Bir rüya gerçek oldu: Ablamla sikişiyorum.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bir rüya gerçek oldu: Ablamla sikişiyorum.
18 yaşındayım, okulda bile benim yaşımdaki tüm erkekler kendinden küçük kız kardeşlerinden cinsel anlamda pervasızca faydalandılar ve bazıları boşanmış kadınları becermeyi başardı! Ama bir sıkıntım var: Babam bizimle yaşıyor ve kız kardeşim benden sadece altı yaş büyük! Kız kardeşim de bu ağustos ayında yüksek lisans stajının ardından geldi. Ve huzurumu ve uykumu kaybettim! Lariska’nın göğüsleri 4 beden! Ona dokunmaya gidiyorum ama direniyor, beni rahat bırak, ben seninle ve çocukla takılıyordum ve sen bana sanki bir kızmışım gibi geliyorsun! Annem bizi mantar toplamaya gönderdi. Yürüdük, yürüdük, yorulduk, içmek istedik. Larisa diyor ki: Ben burada oturacağım, sen de kaynağa (400 metre uzakta) gidip su getir. Numarayı aradım, geri döndüm, Lariska’nın Yardım diye bağırdığını duydum! Koşuyorum ve bir mantar toplayıcı Lariska’yı yere yıkmaya çalışıyor! Tabii ki, onun bu kadar çekiciliğini sergileyecek kadar aptal olduğunu düşünüyorum! Yalan dalı aldım ve adamı yan taraftan sırtına doğru çektim. İnleyerek, küfrederek düştü! Elini tuttum ve sepetleri almayı unutmadan koşmaya başladık. Ormanın kenarına ulaştık ve nefes almak için devrilmiş bir ağacın üzerine oturduk. Elimi beline koydum, sustu, ilişkiyi yeniden gözden geçirdi! Sonra diğer elimi ustaca göğsüne koyup kocaman göğüslerini sıktım! Sessizdir, kıpırdamaz ve onu bir erkek olarak tanır. Eve geldik ve olay hakkında konuşmamaya karar verdik. Gece herkes uykuya dalınca ben onun yatağına taşındım, hep aynı odada yaşadığımız için sessizce hareket etti. Onu el yordamıyla el yordamıyla öptüm, onu öptüm, tahrik olduğunu fark ettim! Bacaklarımı dizimle iki yana açıp fısıldıyorum: Ben hâlâ bir kızım. Ve bu 24 yaşında! Biraz şaşırdım tabii. Aşağı indi, çarşafını aldı, altına koydu (anne babamın kanamasından kurtulmak benim için daha kolay), üzerine tırmandı, elimle ağzını kapattı, annem ve babam duvarın arkasındaydı, bir itme, hafif bir direnç ve rahim ağzında bir buluş! Sürtüşmeye başladım, bir inilti duyuyorum, sanırım öyle, ağzım kapalı ve duvarın arkasında babam kahrolası annem var! İkisi de bu refakatle geldiler! Sonra bu kadar riske girmediler; arkadaşlarının evine yalnız gittiler. Evet, daha önce başka bir üniversiteye gitmeme rağmen onun üniversitesine girdim. Kader seni ödüllendirdiyse böyle bir zevkten vazgeçemezsin!
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Orientation: heteroseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
Re: Hayalim gerçek oldu: ablamı sikiyorum.
harika kardeşim :)
- These users thanked the author baudmur for the post (total 2):
- AKELLA_TRISS, meni
-
- Total posts: 20
Ben de benimkinin aynısını istiyorum
- These users thanked the author Rrolir for the post (total 2):
- AKELLA_TRISS, Boynuzlar
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
Küçük olan konusunda şanslıydım, büyük olanı zorlamam gerekiyor
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post (total 4):
- André, Boynuzlar, Mart, Morpheus
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
Anlamıyorum, bu bir fantezi mi, yoksa ensest artık norm mu?
- These users thanked the author Alp9000 for the post (total 3):
- Anonim, Sibiryak89, Stas99rus
-
- Sürtünmeler
Uzun zamandır bu durumu yaşıyorum, bana öyle geliyor ki bu günlerde, örneğin 15 yıl öncesinden bile daha yaygın.
-
- Total posts: 23
Çok şanslısın dostum!
- These users thanked the author Martini585 for the post:
- AKELLA_TRISS
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
-
- Sürtünmeler
Ne heyecan verici, kimse kız kardeşim kadar iyi hissetmedi
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post:
- Kolay
-
- Flört etmek
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
İki seçenek var: Ya doğum yapacaksın ya da kürtaj yaptıracaksın.
