[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 45 of 50 bytes 4ALL forumundan herkes buraya gelebilir - Page 7 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Strecoza: ↑14 Jan 2024, 23:21
))) Orada iletişim kuruyorlar mı? Hiçbir şeyi karıştırmadın. Olağan durum sessizliktir. Hangi ciddi konular? İletişim ve ciddi insanları hayal edin. Orada sarhoş bir yükleyiciniz ve birkaç sahtekarlığınız var. Bugün burada biri işe yaradı. Kendini utandırdı ve gitti. Muhtemelen seninle ciddi konular hakkında konuşmak için foruma gitmiştir
kahretsin!! Yanıyorsun!!! Yükleyici hakkında son olarak sınıf
These users thanked the author Eustace for the post:
[quote=Strecoza post_id=320073 time=1705263661 user_id=15698] ))) Orada iletişim kuruyorlar mı? Hiçbir şeyi karıştırmadın. Olağan durum sessizliktir. Hangi ciddi konular? İletişim ve ciddi insanları hayal edin. Orada sarhoş bir yükleyiciniz ve birkaç sahtekarlığınız var. Bugün burada biri işe yaradı. Kendini utandırdı ve gitti. Muhtemelen seninle ciddi konular hakkında konuşmak için foruma gitmiştir [/quote] kahretsin!! Yanıyorsun!!! :-D Yükleyici hakkında son olarak sınıf :lol:
))) Ahah. Dün bu foruma neden geldiklerini biliyor musun? Alçak ve adaletsiz davrandıklarını anlıyorlar ama özür dilemek yerine beni gerçekten yasaklayabilecekleri bir sebep arıyorlar. Sanırım Oksanka zaten oradaki mesajlarımı gözden geçirdi, uygunsuz olanları aradı ve "kıllı" ellerime baktı, saç aradı ama benim yetersizliğim ve saçım hakkında yalan söyledi ve tabii ki hiçbir şey bulamadı.
Ama dün forum üyelerimiz bana gün boyu manevi destek için PM’den yazdılar. Oraya gittik, cahillere baktık ve o duygulu grubu rengarenk anlattık, aynı zamanda oğlancı Tanya ve dar görüşlü yönetici Challa hakkında da yorum yaptık.
Kendilerini tamamen rezil ettiler tabii)))
Ama onlar için üzülmüyorum, onlar bunu hak ediyorlar
50 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
n
Strecoza: ↑14 Jan 2024, 23:21
))) Orada iletişim kuruyorlar mı? Hiçbir şeyi karıştırmadın. Olağan durum sessizliktir. Hangi ciddi konular? İletişim ve ciddi insanları hayal edin. Orada sarhoş bir yükleyiciniz ve birkaç sahtekarlığınız var. Bugün burada biri işe yaradı. Kendini utandırdı ve gitti. Muhtemelen seninle ciddi konular hakkında konuşmak için foruma gitmiştir
kahretsin!! Yanıyorsun!!! Yükleyici hakkında son olarak sınıf
)) ) Ahaha, evet gülümsüyor ama sarhoş yükleyici hakkında bu bir şaka değil, gerçek gerçek. Ivan orada. Yükleyici olarak çalışır. Beğenmediği herkesi aynı şekilde gönderir. Gün içinde bir kez tüm gün boyunca 4 kullanıcıya yürüyüp küfretti ve Oksanka muhtemelen sarhoş olduğunu yazdı. "Bugün işteyim ve burada ne yaptığımı bilmiyorum" mesajları bir gün kayboluyor ve ertesi gün şöyle yazıyor: "Bugün yine işteyim ve ne yapacağımı bilmiyorum." Burada yapıyorum"
Bunlar onun ciddi insanları)))
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
))) Ahah. Dün bu foruma neden geldiklerini biliyor musun? Alçak ve adaletsiz davrandıklarını anlıyorlar ama özür dilemek yerine beni gerçekten yasaklayabilecekleri bir sebep arıyorlar. Sanırım Oksanka zaten oradaki mesajlarımı gözden geçirdi, uygunsuz olanları aradı ve "kıllı" ellerime baktı, saç aradı ama benim yetersizliğim ve saçım hakkında yalan söyledi ve tabii ki hiçbir şey bulamadı. Ama dün forum üyelerimiz bana gün boyu manevi destek için PM’den yazdılar. Oraya gittik, cahillere baktık ve o duygulu grubu rengarenk anlattık, aynı zamanda oğlancı Tanya ve dar görüşlü yönetici Challa hakkında da yorum yaptık. Kendilerini tamamen rezil ettiler tabii))) Ama onlar için üzülmüyorum, onlar bunu hak ediyorlar
