Kendi oğlumla yaşadığım gerçek ensestin hikayesi.
-
Автор темыTatyana38
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Kendi oğlumla yaşadığım gerçek ensestin hikayesi.
Oğlumu 17 yaşında doğurdum. Şimdi ben 38 yaşındayım, o ise 21.
Bu iki ay önce oldu. Oğlum hayatında ilk kez bana arkadan dokunduğunda, boynumdan öptüğünde, elini uzatıp meme ucumu nazikçe sıktığında, elektrik çarpmış gibi hissettim... İlk başta öyle bir şey hissetmedim. ilk erkeğimin, diğer erkeklerin ve kocamın dokunuşu... Neydi bu? Kısa bir anlık coşku... Bunu yaparken hiçbir şey söylemedi, sonra hızla uzaklaştı. Ne düşüneceğimi bilmeden, tamamen şaşkın bir şekilde orada oturmaya devam ettim... Birkaç dakika daha meme uçlarımda bir karıncalanma hissettim. Oğlum çok nazik, şefkatli, sevgi dolu, babasının tam tersi. Kocamdan pek fazla sevgi ve ilgi göremiyorum, sanırım iş yerindeki bir çalışanla ilişkisi olduğu için. İşe sık sık "geç" kalıyordu ve bunun için bahaneleri çok komikti. Oğlumun yaptıklarından sonra aynı gün onunla konuşmaya karar verdim.
Odaya çekildik ve olayın onun yüzünden olduğunu söyleyerek olanları anlatmaya başladım. Bana şöyle cevap verdi: “Anne, ben zaten bir yetişkinim... Kadınlarım var. Bana öyle geliyor ki bana baktığında, bir kadının bir erkeği arzuladığında ona baktığı gibi bakıyorsun. Üstelik babam hakkında her şeyi biliyorum. Bunu uzun zamandır yaşıyor, sana hiçbir şey söylememek istedi. Ama gözlerinde her şeyi anladığını görüyorum.” Bunu dinlediğimde yüzüme renk geldi. Oğlum ellerini omuzlarıma koydu: “Anne, nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorum. Ve inanın ben de aynısını hissediyorum. Ben senin tarafındayım." Elleri... Yine aynı “elektrik boşalmasını” hissettim. Son derece hassas bir cildim ve artan dokunma hislerim var. Elini göğsünün üzerinde gezdirdi. Özellikle sütyensiz olduğum için kaka yoğunlaştı. Başım dönmeye başladı. Ev sessizdi. Yalnızdık. Kocam yine işe geç kaldı. Oğlum elimden tutup beni odasına götürdü. Orada son zamanlarda çok özlediğim susuz sevgi dolu öpücüklerle boynumu öpmeye başladı. Elbisemi kaldırdı, göğüslerimi ortaya çıkardı ve iki elini de göğsümün üzerine koydu. Titredim, daha doğrusu her yerim titremeye ve daha da şiddetli bir şekilde karıncalanmaya başladım. Ellerini karnının üzerinde gezdirip külotunun içinden kasıklarına doğru bastırdı. Zaman kavramını kaybettim ve ne olduğunu anlamadım. Ve o sırada külotumu çıkarıp içime girdi. Tek hatırladığım, bana girdiğinde titreyen vücudum, özellikle de bacaklarım. Nazikçe ve şefkatle kulağıma hoş sözler fısıldıyor, ne kadar zamandır bunun hayalini kuruyor, ne kadar harikayım vb. Kelimelerin anlamlarını pek dinlemiyorum. Benim için en önemli şey onun yumuşak, yatıştırıcı, sevgi dolu sesidir. Titreme ve karıncalanma o kadar yoğunlaşıyor ki... Orgazm yakınlarda bir yerlerde. O kadar yoğun bir şekilde geldi ki, acının ve zevkin eşiğindeydi. Boynumu öptü ve beni ne kadar sevdiğini, onun için ne kadar önemli olduğumu fısıldadı. Akşam hepimiz babamla akşam yemeğine oturuyoruz. Her şey her zamanki gibi. Baba yorgundur ve hemen yatağa gider. Oğlum ve ben yine yalnız kaldık. Bana dokunmasını istedim ama aynı zamanda tüm bunları tartışmamız gerektiğini düşünüyorum... Ama bunun hakkında konuşmaya başlar başlamaz sevgiyle cevap verdi: "Bütün bunları tartışmak güzel olurdu, ama daha fazlası" Şu anda seni öpmeyi dünyadaki her şeyden çok istiyorum." Onun şefkatli sözlerinden erimeye başladım ve cevap verdim: “Evet, bunu ben de gerçekten istiyorum ama burada… Şimdi yanlış olur. Ya baban dönerse... Dışarı çıksak iyi olur, orada konuşuruz.’’ Dışarı çıkıp evin yakınındaki bir banka oturdum. Karanlık. Oğlum dışarı çıktığında sanki iki genç yürüyor gibiydi. Bankta oturup beni öptü. Gözlerinin içine baktım ve "Bekle, bunun hakkında konuşmamız lazım" dedim. Oğlum beni nazikçe dudaklarımdan öptü ve sordu: "Neden?" Bakışlarımı kaçırdım ve aniden babamın ve insanların bunu öğreneceğini söylemeye başladım ama o sözümü kesti: “Kimseye söylemeyeceğiz. Bu bizim hayatımız. Başkaları bizi anlamayacak." Sonra ne kadar mantıklı bir oğlum olduğunu fark ettim. Tekrar gözlerinin içine baktım - ne kadar tatlı! Ve ona tekrar uzandı. Gençler gibi bankta öpüştük. Göğüslerimi okşadı ve parmağını vajinama soktu. Ve her yerim titreyerek tekrar geldim.
