Lena’mla seks

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2516
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Lena’mla seks

Unread post by Nick1979 »

Oldukça olgun arkadaşlarım var. Ben de onlardan biriyle seks hakkındaki hikayelerimi paylaşmak istiyorum.
Adı Elena, şu anda 62 yaşında.

Birlikte harika bir akşam geçirdik ve ben gece onun yanında kaldı.
Sabah elinin vücudumun her yerini nazikçe okşadığını hissederek uyandım. Dudakları beni nasıl okşuyor. Diliyle beni nazikçe okşadı, öpücükleri giderek azaldı. Penisim zaten taş gibi duruyordu, yavaşça yalamaya ve okşamaya başladı. Onu öpüp okşadı, tek eliyle taşaklarımı yoğurdu. Çılgınca heyecanlandım. Bu okşamalar uzun sürmedi.
Daha sonra beni dudaklarımdan öpmeye başladı, vücutlarımız birbirine dolanmıştı, o üstteydi. Kulağıma onu memnun etmemi istediğini fısıldadı ve benim de bundan hoşlanacağımı söyledi. Ona tamamen güvendim. Üzerimde durdu ve kıçını yüzüme indirdi. İlk başta yavaşça üzerime doğru sürünmeye başladı, sonra hızlandı ve sonra yavaşladı. Açgözlülükle amını yaladım. Ağzıma sıkıca bastırdığı büyük dudakları var. Onun bütün meyve sularını yaladım. Zaten çok yüksek sesle inliyor ve daha fazlasını istiyordu.
Sonra penisime sarıldı, ben de onu yalamaya devam ettim. Zaten çok fazla sızıntı yapıyordu ve kendini kontrol edemiyordu. Bazen küçük akışlar yayınlıyoruz. Klitorisini okşayıp emdim. Onun boşalmasını hissettim. Ama duramadım, ellerimle kıçını tuttum, uyluklarını yoğurdum ve onu gittikçe daha sert yaladım, tüm salgılarını yuttum. Bir kereden fazla geldi. Ve sonra orgazmın yaklaştığını hissettim. Son damlasını ağzına döktüm. Her şeyi yuttu. Ereksiyonum zayıflamaya başladıktan sonra bile penisimi okşamaya devam etti.
Biraz sakinleşip heyecanımız biraz azaldığında, kucaklaştık ve bir süre daha öyle yattık. Bir bacağını üzerime atıp başını göğsüme koydu. Bir elimle başını okşarken diğer elimle vücudunun üzerinde gezindim.
Daha önce hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. İkimiz de penetrasyon olmadan oral seksten geldik.
Daha sonra birlikte duşa gittik.
En güzel sabahtı ve güne harika bir başlangıçtı.
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 2 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Lena’mla seks

Unread post by Fargal94 »

İyi uyanışlar ve sabahlar! İçten ve hoş bir şekilde anlatılmış!
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 5):
Nick1979, Christmas_Christmas, Eustace, @isim yok, Herurg
Автор темы
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bu iki hikayeyi bu konuya eklemek istiyorum.
O zaman mutlaka başka bir şeyi anlatacağım.
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 2):
Fargal94, Eustace
Автор темы
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Birlikte harika bir akşam geçirdik ve ben de geceyi onunla geçirdim.
Sabah elinin vücudumun her yerini nazikçe okşadığını hissederek uyandım. Dudakları beni nasıl okşuyor. Diliyle beni nazikçe okşadı, öpücükleri giderek azaldı. Penisim zaten taş gibi duruyordu, yavaşça yalamaya ve okşamaya başladı. Onu öpüp okşadı, tek eliyle taşaklarımı yoğurdu. Çılgınca heyecanlandım. Bu okşamalar uzun sürmedi.
Daha sonra beni dudaklarımdan öpmeye başladı, vücutlarımız birbirine dolanmıştı, o üstteydi. Kulağıma onu memnun etmemi istediğini fısıldadı ve benim de bundan hoşlanacağımı söyledi. Ona tamamen güvendim. Üzerimde durdu ve kıçını yüzüme indirdi. İlk başta yavaşça üzerime doğru sürünmeye başladı, sonra hızlandı ve sonra yavaşladı. Açgözlülükle amını yaladım. Ağzıma sıkıca bastırdığı büyük dudakları var. Onun bütün meyve sularını yaladım. Zaten çok yüksek sesle inliyor ve daha fazlasını istiyordu.
Sonra penisime sarıldı, ben de onu yalamaya devam ettim. Zaten çok fazla sızıntı yapıyordu ve kendini kontrol edemiyordu. Bazen küçük akışlar yayınlıyoruz. Klitorisini okşayıp emdim. Onun boşalmasını hissettim. Ama duramadım, ellerimle kıçını tuttum, uyluklarını yoğurdum ve onu gittikçe daha sert yaladım, tüm salgılarını yuttum. Bir kereden fazla geldi. Ve sonra orgazmın yaklaştığını hissettim. Son damlasını ağzına döktüm. Her şeyi yuttu. Ereksiyonum zayıflamaya başladıktan sonra bile penisimi okşamaya devam etti.
Biraz sakinleşip heyecanımız biraz azaldığında, kucaklaştık ve bir süre daha öyle yattık. Bir bacağını üzerime atıp başını göğsüme koydu. Bir elimle başını okşarken diğer elimle vücudunun üzerinde gezindim.
Daha önce hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. İkimiz de penetrasyon olmadan oral seksten geldik.
Daha sonra birlikte duşa gittik.
En güzel sabahtı ve güne harika bir başlangıçtı.
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 5):
Vadik, Christmas_Christmas, Vik.ruba80, Fargal94, Herurg
Автор темы
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Lena hakkında başka bir hikaye.

Elimizde açık ilişki ve sadece seks için buluşuyoruz, bazen sadece birlikte yürüyoruz. İnsanlar buna farklı tepki veriyor, bazıları geçiyor, bazıları dikkatle bakıyor, bazıları da gözlerinde onun para için onunla olduğunu görebiliyor. Genel olarak herkesin farklı düşünceleri vardır ama bu bizim için önemli değil.
Kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum.
Ve sonra bir yaz onunla parkta yürüdük. . Uzun, bol bir elbise giymişti. Göğüs her zamanki gibi açıktı. Bazen el ele tutuşarak, konuşarak ve gülerek yan yana yürüdük. Birlikte güzel vakit geçirdik. Diğer çiftlerin bakışlarını yakaladık.
Onunla birlikteyken tek bir şeyi isteyen, külotunun içine girmek isteyen bir genç gibiyim. Onunlayken heyecanınıza hakim olamıyorsunuz ve o da bunu biliyor.
Göletin karşısında, çok az insanın yürüyebildiği, tenha bir yerde bir bankta oturduk. Banklar birbirinden uzaktı ve çiftler de diğerlerinde oturuyordu.
Bankta tutku duyguları üzerimize çöktü. Yoldan geçenlerden ve diğer çiftlerden utanmadan öpüştük. Kendimize engel olamadık. Yalnız kalacak hiçbir yer yoktu, bir bankta kucaklaştık ve bir şekilde orada seks yapmaktan kendimizi alıkoyduk. Sikim sadece sigara içiyordu. Onu gerçekten becermek istiyordum. Bunu gördü ve elini pantolonumun içine soktu ve beni mastürbasyon yapmaya başladı. Çok heyecanlandığım için çok çabuk geldim. Elini pantolonumdan çıkardı, sperm doluydu ama silmedi, sadece yaladı.
Bir süre sonra kalktık ve yürümeye karar verdik. Zaten geç olmuştu ve gözle görülür şekilde daha az insan vardı. Onu ağaca yasladım ve elimi külotunun içine soktum. Parmaklarımı amının içine soktum ve klitorisini okşamaya başladım. Ağır nefes almaya ve inlemeye başladı. Ben de çömeldim ve başımı elbisenin altına sokup amını yalamaya başladım. Hepsini yaladım.
Sonra bazı seslerden korktuk ve durduk ve yürüyüşümüze devam ettik.
Tüm düşüncelerim sadece aletimi onun amına sokmak üzerineydi. Ve böylece yine yalnız kaldık, hava zaten tamamen karanlık ve serindi, ama biz sıcaktık. Zaten her yer akıyordu.
Sonunda emekli olabileceğimiz bir yer bulduk ve birbirimize saldırdık. Sadece elbisesini çıkardım, sütyenini yırttım ve göğüslerini okşamaya başladım. Her meme ucunu yalayıp ısırıyor, yavaşça aşağıya doğru hareket ediyor. Daha sonra dilini amına bastırdı ve onu külotunun içinden okşamaya başladı.
Külotunu yırttı, onu köpek stiline soktu ve yavaşça içine girdi. İlk önce sikini onun kedisi boyunca hareket ettirdi ve sonra yavaş yavaş sikini yerleştirmeye başladı. Periyodik olarak hızlanır veya yavaşlar. Pozisyonumu değiştirmeye karar vererek penisimi çıkardım ve içinden sıcak bir akıntı akarak penisime çarptı ve bu beni daha da tahrik etti. Köpek gibi durdu ve ben yine ağzımı amına bastırıp onu yalamaya başladım.
Sonra yere uzandım, o da üzerime bindi ve hızını kendisi kontrol etti. Göğüsleri bazen yüzüme çarpıyordu. Ve sonra orgazmın yaklaştığını hissederek biraz hızlandı.
Kedisi spermle doldu, kendini bana bastırdı, penisim inmeye başladı, ağır nefes alıyordu ve sıcak bir akıntı akmaya başladı yine onun kedisinden çıktı. Onu durduramadı, çok memnun oldum. Biraz nefesimizi topladıktan sonra giyindik. Ve eve gittik.

O anda kendimi deneyimli bir kadını siken genç bir çocuk gibi hissettim.
Biri bizi görmüş gibi geldi bize. Ama belki de öyle görünüyordu.
Bu tür tutku patlamaları çok nadirdir. Ve yaşına rağmen bende canavarca bir iştah uyandırdı.
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 11):
Fargal94, 0dlb0, Christmas_Christmas, Vadik, Zorba Carrie, Vik.ruba80, Eustace, Neşeli Roger, Herurg, 3xxxxxx, Venüs
Bulmaca 2
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 356
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Bulmaca 2 »

Havalı, heyecan verici, nüfuz etmeden boşalma
These users thanked the author Bulmaca 2 for the post (total 2):
Fargal94, Nick1979
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Christmas_Christmas »

Nick1979,

Hikayeleri gerçekten beğendim. Hikayeyi ayrı veya özel bir konuya "seçmek" de doğru karardır. Yalnızca
Nick1979: 11 Feb 2024, 12:33 Kız arkadaşlarım var
... Ve iki kız arkadaşın olduğuna göre, artık ikinci kız arkadaşın hakkında da bir hikaye eklemen yeterli... .
Ve ben de arkadaşlarınızın birbirleri hakkında bilgi sahibi olup olmadıklarını, birbirleri hakkında ne düşündüklerini öğrenmekle çok ilgileniyorum. seni kıskanmıyorlar mı ve her şeyi "biliyorlarsa" "ortak" seks mi yaptın?
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 4):
Nick1979, Fargal94, Pol66, Ahah
Автор темы
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Natali_Natali: 11 Feb 2024, 20:08 Nick1979,
n
Hikâyeleri gerçekten beğendim. Hikayeyi ayrı veya özel bir konuya "seçmek" de doğru karardır. Yalnızca
Nick1979: 11 Feb 2024, 12:33 Kız arkadaşlarım var
... Ve iki kız arkadaşın olduğuna göre, artık ikinci kız arkadaşın hakkında da bir hikaye eklemen yeterli... .
Ve ben de arkadaşlarınızın birbirleri hakkında bilgi sahibi olup olmadıklarını, birbirleri hakkında ne düşündüklerini öğrenmekle çok ilgileniyorum. seni kıskanmıyorlar mı ve her şeyi
İkinciyle ilgili hikayeler "biliyorlarsa"ortak" seks yapıyor muydun? biri biraz sonra olacak. Kesinlikle yayınlayacağım. Onunla Elena’ya kıyasla çok daha az sıklıkta görüşüyorum.
Evet, birbirlerini tanıyorlar ve tanıdıklar.
Kıskançlık yok. İlişkimiz tamamen seks uğruna.
Onlarla sadece cinsel tatmin değil aynı zamanda duygusal tatmin de elde ediyorum.
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 3):
Christmas_Christmas, Fargal94, Zorba Carrie
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Nick1979: 11 Feb 2024, 20:12 İkincisiyle ilgili hikayeler biraz sonra gelecek. Kesinlikle
yani devamını sabırsızlıkla bekliyorum)))....
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Nick1979
Автор темы
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Natali_Natali: 11 Feb 2024, 20:24
Nick1979: 11 Feb 2024, 20:12 İkincisiyle ilgili hikayeler biraz sonra gelecek. Kesinlikle
yani devamını sabırsızlıkla bekliyorum)))....
Kesinlikle . Ancak bu muhtemelen farklı bir konu olacak.
Bu arada hâlâ Lena ile ilgili hikayeler yayınlıyorum.
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 3):
Christmas_Christmas, Fargal94, yalınidb
Автор темы
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Lena’yı ziyarete geldim. Akşam yemeği yedik ve biraz dinlenmeye karar verdik.
Daha doğrusu birlikte banyo yapmak istiyordu. Genel olarak buna karşı değildim.
Küveti ılık suyla doldurduk. Birbirimizi soymaya başladık. Sırtı bana dönük duruyordu, ben de sütyenini çözdüm ve boynunu öptüm. Yavaşça ve nazikçe öpülmeyi ve okşanmayı, öpücüklerin yalamalarla değiş tokuş edilmesini gerçekten seviyor. Sutyenini çıkardıktan sonra göğüsleri biraz aşağı çöktü ve ben hala arkadan ayakta dururken ellerimle göğüslerini avuçladım. Onları yoğurdum ve onlarla oynadım, zevkle başını çevirip inlemeye başladı ve nefes alması hızlandı.

Göğüsleriyle yeterince oynadıktan sonra ilk önce onu çekmeye başladım. etek. Eteği yere düştüğünde kıçını aletime daha da sert bastırdı. Külotunu çıkarmadan önce elimi önüne koydum ve klitorisini okşamaya başladım.

Bu arada çok güzel siyah dantelli iç çamaşırı giyiyordu. Yarı saydam sütyen ve slipler.

Biraz okşadıktan sonra küçük bir akıntı bıraktı. Her heyecanlandığında bunu yapıyor. Durdum ve külotunu indirdim.
Sonra tamamen çıplak olarak önümde durdu. Bir süre sersemlemiş halde durup onun vücuduna hayran kaldım. Cildinin artık o kadar pürüzsüz olmamasına ve göğüslerinin biraz aşağı sarkmasına rağmen onun her şeyini seviyordum, hepsine hayrandım. Açgözlülükle onu gözleriyle yutuyor. Benim için vücudunun her şeyi güzeldi ve herhangi bir kusur fark etmedim, sadece ona hayran kaldım.

Gülümseyerek yanıma geldi ve yavaşça ve acele etmeden beni soymaya başladı. Gömleğimin düğmelerini çözerken dudaklarıyla beni okşarken göğsümü öptü ve yavaşça aşağı indi. Külotumla birlikte pantolonumu da çıkardığı anda yüzünün önünde ereksiyon halindeki bir penis belirdi. Eliyle onunla oynadı.

Sonra küvete tırmandı, penisimden tuttu ve beni küvete sürükledi. Ben oraya oturdum, o da sırtı bana dönük olarak oturdu. Sikim onun kıçına dayanıyordu.
Bu arada yanımıza bir şişe şarap aldık ve onu doğrudan boğazından içmeye karar verdik. Sırayla yudumlar alarak tutkuyla öpüştük. Ağzını açtı, ben de yukarıdan şarap döktüm. Şarap şişesi hızla bitti ve onu yere atarak göğüslerine baktım.

Onları ellerimle okşadım, bazen de bir bezle ovuşturdum. Nefesinin hızlandığını ve değiştiğini hissettiğimde göğüs uçlarını sıktım. Sonra bir eliyle göğüslerini tutarak aşağı indi ve amını okşamaya başladı. Bütün bunlar sırasında öpüşmeyi bırakmadık.

Konuşabildiğinde fısıldadı. onu yalamamı istediğini söyledi. Ben banyoda oturmaya devam ettim, o da ayağa kalktı ve amını ağzıma yasladı. Başımı iki eliyle tutup amına yaklaştırdı. Onu açgözlülükle yaladım, tüm meyve sularını içtim. Oldukça büyük ve aşağıya doğru sarkan dudaklarını ısırdım, bu da onun daha da inlemesine neden oldu. Sonra bacaklarında bir titreme hissettim, birden fazla kez geldi. Geldiğinde kendini tutamadı ve amından küçük akıntılar çıktığını gördüm. Bu görüntü penisimi patlattı.

Beni kaldırdı, ayağa kalktım ve banyonun kenarına oturdum, sırtımı duvara yasladım ve o beni emmeye başladı. Çok heyecanlandım ama bu sefer yüzünün her yerine baktım, gerçekten hoşuna gittiğini gördüm.

Bütün bunlardan sonra bir süre duşta durduk, birbirimize sarıldık bir yandan da kalplerimiz çok hızlı atıyordu. Bir süre sonra heyecanın verdiği coşku yavaş yavaş azalmaya başlayınca birbirimize yıkanmaya yardım ettik. Onu sabunladım, sırtını, göğsünü ve kıçını ovuşturdum. Ve beni yıkadı.

Duştan sonra mutfakta bir süre oturduk, bir nedenden dolayı ikimiz de gerçekten yemek yemek istiyorduk.
Sonra yemek yemeye gittik. yatak tamamen çıplaktı.
nGenel olarak eşsiz bir ortak banyoydu.
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 11):
Christmas_Christmas, Fargal94, Zorba Carrie, Artem2022, Vik.ruba80, Vadik, Eustace, Neşeli Roger, Herurg, SwetaSw, Venüs
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Nick1979,
Gerçekten beğendim )) ) Tarih için teşekkürler...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
Nick1979, Fargal94
Автор темы
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Natali_Natali: 12 Feb 2024, 19:58 Nick1979,
Gerçekten beğendim))) Tarih için teşekkürler...
Bir şey değil)
Christmas_Christmas, Fargal94
Автор темы
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Lenochka’m beni 3D ile şımartmaya karar verdi.

Sıklıkla sadece birlikte banyo yapmakla kalmıyoruz, aynı zamanda neredeyse her zaman birlikte duş alıyoruz.
Bu seksten sonra oluyor veya ondan önce. Ya da sadece duşta sikişiyoruz.
Ve bu duşlardan birinde, her zamanki gibi birbirimizi okşadık ve köpürttük. Birbirimizle mastürbasyon yaparken.
Vücudunu bir bezle ovmak, muhteşem vücuduna jel sürmek ve ellerimle sürmek bana büyük keyif veriyor. Ben her zaman en çok göğüslerine dikkat ediyorum, onları dikkatlice sabunluyorum ve tepkisini, bundan ne kadar heyecanlandığını izliyorum.
Aynı zamanda penisim zaten dik, her zaman jelle köpürtmeyi seviyor ve sessizce okşa. Bütün maçlarda hep hıçkırıklarla ve salyalarla öpüşürüz. Bu ikimizi de çılgınca tahrik ediyor.
Birbirimize sürtünmeyi bitirdikten sonra onu kendime çevirdim. Hafifçe eğildi, zarif bir şekilde sırtını büktü ve kıçını parlattı.
Penisim kalçasının iki yarısı arasındaydı. Böyle kalkmasını seviyorum. Penisimi onun iki yarısı arasında hareket ettirmeye başladım, bir süre sonra onu kedisinin içine yerleştirdim. İlk başta, yumuşak hareketlerle başımı yavaşça içeri sokmaya, içeri ve dışarı itmeye, onun kedisiyle oynamaya başladım. Daha sonra penisimi tam derinliğine soktum, nefesi hızlandı ve inledi. Bir süre yavaşça yumuşak hareketlerle onu sikmeye başladım, yavaş yavaş hızlanıp sonra yavaşladım.
Bana ne oldu bilmiyorum ama bir anda içimde onu böyle sikmek için çılgın bir arzu uyandı. son sürtük. Bir elimle saçını tuttum ve kafasını kaldıracak kadar elimin etrafına sardım. Saçlarımın nasıl sıkılaştığını gördüm. Diğer elimle kıçına şaplak atmaya başladım. Ve sonra çılgınca bir hızla onu sikmeye başladı. Çok uzun sürmedi, birkaç dakika içinde geldim. Ve tüm spermi amına boşalttığım anda saçını bıraktım.
O ağır nefes alıyordu, ben de öyle. Bacakları biraz gevşedi, geldi.

Birkaç dakika boyunca ikimiz de nefes nefese kaldıktan sonra kulağıma bana bir sürprizi olduğunu fısıldadı.

Beni tamamen kontrol etti, dizlerimin üzerine çöktürdü ve amını boynuma yasladı. Ve sonra boynumdan aşağı tüm vücuduma sıcak bir akıntı akmaya başladı. Sersemlemiştim ama bu beni deli gibi heyecanlandırıyordu. Bunu anladı. Ayağa kalktı ben dizlerimin üzerinde kaldım, kalkmama izin vermedi, sırtını bana döndü, biraz eğilip her yerime işedi. Hatta su sıçramaları yüzüme bile sıçradı, çılgınca heyecanlandım, penisim yeniden patlıyordu.

Sıcak idrarının sıçraması durur durmaz yüzümü hemen kıçına gömdüm , köpek gibi duruyordu, ben de onu açgözlülükle yalamaya başladım, bir süre sonra titremeye ve boşalmaya başladı. Bitirir bitirmez beni dizlerinden kaldırdı, aletimi ellerinin arasına aldı ve yavaşça çekti. Uzun süre mastürbasyon yapmama gerek kalmadı, hemen geldim, ikinci seferde epeyce sperm vardı ama hepsini sağdı. Ondan sonra avuçlarımızı yaladık.

Daha sonra sadece kendimizi yıkadık. Banyodan çıktıktan sonra sade bir çay içmeye gittik. Kısa bir süre sonra kucaklaşarak birlikte film izlemeye karar verdik....
Ama bu başka bir hikaye)

İşte, işte başka bir hoş ortak duş, zaten uzun zamandır öyle değildi.
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 8):
Christmas_Christmas, Fargal94, Zorba Carrie, Artem2022, Vik.ruba80, Vadik, Herurg, Venüs
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Nick1979: 13 Feb 2024, 20:11 Yüzünüze bile su sıçradı
Tadı beğendiniz mi? Bu sizin ilk deneyiminizdi ZD?
Автор темы
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Natali_Natali: 13 Feb 2024, 20:25
Nick1979: 13 Feb 2024, 20:11 Yüzünüze bile su sıçradı
Tadı beğendiniz mi? Bu sizin ilk deneyiminizdi ZD?
Bu, ZD’nin ilk deneyimi değildi. ama özellikle Lena ile bu ilk seferdi.
Evet, tüm salgıların yanı sıra tadı da gerçekten beğendim, o kadar heyecanlandım ki bana oradaki her şeyi kurumuş gibi yaladım gibi geldi.

Genel olarak ZD’nin temasını beğendim.
These users thanked the author Nick1979 for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Araba yolculuğumuz hakkında kısa bir hikaye.

Lenochka, yaşına rağmen her zaman çok şık giyinirdi. Bu sefer uzun bej bir palto giyiyordu. Altında ince bir ceket giyiyordu. Dizlerinin hemen üzerinde, dar, kırmızı bir etek giyiyordu. Daha sonra tayt değil çorap giydiği ortaya çıktı.
Arabaya bindik ve alışveriş merkezine doğru yola çıkmaya hazırlandık. Bu arada, ona iç çamaşırı almaya karar verdik.

Arabada hangisini en çok sevdiklerini tartışmaya başladılar. Doğal olarak bu beni çok heyecanlandırdı ve o da gördü. Kasıtlı olarak beni kışkırtmaya ve alay etmeye başladı. Ve şu ya da bu sütyenin göğüslerinde nasıl görüneceğini, sonra onu nasıl açacağımı hayal ettim. Onun tatlı kıçını külotlu olarak hayal ettim, onları nasıl çıkaracağımı. Amına gidiyorum.

Doğal olarak trafik sıkışıklığına girdik. İlk başta azar azar hareket ettiler, sonra tamamen ayağa kalktılar.
İç çamaşırından bahsederken Lenochka bunun beni tahrik ettiğini anladı ve sesi çok nazik ve seksi oldu.
İç çamaşırımı renklendirdim arabam, ama sadece arkada ve önü küçük ve eğer istersen salonda neler olduğunu görebilirsin.
Ve sonra Lenochka aniden nazik elini bacaklarımın arasına, tam penisimin üzerine koydu ve kot pantolonuma sürtmeye başladım. Bu arada, o zaten ayaktaydı ve bunu hissetti. Kısa bir süre onu okşadı ve konuşmaya devam etti. Biraz sonra eteğinin düğmelerini çözdü ve parmaklarını oraya soktu.

Yüzündeki ifadeden bunun da onu çok tahrik ettiğini fark ettim. Bir süre durmaya karar verdi ve parmaklarını önlüğümden çekti.

Ceketini düzeltti ve giydiği çorapları fark etmemi sağladı. Kendisi elimi tuttu ve doğrudan eteğine yöneltti. Bu arada, yavaş yavaş hareket ediyorduk.

Önce onu parmaklarımla külotunun arasından okşadım ve biraz ıslak olduklarını hissettiğimde onları kenara çektim ve içine tırmandım onun kedisi. Klitorisini çok nazikçe okşadım, periyodik olarak parmaklarımı sığ bir şekilde ıslak amının içine soktum. Bazen parmaklarımı yalamak için elimi eteğinin altından çıkardım.

Onun tüm salgılarını delicesine seviyorum, üzerinde onun suyu olan parmaklarımı memnuniyetle yaladım.
n
Penisimi külotumun içinden okşadı, bazen elini sinekliğimin içine doğru kaydırdı. Bunu her zaman yapmıyordu çünkü çabuk boşalabileceğimi biliyordu. Onunla her zaman o kadar heyecanlanıyorum ki, ilk seferde hızla boşalıyorum. Bir süre sonra ikinci aramayı yapıyoruz.

Deliğini okşamaya devam ettim. Ve boşalmak üzere olduğunu fark etmeye başladı. Onun vücudunu ve alışkanlıklarını zaten biliyordum. Biraz hızlandım ve o geldi. Doğal olarak geldiğinde yine ılık bir idrar akışı sağladı. Bunu her zaman yapıyor. Bu arada, gerçekten çok beğendim.
İşini bitirdikten sonra bana yardım etmeye karar verdi. Uzun süre beklemek zorunda kalmadık. Kot pantolonunun düğmesini açtı, fermuarı zaten açıktı ve boşalmaya başladığımda arabanın içine her şeyi sıçratmayayım diye elini indirmeden yanlara koydu.

Onun nazik parmaklarının sadece birkaç hareketinden geldim. Tecrübeli bir kadın olarak, bitirdikten ve penisim yumuşadıktan sonra elini hemen çıkarmadı ama beni biraz daha sağdı, böylece tüm sperm damlacıkları dışarı çıktı.
Elini çıkardı, parmakları ve avuçlarındaki spermleri yaladı. Sonra düğmelerimi iliklememe yardım etti.

Doğal olarak hiçbir yere gitmedik. Ve en yakın kavşakta geri döndüler.
Sonuçta külotum sperm doluydu ve onun da eteğinde bıraktığı dereden dolayı leke vardı.
Yolculuk böyle oluyor çıktı. Daha sonra çamaşır almaya gittik...
Fargal94, Zorba Carrie, Christmas_Christmas, Artem2022, Vik.ruba80, Vadik, Herurg, Venüs
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Trafik sıkışıklığı bazen iyi bir şeydir!)
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
Nick1979, Christmas_Christmas
Автор темы
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Fargal94: 17 Feb 2024, 21:47 Trafik sıkışıklıkları bazen fayda sağlar!)
Kabul ediyorum. Hatta birden fazla yardımcı oldular)
Fargal94
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

beğendim))))))...
Nick1979, Fargal94
Seks tavuğu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Seks tavuğu »

Yeni hikayeler bekliyorum...
Автор темы
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Onun vücuduna hayran olduğumu ve ona hayran olmayı sevdiğimi defalarca söyledim. Ona bakmak bile sikimi sertleştiriyor.

Ben de ona güzel iç çamaşırı almaya karar verdim. Deyim yerindeyse, onu da memnun edin ki o da beni memnun etsin.
Bunlar siyah dantelli külotlardı, erişimi yoktu, onları kendim çekip değerli deliklere ulaşmayı seviyorum ve ayrıca elimi de içine sokmayı seviyorum orada ve onun ıslak kedisini hissedin ve boşaltın. Ayrıca siyah çorap ve korse aldım. Bu tür şeyler beni çok çılgınca tahrik ediyor.

Ondan sadece bu iç çamaşırını denemesini değil, üzerine dizlerinin hemen altındaki dar eteğini ve koyu renk bir bluz giymesini de istedim.
Kabul ettiği için mutlu.
Ve karşıma bu kıyafetle çıktı. Uzun siyah, dalgalı saçları vardı ve onu tutup kafasını aletime doğru yönlendirmek istedim. Bu sefer dudaklarına parlak kırmızı ruj sürülmüş, ayaklarına ise yüksek topuklu ayakkabılar giymişti. Nefis bir parfüm kokuyordu.
Bütün bunları görünce suskun kaldım, bunu fark etti ve kulağıma fısıldadı, "Rahatla ve bugün hiçbir şey yapma, her şeyi kendim yapacağım."
Karşısında durdum ve bu cümleden sonra beni kanepeye itti, ben de oturdum. Üzerime eğilip beni öpmeye başladı. Ellerimle kıçını kavramak istedim ama o, "Hayır, şimdi değil, elimden geldiğince sana anlatacağım" dedi. Tamamen ona teslim oldum. Gömleğimin düğmelerini çözmeye başladı ve elleriyle beni okşadı.
Kendisi sadece göğüslerinin üst kısmı görülsün diye ceketinin düğmelerini biraz açtı ve bunu periyodik olarak yüzüme sokarak benimle dalga geçti.
Böylece üstümden çıkardı. Gömleği pantolona kadar uzattı, düğmelerini açtı. Ben de pantolonu üzerimden çekebilsin diye biraz ayağa kalktım. Ve yüzünün önünde, diliyle şaftı santimetre santimetre yalayarak çok nazikçe emmeye başladığı dik, kaya gibi sert penisim vardı.
Artık dayanamadım ve kıçını elimle yakaladım. ellerimle kalçalarını parmaklarımla yoğurmaya başladım. Durdu ve önümde durdu, yavaşça ceketinin düğmelerini çözdü ve çıkardı. Daha sonra kıçını yüzüme doğru çevirdi ve biraz öne doğru eğildi. Hemen eteğini çıkarmak istedim ama önce ellerimle kıçını tuttum ve yüzümü eteğin içinden içine gömdüm. Bir süre sonra fermuarını açıp eteğinin eteğini çıkardım.
Yeni iç çamaşırıyla yine karşımda duruyordu. Vücuduna hayranlıkla hayran kaldım, penisimi okşadım. Ayakta kanepeye tırmandı, böylece amı yüzümün önündeydi.

Onu nasıl orgazma ulaştıracağımı biliyordum, onu külotunun üzerinden yalamaya başladım. Yavaşça ön tarafını yüzünün önüne doğru hareket ettirdi. Biraz sonra külotunu indirdim ve klitorisini emmeye başladım, yaladığım dudakları gibi küçük değil, hatta bazen ısırıyorum. Bir süre sonra, bu tür manipülasyonlar nedeniyle boşalmaya başladı, yine kontrolünü kaybetti ve akıntılar salmaya başladı.
Bitirir bitirmez onu köpek stiline sokmaya karar verdim ama içine girmemeye karar verdim penisimle ama yüzümü arkadan kıçına gömmek, amını son damlasına kadar yalamak. Fazla beklememe gerek kalmadı, ekşiliğinden ilk akıntılar aktı ve arkadan parmaklarımla sikmeye devam ettiğimde su sıçramaları farklı yönlere uçtu, tekrar geldi.
Biraz sakinleştikten sonra , beni kanepeye oturttu ve üstüne çıktı. Göğüslerini çıkarmadan korseden çıkardım. Penisimi hissetti ve onu kedisine yönlendirdi ve sürmeye başladı. İkimiz de zaten çok heyecanlıydık, bu yüzden kelimenin tam anlamıyla birkaç dakika sonra tüm spermimi onun amına saldım.
Atlamayı bıraktı ve kendini bana bastırdı, penisimin aşağıya indiğini ve onun amından çıktığını hissettim . Ağır nefes alıyorduk. Bir elimle ona sıkıca sarıldım, diğer elimle de onu okşadım. Sonra penisimin üzerinde sıcak akıntısını hissettim, dayanamadı ve küçük bir su birikintisi oluşturdu.
Beni uzaklaştırmadı ama tam tersine tahrik etti ve gerçekten beğendim.
br/> Bir süre böyle oturduktan sonra duşa gittik ...Bu arada, birbirlerinin işemesine yardım ettiler. ZD ikimize de yakışıyor...
Lenochka’mla yine harika bir gündü.
Christmas_Christmas, Artem2022, Fargal94, Vik.ruba80, Vadik, Herurg, SwetaSw, Venüs
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Nick1979,
Gerçekten beğendim Hikaye ....
lanet olsun.. forumda yazanların Hikayelerini tartışmak için "edebiyat sayfası" gibi bir şey bile oluşturabilirsiniz.... deneyimleri ve fikirleri paylaşın, ekleyin çizimler ve resimler))))...
Nick1979, Fargal94
Автор темы
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Natali_Natali: 25 Feb 2024, 14:38 Nick1979,
Hikayenizi gerçekten beğendim....
kahretsin.. hatta "edebiyat sayfası" gibi bir şey bile oluşturabilirsiniz... forumda yazanların Hikayelerini tartışmak için... deneyimleri paylaşın ve görüşlerinizi belirtin, çizimler ve çizimler ekleyin)))...
geri bildiriminiz için teşekkürler, ancak bu tür hikayeleri herkes sevmez. Ve buradaki herkes deneyimlerini ve fikirlerini paylaşmak istemiyor.
Gerçi fikriniz çok iyi.
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Nick1979: 28 Feb 2024, 19:37 geri bildiriminiz için teşekkürler, ancak bu tür hikayeleri herkes sevmez
bazı insanlar bu tür hikayeleri sevmez, bazıları ise tam tersine, gerçekten beğendim) )).... Diğer bir şey de, insanların fikir paylaşmak için gerçekten aceleleri yok... Ama en azından size bir beğeni verebilirlerdi. Birincisi Hikâyeleriniz gerçekten çok ilgi çekici, ikincisi ise sizi desteklemek amacıyla sahnelenebilirdi, böylece hikâyeyi beğendiğinizi görebilirsiniz...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Nick1979, Fargal94, SwetaSw
Автор темы
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Natali_Natali: 28 Feb 2024, 19:49
geri bildiriminiz için teşekkürler, ancak bu tür hikayeleri herkes sevmez
bazı kişiler bu tür hikayeleri "beğenmez", ancak bazıları tam tersine gerçekten hoşuma gidiyor)))... Başka bir şey de, insanların fikirlerini paylaşmak için gerçekten aceleleri yok... Ama en azından sana bir beğeni verebilirlerdi. Birincisi, Hikayeleriniz gerçekten çok ilginç, ikincisi ise sizi desteklemek için koymuş olabilirler, böylece hikayeyi beğendiğinizi görebilirsiniz....
Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim.
Burada kimseye bir şey kanıtlamayacağım.
Sadece bu kadınla seks yapmaktan keyif alıyorum. Ve bunu başkalarıyla paylaşmak istiyorum.
red_fox
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 339
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by red_fox »

Nick1979: 28 Feb 2024, 19:52 Bu kadınla sadece seks yapmaktan keyif alıyorum. Ve bunu başkalarıyla paylaşmak istiyorum.
Hayır, hayır, hayır, gerçekten buna değmez. Daha genç veya aynı yaşta olmak daha iyidir. Eski heyecan vermiyor. Bu herkes için çok fazla.

Maxim Galkin: "Her gece eski şeyleri alıyorum"...
These users thanked the author red_fox for the post:
VidaFIX
VidaFIX
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 418
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by VidaFIX »

red_fox: 02 Mar 2024, 22:44
Nick1979: 28 Feb 2024, 19:52 Bu kadınla sadece seks yapmaktan keyif alıyorum. Ve bunu başkalarıyla paylaşmak istiyorum.
Hayır, hayır, hayır, gerçekten buna değmez. Daha genç veya aynı yaşta olmak daha iyidir. Eski heyecan vermiyor. Bu herkes için çok fazla.

Artı. 50 yaşını geçmiş olmakta sorun yok, bir kadın bakımlıysa ve kendine dikkat ediyorsa 40+ gibi görünür
Fakat 60 yaşından sonra mutlaka yerleşik hayata geçme zamanıdır
These users thanked the author VidaFIX for the post (total 2):
red_fox, seksforumu_
Mark0001
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Mark0001 »

Şanslısın
Her zaman böyle bir kadının hayalini kurmuştum
These users thanked the author Mark0001 for the post:
Nick1979
Vadik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 624
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Vadik »

Harika hikayeler. Keşke onlara birkaç resim ekleyebilseydim, bu harika olurdu.
These users thanked the author Vadik for the post:
Zorba Carrie
Автор темы
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Vadik: 06 Mar 2024, 12:38 Harika hikayeler. Keşke onlara resim ekleyebilseydim, kesinlikle harika olurdu.
Eh, kesinlikle kendi fotoğraflarım olmayacak. Keşke ağdan benzer bir şey olsaydı
Zorba Carrie
Автор темы
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Fotoğraflarımı yayınlamayacağımı zaten söylemiştim. Ama benden en azından Lenochka’ma benzer bir kadın paylaşmamı istediler.
Neredeyse doğru olanı buldum.

https://i.postimg.cc/7hg9KDnD/2024-03-09-072022450.pnghttps://i.postimg.cc/NGSxtFjd/2024-03-09-072447035.png
Я восхищаюсь каждым сантиметром её тела. Меня возбуждает в ней всё. Её длинные роскошные волосы. Её грудь, которая уже не такая упругая, но большая и так сексуально свисает
https://i.postimg.cc/TPqvgBpD/2024-03-09-073344906.png
Обожаю её небольшой дряблый животик, люблю его целовать и ласкать плавно переходя к киске. Обожаю её неповторимый запах, запах её выделений. Люблю её попку, особенно когда она садится мне сверху на лицо. А ещё нам обоим очень нравится ЗД, особенно когда она делает это на меня.
Нам очень нравится петтинг, особенно в общественных местах. Она любит доводить меня до оргазма.
Вот одна из таких историй.
Мы решили посидеть в кафе, а потом сходить в кино. Она была как всегда неотразима. Была осень. На ней были чёрные лосины, а поверх юбка чуть ниже колен в обтяжку. И красивая шерстяная кофта. Она была с распущенными волосами. При каждой удобной возможности я трогал её тело. И даже отодвигая ей стул в кафе я умудрился провести рукой по её попке. Я не стеснялся этого, мне было всё равно, кто что там подумает.
Ей не нужно было особо стараться, чтобы поднять мой член. Как только я дотронулся до её руки он мгновенно встал. Она это понимала, поэтому хитро улыбалась глядя на меня. Да она и сама намокала как малолетка. Вот она пересела за столиком ко мне рядом и тихонько поглаживала меня своей рукой. Смазка из члена уже текла. Иногда мы целовались покусываю друг дружке губы. В левой руке у меня была чашка с кофе, а правая гладила её колени под столом.
Мне нравилось смотреть как она заводится, я чувствовал как меняется её сердцебиение. Я её уже очень хорошо изучил. И знал от чего она может потечь.
Так немного лаская друг друга и попивая кофе подошло время идти в зал.
Людей было где то пол зала и мы конечно же увидев это сели не на свои места, а постарались найти более или менее свободные от людей кресла, благо выбор был. И как только погас свет, её рука залезла ко мне в трусы. Она прижалась ко мне, мы сели в обнимку и она ласкала мой член. К слову говоря я был настолько возбуждён, что кончил очень быстро, она знала об этом и нормально к этому относилась, потому что понимала, что будет второй заход.
Я же чуть приподняв её кофту на талии сумел засунуть свою руку в её трусики. Там уже было влажно. И я медленными движениями стал её ласкать, запустив один пальчик в её киску. При этом наблюдал за её реакцией, ведь нужно было стараться соблюдать тишину. Как только она пустила маленькую струйку, то я остановился, иначе бы она начала кончать дальше и нас бы услышали.
Мне настолько сильно захотелось войти своим членом в её пиздёнку, которая была не гладко выбрита а аккуратно подстрижена
https://i.postimg.cc/fTC3fWrw/2024-03-09-080852677.png
Что после окончания сеанса, мы побежали в туалет. Вход был в помещение один, а внутри разделение, Кабинки полностью были закрытыми. Мы вошли в одну из них и заперлись. Прилюдей уже никаких не было. Я просто поставил её раком и стянул с неё юбку с лосинами и трусами. Достал свой член, который был в сперме и начал долбить её сзади. Мы старались не шуметь, когда слышали, что кто то заходил, то останавливались.
(Не нашёл похожее фото с ней, но всё было примерно так же)
https://i.postimg.cc/gkyMy7RV/2024-03-09-081745422.png

Долбил я её так минут 20, переодически останавливаясь и меняя темп. Она начала кончать раньше меня. И как всегда не удержалась и обоссалась. Струйки попали и мне на брюки и на неё. Через какое то время кончил и я спустив всё в её пиздёнку. После немного отдышавшись она села пописать, а я наблюдал за её струйкой и помог ей вытереться. А потом она подержала мне член, когда я ссал. Мы оделись, на одеже были видны следы мочи, потому что когда она кончала, в этот раз прям сильно обоссалась. Но на нас обоих были длинные пальто и было ничего не заметно.
И только мы вдвоём знали, что на ней были полностью мокрые трусики, да и у меня в трусах сперма.
Мы дождались, пока никого не будет и вышли из туалета мило улыбаясь.
Может кто то и заметил что то или догадывался, но нам было абсолютно всё равно.
Fargal94, Vadik, Christmas_Christmas, Eustace, Zorba Carrie, Audi, Herurg, Venüs
Автор темы
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Kısa bir ayrılığın ardından buluşma. Ve ilişkimiz uzun mesafeli.

Uzun süre ayrılmadım. Bu nedenle Lenochka’mı görmek mümkün olmadı. Ayrılığımız neredeyse iki ay sürdü. Fırsat buldukça birbirimizi görüntülü arıyorduk, bazen de sadece mesaj atıyorduk. Onunla özgür ve güvene dayalı bir ilişkimiz var. Doğal olarak seks olmadan iki ay çok zor olurdu. Gittiğim yerlerde uzun süredir kadın tanıdıklarım vardı. Helen’in bunu biliyordu. Ve ne zaman biriyle sevişsem, o bunu biliyordu, ona her şeyi anlattım, nedenini bile bilmiyorum.

Birbirimizi görüntülü olarak aradığımızda, ateşli bir şekilde mastürbasyon yaptık. ve samimi konuşmalar. Hatta fotoğraflarına bakarken nasıl mastürbasyon yaptığımı anlatan fotoğraf raporlarını bile gönderdim. Bana amının kayganlaştırıcı damlayan fotoğraflarını gönderdi.
Her ne kadar onun yokluğunda başkalarıyla seks yapsam da onlarla seks yaparken Helen’imi düşündüm ve hayal ettim.
Onun lüks vücudunu, narin ellerini, dudaklarını özledim. Onun şefkatini, öpücüklerini, vücudunu özledim. Aklımda onun güzel elbiseleri, uzun seksi siyah saçları, iri göğüsleri hayal ettim.

Dönmeden bir hafta önce, Bana müstehcen fotoğraf göndermemesini istedim, bir hafta boyunca seks ve mastürbasyondan uzak durmak istedim. Ve dönüşünde hemen yanına gelmeyi planladı. Kendimi dizginlemek çok zordu çünkü Lena’mın düşüncesi bile beni bir ergen gibi sertleştiriyordu ve kayganlaştırıcı kendiliğinden akıyordu. Bu arada, diğer kadınlarda durum tam tersi, genellikle sikimi kaldırıyorlar ama Lenochka’da, onun düşüncesi bile zaten dikleşmiş durumda.
Ve geri dönerken onu aradım. ve onu ne zaman ve ne zaman orada olacağım konusunda uyardım. Hazırlandı ve güzel iç çamaşırlarıyla dairenin kapısında benimle buluştu.

https://i.postimg.cc/mg81Gkf1/2024-03-17-082519871.png

Увидев её в таком виде у меня аж дрожь по телу прошла. И даже не успев раздеться прямо с порога я обнял её и вдыхал аромат её тела. Я уткнулся губами в её шею и начал целовать её и облизывать языком. Потом уткнулся лицом в её грудь и начал носом вдыхать аромат её тела. Член стоял колом. Через какое то время я всё таки разделся и мы прошли в комнату.
Она уже понимала насколько я возбуждён и что кончу прямо сейчас не войдя в неё, но так же знала, что будет и второй заход. Поэтому она повернулась ко мне задом и начала тереться своей задницей об мой член через брюки.

https://i.postimg.cc/SsrcjrHV/2024-03-17-083337146.png

Я быстро снял брюки, остался в одних трусах и упёрся в неё членом. Она так недолго двигалась и тёрлась. Я кончил прямо в трусы, она повернувшись ко мне улыбалась, достала мой член, додрочила его и слизала всю сперму.
Недолго она ласкала и обсасывала мой мягкий член, как через какое то время он начал твердеть прямо у неё во рту. Как только он по новой встал, она медленно поднялась и мы начали целоваться. Я снял с неё почти всё бельё.

И вот поставив её раком я начал лизать её киску
https://i.postimg.cc/T3bKs021/2024-03-17-084033188.png
Она уже не контролировала себя от возбуждения и начала пускать струйки всё сильнее и сильнее, обоссывая моё лицо. Что только заводило меня больше. Я с жадностью лизал её пизду, уткнувшись в неё так, что иногда мне не хватало дыхания. Она стонала, её тело тряслось от возбуждения, она испытывала оргазм за оргазмом.
И вот закончив лизать она осталась стоять раком, а я начал медленно и нежно вводить член в её киску. Сначала я водил своим пенисом по её губкам, засовывая только головку в её пиздёнку. Потом я начал входить глубже, то вставляя, то вынимая свой член. И вот обхватив руками её ляжки и войдя в неё полностью я стал ритмично и интенсивно её ебать.

https://i.postimg.cc/PJWMjDjn/2024-03-17-084807877.png
Она стонала всё громче и громче. И опять начала кончать. Она сделала целую лужу, глядя на это я заводился всё сильнее и сильнее начиная её драть. Одной рукой намотав волосы на неё держал её голову как за узду, другой рукой шлёпал её по заднице и очень интенсивно начал двигаться.
Через какое то время мы поменяли позу и она оседлала меня сев спиной ко мне и начала скакать на члене как сумашедшая

https://i.postimg.cc/mkSBFdsX/2024-03-17-085355323.png

Пучувствовав приближение оргазма, я скинул её с члена и бросил на диван. Засунул свой член в её рот. Она и не сопротивлялась
Я кончил в её ротик, она проглотила часть спермы, а что то слилось с её рта, и капало на её сиськи.

https://i.postimg.cc/pLKb9GJD/2024-03-17-085733259.png

После какое то время мы полежали вместе в обнимку. Она легла на меня сверху, я обнял её руками за спину а она обхватила меня ногами. Мы так наверное лежали с пол часа. Я почувствовал как она ещё немного писнула и не один раз небольшие прерывистые тёплые струйки.

Потом мы пошли в душ, там ещё немного пошалив помогая друг другу пописать и помыться. А после убрались после нашего бурного секса.

Вот такой вот секс после недолгой разлуки.
Обожаю её, люблю и восхищаюсь каждым сантиметром её тела. Её темпераментом и харизмой.
Vadik, Fargal94, Christmas_Christmas, Zorba Carrie, Eustace, Neşeli Roger, Herurg, Venüs
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Zorba Carrie »

Ahh! :) Peki, yangın sadece.....
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
Nick1979, Fargal94, Eustace, SwetaSw
Автор темы
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Hooligan Carrie: 23 Mar 2024, 19:59 Ahhh! :) Yangın sadece....
Geri bildiriminiz için teşekkürler. Muhtemelen yakında başka bir şey yayınlayacağım. Hatırlanması gereken bir şey
Zorba Carrie, Fargal94
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Okuması ilginç ve heyecan verici)
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 3):
Nick1979, Zorba Carrie, Eustace
Автор темы
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Fargal94: 23 Mar 2024, 22:07 Okuması ilginç ve heyecan verici)
Yazarken hatırlıyorum her şey nasıl oldu. Böyle duygular üzerime geliyor. Sanki her seferinde yeniden yaşıyormuşum gibi.
Fargal94, Vadik
Автор темы
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

İlk nasıl tanıştık.

İşteydik. Yeni bir teknoloji uzmanı işe aldık. O zamanlar hâlâ tam olarak kim olduğunu bilmiyordum. Bana sadece bir kadın olduğunu söylediler. Hatta meslektaşlarımdan biri şöyle dedi: "Evet, yaşlı bir kadını götürdüler."
İşyerinde sık sık doğrudan bir teknoloji uzmanıyla çalışmak zorunda kaldığım için, o zamanlar kimi götürdükleri benim için önemli değildi. Önce tanışmaya karar verdim ve işle ilgili birçok sorum vardı. Ayrıca ona yine de güncel bilgiler vermem gerekecek. Ve böylece belgelerle yürüyorum, tüm düşüncelerim sadece işle ilgili, ofise giriyorum ve onu görüyorum

https://i.postimg.cc/jSP30h1r/2024-03-24-071823948.png
Её чёрные длинные волосы, совсем немного косметики, она очень мило улыбалась. Просто невозможно было не влюбиться в эти глаза, в ямочки на щёчках, её морщинки на лице только привлекали сильнее и сильнее. У неё были выразительные глаза.
Она сидела за столом, увидев её я смог лишь поздороваться. Я реально потерял дар речи. Она мило улыбаясь поздоровалась в ответ, встала с кресла и сказала "Здравствуйте я Елена, Ваш новый технолог". И тут я увидел всю её фигуру целиком. Было лето и она была в белом платье, с открытой грудью. Она у неё была довольно большой

https://i.postimg.cc/vHbSFKnL/2024-03-24-074005662.png

Платье было свободным и не обтягивало её, и не сильно прозрачным, но тем не менее было видно силуэт её фигуры и её бельё. Я на мгновенье оторопел и замер от увиденной красоты. Под платьем слегка просвечивалось её бельё. Как сейчас помню на ней были красивые кружевные трусики, едва заметные под платьем. Сверху из под декольте был виден верх лифчика. Было понятно что он с мягкими чашечками и полупрозрачный. Так как сосочки немного едва заметно выделялись. У меня вся кровь от головы прилила к члену.
Она же продолжала мило улыбаться и говорить. Вот немного отойдя от эйфории, мы решили пройтись по производству. Я ей всё рассказывал идя рядом с ней, от неё пахло приятными духами. К слову говоря, прежде чем войти в цех, я помог надеть ей белый халат и шапочку для волос. Тогда я впервые дотронулся до её волос и плеч. Я чувствовал как хочу её, сдерживаться было очень трудно. Но пришлось совладать с собой.
Во время нашего разговора она всегда мило улыбалась, мы сразу же перешли на ты, несмотря на разницу в возрасте, она сама это предложила.
Не знаю как описать моё состояние, идя рядом с ней, любуясь её телом, вдыхая её запах, моё сердце билось очень сильно.
Время на работе пролетело очень незаметно и быстро. Уже было пора собираться домой.
Я предложил довести её до дома. Она согласилась. В машине мы мило беседовали в основном о работе.
Подъехав к её дому мы попрощались. Я ещё какое то время посидел в машине, всё пытаясь осмыслить сегодняшний день. И тут я заметил, что она забыла свою сумочку. Я позвонил ей, но она не стала спускаться сама, а попросила если мне не сложно, самому подняться.
Я с радостью согласился.
Позвонив к ней в дверь она открыла мне. И тут я увидел её в прозрачном халате

https://i.postimg.cc/vHwvk8TS/2024-03-24-081702321.png
Я потерял дар речи и ничего не мог поделать с собой. Она видела это, взяв меня за руку отодвинула от двери, закрыв её за мной. И прям с порога скинула с себя халат, сняла бельё и предвстала полностью обнажённой

https://i.postimg.cc/JzLMsXnc/2024-03-24-081922340.png

Я реально был в оцепенении от такого, она залезла мне рукой в штаны и достала мой член. И тут я кончил от нескольких движений её руки.
В голове промелькнула мысль, вот я опозорился то кончил не успев начать.
Но она прижалась губами к моему уху и прошептала
"Ничего страшного, я всё понимаю, ты и так терпел весь день, я это заметила"
После этой фразы она собрала сперму которая попала на неё и отправила её в рот. А меня раздела до конца и отправила в душ.

Вот такой вот первый раз у меня был с моей Леночкой.

Впрочем потом уже было продолжение в душе

https://i.postimg.cc/HnbZ7VZF/2024-03-24-082758321.png
Eustace, Zorba Carrie, Christmas_Christmas, Fargal94, Vadik, Neşeli Roger, Herurg, Venüs
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Eustace »

Nick1979: 12 Feb 2024, 18:54 penisimden tutup beni banyoya sürükledi.
:-D
These users thanked the author Eustace for the post:
Nick1979
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Eustace »

Natali_Natali, dikkat edin, TS resimlerle yazıyor!! ! :göz kırp: