Oğlunun ilgisi

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Nina
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Oğlunun ilgisi

Unread post by Nina »

Oğlum 12 yaşında, gözetlemeye başladığını fark ettim, dün kanepede yatıyordum, eliyle uzandı, uyuyormuş gibi yaptı, derinlere inmedi
Ahlaki eğitim
Potansiyel seks nesnesi
 Re: oğlunun ilgisi

Unread post by Ahlaki eğitim »

Peki soru nedir?
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by Tolkala »

Bir dahaki sefere külotsuz uzanın ve bacaklarınızı açın, bırakın erkek bundan keyif alsın, siz de keyif alacaksınız.
Ahlaki eğitim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Ahlaki eğitim »

Tolqala, :iyi:
Frodo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263

Unread post by Frodo »

Oğul büyüyor, karşı cinse ilgi ortaya çıkıyor, araştırma için en erişilebilir nesne annedir, bu yüzden faydalıdır, o zaman kendinize çalışılmasına izin verip vermeyeceğiniz veya ensest konusundaki katı tabu olup olmadığı size kalmış. Seçim sizin.
These users thanked the author Frodo for the post (total 3):
Mitya, annem adam yaptı, Fargal94
Katarzyna
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Katarzyna »

nina, bende de aynı hikaye var! Bu ilk kez gerçekleştiğinde benimki yaklaşık 14 yaşındaydı. Bundan önce yaklaşık bir yıl mastürbasyon yaptım, orası kesin; külotum çoğu zaman kurutulmuş spermle kaplıydı. Bunda yanlış bir şey olmadığını anlıyorum ve ona hiçbir şey söylemedim. İşten sonra eve geldim, at gibi yorgundum, duş aldım, bir şeyler yedim ve televizyonun karşısına uzandım. Oğlum evde değildi, muhtemelen çocuklarla birlikte yürüyordu. Zindana düştükten hemen sonra uykuya daldım. Erotik bir rüya gördüm, sanki bir adam bacaklarımın arasına dokunuyor ve sürekli üzerime yatmaya çalışıyormuş gibi... Gece 12’de heyecandan uyandım, ne olduğunu hemen anlamadım bile. Ve bu küçük piç külotumu kenara çekti ve amımı yaladı!!! Aynı anda şok oldum ve öfkelendim. Kendi oğlu annesini neredeyse orgazma ulaştırdı, kasık ıslaktı, kedi tatlı bir şekilde ağrıyordu, vajina sıcaktı ve bastırılmıştı. Onu iterek hızla ayağa fırladı ve banyoya koştu. Aklımı başıma toplayıp mevcut durumu düşünmek için zamana ihtiyacım vardı. Genel olarak mutfakta onu karşısına oturttu ve bunu annesiyle yapamayacağı konusunda ciddi bir şekilde uyardı. Sanırım anlıyorum. O zamandan beri sık sık rüyamda oğlumun üstümde yattığını ve penisini vajinama soktuğunu görüyorum... Korku ve çılgın bir heyecan içinde uyandım. Dört ay boyunca sık sık mastürbasyon yapmasına rağmen hiçbir eğilimi yoktu. Mart ayında bir gün mutfakta arkama geldi, bana sarıldı ve yardım istedi. Sınıflarındaki tüm erkeklerin zaten kızlarla yaşadığını ama kendisinin hiç kimsenin olmadığını ve bu durumun onu en çok üzdüğünü söyledi. Hemen reddettim ama bütün akşam midemdeki kelebekler beni rahat bırakmadı. Aynı gece ben üçüncü rüyamı görürken yanıma geldi, yanıma uzandı ve parmaklarıyla beni çalıştırdı, böylece istemsizce bacaklarımı açıp uyandım. Muhtemelen bunu bir çağrı olarak algıladı ve anında kendini benim tepemde buldu! Kelimenin tam anlamıyla dehşetten felç oldum, hareket etmedim ve sadece ağladım. Ama en kötüsü, bir dakika sonra olup bitenlerden hayvani bir zevk hissetmemdi! Bütün gece sessizce ağladım, ondan yüz çevirdim ve o beni elinden geldiğince sakinleştirdi, bunun bir daha olmayacağına yemin etti ve sabah beni yine çılgınca heyecanlandırmayı başardı ve her şey yeniden oldu. O zamandan beri oğlumun sevgilim olduğunu bilerek eziyet çekiyorum! Neredeyse yarım yıldır bu böyle devam ediyor, bazen bu yükü kaldıramayacak ve intihar edecekmişim gibi geliyor, bazen de arzu o kadar yoğun ki, onun geleceği akşamı bekliyorum. Biraz eğlenip şanssız annesinin yanına geleceğiz! Bu nedenle oğlunuz bir kadın olarak size ilgi gösteriyorsa iki kere düşünün! Belki buna değmez?
Metatropizma
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Metatropizma »

