İsimsiz olarak. Bugün bir rüya gördüm. Size hatırladıklarımı anlatmaya çalışacağım. Demek istediğim...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 İsimsiz olarak. Bugün bir rüya gördüm. Size hatırladıklarımı anlatmaya çalışacağım. Demek istediğim...

Unread post by Anonim »

Anonim.
Bugün bir rüya gördüm. Size hatırladıklarımı anlatmaya çalışacağım. Demek istediğim, bir şövalye başka bir prensesin aşkını arıyor. Ama bunda pek başarılı olamıyorum çünkü çok yaşlıyım ve arkamda iki çocuğum var. Ama onunla aramızdaki aşk o kadar güçlü yandı ki, kamuoyundaki tüm yankıları aştık ve tanıştık. Genel olarak tutku vardı. Ama biliyorum ki bir risk taşıyorum, eğer bir prensesin onurunu zedelersem, ya "harakiri" gibi bir ritüel yapmak zorunda kalacağım ya da... dikenli bir kaktüse dönüşeceğim!))) Ve prenses ya bir uçurumdan atlayacak ya da uçamayan bir kuşa dönüşür. Kısacası intiharı seçtik.
Ama. Ölümden sonra kaktüse dönüşüyorum. Ve kendimi dallanmış, uzun boylu, organlarım şeklinde dallarla ve korkunç iğnelerle görüyorum. Ve uçurumdan atlayan prenses, dodo gibi koşan bir kuşa dönüşüyor.
En ilginç olanı, birbirimizi istemeye devam etmemiz ve bunu nasıl gerçekleştireceğimizi bilmememiz. Ve prenses, küçük kaktüslerden oluşan bir tarla tarafından zorla etrafımda tutuluyor. Bu yüzden acı çektik, acı çektik. Yükseltici dallarımla ben. Ve çaresizce çığlık atan kuş, bana nasıl yaklaşacağını bilmeden dikenli bariyerin etrafından dolaştı. Sonunda dayanamadı ve yürek parçalayan bir çığlıkla canlı kaktüs çalılıklarının arasından koştu, vücudunu parçaladı, tüyleri paramparça uçuştu. Ve kaktüsler inatla onu içeri almadı. Tamamı yaralı olan kuş sonunda bariyeri aştı ve bitkin bir halde yanıma yaklaştı. Ve küçük kaktüslerden oluşan orman etrafımızda tehditkar bir şekilde küçülmeye başladı. Ve sonra prenses fallus şeklinde dikenli dallarıma koştu ve içime döküldü, zayıflamış bedeniyle benimle birleşti, varoluştan tamamen yok oldu.
Ve ben de korku ve sitem olmadan yalnız bir şövalyeye döndüm, rüyalar ve aşk olmadan
Vahşi bir sertleşmeyle uyanıyorum ve sanki SHE kendini bana bastırmış gibi hissediyorum, onun tanıdık kokusunu, saçlarının dokunuşunu ve ıslak dudaklarının pembe tonunu hissediyorum. .
Bunun gibi bir şeyin hayalini kuracağım! Hâlâ ayrıntıları hatırlayamıyordum ama rüya o kadar içten ve şehvetliydi ki bana soğuk bir kasım sabahından daha bariz göründü. Ve bu gafletmenin yanı sıra, duygusallığım yastığa akan sessiz gözyaşlarıyla da ifade ediliyordu.
Yıllar önce dul kaldım, tek sevgilimi kaybettim.
Ama o Kasım gecesi benimle oyun oynasın diye derinden.
nTabii ki gönderi hakkında şaka yapabilirsiniz, sert yorumlarınızı dile getirebilirsiniz.
Ama rüya gerçekten tuhaf, çılgın, absürd ve sembolizmiyle köklerine kadar delici.

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”