[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 21 of 77 bytes İlk seks - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Bir şekilde bir kadınla tanıştım. Benden ağzına boşalmamı istedi. Ama reddettim. Onu özlediğimi ve amına girmek istediğimi söyledi. Amcığının çok geniş olduğunu söyledi. Uzun zamandır bir kadınla birlikte olmadığım için gerçekten hoşuma gitti. Ne kadar da güzeldi
[size=85][color=green]6 dakika 1 saniye sonra gönderildi:[/color][/size]
Harikaydı geniş amcığa boşalma
[size=85][color=green]1 saat 42 dakika 28 saniye sonra gönderildi:[/color][/size]
Sonra o zayıftı. Amcık çok dar.
Bir şekilde bir kadınla tanıştım. Benden ağzına boşalmamı istedi. Ama reddettim. Onu özlediğimi ve amına girmek istediğimi söyledi. Amcığının çok geniş olduğunu söyledi. Uzun zamandır bir kadınla birlikte olmadığım için gerçekten hoşuma gitti. Ne kadar da güzeldi
[size=85][color=green]6 dakika 1 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Harikaydı geniş amcığa boşalma
[size=85][color=green]1 saat 42 dakika 28 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Sonra o zayıftı. Amcık çok dar.
leanidb: ↑31 Dec 2023, 00:20
6 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Geniş bir vajinaya boşalmak harikaydı
1 saat 42 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
O zamanlar zayıftım. Yazı çok dar.
"Tanrı"dan bir yazar, daha çok yaz, tercihen çok ve sık!)))
[quote=leanidb post_id=312652 time=1703971210 user_id=22560] Bir şekilde bir kadınla tanıştım. Benden ağzına boşalmamı istedi. Ama reddettim. Onu özlediğimi ve amına girmek istediğimi söyledi. Amcığının çok geniş olduğunu söyledi. Uzun zamandır bir kadınla birlikte olmadığım için gerçekten hoşuma gitti. Ne kadar da güzeldi
[size=85][color=green]6 dakika 1 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] Geniş bir vajinaya boşalmak harikaydı
[size=85][color=green]1 saat 42 dakika 28 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] O zamanlar zayıftım. Yazı çok dar. [/quote]
"Tanrı"dan bir yazar, daha çok yaz, tercihen çok ve sık!))) :cat1:
O gün öğle yemeğine kadar uyudum. Babam bir günlüğüne iş gezisine çıktı, annem işe gitti ve o gün ben kendi başıma bırakıldım. Yaz, tatiller. İstediğinizi yapın, istemiyorsanız hiçbir şey yapmayın....
Last post
Konu şuydu ve Dragonfly’ın ilginç hikayesini bozmaya gerek yoktu.... şimdi bunu nasıl yapıyorsunuz
yanınıza taşınıyor Hanımefendi? ?? :göz kırp:
Benim bu konuda hiçbir deneyimim yok, eşim sadık ama ben de bunu gerçekten deneyimlemek ve hissetmek isterim. Sevgilinizi bir başkasıyla görmenin, onun inlemelerini duymanın, ya da bir başkasıyla...
Last post
Benim deneyimim buna uyuyor mu ama yine de
Bir kız arkadaşım vardı ve onun da bizi her yerde takip eden bir arkadaşı vardı.
Hiç fırsat olmaması beni çileden çıkardı. onunla yalnız kalıp seks yapmak....
Her insan cinsel yolculuğuna farklı bir zamanda başlar. İlk seks yaşı sizin için önemli mi yoksa koşullara mı bağlı?
İlk seks yaşının seks hayatınızı etkilediğini düşünüyor musunuz?
Last post
13 yaşındayken ilk seks gerçekleşti kız kardeşimin arkadaşı ve aynı zamanda komşumuzla
İlk seferim :)
Güzel bir gündü
Yetişkinliğe adım atma deneyimimin ilk günü.
Parlak, sıcak bir gündü. Güneş eskisi kadar parlamıyordu. Artık o kadar ısınmadı ve iyi bir ruh hali verdi. Yüzüme soğuk...
Hadi forumu yeni bir konu ile sulandıralım))
ICQ günlerinde, ICQ numarasını rastgele çevirerek tanıştığımızda ve sonunda bir kız ya da erkekle karşılaştığımızda, tesadüfen bir kız bana vurdu....