrıca ağzınızı hızla köpürtmek, gözlerinizi devirmek, mırıldanmak, kollarınızı döndürmek ve şarkıcı Linda’ya benzemek de iyi bir fikirdir.
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by MENZİL_ »

Viyola, Strecoza,
Soğukkanlılık ve sakinlik nereden geliyor?
İç saldırganlık olmadan dış saldırganlık gerçekleşmez.
Pek çok örnek var.
Ve görünen ve en büyük örneklerden biri şu anda bütünün gözünün önünde gerçekleşiyor. dünya.

Tam olarak 20 yıldır saldırganlık/şiddet konusunu inceliyorum. Hem teoride (diğer insanların örneklerini kullanarak çeşitli durumları inceleyerek) hem de pratikte - Ben çorba aldım ve bu "bacakların" nereden büyüdüğünü biliyorum.

Bir şekilde bir tuğla sadece başınıza düşmüyor.
Birisi şöyle diyecek: hâlâ düşüyor. Ve kurbanın kafasına tuğlayı düşüreni suçlayacak.
Son olarak saldırganlık yalnızca dışsal bir unsurdur. O her zaman ve yalnızca dışarıdadır.
Evet?
Yani?;)

Hayır!

Evet, dışarıdan bakıldığında hepimiz çok kabarıkız ve içeride neler oluyor?

Tecavüz sahnelerinin olduğu (iyi ve gerçekçi konu ve senaryolara sahip) filmlerden örnekler vereceğim -
"Voroshilov Shooter" ve "Kardeş" .

Bunun gerçek olmadığı, ancak "aniden" ve "birdenbire" tecavüzün nerede ortaya çıkabileceğinin canlı bir örneği olduğu açıktır.

Kadın yarısına soru: Tecavüze uğrayanların kişiliklerinin özünü yakaladınız mı?

Saldırganlık = şiddet.

Farklı filmlerden iki kurban bu noktaya geldi. Ama tamamen kendileri değil.

Şimdi bakın.

İlk durumda, saf kız reddedemezdi, psikolojik olarak ezilmiş bir yerdeydi (ve annesi genel olarak bir fahişeydi) ve sınırlarımı koruyamadım. Genç ve saf. Annesi ondan ayrılıp onu büyükbabasına bırakmasına rağmen henüz annesinden kopmamıştır.
İçindeki kız annesi için bunun gereksiz olduğunu düşünüyordu (suçluluk duygusu içsel saldırganlığın bir nedenidir).
Öte yandan kız terk edildiği için üzülüyordu (zaten kendine karşı saldırganlık gösteriyordu). Ve ona tecavüz eden o pislikler (aynı zamanda saldırgan - çok fazla gurur var, yani yüceltme) bundan bilinçsizce yararlandı. Bir denizci ile bir denizcinin birbirlerini uzaktan görmeleri gibi.

"Kardeş" filmi söz konusu olduğunda - daha anlaşılır ve daha basit bir durum.
Burada kısaca açıklayabilirsiniz.

Madam, kendisini içki içip döven kocasının kurbanı olmaya alışkın.
Ve hayatını değiştirmesi istendiğinde bile bunu kabul etmedi. Bu içsel saldırganlıktır, kendine şiddettir.

Kendinizi savunmak için koca bir cephanelik satın alabilirsiniz, ancak kendinizi anlayana ve pazar istasyonunu kafanızda durdurana kadar hiçbir şey işe yaramayacak.

