[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 21 of 77 bytes OYUNLAR, gizli ve öyle değil... Sonuçları olan ve olmayanlar - Page 4 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Natali_Natali: ↑11 Feb 2024, 19:52
4 parçaya bile değil, daha fazlasına bölün....
Bu nedenle tüm "kronoloji" kaybolur, ancak Bütün parçaları bir yığın halinde toplayamıyorum ((((
Canım, biz çoğunlukla kronolojiden dolayı okumuyoruz)))
Anladım... Sadece Hikayenin tek bir şekilde yazıldığını kastetmiştim... ama çooook büyük çıktı... Onu ikiye böldüm üç bölüm, zaten eklediğim hariç .. ama bölümler hala çok büyük... Onları daha da bölmeye başladım... ve Tarihteki tüm olaylar yüzüyordu... yani, hepsi değil, ama çoğu. ... şimdi her şey karıştı, hem 10. sınıfta hem de 11. sınıftayım ((((
Şimdi anlıyorum. Ve bundan sonra olacakların ilk önce olması için böyle olması gerektiğini iddia ediyorsunuz. Ve tam tersi. Tarantino filmlerinde olduğu gibi: kronoloji istediği gibi atlıyor ve herkes kendi hakkında konuşuyor
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[quote=Natali_Natali post_id=334893 time=1707689551 user_id=6331] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 334892 time=1707689351 user_id=18654] [alıntı =Natali_Natali post_id=334781 time=1707670365 user_id=6331] 4 parçaya bile değil, daha fazlasına bölün.... Bu nedenle tüm "kronoloji" kaybolur, ancak Bütün parçaları bir yığın halinde toplayamıyorum (((( [/quote] Canım, biz çoğunlukla kronolojiden dolayı okumuyoruz))) [/quote ]
Anladım... Sadece Hikayenin tek bir şekilde yazıldığını kastetmiştim... ama çooook büyük çıktı... Onu ikiye böldüm üç bölüm, zaten eklediğim hariç .. ama bölümler hala çok büyük... Onları daha da bölmeye başladım... ve Tarihteki tüm olaylar yüzüyordu... yani, hepsi değil, ama çoğu. ... şimdi her şey karıştı, hem 10. sınıfta hem de 11. sınıftayım (((( [/quote] Şimdi anlıyorum. Ve bundan sonra olacakların ilk önce olması için böyle olması gerektiğini iddia ediyorsunuz. Ve tam tersi. Tarantino filmlerinde olduğu gibi: kronoloji istediği gibi atlıyor ve herkes kendi hakkında konuşuyor :roll:
Hooligan Carrie: ↑12 Feb 2024, 01:16
Ve bundan sonra olacakların önce olması için böyle olması gerektiğini iddia ediyorsunuz. Ve tam tersi.
damn... peki, öyleymiş gibi yapacağım... Hatta "dudaklarımı somurtabiliyorum."... bu çok iyi((( (...
Tarantino filmlerindeki gibi
Pekala, benimle dalga geçmeyi bırak (( (( ....
ve herkes kendi
hakkında konuşuyor ama bu bana tanıdık geliyor))) Kız arkadaşlarımla buluştuğumuzda böyle hissediyorum... hepimiz aynı anda yüksek sesle konuşuyoruz ve her birimiz kendi meselesi hakkında... tıpkı İtalyan bir ailede olduğu gibi))))
Last edited by Christmas_Christmas on 12 Feb 2024, 01:44, edited 1 time in total.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=334896 time=1707689766 user_id=18654] Ve bundan sonra olacakların önce olması için böyle olması gerektiğini iddia ediyorsunuz. Ve tam tersi. [/quote]
damn... peki, öyleymiş gibi yapacağım... Hatta "dudaklarımı somurtabiliyorum."... bu çok iyi((( (... [quote= "Hooligan Carrie" post_id=334896 time=1707689766 user_id=18654] Tarantino filmlerindeki gibi [/quote] Pekala, benimle dalga geçmeyi bırak (( (( .... [quote="Hooligan Carrie" post_id=334896 time=1707689766 user_id=18654] ve herkes kendi :roll: [/quote] hakkında konuşuyor ama bu bana tanıdık geliyor))) Kız arkadaşlarımla buluştuğumuzda böyle hissediyorum... hepimiz aynı anda yüksek sesle konuşuyoruz ve her birimiz kendi meselesi hakkında... tıpkı İtalyan bir ailede olduğu gibi))))
[quote=Natali_Natali post_id=334899 time=1707690226 user_id=6331] benimle dalga geçmeyi bırak(((( .... [/quote] ve ben bunu düşünmedim bile!!! :unknown: :leto:
[quote=Natali_Natali post_id=334899 time=1707690226 user_id=6331] hatta "Dudaklarımı somurtabiliyorum".. kahretsin, bu çok mantıklı(((... [/quote] Ben de sana surat asmak istiyorum) dudaklarında :oops:
[quote="Jolly Roger" post_id=334851 time=1707682465 user_id=23298] Peki devamı ne zaman olacak? Yarın mı yoksa Salı mı? [/quote] İlk gösterimi Pazartesi günü. Sadece Sexforum’da. Tüm bölümler arka arkaya!!! Bütün gün!!! 2 sezon. Kaçırmayın. :muza:
Sadece bir resim. Anlamsız. Ve evet, bu Karma (kitaba göre) 😁 n[url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/GtkR6Mh2/1707711323758.jpg[/img][/url]
Natali_Natali, harika hikaye! Evet, ne tür şeyler var çocuk oyunları vardı)) ama pek de değil)) bu Lena hâlâ seninle sık sık oynuyor muydu, yoksa tek sefer bu muydu?
1 dakika 52 saniye sonra gönderildi: Natali_Natali, orası kesin, yoksa 10. hikayenizi kaçırabilirsiniz, bir dahaki sefere numarayı yazmayı unutmayın))
14 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Yapacağım burada olun, yetkili forum üyelerinin tavsiyesi üzerine hikayelerimdeki "karakterler" belgelerinin fotokopilerini yayınlayın....
Svetka bunun kolay olduğunu zaten yanıtladı... ve şimdi bana bir fotoğrafını gönderdi pasaport.... ve geri kalanıyla birlikte beklemem gerekecek (((( Her şeyi toplayana kadar.... en az 2 hafta geçecek....
[ref=#bf0000]Natali_Natali[/ref], harika hikaye! Evet, ne tür şeyler var [url=viewtopic.php?t=13619]çocuk oyunları[/ url ] vardı)) ama pek de değil)) bu Lena hâlâ seninle sık sık oynuyor muydu, yoksa tek sefer bu muydu?
[size=85][color=green]1 dakika 52 saniye sonra gönderildi:[/ color][/size] [ ref=#bf0000 ]Natali_Natali[/ref], orası kesin, yoksa 10. hikayenizi kaçırabilirsiniz, bir dahaki sefere numarayı yazmayı unutmayın))
[size=85][color= green]14 dakika 46 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Natali_Natali post_id=334315 time=1707587007 user_id=6331] Yapacağım burada olun, yetkili forum üyelerinin tavsiyesi üzerine hikayelerimdeki "karakterler" belgelerinin fotokopilerini yayınlayın.... Svetka bunun kolay olduğunu zaten yanıtladı... ve şimdi bana bir fotoğrafını gönderdi pasaport.... ve geri kalanıyla birlikte beklemem gerekecek (((( Her şeyi toplayana kadar.... en az 2 hafta geçecek.... [/quote] Kimden bahsettiğinizi anlamıyorum?
Bu kadar ince, gösterişli, minyatür güzel kızların da kaka yapması ilginç oldu. Bunu daha az sıklıkta ve daha dikkatli mi yapıyorlar? Aksi halde bu sürecin hiçbir şekilde onlarla alakası yoktur....
Anlamıyorum birkaç şey var ve bana bunlardan bahsederseniz çok memnun olurum. Öncelikle bu forumun kuralları nerede? Eğer varsa neden en görünür yerde değiller? *Çalışan* bir bağlantınız varsa lütfen...
Last post
Marinka , yapılan şey geri alınamaz
basit tutun. İnsanların ne düşündüğü önemli değil, önemli olan sizin onlar hakkında ne düşündüğünüzdür 😎
Yüzümden birkaç santimetre uzakta, mor kafanın hafif kabartmalı yüzeyi bir damla kayganlaştırıcıyla parlıyordu. Namluyu tutan eli hafifçe sıktım ve kendime doğru çektim. Delikten viskoz bir sıvı...
Big Brother gibi oyunları tavsiye edin. Ve bunları nereden indireceğinizi.
Last post
Android’e erotik oyunlar yüklemek risklidir. Kurulumdan sonra telefon şu kadar numaraya şu kadar öde gibi mesajla bloke edilecek ve kilidini açacağız. Aptal elbette bedelini ödeyecek. Gidip fabrika...
Hiç portakal oyunları oynadınız mı?
Bazı kızlar portakalları o kadar çok severler ki kıçlarına bile sokarlar.
Portakal çok sağlıklı bir meyvedir. Çok fazla C vitamini içerir ve yüzeyi bir kızın...
Last post
Böyle bir aptallık yapmak zorundasın!!!
Eh, muhtemelen birisinin buna ihtiyacı var. Ve bence pek çok insanın buna ihtiyacı var.
Siz deneyin, belki siz de beğenirsiniz.
O zaman diyeceksiniz ki -...