-
- Total posts: 20
-
- Sürtünmeler
Hayır, onun amına boşalmam ve bunu yapmayı da düşünmüyorum, her ne kadar onu prezervatifsiz siksem de, bin vakadan 900’ü onun ağzına girdim, geri kalanı yüzüne ya da onun üzerine, birkaçı çoğu zaman kıçından geliyordu
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
sonraki ıslak fanteziler ))
- These users thanked the author AlexTDV for the post (total 2):
- alex503311, Juravl
-
- Sürtünmeler
Kimse bana inansın diye yazmıyorum, sadece bazen burada kız kardeşimle, canımla, kuzenimle, ikinci kuzenimle yaptıklarımı paylaşmak beni biraz daha iyi hissettiriyor, benim için hiç fark etmiyor açıkçası , bu benim için acı verici bir konu, kız kardeşlerim konusunda biraz çılgınım, her ne kadar düzenli olarak sadece kendi kız kardeşimi siksem de, onun dışında periyodik olarak kuzenlerimden biriyle veya ikinci kuzenlerimden biriyle birlikte oluyorum. nadiren solak hatunlarla sikişirim ve burada kimsenin bana inanmaması umurumda değil, dürüst olmak gerekirse, bunun hakkında yazıyorum ve şapka yanmaya başlıyor, neyse ki evde yalnızız ve şimdi gidebilirim ve onu uyandır, benim için böyle hayal kurmak zaten sapkınlığın doruk noktası, sikişmek bir şey, kız kardeşleri siktiğin hakkında fantezi kurmak ve yalan söylemek, bu zaten benim için aptallığın doruk noktası
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post (total 2):
- Eski Şeytan, dalgın
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
peki evet...... bekaretimi ilk koparışımla. .. ve kız kardeşim zaten boşalmaya hazırdı.............. ne fantezi..............
- These users thanked the author Eski Şeytan for the post:
- Kral Kuş
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Dreamer, beni aradın)))
- These users thanked the author SSK for the post (total 2):
- Travolta, alex503311
-
- Flört etmek
Bütün kız kardeşleri sikti, berbat herif.
Ve kız kardeşler sadece vericidir, sadece erkek kardeşleriyle seks yapmayı düşünürler.
Ve kız kardeşler sadece vericidir, sadece erkek kardeşleriyle seks yapmayı düşünürler.
- These users thanked the author Alp9000 for the post:
- alex503311
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Deneme 5Küçük kardeş: ↑29 Sep 2021, 17:32 18 yaşındayım, okulda benim yaşımdaki tüm erkekler pervasızca küçük kız kardeşlerinden cinsel anlamda faydalandılar ve birileri boşanmış insanları sikmeyi başardı! Ama bir sıkıntım var: Babam bizimle yaşıyor ve kız kardeşim benden sadece altı yaş büyük! Kız kardeşim de bu ağustos ayında yüksek lisans stajının ardından geldi. Ve huzurumu ve uykumu kaybettim! Lariska’nın göğüsleri 4 beden! Ona dokunmaya gidiyorum ama direniyor, beni rahat bırak, ben seninle ve çocukla takılıyordum ve sen bana sanki bir kızmışım gibi geliyorsun! Annem bizi mantar toplamaya gönderdi. Yürüdük, yürüdük, yorulduk, içmek istedik. Larisa diyor ki: Ben burada oturacağım, sen de kaynağa (400 metre uzakta) gidip su getir. Numarayı aradım, geri döndüm, Lariska’nın Yardım diye bağırdığını duydum! Koşuyorum ve bir mantar toplayıcı Lariska’yı yere yıkmaya çalışıyor! Tabii ki onun bir aptal olduğunu düşünüyorum, bu tür takıları sergiliyor! Yalan dalı aldım ve adamı yan taraftan sırtına doğru çektim. İnleyerek, küfrederek düştü! Elini tuttum ve sepetleri almayı unutmadan koşmaya başladık. Ormanın kenarına ulaştık ve nefes almak için devrilmiş bir ağacın üzerine oturduk. Elimi beline koydum, sustu, ilişkiyi yeniden gözden geçirdi! Sonra diğer elimi ustaca göğsüne koyup kocaman göğüslerini sıktım! Sessizdir, kıpırdamaz ve onu bir erkek olarak tanır. Eve geldik ve olay hakkında konuşmamaya karar verdik. Gece herkes uykuya dalınca ben onun yatağına taşındım, hep aynı odada yaşadığımız için sessizce hareket etti. Onu el yordamıyla el yordamıyla öptüm, onu öptüm, tahrik olduğunu fark ettim! Bacaklarımı dizimle iki yana açıp fısıldıyorum: Ben hâlâ bir kızım. Ve bu 24 yaşında! Biraz şaşırdım tabii. Aşağı indi, çarşafını aldı, altına koydu (anne babamın kanamasından kurtulmak benim için daha kolay), üzerine tırmandı, elimle ağzını kapattı, annem ve babam duvarın arkasındaydı, bir itme, hafif bir direnç ve rahim ağzında bir buluş! Sürtüşmeye başladım, bir inilti duyuyorum, sanırım öyle, ağzım kapalı ve duvarın arkasında babam kahrolası annem var! İkisi de bu eşlik için geldiler! Sonra bu kadar riske girmediler; arkadaşlarının evine yalnız gittiler. Evet, daha önce başka bir üniversiteye gitmeme rağmen onun üniversitesine girdim. Kader seni ödüllendirdiyse böyle bir zevkten vazgeçemezsin!
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Juravl
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
"Rus’ta ensest eski çağlardan beri pratik bir norm olmuştur. Kamu ahlakı, ama bunu durdurmanın bir yolu yok. Eğer devre dışı bırakılırsa - o zaman - ah!
-
- Total posts: 11
- Orientation: eşcinsel
ve 11 yaşındaki yeğenimi siktim....kaza eseri...sarhoştum....ziyarete geldi ve evde sadece ben vardım...akşam....çok fazla içtim bira....kanepede yatıyor...televizyon izliyor...henüz göğüslerim bile yoktu...bir şey beni sıktı.....sikimim görünürde bir neden yokken ayağa kalktı... ..parmağını göbek deliğinden henüz görünmeyen göğüslerin arasına doğru gezdirdi....Gergin hissettim....sonra yanlışlıkla onun küçük meme uçlarına dokundum.....içinden bir titreme geçti ve o sanki televizyon izliyor gibiydi... ve berbattı.... Cadının nasıl onun içine geldiğini hatırlamıyorum... .... aklım başıma geldi... ve korktum..... ve sonra çok acımadığını söyledi.... ve sonra o da pes etti... bu 11 yaşındaydı.... deliliğimizi hala gizli tutuyoruz.....yapmadım’ Artık onu beceremem, gelmesine ve ne istediğini bilmeme rağmen.... şu anda 18 yaşında ve bir erkek arkadaşı var.... ama bana hala öyle bakıyor, bu yüzden bundan hoşlanmaya başlıyorum
- These users thanked the author vecd for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
-
- Total posts: 22
Bunun elbette bir fantezi olduğunu düşünüyorum, nedense ensesti Afrika’daki kabilelerle ilişkilendiriyorum
- These users thanked the author Oleg for the post:
- alex503311
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 383
Re: Hayalim gerçek oldu: ablamı beceriyorum.
Ablamı siktim, o 41 yaşındaydı, ben de 27 yaşındaydım, gece ona iki sopa fırlattım.
- These users thanked the author Mihail06 for the post (total 3):
- Martin, PavelNokia, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
-
- Sürtünmeler
alex503311, balıkçı veya temizlikçi değilim, ancak bastonum için başka pantolonum yok.
-
- Orgazm!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
Byk,
Ve ormana adamın kendisi oyun sırasında kendimi emmek zorunda kaldım...)))))))
Ve ormana adamın kendisi oyun sırasında kendimi emmek zorunda kaldım...)))))))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
Bir VK, bir sohbette kendisinin 20, erkek kardeşinin 14 yaşında olduğunu, kardeşini kendi üzerine sürüklemek istediğini yazdı.

-
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
slavik.neskaju, kızın bağlantısı var mı ?
- These users thanked the author Nastyuşa for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
alex503311, boşandım, kız kardeşim evli değildi , İyi içtik ve her şey yolunda gitti.
- These users thanked the author Mihail06 for the post (total 2):
- alex503311, Sibiryak89
-
- Orgazm!
Ancak hatırladığım kadarıyla öyleydi. üç hayal: bir kızı yatağa yatıracak bir meslektaş, bir kızı uzun zamandır tanıyordum, ebeveynlerimiz arkadaştı.
20 yaşındaydım ve bundan kaçamayacağımı biliyordum, sadece fanteziler , %99 işe yaramayacağına, sonunda onu tek tek ikna ettim, gerçi sonuncusu buna karşı çıkmıştım.
Bana söyleselerdi yapmazdım Ben de buna inandım, kadın kızlar hakkında yazdım, bazıları alkol aldıktan sonra kendilerine hakim olamıyor, bazıları erkeklerin peşine düşüyor, eğer öyleyse, o zaman şanslıydım
16 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
İlki, kızla samimi fotoğraflar çektik, geldi, yavaşladım ama cesaretimi toplayıp onu öptüm, sonra fotoğraftan sonra düşündüm ki, öpüşmeyelim, fotoğrafı açıkça attı, Neyse ki hemen yatıp yatmayacağını söyledi ve annem işten geldiğinde onu götürdüm.
İkinci sefer bir meslektaşımla, ama ilk oydu, öptüm ve ona dokunabildim ama yavaşladım. Üçüncü seferde de duşa girdik ve yavaşladık, okşamak gerekiyordu.
Burada da yazdığım gibi birisine verdilerse daha sonra ne zaman isterse verebilir. istiyor ama kadına bağlı, yani istersen en kolayı ayağa kalk, ona sarıl, kırılmıyorsa mesela elini kıçına koy, istemiyorsan’ boşver, o zaman öpersin, dilini öpüp emer, bu da demek oluyor ki sik istiyor, beklemek aptalca,
ve sonra 70’inde yıllar sonra soruyorsun, ama işte buradasın, seni istedim. O da şöyle diyecek: "Ne aptalım, sızdırıyordum, sen koyarsın sandım." Ama zaman makinesi yok.
Eğer işe yaramıyorsa o zaman bu farklı bir mesele, hatta biraz sarhoşsa kim bilir belki oraya kendi başına varabilir.
Eğer doğruysa, bu nadiren olur.
Ancak hatırladığım kadarıyla öyleydi. üç hayal: bir kızı yatağa yatıracak bir meslektaş, bir kızı uzun zamandır tanıyordum, ebeveynlerimiz arkadaştı.
20 yaşındaydım ve bundan kaçamayacağımı biliyordum, sadece fanteziler , %99 işe yaramayacağına, sonunda onu tek tek ikna ettim, gerçi sonuncusu buna karşı çıkmıştım.
Bana söyleselerdi yapmazdım Ben de buna inandım, kadın kızlar hakkında yazdım, bazıları alkol aldıktan sonra kendilerine hakim olamıyor, bazıları erkeklerin peşine düşüyor, eğer öyleyse, o zaman şanslıydım
16 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
n Yavaşlamanın bir anlamı yok, hatırlıyorum üç kez yavaşlıyor.Ne istediğini biliyordum....şimdi 18 yaşında ve erkek arkadaşım....ama hâlâ bana öyle bakıyor, bu yüzden beni sertleştirmeye başlıyor
İlki, kızla samimi fotoğraflar çektik, geldi, yavaşladım ama cesaretimi toplayıp onu öptüm, sonra fotoğraftan sonra düşündüm ki, öpüşmeyelim, fotoğrafı açıkça attı, Neyse ki hemen yatıp yatmayacağını söyledi ve annem işten geldiğinde onu götürdüm.
İkinci sefer bir meslektaşımla, ama ilk oydu, öptüm ve ona dokunabildim ama yavaşladım. Üçüncü seferde de duşa girdik ve yavaşladık, okşamak gerekiyordu.
Burada da yazdığım gibi birisine verdilerse daha sonra ne zaman isterse verebilir. istiyor ama kadına bağlı, yani istersen en kolayı ayağa kalk, ona sarıl, kırılmıyorsa mesela elini kıçına koy, istemiyorsan’ boşver, o zaman öpersin, dilini öpüp emer, bu da demek oluyor ki sik istiyor, beklemek aptalca,
ve sonra 70’inde yıllar sonra soruyorsun, ama işte buradasın, seni istedim. O da şöyle diyecek: "Ne aptalım, sızdırıyordum, sen koyarsın sandım." Ama zaman makinesi yok.
Eğer işe yaramıyorsa o zaman bu farklı bir mesele, hatta biraz sarhoşsa kim bilir belki oraya kendi başına varabilir.
-
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
Bu sadece genç bir mastürbasyoncunun fantezisiAlpine9000: ↑10 Oct 2021, 21:17 10 Ekim 2021, 21:17
Bunun bir fantezi olduğunu anlamıyorum, yoksa ensest günümüzde norm mu?
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
Fantezi değilse kesinlikle komik bir hikaye)
- These users thanked the author jilet666 for the post:
- Sibiryak89
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 102 Views
-
Last post by Mart