Cuma günüydü. Ve sonra hafta sonu geldi. Kocası evde kaldı. Ama daha önce hiç bu kadar acı çekmemiştim. Hatta ona işe gitmesini söylemek bile istedim. Kontrol edilemeyen bir uyarılma yaşadım, vajinamı yatak başlığına veya evdeki diğer nesnelere sürterek oğlumun bana girdiğini hayal ettim. Tek istediğim onunla yalnız kalmaktı.
Pazar akşamı kocam sonunda ailesinin yanına gitti. Oğlum hemen yanıma koştu, göğüslerimi okşamaya başladı ve elini külotuma soktu. Ama sonra aniden ön kapı tekrar açıldı. Hızla kendimizi toparladık. Bir şeyi unutup geri dönen kocasıydı. Kocam tekrar gittiğinde birkaç dakika sessizce oturduk. Oğluma hayranlıkla baktım, hemen külotumu çıkarıp beni yalamaya başlamasını öyle istedim ki, ben kanepeye oturayım, o da önümde diz çöksün. Külotumu çıkardım ve titreyen bacaklarımı davetkar bir şekilde iki yana açtım. Arzu beni olağanüstü bir güçle sarstı. Dudaklarıyla vajinama dokunup başını olabildiğince derine bastırdığında ele geçirildim. Oral seks sırasında hiç bu kadar aktif olmamıştım. Arzum ancak iki günde yoğunlaştı. Sonra arkamdan bana girdi ve ben daha önce seks sırasında hiç çığlık atmadığım gibi deli gibi çığlık attım. Birkaç gün daha geçti. Artık oğlumla kısa yakınlık anlarını kaçırmıyordum. Kimse bizi rahatsız etmesin diye bütün günü onunla yatakta geçirmek istedim. Bu yüzden bir otel kiralamayı önerdim. Eşime iki gün boyunca paketle gideceğimizi söyledik. Yataklarımızdan ayrılmadığımız büyülü iki gündü. Odada istediğinizi yapabileceğiniz kocaman bir yatak. Dizlerimin üzerinde durabilene kadar çok uzun süre seviştik. Ter döktük ama yine de doyamadık. Saçlarım karışık. Aynaya baktığımda kendimi tanıyamadım - oğluma olan tutkum beni o kadar dönüştürdü ki.
Farklı pozisyonlarda seks yaptık, kendini o kadar tutkuyla içime pompaladı ki gözlerim karardı ve gözlerim karardı. bacaklar titredi. Ve artık bilmiyordum, bende bu çılgın heyecanı uyandırmayacak bir şey var mıydı, anlayamıyordum... Oğlumun her yaptığı, her dokunuşu beni deli ediyordu. Yani anal kısmıma girdiğinde, elleri nazikçe klitorisimin üzerinde kayarken tekrar geldim... Sonunda yorgunluğa yenik düştük ve uykuya daldık.
Geri döndüğümüzde Yolculuktan sonra artık kocamla rol yapmak ve yaşamak istemediğimi fark ettim. Kısa süre sonra ona başka bir adama gideceğimi söyledim. Buna hiç tepki vermedi. Bir süre sonra oğlum bir arkadaşının yanına taşınmak istedi. Aslında o zamandan beri birlikte yaşıyoruz ve tutkuya kapılıyoruz. Sadece mutlu olmak istiyorum.