[size=85][ color=green]50 dakika 38 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [alıntı =Alex_ post_id=320123 time=1705292955 user_id=21266] n[quote=Strecoza post_id=320073 time=1705263661 user_id=15698] ))) Orada iletişim kuruyorlar mı? Hiçbir şeyi karıştırmadın. Olağan durum sessizliktir. Hangi ciddi konular? İletişim ve ciddi insanları hayal edin. Orada sarhoş bir yükleyiciniz ve birkaç sahtekarlığınız var. Bugün burada biri işe yaradı. Kendini utandırdı ve gitti. Muhtemelen seninle ciddi konular hakkında konuşmak için foruma gitmiştir [/quote] kahretsin!! Yanıyorsun!!! :-D Yükleyici hakkında son olarak sınıf :lol: [/quote]
)) ) Ahaha, evet gülümsüyor ama sarhoş yükleyici hakkında bu bir şaka değil, gerçek gerçek. Ivan orada. Yükleyici olarak çalışır. Beğenmediği herkesi aynı şekilde gönderir. Gün içinde bir kez tüm gün boyunca 4 kullanıcıya yürüyüp küfretti ve Oksanka muhtemelen sarhoş olduğunu yazdı. "Bugün işteyim ve burada ne yaptığımı bilmiyorum" mesajları bir gün kayboluyor ve ertesi gün şöyle yazıyor: "Bugün yine işteyim ve ne yapacağımı bilmiyorum." Burada yapıyorum" Bunlar onun ciddi insanları)))
))) Kızlardan bahsetmişken. Siz bizim kanıt uzmanımızsınız. Tanya’nın test fotoğrafını gördün mü? Orada yaprak avuç içi üzerinde asılıydı. Düz odaklanın. Bir kadının fotoğrafı çekildi ve avucunda bir şey vardı. Belki bir elma, bir portakal ya da bir mandalina, bir yılbaşı ağacı oyuncağı ve Photoshop yardımıyla mandalinanın yerine bir yaprak konmuş ve sanki asılı duruyormuş da el onu hiç tutmuyormuş gibi. Tanya uygun başka bir fotoğraf bulamadı.
))) Kızlardan bahsetmişken. Siz bizim kanıt uzmanımızsınız. Tanya’nın test fotoğrafını gördün mü? Orada yaprak avuç içi üzerinde asılıydı. Düz odaklanın. Bir kadının fotoğrafı çekildi ve avucunda bir şey vardı. Belki bir elma, bir portakal ya da bir mandalina, bir yılbaşı ağacı oyuncağı ve Photoshop yardımıyla mandalinanın yerine bir yaprak konmuş ve sanki asılı duruyormuş da el onu hiç tutmuyormuş gibi. Tanya uygun başka bir fotoğraf bulamadı.
[ref=#bf0000]Strecoza[/ref], Yeni geldim, aksiyon dolu : -D [url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/3w0VxJHT/Screenshot-20240115-160207-Browser.jpg[/img][/url] я и гость! :oops:
)) Vanya’nın zekası, 100 puanlık bir ölçekte tam bir sıfırdır))) Kendisi gibi
*muhtemelen şunu düşünürdünüz: onlara iftira attığım için şimdi buradayım ama yazdığım her şey gerçektir ama bu nahoş gerçeği tam da hakaretten dolayı yazıyorum. Bu Vanya orada bana öyle çamur attı ki. Sadece bir şeyden hoşlanmadı. Tanya gibi. Bu karakteri genel olarak övdüm, geldiğimde sevdim ama kadın olmadığım için beni rahatsız etti ve sonunda kendisinin de eşcinsel olduğu ortaya çıktı*
Bu arada , burada bir de kadın hesabı altında bir eşcinsel var ve birkaç yıl burada sakince oturdu, sonra kadın olmadığım ve test sırasında yandığım konusunda beni rahatsız etti. Aptal sahtekarların anlayamayacağı bir şey var, elleri ne tür olursa olsun, salonda manikür 2 saat sürer ve bir hergelenin sert bir fırçası olsa bile yine de test fotoğrafı çekemez. 10 dakika içinde. Manikür de paraya mal oluyor ve yeni yasalara göre salonda kendine renkli jel cilayla manikür yapan bir adam da para cezasına çarptırılacak.
