Aile doğacılığı! Ensestin ilk adımı mı?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 2 years
Re: Aile doğacılığı! Ensestin ilk adımı mı?
Dusia, kaç yaşında çıplak dolaşmaya başladın babanın önünde mi?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
küçük yaşlardan itibaren, belki 3-5 yaşlarından itibaren, benim ebeveynler çıplaklardı
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
- Registered for: 2 years 4 months
Kocam beni vahşi kumsallarla, çıplaklarla tanıştırdı, aile plajlarının en sakin olduğunu fark ettim... baba ve oğullara çıkmıyor, ne ebeveynlere, ne çocuklara, ne de kimse gözleriyle tarıyor... Kocam bunun çoğunlukla geziye gelen erkeklerde öne çıktığını söylüyor, çoğu mastürbasyon yapıyor
Çıplaklar olmadığımın hemen anlaşıldığını söylüyor çünkü gözlerim kısılıyor gerçek bir çıplakların yüz kat daha nadir baktığı yer...

-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
ve gözlerin nereye bakıyor?)Alinochka: ↑08 Jul 2023, 12:39 Kocam beni vahşi plajlarla, nudiklerle tanıştırdı, aile plajlarının en sakin olduğunu fark ettim... Baba ve oğullar dışarı çıkmıyor ve ne ebeveynler, ne çocuklar, ne de kimse gözleriyle tarıyor... Benim kocası, geziye gelen erkekler arasında göze çarptığını, çoğunun mastürbasyon yaptığını söylüyorÇıplaklar olmadığımın hemen anlaşıldığını söylüyor çünkü gözlerim kısılıyor gerçek bir çıplaklar yüz kat daha az görünürler...
![]()
![]()
![]()
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 346
- Registered for: 4 years 7 months
Böyle kıkırdamak normaldi))Alinochka: ↑08 Jul 2023, 12:39 Kocam beni vahşi plajlarla, nudiklerle tanıştırdı, aile plajlarının en sakin olduğunu fark ettim... Baba ve oğullar dışarı çıkmıyor ve ne ebeveynler, ne çocuklar, ne de kimse gözleriyle tarıyor... Benim kocası, geziye gelen erkekler arasında göze çarptığını, çoğunun mastürbasyon yaptığını söylüyorÇıplaklar olmadığımın hemen anlaşıldığını söylüyor çünkü gözlerim kısılıyor gerçek bir çıplaklar yüz kat daha az görünürler...
![]()
![]()
![]()

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
- Registered for: 2 years 4 months
*x) : ayy:Byutiful: ↑08 Jul 2023, 12:55ve gözlerin nereye bakıyor?)Alinochka: ↑08 Jul 2023, 12:39 Kocam beni vahşi plajlarla, nudiklerle tanıştırdı. Aile plajlarının, yani en sakinlerinin... baba ve oğullara pek dikkat çekmediğini ve ne ebeveynlerin, ne çocukların, ne de kimsenin onlarla tarama yaptığını fark ettim. gözler... Kocası, çoğunlukla gezilere gelen erkeklerle takıldığını söylüyor, çoğu da çapkınBenim öyle olmadığımı hemen anladığını söylüyor bir çıplaklar, çünkü gerçek bir çıplakların yüz kat daha az baktığı yerde gözlerim kısılıyor...
![]()
![]()
![]()