Bu iki ay önce oldu. Oğlum hayatında ilk kez bana arkadan dokunduğunda, boynumdan öptüğünde, elini uzatıp meme ucumu nazikçe sıktığında, elektrik çarpmış gibi hissettim... İlk başta öyle bir şey hissetmedim. ilk erkeğimin, diğer erkeklerin ve kocamın dokunuşu... Neydi bu? Kısa bir anlık coşku... Bunu yaparken hiçbir şey söylemedi, sonra hızla uzaklaştı. Ne düşüneceğimi bilmeden, tamamen şaşkın bir şekilde orada oturmaya devam ettim... Birkaç dakika daha meme uçlarımda bir karıncalanma hissettim. Oğlum çok nazik, şefkatli, sevgi dolu, babasının tam tersi. Kocamdan pek fazla sevgi ve ilgi göremiyorum, sanırım iş yerindeki bir çalışanla ilişkisi olduğu için. İşe sık sık "geç" kalıyordu ve bunun için bahaneleri çok komikti. Oğlumun yaptıklarından sonra aynı gün onunla konuşmaya karar verdim.
Odaya çekildik ve olayın onun yüzünden olduğunu söyleyerek olanları anlatmaya başladım. Bana şöyle cevap verdi: “Anne, ben zaten bir yetişkinim... Kadınlarım var. Bana öyle geliyor ki bana baktığında, bir kadının bir erkeği arzuladığında ona baktığı gibi bakıyorsun. Üstelik babam hakkında her şeyi biliyorum. Bunu uzun zamandır yaşıyor, sana hiçbir şey söylememek istedi. Ama gözlerinde her şeyi anladığını görüyorum.” Bunu dinlediğimde yüzüme renk geldi. Oğlum ellerini omuzlarıma koydu: “Anne, nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorum. Ve inanın ben de aynısını hissediyorum. Ben senin tarafındayım." Elleri... Yine aynı “elektrik boşalmasını” hissettim. Son derece hassas bir cildim ve artan dokunma hislerim var. Elini göğsünün üzerinde gezdirdi. Özellikle sütyensiz olduğum için kaka yoğunlaştı. Başım dönmeye başladı. Ev sessizdi. Yalnızdık. Kocam yine işe geç kaldı. Oğlum elimden tutup beni odasına götürdü. Orada son zamanlarda çok özlediğim susuz sevgi dolu öpücüklerle boynumu öpmeye başladı. Elbisemi kaldırdı, göğüslerimi ortaya çıkardı ve iki elini de göğsümün üzerine koydu. Titredim, daha doğrusu her yerim titremeye ve daha da şiddetli bir şekilde karıncalanmaya başladım. Ellerini karnının üzerinde gezdirip külotunun içinden kasıklarına doğru bastırdı. Zaman kavramını kaybettim ve ne olduğunu anlamadım. Ve o sırada külotumu çıkarıp içime girdi. Tek hatırladığım, bana girdiğinde titreyen vücudum, özellikle de bacaklarım. Nazikçe ve şefkatle kulağıma hoş sözler fısıldıyor, ne kadar zamandır bunun hayalini kuruyor, ne kadar harikayım vb. Kelimelerin anlamlarını pek dinlemiyorum. Benim için en önemli şey onun yumuşak, yatıştırıcı, sevgi dolu sesidir. Titreme ve karıncalanma o kadar yoğunlaşıyor ki... Orgazm yakınlarda bir yerlerde. O kadar yoğun bir şekilde geldi ki, acının ve zevkin eşiğindeydi. Boynumu öptü ve beni ne kadar sevdiğini, onun için ne kadar önemli olduğumu fısıldadı. Akşam hepimiz babamla akşam yemeğine oturuyoruz. Her şey her zamanki gibi. Baba yorgundur ve hemen yatağa gider. Oğlum ve ben yine yalnız kaldık. Bana dokunmasını istedim ama aynı zamanda tüm bunları tartışmamız gerektiğini düşünüyorum... Ama bunun hakkında konuşmaya başlar başlamaz sevgiyle cevap verdi: "Bütün bunları tartışmak güzel olurdu, ama daha fazlası" Şu anda seni öpmeyi dünyadaki her şeyden çok istiyorum." Onun şefkatli sözlerinden erimeye başladım ve cevap verdim: “Evet, bunu ben de gerçekten istiyorum ama burada… Şimdi yanlış olur. Ya baban dönerse... Dışarı çıksak iyi olur, orada konuşuruz.’’ Dışarı çıkıp evin yakınındaki bir banka oturdum. Karanlık. Oğlum dışarı çıktığında sanki iki genç yürüyor gibiydi. Bankta oturup beni öptü. Gözlerinin içine baktım ve "Bekle, bunun hakkında konuşmamız lazım" dedim. Oğlum beni nazikçe dudaklarımdan öptü ve sordu: "Neden?" Bakışlarımı kaçırdım ve aniden babamın ve insanların bunu öğreneceğini söylemeye başladım ama o sözümü kesti: “Kimseye söylemeyeceğiz. Bu bizim hayatımız. Başkaları bizi anlamayacak." Sonra ne kadar mantıklı bir oğlum olduğunu fark ettim. Tekrar gözlerinin içine baktım - ne kadar tatlı! Ve ona tekrar uzandı. Gençler gibi bankta öpüştük. Göğüslerimi okşadı ve parmağını vajinama soktu. Ve her yerim titreyerek tekrar geldim.
Cuma günüydü. Ve sonra hafta sonu geldi. Kocası evde kaldı. Ama daha önce hiç bu kadar acı çekmemiştim. Hatta ona işe gitmesini söylemek bile istedim. Kontrol edilemeyen bir uyarılma yaşadım, vajinamı yatak başlığına veya evdeki diğer nesnelere sürterek oğlumun bana girdiğini hayal ettim. Tek istediğim onunla yalnız kalmaktı.
Pazar akşamı kocam sonunda ailesinin yanına gitti. Oğlum hemen yanıma koştu, göğüslerimi okşamaya başladı ve elini külotuma soktu. Ama sonra aniden ön kapı tekrar açıldı. Hızla kendimizi toparladık. Bir şeyi unutup geri dönen kocasıydı. Kocam tekrar gittiğinde birkaç dakika sessizce oturduk. Oğluma hayranlıkla baktım, hemen külotumu çıkarıp beni yalamaya başlamasını öyle istedim ki, ben kanepeye oturayım, o da önümde diz çöksün. Külotumu çıkardım ve titreyen bacaklarımı davetkar bir şekilde iki yana açtım. Arzu beni olağanüstü bir güçle sarstı. Dudaklarıyla vajinama dokunup başını olabildiğince derine bastırdığında ele geçirildim. Oral seks sırasında hiç bu kadar aktif olmamıştım. Arzum ancak iki günde yoğunlaştı. Sonra arkamdan bana girdi ve ben daha önce seks sırasında hiç çığlık atmadığım gibi deli gibi çığlık attım. Birkaç gün daha geçti. Artık oğlumla kısa yakınlık anlarını kaçırmıyordum. Kimse bizi rahatsız etmesin diye bütün günü onunla yatakta geçirmek istedim. Bu yüzden bir otel kiralamayı önerdim. Eşime iki gün boyunca paketle gideceğimizi söyledik. Yataklarımızdan ayrılmadığımız büyülü iki gündü. Odada istediğinizi yapabileceğiniz kocaman bir yatak. Dizlerimin üzerinde durabilene kadar çok uzun süre seviştik. Ter döktük ama yine de doyamadık. Saçlarım karışık. Aynaya baktığımda kendimi tanıyamadım - oğluma olan tutkum beni o kadar dönüştürdü ki.
Farklı pozisyonlarda seks yaptık, kendini o kadar tutkuyla içime pompaladı ki gözlerim karardı ve gözlerim karardı. bacaklar titredi. Ve artık bilmiyordum, bende bu çılgın heyecanı uyandırmayacak bir şey var mıydı, anlayamıyordum... Oğlumun her yaptığı, her dokunuşu beni deli ediyordu. Yani anal kısmıma girdiğinde, elleri nazikçe klitorisimin üzerinde kayarken tekrar geldim... Sonunda yorgunluğa yenik düştük ve uykuya daldık.
Geri döndüğümüzde Yolculuktan sonra artık kocamla rol yapmak ve yaşamak istemediğimi fark ettim. Kısa süre sonra ona başka bir adama gideceğimi söyledim. Buna hiç tepki vermedi. Bir süre sonra oğlum bir arkadaşının yanına taşınmak istedi. Aslında o zamandan beri birlikte yaşıyoruz ve tutkuya kapılıyoruz. Sadece mutlu olmak istiyorum.
- These users thanked the author Tatyana38 for the post (total 11):
- vl123kl, Esnek, PavelNokia, Steff, Maksimum, Fargal94, Şalun70, Maxim......, Sibiryak89, Stas99rus, Polonya
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
Re: Oğlumla yaşadığım gerçek bir ensest hikayesi.
Harika bir hikaye ve en önemlisi hem oğul hem de anne bundan hoşlanıyor. Oğlunun yerinde olmayı çok isterdim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 10 months
Profilde cinsiyet neden erkek olarak belirtiliyor?Tatyana38: ↑27 Jul 2023, 14:22 17 yaşında bir erkek çocuk doğurdum. Şimdi ben 38 yaşındayım, o ise 21.
- These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 3):
- VoVa09, Stas99rus, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 3 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
Ne Yapıyorsun? ? Ne kadar akıllısın gerçekten beni şaşırttın.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 1 year 11 months
Harika bir hikaye. O yüzden mutlu olun, birbirinizi sevin ve kimseyi dinlemeyin.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 433
[/quote]
Profilde neden erkek cinsiyeti belirtiliyor?
[/quote]
Profile bakmanıza bile gerek yok. Kadınlar böyle konuşmaz ya da yazmaz. Ancak burada bu tür ayrıntılara girmeyen minnettar bir izleyici kitlesi var))
Profilde neden erkek cinsiyeti belirtiliyor?
[/quote]
Profile bakmanıza bile gerek yok. Kadınlar böyle konuşmaz ya da yazmaz. Ancak burada bu tür ayrıntılara girmeyen minnettar bir izleyici kitlesi var))
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: biseksüel
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
- Registered for: 2 years
Aslında evet. Burada pek çok "gerçek" hikaye var ve bunlar aslında ya yazarın fantezisi ya da en azından az çok gerçek, ayrıntılarla süslenmiş ve tamamlanmış bir hikaye.
Ve ben buna minnettar değilim. , çok sıkışıp kaldığımı düşündüm, birkaç şey denedim... yani, tüm bunları gerçekte yaşadığım için mutlu olmalıyım)
Ve ben buna minnettar değilim. , çok sıkışıp kaldığımı düşündüm, birkaç şey denedim... yani, tüm bunları gerçekte yaşadığım için mutlu olmalıyım)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 3 months
ne gerçekte var mıydı?Mancuso: ↑17 Aug 2023, 10:24 Aslında evet. Burada pek çok "gerçek" hikaye var ve bunlar aslında ya yazarın fantezisi ya da en azından az çok gerçek, ayrıntılarla süslenmiş ve tamamlanmış bir hikaye.
Ve ben buna minnettar değilim. , çok sıkışıp kaldığımı düşündüm, fazla denemedim....evet, gerçekte her şeye sahip olduğum için mutlu olmalıyım)
-
- Oral stimülasyon
Tolqala,
Pek çok şey , söylemen gerekiyor. Özellikle ben gençken.
[url=viewtopic.php?t=12126]denemeler yapın ve kolayca anlaşın. Ancak dürüst olmak gerekirse, şunu söylemeliyim ki, bir şeyi, bir tür fanteziyi ve bunun nasıl gerçekleştirileceğini tartıştığınızda, beklentiler ve gerçek duygular bazen devam etmek istemediğinizi fark ettiğiniz noktaya kadar büyük ölçüde farklılık gösterir.
Hem o hem de ben, aşağılama ve baskı unsurları içeren hafif BDSM tarzındaki oyunları gerçekten seviyorduk.
Pek çok şey , söylemen gerekiyor. Özellikle ben gençken.
[url=viewtopic.php?t=12126]denemeler yapın ve kolayca anlaşın. Ancak dürüst olmak gerekirse, şunu söylemeliyim ki, bir şeyi, bir tür fanteziyi ve bunun nasıl gerçekleştirileceğini tartıştığınızda, beklentiler ve gerçek duygular bazen devam etmek istemediğinizi fark ettiğiniz noktaya kadar büyük ölçüde farklılık gösterir.
Hem o hem de ben, aşağılama ve baskı unsurları içeren hafif BDSM tarzındaki oyunları gerçekten seviyorduk.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
istediğiniz gibi olur. Ama gerçek hayatta böyle sürprizler olabilir!..
Bu yüzden fanteziler her zaman vardır gerçeklikten daha parlak ve daha güzel. Fantezide her şey tam olarak sizinMancuso: ↑17 Aug 2023, 10:42 Tolqala,
Pek çok şeyin olduğunu söylemeliyim. Özellikle ben gençken.
istediğiniz gibi olur. Ama gerçek hayatta böyle sürprizler olabilir!..
-
- Oral stimülasyon
-
- Penetrasyon
- Total posts: 214
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: aseksüel
Sevgili, forumun konusu "Oğlumla yaşanan GERÇEK ensest hikayeleri". Ve senin kaleminden - bu FANTEZİ. Ve kurallara göre hikayenizin muhtemelen erotik bölümüne taşınması gerekiyor. fanteziler ve porno hikayeler.
- These users thanked the author Alex020362 for the post (total 3):
- Vadim77, Mart, Stas99rus
-
- Nirvana’dayım
Peki neden her zaman kurallara bağlı kalalım? Sıkıcı...

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 7 months
Acaba burada edebiyat türünün aynı yazarları var mı?
