Evli bir kadınla cinsel ilişki.
-
Автор темыlanaaas341
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Evli bir kadınla cinsel ilişki.
Sevgili erkek cinsiyeti! Size bir soru mu? Evli bir kadını baştan çıkarmayı başardın. Şu anda hangi duyguları yaşıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 15):
- Alex444, Gövde, Lazobay, İvannavi, Ateev, oleg.kuklachev, Sibiryak89, Keskin, aryamari, Kayıp, İlya İvanov, Fargal94, olur, Oksana, 1984 yılında Vladimir
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 2 months
Cevap: Evli bir kadınla cinsel ilişki
Konuştum ama karım’nin benim istediğimi yapmasını istemiyor, o seks konusunda oldukça muhafazakar ve oldukça soğuk. Sadece benim inisiyatifimle seks yapıyoruz
- These users thanked the author Evgen84 for the post:
- Zorba Carrie
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
- Registered for: 2 years 1 month
Herkese selam! Gençliğimde pek çok evli kız vardı. O an asıl önemli noktayı, yani evli olup olmama arasındaki farkı anlayamadım. Ama tabii ki farkı hissedebiliyordunuz, adrenalin yükseliyordu, özellikle de bir kızla evinde tanışıp onunla birlikte ayrıldığınızda, sevişebiliyorsunuz. Kendim için endişelenmiyordum; kocası onu yakarsa kıza üzülürdüm. Bu yüzden seksin özellikle evli kadınlarla daha yoğun olduğu söylenebilir ve sizden sonra eve döndüğünde kocasının yanına uzanabileceğini düşünseniz bile. O zamanlar çiftlerin güncel cinsel ilişkileri hakkında hiçbir fikrim yoktu. Evli olmayan kızlarla seks her zaman ölçülüydü, ancak evli kızlarda durum tam tersiydi. Evde onun gittiğini duymadan acele etmeleri gerekiyordu.
50 saniye sonra gönderilir:
Evet ve evli kadınların genellikle anal sekse izin verdiğini fark ettim, ancak "bekar" olduğunda bu daha zordu.
50 saniye sonra gönderilir:
Evet ve evli kadınların genellikle anal sekse izin verdiğini fark ettim, ancak "bekar" olduğunda bu daha zordu.
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 2 years 7 months
Başka birinin karısını siktiğinizde, elbette, sikinizle boynuz taktığınız kocasına karşı bir üstünlük duygusu oluşur. Ancak yalnızca ahlaksız kadınlar kocalarını aldatır ve bu ahlaksızlıklarının cezası olarak onları becermek yalnızca mümkün değil, aynı zamanda insani açıdan da gereklidir!

- These users thanked the author ekonomi for the post (total 2):
- RazVratnik, aryamari
-
- En güçlü orgazm!
böyle hamamböcekleri varken, belki de erkek kadınları sikmek daha kolaydır?)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
ekonomiya ve eğer biz de böyle bir felsefe geliştirirsek, o zaman hadi...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Registered for: 2 years
Evli bir kadınla bekar bir kadını sikmek arasında hiçbir fark görmüyorum. Evli bir kadın sadece bazen susturulur)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 2 years 7 months
:oops : :ayyy:
... dürüst olmak gerekirse, aynı anda iki tane olması daha iyi...

