Anon. Lena’yı tanıştırdım. Evli kadın, 36 yaşında. Mavi gözler, kahverengi saçlar...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Anon. Lena’yı tanıştırdım. Evli kadın, 36 yaşında. Mavi gözler, kahverengi saçlar...

Unread post by Anonim »

Anon
Lena’yla tanışın. Evli kadın, 36 yaşında. Mavi gözler, kahverengi saçlar, 3 beden göğüsler, kısa, hafif dolgun ama mükemmel vücut. Görevli olarak çalıştı. Gece geldiğinde ben de onun işine geldim. Anlaştığından daha hızlı geldi ve kocasını işe getirdikten sonra onu eve gönderirken buldu. Onu öptükten sonra hızla eritti.
Yanımda aldığım konyağı içtik, sonra öpüşmeye başladık. Uzun süre öpüştük, gerçekten hoşuna gitti ve açıkçası yeterli değildi. Soyunmaya başladık, penisim kazık gibi duruyordu. Onu emmeyi teklif etti, o reddetti (daha çok nezaket adına), sonra emmeye başladı. Birkaç dakika sonra onu zaten ağzımda beceriyordum. Hoşuna gittiği açıktı. Onu masaya oturttum ve sikişmeye başladım. Birkaç dakika içinde geldi. Sonra onu kalçalarından tuttum, masadan kaldırdım ve ayakta sikmeye başladım, aletimin üzerine fırlattım. Belki 10 dakika içinde birkaç kez daha bu şekilde geldi ve ben de onu "dinlenmesi" için sandalyeye yatırdım. Beni yine emdi. Sonra onu köpek stiline çevirdim ve onu o kadar çok becerdim ki titredi ve çok fazla sızıntı yaptı. Sonra ters çevirdi ve ağzında yemek yedikten sonra penisini çıkarmadan ağzına geldi ve hareket ettirmeye devam etti... Memelerine tükürdü.
Mola verip bir bardak içtikten sonra , yine sertleşmiş penisimi emmeye başladı. Onu tekrar eğdim ve sikişmeye başladım. Yaklaşık 20 dakika sonra, bu hızda, parmağımı kıçıma sokabilir miyim diye sordum. İstemedi ama arkasını döndü, dizlerinin üzerine çöktü ve o kadar öfkeyle emmeye başladı ki, önce neredeyse penisin tamamını, sonra taşakları yuttu, sonra siki tekrar yuttu, ben onun ağzına girdim ama o emmedi. emmeyi bırakmıyorum, bu yüzden aletim zaten acıyordu ama ayakta durmaya devam ettim... Yeterince sıkıldığımı söyleyerek onu uzaklaştırdım.
Ama sonra bana sırtını döndü, eğildi, yayıldı parmaklarıyla çörekler yaptı ve meydan okurcasına bana bakarak sordu, "İşinin bittiğine emin misin?" br/> Bunu görünce hemen meydan okumayı kabul ettim ve onu becerdim. Bir hevesle ona girmeye başladım, hızla hızlandım ve çılgın bir hızla sikişmeye başladım. Anal seks normal seksten tamamen farklıdır. Onu orgazma ulaştırdı ve kıçına girdi. Bu bir şeydi. Sonra gittim.
Ertesi gün kocasını nasıl öpeceğini merak ediyordum, akşam penisimi emdi, ağzına girdim, 2 kez spermimi diliyle yaladı.
Max Fischer
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Anon. Lena’yı tanıştırdım. Evli kadın, 36 yaşında. Mavi gözler, kahverengi saçlar...

Unread post by Max Fischer »

Anonim: 02 Dec 2019, 15:04 Beni Lena’yla tanıştırdı. Evli kadın, 36 yaşında.
Siz Lena’yı grup seks yapmaya ikna etmek istiyor musunuz?
Öyleyse size anlatacağım bunu yapmak için ihtiyacın olan şey sensin.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”