Aslında onlara soru şu...Böyle bir kurgu yazarken sizi ne motive ediyor, çünkü bu ilginç de olsa kısa bir soru değil. bazen aptalca, konu... pratikte İŞÇİ mi? Yalnızca yazım hatalarını düzenlemek ve düzeltmek çok zaman alır!
https://i.postimg.cc/Hxd5ss6H/67.jpg
Aslında onlara soru şu...Böyle bir kurgu yazarken sizi ne motive ediyor, çünkü bu ilginç de olsa kısa bir soru değil. bazen aptalca, konu... pratikte İŞÇİ mi? Yalnızca yazım hatalarını düzenlemek ve düzeltmek çok zaman alır!
https://i.postimg.cc/Hxd5ss6H/67.jpg
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219
- Registered for: 1 year 6 months
3 dakika 28 saniye sonra gönderildi: Doğru, hikayeyi okumayı hiç bitirmedim. Önemli değil, az önce sorunuzu yanıtladım: İnsanlar neden yazıyor?
Bence bu ilk hisleri yeniden yaşamak gibi... ilk öpücük gibi, ilk öpücük gibi ilk seks, ilk mastürbasyon. Ve ilk ensest)
3 dakika 28 saniye sonra gönderildi: Doğru, hikayeyi okumayı hiç bitirmedim. Önemli değil, az önce sorunuzu yanıtladım: İnsanlar neden yazıyor?
- These users thanked the author Biyel kolu for the post:
- Mart
-
- Penetrasyon
- Total posts: 203
Bu bir kontrol atışı gibi. İlk başta bu muhteşem fanteziye hayran olmak ve bunu gerçek bir hikaye olarak kabul etmek mümkün olsaydı, o zaman bu noktada herhangi bir yetişkin "Buna inanmıyorum" diyecektir.
Forumda kadın bedeninin rehavetinin yönlerini aktif olarak açıklayan bir yazar var. Bu arada, gerçekten iyi bir yazar (veya feministlerin artık moda dediği şekliyle yazar). Korku, tasavvuf ve manyaklar hakkında hikayeler yazıyor. Genellikle bir erkek takma adı altında veya iddiaya göre kendi erkek kardeşiyle işbirliği içinde. Kitaplara eklenemeyen seçilmiş parçalar burada yayınlanmaktadır. Sohbet - viewtopic.php? p=320292#p320292Tapkin: ↑04 Sep 2023, 19:06 Edebiyatın yazarlarının aynı olup olmadığını merak ediyorum tür burada mı?
Aslında soru özellikle onlara yönelik..Böyle bir kurgu yazarken sizi motive eden şey nedir, çünkü bu ilginç, bazen aptalca da olsa bir konu hakkında kısa bir soru değil... pratikte ÇALIŞMA mı? Sadece yazım hatalarını düzenlemek ve düzeltmek çok zaman alıyor!
- These users thanked the author Cyrus Tabor for the post:
- Stas99rus
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 8 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
Yani hiç hayal kırıklığı yaşamadım.
Hayatımda hiçbir zaman ne OLACAĞINI hayal etmedim. Eğer bir şey beni heyecanlandırdıysa, o sadece zaten OLmuş olan veya şu anda var olan bir şeyle ilgiliydi.
Yani hiç hayal kırıklığı yaşamadım.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 10 months
Markus Darkewitz’in aslında bir kadın olduğunu ve ortak yazarın erkek olmadığını mı söylüyorsunuz? Horror.ru forumunu ziyaret ettim ve bunu ağız köpüğüyle de kanıtladılar.Cyrus Tabor: ↑17 Jan 2024, 18:27 Forumda kadın bedeninin rehavetinin yönlerini aktif olarak açıklayan bir yazar var. Bu arada, gerçekten iyi bir yazar (veya feministlerin artık moda dediği şekliyle yazar). Korku, tasavvuf ve manyaklar hakkında hikayeler yazıyor. Genellikle bir erkek takma adı altında veya iddiaya göre kendi erkek kardeşiyle işbirliği içinde. Kitaplara eklenemeyen seçilmiş parçalar burada yayınlanmaktadır. Sohbet - viewtopic.php?p=320292#p320292
-
- Penetrasyon
Edebiyat çevrelerinde böyle bir görüş var. Splatterpunk ve vücut korkularının, eğlenceli içecekleri seven, şiddete eğilimli ve genellikle tam bir sapık olan adamlar tarafından yazıldığına inanılıyor. Ama bu akıllı bir bayana yakışmıyor.
-
- Nirvana’dayım
Hmm, ve artık neredeyse tüm üyelerimiz "tamamen sapıklar". Yani onların canı cehenneme...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
Belki de artık bu saçmalığı yaymayı bırakın?Cyrus Tabor: ↑20 Jan 2024, 15:59Edebiyat çevrelerinde böyle bir görüş var. Splatterpunk ve vücut korkularının, eğlenceli içecekleri seven, şiddete eğilimli ve genellikle tam bir sapık olan adamlar tarafından yazıldığına inanılıyor. Ama bu akıllı bir bayana yakışmıyor.