-
- En güçlü orgazm!
ve bir köpeğe sahip olmak daha iyi, neden önemsiz şeylerle zaman kaybedesiniz ki?)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 2 years 4 months
Bir düğünde misafir olarak bulunuyordum.
Sonunda tanıdıklarım, karı koca, geceyi geçirmeme izin verdiler. Sahibinin tamamen sarhoş olan kocası sabaha kadar bayıldı. Ve hostesi istediğim gibi döndürdüm. Hatırlıyorum, çok büyük bir heyecandı.
Sonra gerçekten bitirmedim, ben de sarhoştum.
Ama gerçeğin kendisi)))
Sonra sabahleyin herkes akşamdan kalma oldu. ve her şey yolundaymış gibi davrandı)) )
Sonunda tanıdıklarım, karı koca, geceyi geçirmeme izin verdiler. Sahibinin tamamen sarhoş olan kocası sabaha kadar bayıldı. Ve hostesi istediğim gibi döndürdüm. Hatırlıyorum, çok büyük bir heyecandı.
Sonra gerçekten bitirmedim, ben de sarhoştum.
Ama gerçeğin kendisi)))
Sonra sabahleyin herkes akşamdan kalma oldu. ve her şey yolundaymış gibi davrandı)) )
- These users thanked the author Paul366 for the post (total 2):
- çiçek hastalığı, Evgeniy-Spb
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 3 years
1 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Ve herkes susturuyor
Ne? Karnı dizlerine kadar mı sarkıyor? Ben de istemezdim..
1 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Farkı, evli olmayan bir kadının daha sonra sizinle bir ilişki aramasıdır. Sen ve evli kadının gizlilik konusunda eşit şartlardasınızEvli bir kadınla bekar bir kadını sikmek arasında hiçbir fark görmüyorum. Evli bir kadın yalnızca bazen susar)
Ve herkes susturuyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 10 months
Neden dizlerime kadar geliyor ki? Düzenli rakam. Kendiniz deneyin, dirseğinizi vücudunuza daha yakın olacak şekilde dizlerinizin üzerine koyun ve omurganız izin veriyorsa eğilin.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 1 year 11 months
27 yaşındayım, henüz bir deneyimim yok, bakirim, evli bir kızla gerçekten denemek istiyorum, beni en çok heyecanlandıran da bu, onunla yatakta ne kadar tatlı olur mmm.. .