İşte cevap: Soğukkanlılık ve sakinlik nereden geliyor? Hem silahlı hem de silahsız.
Автор темы
Viyola
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Viyola »

VARG_: 19 Jan 2024, 23:02 Kendinizi savunmak için koca bir cephanelik satın alabilirsiniz, ancak kendinizi anlayana ve pazar istasyonunuzu kafanızda durdurana kadar hiçbir şey işe yaramayacaktır.
Nasıl bir soğukkanlılıktan, nasıl bir pazar istasyonundan bahsettiğinizi anlamıyorum, köpeğe gaz sıktığımı söylemiştim, sahibi daha sonra tasmasını taktı ve gitti, Travmatik tabancaya gelince, Dragonfly’ın sadece havaya ateş ettiğine inanmıyorum, bunun hakkında yazdı ve bunun için silah ruhsatınızı alabilirler.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Viola: 20 Jan 2024, 14:44
Kendinizi savunmak için koca bir cephanelik satın alabilirsiniz, ancak kendinizi anlayana ve pazar istasyonunu kafanızda durdurana kadar hiçbir şey işe yaramayacak.
Neden bahsettiğinizi, nasıl bir soğukkanlılıktan, nasıl bir pazar istasyonundan bahsettiğinizi anlamıyorum, köpeğe gaz kapsülü kullandığımı söylemiştim, köpeğin sahibi daha sonra onu tasmaya taktı. ve ayrıldım, travmatik tabancaya gelince, Dragonfly’ın sadece havaya ateş ettiğine inanmıyorum, bunun hakkında yazdı ve bunun için silah ruhsatınızı alabilirler.
Çarşı -tren istasyonu nedir? Tren istasyonundaki çarşı mı, yoksa çarşıdaki istasyon mu?
Lisans altı ay süreyle verilir. Bu süre içerisinde silah satın almadıysanız yenisine kaydolmanız gerekecektir. Ne tür bir gaz spreyiniz var, adı nedir?
These users thanked the author Venüs for the post:
Natalie
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Christmas_Christmas »

İnsanlar, ya bana öyle geldi ya da... ama öyle görünmediyse, o zaman saygı duyulan Strecoza, boşuna... neden prensipte bir kızın veya saygı duyulan Yusufçuk’un karşı koyamayacağını düşünüyorsunuz? özellikle karşı koyamıyorum...

Yapamayacağımı yazdığımda sadece kendi adıma konuştum. Ben yapamam, diğeri yapamaz, üçüncüsü...
Eh, Stekoza kendi ayakları üzerinde durabiliyor... Lanet olsun, artık bahane uydurması mı gerekiyor? ya da ne? dürüst olmak gerekirse bir çeşit saçmalık.
Önemli olan, baykuşun koruma yöntemlerini fark edebilecek olmasıdır...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Natalie, Venüs, Sibiryak89
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by MENZİL_ »

Viola: 20 Jan 2024, 14:44 Neden bahsettiğinizi anlamıyorum, nasıl bir soğukkanlılıktan, nasıl bir pazar istasyonundan bahsettiğinizi, köpeğin sahibi olan köpeğe gaz sıktığımı söylemiştim zaten
Evet beni affet, yardım et... Basitten derine ve genele doğru ilerledim - işin içinde iğrenç şeyler var, Tanrı beni affetsin, bir kadının bedenine ve kişiliğine tecavüz.
Erkeklere de tecavüz ediliyor. Hem koridorlarda hem de asansörlerde.
Ve dominolarla dişlerini kırıyorlar ve sonra...
Bu korkuyu nasıl buldun?

Burada forumda sevmediğimi yazmıştım’ Eskilerini bitirmeden yeni bir ilişkiye başlama.
Sıkıcıyım! Ve sana ne demek istediğimi anlatana kadar kaltak (bu sana göre değil), sakin olmayacağım.

Kızlar nefsi müdafaa için ne kullanmalı ve soğukkanlılık ne işe yarar? ve pazar istasyonunun bununla bir ilgisi var mı?

Pecal veya biber gazı - burada bir köpeğin veya bir manyağın zevkine odaklanmalısınız. Bazı insanlar zeytini, bazıları ise tatlı veya baharatlı kırmızı biberi sever.

