Yoldan geçenlerin gözü önünde onu göğsünden bıçakladı. Mahkeme 42 yaşındaki Moskovalıyı eski karısını öldürmekten suçlu buldu

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213
Registered for: 1 year 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Yoldan geçenlerin gözü önünde bıçağı göğsüne sapladı. Mahkeme 42 yaşındaki Moskovalıyı eski karısını öldürmekten suçlu buldu

Unread post by Tanya »

Strecoza: 29 Jan 2024, 22:23 Eh, bu doğru değil. İnsanları öldüremezsiniz, eğer öldürüyorlarsa neden onlar için üzülüyorsunuz? Ne için?
İnsanları öldüremeyeceğinizi kendiniz yazıyorsunuz. Biliyorsunuz 1990 yılında 19 yaşında bir adam konvoy halinde bölgemize geldi... İşlemediği bir cinayetten dolayı... Hırsızlıktan cezaevindeydi ve çıktı. sonra annesi onu evden kovdu ve bodrumda evsizlerle yattı... bir sabah uyandı... ve her yerde kan vardı ve bir evsiz öldürüldü... ve bu bıçakla, daha önce cinayet, adam bizzat konserve açmış... Biliyorsun babam adama yardım etmeye çalıştı, karara itiraz edeceğiz dedi, en azından fazla hapis yatmazsın ama şartlı tahliyeyle çıkarsın ... annesi onu davet etti ve o... sarhoş bir orospu randevuya geldi... ve bir gün sonra adam bölgeden kaçtı... İlk kez elime silah tutuyordum. Babam görevdeydi, o adamı arıyorlardı... tüm çalışanlar silahlıydı. Babam nasıl gözaltına alındığını anlattı, onu teslim olması için ikna etmeye çalıştılar... Ona bir süre verdiler... muhtemelen otuzlu yaşlarında çıkmış. Sizce öldürülmesi mi gerekiyor?
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Yoldan geçenlerin gözü önünde bıçağı göğsüne sapladı. Mahkeme 42 yaşındaki Moskovalıyı eski karısını öldürmekten suçlu buldu

Unread post by MENZİL_ »

Strecoza,
tıbbi hatalar ne olacak? ve yanlış hesaplamalar?
Onları da mı vuracaksınız?
Doktorlar tıbbi bakımı reddettiklerinde, bir kişinin hastaneye yatırılması gerektiğini görürler ve bunun kendi durumları olmadığını söylerler.

nVe ergenlik çağındaki epilepsi vakası - dışarıdan bayılma ve boğulma gibi görünüyor. SP doktorlarının yaptığı en fazla şey sakinleştirici enjeksiyondu. Ve hastaneye kaldırılmaktan kurtuldular. Mesela Kovid vb. Yer yok.
Çocuk için belirli nöroloji tıp kurumlarından ambulans çağrıldı. Biz geldik. Ama herkes reddetti.
Ve tüm bunlar bir hafta içinde gerçekleşti. Haftalar!!!

O benim yeğenim ve vaftiz kızımdı. Gerçekten o benim kızım gibiydi.
O günleri hayatımın geri kalanında hatırlayacağım. Bütün o talihsiz hafta. Kendine zarar vermesin diye onu nasıl krize soktu. Ona nasıl yardım edemedi çünkü nasıl olduğunu bilmiyordu.

Görevli doktor gelene ve kendisi hastaneyi arayana kadar (boş yerler vardı, SP doktorları pervasızca yalan söylüyorlardı) - işte o zaman yeğeni kabul ettiler.
Akşam onu ​​hastaneye getirdiler. Kızın saldırılarını neredeyse tüm personel gördü.
Sonuç olarak ertesi sabah 17 yaşındaki kız hastanede hayatını kaybetti. Ölüm raporunda "İnme".

Sonra Opera ve Soruşturma Komitesinden araştırmacılar beni sürükleyip doktorlarla ilgili sorular sorarak işkence yaptılar. Ve doktorların kendileri çağrıldı. Soruşturma Komitesi ceza davası açmaya hazırdı ancak kız kardeş doktorlara karşı herhangi bir iddiada bulunmadı. Soruşturma Komitesi’ndeki müfettişlere ambulanslarla ilgili tüm hikayeyi ve kendisini hastaneye kaldırmayı reddetmelerini anlatmasına rağmen.

Sence şimdi o ambulans doktorlarını vurmalı mıyım yoksa ne yapmalıyım?
Yoksa hiçbir şey anlamıyorum ve bu başka bir şey mi?
These users thanked the author MENZİL_ for the post:
Tanya
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

Tanyushka: 29 Jan 2024, 22:31
Bu doğru değil. İnsanları öldüremezsiniz, eğer öldürüyorlarsa neden onlar için üzülüyorsunuz? Ne için?
İnsanları öldüremeyeceğinizi kendiniz yazıyorsunuz. Biliyorsunuz 1990 yılında 19 yaşında bir adam konvoy halinde bölgemize geldi... İşlemediği bir cinayetten dolayı... Hırsızlıktan cezaevindeydi ve çıktı. sonra annesi onu evden kovdu ve bodrumda evsizlerle yattı... bir sabah uyandı... ve her yerde kan vardı ve bir evsiz öldürüldü... ve bu bıçakla, daha önce cinayet, adam bizzat konserve açmış... Biliyorsun babam adama yardım etmeye çalıştı, karara itiraz edeceğiz dedi, en azından fazla hapis yatmazsın ama şartlı tahliyeyle çıkarsın ... annesi onu davet etti ve o... sarhoş bir orospu randevuya geldi... ve bir gün sonra adam bölgeden kaçtı... İlk kez elime silah tutuyordum. Babam görevdeydi, o adamı arıyorlardı... tüm çalışanlar silahlıydı. Babam nasıl gözaltına alındığını anlattı, onu teslim olması için ikna etmeye çalıştılar... Ona bir süre verdiler... muhtemelen otuzlu yaşlarında çıkmış. Sizce onu öldürmek gerekli mi?
Öncelikle kocanın karısını öldürmesi kameralar önünde ve çok sayıda kişinin önünde gerçekleşti. tanıklar. Böyle bir kişi güvenli bir şekilde yargılanabilir ve cezası hemen infaz edilebilir.
İkinci olarak, babanız neden hikayesindeki adamın öldürmediğine karar verdi? Baban gerçek katili buldu ama mahkeme yine de o adamı hapse mi attı? Yoksa eski mahkumun sözüne mi inandı? Aile içi cinayetler genellikle insanların birlikte içki içmesi ve ardından bir kişinin hakarete uğrayıp öldürülmesi sırasında meydana gelir. Her cinayet gibi bunların da idam edilmesi gerekiyor.
Sadece kendini ve diğer normal insanları savunmak amacıyla meşru müdafaa sınırları içerisinde işlenen bir cinayeti anlayabiliyorum.

O adamın annesini çok iyi anlıyorum. . Muhtemelen onu hırsızlık yaparken yakalamıştır ve cinayetten sonra onu doğurduğuna pişman olmuştur.
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Tanya »

Strecoza, hmm..Eğer Tanrı çocuğunuzun öldürmesini yasakladıysa , o zaman onu kendiniz mi idam edeceksiniz?
Babam adamın öldürmediğini nereden biliyordu? Vakalarımızın yarısı da beyaz iplikle dikiliyor. Akıl hocam bir ceza hakimi... sistemle tartışmaya başladığı ve davaların çoğunu daha ileri soruşturma için gönderdiği için mahkemeden kovuldu, davaların yarısında delilleri doğru şekilde toplamadık, yasayı ihlal ettik veya genel olarak ilk yakalanan kişi katildir. Ve bu her yerde! Bu nedenle idam cezasına kesinlikle karşıyım.
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

VARG_: 29 Jan 2024, 22:41 Strecoza,
Peki ya tıbbi hatalar ve yanlış hesaplamalar?
Onları da mı vuracaksınız?
Doktorlar tıbbi bakımı reddettiklerinde, bir kişinin hastaneye yatırılması gerektiğini görürler ve bunun kendi durumları olmadığını söylerler.

nVe ergenlik çağındaki epilepsi vakası - dışarıdan bayılma ve boğulma gibi görünüyor. SP doktorlarının yaptığı en fazla şey sakinleştirici enjeksiyondu. Ve hastaneye kaldırılmaktan kurtuldular. Mesela Kovid vb. Yer yok.
Çocuk için belirli nöroloji tıp kurumlarından ambulans çağrıldı. Biz geldik. Ama herkes reddetti.
Ve tüm bunlar bir hafta içinde gerçekleşti. Haftalar!!!

O benim yeğenim ve vaftiz kızımdı. Gerçekten o benim kızım gibiydi.
O günleri hayatımın geri kalanında hatırlayacağım. Bütün o talihsiz hafta. Kendine zarar vermesin diye onu nasıl krize soktu. Ona nasıl yardım edemedi çünkü nasıl olduğunu bilmiyordu.

Görevli doktor gelene ve kendisi hastaneyi arayana kadar (boş yerler vardı, SP doktorları pervasızca yalan söylüyorlardı) - işte o zaman yeğeni kabul ettiler.
Akşam onu ​​hastaneye getirdiler. Kızın saldırılarını neredeyse tüm personel gördü.
Sonuç olarak ertesi sabah 17 yaşındaki kız hastanede hayatını kaybetti. Ölüm raporunda "İnme".

Sonra Opera ve Soruşturma Komitesinden araştırmacılar beni sürükleyip doktorlarla ilgili sorular sorarak işkence yaptılar. Ve doktorların kendileri çağrıldı. Soruşturma Komitesi ceza davası açmaya hazırdı ancak kız kardeş doktorlara karşı herhangi bir iddiada bulunmadı. Soruşturma Komitesi’ndeki müfettişlere ambulanslarla ilgili tüm hikayeyi ve kendisini hastaneye kaldırmayı reddetmelerini anlatmasına rağmen.

Sence şimdi o ambulans doktorlarını vurmalı mıyım yoksa ne yapmalıyım?
Yoksa hiçbir şey anlamıyorum ve bu başka bir şey mi?
Açıkladığınız gibi davalar mağdurların talebi üzerine başlatılmıyor. Kız kardeşinizin müfettişler tarafından sürüklendiğini yazmanız boşuna değil. Doktorların eylemlerinde suç unsurları tespit edilselerdi otomatik olarak ceza davası açarlardı. Ama anladığım kadarıyla doktorların eylemlerinde yasa dışı bir şey bulamadılar ve kız kardeşinize dava açtıklarına pişman oldular ama nafile.
Burada hapsedilmesi gereken doktorlar değil, kız kardeşiniz.

5 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
Tanyushka: 29 Jan 2024, 22:50 Strecoza , hmm..Eğer Tanrı çocuğunuzun öldürmesini yasakladıysa, o zaman onu kendiniz idam edeceksiniz?
Babam adamın öldürmediğini nereden biliyordu? Vakalarımızın yarısı da beyaz iplikle dikiliyor. Akıl hocam bir ceza hakimi... sistemle tartışmaya başladığı ve davaların çoğunu daha ileri soruşturma için gönderdiği için mahkemeden kovuldu, davaların yarısında delilleri doğru şekilde toplamadık, yasayı ihlal ettik veya genel olarak ilk yakalanan kişi katildir. Ve bu her yerde! Bu yüzden kesinlikle idam cezasına karşıyım.
Peki baban o adamın öldürmediğini nereden biliyordu? Gerçek katilden şüphe ettiğini ya da tanıdığını yazardın. Siz bir yetişkinsiniz ve yalnızca kanıtınız varsa bir şeyi iddia edebileceğinizi anlıyorsunuz.
Peki diyelim ki kişi masum ve ona 10 yıl hapis veriyorlar. Bunun masum bir insan için iyi olacağını mı sanıyorsun? Dokuz olmasa da yedi. Bu onun için iyi olacak mı?
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Tanya »

Strecoza: 29 Jan 2024, 22:59 Peki baban o adamın öldürmediğini nereden biliyordu? Gerçek katilden şüphe ettiğini ya da tanıdığını yazardın. Sen bir yetişkinsin ve ancak elinde kanıt varsa bir şeyi iddia edebileceğini biliyorsun.
Peki, diyelim ki kişi masum ve ona on yıl hapis cezası verdiler. Bunun masum bir insan için iyi olacağını mı sanıyorsun? Dokuz olmasa da yedi. Bu onun yararına olacak mı?
Bu nedenle özel birimin başkanına ihtiyaç duyulmaktadır, böylece cümlenin doğruluğu konusunda şüphe olması durumunda, o bir üst mahkemeye dava açabilir. Dava beyaz iplikle yapılmıştı; diğer evsizleri bile yakalayamadılar, ancak üzerlerindeki kanlı parmak izleri artık adama ait değildi. Babam bir zamanlar birçok kişiyi beraat ettirmişti... Ve eğer bana adamın öldürmediğini söylediyse, o zaman nedenleri vardı. Masum bir insanı vurmak, ona 10 yıl hizmet etmekten daha mı iyi sizce? Tanrım, sen yaz. sen doktorsun, bu kadar zulüm nereden geliyor?
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

VARG_: 29 Jan 2024, 22:41 Çocuk için belirli nöroloji tıp kurumlarından ambulanslar çağrıldı. Biz geldik. Ancak herkes reddetti.
Ve tüm bunlar bir hafta boyunca gerçekleşti. Haftalar!!!

O benim yeğenim ve vaftiz kızımdı. Gerçekten o benim kızım gibiydi
Ve biliyorsun, sana kişisel olarak özellikle şunu söyleyebilirim. Bütün bir haftayı çocuğunuzun hastalanmasını izleyerek geçirdiniz. Başka doktorlara giderdik, ücretli olanlara giderdik. Karakola gitseler, birisine rüşvet veriyorlardı ki onu içeri alsınlar, muayene olsunlar. Kız kardeşin, bir anne gibi kesinlikle işe yaramaz ve sen de aynı şekilde vaftiz babası değilsin.