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
Gençliğimde tek yaptığım buydu. Eğer koca hoş olmayan biriyse, "senin ihtiyacın olan şey bu, seni piç". Eğer adam normalse, "Ben bu kadar piç miyim?" Ama üye bu uydurmalara rağmen ayaktalanaaas341: ↑09 Dec 2021, 12:01 Sevgili erkek cinsi! Size bir soru mu? Evli bir kadını baştan çıkarmayı başardın. Şu anda hangi duyguları yaşıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 8 months
Ve komşum bana kendini teklif etti, ilk başta işe giderken onu ara sıra gezdirdi ve sonra kocası gece vardiyasında çalışırken, güya bana teşekkür etmek için bir şişe konyak ile geldi ve bunu ima etti. o yalnız ve üzgündü... genel olarak, o zamandan beri onu periyodik olarak beceriyorum... Kocama karşı kesinlikle hiçbir şey hissetmiyorum, belki de artık onu tatmin edemiyor, çünkü biraz daha yaşlı, ve çok nadiren seks yapıyorlar, ama o bunu çok sık istiyor... Büyük olasılıkla, son zamanlarda ona karşı bir düşmanlık hissediyorum, o benim kocamı benimle aldatıyor, son zamanlarda onu tecavüz noktasına kadar sikiyorum, kaprisleri ve arzuları umurumda değil... Belki de tüm bu sikişmeyi uzun zaman önce durdurmalıydım, evet Ağzı acıyor, güzel, sürtüğü var...)
- These users thanked the author Martin for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Fedor36
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 371
Üstünlük duygusu kocasının yanında - bu onu ağzından siktiğin zamandır, oral seks değil, saçmalık!ekonomiya: ↑19 Jul 2023, 22:20 Başkasının karısını siktiğinizde, elbette, sikinizle boynuz taktığınız kocasına karşı bir üstünlük duygusu oluşur. Ancak yalnızca ahlaksız kadınlar kocalarını aldatır ve bu ahlaksızlıklarının cezası olarak onları becermek yalnızca mümkün değil, aynı zamanda insani açıdan da gereklidir!![]()
![]()
![]()
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
Evli bir kadın başka bir erkekle yatıyorsa ve bunu umursamıyorsa neden endişeleneyim ki? Benim de vardı, evli insanlarla olmayı sevdiğini söyledi, zorunluluk yok, aşk yok, sadece seks.lanaaas341: ↑09 Dec 2021, 12:31 Ona karşı hiçbir duygunun olmadığı ortaya çıktı. O senin için sadece bir arzu nesnesi mi?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
Kocam gece işe gitti, ben de gece onun yanına geldim. ve sonra benimle de onun sadece kocama sahip olması bir şekilde heyecan vericiydi ve ondan sonra ben de oraya gittim.
Bir arkadaşımın kızı şöyle dedi: Amcık su birikintisi değildir, bu kocama yeter.minor: ↑04 Sep 2023, 09:34Evli bir kadın başka bir erkekle yatıyorsa ve bunu umursamıyorsa neden endişeleneyim ki? Bende bir tane vardı, evli insanlardan hoşlandığını, yükümlülük olmadan, aşk olmadan, sadece seksten hoşlandığını söyledi.lanaaas341: ↑09 Dec 2021, 12:31 Ona karşı hiçbir duygunun olmadığı ortaya çıktı. O senin için sadece bir arzu nesnesi mi?
Kocam gece işe gitti, ben de gece onun yanına geldim. ve sonra benimle de onun sadece kocama sahip olması bir şekilde heyecan vericiydi ve ondan sonra ben de oraya gittim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Sana bir fıkra anlatayım mı?)
İki kemancı buluşuyor. Biri diğerine şöyle der:
—Dinle, bugün Oistrakh’ı görmeye gidecek misin?
İkincisi günlüğünü çıkarır, orada bir şeye bakar ve cevap verir:
— Hayır, bugün yapamam. Sonuçta bugün Shapiro oynuyor.
Birkaç gün sonra buluşuyorlar, biri soruyor:
- Peki, bugün Kogan’ı görecek misin?
Günlüğüne bakıyor ve yanıtlıyor:
—Ne yazık ki bugün ben de yapamam. Shapiro oynuyor!
Bu birkaç kez daha tekrarlanır, sonunda birincisi dayanamaz ve şunu sorar:
—Dinle, bu Shapiro kim, çünkü Bu kadar ünlülerin konserlerini kaçırdığınız isimler var mı? Bu kadar virtüöz bir kemancı mı?
"Hayır" diye yanıtlıyor ikincisi, "Pek kemancı değil." Sadece konserleri sırasında karısı evde!
İki kemancı buluşuyor. Biri diğerine şöyle der:
—Dinle, bugün Oistrakh’ı görmeye gidecek misin?
İkincisi günlüğünü çıkarır, orada bir şeye bakar ve cevap verir:
— Hayır, bugün yapamam. Sonuçta bugün Shapiro oynuyor.
Birkaç gün sonra buluşuyorlar, biri soruyor:
- Peki, bugün Kogan’ı görecek misin?
Günlüğüne bakıyor ve yanıtlıyor:
—Ne yazık ki bugün ben de yapamam. Shapiro oynuyor!
Bu birkaç kez daha tekrarlanır, sonunda birincisi dayanamaz ve şunu sorar:
—Dinle, bu Shapiro kim, çünkü Bu kadar ünlülerin konserlerini kaçırdığınız isimler var mı? Bu kadar virtüöz bir kemancı mı?
"Hayır" diye yanıtlıyor ikincisi, "Pek kemancı değil." Sadece konserleri sırasında karısı evde!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
- Registered for: 2 years 1 month
Kafasıyla değil... ama amıyla... işte bu ana taşıyıcı. Evli bir kadınla sikişmek, evli olmayan bir kadından çok daha çekicidir... adrenalin yükselir... özellikle de kocasını tanıyorsan. Ve sizden daha yüksek sosyal statüye sahip bir kadınla sikiştiğinizde bu sizi daha da çok tahrik ediyor. Bölgesel hükümetin eğitim bakan yardımcısını becerdim... sıradan bir taksi şoförü, kırk yıllık deneyime sahip bir öğretmen... o ne yaptı... ve ben ne yaptım... dedikleri gibi.. hem kuyrukta hem de yelede.
- These users thanked the author Gurme for the post (total 3):
- Sibiryak89, çoban, Mart
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
Evli bir kadın ne istediğini biliyor... Onu besleyecek, içecek bir şeyler verecek ve hatta kocamla yalnız konuştuk, orada bir ailesi var ve o uymuyor. onunla yattığımı biliyorum
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
Geçen yaz (2021) 44 yaşında evli bir bayanım vardı. Kocası, Yekaterinburg’da çok önemli bir yerel patrondur. Kadın panter gibi aç, ilk başta ona sahip olan ben değildim ama o bana sahip oldu! "Denizlerde" tanıştık ve üç hafta boyunca her gün seviştik. Sonunda ondan sıkılmaya başladım, seksten vazgeçmeye hazırdım ama durum böyle değildi! Kocasının iyi bir insan olduğunu, onu sevdiğini, iki kızı olduğunu, ikisinin de yetişkin olduğunu söyledi. Ancak kocası sürekli meşgul, yerel mecliste oturuyor ve sürekli Moskova’ya uçuyor ve her şeyi özlüyor! Onu her bir buçuk ila iki ayda bir sikiyor ve sonra tam olarak değil - ereksiyon yavaşlıyor, takar takmaz hemen iniyor. Düzgün bir şekilde başlamak için zamanı bile yok!
Kedisi dar, geniş, çok sulu, kasılmalarla geldi ve aynı zamanda ağır bir şekilde küfretti. Bunu neden yaptığını sordum; orgazm anında kendini kontrol edemediğini söyledi...
Kısacası bir şeyi anladım; eğer iyi, sadık bir eş istiyorsanız, ona dikkat edin ! Ve siyasete bulaşma zahmetine girmeyin; iktidarsız kalacaksınız!
Kedisi dar, geniş, çok sulu, kasılmalarla geldi ve aynı zamanda ağır bir şekilde küfretti. Bunu neden yaptığını sordum; orgazm anında kendini kontrol edemediğini söyledi...
Kısacası bir şeyi anladım; eğer iyi, sadık bir eş istiyorsanız, ona dikkat edin ! Ve siyasete bulaşma zahmetine girmeyin; iktidarsız kalacaksınız!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
Biz kimiz? Sen ve karın mı?
Peki kimin yatak odasına? Seninkinde mi?
Ve sen de onun taytını ve külotunu dizlerine kadar çekip içine soktun...
Peki kocasını yatak odasına götürdüğün kişi neredeydi? o zaman? Peki taytını nerede indirdin? Mutfakta mı?
Ama misafirlerden sonra bulaşıkları yıkamak için mutlaka birisinin orada olması gerekiyordu.
Genel olarak durumu netleştirin ve kimin nerede durduğuna ve kimin nerede durduğuna dair acilen bir şeyler bulun. hangi kompozisyonda.
Fakat bir şekilde borç ve alacak eşleşmiyor.
7 dakika 45 saniye sonra gönderilir:

Bir adam başkasının karısının mutfağında oturuyor, bir şeyler yiyor.
Ona bıçağı keskinleştirmesini söylüyor, aksi halde kocama soruyorum ve o her zaman konuya girmiyor.
Adam bıçağı alıp keskinleştiriyor.
Ve o diye düşünüyor - evde bıçaklarımı kim keskinleştiriyor?
11 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
Bir keresinde kızlara bunu sormuştum. Ve bana burada neler olduğunu anlattılar. Üstelik birkaç kadın genel noktalar üzerinde hemfikirdi.
Bak...
McDonald’s’taki Big Mac’in özelliği nedir ve yüz yıldır neden bu kadar popüler? ?
Ve hepsi yıllardır değişmeyen bir tada sahip olduğu için. Yani değişmez ve tadı daimidir.
Muhtemelen siz de bazı sosislerin bir zamanlar lezzetli olduğu ve daha sonra kesilmiş tuvalet kağıdına benzemeye başladığı gerçeğiyle karşılaşmışsınızdır.
Yani eski sevgiliyle seksin en küçük ayrıntılarda bile öngörülebilir olması garantidir. Ve hoş olacağı ve sürprizler, tutarsızlıklar veya acil durumlar olmayacağı garanti edilir. Yani kadın şu anda yalnız, bir çeşit erkek arkadaşı var. Onunla ilgili her şey belirsiz. Birkaç kez seks yaptık, ancak bir şekilde her şey tahmin edilemezdi ve hatta bazı yerlerde istediğimiz kadar hoş değildi.
Ve tüm bu arka plana rağmen, gidip istediğini elde etme garantisi var. alışkınsın. Tam da şu anda ihtiyacınız olan şey. Ve bayan eski sevgilisine bir kitap ya da başka bir şey almak için gitmek için bir neden buluyor. Veya genel olarak maaş gününden önce biraz borç almak için bir neden olarak. Ama aslında o zaman bu parayı masada unuttum.
8 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Bu noktadan sonra daha spesifik olabilir misiniz?

