Kimin çocuğu var? Hamama nasıl gidersiniz ve eğer sertleşirseniz?! Bunu nasıl söylersin?
-
Автор темыAndrey81
- ön sevişme
- Total posts: 122
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kimin çocuğu var? Hamama nasıl gidersiniz ve eğer sertleşirseniz?! Bunu nasıl söylersin?
Soru bu, bu nasıl açıklanıyor?
-
- Orgazm!
- Total posts: 543
- Registered for: 1 year 8 months
Re: Kimin çocuğu var? Hamama nasıl gidersiniz ve eğer sertleşirseniz?! Bunu nasıl söylersin?
- These users thanked the author Stopkin for the post (total 3):
- Hacı, sikikamerlik, Sibiryak89
-
Автор темыAndrey81
- ön sevişme
Re: Kimin çocuğu var? Hamama nasıl gidersiniz ve eğer sertleşirseniz?! Bunu nasıl söylersin?
Peki sana göre sanki hiç kalkmamış gibi mi?
-
- Orgazm!
- Total posts: 543
-
Автор темыAndrey81
- ön sevişme
Ayağa kalkar. Ama bazen onunla
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
Kimin karşısında durduğun belli değil, neden ayağa kalktığın...bana daha fazla bilgi ver
- These users thanked the author alexey.bro for the post:
- Biyel kolu
-
Автор темыAndrey81
- ön sevişme
Да просто мылись и встал.
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
Andrey81,
Çok etkilendim 90 yaşındaydım ve çocukken sık sık babamla birlikte *kırmızı* hamama giderdik, oraya böyle diyorlardı, halka açıktı, herkes orada yıkanırdı, çocuklar, erkekler, kadınlar... ve inanın bana, çok fazla hamam vardı. orada savaşan, kimin elinde varsa... çocuklar bunu yapmazlar... bakarlar... ve anlamazlar... bu yüzden hiçbir şey söyleyemezsiniz.
Çok etkilendim 90 yaşındaydım ve çocukken sık sık babamla birlikte *kırmızı* hamama giderdik, oraya böyle diyorlardı, halka açıktı, herkes orada yıkanırdı, çocuklar, erkekler, kadınlar... ve inanın bana, çok fazla hamam vardı. orada savaşan, kimin elinde varsa... çocuklar bunu yapmazlar... bakarlar... ve anlamazlar... bu yüzden hiçbir şey söyleyemezsiniz.
- These users thanked the author alexey.bro for the post (total 5):
- Hacı, Fargal94, k-100, Sibiryak89, Dal
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219
- Registered for: 1 year 7 months
Saunaya kalkma durumum da oldu. Her şey mümkün. Bu fizyoloji
çünkü kalkabiliyor. Görünüşe göre yazarın bu konuda bir sorunu var. Bütün gün soruyor.
Saunaya kalkma durumum da oldu. Her şey mümkün. Bu fizyoloji
- These users thanked the author Biyel kolu for the post (total 2):
- alexey.bro, utandım
-
Автор темыAndrey81
- ön sevişme

Fotoğraflar kaybolmaz, atın onları
-
- Penetrasyon
Bunda olağandışı bir durum yok. Kızıma masaj yapıyordu, o da kalktı. Sadece fizyoloji. Sorun değil, eşim bana hemen davrandı
38 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
Karım hamama gitmeyi çok seviyor. Ailelerinin hamamı vardı ve buhara gidiyorlardı. Aile bir keresinde 2 saatliğine sauna kiralamıştı. Ben bir eşim ve 16 yaşında bir kızım.
Buhar odasına girip ısındık. Her şey düzenli, kızlar çarşaflı, ben havluluyum. Buhar odasından çıktılar ve eşim konuştu. 2 saat kaldı, Alinka ve bana masaj yap. Ben de yağı aldım. Kızına bunu yapınca ayağa kalktı.