Çocuğunuz için kesinlikle hiçbir şey yapmadınız. Ambulans çağırdınız ve şimdi hala burada birilerini suçlayacak, kendinize bahaneler üretecek kadar vicdanınız var.
Ama sizin için mazeret yok ve hiçbir zaman da olmayacak.

2 dakika 49 saniye sonra gönderilir:
Tanyushka: 29 Jan 2024, 23:06
Strecoza: 29 Jan 2024, 22:59 Peki baban o adamın öldürmediğini nereden biliyordu? Gerçek katilden şüphe ettiğini ya da tanıdığını yazardın. Sen bir yetişkinsin ve ancak elinde kanıt varsa bir şeyi iddia edebileceğini biliyorsun.
Peki, diyelim ki kişi masum ve ona on yıl hapis cezası verdiler. Bunun masum bir insan için iyi olacağını mı sanıyorsun? Dokuz olmasa da yedi. Bu onun yararına olacak mı?
Bu nedenle özel birimin başkanına ihtiyaç duyulmaktadır, böylece cümlenin doğruluğu konusunda şüphe olması durumunda, o bir üst mahkemeye dava açabilir. Dava beyaz iplikle yapılmıştı; diğer evsizleri bile yakalayamadılar, ancak üzerlerindeki kanlı parmak izleri artık adama ait değildi. Babam bir zamanlar birçok kişiyi beraat ettirmişti... Ve eğer bana adamın öldürmediğini söylediyse, o zaman nedenleri vardı. Masum bir insanı vurmak, ona 10 yıl hizmet etmekten daha mı iyi sizce? Tanrım, sen yaz. doktorsun, bu kadar zulüm nereden geliyor?
10 yıl hapis cezası zulüm değil mi?
Tanya
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Tanya »

Strecoza: 29 Jan 2024, 23:10 10 yıl hapis zulüm değil mi?
Ateş etmek daha mı iyi?
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Tanyushka: 29 Jan 2024, 23:14
10 yıl hapis zulüm değil mi?
Ateş etmek daha mı iyi?
Elbette. Peki, beyaz ipliklerle kılıfları birbirine dikenleri ve bu gibi durumlarda cümle kuranları da vurun. Adil olacak.
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by MENZİL_ »

Strecoza: 29 Jan 2024, 23:07 Çocuğunuz için kesinlikle hiçbir şey yapmadınız. Ambulansı aradınız ve şimdi hala buradaki birini suçlayacak kadar vicdanınız var, kendinize bahaneler üretin.
Ama hiçbir mazeretiniz yok ve asla olmayacak.
Bütün bunları kısaca ve en kritik anı anlattım. Belirli bir ihmal vardı. Ama tüm sorumluluğuma rağmen ne yazık ki oraya geç kaldım.
Birkaç yıl başka bir şehirde yaşadım ve döndüğümde bu "resmi" buldum. Doğal olarak kız kardeşimi ve yeğenimi sorunu gizli tuttukları için azarladım.
Aslında bu durum için doktorları suçlamıyorum. Her ne kadar olumsuz bir imaj tanımlamış olsa da.
Neden? Seni kışkırtmak istedim. Açıkçası. Doktorlar genellikle birbirlerini savunurlar. CHTD.
Ama gerçeğin hatırı için, eğlence için değil.

Ama Dragonfly, aynı zamanda kullanma ve suçlama konusunda da iyisin (ve Yürütme) sürecin derinliğini bilmeden en üstte. Ayrıca yemek de iyi değil.
Hukuk alanında uzman değilsin.
Ve eğer benim alanıma, yani felsefeye girersen, o zaman orada çok garip olacaksın. Ama eminim ki orada bir doktorun kalkanı tarafından korunacaksınız.
Ama kimse yok, iş yok.
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

VARG_: 30 Jan 2024, 00:04
Çocuğunuz için kesinlikle hiçbir şey yapmadınız. Ambulansı aradınız ve şimdi hala buradaki birini suçlayacak kadar vicdanınız var, kendinize bahaneler üretin.
Bütün bunları kısaca ve en kritik anı anlattım. Belirli bir ihmal vardı. Ama tüm sorumluluğuma rağmen ne yazık ki oraya geç kaldım.
Birkaç yıl başka bir şehirde yaşadım ve döndüğümde bu "resmi" buldum. Doğal olarak kız kardeşimi ve yeğenimi sorunu gizli tuttukları için azarladım.
Aslında bu durum için doktorları suçlamıyorum. Her ne kadar olumsuz bir imaj tanımlamış olsa da.
Neden? Seni kışkırtmak istedim. Açıkçası. Doktorlar genellikle birbirlerini savunurlar. CHTD.

Ama Dragonfly, aynı zamanda kullanma ve suçlama konusunda da iyisin (ve Yürütme) sürecin derinliğini bilmeden en üstte. Ayrıca yemek de iyi değil.
Ve eğer benim alanıma, yani felsefeye girersen, o zaman orada çok garip olacaksın. Ama eminim ki orada bir doktorun kalkanı tarafından korunacaksınız.
Ama ceset yok, vaka yok.
Bu özel konudaki konuşma ihmalden kaynaklanmayan katiller hakkında, trajediye yol açan koşulların tesadüfen tesadüf etmesinden kaynaklanmıyor. Burada suçlarını kasten işleyen katiller tartışılıyor. Bu yüzden idam cezası gerekli. Hiçbir hafifletici sebep olmaksızın.
Yeterli bir insan için her şey oldukça mantıklı. Katil işlediği suça göre cezalandırılmalıdır. Katil serbest kalamayacak ve tekrar öldürerek nüksetme yapamayacaktır. Çoğu kişi için cezanın ağırlığı caydırıcı olacak ve cinayet işlemeden önce yüz kere düşünecek. Yani vergi mükelleflerinin parasını ona harcayarak katili beslemeye gerek yok.
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 704
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Bekçi »

Strecoza: 30 Jan 2024, 10:52
Strecoza: 29 Jan 2024, 23:07 Çocuğunuz için kesinlikle hiçbir şey yapmadınız. Ambulansı aradınız ve şimdi hala buradaki birini suçlayacak kadar vicdanınız var, kendinize bahaneler üretin.

Ama ceset yok, vaka yok.
Bu özel konudaki konuşma ihmalden kaynaklanmayan katiller hakkında, trajediye yol açan koşulların tesadüfen tesadüf etmesinden kaynaklanmıyor. Burada suçlarını kasten işleyen katiller tartışılıyor. Bu yüzden idam cezası gerekli. Hiçbir hafifletici sebep olmaksızın.
Yeterli bir insan için her şey oldukça mantıklı. Katil işlediği suça göre cezalandırılmalıdır. Katil serbest kalamayacak ve tekrar öldürerek nüksetme yapamayacaktır. Çoğu kişi için cezanın ağırlığı caydırıcı olacak ve cinayet işlemeden önce yüz kere düşünecek. Vergi mükelleflerinin parasını ona harcayarak katili beslemenize gerek yok.
tüm katiller mi yoksa sadece erkek katilleri mi?
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Watchman: 30 Jan 2024, 11:39
Tüm bunları kısaca ve en kritik anı anlattım. Belirli bir ihmal vardı. Ama tüm sorumluluğuma rağmen ne yazık ki oraya geç kaldım.

Ama ceset yok, vaka yok.
Yeterli bir insan için her şey oldukça mantıklı. Katil işlediği suça göre cezalandırılmalıdır. Katil serbest kalamayacak ve tekrar öldürerek nüksetme yapamayacaktır. Çoğu kişi için cezanın ağırlığı caydırıcı olacak ve cinayet işlemeden önce yüz kere düşünecek. Vergi mükelleflerinin parasını ona harcayarak katili beslemenize gerek yok.
hepsi katil mi yoksa sadece erkek katili mi?
Cinsiyet ve yaştan bağımsız olarak herkes. 12 yaşından itibaren. Geçen yıl iki genç kızın arkadaşlarını nasıl öldürdüğünü okudum. Onlar 14 yaşındalar ve muhtemelen ceza tamamen saçma olacak, ancak onu beceriksizce, yani uzun bir süre ve özel bir zulümle öldürdüler. Kesinlikle bu tür insanlar için sadece idam. Ve daha geçen yıl gençler gezmeye çıkabilmek için bir taksi şoförünü öldürdüler. Bir gezintiye çıktık, şimdi vur onları. Bunlar insan değil ve onlar için üzülmemelisin. Ve kimin kaç darbeyi nerede vurduğunu ve kimin darbesinin ölüme yol açtığını bulmanıza bile gerek yok. Bu, adaletin en büyük hatasıdır. Bu gibi durumlarda grubun tamamının idam edilmesi gerekir.
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1425
Registered for: 2 years

Unread post by Alice »

Strecoza: 30 Jan 2024, 11:46 Bunlar insan değil ve onlar için üzülmemelisin.
En kötüsü de bunların insan olmaması bizim yetiştirilme tarzımızın sonucu.
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Alenka: 30 Jan 2024, 11:49
Bunlar insan değil ve onlar için üzülmemelisin.
En kötüsü bunların insan olmamasıdır yetiştirilme tarzımızın bir sonucu.
Hayır, bu cezasızlıktan kaynaklanıyor. Ceza suça uymuyor ve suçlular da bunu çok iyi anlıyor. Bu konu belirli bir adamla ilgili ve adam mesajlarında karısını öldürüp hapis cezasına çarptırılacağını yazmış. Hiçbir cezanın olmayacağını anlıyorlar. Bu nedenle korku yok.
Bugünlerde internette dolaşan bir videoda okuldaki soyunma odasındaki genç oğlanlar başka bir gencin alnına çük kelimesini yazıyor. Direnseydi dövülecekti; bunun gibi bir sürü video var.
Neden piçlere fiziksel ceza uygulamıyorsunuz? Şu ana kadar kimseyi yaralamadılar ya da öldürmediler mi? Şimdi onlara sopayla vurulsalardı, bir dahaki sefere böyle davranmadan önce iki kere düşünürlerdi. Ama şimdi onlarla konuşacaklar, belki onları kayıtlara geçirecekler ama bu bir ceza değil ve onları ne sıcak ne de soğuk hissettiriyor ve bu şekilde davranmaya devam edecekler ve ancak o zaman ciddi bedensel zarar ve cinayet olabilir.
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Strecoza: 30 Jan 2024, 12:00
Strecoza: 30 Jan 2024, 11:46 Bunlar insan değil ve onlar için üzülmemelisin.
En kötüsü bunların olmaması insanlar yetiştirilme tarzımızın sonucudur
Hayır, bu cezasızlıktan kaynaklanmaktadır. Ceza suça uymuyor ve suçlular da bunu çok iyi anlıyor. Bu konu belirli bir adamla ilgili ve adam mesajlarında karısını öldürüp hapis cezasına çarptırılacağını yazmış. Hiçbir cezanın olmayacağını anlıyorlar. Bu nedenle korku yok.
Bugünlerde internette dolaşan bir videoda okuldaki soyunma odasındaki genç oğlanlar başka bir gencin alnına çük kelimesini yazıyor. Direnseydi dövülecekti; bunun gibi bir sürü video var.
Neden piçlere fiziksel ceza uygulamıyorsunuz? Şu ana kadar kimseyi yaralamadılar ya da öldürmediler mi? Şimdi onlara sopayla vurulsalardı, bir dahaki sefere böyle davranmadan önce iki kere düşünürlerdi. Ama şimdi onlarla konuşacaklar, belki onları kayıt altına alacaklar ama bu bir ceza değil ve onları sıcak ya da soğuk hissettirmiyor ve bu şekilde davranmaya devam edecekler ve ancak o zaman ciddi bedensel rahatsızlıklar olacak. zarar vermek ve cinayet.
ya da daha kurnaz ve akıllı olup vahşetlerinin izlerini saklamaya başladılar.
Eğer şimdi bir kızın şansı varsa Tecavüzden sağ kurtulacaksa, infaz durumunda izleri gizlemek için öldürülecek.
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Watchman: 30 Jan 2024, 12:49
En kötüsü, bu insan olmayan canlıların bizim yetiştirilme tarzımızın bir sonucu olması.
Evet hayır, bu cezasızlığın sonucudur. Ceza suça uymuyor ve suçlular da bunu çok iyi anlıyor. Bu konu belirli bir adamla ilgili ve adam mesajlarında karısını öldürüp hapis cezasına çarptırılacağını yazmış. Hiçbir cezanın olmayacağını anlıyorlar. Bu nedenle korku yok.
Neden piçlere fiziksel ceza uygulamıyorsunuz? Şu ana kadar kimseyi yaralamadılar ya da öldürmediler mi? Şimdi onlara sopayla vurulsalardı, bir dahaki sefere böyle davranmadan önce iki kere düşünürlerdi. Ama şimdi onlarla konuşacaklar, belki onları kayıt altına alacaklar ama bu bir ceza değil ve onları sıcak ya da soğuk hissettirmiyor ve bu şekilde davranmaya devam edecekler ve ancak o zaman ciddi bedensel rahatsızlıklar olacak. zarar vermek ve cinayet.
ya da daha kurnaz ve akıllı olup vahşetlerinin izlerini saklamaya başladılar.
Eğer şimdi bir kızın bir şansı varsa tecavüz sırasında hayatta kalıyorsa, infaz durumunda izleri gizlemek için öldürülecektir.
Aksine. tecavüz cinayet ile cinayetin cezaları yaklaşık olarak aynıdır ve cinayete idam cezası varsa tecavüzcü öldürmeden önce milyon kez düşünecektir. Ve şu anda evet, mağduru öldürseniz de öldürmeseniz de ceza yaklaşık olarak aynı olacaktır. Ve eğer öldürürsen, bulunması daha zor olacak ve artık tecavüzcüler katil oluyor.
These users thanked the author Venüs for the post:
Bekçi
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by MENZİL_ »

Strecoza: 30 Jan 2024, 10:52 Katil işlediği suça göre cezalandırılmalıdır. Katil serbest kalamayacak ve tekrar öldürerek nüksetme yapamayacaktır. Birçoğu için cezanın ağırlığı caydırıcı olacak ve cinayet işlemeden önce yüz kez düşünecekler
Ve eğer çocuğunuz (bir yetişkin olarak) cinayet işliyorsa cinayet, ayrıca "İnfaz. Affetmek imkansız mı"?

Cezanın ağırlığına rağmen yine de cinayetler olacak. Daha az ölçüde, ama yapacaklar. Ceza, eyleme geçme isteğini baskılayabilir ama arzu kalır.
Açıklayıcı bir örnek, "Otomatik Portakal" filmindendir. Ama orada hem irade hem de arzu tamamen püskürtüldü.
These users thanked the author MENZİL_ for the post:
Bekçi
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

VARG_: 30 Jan 2024, 14:20
Katil işlediği suça göre cezalandırılmalıdır. Katil serbest kalamayacak ve tekrar öldürerek nüksetme yapamayacaktır. Birçoğu için cezanın ağırlığı caydırıcı olacak ve cinayet işlemeden önce yüz kez düşünecekler
Ve eğer çocuğunuz (bir yetişkin olarak) cinayet işliyorsa cinayet, ayrıca "İnfaz. Affetmek imkansız mı"?

Cezanın ağırlığına rağmen yine de cinayetler olacak. Daha az ölçüde, ama yapacaklar. Ceza, eyleme geçme isteğini baskılayabilir ama arzu kalır.
Açıklayıcı bir örnek, "Otomatik Portakal" filmindendir. Ama orada hem irade hem de arzu tamamen bastırıldı.
Eğer çocuğum kasten cinayet işlerse kesinlikle idam edilecektir.
Elbette cinayetler olacak, ama her şeyden önce sayıları daha az olacak, çok daha az. Çünkü bu kadar kolay öldüren hayvanların çoğu kendileri ölmek istemez ve istemeyecektir.
İkincisi, insanı öldürenler idam edilecek ve bu adil olacak.
Bekçi
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Cinayet cinayetten farklıdır.
Her özel vakanın incelenmesi gerekir.

1 dakika sonra gönderildi:
Strecoza: 30 Jan 2024, 15:27 İkinci olarak, bir kişiyi öldürenler idam edilecek ve bu adil olacaktır.
ve katili idam edenler, ne yapmalı... aynı şeyi kasten öldürdüler.

2 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Strecoza: 30 Jan 2024, 12:00 Eğer şimdi sopalarla kırbaçlansalardı, böyle davranmadan önce iki kez düşünürlerdi
veya sinirlenirseniz alnınızda x¥y kelimesi bıçakla kesilir.... veya iz bırakmadan gizlice dövülür.

2 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
VARG_: 30 Jan 2024, 14:20 Ceza, eyleme geçme isteğini baskılayabilir ancak arzu devam eder.
Açıklayıcı bir açıklama örnek "Otomatik Portakal" filmindendir. Ama orada hem irade hem de arzu tamamen yenilgiye uğratıldı.
Muhtemelen katılıyorum
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Watchman: 01 Feb 2024, 10:18 Cinayet cinayetten farklıdır.
Her özel vakanın incelenmesi gerekir.
Bu konu spesifik bir vakadır. Dava taze. Suç haberlerinden bir konu açtım. Haberleri okuyup izleyebilirsiniz. Cinayetin videosu da dahil olmak üzere her şey oradaydı.
Bunu başlangıç ​​gönderisinde ve konunun kendisinde birkaç kez yazdım, ancak görünüşe göre bunu fark etmemişsiniz.
Bekçi: 01 Feb 2024, 10:18 ve katili idam edenler, ne yapmalıyız...onlar da kasten öldürdüler.
nBir kişiyi öldürmekle katili infaz etmek arasındaki farkı gerçekten göremiyor musunuz?
Watchman: 01 Feb 2024, 10:18 ya da sinirlenirseniz x¥y kelimesi alnınızda bir bıçakla kesilecektir. ...veya hiçbir iz bırakmadan gizlice dövülür.
Bu tür yaratıklar özünde korkak ve önemsizdir. Kızıp kızmamaları önemli olmayacak. Ve eğer gerçekten başka bir şey yaparlarsa onu kafese koyun. Hayvanlar normal insanların yanında yaşamamalı.
Bekçi
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Strecoza: 01 Feb 2024, 11:43 Gerçekten bir insanı öldürmekle bir katili idam etmek arasındaki farkı göremiyor musunuz?
Farkı görüyorum ama her iki durumda da bir cinayet var

1 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Strecoza:01 Feb 2024, 11:43 Ve eğer varsa gerçekten başka bir şey. Eğer yaparlarsa onu kafese koyarlar. Hayvanlar normal insanların yanında yaşamamalı.
Bunu yapmak için soruşturma tedbirlerini uygulamanız, suçu kanıtlamanız ve en azından ilk aşamada bir ceza seçmeniz gerekir. insanların durumu. Hayvanlara gelince, insanlar da hayvandır, mantar değil mi? ))

1 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
nHaberleri okumak ve izlemek mümkündü
Çok uzun zaman önce ben de haberlerde nasıl ve ne yazıldığıyla karşı karşıya kaldım ve bu nedenle gerçeğini bilmiyordum. özünde, yargılamayı düşünmüyorum.
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Watchman: 01 Feb 2024, 12:32
Gerçekten bir insanı öldürmekle bir katili idam etmek arasındaki farkı göremiyor musunuz?
Farkı görüyorum ama her iki durumda da var bu bir cinayet
Ve eğer gerçekten başka bir şey yaparlarsa onu kafese koyacaklar. Hayvanlar normal insanların yanında yaşamamalı.
Bunu yapmak için soruşturma tedbirlerini uygulamanız, suçu kanıtlamanız ve en azından ilk aşamada bir ceza seçmeniz gerekir. insanların durumu. Hayvanlara gelince, insanlar da hayvandır, mantar değil mi? ))
Tamam. Seni bizzat öldürürlerse ve burada cinayetle ilgili bir konu varsa ve katile sadece yedi yıl hapis cezası verildiğini yazarlarsa, kesinlikle sorun olmadığına dair bir yazı yazacağıma onu ikna ettim. Beş yıl hapis yatacak ve af kapsamında serbest bırakılacak.
Bekçi
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Strecoza: 01 Feb 2024, 12:48
Strecoza: 01 Feb 2024, 11:43 Bir kişiyi öldürmekle katili idam etmek arasındaki farkı gerçekten göremiyor musunuz?
Her ikisinde de farkı görüyorum cinayet vakaları

nVe eğer gerçekten başka bir şey yaparlarsa onu bir kafese koyun. Hayvanlar normal insanların yanında yaşamamalı.
Tamam. Seni bizzat öldürürlerse ve burada cinayetle ilgili bir konu varsa ve katile sadece yedi yıl hapis cezası verildiğini yazarlarsa, kesinlikle sorun olmadığına dair bir yazı yazacağıma onu ikna ettim. Beş yıl hapis yatacak ve af kapsamında serbest bırakılacak.
Tamam ama bakın, eğer aniden bir yerde takılırsanız, sizin :kasap:
These users thanked the author Bekçi for the post:
Venüs
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Artık haberler kasiyerin kız arkadaşının öldürülüşünü gösteriyordu. Kendisi 19 yaşındaydı, onu öldüren kadın ise 30 yaşındaydı. Cinayet bir mağazada, kameralar önünde ve görgü tanıkları önünde gerçekleşti. Arkadan saldırdı. Katil 20 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya.
Şimdi elimizde olan şey. Tüm hayatı önünde olan genç bir kız öldürüldü. Ambulans ve ameliyat ekibi olaya müdahale etti. Beş gün boyunca doktorlar kızın hayatı için mücadele etti. Katil gözaltına alındı, onu koruyorlar, soruşturma yürütüyorlar, yargılanacaklar ve sonra 20 yıl boyunca onu besleyecekler, bakacaklar, koruyacaklar. O sadece beslenmiyor. Katılan ve dahil olacak kişiler maaş alıyor. Yani katile çok büyük paralar harcanıyor ve harcanmaya da devam edecek. Neden?
Beni vurdular ve hepsi bu. Bu adildir, ekonomiktir ve birçok kişi öldürmeden önce düşünecektir. Aynen böyle.
Ve katile 20 yıl verilse bile 50 yaşında hapisten çıkacak ve huzur içinde yaşamaya devam edecek. Bu adil değil.
Natalie
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by Ded »

Strecoza, Yaşasın dünyanın en insancıl mahkemesi .. .bunun için kafanızı kesmeniz veya dörde bölmeniz gerekiyor!
These users thanked the author Ded for the post:
Venüs
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Ded: 04 Feb 2024, 11:57 Strecoza, Yaşasın en insancıl dünya mahkemesi... böyle bir şey için kafanızı kesmeniz veya dörde ayırmanız gerekir!
Evet, haklısın ve bu da olurdu en adil ceza.
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by Ded »

Strecoza, Ama nesin sen, nesin. .. Peki ya hümanizm... Ve bu kadının çocuk sahibi olabileceği gerçeği artık kimseyi ilgilendirmiyor! Böyle bir hümanizme ihtiyacımız yok! Adalete ihtiyacımız var! Üstelik öyle bir suç ki!
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

https://youtube.com/shorts/GXozfEAdGoA? ... j1Ors-MNL4
Китайцы те ещё гурманы..
davenant_1
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 166

Unread post by davenant_1 »

Bizim şehrimizde de benzer bir şey oldu, sadece adam onu ​​​​baltayla keserek öldürdü ve köpeği otobüs durağında ateşe verdi. Genel olarak zor.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”