5 dakika sonra gönderilir 42 saniye :
nPeki onun da kocasının sikini emmesi ve ardından onu öpmeniz de sizi rahatsız etmiyor mu?
Şaka yaptığınız şey iki ucu keskin bir şey. Bence bir kadına ve kocasına bu şekilde davranamazsınız.
İkiniz de aynı kadını sikiyorsunuz ve ikiniz de onun dudaklarını ve amını öpüyorsunuz. Ve böylece kocasını öptüğünüzü ve penisini emdiğinizi çünkü onu öptüğünüzü ve onun da kocasını emip onu dudaklarından öptüğünü varsayabiliriz.
"... onu yatak odasına götürdük..."Solgans1970: ↑19 Jun 2023, 23:39 Bir arkadaşınızın karısını baştan çıkarın. Oturup kutladık, o da yanıma oturdu. Bir noktada elimi kıçına koydum ve onu okşamaya başladım, o kıçını kaldırdı, elimi altına koydum. Sonra misafirler eve gitmeye hazırlandı, arkadaş iyice gaza geldi. Onu yatak odasına götürdük. Onu soymadım bile, sadece külotunu ve külotunu dizlerine kadar çektim, bacaklarını kaldırdı ve içine soktum. Ne yaşadın? Erkek köpeğin bir dişi köpek istemesi sadece içgüdüsel bir şey, hepsi bu
Biz kimiz? Sen ve karın mı?

Peki kimin yatak odasına? Seninkinde mi?
Ve sen de onun taytını ve külotunu dizlerine kadar çekip içine soktun...
Peki kocasını yatak odasına götürdüğün kişi neredeydi? o zaman? Peki taytını nerede indirdin? Mutfakta mı?
Ama misafirlerden sonra bulaşıkları yıkamak için mutlaka birisinin orada olması gerekiyordu.
Genel olarak durumu netleştirin ve kimin nerede durduğuna ve kimin nerede durduğuna dair acilen bir şeyler bulun. hangi kompozisyonda.

Fakat bir şekilde borç ve alacak eşleşmiyor.

7 dakika 45 saniye sonra gönderilir:
Konuyla ilgili bir anekdot...yes evet sen birinin ödülünü aldığını düşünürken birisi zaten seni aldatıyor) ...

Bir adam başkasının karısının mutfağında oturuyor, bir şeyler yiyor.
Ona bıçağı keskinleştirmesini söylüyor, aksi halde kocama soruyorum ve o her zaman konuya girmiyor.
Adam bıçağı alıp keskinleştiriyor.
Ve o diye düşünüyor - evde bıçaklarımı kim keskinleştiriyor?

11 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
Bu arada, birçok kişiden bunun yaygın bir uygulama olduğunu duydum; eski kız arkadaşının veya eski karısının onunla sevişmeye devam etmesi bir süredir eski ortağım. Ayrılmış gibiler, her şey noktalanmış gibi görünüyor ama hala bir şeyler birbirine bağlı.Eski kız arkadaşım evlendi ve ben onu bir süreliğine becerdim! )
Bir keresinde kızlara bunu sormuştum. Ve bana burada neler olduğunu anlattılar. Üstelik birkaç kadın genel noktalar üzerinde hemfikirdi.
Bak...
McDonald’s’taki Big Mac’in özelliği nedir ve yüz yıldır neden bu kadar popüler? ?
Ve hepsi yıllardır değişmeyen bir tada sahip olduğu için. Yani değişmez ve tadı daimidir.
Muhtemelen siz de bazı sosislerin bir zamanlar lezzetli olduğu ve daha sonra kesilmiş tuvalet kağıdına benzemeye başladığı gerçeğiyle karşılaşmışsınızdır.
Yani eski sevgiliyle seksin en küçük ayrıntılarda bile öngörülebilir olması garantidir. Ve hoş olacağı ve sürprizler, tutarsızlıklar veya acil durumlar olmayacağı garanti edilir. Yani kadın şu anda yalnız, bir çeşit erkek arkadaşı var. Onunla ilgili her şey belirsiz. Birkaç kez seks yaptık, ancak bir şekilde her şey tahmin edilemezdi ve hatta bazı yerlerde istediğimiz kadar hoş değildi.
Ve tüm bu arka plana rağmen, gidip istediğini elde etme garantisi var. alışkınsın. Tam da şu anda ihtiyacınız olan şey. Ve bayan eski sevgilisine bir kitap ya da başka bir şey almak için gitmek için bir neden buluyor. Veya genel olarak maaş gününden önce biraz borç almak için bir neden olarak. Ama aslında o zaman bu parayı masada unuttum.

8 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Ne kadar ilginç!Evli kadınları kocalarıyla birkaç kez becerdiler, ilk başta bu kadar enerji ve şehvet artışı garip geldi! Tekrarlamak isterim

Bu noktadan sonra daha spesifik olabilir misiniz?

5 dakika sonra gönderilir 42 saniye :
Peki sikini emdikten sonra onu öpmen seni rahatsız etmiyor mu?Evgenii7519: ↑ Özellikle oral seks yaparken dudaklarını ve çenesini sildi ve beş dakika sonra geyiği onunla buluşuyor ve onu öpüyor... tarif edilemez bir duygu... Bu boynuzlu zararlara ne yazık ne de sempati...
nPeki onun da kocasının sikini emmesi ve ardından onu öpmeniz de sizi rahatsız etmiyor mu?
Şaka yaptığınız şey iki ucu keskin bir şey. Bence bir kadına ve kocasına bu şekilde davranamazsınız.
İkiniz de aynı kadını sikiyorsunuz ve ikiniz de onun dudaklarını ve amını öpüyorsunuz. Ve böylece kocasını öptüğünüzü ve penisini emdiğinizi çünkü onu öptüğünüzü ve onun da kocasını emip onu dudaklarından öptüğünü varsayabiliriz.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
Bu doğru! Hemen sayılacaksınız. Ve eğer birisi bunu yaparsa, bu sadece kadının farkında olduğu ve sadece fark etmemiş gibi davrandığı anlamına gelir. Neden?
Eh, hangi nedenlerin olabileceğini asla bilemezsiniz.
Belki de iyi içeriyor. Belki o da gece geç saatlere kadar arkadaşını ziyaret etmek için yaptığı hafta sonu gezilerine göz yumuyor ve alkol kokarak geliyor.
Bu yüzde yüz doğru!Kral Zogu: ↑06 Jul 2023, 06:17 Ama dürüst olmak gerekirse burada başka bir faktör daha var; eş. Eğer gündüz birisini sikip akşam karınızın yanına geldiyseniz bu %99 yanlıştır. Saç, kozmetik izleri, koku (kadınların şeytani derecede gelişmiş bir koku alma duyusu vardır, bunu dahili telefondan koklayabilirler), çizikler. Ve eğer o da sigara içiyorsa bu tam bir şaka, hemen gidip itiraf edebilir ve eşyalarını toplayabilirsin.
Bu doğru! Hemen sayılacaksınız. Ve eğer birisi bunu yaparsa, bu sadece kadının farkında olduğu ve sadece fark etmemiş gibi davrandığı anlamına gelir. Neden?
Eh, hangi nedenlerin olabileceğini asla bilemezsiniz.
Belki de iyi içeriyor. Belki o da gece geç saatlere kadar arkadaşını ziyaret etmek için yaptığı hafta sonu gezilerine göz yumuyor ve alkol kokarak geliyor.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Vaftiz annemin yaklaşık 37 yaşında bir arkadaşı var, şu anda evli ve 2 çocuk babası, hep ona yazmak istedim çünkü onu gerçekten sevdim ve hala seviyorum ama yazmaya çok korkuyordum, yani tabii ki biz arkadaşlarım ve akrabalarım arasında böyle konuşuyorlardı ama ben şahsen istedim, bir gün başka bir şehirde çalışmaya gittim, o zamanlar 24 yaşındaydım, yani biraz içtim, numarasını buldum, olmadığını biliyordum Kocasıyla arası çok iyi, ona yazdım, kim olduğumu hemen öğrenmedi ama kendi kendime söyledim, o da bunu beklediğinde, meğerse saatlerce konuşmuşuz. o zaman işe gittiğim için telefon, hemen gelip onunla tanışamadık, bir hafta sonra köye gittiğimde onu aradım, çünkü o zamanlar hala nişanlım vardı, şimdi karım, yani, buluştuk, beni penisimden yakaladı ve merhaba dediğim anda tabii ki heyecanlandım, arabaya bindik tenha bir yere gittik ve sabaha kadar onunla seviştik, muhteşem bir oral seksti , oral seks, bu arada, daha önce hiç oral seks yapmamıştım ve o oral seks yaptı, yani, ondan bu hemen anlaşıldı, yani, bu toplantıdan sonra toplantılar yapmaya başladık
- These users thanked the author Lejyoner2121 for the post (total 2):
- küçük, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Evli insanlarla 2 temasım oldu. Biriyle sürekli bunu nasıl yapabilirim diye düşündüm, sonuçta o evliydi, her şey devam ediyordu... ve ikinci kez kocamı düşünmedim ama onu aldattığımı düşündüm. karım, bu nasıl olabilir... ama her iki durumda da her şey muhteşemdi)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 9 months
Kadınlarımın yaklaşık yarısı seks sırasında evliydi. Kocasının onu becerdiğini, kadının bir nevi ona ait olduğunu anlamak heyecan ve adrenalin katıyor. Onun onun hakkında her şeyi bildiğini, ancak diğer erkeği hakkında hiçbir şey bilmediğini ve büyük olasılıkla asla bilemeyeceğini anlamak güzel. Ve evet, onların içine boşalmak daha keyifli!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
Yaklaşık bir yıl evli bir kadınla çıktım. Genel olarak, eğer rahatsız etmezseniz, evli olmayan bir kadın için her şey aynıdır. Ve eğer rahatsız edersen, o zaman buluşmamalısın. Ayrı olarak, cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunma konusunu da dikkate almakta fayda var.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219
- Registered for: 1 year 7 months
Ama buna ihtiyacım yok - ikimiz de evliyiz ve bu yatakta bulunmamızın amacını biliyoruz) taze duygular ister misin? Öyle söyle. Bir bayan bana neden evli biriyle olmanın daha rahat olduğunu anlattı ve ben de
konusunda onunla aynı fikirdeyim. 1. Kimse kimseyi kovalamayacak, rahatsız etmeyecek, sevişip kaçtılar. 2. Hanımınız da zaten sizin gibi tecrübeli bir kadın. Kendini kocasıyla aynı şekilde koruyor - prezervatif, spiral veya hap. 3. Böyle bir partnerle cinsel yolla bulaşan bir hastalığa yakalanma şansı minimumdur çünkü herkesin kalıcı bir partneri vardır ve onu her akşam değiştirmez
öyle oldu ki evli kadınlarla daha sık evlilik dışı ilişkiler yaşadı. Hoşuma gitmeyen tek şey kocasına pislik atmaya başlaması) bu muhtemelen psikolojiktir - bayan bir şekilde kendini haklı çıkarmak istiyor.