Fakat tüm bu ana akım fetiş muskaları (elektrikli sersemletici silahlar, gaz tabancaları, tabancalar) işe yarıyor; bu şaşırtıcı ama doğru. Doğru, bir noktada tekleme yaparlar ve siz de buna inanmayı bırakırsınız.
Ama gerçek şu ki, güvenliğe olan inancınızın ve emniyet duygunuzun taşıyıcıları bu fetiş muskalar değil, kendinizsiniz ve bana ve çevredeki (ve birilerini tehdit eden) dünyaya karşı düşünceleriniz, duygu tutumunuz.

Çocukluğumdan beri bir köpek sürüsünün defalarca saldırılarına maruz kaldım.
Hayır, ısırmadılar.
Daha sonra ısırdım ve sonra küçük bir melez, küt dişleriyle bir asfalt süpürücüsü bana gerçekten zarar veremezdi. Etrafını sardılar ve havlayan ve sivri uçlu ağızlarıyla bir adım atmasına izin vermediler. Korkuyordum, ağlıyordum ve ne yapacağımı bilmiyordum. Ve bunlar orta boy köpekler.

Çocuk çocuktur ve göreceli tehlike altındayken cinsiyetine göre kim olduğu önemli değildir.

Neyi kaçırıyordum Daha sonra? Bir adım at ve ne olursa olsun gel. Üstelik ben bu köpeklere kötü bir şey yapmadım. Ve böyle düşünceler yoktu.
Ve bu "havlayan şeytani olanlar" bende korkuya ve gizli bir suçluluk duygusuna neden oldu. İçimde bu kadar saçmalık varken (kafamdaki çarşı istasyonu - korku ve suçluluk) sakinlik ortaya çıkamadı.
Korku içgüdüsel ve faydalı bir şeydir. Bütünlüğümüzün, yaşamımızın ve sağlığımızın koruyucusu. Her türlü beladan korur.
Ama korku/bekçi maaşının artırılmasını istediğinde kime inandığınızı düşünün. Nasıl pahalıya satılacağını biliyor...tehlike yanılsaması.

Her insanın avantajları ve dezavantajları vardır. Biz mükemmel değiliz.
Fakat dikkatimizi odakladığımız şey “Hayat” adında bir piyango topunu nereye götüreceğimizdir.
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 510
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by natalya.harita »

Poşetin içerisinde biber gazı bulunmaktadır ve amacına uygun hiç kullanılmamıştır.
These users thanked the author natalya.harita for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Sibiryak89
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

VARG_: 21 Jan 2024, 00:07 Çocukluğumdan beri bir köpek sürüsünün defalarca saldırısına maruz kalıyorum.
))) Ah, köpekler beni seviyor ve her zaman sevmişlerdir ben, çocukluğumdan beri. En agresif olanlar bile beni okşamaya başladı. Bunun nedeni köpeklerin iyi bir insanı hissetmesidir. İçgüdüsel olarak.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Natalie, Stopkin
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by MENZİL_ »

Strecoza: 21 Jan 2024, 12:39 Ah, köpekler beni seviyor ve çocukluğumdan beri hep sevdiler. En agresif olanlar bile beni okşamaya başladı. Bunun nedeni köpeklerin iyi bir insanı hissetmesidir. İçgüdüsel olarak.
Yani bana saldıran grup aynıydı.
Okula giderken 5-6 tanesi bu köpeklerin yaşadığı ve koruduğu bir işletme vardı. O zamanlar başlangıçta ders çalışıyordum. İlk iki yıl bu işletmenin önünden geçmek acı vericiydi. Ve en ilginci sadece çocuklara saldırıyorlar. Uzaktan yetişkinlere havladılar.
Annem ve diğer çocukların ebeveynleri işletmenin müdürüne şikayette bulunmaya gittiler, ancak bu etki geçici oldu. En huzursuz köpekler kapalı kapının altından sokağa girdiler.
Üçüncü yılda bu öfkeli köpekler ortadan kayboldu ve geriye sadece yetişkin yavru köpekler kaldı. İkincisi, büyüdüklerinde kimseye saldırmadılar, hatta nadiren havladılar)).

Ve çocukluğumdan beri köpeklerle zevkle ilgileniyorum. Aynı bekçi melezlerinin yaşadığı evimizin yanında bir otoparkımız vardı. Ve bahçemizde birkaç köpek yaşıyordu. Evin sakinleri onları besledi ve kötü havalarda ve kışın girişe girmelerine izin verildi. Ve bu köpeklerle oynadım, onları korkmadan okşadım, bazen onlara pirzola, bazen de sosis ikram ettim.
Ön patisinin kütüğü olan küçük siyah bir köpek vardı. Ona özel bir şekilde davrandım; çoğu zaman onu besledim.

Birkaç yıl sonra, başka bir bölgeye taşındıktan sonra bir köpek alma fikri ortaya çıktı, ancak ailem açıkça reddetti : "Bir kedi sorun değil. Ve eğer onunla kendin ilgilenirsen. Ve dairede köpeğe yer yok."
Ebeveynleri şehirden ayrıldıklarında bir köpek aldılar ve onunla ilgilenmeye başladılar. özel bir evde yaşamak. Akıllı bir köpekleri vardı ama çok duygusaldı)). Yabancılar avluya girdiğinde zinciri üç kez kırdı (yaka kırıldı). Bir keresinde bir komşu, kaçak bir tavuğu almak için ailesinin bahçesine gittiğinde ısırılmıştı. Ama önce Buddy tavuğu öldürdü ve sonra komşuya ulaştı - ona bir sopa salladı. Annem ve babam bunların hiçbirini görmedi, her şey bir komşunun sözlerinden ibaretti. Hasarı tavuklarla telafi etmek zorunda kaldım.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Strecoza: 21 Jan 2024, 12:39
VARG_: 21 Jan 2024, 00:07 Çocukluğumdan beri bir köpek sürüsünün defalarca saldırılarına maruz kalıyorum.
))) Ah, köpekler beni seviyor ve çocukluğumdan beri beni hep sevdin. En agresif olanlar bile beni okşamaya başladı. Bunun nedeni köpeklerin iyi bir insanı hissetmesidir. İçgüdüsel olarak.
Tartışmalı bir açıklama... Hitler’in de köpekleri çok sevdiği ve onların da onu sevdiği düşünülürse... Sanırım Hitler onun bir köpek olduğundan emindi. çok iyi bir insan.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 21 Jan 2024, 17:00
Strecoza: 21 Jan 2024, 12:39
VARG_: 21 Jan 2024, 00:07 Çocukluğumdan beri bir köpek sürüsünün defalarca saldırılarına maruz kalıyorum.
))) Ah, köpekler beni seviyor ve çocukluğumdan beri beni hep sevdiler. En agresif olanlar bile beni okşamaya başladı. Bunun nedeni köpeklerin iyi bir insanı hissetmesidir. İçgüdüsel olarak.
Tartışmalı bir açıklama... Hitler’in de köpekleri çok sevdiği ve onların da onu sevdiği düşünülürse... Sanırım Hitler onun bir köpek olduğundan emindi. çok iyi bir insan.
))) Onu tanıyor muydunuz? :cat1:

2 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Strecoza: 21 Jan 2024, 12:39 Ayrıca köpekler beni seviyor ve çocukluğumdan beri hep sevdiler. En agresif olanlar bile beni okşamaya başladı. Bunun nedeni köpeklerin iyi bir insanı hissetmesidir. İçgüdüsel olarak.
Yani bana saldıran grup aynıydı.
Okula giderken 5-6 tanesi bu köpeklerin yaşadığı ve koruduğu bir işletme vardı. O zamanlar başlangıçta ders çalışıyordum. İlk iki yıl bu işletmenin önünden geçmek acı vericiydi. Ve en ilginci sadece çocuklara saldırıyorlar. Uzaktan yetişkinlere havladılar.
Annem ve diğer çocukların ebeveynleri işletmenin müdürüne şikayette bulunmaya gittiler, ancak bu etki geçici oldu. En huzursuz köpekler kapalı kapının altından sokağa girdiler.
Üçüncü yılda bu öfkeli köpekler ortadan kayboldu ve geriye sadece yetişkin yavru köpekler kaldı. İkincisi, büyüdüklerinde kimseye saldırmadılar, hatta nadiren havladılar)).

Ve çocukluğumdan beri köpeklerle zevkle ilgileniyorum. Aynı bekçi melezlerinin yaşadığı evimizin yanında bir otoparkımız vardı. Ve bahçemizde birkaç köpek yaşıyordu. Evin sakinleri onları besledi ve kötü havalarda ve kışın girişe girmelerine izin verildi. Ve bu köpeklerle oynadım, onları korkmadan okşadım, bazen onlara pirzola, bazen de sosis ikram ettim.
Ön patisinin kütüğü olan küçük siyah bir köpek vardı. Ona özel bir şekilde davrandım; çoğu zaman onu besledim.

Birkaç yıl sonra, başka bir bölgeye taşındıktan sonra bir köpek alma fikri ortaya çıktı, ancak ailem açıkça reddetti : "Bir kedi sorun değil. Ve eğer onunla kendin ilgilenirsen. Ve dairede köpeğe yer yok."
Ebeveynleri şehirden ayrıldıklarında bir köpek aldılar ve onunla ilgilenmeye başladılar. özel bir evde yaşamak. Akıllı bir köpekleri vardı ama çok duygusaldı)). Yabancılar avluya girdiğinde zinciri üç kez kırdı (yaka kırıldı). Bir keresinde bir komşu, kaçak bir tavuğu almak için ailesinin bahçesine gittiğinde ısırılmıştı. Ama önce Buddy tavuğu öldürdü ve sonra komşuya ulaştı - ona bir sopa salladı. Annem ve babam bunların hiçbirini görmedi, her şey bir komşunun sözlerinden ibaretti. Zararı tavuklarla telafi etmek zorunda kaldım.
))) Artık kimse seni köpek almaktan alıkoyamıyor)))
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Strecoza: 21 Jan 2024, 19:05
Hayır.. ama onun hakkında senden daha fazlasını biliyorum.. yine de hayır.. dikkatli okursan forum ve kendiniz hakkında bir şeyler öğrenebilirsiniz.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Bekçi
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 21 Jan 2024, 20:35
Strecoza: 21 Jan 2024, 19:05
Hayır.. ama onun hakkında senden daha fazlasını biliyorum.. yine de hayır.. dikkatli okursan foruma giderek kendin hakkında bir şeyler öğrenebilirsin.
))) :cat1:’yi oku
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Pierro »

Yusufçuk Aloizovna..))

33 saniye sonra gönderildi:
işte kendinizi kaptırıyorsunuz..)
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Pierro: 21 Jan 2024, 20:39 işte kendinizi kaptırıyorsunuz..
Üçüncü gün neden gergin olduğunu bilmiyorum ve öfkesini benden çıkarıyor . Belki başı derttedir :unknown:
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

Strecoza: 21 Jan 2024, 20:46gergin
kadınlar için bu affedilebilir bir şey, hiçbir sebep olmasa bile..
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Pierro: 21 Jan 2024, 20:58
Sinirli olmak
ir sebep olmasa bile kadınlar için affedilebilir..
))) Eğer öyleyse, bırakın o gergin olmaya devam etsin. pişman değilim))))
Last edited by Venüs on 21 Jan 2024, 21:12, edited 1 time in total.
These users thanked the author Venüs for the post:
aryamari
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

Strecoza: 21 Jan 2024, 21:03 gergin olsun
Ben bunu farklı bir şekilde ifade ederdim "duygusal olarak algılıyor".
ama yapmıyorum aranızdaki anlaşmazlığın nedenlerini görün..
Sen de.. bir şekilde onun mesajını fazla kişisel aldın..)
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Pierro: 21 Jan 2024, 21:06
Strecoza: 21 Jan 2024, 21:03 gergin olsun
Ben bunu farklı bir şekilde ifade ederdim "duygusal olarak algılıyor"..
ama ben Aranızdaki anlaşmazlığın nedenlerini göremiyorum..
Sen de.. bir şekilde onun mesajını fazla kişisel aldın..)
n )))) Yaklaşıyorum, ciddiye alıyorum. Bu benim doğam, hassas)))) özellikle de benim kız kardeşim gibi olduğu için
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Zorba Carrie, aryamari
Автор темы
Viyola
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Viyola »

Strecoza: 20 Jan 2024, 14:59 Ne tür bir gaz kutunuz var, adı ne?
siyah form, peki ya siz?
aryamari
Автор темы
Viyola
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Viyola »

Viola: 28 Jan 2024, 18:21
Ne tür bir gaz kutunuz var, adı ne?
siyah form, peki ya sen?
hızlı ve öfkeli, yanılmışım, yarın fotoğraf bile çekebilirim
aryamari
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

VARG_: 19 Jan 2024, 23:02 Tecavüz sahnelerinin olduğu (iyi ve gerçekçi konu ve senaryolara sahip) filmlerden örnekler vereceğim -
"Voroshilov tetikçisi" ve "Kardeş".
Çok ilginç. Filmlerden mi örnekler veriyorsunuz yoksa sadece benim hayal gücüm mü? :cat1:
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by MENZİL_ »

Strecoza: 03 Feb 2024, 16:49 Çok ilginç. Filmlerden mi örnekler veriyorsunuz yoksa sadece benim hayal gücüm mü?
Örnekler filmlerden bölümlerdir. Bir film dışında örnek olarak filmlerden bahsetmedim. Bölüm birincildi, filmin kendisi değil. Bir kitaptan ya da filmden bir alıntıyı örnek olarak vermem, o eserin kendisini örnek olarak verdiğim anlamına gelmez. Örnek olarak Hitler’den bir alıntı yaparsam, örnek olarak Mein Kampf’ın tamamını mı alıntılamış olurum?
Önemli olan filmlerde değil, çalışmaya ve içindeki bazı anlara atıfta bulunularak iletilmesi, söylemek istediklerimin özünü uzun sayfalar halinde anlatmaktan daha kolay olan görüntülerdedir.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

VARG_: 03 Feb 2024, 17:31
Çok ilginç. Filmlerden mi örnekler veriyorsunuz yoksa sadece benim hayal gücüm mü?
Örnekler filmlerden bölümlerdir. Bir film dışında örnek olarak filmlerden bahsetmedim. Bölüm birincildi, filmin kendisi değil. Bir kitaptan ya da filmden bir alıntıyı örnek olarak vermem, o eserin kendisini örnek olarak verdiğim anlamına gelmez. Örnek olarak Hitler’den bir alıntı yaparsam, örnek olarak Mein Kampf’ın tamamını mı alıntılamış olurum?
Önemli olan filmlerde değil, esere ve içindeki bazı anlara atıfta bulunularak iletilmesi, söylemek istediklerimin özünü uzun sayfalarla anlatmaktan daha kolay olan görüntülerdedir. n
))) Görünen o ki filmler var))) Peki, bu iyi. Ne hakkında yazdığınızı hatırlamamanız kötü.
Sidor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 199
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Sidor »

Eşime şokör aldım ama beğenmedim. Bunun için Dobrynya tabancası ve Black Widow gaz kartuşları şeklinde bir cihaz satın aldım. Tetik biraz sıkı ama beş metre ateş ediyor.
These users thanked the author Sidor for the post:
Sibiryak89
gümüş_fox
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 293
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by gümüş_fox »

Kızlar, beyninizi patlatmayın! En iyi meşru müdafaa, “hemşireyi” ona (veya kazancına) tecavüz edebilecekleri oraya (ve sonra) taşımamaktır! :))! Risk kaçınılmazsa, kendinize hançer tipi bir bıçak alın ve hemşirenizin normal operatöründen onu doğru şekilde bilemesini isteyin ve sizin için bir bıçak dövüşü kursu için para ödeyin!
Ve tüm bunlar el ele el dövüşü mü?.. Evet, hayatınızın bir kısmını kung fu, jiu-jitsu ve hatta Rus tarzında ustalaşmaya çalışarak harcayabilirsiniz - ne olmuş yani? Pek mantıklı değil - erkekler daha güçlü ve daha ağırdır, hatta iyi vurursunuz, ancak bunun bir file atış gibi olduğu ortaya çıkacak ve kendinizden uçacaksınız - ve bunu yapmazsanız iyi olur sikil! Bundan kaçınmak için, kilo almak da dahil olmak üzere, düzgün bir şekilde pompalamanız gerekir! Peki buna neden ihtiyacınız var?
Ama T şeklinde saplı küçük bir bıçak bizim için icat edildi! Onları bununla öldürmeyeceksiniz (unutmayın, polisler sizin kendinizi savunmanızı umursamıyor! Bir ceset "oluşturduktan" sonra, onlara kötü şöhretli "sopayı" vereceksiniz ve onlar da bunu size mutlu bir şekilde gülümseyerek yapacaklar!) , onu elinizden almak zordur (ki bu çok önemlidir - bunun gibi onu mutfak bıçağı gibi bir bıçakla çıkarırsanız, onu sizden alırlar - ve aynı zamanda onu, taytlarınızı yırtmamak için kesmek için de kullanacaklar !), oh-oh-oh-oh-çok iyi kesimler yapar (oh-oh-oh -o-o-kan çok güzel fışkırır, görüntüsü bir tecavüzcünün veya goparın şevkini soğutur ve hatta onu zayıflatır) Başarılı bir şekilde kesilirse kan kaybı olur!), Kompakttır ve kamufle edilebilir (bu da polislerin resmi olarak dikilmesini ortadan kaldırır - ya bulunamadı ya da tehlikeli görülmedi), anidir (düşünceli pislikler bile buna pek hazırlıklı değildir) zarif, kırılgan bir kızın dokunsal kabalığa tepki olarak bıçaklamaya başlayacağı ve hatta akan kanın tadını çıkaracağı gerçeği!). :)
Kısacası, pek çok faydası var ve tek dezavantajı keskinleştirebilmeniz gerekmesidir (pekala, bırakın "operatörünüz" bu konuda endişelensin - siz ’göreve uygun değiliz!) , ama kanı daha iyi yıkamanız gerekiyor...
Ve nefsi müdafaa için yeterli miktarda bıçaklı dövüşte ustalaşmak (gerçek ve devletin aptallarının kustuğu hadım etme değil) yukarı!) aylar değil haftalar sürer; orada psikolojik tutumlar daha önemlidir ve az çok ustalaşılmış birkaç teknik vardır. Peki, beceriyi sürdürün - ama nasıl? :)
Ve ayrıca günlük yaşamda bile yararlı olabilir: asla bilemezsiniz, belki de "operatör" ile bir fikir birliğine varmak genellikle imkansızdır! Ve bunun endişe verici olduğu netleştiğinde aile hayatı iyileşecektir... :)
These users thanked the author gümüş_fox for the post:
Devam etmek
Neşeli Roger
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Neşeli Roger »

Bir kadının çantasında savunma ürünleri bulunsa bile bunları kullanmaya cesaret edeceği bir gerçek değil diye düşünüyorum. :) Ama ne olursa olsun, özellikle en kritik anda çantanızda hiçbir şey olmaması yerine en azından bir şeyler olsun.
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Eustace »

Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”