Soru için özür dilerim, her zaman ilgimi çekmişti
Kadınların dudakları ve erkeklerin hazine çantası aynı kumaştan yapılmıştır. Bir kız yoğun mastürbasyon yaparsa küçük dudakları büyür ve büyük dudakların arasından dışarı çıkar. Beyler, bir kısmı sıkıştırılmış bir topak halinde, bir kısmı ise asılı ve sallanan yumurtalarınızı ne yapıyorsunuz?
Soru için özür dilerim, her zaman ilgimi çekmişti ;) Kadınların dudakları ve erkeklerin hazine çantası aynı kumaştan yapılmıştır. Bir kız yoğun mastürbasyon yaparsa küçük dudakları büyür ve büyük dudakların arasından dışarı çıkar. Beyler, bir kısmı sıkıştırılmış bir topak halinde, bir kısmı ise asılı ve sallanan yumurtalarınızı ne yapıyorsunuz?
[quote=Frida post_id=325225 time=1705952288 user_id=23086] Bırakın asılsınlar. Bu, acil bir durumda kaybolmalarını önleyecektir! [/quote] Vay be (Ya sahipleri para üstü verirse?
[size=85][color=green] 58 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Swarm post_id=325228 time=1705952714 user_id=15234] Ve daha basit bir şekilde yanıtlayacağım, hepsi bu yerçekimi hakkında)) [/quote] Cidden mi?! Ne değişiklik... Biz de ne yaptıklarını merak ediyorduk :) :) :)
Hooligan Carrie: ↑22 Jan 2024, 22:48
Vay canına!( Ya sahibi bozuk para verirse?
Erkeklerle iletişim kurmak her zaman belli bir risktir. Ve doğa dağıtılmıştır Bu şekilde hemen vermediğini veremez. Ve sonra her şey sizin çevikliğinize bağlıdır.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=325232 time=1705952913 user_id=18654] Vay canına!( Ya sahibi bozuk para verirse? [/quote] Erkeklerle iletişim kurmak her zaman belli bir risktir. Ve doğa dağıtılmıştır Bu şekilde hemen vermediğini veremez. Ve sonra her şey sizin çevikliğinize bağlıdır.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=325240 time=1705953515 user_id=18654] Yani strateji "kır ve kaç" mı? Hmm... [/quote] "Çatlamamanın" daha iyi olduğuna katılıyorum. Ama bazen kaçamazsın. :daypyat:
[quote=Frida post_id=325244 time=1705953855 user_id=23086] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 325240 time=1705953515 user_id=18654] Yani strateji "kır ve kaç" mı? Hmm... [/quote] "Çatlamamanın" daha iyi olduğuna katılıyorum. Ama bazen kaçamazsın. :daypyat: [/quote] Ama bundan hoşlanan erkekler bile var.
Evet, çok basit: Yer çekimi kuvveti var, bu yüzden aşağı sarkıyorlar . Gerisi muhtemelen fizyoloji ve yaştır. Soğuktan içeri girdiğinizde onları bulamazsınız; sıcak bir banyodan çıktığınızda o kadar büyük asılı kalırlar ki.
Evet, çok basit: Yer çekimi kuvveti var, bu yüzden aşağı sarkıyorlar :) . Gerisi muhtemelen fizyoloji ve yaştır. Soğuktan içeri girdiğinizde onları bulamazsınız; sıcak bir banyodan çıktığınızda o kadar büyük asılı kalırlar ki.
Ella: ↑12 Jul 2022, 17:10
Soru için kusura bakmayın, her zaman ilgimi çekmişti
Kadınların dudakları ve erkeklerin hazine çantası aynı kumaştan yapılmıştır. Bir kız yoğun mastürbasyon yaparsa küçük dudakları büyür ve büyük dudakların arasından dışarı çıkar. Beyler, bazılarının sıkıştırılmış bir yığın halinde olduğu, bazılarının ise sarkıp sallandığı yumurtaları ne yapıyorsunuz?