Bu Tanyushka da uzun yıllar kadın kılığına girmiş. Neyse oturup otururdum. Hayır, beni rahatsız etmeliydin.
Artık herkes onun eşcinsel olduğunu biliyor. Bu onun için yeterli değildi. Artık buradaki herkes onun kadın hesabına bağlı eşcinsel olduğunu biliyor. Uğruna savaştığım şey, karşılaştığım şeydi))))
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote=Alex_ post_id=320188 time=1705306783 user_id=21266] [quote=Strecoza post_id=320174 time=1705306278 user_id= 15698] Ivan orada [/quote] Vanya’yı oku, onun biraz adam olduğunu biliyorum [/quote]
)) Vanya’nın zekası, 100 puanlık bir ölçekte tam bir sıfırdır))) Kendisi gibi
*muhtemelen şunu düşünürdünüz: onlara iftira attığım için şimdi buradayım ama yazdığım her şey gerçektir ama bu nahoş gerçeği tam da hakaretten dolayı yazıyorum. Bu Vanya orada bana öyle çamur attı ki. Sadece bir şeyden hoşlanmadı. Tanya gibi. Bu karakteri genel olarak övdüm, geldiğimde sevdim ama kadın olmadığım için beni rahatsız etti ve sonunda kendisinin de eşcinsel olduğu ortaya çıktı*
Bu arada , burada bir de kadın hesabı altında bir eşcinsel var ve birkaç yıl burada sakince oturdu, sonra kadın olmadığım ve test sırasında yandığım konusunda beni rahatsız etti. Aptal sahtekarların anlayamayacağı bir şey var, elleri ne tür olursa olsun, salonda manikür 2 saat sürer ve bir hergelenin sert bir fırçası olsa bile yine de test fotoğrafı çekemez. 10 dakika içinde. Manikür de paraya mal oluyor ve yeni yasalara göre salonda kendine renkli jel cilayla manikür yapan bir adam da para cezasına çarptırılacak. Bu Tanyushka da uzun yıllar kadın kılığına girmiş. Neyse oturup otururdum. Hayır, beni rahatsız etmeliydin. Artık herkes onun eşcinsel olduğunu biliyor. Bu onun için yeterli değildi. Artık buradaki herkes onun kadın hesabına bağlı eşcinsel olduğunu biliyor. Uğruna savaştığım şey, karşılaştığım şeydi))))
[quote=Strecoza post_id=320205 time=1705307950 user_id=15698] Foruma gitmeden bunları tartışıyorlar. Her şey çok ciddi)))) [/quote] Bunu düşünmemiştim, kahretsin!!! :-D
))) Bu fotoğrafta ilk bakışta yaprağın ağaçta asılı olduğunu görebilirsiniz. hava. Ayrıca harflerin doğru olması için resim ekleyemiyor. Dün ona palyaço dedim ama bugün ona sihirbaz diyelim?))))
[quote=Alex_ post_id=320197 time=1705307446 user_id=21266] [quote=Strecoza post_id=320189 time=1705306871 user_id= 15698] ve elim onu hiç tutmuyor. [/quote] Denedim ama işe yaramadı! :( [/quote]
))) Bu fotoğrafta ilk bakışta yaprağın ağaçta asılı olduğunu görebilirsiniz. hava. Ayrıca harflerin doğru olması için resim ekleyemiyor. Dün ona palyaço dedim ama bugün ona sihirbaz diyelim?))))
[ref=#bf0000]Strecoza[/ref], ancak nereye bakacağımı bilmiyorum misafir için! :( aniden ciddileşmedi! Tweet atarlardı, bu Kader değil, görünüşe göre :(
[size=85][color=green]2 dakika 27 saniye sonra gönderildi:[ /color] [/size] [quote=Strecoza post_id=320207 time=1705308118 user_id=15698] bugün ona sihirbaz mı diyelim? [/quote] tamam. Tanya’nın bugün ortaya çıkacağını mı düşünüyorsun? Alyonka burada olmasına rağmen dün bizimle konuşmadı.