Seninle tanışıp sohbet etmek isterim!
Bence çok çekicisin ve oğlun seni her şeyden önce güzel bir kadın olarak algılıyor!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Katarzyna: 01 Aug 2021, 17:29 Nina, bende de aynı hikaye var ! Bu ilk kez gerçekleştiğinde benimki yaklaşık 14 yaşındaydı. Bundan önce yaklaşık bir yıl mastürbasyon yaptım, orası kesin; külotum çoğu zaman kurutulmuş spermle kaplıydı. Bunda yanlış bir şey olmadığını anlıyorum ve ona hiçbir şey söylemedim. İşten sonra eve geldim, at gibi yorgundum, duş aldım, bir şeyler yedim ve televizyonun karşısına uzandım. Oğlum evde değildi, muhtemelen çocuklarla birlikte yürüyordu. Zindana düştükten hemen sonra uykuya daldım. Erotik bir rüya gördüm, sanki bir adam bacaklarımın arasına dokunuyor ve sürekli üzerime yatmaya çalışıyormuş gibi... Gece 12’de heyecandan uyandım, ne olduğunu hemen anlamadım bile. Ve bu küçük piç külotumu kenara çekti ve amımı yaladı!!! Aynı anda şok oldum ve öfkelendim. Kendi oğlu annesini neredeyse orgazma ulaştırdı, kasık ıslaktı, kedi tatlı bir şekilde ağrıyordu, vajina sıcaktı ve bastırılmıştı. Onu iterek hızla ayağa fırladı ve banyoya koştu. Aklımı başıma toplayıp mevcut durumu düşünmek için zamana ihtiyacım vardı. Genel olarak mutfakta onu karşısına oturttu ve bunu annesiyle yapamayacağı konusunda ciddi bir şekilde uyardı. Sanırım anlıyorum. O zamandan beri sık sık rüyamda oğlumun üstümde yattığını ve penisini vajinama soktuğunu görüyorum... Korku ve çılgın bir heyecan içinde uyandım. Dört ay boyunca sık sık mastürbasyon yapmasına rağmen hiçbir eğilimi yoktu. Mart ayında bir gün mutfakta arkama geldi, bana sarıldı ve yardım istedi. Sınıflarındaki tüm erkeklerin zaten kızlarla yaşadığını ama kendisinin hiç kimsenin olmadığını ve bu durumun onu en çok üzdüğünü söyledi. Hemen reddettim ama bütün akşam midemdeki kelebekler beni rahat bırakmadı. Aynı gece ben üçüncü rüyamı görürken yanıma geldi, yanıma uzandı ve parmaklarıyla beni çalıştırdı, böylece istemsizce bacaklarımı açıp uyandım. Muhtemelen bunu bir çağrı olarak algıladı ve anında kendini benim tepemde buldu! Kelimenin tam anlamıyla dehşetten felç oldum, hareket etmedim ve sadece ağladım. Ama en kötüsü, bir dakika sonra olup bitenlerden hayvani bir zevk hissetmemdi! Bütün gece sessizce ağladım, ondan yüz çevirdim ve o beni elinden geldiğince sakinleştirdi, bunun bir daha olmayacağına yemin etti ve sabah beni yine çılgınca heyecanlandırmayı başardı ve her şey yeniden oldu. O zamandan beri oğlumun sevgilim olduğunu bilerek eziyet çekiyorum! Neredeyse yarım yıldır bu böyle devam ediyor, bazen bu yükü kaldıramayacak ve intihar edecekmişim gibi geliyor, bazen de arzu o kadar yoğun ki, onun geleceği akşamı bekliyorum. Biraz eğlenip şanssız annesinin yanına geleceğiz! Bu nedenle oğlunuz bir kadın olarak size ilgi gösteriyorsa iki kere düşünün! Belki buna değmez?
Sevgili kadın!
Madem bu senin başına geldi, o zaman kendine eziyet etmeyi bırak! Ve daha da fazlası intihara yol açar! Eğer her şey sizin için yolunda gidiyorsa ve ikiniz de bundan keyif alıyorsanız, o zaman geri kalan her şeyin neredeyse hiçbir önemi kalmaz. Tüm ilişkilerinizi olduğu gibi kabul edin. Ve hayatın tadını çıkarın! Ve aynı zamanda oğlunuza bir kadına saygı ve sevgiyi öğretin!
Bu onun için hayatta çok faydalı olacaktır...
These users thanked the author Nikk for the post (total 11):
Tolkala, annem adam yaptı, Travolta, Tanuşka, Evgeniy-Spb, SergeiKa, Yaoishica, Öksürük, Kostiai72, Billy Kemikleri, PavelNokia
Katarzyna
Potansiyel seks nesnesi

Metatropizm, Evet, haklısın! Çok iyi görünüyorum ve okuldaki ilk güzel bendim! Adamlar dikkatimi çekmek için kavga ediyorlardı. Bu neredeyse 20 yıl önceydi ve farklı bir ülkedeydi;
Mastürbasyon yapmak
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Mastürbasyon yapmak »

niqk, Nazik sözleriniz için teşekkür ederiz! Ama biz Katolikler için bunu kabul etmek çok zordur! Wroclaw’da (Polska) doğdum ve büyüdüm, çok katı bir Katolik eğitimi aldık ve benim için aramızda yaşanan her şey bir trajediydi.
Katarzyna
Potansiyel seks nesnesi

Masturbate: 01 Aug 2021, 20:50 niqk, Nazik sözleriniz için teşekkür ederiz! Ama biz Katolikler için bunu kabul etmek çok zordur! Wroclaw’da (Polska) doğup büyüdüm, çok katı bir Katolik eğitimi aldık ve benim için aramızda geçen her şey bir trajediydi.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Kabul etmek. Eğitim çok büyük bir mesele. Ama... Sizin durumunuzda onarılamaz zararlara neden olabilir! Eğitimi göz ardı etmek daha iyi...
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
annem adam yaptı, Öksürük
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by Evgeniy-Spb »

Masturbate: 01 Aug 2021, 20:50 niqk, nazikliğiniz için teşekkür ederiz kelimeler! Ama biz Katolikler için bunu kabul etmek çok zordur! Wroclaw’da (Polska) doğup büyüdüm, çok katı bir Katolik eğitimi aldık ve benim için aramızda geçen her şey bir trajediydi.
Zaten oldu. peki ne trajedisi? Anlatmak, açmak, en içtekini paylaşmak için belli karakter özelliklerine sahip olmak gerekir. Harikasın. Cidden. Her şeyin olumlu yönlerini bulun. Ve burun daha yüksek....ya da başka bir şey)))
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 3):
Tolkala, sanatla dans et, SergeiKa
Yaoishica
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72

Unread post by Yaoishica »

Oğlum)))) 9 yaşında ama o bir kahraman. Ben küçük değilim :). Bu yüzden karateye gidiyor. Birkaç kez evde ona yardım ettim. Bu yüzden artık benden sürekli evde onunla ders çalışmamı istiyor ve kanepeye oturduğumda bana sarılıyor. Evet, o kadar ağır))) ki yaklaşık iki yıl içinde bunu kaldıramayacağımdan korkuyorum. bana sarılırken kendini ovuşturuyor. Beni zorlayacak ve sormayacak bile :oops: bu gerçekten çok zalimce çünkü oğlum için kadın olmak istemiyorum))))
These users thanked the author Yaoishica for the post (total 2):
Kültür, Endişeli
annem adam yaptı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152

Unread post by annem adam yaptı »

yaoishica: 02 Aug 2021, 08:29 Birkaç kez evde ona yardım ettim
Ona ne konuda yardım ettim???? konuyu genişletebilir misiniz?
Yaoishica
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Ne konuda yardımcı oldu???? konuyu genişletebilir misiniz?
eğitimle)))) yardımcı oldu
These users thanked the author Yaoishica for the post:
annem adam yaptı
annem adam yaptı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152

Unread post by annem adam yaptı »

yaoishica: 02 Aug 2021, 13:01 eğitimle
burada, artık açık))) yoksa belirsizdi))))
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Registered for: 4 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Vit123 »

Nina, orada öyle mi yatıyordun? n
1 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Orada mı yatıyorsun böyle mi?

