Oğlunun ilgisi

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 304
Registered for: 4 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: oğlunun ilgisi

Unread post by tenzör »

toptun: 03 Sep 2021, 11:14 Sanırım annem, amımı bu kadar iyice yıkamamdan özellikle hoşlandığımı tahmin etti
Bu en ilginç an)
These users thanked the author tenzör for the post (total 2):
en iyi melodi, Fargal94
Seksodrom
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Seksodrom »

Annesiyle alakasız külotu olan var mı
ve 4
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by ve 4 »

Katarzyna,
Yapmadım hatta durumun böyle olabileceğini düşünün. Oğlu korkmasın ve harekete geçsin diye. Herkes böyle değil.
These users thanked the author ve 4 for the post (total 2):
Anne, kaptan63
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 361
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by vikylechka75 »

Önemli olan her türlü pişmanlığı ortadan kaldırmaktır ve her şey yoluna girecek.
These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 3):
Anne, Hiç kimse, kaptan63
Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ahah »

toptun: 03 Sep 2021, 11:14 Çocukken annemi gözetleyip mastürbasyon yaptığımı hatırlıyorum, 13 yaşlarındaydım, banyonun kapısında delik vardı ve sanırım annem tahmin etti ve deli gibi geldim, hiç böyle orgazm yaşamamıştım yine titriyordum. Özellikle amımın bu şekilde dikkatlice yıkanmasını sevdim :wink: Sonra başka bir daireye taşındık ve heyecan sona erdi :üzgünüm: n
Aynı durum, annem benim seks yaptığımı biliyordu, bu yüzden amını yıkarken önünü hafifçe açık olan kapıya çevirdi ve ben de otuzbir çektim...
These users thanked the author Ahah for the post (total 3):
annem adam yaptı, en iyi melodi, PavelNokia
Balayı
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Balayı »

Tabii annemle benim de böyle düşüncelerim vardı. Ben de aynı şekilde hayaller kurdum)
Ama artık büyüdüm, 24 yaşındayım, kadınları inceliyorum ve eğer istersem daha olgun kadınlarla tanışıyorum, onlarla çıkıyorum ve birlikte oluyoruz birbirimize zevk veririz, hala onlardan biriyle iletişim kuruyorum ve periyodik olarak buluşuyorum)
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268
Registered for: 4 years

Unread post by Alena »

Bunu okuduğumda kahrolası Klitoris zonkluyor. Kesinlikle hastayım
.....
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by ..... »

alena, herkes için bu böyle olmalı. Ancak ne yazık ki henüz herkes buna sahip değil. Kedi, sen en kadınsı kadınsın (tabii ki uydurmuyorsan).
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Alena »

alena , bu herkes için böyle olmalıdır. Ancak ne yazık ki henüz herkes buna sahip değil. Amcık, sen en kadınsı kadınsın (tabii ki bir şeyler uydurmadığın sürece).
Burayı bir şeyler uydurmak için değil, paylaşmak için düşünüyorum. Gerçek hayatta kimseye söyleyemeyeceğiniz şeyleri korkmadan. Bunun için burada değil misin?
These users thanked the author Alena for the post (total 5):
SergeiKa, Ahah, Sibiryak89, Yenka, edgard.shuhard
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler

alena, kaç yaşındasın?
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Alena »

vikylechka75: 29 Sep 2021, 18:09 alena, nasılsın? n
19. Peki bu ne?
These users thanked the author Alena for the post:
Sibiryak89
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler

ilgileniyorum
Deneyimli
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Deneyimli »

vikylechka75, Lesba. Lezbiyen kadınlarla ilgileniyor. Her şey açık.
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler

erkekleri seviyorum
annem adam yaptı, SergeiKa, Byre, 18
Anne
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Anne »

Benimki de aynı şeyi yaptı
Anne
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Anne »

Oğluma masaj yoluyla öğrettim.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by Evgeniy-Spb »