Evet, evet, modern Rusya’da artık "aydınlar", "demokrasi" kelimeleri var Bazı insanlar arasında "eğitim" ve "hoşgörü" lanetle eş tutuluyor. Umarım sonuçta alaycılıktır?
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 3):
- olur, Cyrus Tabor, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
Ve demokrasi sahte. Çünkü bu, demoların gücü anlamına geliyor. Yani halkın tamamı değil, özel ve izole edilmiş bir kısmı.
Hoşgörü hak ettiğini bulur. Çünkü toplum kavramı alabildiğine kirli.Sevgiye Dokun: ↑21 Jan 2024, 18:11 Evet, evet, modern Rusya’da artık bazı katmanlar arasında "aydınlar", "demokrasi", "eğitim", "hoşgörü" kelimeleri şuna eşitleniyor: lanetler n
Ve demokrasi sahte. Çünkü bu, demoların gücü anlamına geliyor. Yani halkın tamamı değil, özel ve izole edilmiş bir kısmı.
-
- Penetrasyon
Ve ayrıca "özgürlük" ve "barış" kelimeleri.Sevgiye Dokun: ↑21 Jan 2024, 18:11 Evet, evet, modern Rusya’da "aydınlar", "demokrasi", "eğitim", "hoşgörü" kelimeleri artık bazı insanlar arasında lanetle eş tutuluyor
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 1 year 5 months
11 dakika 42 saniye sonra gönderildi: n
Burada başka bir mastürbasyoncunun, zengin, başarısız fantezisi olan bir hayalperestin olduğu açık değil mi? fantezilerini yazıyor..
11 dakika 42 saniye sonra gönderildi: n
Cevabınıza çok sevindim ve orada da çok mutluyum Bu sitede hala fantazi mastürbasyoncuları gerçek hayattan ayıran insanlar var..
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
Yani şunu söyledi, şunu söyledi...harika, harika, harika...
Balabolka. Ve karmaşık biri.
Yani şunu söyledi, şunu söyledi...harika, harika, harika...

-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 1 year 5 months
nProfil erkek cinsiyetini gösteriyor ve bu hikayenin, benzer türdeki her türlü hikayeyi okuyan ve ergenlik çağında kendine ait bir şeyler bulmaya karar veren genç bir hayalperest wanker tarafından yazıldığı açık.vikylechka75: ↑15 Aug 2023, 00:12Profilde cinsiyet neden erkek olarak listeleniyor?17 yaşında bir erkek çocuk doğurdum. Şimdi ben 38 yaşındayım, o ise 21.
Odaya çekildik ve olayın onun yüzünden olduğunu söyleyerek olanları anlatmaya başladım. Bana şöyle cevap verdi: “Anne, ben zaten bir yetişkinim... Kadınlarım var. Bana öyle geliyor ki bana baktığında, bir kadının bir erkeği arzuladığında ona baktığı gibi bakıyorsun. Üstelik babam hakkında her şeyi biliyorum. Bunu uzun zamandır yaşıyor, sana hiçbir şey söylememek istedi. Ama gözlerinde her şeyi anladığını görüyorum.” Bunu dinlediğimde yüzüme renk geldi. Oğlum ellerini omuzlarıma koydu: “Anne, nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorum. Ve inanın ben de aynısını hissediyorum. Ben senin tarafındayım." Elleri... Yine aynı “elektrik boşalmasını” hissettim. Son derece hassas bir cildim ve artan dokunma hislerim var. Elini göğsünün üzerinde gezdirdi. Özellikle sütyensiz olduğum için kaka yoğunlaştı. Başımın döndüğünü hissetmeye başladım. Ev sessizdi. Yalnızdık. Kocam yine işe geç kaldı. Oğlum elimden tutup beni odasına götürdü. Orada son zamanlarda çok özlediğim susuz sevgi dolu öpücüklerle boynumu öpmeye başladı. Elbisemi kaldırdı, göğüslerimi ortaya çıkardı ve iki elini de göğsümün üzerine koydu. Titredim, daha doğrusu her yerim titremeye ve daha da şiddetli bir şekilde karıncalanmaya başladım. Ellerini karnının üzerinde gezdirip külotunun içinden kasıklarına doğru bastırdı. Zaman kavramını kaybettim ve ne olduğunu anlamadım. Ve o sırada külotumu çıkarıp içime girdi. Tek hatırladığım, bana girdiğinde titreyen vücudum, özellikle de bacaklarım. Nazikçe ve şefkatle kulağıma hoş sözler fısıldıyor, ne zamandır bunun hayalini kuruyor, ne kadar harikayım vb. Kelimelerin anlamlarını pek dinlemiyorum. Benim için en önemli şey onun yumuşak, yatıştırıcı, sevgi dolu sesidir. Titreme ve karıncalanma o kadar yoğunlaşıyor ki... Orgazm yakınlarda bir yerlerde. O kadar yoğun bir şekilde geldi ki, acının ve zevkin eşiğindeydi. Boynumu öptü ve beni ne kadar sevdiğini, onun için ne kadar önemli olduğumu fısıldadı. Akşam hepimiz babamla akşam yemeğine oturuyoruz. Her şey her zamanki gibi. Baba yorgundur ve hemen yatağa gider. Oğlum ve ben yine yalnız kaldık. Bana dokunmasını istedim ama aynı zamanda tüm bunları tartışmamız gerektiğini düşünüyorum... Ama bunun hakkında konuşmaya başlar başlamaz sevgiyle cevap verdi: "Bütün bunları tartışmak güzel olurdu, ama daha fazlası" Şu anda seni öpmeyi dünyadaki her şeyden çok istiyorum." Onun şefkatli sözlerinden erimeye başladım ve cevap verdim: “Evet, bunu ben de gerçekten istiyorum ama burada… Şimdi yanlış olur. Ya baban dönerse... Dışarı çıksak iyi olur, orada konuşalım.’’ Dışarı çıkıp evin yakınındaki bir banka oturdum. Karanlık. Oğlum dışarı çıktığında sanki iki genç yürüyor gibiydi. Bankta oturup beni öptü. Gözlerinin içine baktım ve "Bekle, bunun hakkında konuşmamız lazım" dedim. Oğlum beni nazikçe dudaklarımdan öptü ve sordu: "Neden?" Bakışlarımı kaçırdım ve aniden babamın ve insanların bunu öğreneceğini söylemeye başladım ama o sözümü kesti: “Kimseye söylemeyeceğiz. Bu bizim hayatımız. Başkaları bizi anlamayacak." Sonra ne kadar mantıklı bir oğlum olduğunu fark ettim. Tekrar gözlerinin içine baktım - ne kadar tatlı! Ve ona tekrar uzandı. Gençler gibi bankta öpüştük. Göğüslerimi okşadı ve parmağını vajinama soktu. Ve her yerim titreyerek tekrar geldim.
Pazar akşamı kocam sonunda ailesinin yanına gitti. Oğlum hemen yanıma koştu, göğüslerimi okşamaya başladı ve elini külotuma soktu. Ama sonra aniden ön kapı tekrar açıldı. Hızla kendimizi toparladık. Bir şeyi unutup geri dönen kocasıydı. Kocam tekrar gittiğinde birkaç dakika sessizce oturduk. Oğluma hayranlıkla baktım, hemen külotumu çıkarıp beni yalamaya başlamasını öyle istedim ki, ben kanepeye oturayım, o da önümde diz çöksün. Külotumu çıkardım ve titreyen bacaklarımı davetkar bir şekilde iki yana açtım. Arzu beni olağanüstü bir güçle sarstı. Dudaklarıyla vajinama dokunup başını olabildiğince derine bastırdığında ele geçirildim. Oral seks sırasında hiç bu kadar aktif olmamıştım. Arzum ancak iki günde yoğunlaştı. Sonra arkamdan içeri girdi ve ben daha önce seks sırasında hiç çığlık atmadığım gibi deli gibi çığlık attım. Birkaç gün daha geçti. Artık oğlumla kısa süreli yakınlaşma anlarını kaçırmıyordum. Kimse bizi rahatsız etmesin diye bütün günü onunla yatakta geçirmek istedim. Bu yüzden bir otel kiralamayı önerdim. Eşime iki gün boyunca paketle gideceğimizi söyledik. Yataklarımızdan ayrılmadığımız büyülü iki gündü. Odada istediğinizi yapabileceğiniz kocaman bir yatak. Dizlerimin üzerinde durabilene kadar çok uzun süre seviştik. Ter döktük ama yine de doyamadık. Saçlarım karışık. Aynaya baktığımda kendimi tanıyamadım - oğluma olan tutkum beni o kadar dönüştürdü ki.
Farklı pozisyonlarda seks yaptık, o kadar tutkuyla içime pompaladı ki gözlerim karardı ve bacaklarım karardı titredi. Ve artık bilmiyordum, bende bu çılgın heyecanı uyandırmayacak bir şey var mıydı, anlayamıyordum... Oğlumun her yaptığı, her dokunuşu beni deli ediyordu. Yani anal kısmıma girdiğinde, elleri nazikçe klitorisimin üzerinde kayarken tekrar geldim... Sonunda yorgunluğa yenik düştük ve uykuya daldık.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 1 year 1 month
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies