OYUNLAR, gizli ve öyle değil... Sonuçları olan ve olmayanlar

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel
 OYUNLAR, gizli ve öyle değil... Sonuçları olan ve olmayan

Unread post by Christmas_Christmas »

Bu hikayede size kız arkadaşlarımla oynadığımız “oyunlardan” daha fazla bahsetmek istiyorum. Ben buna özellikle “Tarih” adını verdim: “Gizli ve o kadar da gizli olmayan oyunlar…. Sonuçları olsun veya olmasın.”
Neden “gizli”? Evet, çünkü arkadaşlarımla her zaman birlikte "oynamamıza" rağmen, her şeyi birlikte yaptık, denedik... ve elbette burada sır olamaz. Ancak çoğu zaman bir arkadaşımla tek başıma "buluşuyordum" ve bu tür toplantılarda diğer kızlarımın farkında olmadığı şeyler yapabiliyordum.

Örneğin, ben Kendimi Tanya ile yalnız buldum, beni elleriyle “beslemeyi” gerçekten seviyordu. Bu bizim "sırrımız"dı ve ne Svetka ne de Irka aramızdaki bu tür oyunlardan haberdardı.
Tanya’nın annesinin masaya koyduğu her ikram anında tam bir "ayine" dönüştü. Helva veya marshmallow, şeker veya marmelat, yoğurt veya kek, Tanya tüm bu lezzetleri bana elleriyle yedirmeyi severdi. Kahretsin, parmaklarıyla ve avuçlarıyla ne denedim)))). Sık sık mutfakta böyle oynamaya başlıyorduk ve sonra Tanya’nın odasına taşındık ve tam olarak neresini daha çok sevdiğimi söyleyemem.
Gerçek şu ki, her an birisi mutfağa girebilir " "Tanya’nın annesi ve biz dikkatli olmak zorundaydık ama odaya girdiğimizde ne ben ne de Tanya kendimizi tutamadık. İkimiz de özellikle yoğurtları severdik. Tanya bir sonraki “kutuyu” açtı ve yemeye başladık. Ve tek elle yediler. Daha doğrusu Tanya yoğurdu kendi elleriyle yedi ve beni aynı “bardaktan” besledi. Üstelik aynı anda çıplak bile kanat çırpmadık. Lanet olsun, kim gerçekten çıplak yoğurt yer? Sadece yan yana oturduk ve yemek yedik. Tanya lezzetli kütlenin daha fazlasını parmaklarıyla "topladı" ve ağzına gönderdi, sonra bir sonraki kısmı benimkine gönderdi ve bunu yalnızca parmaklarıyla yaptı... Çoğu zaman dudaklarını bulaştırdı ve sonra ben yoğurdu sadece parmaklarından değil, dudaklarından ve hatta yüzünden de yaladı))))
Tanya’nın bana çilek yedirmesi de gerçekten hoşuma gitti. Ağzıma sulu meyveleri koymayı bırakıp yumruğuyla sıkmaya başlayacağı ve sonra avuçlarındaki meyve suyunu ve posasını yalamama izin vereceği zamanı her zaman sabırsızlıkla beklemiştim...

Ve Svetka ile başka bir “sırrım” daha vardı. Sveta yüzüme "oturmayı" gerçekten seviyordu ve onun için nerede yalnız olduğumuzun, benim evimde ya da onun evinde olması önemli değildi, soyunur soyunmaz beni hemen yere yatırdı ve yüzüme oturdu. Üstelik benimle ancak orgazm sonrasında "ayağa kalktı" ve ancak o zaman daha fazla "oynamaya" devam ettik...

Ira’nın da bir "sır"ı vardı ve bu benim hakkımda yazdığından değil. Yalan söylemeyeceğim, küvetteki o olay münferit bir olay değildi.” O ve ben bir sonraki egzersizi banyoda değil, "temiz havada" denedik. Çok fazla ayrıntıya girmeyeceğim, sadece bunu kendisine sorduğumu söyleyeceğim. Üstelik her şeyin benim dairemde veya onun evinde olmamasını, "sokakta" üzerime işemesini öneren bendim.

Şunu da söyleyeyim. “Terkedilmiş yer” de hemen seçilmedi. Irka ve ben çok uzun bir süre köyün her yerinde bisiklet sürdük, "hemen" bulunması pek de kolay olmayan uygun bir yer aradık. Mesela nehir hemen ortadan kayboldu. Birincisi, sahilde hem yetişkinler hem de çocuklar olmak üzere her zaman çok sayıda insan vardı. Dik yamaçlardan bile tüm sahil açıkça görülüyordu ve bizi rahatlıkla görebiliyorlardı. Poselkovy Park da böyle bir oyuna uygun değildi. Aynı lanet şarkı, oradan geçen bir sürü insan vardı ve sadece dört ayaklı evcil hayvanlarını gezdiren insanlar vardı.
Terk edilmiş ilk iki bina da bize uymadı. Birini birlikte reddettik ama diğerinde artık oynamak istemeyen bendim. Üstelik soyunmaya bile başladım, şortumu çıkarmayı başardım ama sonra... durdum. Irka beni bluzumu çıkarmaya zorlamayı başarsa da, o "kusmuş" yere uzanmayı kategorik olarak reddettim... Gerçek şu ki, evdeki çöpün veya daha doğrusu "çöp sahasının" yanı sıra çok şey vardı. köpek bokundan başlayarak, kahretsin ile biten her türlü “kirlilik”ten...

Şimdi tüm bu kabusun üzerine çıplak vücudumla uzanacağımı hayal ettiğim gibi İçeri girdim, sokağa koştum... Ve ancak 20 dakika sürdükten sonra bisikletimi hâlâ sadece mayomla sürüyordum)))) sonunda o binada durduk.
Orası temiz miydi? Tabii ki değil. Ancak ilk iki "terk edilmiş bina"dan farklı olarak bunda "evsel atık" değil inşaat atığı vardı. İnsan vücudunun yaşamsal faaliyetlerine dair hiçbir iz de yoktu.
Irka ve ben hemen yukarı çıktık. ikinci kat ve Orada, onun emri üzerine hemen sırt üstü yatmaya çalıştım, çünkü bunu yapmanın bir yolu yoktu. Kırık camlar, kırık tuğlalar, hem küçük hem de oldukça büyük “parçalar”, bir tür bükülmüş “bağlantı parçaları”…. Bütün bunlar elbette ikinci katta bir yığın halinde yatmıyordu, ancak yine de o kadar çok çöp vardı ki yere serilmesi söz konusu bile olamazdı. Sadece kendime zarar verirdim...
Hayal kırıklığıyla bu binadan çıkmamız gerektiğini düşünmüştüm ama arkadaşım beklenmedik bir şekilde çözümü "gördü". Pencere, daha doğrusu pencere açıklığı, çünkü içinde sadece cam yoktu, bir çerçeve bile eksikti... Böylece Irka ayaklarıyla pencere pervazına tırmandı ve poposu aşağı sarkacak şekilde topuklarının üzerine oturdu. ve amı yüzümün hemen üzerindeydi, çünkü... o anda onun emri üzerine pencere açıklığının karşısında diz çökmüştüm.

Beklentiyle gözlerimi bile kapattım ama Irka’nın sesi beni gerçekliğe geri döndürdü.
- “Mayonuzu çıkarın!”..,” diye aniden emretti ve şaşkınlığımı görünce hemen ekledi, _ “Hayır, peki, eğer buradan bu kızgın kıyafetlerinle ayrılmak istiyorsan lütfen.”.. .
Kahretsin, bu sefer bu "oyunu" hiç sevmediğimi itiraf etmeliyim. Ve tam olarak nedenini bile söyleyemiyorum. Evet, Irka’yı benim hakkımda yazmaya ben davet ettim. Evet, çok heyecanlandım, hatta “idam”ın yerini “arama” sürecinde bile heyecanlandım. Ira’nın benimle dalga geçmesinden başlayıp onun önünde soyunup diz çökmesine kadar olan emirleri ve yorumları beni çok etkiledi...
Ama kahretsin, ilk akıntıları yüzüme çarptığında ve aktığında vücudumun aşağılarına doğru kaybolduğunda hemen heyecanlandım. Kokusu ve tadı o kadar keskindi ki, Irkin "meyve suyu" yüzüme girdiğinde boğulmaya başladım ve tadını hissettiğimde kusmaktan kendimi zar zor alıkoyabildim. Hatta bir dere halinde doğrudan ağzıma "düştüğünde" geri dönmeye başladım. Ve sadece onun "Geri dönme!" diye bağırması. ve “Ağzını açık tut!” beni yerinde tuttu. “Yarattığımı” görmek. Irka gülmeye başladı ama yazmayı bırakmadı. O gün banyodakinden çok daha fazlası vardı ama dayandım ve artık hile yapmaya çalışmadım, arkamı dönmedim ve sonuna kadar ağzımı açık tuttum...

Belki biriniz şimdi şöyle diyecektir: "Neden bize en iyi arkadaşının seni nasıl hayal kırıklığına uğrattığını şimdi anlatıyorsun?" ve “Bunu neden kendin kabul ediyorsun?” Bu yüzden size öyle kişisel şeyler anlatıyorum ki, bunun benim için bir “düşürme” olmadığını anlayın…. Zaten üniversitede okurken çok özel bir kelime olan "chmor"u öğrendim... Bu yüzden arkadaşlarım bana "chmor" yapmadılar. Biz de böyle oynadık ve gerçekten hoşumuza gitti. Üstelik tüm "kız mafyamız" ile bir araya gelmemiz veya birbirimizle baş başa kalmamız önemli değildi, her zaman bir "rahatlık bölgesinde" olduğumu ve arkadaşlarımın bana asla ihanet etmeyeceğini veya tuzak kurmayacağını biliyordum.

Örneğin, ZD’deki o maçtan sonra Irka sabırla benim "kurumamı" bekledi, giyinmeme yardım etti ve birlikte "bisikletlerle" nehre gittik " yüzmek”. Üstelik yolda bazı arkadaşlarıyla tanıştık ve hatta yakınlarda durdum, Irka’nın sonunda onlarla sohbeti bitirmesini bekledim... Ama kahretsin, benden gelen koku öyleydi ki arkadaşımı bırakıp bisikletsiz yola çıktım . Ve kelimenin tam anlamıyla bir veya iki saat sonra onu öptüm ve bana karşı herhangi bir tiksinti hissetmedi.