Olay şu ki bazen onlara evde masaj yapıyorum. Kızım beden eğitimi sonrasında sırtını esnetmek istediğinde. Eşim zorlu bir iş gününün ardından bunu sorduğunda. Ancak kızın sadece sırtını uzatması gerekiyorsa, o zaman karısının genellikle boyun-omuz bölgesine ihtiyacı vardır. Göğüs büyük, taşıması zor. En azından profesyonel değilim ama haftada 1-2 kez masaj yaptırdığınızda kasların nerede gergin olduğunu ve esnetilmesi gerektiğini zaten hissediyorsunuz. Ben sorduğumda bana masaj yapıyorlar. Kızı veya karısı. Kızım küçükken ilk önce ayağıyla babasının sırtını yoğurdu. Bunun özel bir zevk olduğunu kabul ediyorum. Yaşlandı, elleri büyüdü
38 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
Karım hamama gitmeyi çok seviyor. Ailelerinin hamamı vardı ve buhara gidiyorlardı. Aile bir keresinde 2 saatliğine sauna kiralamıştı. Ben bir eşim ve 16 yaşında bir kızım.
Buhar odasına girip ısındık. Her şey düzenli, kızlar çarşaflı, ben havluluyum. Buhar odasından çıktılar ve eşim konuştu. 2 saat kaldı, Alinka ve bana masaj yap. Ben de yağı aldım. Kızına bunu yapınca ayağa kalktı.
Olay şu ki bazen onlara evde masaj yapıyorum. Kızım beden eğitimi sonrasında sırtını esnetmek istediğinde. Eşim zorlu bir iş gününün ardından bunu sorduğunda. Ancak kızın sadece sırtını uzatması gerekiyorsa, o zaman karısının genellikle boyun-omuz bölgesine ihtiyacı vardır. Göğüs büyük, taşıması zor. En azından profesyonel değilim ama haftada 1-2 kez masaj yaptırdığınızda kasların nerede gergin olduğunu ve esnetilmesi gerektiğini zaten hissediyorsunuz. Ben sorduğumda bana masaj yapıyorlar. Kızı veya karısı. Kızım küçükken ilk önce ayağıyla babasının sırtını yoğurdu. Bunun özel bir zevk olduğunu kabul ediyorum. Yaşlandı, elleri büyüdü
- These users thanked the author Biyel kolu for the post (total 6):
- Denach, Ded, Mart, PavelNokia, Morpheus, Evgeniy-Spb
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 11 months

5 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Az önce ne okudum ben??? Ayrıca geliştirme sırasında herkesin çıplak olduğu fotoğraflar için "kırmızı film" ve KGB için "beyaz gözlükler" vardıaleksey.bro: ↑26 Dec 2023, 20:42 90 yaşında doğdum ve çocukken sık sık babamla birlikte *kırmızı* hamama giderdik, oraya böyle diyorlardı, halka açıktı, herkes orada yıkanırdı, çocuklar, erkekler , kadınlar..

5 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Artık hiç şüphemiz yokaleksey.bro: ↑Berbat

- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
- alexey.bro, utandım
-
- Penetrasyon
Az önce ne okudum??
[/quote] ne olmuş yani? Belki böyle banyolar vardı. Parti çalışanları için
bunu nereden biliyoruz) 
21 saat 5 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Belki de kişi hem erkeklerin hem de kadınların olduğunu hatırlamıştır. Çünkü bir erkek çocuk belli bir yaşa kadar babasıyla birlikte erkekler bölümüne, annesiyle birlikte kadınlar bölümüne gidebiliyordu.
Az önce ne okudum??
[/quote] ne olmuş yani? Belki böyle banyolar vardı. Parti çalışanları için

21 saat 5 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Belki de kişi hem erkeklerin hem de kadınların olduğunu hatırlamıştır. Çünkü bir erkek çocuk belli bir yaşa kadar babasıyla birlikte erkekler bölümüne, annesiyle birlikte kadınlar bölümüne gidebiliyordu.
-
- Orgazm!
- Total posts: 736
- Orientation: biseksüel
Ve başka bir soru: Çocuksuz yürürseniz penisiniz de sertleşir mi? Peki bunu nasıl açıklıyorsunuz?))
Soruyu doğru sormuyorsunuz. Soru şu: Orada bunun olabileceğini biliyorsanız neden çocukları yanınızda hamama götürmelisiniz? Tek başınıza, eşinizle ya da başka biriyle ama onlarsız yürüyün.
Ve başka bir soru: Çocuksuz yürürseniz penisiniz de sertleşir mi? Peki bunu nasıl açıklıyorsunuz?))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 3 years 8 months
Ben de öyle söyleyeceğim. çok güzelsin seni sikmek istiyorum
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 1 year 6 months
Hiçbir şey söylemiyorum, sadece dikkati toplamaya gerek yok.
5 dakika 56 saniye sonra gönderilir:
Bunu daha basit bir şekilde ele almamız gerekiyor ve kimse buna dikkat etmeyecek.
5 dakika 56 saniye sonra gönderilir:
Bunu daha basit bir şekilde ele almamız gerekiyor ve kimse buna dikkat etmeyecek.
- These users thanked the author sergey16901 for the post:
- utandım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 367
- Registered for: 1 year 11 months
Normal insanlar, erkekler hamama giderlerse bunu oğullarıyla birlikte yaparlar. Çocuk cinsel bir obje olarak görülmediği için fizyolojisi dikkate alınsa bile penis ayağa kalkamaz. Ve eğer babalar kızlarıyla birlikte ayaktaysa ya da yürüyorsa o zaman neden bunun hakkında konuşalım ki? Burada öncelikle asıl sebebi bulmanız gerekiyor ve penisinizin ereksiyon halinde olduğu gerçeğini göz ardı etmenin bir yolu yok.
-
- heyecanlanıyorum
corod, çocuk cinsel obje olarak görülmüyor mu?
Vay canına.
İlginç. Ama adamlar bilmiyor.
Vay canına.
İlginç. Ama adamlar bilmiyor.
- These users thanked the author Karanlık Lord for the post:
- utandım
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
Karışık banyolara gittim (her zamanki gibi, swinger’lar için değil), orada hiç çocuk yoktu, sadece erkekler ve kadınlar çıplaktı ve kimsenin bu tür sorunları yoktu. Orada kemikli erkek görmedim.
-
- Sürtünmeler
Karanlık Lord, normal insanlar hakkında dedim.
-
- heyecanlanıyorum
korod, ancak normal olanlar yok.
Evet çocuklarla ilgilenmeyenler var.
Ama komşunun çoban köpeği ilginç. Veya girişteki büyükanne.
Evet çocuklarla ilgilenmeyenler var.
Ama komşunun çoban köpeği ilginç. Veya girişteki büyükanne.
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Bunlar ne tür karma hamamlar????
Banyolar her zaman ayrıydı! Güne veya saate göre!
Belki de başka bir gezegendensinizdir
Banyolar her zaman ayrıydı! Güne veya saate göre!
Belki de başka bir gezegendensinizdir

-
- Sürtünmeler
Karanlık Lord, peki, deneyimimizi başkalarına yansıtmayalım herkes .
-
Hamamlar köyde, ayrı kabin yok, bazıları bütün aileyle buhar banyosu yapıyor.
- PavelNokia
-
- Sürtünmeler
sergey16901, köy hamamlarıyla ilgili yeni hikayeler... daha ziyade bu hamamlara hiç gitmemiş insanlardan.
- These users thanked the author havlamak for the post (total 3):
- Mart, Üstü kendinize saklayın, utandım
-
Şehir insanı değilim ama hamama gittim ve tüm ailenin orada buhar banyosu yapabilme ihtimalini göz ardı etmiyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
Neyse oğlumla gittim.
Yükselticiye odaklanmıyorum. Kabaca konuşursak, 10 ziyaretten bir kez kalktım.
Yükselticiye odaklanmıyorum. Kabaca konuşursak, 10 ziyaretten bir kez kalktım.
-
Sikim her zaman sertleşiyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 11 months
Andrey81,
Gerçekten her şey değişiyor Hem kızım hem de benim yaşımda, bazen hamamda, sahilde kalkıyor.
Gerçekten her şey değişiyor Hem kızım hem de benim yaşımda, bazen hamamda, sahilde kalkıyor.
-
Normal insanların penisinin dikleşmesi yeterlidir
- utandım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 11 months
Küçük olanlar için böyle olmamalıdır
- These users thanked the author slavik.meshalkin for the post:
- abartı
-
Evet ama ayağa kalkarsa hâlâ hayatta demektir
- abartı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
O zamanlar hamamlar var mıydı?aleksey.bro: ↑26 Dec 2023, 20:42 *kırmızı* hamama öyle diyorlardı, halka açıktı, herkes orada yıkanıyordu, çocuklar, erkekler, kadınlar
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years 4 months
Dostum, unut gitsin, buradaki insanların çoğu emekli. Öylece kalkabileceklerini bile hatırlamıyorlar)
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
Kendi hamamımız var ve bu tür sorularla uğraşmadan bütün aile orada buhar banyosu yapıyoruz. Nedense erkeklerimiz duygularını ve uyarılma sürecini kontrol etmeyi biliyorlar ve ereksiyonlarını çocukların önünde göstermiyorlar ve onların önünde herhangi bir cinsel eylemde bulunmuyorlar.
Babam her zaman bir erkeğin uyarılma, çıplak bir kadın kadını (kız) görmesi nedeniyle değil, hayal ettiği şeyle ve bu kadınla hangi arzuları ve cinsel fantezileri gerçekleştirmek istediğiyle ilgilidir.
Babam her zaman bir erkeğin uyarılma, çıplak bir kadın kadını (kız) görmesi nedeniyle değil, hayal ettiği şeyle ve bu kadınla hangi arzuları ve cinsel fantezileri gerçekleştirmek istediğiyle ilgilidir.
- These users thanked the author Dal for the post (total 10):
- Ded, 0dlb0, Venüs, Fargal94, PavelNokia, Henson, sapık, sağırlığın, Sibiryak89, Evgeniy-Spb
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 2 years
Çocuğum yok ama 6 yaşımdan beri çocukken sertleştiğimde utanırdım (çünkü başkalarında sertleşme görmemiştim) -
in hamamda, sahilde veya sahilden giderken. Babama amımın neden sertleştiğini sordum. Babam aslında hiçbir şey açıklamadı,
yalnızca bunun normal olduğunu söyledi.
Ben de öyle kalktım, ya da sıcaklık değişimleri yüzünden... özellikle de Bir gölün, nehrin ya da denizin suyuna girdim.
Fakat dedemle hamamı ziyaret ettiğimde dedem gafımı fark ederek leğendeki suyu üzerine sıçratmaya ve tehditkar bir şeyler söylemeye başladı. Ve bu bariz bir sertleşmeyle değil, sadece biraz...
Ben de şunu anladım: Babada sertleşmeye izin var, ama büyükbabada sertleşmeye izin var ve tüm akrabalar, yani anne tarafından
– yasak, bu yüzden bunu saklamanız gerekiyor.
Hamamda başka birinin sikiştiğini yalnızca bir kez gördüm -
I Sonra kıskandı: Kimse ona bir şey söylemedi, onu azarlamadılar, üzerine su sıçratmadılar. havzadan ve çocuğun kendisi de korkmadı - utanmadı.
Örneğin ben onun yaşındayken, kumsalda ve hamamda gafımı "ortaya çıkarmaktan" korkuyordum - denizde oturdum, hava sakinleşene kadar karaya çıkmadım...
ve hamamda dik amcık bacaklarımı veya leğen kemiğimin arkasına sakladım.
in hamamda, sahilde veya sahilden giderken. Babama amımın neden sertleştiğini sordum. Babam aslında hiçbir şey açıklamadı,
yalnızca bunun normal olduğunu söyledi.
Ben de öyle kalktım, ya da sıcaklık değişimleri yüzünden... özellikle de Bir gölün, nehrin ya da denizin suyuna girdim.
Fakat dedemle hamamı ziyaret ettiğimde dedem gafımı fark ederek leğendeki suyu üzerine sıçratmaya ve tehditkar bir şeyler söylemeye başladı. Ve bu bariz bir sertleşmeyle değil, sadece biraz...
Ben de şunu anladım: Babada sertleşmeye izin var, ama büyükbabada sertleşmeye izin var ve tüm akrabalar, yani anne tarafından
– yasak, bu yüzden bunu saklamanız gerekiyor.
Hamamda başka birinin sikiştiğini yalnızca bir kez gördüm -
I Sonra kıskandı: Kimse ona bir şey söylemedi, onu azarlamadılar, üzerine su sıçratmadılar. havzadan ve çocuğun kendisi de korkmadı - utanmadı.
Örneğin ben onun yaşındayken, kumsalda ve hamamda gafımı "ortaya çıkarmaktan" korkuyordum - denizde oturdum, hava sakinleşene kadar karaya çıkmadım...
ve hamamda dik amcık bacaklarımı veya leğen kemiğimin arkasına sakladım.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Registered for: 2 years 7 months
Benim çocuklarım var. Ama kendine ait evi ve hamamı var. Oğullarımızla birlikte buhar içmeye oraya gidiyoruz. Peki bir üye neden kalksın ki?
Ve eğer eşimle gideceksem... Neyse kalktım. Peki neden karıma açıklama yapmalıyım???
Ve eğer eşimle gideceksem... Neyse kalktım. Peki neden karıma açıklama yapmalıyım???
- These users thanked the author Lexa55 for the post (total 2):
- Fargal94, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Andrey81,
Eğer olaya küçükler karışırsa bu, sizin tamamen farkında olmadığınız gizli bir cinsel çekiciliğin olabileceği anlamına gelir
Örneğin, ben çok sıkılıyorum
Ama burada "reşit olmayanlar ile cinsel açıdan arasındaki farkı anlamalısınız" olgun,,
Cinsel açıdan tam olgunluğa ulaşmış, cinsel ilişkiye girmeye hazır ve istekli kızların kanunen hâlâ çocuk sayılması yönünde yasalar...(
Bu tür kişiler sertleşirse, bunun anlamı şudur: sen normal, güçlü bir adamsın
Diğer tüm konuşmalar sadece pedohisteridir
4 dakika 36 saniye sonra gönderilir:
Eğer sürekli ayakta durmak istemiyorsanız, o zaman mastürbasyon yapın
Gerçekten sık sık yapmam gerekiyor, yüksek libido ve sık ereksiyon
Eğer olaya küçükler karışırsa bu, sizin tamamen farkında olmadığınız gizli bir cinsel çekiciliğin olabileceği anlamına gelir
Örneğin, ben çok sıkılıyorum
Ama burada "reşit olmayanlar ile cinsel açıdan arasındaki farkı anlamalısınız" olgun,,
Cinsel açıdan tam olgunluğa ulaşmış, cinsel ilişkiye girmeye hazır ve istekli kızların kanunen hâlâ çocuk sayılması yönünde yasalar...(
Bu tür kişiler sertleşirse, bunun anlamı şudur: sen normal, güçlü bir adamsın
Diğer tüm konuşmalar sadece pedohisteridir
4 dakika 36 saniye sonra gönderilir:
Eğer sürekli ayakta durmak istemiyorsanız, o zaman mastürbasyon yapın
Gerçekten sık sık yapmam gerekiyor, yüksek libido ve sık ereksiyon
- These users thanked the author sağırlığın for the post (total 3):
- utandım, Morpheus, Henson
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 11 months
Bazen hem yetişkin hem de genç kızlarla çıplaklar içeren videolar izliyordum, nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama kamera hareket ediyor, sonra bir adam gösteriyor ve o tüm gücüyle ayakta duruyor.
Anekte olduğu gibi, "Şimdi yarı yarıya gideceğim, seni sahilde becereceğim!" diye düşünüyor.
Anekte olduğu gibi, "Şimdi yarı yarıya gideceğim, seni sahilde becereceğim!" diye düşünüyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 136
- Registered for: 1 year 3 months
Zaman zaman kızımızla birlikte çıplaklar plajına gidiyoruz. O beni çocukluğumdan beri çıplak görüyor, ben de onu beşikliğimden beri çıplak görüyorum.
Ben onun önünde kalkardım. Soru sormaya başladığımda (yedi yaşımdan itibaren) bunun neden olduğunu açıkladım. Ayrıca çocukların nereden geldiklerini ve oraya nasıl gittiklerini de anlattı.
Ben onun önünde kalkardım. Soru sormaya başladığımda (yedi yaşımdan itibaren) bunun neden olduğunu açıkladım. Ayrıca çocukların nereden geldiklerini ve oraya nasıl gittiklerini de anlattı.
- These users thanked the author Sanatçı for the post (total 3):
- utandım, Sibiryak89, Evgeniy-Spb
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 164 Views
-
Last post by Süleyman