Alex_: ↑15 Jan 2024, 11:42Strecoza ve nereye bakmalıyım misafir için Bilmiyorum! ya ciddi değilse! Tweet atarlardı, görünen o ki Kader değil
n)))) Burada benimle tweet atıyorsun))) Kemiklerimi orada yıkadılar ve sen ve ben onları burada yıkadık))
Aslında bunun zaten durması gerekirdi, ama sen Bakın Oksanka akşam koşarak geldi ve yine başka bir daire çizdi. Bu arada gece buraya geldi ama cevap verecek bir şey bulamadı. Ah, Tanya sabah buraya geldi. Muhtemelen utanç verici teşhirine baktı ve ağladı))))
Ve genel olarak şimdi buraya gelmeye başladılar, ancak orada kimseleri yok ve bu şüphesiz forumumuzun karması için bir artı)))
[quote=Alex_ post_id=320209 time=1705308159 user_id=21266] [ref=#bf0000]Strecoza[/ref] ve nereye bakmalıyım misafir için Bilmiyorum! :( ya ciddi değilse! Tweet atarlardı, görünen o ki Kader değil :( [/quote] n)))) Burada benimle tweet atıyorsun))) Kemiklerimi orada yıkadılar ve sen ve ben onları burada yıkadık)) Aslında bunun zaten durması gerekirdi, ama sen Bakın Oksanka akşam koşarak geldi ve yine başka bir daire çizdi. Bu arada gece buraya geldi ama cevap verecek bir şey bulamadı. Ah, Tanya sabah buraya geldi. Muhtemelen utanç verici teşhirine baktı ve ağladı)))) Ve genel olarak şimdi buraya gelmeye başladılar, ancak orada kimseleri yok ve bu şüphesiz forumumuzun karması için bir artı)))
Alex_, yanlış istatistiklere bakıyorsun ve neden kestin, nereden aldığın hiç belli değil.
Görüyorum ki ikinci gün bırakmadın.
4all için iyi reklam yapıyorsun.
[ref=#bf0000]Alex_[/ref], yanlış istatistiklere bakıyorsun ve neden kestin, nereden aldığın hiç belli değil. Görüyorum ki ikinci gün bırakmadın. 4all için iyi reklam yapıyorsun.
Alex_: ↑15 Jan 2024, 11:45
Alenka dün burada olmasına rağmen bizimle hiç konuşmadı
Alenka benim Challa’dan atılmamı başlatan kişi ve hatta belki de lider . Çalışmalarına hayrandır. Her şeyi başkasının elleriyle yapıyor, bu yüzden burada sadece okuyor ve beğeniyor.
Bir forum üyesi bana kişisel bir mesajla bana karşı bir komplo planlandığını yazdı))) Anaokulu))) Operasyona rağmen beni engelle başarılıydı, o kadar başarılıydı ki Oksanka bile aptallığını ifade etmek için buraya koşarak geldi)))
[quote=Alex_ post_id=320209 time=1705308306 user_id=21266] Alenka dün burada olmasına rağmen bizimle hiç konuşmadı [/quote]
Alenka benim Challa’dan atılmamı başlatan kişi ve hatta belki de lider . Çalışmalarına hayrandır. Her şeyi başkasının elleriyle yapıyor, bu yüzden burada sadece okuyor ve beğeniyor. Bir forum üyesi bana kişisel bir mesajla bana karşı bir komplo planlandığını yazdı))) Anaokulu))) Operasyona rağmen beni engelle başarılıydı, o kadar başarılıydı ki Oksanka bile aptallığını ifade etmek için buraya koşarak geldi)))
вот ещё, Двое подтянулось!!! я думаю щас к нам свалят!
Отправлено спустя 3 минуты 2 секунды:
Strecoza: ↑15 Jan 2024, 11:59
против меня заговор намечается))) Детский сад))) Хотя операция по моей блокировке прошла успешно, да так успешно, что даже Оксанка сюда прибегала высказать свое неумное фи)))
вот ещё, Двое подтянулось!!! я думаю щас к нам свалят! :)
[size=85][color=green]Отправлено спустя 3 минуты 2 секунды:[/color][/size] [quote=Strecoza post_id=320219 time=1705309185 user_id=15698] против меня заговор намечается))) Детский сад))) Хотя операция по моей блокировке прошла успешно, да так успешно, что даже Оксанка сюда прибегала высказать свое неумное фи))) [/quote] ааааааа ору!!!! :lol: :lol: :lol: Сцуко! взрослые люди!!! :-D (Наверное :dumayu: )
Alex_: ↑15 Jan 2024, 11:58Alenka, Ne reklam!! !!Alyonushka sen neden bahsediyorsun!!!
))) Ahah. O forumda o kadar iyi ki Alena her zaman burada dolaşıyor))) Zavallı şey ateşle dışarı çıkıyor))) Alyonushka’dan bir yaprakla elinin fotoğrafını çekmesini isteyin.
