Erkekler neden anneme asılıyor? Yakın zamanda reddettiklerim bile. Zaten sizi kızdırıyorlar, sürtükler.
-
Автор темыMAX2002
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 3 years 4 months
Erkekler neden anneme asılıyor? Yakın zamanda reddettiklerim bile. Zaten sizi kızdırıyorlar, sürtükler.
Annemin göğüsleri büyük (yani kendisi de tombul) ve erkekler sürekli ona bakıyor. Havuzda ya da kumsalda yanımıza geliyorlar, sürekli bize bakıyorlar, bir restoranda oturuyorsak daha yakına oturup bakıyorlar ya da arkadaşlık istiyorlar. Şimdi havuza gidiyoruz, farklı adamlar sürekli bize doğru yüzüyor ve birbirlerini tanımaya çalışıyorlar. Annem kibarca onları kapatıyor ama birkaç gün geçiyor ve sonra tekrar oluyor. Bunu neden yapıyorlar, annem onlara ihtiyaç olmadığını açıkça belirtti mi?
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Erkekler neden anneme asılıyor? Yakın zamanda reddettiklerim bile. Zaten sizi kızdırıyorlar, sürtükler.
Hangi boyut büyük? Erkekler sinekler gibi göğsüne akın ediyorsa o zaman en az 5 beden olmalı!? Yani onlar da benim gibi sapık! Bunu önlemenin tek yolu var: Kendini izole etmek! Barlarda ve yüzme havuzlarında dolaşmayın, onun yanında yalnızca siz olacaksınız! Ama bu adamlar değiştirilemez! Onun reddedilmesi, çapkınlık ve fiyat şişirme olarak değerlendiriliyor!
-
Автор темыMAX2002
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 3 years 4 months
Re: Erkekler neden anneme asılıyor? Yakın zamanda reddettiklerim bile. Zaten sizi kızdırıyorlar, sürtükler.
Muhtemelen 4-6 tane vardır. Dikkat etmiyormuş gibi davranıyor. Yanlara doğru yüzer vb.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
ne demek istediğimi anlıyorsan ve başka erkeklere ihtiyacı yoksa onun erkeği ol))
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 3 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Seni ne kadar anladığımı tahmin bile edemezsin. Annem gençliğinde vardı ve aslında şimdi. ama gençken özellikle seksi oluyorsun, hem de çok seksisin!!! Kumsallarda, çalılıklardaki adamlar ona mastürbasyon yaptı ve akranlarım, daha da önemlisi, bu ilk başta beni rahatsız etti, sonra beni eğlendirmeye bile başladı...))) öyleyse bana ve daha önce olanlara yazın benzer bir durumda konuşalım...))))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 5 months
Trol tespit edildi! Forumdaki birileri inatla devam ediyor ve her seferinde yeni bir konu için yeni bir hesap oluşturuyor. Bir hesap ------> Bir konu = sonra unutulmaya yüz tutar...
Yani:
1. viewtopic.php?t=5158
2. viewtopic.php?t=5240
3. viewtopic.php?t=5256
4. viewtopic.php?t=5261
Eminim bu yazar çok daha fazla konu oluşturmuştur farklı takma adlar altında, ancak Tanrı onu daha fazla aramayacak kadar tembeldir...
Yani:
1. viewtopic.php?t=5158
2. viewtopic.php?t=5240
3. viewtopic.php?t=5256
4. viewtopic.php?t=5261
Eminim bu yazar çok daha fazla konu oluşturmuştur farklı takma adlar altında, ancak Tanrı onu daha fazla aramayacak kadar tembeldir...

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 3 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bugün birbirini tanımıyor ama yarın tanıyabilir, bu yüzden erkekler ilerleme kaydeder, kadınlar duygusaldır) bugün hayır, yarın evet.
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 3 years
Annem sana sormayı unuttu. Annenizin bir kadın olduğunu unutmayın. Ve onun da sekse ihtiyacı var
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 205 Views
-
Last post by StepanGG
-
- 15 Replies