Anne,
Öyleyse hikayeni paylaş :göz kırp:
Balayı
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Balayı »

Boşalmak ve fotoğrafı kıza göndermek istiyorum. Sıcak sperm isteyen kızlar???
Anne
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388

Unread post by Anne »

Benimki de benimle ilgilendi

1 dakika 55 saniye sonra gönderildi: Hayır, ilk saniyeye ulaşmak uzun zaman aldı
These users thanked the author Anne for the post (total 3):
rmt, Sibiryak89, kaptan63
Bitkinlik
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Bitkinlik »

Anne, hikayeni paylaşır mısın?
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Balayı: 29 Sep 2021, 16:53 Elbette annemle birlikte benim de böyle düşüncelerim vardı. Ben de aynı şekilde hayaller kurdum)
Ama artık büyüdüm, 24 yaşındayım, kadınları inceliyorum ve eğer istersem daha olgun kadınlarla tanışıyorum, onlarla çıkıyorum ve birlikte oluyoruz hala onlardan biriyle iletişim kuruyorum ve periyodik olarak buluşuyorum)
Bu çok komik, sanki 6 yaşındaydım, şimdi ben’ Büyüdüm ve çok şey biliyorum, zaten 9 yaşındayım :-)
24 yaşında büyüdüm, ha üç kez, annem 16-18 yaşında doğum yaptıysa o zaman zaten 40-42 yaşında ve eğer bir erkeği yoksa
o zaman duvara tırmanıyor ve muhtemelen seni baştan çıkaracak.
25 yaşında bir meslektaşımı hatırlıyorum, onu ikna etmiştim ondan, sonra pişman oldum, 40 yaşın üzerindeydi, benden daha fazlasını istiyordu, deneyimliydi ve bir erkeğe ihtiyacı vardı ve huysuzdu, ama sonra ondan uzaklaştı ve muhtemelen onunla en iyi seks, ben daha fazlası için çıktım 5 yıldan fazladır ve her zaman kendini bana vermesini istiyordu ama o bunu umursamıyor.
Yeterince kadın da vardı, bu harika, 50 yaşlarının üzerindeydiler, onları sıkıştırıyorum, hemen onlar, sen gençsin benim için,
biraz daha küçük bir oğlum var ve sonra onları becerdim ve onlar zaten tüm güçleriyle ıslanmışlar ve yaşı umurumda değil,
onların beni tahrik etmesi beni tahrik ediyor bana itaat et, genç bir adam ve neredeyse herkes penisin onlara nasıl girip çıktığını izliyor
Bunu bir meslektaşıma öğrettim, ben de nasıl olduğunu izlemeye başladım.
İlginç olan şu ki bir şekilde yapmadım’ kızları, yani tanıdıklarımı rüyamda görmüyorum, ancak 40 yıl veya daha uzun bir süre sonra
neredeyse birkaç hafta boyunca rüyamda annemle yatakta olduğumu, uyandığımda ve bazı hisler yaşadığımı gördüm onu hissettiğimi ve uzun zamandır onu düşünmediğimi, ancak daha sonra bazen fanteziler kurduğumu,
ama hiçbir sonuç alamadığım, yani artık genç olmadığını.
These users thanked the author alex503311 for the post (total 3):
annem adam yaptı, Dimon169, Sibiryak89
EVLER
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 272

Unread post by EVLER »

bunun için hepiniz ensestçiler cehenneme gideceksiniz)))))))))))) istisnasız! ve bence kadınlar neden erkeklerden boşanıyor!?)))))))) oğullarını sikmek için haha) dünya bir çöplük
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Katarzyna: 01 Aug 2021, 17:29 Nina, bende de aynı hikaye var ! Bu ilk kez gerçekleştiğinde benimki yaklaşık 14 yaşındaydı. Bundan önce yaklaşık bir yıl mastürbasyon yaptım, orası kesin; külotum çoğu zaman kurutulmuş spermle kaplıydı. Bunda yanlış bir şey olmadığını anlıyorum ve ona hiçbir şey söylemedim. İşten sonra eve geldim, at gibi yorgundum, duş aldım, bir şeyler yedim ve televizyonun karşısına uzandım. Oğlum evde değildi, muhtemelen çocuklarla birlikte yürüyordu. Zindana düştükten hemen sonra uykuya daldım. Erotik bir rüya gördüm, sanki bir adam bacaklarımın arasına dokunuyor ve sürekli üzerime yatmaya çalışıyormuş gibi... Gece 12’de heyecandan uyandım, ne olduğunu hemen anlamadım bile. Ve bu küçük piç külotumu kenara çekti ve amımı yaladı!!! Aynı anda şok oldum ve öfkelendim. Kendi oğlu annesini neredeyse orgazma ulaştırdı, kasık ıslaktı, kedi tatlı bir şekilde ağrıyordu, vajina sıcaktı ve bastırılmıştı. Onu iterek hızla ayağa fırladı ve banyoya koştu. Aklımı başıma toplayıp mevcut durumu düşünmek için zamana ihtiyacım vardı. Genel olarak mutfakta onu karşısına oturttu ve bunu annesiyle yapamayacağı konusunda ciddi bir şekilde uyardı. Sanırım anlıyorum. O zamandan beri sık sık rüyamda oğlumun üstümde yattığını ve penisini vajinama soktuğunu görüyorum... Korku ve çılgın bir heyecan içinde uyandım. Dört ay boyunca sık sık mastürbasyon yapmasına rağmen hiçbir eğilimi yoktu. Mart ayında bir gün mutfakta arkama geldi, bana sarıldı ve yardım istedi. Sınıflarındaki tüm erkeklerin zaten kızlarla yaşadığını ama kendisinin hiç kimsenin olmadığını ve bu durumun onu en çok üzdüğünü söyledi. Hemen reddettim ama bütün akşam midemdeki kelebekler beni rahat bırakmadı. Aynı gece ben üçüncü rüyamı görürken yanıma geldi, yanıma uzandı ve parmaklarıyla beni çalıştırdı, böylece istemsizce bacaklarımı açıp uyandım. Muhtemelen bunu bir çağrı olarak algıladı ve anında kendini benim tepemde buldu! Kelimenin tam anlamıyla dehşetten felç oldum, hareket etmedim ve sadece ağladım. Ama en kötüsü, bir dakika sonra olup bitenlerden hayvani bir zevk hissetmemdi! Bütün gece sessizce ağladım, ondan yüz çevirdim ve o beni elinden geldiğince sakinleştirdi, bunun bir daha olmayacağına yemin etti ve sabah beni yine çılgınca heyecanlandırmayı başardı ve her şey yeniden oldu. O zamandan beri oğlumun sevgilim olduğunu bilerek eziyet çekiyorum! Neredeyse yarım yıldır bu böyle devam ediyor, bazen bu yükü kaldıramayacak ve intihar edecekmişim gibi geliyor, bazen de arzu o kadar yoğun ki, onun geleceği akşamı bekliyorum. Biraz eğlenip şanssız annesinin yanına geleceğiz! Bu nedenle oğlunuz bir kadın olarak size ilgi gösteriyorsa iki kere düşünün! Belki buna değmez?
İlginç bir hikaye, karar senin...)))
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 321
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by şefkatli »

Bu forumdan nasıl çıkılacağını bilen var mı?
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Tender: 13 Dec 2021, 20:15 Bu forumdan nasıl ayrılacağını kim bilebilir?
Merhaba - geldik. Ne oldu?
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Evgenii-SPb, Zamanı geldi! Mağara adamının kabalığına ve yazışmalardaki aşinalığa dayanamıyorum! Mütevazi insanıma gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim! Umarım bilgilerim sizin için en azından biraz faydalı olmuştur!
These users thanked the author şefkatli for the post (total 3):
annem adam yaptı, Sibiryak89, Öksürük
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Tender: 13 Dec 2021, 20:25 Evgenii-SPb, Zamanı geldi! Mağara adamının kabalığına ve yazışmalardaki aşinalığa dayanamıyorum! Mütevazi insanıma gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim! Umarım bilgilerim en azından bir dereceye kadar işinize yaramıştır!
Ben de teşekkür ederim. Ama belki de heyecanlanmamalıyız? Birkaç gün giriş yapmayın, bu kaynağa ara verin. Mesajlarınızın forumdaki çoğu üyenin ilgisini çekeceğine eminim. Umarım kalırsın. Yoksa bugün Pazartesi zor bir gün mü?))
Last edited by Evgeniy-Spb on 13 Dec 2021, 20:36, edited 1 time in total.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
Tapkin
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Hayır, bu herhangi bir şikayetle bağlantılı değil, bir kızdan uzağım ve beni kızdırmak o kadar kolay değil. İşleri toparlamanın zamanı geldi! Bu karar son iki veya üç hafta içinde olgunlaştı ve aşinalık ve saygısızlık bu süreci yalnızca hızlandırdı... :grust:
These users thanked the author şefkatli for the post:
Evgeniy-Spb
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Tender: 13 Dec 2021, 20:35 Hayır, bunun herhangi bir şikayetle alakası yok, bir kızdan uzağım ve beni kızdırmak o kadar kolay değil. İşleri toparlamanın zamanı geldi! Bu karar son iki veya üç hafta içinde olgunlaştı ve aşinalık ve saygısızlık bu süreci yalnızca hızlandırdı... :grust:
Üzgünüm.
annem adam yaptı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152

Unread post by annem adam yaptı »

Tender: 13 Dec 2021, 20:35 Hayır, bunun herhangi bir şikayetle alakası yok, bir kızdan uzağım ve beni kızdırmak o kadar kolay değil. İşleri toparlamanın zamanı geldi! Bu karar son iki veya üç hafta içinde olgunlaştı ve aşinalık ve saygısızlık bu süreci yalnızca hızlandırdı... :grust:
Yazık...Bizimle olduğunuz için teşekkür ederiz, harika yazılarınız için teşekkür ederiz! ve size sağlık ve maksimum refah diliyorum!
These users thanked the author annem adam yaptı for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, Öksürük
Hayalperest
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118

Unread post by Hayalperest »

İhale, çok üzgünüm.
These users thanked the author Hayalperest for the post:
Evgeniy-Spb
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778

Unread post by Piero »

İhale, Aramızdan ayrılman çok yazık! Çok! Bence bu forumu ziyaret edenler için çok şey yaptınız, forum üyelerini birçok soru hakkında profesyonelce aydınlattınız,
hiç tereddüt etmeden bize kadın cinsel alanını ve cinsel yaşamın birçok nüansını basit ve anlaşılır bir şekilde anlattınız! Bunun için teşekkür ederiz!
Eğer geri dönmek isterseniz bu forumun sayfalarında sizinle tanışmaktan mutluluk duyacağız!
These users thanked the author Piero for the post (total 4):
Evgeniy-Spb, annem adam yaptı, Sibiryak89, Tapkin
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Demek hâlâ bir erkek :)
Ben de 15 yaşında değilim ama sokakta bir adam bana "Söyle bana, votka nerede?" diye sorarsa , diyeceğim: -)
Hangi siteden ve kimin yüzünden ayrıldığımı söylemeyeceğim.
Diğer taraftan neredeyse 10 tane göndermek zorunda kaldım. kez, kız çiftliğe göndermek istedi, tabii ki
burada, forumda, kız hemen üzerine oturacak :)
Ve böylece, ihtiyacın var İnternet’ten ayrılmak, çünkü forum en kötüsü değil, kaba bir şekilde göndermedi, sana gönderecekler,
yani, internette oturuyorsun ya da darbeye dayanabilirsin ya da dayanamazsın.

17 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Tolqala: 01 Sep 2021, 18:16 Şimdi o evli ve normal bir adamdı. Üstelik annesinin cinsel partneriydi.
Görünüşe göre bir meslektaşım var, onlar da evlenmeme karar verdiler. alınmadı ama ben onu bulana kadar biz sevgiliyiz.
Benden büyük, annemden 10 yaş küçük, aşağı yukarı Instagram’dan sonra doğum yaptılar.
Ama o hiç tanışmadı, son.
Ve eğer erkek normalse, o zaman onu düzenli olarak ziyaret eder ve aynı yatakta yatar, birincisi daha tecrübelidir,
ikinci olarak, eğer kadın kendini ona vermişse muhtemelen istiyor demektir ayrıca ona izin verdi ve birçok eş
kocalarıyla ve eski sevgilileriyle yattı. Diyelim ki burada, o tırmandı, kadın buna karşı çıkıyor, şikayet ediyor, başı ağrıyor,
uzun zamandır baş ağrısı yok ve üzgün bir yüz ifadesiyle ayrılıyor, belki bir şişe alıp öyleymiş gibi davranabilir Sarhoş olduğunu,
nşarap daha iyi olduğunu, sonunda ona yardım etmek, şarap içip yatmak isteyecektir.
These users thanked the author alex503311 for the post:
Sibiryak89
Gima_17
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15

Unread post by Gima_17 »

Kuzenimle çalışıyordum, yüz üstü yattı, ben de onun üzerine tamamen uzunlamasına yattım ve bacaklarımı bir araya getirdim, başının arkasına doğru baktım ve onu başının yanına yatırdım, Dalgalar halinde yürüdüm, biraz alkışladık, sanki bu pozisyon çıkıyormuş gibi, bacaklarımın arasını vajina boyunca ovuşturdum, uzandım ve kıçından o annemin kız kardeşinin kızı
These users thanked the author Gima_17 for the post:
Mart
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

gima_17: 21 Dec 2021, 19:05 Kuzenimle çalışıyordum, yüzüstü yattı, ben de onun üzerine tamamen uzunlamasına uzandım ve bacaklarımı bir araya getirdim, başının arkasına doğru baktım ve onu yan tarafına yatırdım. kafası, dalgalar halinde yürüdüm, biraz alkışladık. Görünüşe göre bu pozisyonda bacaklarımın arasında vajina boyunca sürtüyordum, öyle yatıyordum ve kıçından o annemin kız kardeşinin kızıydı
Tekrar edin, diğer sohbetteki kelime kelime okuyun... Eklemek istediğiniz bir şey var mı?
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Katarzyna: 01 Aug 2021, 17:29 Nina, bende de aynı hikaye var ! Bu ilk kez gerçekleştiğinde benimki yaklaşık 14 yaşındaydı. Bundan önce yaklaşık bir yıl mastürbasyon yaptım, orası kesin; külotum çoğu zaman kurutulmuş spermle kaplıydı. Bunda yanlış bir şey olmadığını anlıyorum ve ona hiçbir şey söylemedim. İşten sonra eve geldim, at gibi yorgundum, duş aldım, bir şeyler yedim ve televizyonun karşısına uzandım. Oğlum evde değildi, muhtemelen çocuklarla birlikte yürüyordu. Zindana düştükten hemen sonra uykuya daldım. Erotik bir rüya gördüm, sanki bir adam bacaklarımın arasına dokunuyor ve sürekli üzerime yatmaya çalışıyormuş gibi... Gece 12’de heyecandan uyandım, ne olduğunu hemen anlamadım bile. Ve bu küçük piç külotumu kenara çekti ve amımı yaladı!!! Aynı anda şok oldum ve öfkelendim. Kendi oğlu annesini neredeyse orgazma ulaştırdı, kasık ıslaktı, kedi tatlı bir şekilde ağrıyordu, vajina sıcaktı ve bastırılmıştı. Onu iterek hızla ayağa fırladı ve banyoya koştu. Aklımı başıma toplayıp mevcut durumu düşünmek için zamana ihtiyacım vardı. Genel olarak mutfakta onu karşısına oturttu ve bunu annesiyle yapamayacağı konusunda ciddi bir şekilde uyardı. Sanırım anlıyorum. O zamandan beri sık sık rüyamda oğlumun üstümde yattığını ve penisini vajinama soktuğunu görüyorum... Korku ve çılgın bir heyecan içinde uyandım. Dört ay boyunca sık sık mastürbasyon yapmasına rağmen hiçbir eğilimi yoktu. Mart ayında bir gün mutfakta arkama geldi, bana sarıldı ve yardım istedi. Sınıflarındaki tüm erkeklerin zaten kızlarla yaşadığını ama kendisinin hiç kimsenin olmadığını ve bu durumun onu en çok üzdüğünü söyledi. Hemen reddettim ama bütün akşam midemdeki kelebekler beni rahat bırakmadı. Aynı gece ben üçüncü rüyamı görürken yanıma geldi, yanıma uzandı ve parmaklarıyla beni çalıştırdı, böylece istemsizce bacaklarımı açıp uyandım. Muhtemelen bunu bir çağrı olarak algıladı ve anında kendini benim tepemde buldu! Kelimenin tam anlamıyla dehşetten felç oldum, hareket etmedim ve sadece ağladım. Ama en kötüsü, bir dakika sonra olup bitenlerden hayvani bir zevk hissetmemdi! Bütün gece sessizce ağladım, ondan yüz çevirdim ve o beni elinden geldiğince sakinleştirdi, bunun bir daha olmayacağına yemin etti ve sabah beni yine çılgınca heyecanlandırmayı başardı ve her şey yeniden oldu. O zamandan beri oğlumun sevgilim olduğunu bilerek eziyet çekiyorum! Neredeyse yarım yıldır bu böyle devam ediyor, bazen bu yükü kaldıramayacak ve intihar edecekmişim gibi geliyor, bazen de arzu o kadar yoğun ki, onun geleceği akşamı bekliyorum. Biraz eğlenip şanssız annesinin yanına geleceğiz! Bu nedenle oğlunuz bir kadın olarak size ilgi gösteriyorsa iki kere düşünün! Belki buna değmez?
Kendine çok fazla baskı yapma. Oğul bir erkek ve sen bir kadınsın. Bunu ahlaki olarak kavramamız lazım, o kadar. Cinsel gerilimi başka bir yerden ziyade annenizle hafifletmek daha iyidir.
Sibiryak89, Tolkala, Anne
TatlıJackson
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by TatlıJackson »

Oğul büyüyor, en mahrem şeylere ilgi uyanıyor...
These users thanked the author TatlıJackson for the post (total 2):
Sibiryak89, sergey.nos
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Tabii ki. Bütün oğlanlar büyüyor
These users thanked the author vikylechka75 for the post:
Sibiryak89
bir yunus
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124

Unread post by bir yunus »

Çocukluk çağındaki pek çok insanın annelerine karşı bu tür ilgileri olduğu ortaya çıktı. Ama çocukluğumda anneme karşı hiçbir zaman böyle bir düşüncem olmadı. Muhtemelen bunun için yeterli zaman olmadığından. Bütün düşünceler kuzenim tarafından işgal edildi.
These users thanked the author bir yunus for the post (total 3):
Sibiryak89, Maxim......, Mart
Oleg120372
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Oleg120372 »

Herkese merhaba, bir kadın veya kızla ensest ilişkiden bahsediyorum. tecrübe yiyor! çok geniş bir video koleksiyonu yiyor (gerçek ensest) beni telegramda bulabilirsiniz @Val17472
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”