Hiç fotoğraf çekmedi. Başlangıçta bir forum üyesi, Alenka’nın karısının fotoğraflarını yayınladığını varsaydı ve bu nedenle yasaklandı.
[quote=Alex_ post_id=320217 time=1705309112 user_id=21266] [ref=#bf0000]Alenka[/ref], Ne reklam!! !!Alyonushka sen neden bahsediyorsun!!! :-D [/quote]
))) Ahah. O forumda o kadar iyi ki Alena her zaman burada dolaşıyor))) Zavallı şey ateşle dışarı çıkıyor))) Alyonushka’dan bir yaprakla elinin fotoğrafını çekmesini isteyin. Hiç fotoğraf çekmedi. Başlangıçta bir forum üyesi, Alenka’nın karısının fotoğraflarını yayınladığını varsaydı ve bu nedenle yasaklandı.
Strecoza: ↑15 Jan 2024, 12:04
karısının ve kendisinin fotoğrafları bu nedenle yasaklandı.
ah pekala n 3 dakika 29 saniye sonra gönderildi: Alenka, Alyonushka!!! okudun mu??? Bir parça kağıtla fotoğraf istiyoruz!!!! çok zor değilse yapın! Ya da karınıza bir parça kağıt verin, bırakın tutsun, sadece kafasının fotoğrafını çekin! :göz kırp:
These users thanked the author Eustace for the post:
[quote=Strecoza post_id=320221 time=1705309441 user_id=15698] karısının ve kendisinin fotoğrafları bu nedenle yasaklandı. [/quote] :detia-25: ah pekala n [size=85][color=green]3 dakika 29 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]Alenka[/ref], Alyonushka!!! okudun mu??? Bir parça kağıtla fotoğraf istiyoruz!!!! çok zor değilse yapın! Ya da karınıza bir parça kağıt verin, bırakın tutsun, sadece kafasının fotoğrafını çekin! :göz kırp:
karısının ve kendisinin fotoğrafları bu nedenle yasaklandı.
ah peki n
))) Ve bu da doğrudur. Petrov lakaplı bir kullanıcı vardı, adını hatırlamıyorum. Herhangi bir doğrulama fotoğrafı istedi ama doğal olarak kimse onun için bir şey yapmadı. Bana yalnız sormadı, bazı nedenlerden dolayı benim hakkımda hiçbir şüphesi yoktu, ancak kişisel bir mesajda onu daha önce reddetmiştim, ama onu çok incelikli bir şekilde reddettim)))
[quote=Alex_ post_id=320222 time=1705309593 user_id=21266] [quote=Strecoza post_id=320221 time=1705309441 user_id= 15698] karısının ve kendisinin fotoğrafları bu nedenle yasaklandı. [/quote] :detia-25: ah peki n[/quote]
))) Ve bu da doğrudur. Petrov lakaplı bir kullanıcı vardı, adını hatırlamıyorum. Herhangi bir doğrulama fotoğrafı istedi ama doğal olarak kimse onun için bir şey yapmadı. Bana yalnız sormadı, bazı nedenlerden dolayı benim hakkımda hiçbir şüphesi yoktu, ancak kişisel bir mesajda onu daha önce reddetmiştim, ama onu çok incelikli bir şekilde reddettim)))
[quote=Strecoza post_id=320224 time=1705309935 user_id=15698] Herhangi bir doğrulama fotoğrafı istedi ama doğal olarak kimse onun için bir şey yapmadı. [/quote] bir tür kurt adam forumu!!! :%)
karısının ve kendisinin fotoğrafları bu yüzden yasaklandı.
ah peki
3 dakika 29 saniye sonra gönderildi: Alenka, Alyonushka!!! okudun mu??? Bir parça kağıtla fotoğraf istiyoruz!!!! çok zor değilse yapın! Ya da karınıza bir parça kağıt verin, bırakın tutsun, sadece kafasının fotoğrafını çekin!
))) Alenka’nın hiçbir şey yapmayacağını düşünüyorum. Gerçi fotoğraflarda ellerini gördüm. Manikür aynı zamanda salondur. Eller benimkilere benziyor. Parmaklar da kısa ve fotoğrafta dolgun görünüyor, ancak gerçekte normaller.
Yani eğer bunlar onun elleriyse, o zaman yapraklı fotoğraf onun için sorun değil. Eğer onun elleriyse.
[quote=Alex_ post_id=320222 time=1705309802 user_id=21266] [quote=Strecoza post_id=320221 time=1705309441 user_id= 15698] karısının ve kendisinin fotoğrafları bu yüzden yasaklandı. [/quote] :detia-25: ah peki
[size=85][color=green ]3 dakika 29 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#bf0000]Alenka[/ref], Alyonushka!!! okudun mu??? Bir parça kağıtla fotoğraf istiyoruz!!!! çok zor değilse yapın! Ya da karınıza bir parça kağıt verin, bırakın tutsun, sadece kafasının fotoğrafını çekin! :wink: [/quote]
))) Alenka’nın hiçbir şey yapmayacağını düşünüyorum. Gerçi fotoğraflarda ellerini gördüm. Manikür aynı zamanda salondur. Eller benimkilere benziyor. Parmaklar da kısa ve fotoğrafta dolgun görünüyor, ancak gerçekte normaller. Yani eğer bunlar onun elleriyse, o zaman yapraklı fotoğraf onun için sorun değil. Eğer onun elleriyse.
[quote=Alex_ post_id=320227 time=1705310171 user_id=21266] [quote=Strecoza post_id=320224 time=1705309935 user_id= 15698] Doğrulama fotoğrafı istedi ama elbette kimse onun için bir şey yapmadı. [/quote] bir tür kurt adam forumu!!! :%) [/quote]Sarımsak, kurşunlu gümüş bir haç ve kavak dışkısına ihtiyacınız var!
[quote=Watchman post_id=320233 time=1705310388 user_id=20514] aspen feces [/quote] Onlar yüzünden Aspen neden şimdi daha fazla yemeli? *x) İstemiyorum!!!!! :ağla:
Onlar yüzünden neden şimdi daha fazla kavak yemeliyiz? İstemiyorum!!!!!
))) Peki o zaman. Aradan iki saat geçti ama sevgili Alenka’mızın elini hâlâ göremedik. Alenka forumda olmasına rağmen elinin fotoğrafını çekmek birkaç dakika sürüyor. Yani Petrov haklıydı. Alenka takma adı altındaki bir adam, karısının veya kız arkadaşının fotoğraflarını yayınlıyor. Fark temel değildir.
Ve Oksana burada sahtelerin olmadığını, ciddi insanların olduğunu yazdı. Ciddi erkekler o kadar ciddidirler ki kadın gibi davranırlar))))
[quote=Alex_ post_id=320235 time=1705310564 user_id=21266] [quote=Watchman post_id=320233 time=1705310388 user_id= 20514] aspen feces [/quote] Onlar yüzünden neden şimdi daha fazla kavak yemeliyiz? *x) İstemiyorum!!!!! :cry: [/quote]
))) Peki o zaman. Aradan iki saat geçti ama sevgili Alenka’mızın elini hâlâ göremedik. Alenka forumda olmasına rağmen elinin fotoğrafını çekmek birkaç dakika sürüyor. Yani Petrov haklıydı. Alenka takma adı altındaki bir adam, karısının veya kız arkadaşının fotoğraflarını yayınlıyor. Fark temel değildir. Ve Oksana burada sahtelerin olmadığını, ciddi insanların olduğunu yazdı. Ciddi erkekler o kadar ciddidirler ki kadın gibi davranırlar))))
[quote=Strecoza post_id=320261 time=1705315375 user_id=15698] Alenka takma adı altındaki bir adam, karısının veya kız arkadaşının fotoğraflarını yayınlıyor [/quote] Sizi caydırmak istemem.
Alenka takma adı altındaki bir adam, karısının veya kız arkadaşının fotoğraflarını yayınlıyor
Sürümünüzü beğendim.
))) Versiyonumu beğendiğinize sevindim. Haklıyım. Burada karınızın fotoğraflarını mı yayınlıyorsunuz?
Seninle tartışmayacağım. Hiçbir anlamı yok. Hadi bir yaprakla fotoğraf çekelim. Muhtemelen onları burada on kez yaptım ama şimdi tekrar yapabilirim. Senin iyiliğin için. Ah, cinsiyetinle ilgili konuyu kesin olarak kapatmamı sağlayacaksın.
Peki, ne yapıyoruz?
[quote=Alenka post_id=320271 time=1705315864 user_id=19239] [quote=Strecoza post_id=320261 time=1705315375 user_id= 15698] Alenka takma adı altındaki bir adam, karısının veya kız arkadaşının fotoğraflarını yayınlıyor [/quote] Sürümünüzü beğendim. [/ alıntı]
))) Versiyonumu beğendiğinize sevindim. Haklıyım. Burada karınızın fotoğraflarını mı yayınlıyorsunuz? Seninle tartışmayacağım. Hiçbir anlamı yok. Hadi bir yaprakla fotoğraf çekelim. Muhtemelen onları burada on kez yaptım ama şimdi tekrar yapabilirim. Senin iyiliğin için. Ah, cinsiyetinle ilgili konuyu kesin olarak kapatmamı sağlayacaksın. Peki, ne yapıyoruz?
Hayır, istemiyorum... Kiminle iletişim kuruyorsam, cinsiyetimden memnun.
Kim olduğun, erkek ya da kadın, umurumda değil.
Ancak soruyu bir kez ve tamamen kapatmak işe yaramayacak; er ya da geç yine de ona geri döneceksiniz. Bu en sevdiğiniz konulardan biri.
These users thanked the author Alice for the post:
Hayır, istemiyorum... Kiminle iletişim kuruyorsam, cinsiyetimden memnun. Kim olduğun, erkek ya da kadın, umurumda değil. Ancak soruyu bir kez ve tamamen kapatmak işe yaramayacak; er ya da geç yine de ona geri döneceksiniz. Bu en sevdiğiniz konulardan biri.
Alenka: ↑15 Jan 2024, 14:07
Не, не хочу...с кем я общаюсь - их моя половая принадлежность устраивает.
Кто ты, мужчина или женщина - мне все-равно.
А закрыть вопрос раз и навсегда - не получится, ты к нему все-равно рано или поздно вернешься. Это одна из любимых твоих тем.
)) Я то как раз женщина. Мои руки всегда со мной)))) и сделать фотку не проблема когда угодно, утром, в обед или вечером. На работе или в выходной.
Для фейка проблема.
Это не моя любимая тема. То, что вы мужики притворяетесь женщинами мне фиолетово. Меня вымораживает то, что вы лезете к настоящим женщинам со своим подозрениями.
Ты пишешь, что тех с кем ты общаешься устраивает, что ты мужчина под женским акком, но есть же еще мужчины гетеросексуалы, им не все равно.
Хотя ладно.
Ну мужчина ты и мужчина. Мне действительно фиолетово.
These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
[size=85][color=green]Отправлено спустя 11 минут 40 секунд:[/color][/size] [quote=Alenka post_id=320277 time=1705316873 user_id=19239] Не, не хочу...с кем я общаюсь - их моя половая принадлежность устраивает. Кто ты, мужчина или женщина - мне все-равно. А закрыть вопрос раз и навсегда - не получится, ты к нему все-равно рано или поздно вернешься. Это одна из любимых твоих тем. [/quote]
)) Я то как раз женщина. Мои руки всегда со мной)))) и сделать фотку не проблема когда угодно, утром, в обед или вечером. На работе или в выходной.
Для фейка проблема.
Это не [url=viewtopic.php?t=10405]моя любимая[/url] тема. То, что вы мужики притворяетесь женщинами мне фиолетово. Меня вымораживает то, что вы лезете к настоящим женщинам со своим подозрениями. Ты пишешь, что тех с кем ты общаешься устраивает, что ты мужчина под женским акком, но есть же еще мужчины гетеросексуалы, им не все равно. Хотя ладно. Ну мужчина ты и мужчина. Мне действительно фиолетово.
[ref=#bf0000]Strecoza[/ref], Bağla, ellerini uzat, Allah korusun avuç içinde görecekleri bir nasır olsun!!!!!! Bu işin peşini bırakmayalım!!! :lol: Yeterince saç, sanırım :dumayu: :-D
[quote=Strecoza post_id=320279 time=1705317614 user_id=15698] İletişim kurduğunuz kişilerin kadın hesabı altında erkek olduğunuzdan memnun olduklarını yazıyorsunuz [/quote] Yanlış yazdım.
[quote=Strecoza post_id=320279 time= 1705317614 user_id =15698] Ama heteroseksüel erkekler de var, onların umurunda. [/quote] O halde bırakın onlar endişelensin.
[quote=Alenka post_id=320294 time=1705319179 user_id=19239] [quote=Strecoza post_id=320279 time=1705317614 user_id= 15698] İletişim kurduğunuz kişilerin kadın hesabı altında erkek olduğunuzdan memnun olduklarını yazıyorsunuz [/quote] Yazdım yanlış .