[quote=Ella post_id=86584 time=1657635032 user_id=8484] Soru için kusura bakmayın, her zaman ilgimi çekmişti ;) Kadınların dudakları ve erkeklerin hazine çantası aynı kumaştan yapılmıştır. Bir kız yoğun mastürbasyon yaparsa küçük dudakları büyür ve büyük dudakların arasından dışarı çıkar. Beyler, bazılarının sıkıştırılmış bir yığın halinde olduğu, bazılarının ise sarkıp sallandığı yumurtaları ne yapıyorsunuz? [/quote] Her şey duruma göre dışarıdaki sıcaklığa göre
[quote=kvlst post_id=325337 time=1705974122 user_id=22058] Çok basit: Yer çekimi kuvveti var, bu yüzden aşağıya doğru sarkıyorlar [/quote] Önemli olan yere düşmemeleridir😁
Erkeklerle iletişim kurmak her zaman belirli bir risktir. Evet ve doğa o kadar dağılmış ki hemen vermiyor, veremiyor. Ve sonra her şey sizin çevikliğinize bağlı.
o zaman. Kaçış yollarını önceden hesaplamak daha iyidir. Bacaklarını açarsa tüm gücünüzle vurun ve olabildiğince hızlı koşun. Bu tür bir acı sizi bir süreliğine gerçekten felç eder. Bu adamla bir daha yollarınızın kesişmemesi sizin için daha iyi.
Bir yerlerde 100500’den fazla yorumla ilgili bir hikaye okudum. Okuldaki kızlar bunu kendi aralarında tartıştılar ve bunu sınıflarından biri üzerinde test etmeye karar verdiler. Bir adamı seçtiler ve en cesur olanı koşup onun taşaklarına vurdu. Çocuk doğal olarak iki büklüm oldu ve hatta ağlamaya başladı. Ama şok geçince bu kıza yetiştim ve yumruğumla burnunu kırdım. Ve böyle bir durumda hangi tarafı tutacağımı bile bilmiyordum. Bir yandan ben kızın babasıydım ve sonuçları ne olursa olsun bu çocuğun burnunu kırardım.
Öte yandan ben de bir zamanlar erkektim ve bunu bilmiyorum bile böyle bir durumda ne yapardım..
These users thanked the author Biyel kolu for the post:
[quote=Frida post_id=325238 time=1705953347 user_id=23086] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 325232 time=1705952913 user_id=18654] Vay canına!( Ya sahibi para üstü verirse? [/quote] Erkeklerle iletişim kurmak her zaman belirli bir risktir. Evet ve doğa o kadar dağılmış ki hemen vermiyor, veremiyor. Ve sonra her şey sizin çevikliğinize bağlı. [/quote] o zaman. Kaçış yollarını önceden hesaplamak daha iyidir. Bacaklarını açarsa tüm gücünüzle vurun ve olabildiğince hızlı koşun. Bu tür bir acı sizi bir süreliğine gerçekten felç eder. Bu adamla bir daha yollarınızın kesişmemesi sizin için daha iyi. Bir yerlerde 100500’den fazla yorumla ilgili bir hikaye okudum. Okuldaki kızlar bunu kendi aralarında tartıştılar ve bunu sınıflarından biri üzerinde test etmeye karar verdiler. Bir adamı seçtiler ve en cesur olanı koşup onun taşaklarına vurdu. Çocuk doğal olarak iki büklüm oldu ve hatta ağlamaya başladı. Ama şok geçince bu kıza yetiştim ve yumruğumla burnunu kırdım. Ve böyle bir durumda hangi tarafı tutacağımı bile bilmiyordum. Bir yandan ben kızın babasıydım ve sonuçları ne olursa olsun bu çocuğun burnunu kırardım. Öte yandan ben de bir zamanlar erkektim ve bunu bilmiyorum bile böyle bir durumda ne yapardım..
Skrotumun sarkması yaşlanma sürecinin tamamen normal bir parçasıdır. Cilt yaşlandıkça kolajen kaybeder ve cilt katmanlarının daha fazla gerilmesine neden olur.
Skrotumun sarkması yaşlanma sürecinin tamamen normal bir parçasıdır. Cilt yaşlandıkça kolajen kaybeder ve cilt katmanlarının daha fazla gerilmesine neden olur.
Andrew495, ya gençlerin sarkıklıkları varsa? Orada hiçbir şeyin asılı olmadığı durumlar var mı? Penise bastırıldı.
Her şey basit; fizyoloji, sıcaklık ve insanın durumu.
Örneğin kadınların da dudakları farklı, ancak bazıları bunun üye sayısına bağlı olduğundan emin.
[ref=#804000]Andrew495[/ref], ya gençlerin sarkıklıkları varsa? Orada hiçbir şeyin asılı olmadığı durumlar var mı? Penise bastırıldı. Her şey basit; fizyoloji, sıcaklık ve insanın durumu. Örneğin kadınların da dudakları farklı, ancak bazıları bunun üye sayısına bağlı olduğundan emin.
code: ↑24 Jan 2024, 11:45Andrew495 ve eğer genç takılıyorsa ? Orada hiçbir şeyin asılı olmadığı durumlar var mı? Penise bastırıldı.
Her şey basit; fizyoloji, sıcaklık ve insanın durumu.
Örneğin kadınların da dudakları farklı, ancak birisi bunun üye sayısına bağlı olduğundan emin.
Biliyorsunuz, öyle Öyle oluyor ki, genç kızların bile göğüsleri, kalçaları var, herkesin kendine göre bir fizyolojisi var. Yaşlandıkça daha iyi olamayacağımız çok açık :)
[quote=code post_id=326154 time=1706085952 user_id=20301] [ref=#804000]Andrew495[/ref] ve eğer genç takılıyorsa ? Orada hiçbir şeyin asılı olmadığı durumlar var mı? Penise bastırıldı. Her şey basit; fizyoloji, sıcaklık ve insanın durumu. Örneğin kadınların da dudakları farklı, ancak birisi bunun üye sayısına bağlı olduğundan emin. [/quote] Biliyorsunuz, öyle Öyle oluyor ki, genç kızların bile göğüsleri, kalçaları var, herkesin kendine göre bir fizyolojisi var. Yaşlandıkça daha iyi olamayacağımız çok açık :)
Bağlantı çubuğu: ↑23 Jan 2024, 11:58
Öte yandan ben de bir zamanlar çocuktum ve böyle bir durumda ne yapardım onu bile bilmiyorum..
Kimsenin burnunu kırmaya gerek yok. Kız için üzülüyorum ama bir şey yapmadan önce düşünmesi gerekiyor. Ama çocuğun başka bir çıkış yolu daha vardı. Bilinen bir şekilde kızın onun için üzülmesini sağlayın. Ve herkes mutlu olurdu.
These users thanked the author Frieda for the post (total 3):
[quote=Bağlantı çubuğu post_id=325517 time=1706000305 user_id=22473] Öte yandan ben de bir zamanlar çocuktum ve böyle bir durumda ne yapardım onu bile bilmiyorum.. [/quote] Kimsenin burnunu kırmaya gerek yok. Kız için üzülüyorum ama bir şey yapmadan önce düşünmesi gerekiyor. Ama çocuğun başka bir çıkış yolu daha vardı. Bilinen bir şekilde kızın onun için üzülmesini sağlayın. Ve herkes mutlu olurdu.
Andrew495: ↑24 Jan 2024, 11:47
göğüs veya popo ağırdır, herkesin kendi fizyolojisi vardır
Bakın. Yaşlandıkça cildin elastikiyetini kaybetmesi nedeniyle göğüsler sarkar. Ve orada hiç kas bile yok: Gerçekten isteseniz bile onları geliştiremezsiniz. Ayrıca emzirme sırasında artar, dokular gerilir ve sonra - ah, deforme olur ve sarkarlar. Göğüslerinin bozulmasını istemeyenler doğum yapmazlar veya doğum yaptıktan sonra anne sütüyle beslenmezler (farklı beslenirler). Meme büyüklüğü ne kadar büyük olursa doğum ve emzirme sonrası o kadar çok sarkar.
Ve popo aşağı sarkıyor - çünkü onu pompalamayı unuttular ve ayrıca doku elastikiyeti kaybı nedeniyle. Ah, bir de yerçekimi, orospu çocuğu. Bütün vücudu bozar.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote=Andrew495 post_id=326155 time=1706086045 user_id=21260] göğüs veya popo ağırdır, herkesin kendi fizyolojisi vardır [/quote] Bakın. Yaşlandıkça cildin elastikiyetini kaybetmesi nedeniyle göğüsler sarkar. Ve orada hiç kas bile yok: Gerçekten isteseniz bile onları geliştiremezsiniz. Ayrıca emzirme sırasında artar, dokular gerilir ve sonra - ah, deforme olur ve sarkarlar. Göğüslerinin bozulmasını istemeyenler doğum yapmazlar veya doğum yaptıktan sonra anne sütüyle beslenmezler (farklı beslenirler). Meme büyüklüğü ne kadar büyük olursa doğum ve emzirme sonrası o kadar çok sarkar. Ve popo aşağı sarkıyor - çünkü onu pompalamayı unuttular ve ayrıca doku elastikiyeti kaybı nedeniyle. Ah, bir de yerçekimi, orospu çocuğu. Bütün vücudu bozar.
Andrew495: ↑24 Jan 2024, 11:47
göğüs veya popo ağırdır, herkesin kendi fizyolojisi vardır
Bakın. Yaşlandıkça cildin elastikiyetini kaybetmesi nedeniyle göğüsler sarkar. Ve orada hiç kas bile yok: Gerçekten isteseniz bile onları geliştiremezsiniz. Ayrıca emzirme sırasında artar, dokular gerilir ve sonra - ah, deforme olur ve sarkarlar. Göğüslerinin bozulmasını istemeyenler doğum yapmazlar veya doğum yaptıktan sonra anne sütüyle beslenmezler (farklı beslenirler). Meme büyüklüğü ne kadar büyük olursa doğum ve emzirme sonrası o kadar çok sarkar.
Ve popo aşağı sarkıyor - çünkü onu pompalamayı unuttular ve ayrıca doku elastikiyeti kaybı nedeniyle. Ah, bir de yerçekimi, orospu çocuğu. Tüm vücudu bozar.
ve göğüsler büyük olsa bile yine de sarkarlar)) bu normaldir
[quote="Hooligan Carrie" post_id=326695 time=1706136720 user_id=18654] [quote=Andrew495 post_id= 326155 time=1706086045 user_id=21260] göğüs veya popo ağırdır, herkesin kendi fizyolojisi vardır [/quote] Bakın. Yaşlandıkça cildin elastikiyetini kaybetmesi nedeniyle göğüsler sarkar. Ve orada hiç kas bile yok: Gerçekten isteseniz bile onları geliştiremezsiniz. Ayrıca emzirme sırasında artar, dokular gerilir ve sonra - ah, deforme olur ve sarkarlar. Göğüslerinin bozulmasını istemeyenler doğum yapmazlar veya doğum yaptıktan sonra anne sütüyle beslenmezler (farklı beslenirler). Meme büyüklüğü ne kadar büyük olursa doğum ve emzirme sonrası o kadar çok sarkar. Ve popo aşağı sarkıyor - çünkü onu pompalamayı unuttular ve ayrıca doku elastikiyeti kaybı nedeniyle. Ah, bir de yerçekimi, orospu çocuğu. Tüm vücudu bozar. [/quote] ve göğüsler büyük olsa bile yine de sarkarlar)) bu normaldir
Bu farklı şekillerde gerçekleşir: Bazen sarkarlar, bazen de ceviz "tarzı"nda küçülürler.
Muhtemelen yer çekimi kuvveti değişir ve Ay da etkilenir
- bunlar gelgitler yarattığını söylüyorlar, gelgitler...
Yumurtalar hakkında gökbilimcilere soru sormak daha iyi.
Astronomik değerlere göre nasıl hesaplama yapılacağını biliyorlar - Ay’ın doruğa ulaştığı zaman ve Ay’ın paralaksındaki değişiklikler.
Bu farklı şekillerde gerçekleşir: Bazen sarkarlar, bazen de ceviz "tarzı"nda küçülürler. Muhtemelen yer çekimi kuvveti değişir ve Ay da etkilenir - bunlar gelgitler yarattığını söylüyorlar, gelgitler... Yumurtalar hakkında gökbilimcilere soru sormak daha iyi. Astronomik değerlere göre nasıl hesaplama yapılacağını biliyorlar - Ay’ın doruğa ulaştığı zaman ve Ay’ın paralaksındaki değişiklikler.
[quote=Ella post_id=86584 time=1657635032 user_id=8484] bazılarınız onları sıkıştırılmış bir yığın halinde tutuyor, bazılarınız ise sarkıyor ve sallanıyor mu? [/quote] Yer çekimine göre sallanıyorlar. Kaçış yok ama yumurtaları topak halinde olanlar, onlara sahip olanlar sadece hafiftir. Ağırlıksız. :evet:
Ella: ↑12 Jul 2022, 17:10
Soru için kusura bakmayın, her zaman ilgimi çekmişti
Kadınların dudakları ve erkeklerin hazine çantası aynı kumaştan yapılmıştır. Bir kız yoğun mastürbasyon yaparsa küçük dudakları büyür ve büyük dudakların arasından dışarı çıkar. Çocuklar, yumurtalarınızla ne yapıyorsunuz, bazıları sıkıştırılmış, bazıları ise asılı ve sarkıyor?
Yaş! Tecrübelerime dayanarak yaşlı erkeklerin kilolu olduklarını biliyorum. Tıpkı göğüslerimizin yaşlandıkça sarkmaya başlaması gibi.....
[quote=Ella post_id=86584 time=1657635032 user_id=8484] Soru için kusura bakmayın, her zaman ilgimi çekmişti ;) Kadınların dudakları ve erkeklerin hazine çantası aynı kumaştan yapılmıştır. Bir kız yoğun mastürbasyon yaparsa küçük dudakları büyür ve büyük dudakların arasından dışarı çıkar. Çocuklar, yumurtalarınızla ne yapıyorsunuz, bazıları sıkıştırılmış, bazıları ise asılı ve sarkıyor? [/quote]Yaş! Tecrübelerime dayanarak yaşlı erkeklerin kilolu olduklarını biliyorum. Tıpkı göğüslerimizin yaşlandıkça sarkmaya başlaması gibi.....
[quote=Fargal94 post_id=338180 time=1708609437 user_id=7900] Bu konuyu ilk kez okudum ve insanların anatomiyi ve fizyolojiyi bu kadar bilmemesi şaşırtıcıydı( [/quote] :-D sen, gerçekten Amerika’yı kendim keşfettim.... :-D
Ella : ↑12 Jul 2022, 17:10
Bunun için özür dileriz soru, her zaman ilgimi çekti
Kadınların iç dudakları ve erkeklerin hazine kesesi aynı kumaştan yapılmıştır. Bir kız yoğun mastürbasyon yaparsa küçük dudakları büyür ve büyük dudakların arasından dışarı çıkar. Beyler, yumurtalarınızı ne yapıyorsunuz, bazılarınız onları sıkıştırılmış halde tutuyor, bazılarınız ise sarkıyor ve sallanıyor mu?
[ref=#bf0000]Eustace[/ref], yani aynı ölçüde değil(
[size=85][color=green ] 2 dakika 39 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Ella post_id=86584 time=1657635032 user_id=8484] Bunun için özür dileriz soru, her zaman ilgimi çekti ;) Kadınların iç dudakları ve erkeklerin hazine kesesi aynı kumaştan yapılmıştır. Bir kız yoğun mastürbasyon yaparsa küçük dudakları büyür ve büyük dudakların arasından dışarı çıkar. Beyler, yumurtalarınızı ne yapıyorsunuz, bazılarınız onları sıkıştırılmış halde tutuyor, bazılarınız ise sarkıyor ve sallanıyor mu? [/quote] kızlarla aynı onların süngerleriyle)
[quote=Eustace post_id=338188 time=1708611606 user_id=21266] [quote=Fargal94 post_id=338184 time=1708610323 user_id= 7900] aynı dudakları olan kızlar gibi) [/quote] şaka yapmaya başla! Buna inanacaklar! :lol: [/quote]Yapabilirsin, biliyorum!) Ama klavyeye tıklayamayacak kadar tembelim
[quote=niqk post_id=338192 time=1708612388 user_id=218] [ref=#804000]Ella[/ref], tuhaf bir soru... Sürtünme sırasında kıçınıza başka nasıl tokat atardık? Ha?!! [/quote]Hangi poza bağlı olarak...
[ref=#bf0000]lanaaas341[/ref] ve hemen hemen her şey! Yumurtalar çok fazla sarkıyorsa neredeyse her zaman ivme kazanıyorher zaman! Bu arada, bu sesleri beğendin mi?
niqk: ↑22 Feb 2024, 18:03lanaaas341 ve hemen hemen her şey! Yumurtalar çok fazla sarkıyorsa neredeyse her zaman sallanırlar her zaman!
Bu arada, bu sesleri beğendin mi?
Ayakta durduğumda KÖPEK topları oldukça hassas bir şekilde tam klitorisin üzerine hoş bir şekilde tokatladı.
These users thanked the author lanaaas341 for the post:
[quote=niqk post_id=338199 time=1708614192 user_id=218] [ref=#bf0000]lanaaas341[/ref] ve hemen hemen her şey! Yumurtalar çok fazla sarkıyorsa neredeyse her zaman sallanırlarher zaman! Bu arada, bu sesleri beğendin mi? [/quote]Ayakta durduğumda KÖPEK topları oldukça hassas bir şekilde tam klitorisin üzerine hoş bir şekilde tokatladı.
Kendimi bir kadın olarak görüyorum, erkek izleyicinin dikkatini çekmek için mümkün olan her şeyi yapıyorum, prensibim değerli erkeklerin beni cinsel tatmin için kullanmasını reddetmek değil. :cat2:
Last post
Bir erkekle seks yaparken kendimi kadın gibi hissediyorum. Böyle anlarda kendimi tamamen veriyorum ve nazik, kadınsı ve çekici olmaya çalışıyorum.
Erkek izleyicilere soru: Bir erkekle/erkekle hiç seks ya da aşk ilişkisi yaşadınız mı? Çok güçlü duygularla. Bu kişiyle yaşamaya veya bir aile kurmaya hazır olabilir misiniz?
Hikâyenizi (duygular,...
Last post
63 yaşında bir adamdı. Baktım, flört ettim, yıkandım, beslendim.
Ama her gün analın yolsuzluk üzerinde etkisi oldu, kıçım acımaya başladı. Ve iş sekse gelince çok sertti.
Bazen seksten önce kemer...
Annemin göğüsleri büyük (yani kendisi de tombul) ve erkekler sürekli ona bakıyor. Havuzda ya da kumsalda yanımıza geliyorlar, sürekli bize bakıyorlar, bir restoranda oturuyorsak daha yakına oturup...
Last post
Annem sana sormayı unuttu. Annenizin bir kadın olduğunu unutmayın. Ve onun da sekse ihtiyacı var