Bir kızın bir erkeğin penisini elle okşaması veya sevişmesi norm mu yoksa sapıklık mı?
-
Автор темыAşk
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 1 year 5 months
Bir kızın bir erkeğin penisini elle okşaması veya sevişmesi norm mu yoksa sapıklık mı?
Bir erkeğin penisini bir kadının elleriyle elle okşamak sapıklık sayılır mı? İlgileniyorum. Bir kızın penisimi elleriyle okşaması hoşuma gidiyor. Bu manuel okşamalardır. Çiftler arasında bu ne kadar yaygın ve uygulanıyor? Kadınlar bana bir erkeği elle okşamanın sapkınlık olduğunu söylüyorlar. Ve bu 21. yüzyıl! Bu yüzden soruyorum. Kadınlar konusunda çok şanssızım. Bu yazının çılgınca olduğunu düşünmeyin. Bana yalan söylemenin ne anlamı var? Kendi adıma, yakınlık konusunda hem tıbbi hem de sıradan cinsel kaynakları incelediğimi eklemek istedim. Hiçbir yerde bunun düzensizlik ve sapkınlığa işaret ettiği yazılmıyor. Ama tıp ilaçtır ve kadınlar bana bunun kendilerini tiksindirdiğini mi söylüyor? Başım belaya mı girecek, yoksa bu gerçekten sapkın bir uygulama mı?
Daha fazla. Elbette bu arzunun karşılığında kız arkadaşımın tüm isteklerini karşılamaya hazırım. Bencil değilim, bu sadece benim için. Ne sorarsa sorsun.
Ve en uç nokta. Bu arzu benim asıl arzum değil. Sadece vazgeçmek istemiyorum. Ancak bir ek olarak asıl mesele bu değil. Bu yüzden neler olduğunu anlamıyorum.
Daha fazla. Elbette bu arzunun karşılığında kız arkadaşımın tüm isteklerini karşılamaya hazırım. Bencil değilim, bu sadece benim için. Ne sorarsa sorsun.
Ve en uç nokta. Bu arzu benim asıl arzum değil. Sadece vazgeçmek istemiyorum. Ancak bir ek olarak asıl mesele bu değil. Bu yüzden neler olduğunu anlamıyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 207
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bir kızın bir erkeğin penisini elle okşaması veya sevişmesi norm mu yoksa sapkınlık mı?
Yani, başka bir deyişle seni ellerimle mi sallayacağım? Bana göre bu bir partnerin en zararsız isteğidir. Kadınların ellerine karşı bir fetişin var :) Şahsen ben bunda itici bir şey görmüyorum. Peki tanıştığınız partnerler sadece ışıklar kapalıyken misyoner pozisyonunda seksi mi tercih ediyor?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 7 months
Re: Bir kızın bir erkeğin penisini elle okşaması veya sevişmesi norm mu yoksa sapkınlık mı?
nerede bu kadınlar!!! onları burada açıklayalım! :deli:
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
Baba! Bir Püriten manastırına kur yapmanın imkânı yok!?)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
- Registered for: 1 year 10 months
Tanrım, böyle kadınları nerede buluyorsun? :soru:
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 2 years 9 months
Muhtemelen kızlar bakirelerle karşılaşmışlardır ya da bilmiyorum, bir seçenek olarak, onlara hoş gelmiyorsunuz ve sizden uzaklaşmak için biraz yalan söylüyorlar, elle okşamaların onlar için kabul edilemez olduğu konusunda
-
- Sürtünmeler
Gerçekten tuhaf)
Tüm arkadaşlarım için okşama ve mastürbasyon prosedürü zaten varsayılandı.
Ve karınız bu konuda o kadar deli oluyor ki soyunmanıza bile gerek kalmıyor, ama onu elinizle okşadığınızda ayakta duruyor)
Tüm arkadaşlarım için okşama ve mastürbasyon prosedürü zaten varsayılandı.
Ve karınız bu konuda o kadar deli oluyor ki soyunmanıza bile gerek kalmıyor, ama onu elinizle okşadığınızda ayakta duruyor)
-
Автор темыAşk
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
Ayrıca ne tür tuhaf kızlarla karşılaştığımızı da anlamıyorum.
- These users thanked the author Aşk for the post:
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
İlginç! Kulplar sapkınlıktır, peki ya ağız?
-
- Sürtünmeler
Ağızlarıyla yemek yerler ve konuşurlar)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 1 month
Yemek konusunda anlaşılabilir bir durum. Ancak ağzınızla konuşmak bazıları için kontrendikedir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 1 year 3 months
Peki bir yetişkin ile reşit olmayan bir çocuk arasındaki sevişme de dikkate alınırsa?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Aldatmayı bile düşünmüyorum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 42 Replies
- 758 Views
-
Last post by Ksenofon
-