- These users thanked the author Biyel kolu for the post:
- FandyMW
-
- Oral stimülasyon
Kocasının da daimi ortağı varsa)))) bir daimi ortağı varsa, ya değilse?
Bağlantı çubuğu: ↑17 Jan 2024, 12:40 Böyle bir partnerle cinsel yolla bulaşan hastalığa yakalanma şansı minimum düzeydedir çünkü herkesin kalıcı bir partneri vardır ve onu her akşam değiştirmez
Kocasının da daimi ortağı varsa)))) bir daimi ortağı varsa, ya değilse?
-
- Penetrasyon
benimle aynı olasılık.. evliyken evden uzakta olmak için pek çok iyi nedenin var mı?
-
- Oral stimülasyon
bir şeye ihtiyacınız yok seks için çok zaman varBağlantı çubuğu: ↑17 Jan 2024, 13:06 benimkiyle aynı olasılık.. evliyken evden uzakta olmak için pek çok iyi nedeniniz var mı?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 186
- Registered for: 1 year 6 months
Konuya göre: Ben kimseyi baştan çıkarmadım, kendiliğinden oldu. Sempati - sanırım buna denir mi? İki tanesini hatırlıyorum - doğrudan manastırdan, yani. yalnızca misyonerlik pozisyonu. Biri bana parmağıyla ona mastürbasyon yapma seçeneği verdi, ikincisi ise elime vurdu. Kısacası kadınların hepsi farklıdır, çeşitlidir ve (bazılarına göre) hepsi güzeldir.
- These users thanked the author Çiçekler for the post:
- Biyel kolu
-
- Penetrasyon
ama hatta o zaman önkoşullara ihtiyaç var
biraz daha fazlasına ihtiyacınız yok. Sadece tanışma zamanını, ipuçlarını ve her ikisinin de umursamadığı anlayışı dikkate almanız gerekir. Ve sonra: buluşma yeri, buluşma zamanı. Bu da aynı zamana denk gelmeli.. Birden fazla olsa bile - düşman topraklarında iki casus gibi buluşursunuz) Tabii aniden kontrolden çıkan kurumsal bir olay olmadığı sürece

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
Evli kadınlara karşı beni daha çok tahrik ediyor, bunda ayrı bir heyecan var. O bir yabancı gibi ama sen onu baştan çıkarmayı ve becermeyi başardın. Kocam onun sadakatsizliğinin farkındaysa, karısı penisimdeyken ona video mesajları göndermeyi seviyorum. Bilmiyorsanız, sizi tahrik eden şey onun şehvetli olmasıdır. …. Ve bu bana kocamdan gizlice verildi, bu da bir şekilde ondan daha iyi olduğum anlamına geliyor)!
Genel olarak evli insanlar fiziksel olarak daha iyi değiller ama benim için çoğunlukla duygusal açıdan ilgi çekiciler
Genel olarak evli insanlar fiziksel olarak daha iyi değiller ama benim için çoğunlukla duygusal açıdan ilgi çekiciler
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Birden fazla vardı ama 14 yaşında başladı, gündüzleri 23 yaşındaki komşusu olan onunla flört etti, akşam onu evine davet etti, geceleri kocası oradaydı. Benim için ilk yetişkin kadın ve sabah matematik sınavına girdiğimde 8. sınıfı bitiriyordum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 606 Views
-
Last post by Tolyan
-
- 5 Replies
- 4195 Views
-
Last post by Andrey.Novikov
-
- 4 Replies
- 2276 Views
-
Last post by Anadolu
-
-
New post Yanıt: Kocasıyla birlikte evli bir kadından ICBM. Evli kadın ağzına almayı seviyor
by seks karısı bayan » » in Peri, bağımsız - 1 Replies
- 855 Views
-
Last post by 1111
-
-
- 4 Replies
- 1756 Views
-
Last post by Truwor