[quote=Strecoza post_id =320279 time=1705317614 user_id=15698] Ama heteroseksüel erkekler de var, onların umurunda. [/quote] O halde bırakın onlar endişelensin. [/quote] ah!, Alyonushka ve Vanya!!! Yine mi içki içiyorsun, işyerinde arabaları mı boşaltıyorsun? :(
güçlü, erkek, mavi takımlarına katılmaya çalıştı)))))
cenneti bozmak için mi, yoksa ne?
))) Onlar benim üstümdeler gün bizimle dalga geçtiler ama biz iki gündür buradayız. Şimdi onlara ne olduğunu hayal edebiliyor musun? Muhtemelen kendileri hakkındaki gerçeği okuyup okudular ve bu çok tatsız
Gerçek onlar için üzücü çıktı ve hiçbir şey reddedilemez. Ne de Alena’nın planı. O ve Tanya’nın sahte olduğu söylenemez. Orada yarattıkları saçmalıklar değil. Ne orada benden şikayet eden Vasilich’in kötülüğü, ne de gücünden zevk alan ve burada düşük zeka gösteren Oksana’nın kötülüğü. Ne de kel bir taksi şoförünün aptallığı. Ne Ivan’ın aptallığı.
Vasilich, Ivan, Alena, Tanyushka, Oksanka ve kel taksi şoförü utanç içinde))))
Ve bu hepsi senin sayende)))) Teşekkür ederim))))
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
))) Onlar benim üstümdeler gün bizimle dalga geçtiler ama biz iki gündür buradayız. Şimdi onlara ne olduğunu hayal edebiliyor musun? Muhtemelen kendileri hakkındaki gerçeği okuyup okudular ve bu çok tatsız Gerçek onlar için üzücü çıktı ve hiçbir şey reddedilemez. Ne de Alena’nın planı. O ve Tanya’nın sahte olduğu söylenemez. Orada yarattıkları saçmalıklar değil. Ne orada benden şikayet eden Vasilich’in kötülüğü, ne de gücünden zevk alan ve burada düşük zeka gösteren Oksana’nın kötülüğü. Ne de kel bir taksi şoförünün aptallığı. Ne Ivan’ın aptallığı.
Vasilich, Ivan, Alena, Tanyushka, Oksanka ve kel taksi şoförü utanç içinde))))
[quote=Strecoza post_id=320313 time=1705321141 user_id=15698] Ve bunların hepsi senin sayende)))) Teşekkür ederim)))) [/quote] evet Tamam :thank_you: Biz kendimizden vazgeçmeyiz! :)
Siz nasılsınız?) İstatistikleri alıp kesiyorlar, bazı sonuçlara ulaşıyorlar ve bunları gerçekmiş gibi sunuyorlar)
Sakin olun, kimi istersem onu yasakladım ve kimi istersem onu yasaklamadım yapmamalı. Yoldaş Yusufçuk’un yasağını kaldırmayacağız, toplu olarak buna karar verdik)))
Erkeklerin bizimle kadın isimleri altında hiçbir ilgisi yoktur)
These users thanked the author Oksana for the post:
Siz nasılsınız?) İstatistikleri alıp kesiyorlar, bazı sonuçlara ulaşıyorlar ve bunları gerçekmiş gibi sunuyorlar) Sakin olun, kimi istersem onu yasakladım ve kimi istersem onu yasaklamadım yapmamalı. Yoldaş Yusufçuk’un yasağını kaldırmayacağız, toplu olarak buna karar verdik))) Erkeklerin bizimle kadın isimleri altında hiçbir ilgisi yoktur) *x)
Herkese selam! Görünüşe göre burada çok sayıda erojen insan var, yasaklanmış olanlar, oradan taşınanlar veya iki ülkede yaşayanlar da dahil. Buraya uğramanızı öneririm çünkü şunu kesin olarak...
Last post
Tania’yı Erogen’den tanıyorduk, daha önce hiçbir açıklama yapılmadan atılmıştım, sanki yöneticiye şaka yapıyormuşum gibi görünüyordu. Listelenen herkesle de iletişim kurdum, oradaki takma adı...
Sadece bir açıklama değil, insanların bilgi sahibi olması için. Bugün 4ALL forumunda Natali_Natali takma adı altında bir kullanıcı kayıtlı.
Bu kullanıcıyla hiçbir ilgim yok ve kullanıcının o forumda...
Last post
Iuppiter iratus ergo nefas
:)
(((veritatis oratio simplex est
7 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Öyleyim Yeteneğim , zekam vb. hakkında bana her türlü kötü şeyi yazdıkları bir günlük...