-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
- Registered for: 2 years 2 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
İnternet, aileleriyle birlikte dinlendikleri Ruslar da dahil olmak üzere çıplaklar tarafından yapılan filmlerle doludur. Yetişkinler, her yaştan gençler, kızlar ve erkekler var. Bu tür filmleri izlemeyi seviyorum, çok güzel vücutlar var, özellikle 14-16 yaş arası genç kızları izlemek çok güzel. Ve orada her yaştan çıplak kızlara bakmalarına rağmen erkeklerin ereksiyon olduğunu hiç görmedim. Bırakın genç olmayı, şimdi buna ereksiyon olmadan bakabileceğimi bile hayal edemiyorum. Çıplaklığa karşı sakin tavırlarının sebebinin birbirlerini çıplak görme alışkanlıkları olduğunu düşünüyorum. Bunda herhangi bir cinsel çağrışım görmüyorlar. Bu arada, aile çıplaklığı kanunen yasak değildir, aksi takdirde yetişkinler uygunsuz eylemlerden (cinsel organlarını reşit olmayan kişilere göstermekten) dolayı dava edilir.
Last edited by hassas on 29 Jul 2023, 18:07, edited 1 time in total.
- These users thanked the author hassas for the post (total 2):
- Arhivarius, sapık
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
Birçok aile tanıyorum aile boyunca çıplaklık uygulayan. Toplumun yarattığı sorunları yok ¯\_(ツ)_/¯hassas: ↑29 Jul 2023, 18:05 İnternet, Ruslar da dahil olmak üzere çıplakların aileleriyle birlikte dinlendikleri filmlerle dolu. Yetişkinler, her yaştan gençler, kızlar ve erkekler var. Bu tür filmleri izlemeyi seviyorum, çok güzel vücutlar var, özellikle 14-16 yaş arası genç kızları izlemek çok güzel. Ve orada her yaştan çıplak kızlara bakmalarına rağmen erkeklerin ereksiyon olduğunu hiç görmedim. Bırakın genç olmayı, şimdi buna ereksiyon olmadan bakabileceğimi bile hayal edemiyorum. Çıplaklığa karşı sakin tavırlarının sebebinin birbirlerini çıplak görme alışkanlıkları olduğunu düşünüyorum. Bunda herhangi bir cinsel çağrışım görmüyorlar. Bu arada, aile çıplaklığı kanunen yasak değildir, aksi takdirde yetişkinler ahlak dışı eylemlerden (cinsel organlarını reşit olmayanlara göstermekten) dolayı dava edilirdi.
- These users thanked the author Arhivarius for the post:
- hassas
-
- Penetrasyon
- Total posts: 211
- These users thanked the author sevgi dolu for the post (total 2):
- hassas, PavelNokia
-
- ön sevişme
Bana göre ensest ve diğer cinsel sapmalar, çıplaklık ve seksle ilgili pek çok yasağın olduğu bir toplumda daha sık yaşanıyor. Batı’da gelişmekte olan ülkelere kıyasla bu tür yasakların sayısı daha azdır. Bu nedenle cinsel suçlar çok daha az oluyor ve genellikle bu ülkelerdeki insanlar tarafından işleniyor. Rusya ne yazık ki üçüncü dünya ülkeleri seviyesine geriliyor; belki de yakında çıplaklar seviyesine ulaşacaklar

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Aslında çıplaklık ve ensest bambaşka şeyler! Ve bunların hiçbir şekilde birbiriyle bağlantılı olması gerekmez...
-
- ön sevişme
Bu konunun yazarı, çıplaklar plajındaki çıplak bir annenin genç oğlunda cinsel arzuyu kışkırtabileceği anlamına geliyordu ki bu prensipte oldukça mümkün. Yetişkin çıplaklar çıplaklıkta cinsel çağrışımlar görmezler; ergenlik çağındaki çocukları bunu farklı algılayabilir. Yani konu ilginç ve büyük olasılıkla burada net bir cevap yok.
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 9 months
Benim haçlarım var. Çocukluğundan beri annesiyle aynı yatakta uyuyordu. Onu kimseye yaklaştırmadı ve onu herkese öğreten ilk kadın oldu. Bir keresinde onunla birlikte üçümüz çıplak güneşlendik.
Oradayken sanki karısı ve annesi kucağında oturuyordu. Her ikisinin de göğüslerini okşadı ve meme uçlarına dokundu.
Oradayken sanki karısı ve annesi kucağında oturuyordu. Her ikisinin de göğüslerini okşadı ve meme uçlarına dokundu.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
Bence çocuklar doğa bilimci olarak, sürekli çıplaklıkla yetiştirilirse, o zaman ensest olmaz.
Fakat eğer ebeveynler tatillerini hep mayoyla yapıyorsa ve aniden çocukların önünde çıplak olmaya karar veriyorlarsa, o zaman bu durum böyledir. ensestin çok güçlü bir nedeni!
Fakat eğer ebeveynler tatillerini hep mayoyla yapıyorsa ve aniden çocukların önünde çıplak olmaya karar veriyorlarsa, o zaman bu durum böyledir. ensestin çok güçlü bir nedeni!
- These users thanked the author PavelNokia for the post:
- Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1765
- These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 6):
- mega saniye, PavelNokia, sapık, Sirius198, Fargal94, Sool40
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 1 year 4 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 1 year 4 months
Bence bir erkek çocuk annesini çıplak görmeye alışmışsa yaşın bir önemi yok
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post