1 saat 28 dakika 7 saniye sonra gönderildi: nina,
n
n1 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
böyle

n1 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
vit123
These users thanked the author Vit123 for the post:
kaptan63
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 304
Registered for: 4 years 9 months

Unread post by tenzör »

yaoishica: 02 Aug 2021, 08:29 Oğlum)))) 9 yaşında ama o bir kahraman. Ben küçük değilim :). Bu yüzden karateye gidiyor. Birkaç kez evde ona yardım ettim. Bu yüzden artık benden sürekli evde onunla ders çalışmamı istiyor ve kanepeye oturduğumda bana sarılıyor. Evet, o kadar ağır))) ki yaklaşık iki yıl içinde bunu kaldıramayacağımdan korkuyorum. bana sarılırken kendini ovuşturuyor. Beni zorlayacak ve sormayacak bile :oops: .bu gerçekten çok zalimce çünkü oğlum için kadın olmak istemiyorum))))
Sana sürtündüğünde kavalcısı var mı?

1 saat 3 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
yaoishica: 02 Aug 2021, 08:29 bana sarılarak kendini ovuşturuyor. Beni zorlayacak ve sormayacak bile :oops: .bu gerçekten çok zalimce çünkü oğlum için kadın olmak istemiyorum))))
Ya da altına bir teyze koyun, onunla sürtmesine izin verin. Oldukça fazla amatör olduğunu düşünüyorum.
yaoishica: 02 Aug 2021, 08:29 bana sarılarak kendini ovuşturuyor. Beni zorlayacak ve sormayacak bile :oops: .bu gerçekten çok zalimce çünkü oğlum için kadın olmak istemiyorum))))
Peki 2 yıl sonra bu gerçekleşirse ve koca bunu öğrenirse, o zaman kimi suçlayacak seni mi yoksa oğlanı mı?
These users thanked the author tenzör for the post:
annem adam yaptı
Yaoishica
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Onu sevmediklerini düşünmesini istemiyorum çünkü o benim oğlum, hala çocuklarım var, bu yüzden onları sıkıyorum, yani onlar küçük. Onun kırılmaması için bunu nasıl yapacağımı bile bilmiyorum. Neyse öyle bir şey olmayacak, kendimden eminim. Ve bunun olmasına izin vermeyeceğim. Ve genel olarak, bırak ergenleri, kendi yaşımdaki insanlardan bile etkilenmedim. Benden büyük erkeklerden hoşlanıyorum. ))))

5 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Ve eğer 2 yıl sonra bu gerçekleşirse ve koca bunu öğrenirse, o zaman kimi suçlayacak, yoksa oğlan mı?
o bir çocuk, özellikle benim. Onu eğitmeye çalışacağım. Klasik bir anne-oğul ilişkisi. Ve böyle bir şeye izin vermeyeceğim. )))) ama başka biri için kocam hakkında bir şey söyleyemem, herkesin kendi hamamböcekleri var, biz oldukça muhafazakar bir aileyiz. En yaygın olanı.
These users thanked the author Yaoishica for the post (total 2):
SergeiKa, kaptan63
Andrey777xxx
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10

Unread post by Andrey777xxx »

Peki oğlum nasıl... Zaten bitleri var
These users thanked the author Andrey777xxx for the post:
Andrey ben
ira_pz
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 143

Unread post by ira_pz »

nina, hiçbir şeyden korkma! Seryozha ve ben 12 yaşında aktif sekse başladık. Ona özgürlük verin) Her şeyi kendisi doğru yapacak. Vajinaya boşalması için bunu ilk kez güvenli günlerde yapmak daha iyidir.
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 321

Unread post by şefkatli »

Andrei777xxx, Sadece girmekle kalmadı, zaten zaten sol. ..!
These users thanked the author şefkatli for the post (total 3):
Tolkala, annem adam yaptı, Tolyan
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Alexb »

Çıplak bir anne oğul için bir zevktir; kendini ona göster. Bunu her zaman hatırlayacaktır.
These users thanked the author Alexb for the post (total 4):
annem adam yaptı, SergeiKa, Öksürük, PavelNokia
bir maceracı
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20

Unread post by bir maceracı »

Katarzyna, bence bunu böyle kabul etmemeliler cidden.. .. zaten heyecan yaşıyorsan, o zaman neden kendini yüklüyorsun, bu sadece bir günah ve dehşet... belki sadece rahatla ve daha önce hiç yaşamadığın bir zevk al..... çok "tatlı" "Sırlar bu gri hayatı çok daha ilginç hale getirebilir..... bir dahaki sefere önce, biraz iç ve kendini tutkuyla teslim et... ve gör neler olacak...
These users thanked the author bir maceracı for the post:
George
HIV enfeksiyonu
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by HIV enfeksiyonu »

avanturist, neler olduğunu anlıyor musun? Her şeyi aklımla anlıyorum, üstelik her gün annemin rahmine bağışlanma için dua ediyorum, bundan sonra onunla hiçbir ilişkim olmayacağına dair kendime söz veriyorum ama o beni rahatsız etmeye başlar başlamaz, akıl almaz bir şey oluyor ve teslim oluyorum. kendimi son fahişe gibi hissediyorum! Bu konuda hiçbir şey yapamam. Kendimi onun bir boa yılanı olduğunu, benim ise bir tavşan olduğumu düşünürken buluyorum! Bunun benim ölümüm olduğunu biliyorum ama hiçbir şey söylemeden uzanıyorum ve bacaklarımı açıyorum, dizlerime kadar akıyorum ve bu anlarda benim için hiçbir Tanrı yok. Korkunç bir duygu!
Heterogami
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Heterogami »

avanturist, neler olduğunu anlıyor musun? Her şeyi aklımla anlıyorum, üstelik her gün annemin rahmine bağışlanma için dua ediyorum, bundan sonra onunla hiçbir ilişkim olmayacağına dair kendime söz veriyorum ama o beni rahatsız etmeye başlar başlamaz, akıl almaz bir şey oluyor ve teslim oluyorum. kendimi son fahişe gibi hissediyorum! Bu konuda hiçbir şey yapamam. Kendimi onun bir boa yılanı olduğunu, benim ise bir tavşan olduğumu düşünürken buluyorum! Bunun benim ölümüm olduğunu biliyorum ama hiçbir şey söylemeden uzanıyorum ve bacaklarımı açıyorum, dizlerime kadar akıyorum ve bu anlarda benim için hiçbir Tanrı yok. Korkunç bir duygu!
Katarzyna
Potansiyel seks nesnesi

Özür dilerim, hesap takma adımı yazmayı unuttum ve hüzünlü mesajım HIV enfeksiyonu ve Heterogami ile ilgili bir takma ad altında yayınlandı! Üzgünüm!
bir maceracı
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Katarzyna, evet, bu anlaşılabilir bir durum... ama Bunun bir heyecan olduğunu anlıyorsunuz... ve işleri karıştırmayın... Kızım için neredeyse yanıyorum, o 15 yaşında, Krisha’yı parçalamaya teşvik etmek için beni kışkırttı, ama bu adımı atamam.. . Doğrudan cevap vereceğim ve başlayacağım.... Zaten güçlü bir heyecan ve güçlü bir uğultu yaşayacaksınız... ve tekrar tekrar, ahlakçılık ve diğer şeyler olmadan!! 21. yüzyıl... Hoşunuza gidiyorsa, tatlılarınız sır olsun, inanın herkesin bir şeyleri vardır...
Kimin gizli hiçbir şeyi yoktur, hayatı nedir... hayatınızı bununla paylaşın, günahla ne kazanırsın...
These users thanked the author bir maceracı for the post (total 2):
rmt, Fargal94
bir maceracı
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Katarzyna, nasılsın, bir şey düşünüyordum? .. umarım karanlık düşünceler biraz uzaklaşmıştır?
Andrey ben
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353

Unread post by Andrey ben »

Katarzyna, kararını ver; belki oğlun okulda daha iyi ders çalışır!

1 dakika 23 saniye sonra gönderilir:
These users thanked the author Andrey ben for the post (total 7):
annem adam yaptı, Korsan, SergeiKa, Dimon169, Fargal94, abartı, evgen001
Katarzyna
Potansiyel seks nesnesi

avanturist, Evet, nazik sözleriniz için teşekkür ederiz ve sempati! Benim için her şey aynı, biraz sakinleştim! Belki de burada konuştuğum ve sempatik yanıtlarınızı aldığım için... Bu kadar küçük trajedilerin birçok insanın başına geldiğini, acı çeken tek kişinin ben olmadığımı fark ettim! RİA’m var, kendi oğlumdan hamile kalmak istemiyorum! Her akşam yatmadan önce Czestochowa’daki Matka Boska ikonunun önünde bu günahımın kefaretini ödüyorum ve geceleri oğlumun penisine şehvet duyuyorum ve kendimi bir köpeğe kapılmış bir orospu gibi ona veriyorum! Biz böyle yaşıyoruz!
bir maceracı
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Katarzyna,
Keşke seninle özel olarak sohbet etmek hoşuma gidiyor... ama bu kadar keyif alıyorsan neden bu kadar üzüldüğünü anlıyorum... sana saygı duyuyorsa ve seni havalandırıyorsa!!!
Umarım sana bir beyefendi gibi davranıyordur... belki de sorun budur...
Ya da sadece seni de korkutmak için geliyor... hepimizin küçük kötü insanları var)
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Tanuşka »

Nina: 01 Aug 2021, 10:25 Oğlum 12 yaşında, gözetlemeye başladığını fark ettim ve dün kanepede yatıyordum, eliyle uzandı, uyuyormuş gibi yaptım, derine inmedim
Bunu sorun haline getirmeyin, her şey doğaldır; adam hayatın mahrem yanını öğrenir. Başka bir şey de şu; onu bu haliyle kabul ediyor musunuz? Cevabınız evet ise devam edin.
These users thanked the author Tanuşka for the post (total 8):
Vit123, annem adam yaptı, George, SergeiKa, Anne, Tolyan, kaptan63, Wassby
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Vit123 »

Katarzyna, seninle konuşmak ilginç diyelim telgraf yoluyla.
These users thanked the author Vit123 for the post:
Doktor
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515

Unread post by Alexb »

Annem benim için okumaya teşvik oldu, istediğim her şeyi aldım ama üniversiteye gidip bitirmem gerekiyordu.
These users thanked the author Alexb for the post (total 2):
Kültür, Tolkala
Andrey ben
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353

Unread post by Andrey ben »

Üçlü fayda! Birincisi, akşamları tatlı bir şeyler almak için bir teşvik var ve ikincisi, çalışılan materyale konsantre olabilirsiniz - memnuniyetsizlik nedeniyle sinir bozucu kaba düşüncelerle dikkatiniz dağılmaz ve ziyaret ederek öğrenmeye zarar verecek şekilde zaman boşa harcanmaz. kız bulmak için barlara ve gece kulüplerine gitmek ve sonra da onları gezdirmek! :)
These users thanked the author Andrey ben for the post (total 5):
annem adam yaptı, rmt, Kültür, SergeiKa, Öksürük
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by Tolkala »

Bir arkadaşım 15 yaşından beri oğluyla sevişiyor. Babasız büyümüştü ve kontrol edilemezdi. Akşamları arkadaşlarıyla dışarı çıkıyordu ama bu tür yürüyüşlerin sonu her zaman iyi olmuyordu. Yürüyüşe çıktı ve annesinin evde kalma çağrılarına cevap vermedi ve sonra soyundu ve çocuğun ihtiyacı olan her şeyi yaptı. Ve şimdi, arkadaşlarını görmek için evden çıkar çıkmaz, kadın onun aletini tutuyor ve yatağa gidiyor. Ve o istediğinde yürüyüşe çıkmayacağı konusunda bir anlaşma yapıyor. Artık evli ve normal bir adamdı ve tabii ki ben de annesinin cinsel partneriydim.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 11):
annem adam yaptı, Evgeniy-Spb, George, Kültür, SergeiKa, Sibiryak89, Dimon169, Öksürük, Sulu Svetlana, Fargal94, PavelNokia
en iyi melodi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25

Unread post by en iyi melodi »

Çocukken annemi gözetleyip mastürbasyon yaptığımı hatırlıyorum, 13 yaşındaydım, banyonun kapısı delikti ve sanırım annem tahmin etti ve deli gibi geldim, bir daha hiç böyle orgazm yaşamadım, şimdiden titriyorum. Özellikle amımın bu kadar iyice yıkanmasına bayıldım :wink: Sonra başka bir daireye taşındık ve heyecan sona erdi :üzgünüm:
These users thanked the author en iyi melodi for the post (total 7):
annem adam yaptı, Ahah, Kültür, SergeiKa, Sulu Svetlana, Kostiai72, PavelNokia
en iyi melodi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25

Unread post by en iyi melodi »

ira_pz, ah, keşke benim de böyle bir annem olsaydı ben çocukken... .. :roll:
Post Reply Previous topicNext topic