Gerçi komik vakalar da vardı. Bir yaz, bir şehir parkında arkadaşlarımızla uzun bir yürüyüşe çıktık, seks yapmadan, “oyunlar” olmadan, elimizden geldiğince eğlendik, yani…. Bir “oyun” olmasına rağmen. Kızlar bana dondurma yedirdiler. Nasıl olduğunu sana zaten anlattım. O zaman da durum tamamen aynıydı. Onlar parkta bir bankın arkasına izmaritleriyle oturuyorlardı, ben de diz çöküp bacaklarındaki dondurmayı yaladım. Üstelik muhtemelen o dondurmadan ihtiyacımız olandan daha fazla porsiyon aldık ve ben onu her zamankinden daha uzun süre "yedim"... Daha sonra "kalabalığın içinde" parktan ayrılmaya başladığımızda, bakışları yakalamaya başladım. yoldan geçenler. Üstelik hep birlikte yürüdük ama ara sokakta bize doğru yürüyen insanların bana baktığı izlenimine kapıldım. Ve nedenini ancak troleybüse bindiğimde anladım. Daha doğrusu genç bir kadın bunu bana anlattı. Şimdikiyle hemen hemen aynı yaştayım. 28-30 yaşını aşmamak. Meğer kızlar salona ilk kapıdan girmişler ama ben tereddüt edip son kapıya atladım. Tam olarak bizim sayımız kadar özgür “oturma” yeri vardı. Salonun ön tarafında sadece arkadaşlarım oturuyordu, ben de en uçtaki tek boş koltuğa, o genç kızın yanına oturdum. Sessizce birkaç durak gittik, sadece bana baktı ve sonra aniden elimi tutup dirseğimi görecek kadar kaldırdı. Böyle bir küstahlığa "kızacak" zamanım bile olmadı, çünkü kız gülümsedi ve sanki bacaklarımı işaret ediyormuş gibi başını salladı ve şöyle dedi: "Bir dahaki sefere oğlunu veya oğlanlarını ağzına aldığında, Kaç tane olduğunu bilmiyorum.” , asıl mesele dizlerinizin altına yumuşak bir şey koymak ki iz kalmasın”...

Lanet olsun, ben Aşağıya baktım ve hemen dizlerimin gerçekten kırmızı olduğunu, üzerinde uzun süre durup süründüğüm küçük çakıl taşlarından ve ince dallardan izler kaldığını "fark ettim". Cevap bile veremedim. Sadece haşlanmış ıstakoz gibi kızarmaya vakti vardı ve kız bir sonraki durakta troleybüsten indi. Birkaç durak sonra hepimiz indiğimizde arkadaşlarım da kırmızı dizlerim ve temiz bacaklarımdaki kontrastı fark etti...

Ben de size şu “olaydan” bahsetmek istiyorum ”. Svetka’nın evinde çok nadiren bir araya gelmemize rağmen ilginç bir "oyun" oynadık - "Bil bakalım kimin amcığı." Doğal olarak amcıklar arkadaşlarımındı ama elbette tahmin ettim. Oyunun özü şuydu: Tamamen soyundum, çıplaktım, diz çöktüm ve arkadaşlarım ellerimi arkamdan bağladılar, gözlerimi çok sıkı bağladılar. Kendileri kanepeye oturdular, bacaklarını açtılar ve ben aralarında sürünerek ve yüzümü bacaklarının arasına sokarak, koku ya da tat yoluyla, kimin amının şimdi yüzümün önünde olduğunu körü körüne tahmin etmek zorunda kaldım ...
n
Lanet olsun, bilmiyorum, belki şimdi diyeceksiniz ki, “Tanrım, ne anaokulu”…. Seninle tartışmayacağım çünkü artık ne kadar saçmalık oynadığımızı kendim anlıyorum. Ama bahane uydurmayacağım, çünkü o zamanlar gerçekten çok hoşuma gitmişti.
Kısacası, herhangi bir arkadaşımı "amcıklarından" "hemen" tanıyabildiğim için, her birinin tadını biliyordum. Arkadaşlarım çok iyi anlaşınca farklı numaralara başvurdular. Mesela külot alışverişinde bulunabilirler. Ve sonra gerçekten yanılmışım, çünkü koku örneğin Irka’ydı, ancak dilimle dudaklarıma dokunduğum anda "tadın" Tanya olduğu ortaya çıktı ya da tam tersi...
n
Kahretsin, o zamanlar ne kadar eğlenceli ve iyiydim... Ama hikayeme döneyim. O gün oyun her zamanki senaryoya göre ilerledi. Her zamanki gibi beni çırılçıplak soydular, ellerimi arkadan bağladılar ve gözlerimi bağladılar, ben de tahmin etmeye başladım. İlk kediyi hemen tahmin ettim, Svetkina. Ama ikincisinde bir aksama yaşadım. Kokudan, şu anda kimin amının yüzümün önünde olduğunu tam olarak belirleyemedim. Hile yapmak yasaktı ve külotumun rengini bile görebilmem için gözlerimin bağını bir milimetre bile kaldırmaya hakkım yoktu ve bunu yapamadım, ellerim bağlıydı.
Yani Irkin’in kokusu var gibi görünüyordu ama bir şeyler yolunda gitmedi. Başka bir aromayı, biraz alışılmadık bir koku buketini kokladığım için utandım. Irka’nın başkasının külotunu giydiğine karar verdim ve onu böyle hissetmemin tek nedeni de bu. Yüzde yüz emin olmak için yüzümü kalçalarının iç kısmına, giderek aşağı, parmaklarına kadar sürmeye başladım. Gerçek şu ki, oyun oynarken tüm arkadaşlarıma bunu yapıyordum ama her zaman özel bir şekilde ürperen Irka’ydı, okşamalarım ona çok hoş geliyordu ve bazen kendini tutamayıp inleyebiliyordu.
Ve şimdi, Ira’nın bacaklarını okşadığımı hayal ederek, dudaklarımı ayak parmaklarına kadar "uzattım", onları birkaç kez öptüm, sonra tekrar geri dönmeye başladım, bacaklarına öpücükler yağdırdım, yüzümü ovmayı unutmadım tüm yol boyunca onlara karşı

Ama kahretsin, bu sefer Irka sadece inlemekle kalmadı, okşamalarımdan ve dokunuşlarımdan çekinmedi bile. Pubise ulaştıktan sonra kendimi bacaklarının arasına gömdüm, kokusunu yeniden açgözlülükle solumaya başladım. Ve yine ondan “cevap yok, merhaba yok”. Senin için ne inleme ne de titreme var. Gidecek hiçbir yerim yoktu ve elbette ikinci bacağına da benzer bir işlem yaptım ama bu sefer kasıklarına döndüğümde amında külot yoktu. Daha doğrusu öyleydi, Irka onları yana çekti ve amını mümkün olduğu kadar açtı. Yüzümü çıplak kasıklarına gömdüğüm için, muhtemelen bir dakika boyunca kokusunu içime çektim ve sonra bana bu kadar tanıdık bir tat "duymayı" umarak onu dilimle yaladım.
Ve hayal edin durumum, dilimin kelimenin tam anlamıyla dudaklarına ilk dokunuşundan itibaren, artık tamamen "yabancı" bir kızı öptüğümü ve yaladığımı fark ettim. Bir an dondum ve sonra Tanya’mın sesini duydum - “Peki Natasha, bu kimin amcığı? Söyler misin, yoksa pes mi ediyorsun?”
Pes ettiğimi söyledim ve hemen gözlerimi çözdüler. Lanet olsun, şok olduğumu söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Gerçek şu ki artık önümde tamamen "uzaylı" bir kız vardı, Lena. Bu Lenka, Svetka’nın bir tür akrabasıydı. "Banliyölerde" yaşıyordu ve dün ailesiyle birlikte Svetka’yı ziyarete geldi. Hatta dün birlikte parkta yürüdük. Lena’nın evine döndüğünü sanıyordum ama Svetka’nın yanında bir gün daha kaldığı ortaya çıktı...

- “Kaybettim, kaybettim! O halde bana bir öpücük ver!” diye hep bir ağızdan bağırmaya başladılar. Gerçek şu ki, "oyun" şartlarına göre, eğer kediyi tahmin etmediysem, o zaman onu kelimenin tam anlamıyla "hickey’den" öpmek zorunda kaldım, bunu çok "açgözlülükle" yapmak zorunda kaldım, böylece kazanan görsün onu ne kadar seviyorum...
I Tabii ki beni kandırdıklarını söyleyerek “ayaklarımı yere koyabilirdim” ve reddedebilirdim. Ama neden? Bu Lena’yı yaladım ve öptüm. Ve şimdi bunu sadece gözlerim bağlıyken tekrar yaparsam ne değişecek?

Bu "tuhaf" kızın önünde bir şekilde "yüzünü kurtarmak" için ona sordum - " Lena, bu mümkün mü?” diye sordu, utanacağını ve en azından bir şekilde heyecanına ihanet edeceğini umuyordu. Ama kahretsin, gözlerini kırpmadan doğrudan gözlerimin içine baktı ve fısıldadı - "Hala soruyorsun"...
Onu uzun süre öptüm ve kurnazlık yapmaya bile çalışmadım. Her şeyi "açgözlülükle" yaptı, amını tutkuyla öptü, dilini dudaklarının arasından geçirdi ve dudaklarını tamamen ağzına aldı, sanki vajina değil de bir kız ağzıymış gibi öpüp emdi...
Bana “Tadını beğendim mi?” diye soruyorsunuz. Evet, hoşuma gitti ve hatta gerçekten hoşuma gitti. Onu okşadığımda hiçbir tiksinti hissetmedim, hatta utanç bile hissetmedim... Bunu diğer kız arkadaşlarımın önünde yaptım, olup biteni nefessizce izleyen, ancak ara sıra tekrarlayan “Evet Natasha, yap... Kafayı bulana kadar yap!” Böylece o gün bunu sadece Lena’ya değil, tüm kız arkadaşlarıma da "yüksek" yaptım...

Ve Ira ile ne tür bir "sır"a sahip olduğumu sana söylemeyi unuttum. Irka beni bağlamayı ve farklı şeyler yapmamı emretmeyi severdi. Bana “binmeyi” gerçekten seviyordu. Beni patilerinin üzerine koydu, üstüme oturdu ve ben de onu odanın içinde taşıdım. Ayrıca ellerimi arkamdan bağlamayı, eliyle beni çenemden tutmayı ve böylece "çenemden", "at gibi" bağlayarak beni odanın içinde gezdirmeyi severdi. Ayrıca bana her zaman "At gibi yap" emrini verirdi ve ben de yürürken bir atın "yürüyüşünü" taklit ederek kalçalarımı çok yükseğe kaldırdım.

Onun ayrıca bir "el arabası" vardı. evde. Bu, bir scooterın iki "büyük" tekerleği üzerinde ve yan tarafında duran "P" harfi gibi çok uzun bir sapa sahip, ev yapımı." Yani arabanın kendisi çok genişti ve örneğin Irka "oraya ve her şeye kolayca sığdı." Peki o zamanlar bizden bir, hatta iki yaş küçük olan komşu kızları hakkında ne söyleyebiliriz? Ben de kendimi bu “el arabasına” “koştum” ve ellerimi ve göğsümü “enine çubuğa” dayayarak o el arabasını ittim, arkadaşlarımı ve komşu kızları sırayla yuvarladım…. Daha doğrusu, kesinlikle tüm kızlar da kendilerini o arabaya koştular, ama kendimi en çok "at" rolünde bulan kişi bendim.

Kahretsin, ne kadar eğlenceli ve havalı ... Üstelik bu oyunun hiçbir "cinsel içeriği" yoktu. Herkes sırasıyla o arabaya koştu ve çığlık atan arkadaşlarını neredeyse bütün bir blok boyunca caddede sürdü. Kavşağa "ulaşan" "at" arkasını döndü ve çığlık atan arkadaşlarıyla birlikte arabayı geri sürdü. Ve tüm bunlar köyde gerçekleştiğinden ve o sokakta herkes birbirini çok iyi tanıdığından, o anda kapının dışında bulunan tüm komşular kesinlikle bizimle güldüler ve dalga geçtiler.

Yine de kişisel olarak benim için bu oyunda hala bir "cinsel bağlam" olduğunu artık kabul etmeye değer. İçlerinde sadece bir mayoyla el arabasına koşan ve arkadaşlarımın bir sonraki “itişini” sabırsızlıkla bekleyen tek kişi bendim, o da mutlaka “Ama gidelim!” diye bağırdı. sırtıma ve kıçıma bir dal parçasıyla darbe. Bunda özel bir sihir vardı...
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Gizli ve o kadar da gizli olmayan OYUNLAR... Sonuçları olan ve olmayanlar

Unread post by Eustace »

Bahar çoktan geldi mi???? :-D
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
Zorba Carrie, mm
Tavşan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 2 years 4 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Tavşan »

Eğlenceli bir çocukluk geçirdin)
These users thanked the author Tavşan for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Tavşan: 08 Feb 2024, 12:15 Eğlenceli bir çocukluk geçirdiniz)
muhtemelen))) başkası yoktu ne yazık ki...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Denach
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

kahretsin... Konu başlığına HISTORY 10.... yazmayı unuttum ve şimdi ne yapmalıyım?
Denach
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 08 Feb 2024, 12:17 şimdi ne yapmalıyım?
Yöneticiden sorunu düzeltmesini isteyin
Tavşan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Tavşan »

Natali_Natali: 08 Feb 2024, 12:17 damn... Konu başlığına HISTORY_10.... yazmayı unuttum ve şimdi ne yapmalıyım?
Bir şekilde yapacaklar tahmin edin, 10’dan önce- ve hepimiz saymayı biliyoruz)
These users thanked the author Tavşan for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 08 Feb 2024, 12:18
peki şimdi ne yapmalıyım?
Yöneticiden sorunu düzeltmesini isteyin
neden? bu bir yöneticinin ilgisini çekecek kadar önemli bir şey mi))))...
"ve bu da işe yarayacak...."

1 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
Tavşan:
Natali_Natali: damn... Başlığa yazmayı unuttum HISTORY_10.. .. ve şimdi ne yapmalı?
Bir şekilde tahmin edecekler, hepimiz 10’a kadar sayabiliriz)
Ben bile on taneye kadar yapabilirim)))) şaka yapıyorum...
Bu Hikayenin aslında çok büyük olduğu ortaya çıktı. çok... Birkaç parçaya böldüm çünkü tek bir Konuya "sığmıyor"...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
Natalie, Denach
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 08 Feb 2024, 12:17 damn... Konu başlığına HISTORY_10.... yazmayı unuttum peki şimdi ne yapmalıyım?
neden? bu bir yöneticinin ilgisini çekecek kadar önemli bir şey mi))))...
"ve bu da işe yarayacak...."
neden o zaman seslendir
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 08 Feb 2024, 12:30 neden o zaman Ses
gerçekten neden?.... Susuyorum... Daha bütün olacağım...
Eustace
Canis91
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 793
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Canis91 »

Bu çalışma hakkında ne söyleyebilirsiniz?
İlham verici. Hayal gücünü geliştirir... 😄
Gelenek gereği aşağıya bakın

n https://i.postimg.cc/VkvSPsL7/22-5.jpg
These users thanked the author Canis91 for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Fargal94
Murena0314
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 390
Registered for: 2 years

Unread post by Murena0314 »

Natali_Natali, tek kelimeyle harika. Bunların oyun olmasına rağmen, fazlasıyla cinsellik içeriyorlar, ancak bunu bir çocuğun, büyüyen bir kızın nasıl hissettiğini tam olarak tanımlamayı başarıyorsunuz.
Ah, ne yazık ki çocukluğumda böyle bir şey yoktu, şimdi yetişkinlere yönelik hikayeler bulmam gerekiyor.
:spasibo2: Okudum kalbimin içeriğine!
These users thanked the author Murena0314 for the post (total 2):
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Moray eel0314: 08 Feb 2024, 13:08 Natali_Natali, tek kelimeyle harika. Bunların oyun olmasına rağmen, fazlasıyla cinsellik içeriyorlar, ancak bunu bir çocuğun, büyüyen bir kızın nasıl hissettiğini tam olarak tanımlamayı başarıyorsunuz.
Ah, ne yazık ki çocukluğumda böyle bir şey yoktu, şimdi yetişkinlere yönelik hikayeler bulmam gerekiyor.
:spasibo2: Okudum gönül rahatlığıyla!
İncelemeniz için çok teşekkür ederim)))....
Ve çok ilginç bir şey anlattınız Hikayelerinizde yetişkin oyunlarıyla ilgili hikaye))) Çok beğendim...
Murena0314, Fargal94
Biyel kolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 219

Unread post by Biyel kolu »

Hikayeleriniz her zaman samimiyetiyle büyüleyicidir. Paylaştığınız için teşekkürler :spasibo:
These users thanked the author Biyel kolu for the post (total 2):
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bağlantı çubuğu: 08 Feb 2024, 15:28 Hikayeleriniz her zaman samimiyetiyle büyüleyicidir. Paylaştığınız için teşekkür ederiz :spasibo:
geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz)))....

7 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Eustace :08 Feb 2024, 12:01 Bahar çoktan geldi mi ?? :-D
Ve bahara gelince, bana biraz daha dayanmalısın... öyle oluyor ki ben hikayelerimi zaten yazdım .. ve çok büyük olduğu ortaya çıktı, bu yüzden onu birkaç "parçaya" böleceğim.... Onu "evde" tutmak çok aptalca, neden o zaman yazdım.. .. Yani, tüm bölümleri buraya koyar koymaz, uzun bir süreliğine yok olacağım.. Söz veriyorum.... ve saçmalıklarımla sizi rahatsız etmeyeceğim veya dikkatinizi dağıtmayacağım.
bunun gibi bir şey....
Biyel kolu
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 08 Feb 2024, 18:20 Sizi rahatsız etmeyeceğim ve saçmalıklarımla dikkatinizi dağıtmayacağım.
böyle bir şey...
yani, çocukça değil, örtülü
These users thanked the author Eustace for the post:
Canis91
Canis91
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Canis91 »

Natali_Natali: 08 Feb 2024, 18:20 Uzun bir süreliğine yok olacağım.. Söz veriyorum
Nereye gittin?.. Neden bir şey söylemedin?. . (Ts. Ölümsüz Kashchei. Film "Yağmurdan Sonra...") 😁
nDevamını talep ediyoruz... :muza:

1 dakika 34 saniye sonra gönderilir:
nda, çocukça değil, beni bunalttı
Üzüldüm. Sıralar azalıyor...
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 08 Feb 2024, 18:23 eh, çocukça değil, üzeri örtülüyor
belki de iyidir, eğer nedenini anlamadıysan... Az önce bir arkadaşımla konuştum birkaç gün önce Başbakan’da .... yaşımla ve buradan bir süreliğine ayrılmam gerektiğiyle ilgili bir ipucu içeren birkaç cümle... ve sonra bam ve konumda bir "kopya" var " sizden büyükannem hakkında, ayrıca bir fotoğrafla ve ardından sevgili Canis91 yaşımla ilgili ipuçlarıyla aranıza katılıyor... yani burada size ne söylediğimi biliyorsunuz....
Biri "şaka yapmaya" başladığında ben bu "bağlantıyım" " ve diğeri konuyu alıp devam ediyor, zaten Büyücü’nün yanındaydım...
Yani belki de evet, seni doğru anlamadım... ya da daha doğrusu iletişim kurmaya karar verdim seninle özel olarak görüştüm, ama sadece sen farklı bir takma ad altındaydın.. işte senin deyiminle benim ve "örtülü"...

Lanet olsun, tüm bunlara kimin ihtiyacı var, ne burada mı söylüyorum ve zaten bana kimin ihtiyacı var...
Sadece millet, eğer ben orada olursam size özel mesaja cevap vermeyeceğim, kusura bakmayın, tamam. Araba aldığım ve artık kimseyle konuşmadığım için değil, sanki eşi benzeri yokmuş gibi, ama bir kez daha “çok konuşmanın zararlı olduğuna” ikna oldum... Şimdi kendi kendime konuşuyorum, eğer herhangi bir şey...

1 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Nereye gittin?.. Neden hiçbir şey söylemedin?..
evet, yukarıda yazdım. Zamanım olmadı, senin mesajından sonra benimki belirdi.....
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 08 Feb 2024, 18:42
eh, çocukça değil, üzeri örtülüyor
belki de iyidir, eğer nedenini anlamıyorsan... Ben sadece Birkaç gün önce DM’den bir arkadaşımla konuştum.... ondan yaşımla ve bir süreliğine buradan ayrılmam gerektiğiyle ilgili ipucu içeren birkaç cümle.... ve sonra bam, ve benim konumuza senden büyükannem hakkında bir "kopya" var, yine resimli, ve sonra sevgili Canis91, yaşımla ilgili ipuçlarıyla... eh, burada sana ne söylediğimi biliyorsun....
Bir kişi başladığında ben bu "bağlantı"yım "şaka yapıyor" ve diğeri konuyu alıp devam ediyor, Büyücüyle işim zaten bitti...
Yani belki, evet, seni doğru anlamadım... veya daha doğrusu, Seninle kişisel olarak iletişim kurmaya karar verdim, ancak yalnızca sen farklı bir takma ad altındaydın.. kendini ifade ettiğin şekliyle bu benim ve "bana çarptı"...

Lanet olsun, tüm bunlara kimin ihtiyacı var, burada ne anlatıyorum ve zaten kimin bana ihtiyacı var...
Sadece İnsanlar, eğer size PM’de cevap vermezsem, alınmayın, tamam. Araba aldığım ve artık kimseyle konuşmadığım için değil, sanki eşi benzeri yokmuş gibi, ama bir kez daha “çok konuşmanın zararlı olduğuna” ikna oldum... Şimdi kendi kendime konuşuyorum, eğer herhangi bir şey...

evet, yukarıda yazdım. Sadece zamanım olmadı, senin mesajından sonra benimki belirdi.....
Katılıyorum, sonunda Bot’la iletişim kuruyorum ve ne olursa olsun, :crazy:’yi kapsamıyor
Canis91
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Canis91 »

Natali, Teeekss, anlamıyorum... Domuz köpeklerin yaşı kaçtır?
Eğer seni kırdıysam özür dilerim.
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 08 Feb 2024, 18:48
Natali_Natali: 08 Feb 2024, 18:42
Eustace: 08 Feb 2024, 18:23 eh, çocukça değil, üstü kapalı
belki de nedenini anlamadıysanız iyi olur. .. sadece birkaç gün önce DM’den bir arkadaşımla konuştum.... ondan yaşımla ve bir süreliğine buradan ayrılmam gerektiğiyle ilgili bir ipucu içeren birkaç cümle.... ve sonra bam ve benim konumumda sizden "büyükanne hakkında" bir "kopya" var, ayrıca bir resim ve ardından saygı duyulan Canis91, yaşımla ilgili ipuçlarıyla... peki, burada sana ne söylediğimi biliyorsun....
Ben buyum Biri "şaka" yapmaya başladığında diğeri konuyu alıp devam ettiğinde "bağlantı", Büyücüyle bunu zaten yaşadım...
Yani belki, evet, yapmadım’ seni doğru anlayamadım... daha doğrusu seninle özel olarak iletişim kurmaya karar verdim ama sadece sen farklı bir takma isimle konuşuyordun.. İşte buradayım, senin deyiminle ve "örtülü"...

Kahretsin, tüm bunlara kimin ihtiyacı var, burada ne anlatıyorum ve zaten kimin bana ihtiyacı var...
Sadece Millet, eğer size PM’de cevap vermezsem, o zaman alınma, tamam. Araba aldığım ve artık kimseyle konuşmadığım için değil, sanki eşi benzeri yokmuş gibi, ama bir kez daha “çok konuşmanın zararlı olduğuna” ikna oldum... Şimdi kendi kendime konuşuyorum, eğer herhangi bir şey...

evet, yukarıda yazdım. Sadece zamanım olmadı, senin mesajından sonra benimki belirdi.....
Katılıyorum, sonunda Bot’la iletişim kuruyorum ve ne olursa olsun, ’yi kapsamıyor :crazy:
Tekrar söylüyorum.... kusura bakma, hepsi benim demek oluyor arıza.... Meğerse bunu kendim için uydurmuşum((((oldu...
Artık beni örtmesin diye her zaman alüminyum folyo şapka takacağım....
bunun gibi bir şey...
https://i.postimg.cc/JnWSnRpK/image.jpg

Отправлено спустя 2 минуты 27 секунд:
Canis91: 08 Feb 2024, 18:54 Natali, Тэээксс, от я нi понял... Якiй к свинским собакам возраст?
Ежели забидел, то приношу извинения.
да все ок... еще раз говорю, не обращайте на мое нытье никакого внимания... на форуме столько всего интересного...
даю слово бабки, что больше не обижаюсь, но и шапочку не сниму... никогда никогда..... блин...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 7):
Didudo, Fargal94, Ded, Tolkala, Biyel kolu, Ahah, fötr şapka_1986
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 08 Feb 2024, 18:56 Artık her zaman folyodan şapka yapacağım, ne olursa olsun....
bunun faydası olacağını mı düşünüyorsun? Belki hapın bir ipliği daha yutulur? :dumayu:
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Az önce fotoğraf mı çektin? :-D
Canis91
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Canis91 »

Başlık "Budenovka" türünde olmalıdır 😄 O zaman yardımcı olacaktır. Ve haplar kırmızı. Mavi olanların hiçbir faydası yok. 😁
These users thanked the author Canis91 for the post:
Ahah
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Canis91: 08 Feb 2024, 19:10 Ve mevcut haplar kırmızı. Mavi olanların hiçbir faydası yok.
Yeşil olanlar, çocuksu görünmüyorlar! :(
These users thanked the author Eustace for the post:
Canis91
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 08 Feb 2024, 19:03 Az önce fotoğraf mı çektiniz? :-D
damn.. böyle tatsız bir şapka takmak için başka ne eksikti bende... kapak, ama bir çeşit basit saçmalık....
Şapka "Budenovka" türünde olmalı
peki, bakacağım biri için kendim için. eğer bulursam tabii
Canis91
Canis91
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Canis91 »

İşte hayatı tatlandıracak bir şey 😁
Küfürden uyanmayın.
Tüm en iyisi.
https://i.postimg.cc/bNdV1jN7/i.jpg
И эта ждем-с новых стори.
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Canis91: 08 Feb 2024, 19:20 Küfür ederek uyanmıyoruz.
Yani küfür etmiyorum.. Şu gümüş kaşık şakasındaki gibiyim artık Arkadaşları aileyi ziyaret ettikten sonra Yahudi bir aileden kaybolmuş... orada ortak bir masada oturuyorlardı. kekle çay içmişler, kız gittiğinde gümüş kaşık hiçbir yerde bulunamamış... Yahudi ailesi çok uzun süre onu aramış, kızı değil, kaşık arıyormuş... ve sonunda buldum, kaşık masanın altına yuvarlandı...
ama birkaç gün sonra o ailenin reisi kızı vurduğunda ona söylediği ilk şey şu oldu: "Eh, küçük olanı bulduk" kızım, ama ağızda kalan hoş olmayan tat hâlâ kaldı.”
şu anda buradayım, ağızda aynı tadı hissediyorum... meğerse her şey yersizmiş... yalnızım, bir arkadaş gibi ... şakadaki kız gibi... Hiçbir şey yapmamış gibiyim ama zaten suçluyum...

Kaşık gibi çoktan bulmuşlardı ...henüz emin olmasam da...
Fargal94, Ahah
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 08 Feb 2024, 19:31 ancak henüz emin değilim....
sen benim akıllı kızımsın :cat1:
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Fargal94 »

Natali_Natali, erkeklere kızmayın, onlar da böyledirler Zeka konusunda yarışırlar ama seni çok severler!
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 3):
Christmas_Christmas, Canis91, MENZİL_
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Fargal94: 08 Feb 2024, 19:35 Natali_Natali, alınma adamlar sadece zeka konusunda yarışıyorlar ama seni çok seviyorlar!
Alınmıyorum... "aşağıdakiler " özür dileme... . lanet olsun, gücenmiyorlar.... eğer adamlar bana gücenirse, o zaman her "seans"tan sonra kendimi asmak zorunda kalırdım
şaka... .
Canis91
Canis91
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Canis91 »

Çay ve "dipler" konusunda. İşte burada.

https://i.postimg.cc/28Gw9k2c/image.jpg
Christmas_Christmas, Bir-İki
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 08 Feb 2024, 11:59 a "yabancı" bir kız, Lena.
yani müdahaleci olmayan bir şekilde yeni bir karakter sızdı. :deli:
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 08 Feb 2024, 20:34
Natali_Natali: 08 Feb 2024, 11:59 an "uzaylı" kız, Lena.
yani müdahaleci olmayan bir şekilde yeni bir karakter sızdı. :çılgın:
peki, o öyle görünüyordu, dikkat çekmeden.... o zaman öyle görünmemesi benim hatam değil eve gitmedim ama bir gün daha kaldım))))
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 08 Feb 2024, 18:42 Bir araba satın aldığım ve artık kimseyle konuşmadığım için değil
ne tür bir araba satın aldım? :)
Canis91
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Canis91 »

Eustace: 08 Feb 2024, 20:49 hangisini satın aldınız?
"Zhiguli" ister misiniz? (C)
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Torunu büyükbabasına yaklaştı
Ve şöyle dedi: "Uzunlukları atın!
Eskiden bir sapıktım,
Şimdi ise medyum oldum!

Şu anda seni istiyorum iyileştireceğim -
Tüm yaraları tahriş edeceğim!
Eskisi gibi koşacaksın,
Sadece uzaklaş.”

Büyükbaba ilk başta çıldırdı,
Düşünmek için bir sandalyeye oturdum.
Torun ellerini hareket ettirmeye başladı
Ve ellerinin altında saçmalıklar mırıldanmaya başladı nefes.

“Sikeyim anne,” diye mırıldandı büyükbaba,
“İyileşiyor mu, değil mi?
Hiçbir şey hissetmiyorum. ”
Torunum yanıtladı: “Zaten başarıyorum.”

İşte bu kadar! Artık iyileştin!
Cevap veriyorum! Amcık yok!
Hadi, biraz yürü,
Eşiğe doğru yürü”

Torun korkuyla arkasını döndü
Ve kulübeden dışarı fırladı
Büyükbaba koltuk değneğini yakalayıp atladı
Yalancıyı yakalamak için koştu!

Üç sıçrayışta ona yetişti
Ve neredeyse onu beceriyordu.
Ama dondu! Orada duruyor, gözlerini kırpıştırıyor,
Anlamıyor!

“Önceden yürüyemiyordum -
Her iki bacağımda felç!
Ve şimdi kaçabilirim!
Yani torunun umrunda değil mi?!”
Ve sevinçten mağazaya gitti
Bir şişe almak için koştu !

Bu hikayeden alınacak ders şudur:
Herkes tam güce sahiptir!
Her şeyi kendi başına başarmak
Ve neyse ki, sarsılmak hayata kapalı!
These users thanked the author Eustace for the post (total 3):
Fargal94, Canis91, Ahah
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 08 Feb 2024, 20:49
Natali_Natali: 08 Feb 2024, 18:42 Bir araba satın aldığım ve artık kimseyle konuşmadığım için değil
hangisini satın aldım? :)
Bir çamaşır makinesi aldım... daha ne olsun...
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 08 Feb 2024, 21:24 Bir çamaşır makinesi aldım... başka ne var...
Şapkayı yıkayalım mı?
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 08 Feb 2024, 21:26 Şapkayı yıkayalım mı?
onu da yıka
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”