Bir kızın bir erkeğin penisini elle okşaması veya sevişmesi norm mu yoksa sapıklık mı?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Aşk
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 1 year 5 months
 Bir kızın bir erkeğin penisini elle okşaması veya sevişmesi norm mu yoksa sapıklık mı?

Unread post by Aşk »

Bir erkeğin penisini bir kadının elleriyle elle okşamak sapıklık sayılır mı? İlgileniyorum. Bir kızın penisimi elleriyle okşaması hoşuma gidiyor. Bu manuel okşamalardır. Çiftler arasında bu ne kadar yaygın ve uygulanıyor? Kadınlar bana bir erkeği elle okşamanın sapkınlık olduğunu söylüyorlar. Ve bu 21. yüzyıl! Bu yüzden soruyorum. Kadınlar konusunda çok şanssızım. Bu yazının çılgınca olduğunu düşünmeyin. Bana yalan söylemenin ne anlamı var? Kendi adıma, yakınlık konusunda hem tıbbi hem de sıradan cinsel kaynakları incelediğimi eklemek istedim. Hiçbir yerde bunun düzensizlik ve sapkınlığa işaret ettiği yazılmıyor. Ama tıp ilaçtır ve kadınlar bana bunun kendilerini tiksindirdiğini mi söylüyor? Başım belaya mı girecek, yoksa bu gerçekten sapkın bir uygulama mı?
Daha fazla. Elbette bu arzunun karşılığında kız arkadaşımın tüm isteklerini karşılamaya hazırım. Bencil değilim, bu sadece benim için. Ne sorarsa sorsun.
Ve en uç nokta. Bu arzu benim asıl arzum değil. Sadece vazgeçmek istemiyorum. Ancak bir ek olarak asıl mesele bu değil. Bu yüzden neler olduğunu anlamıyorum.
Natalie
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 207
Orientation: heteroseksüel
 Re: Bir kızın bir erkeğin penisini elle okşaması veya sevişmesi norm mu yoksa sapkınlık mı?

Unread post by Natalie »

Yani, başka bir deyişle seni ellerimle mi sallayacağım? Bana göre bu bir partnerin en zararsız isteğidir. Kadınların ellerine karşı bir fetişin var :) Şahsen ben bunda itici bir şey görmüyorum. Peki tanıştığınız partnerler sadece ışıklar kapalıyken misyoner pozisyonunda seksi mi tercih ediyor?
These users thanked the author Natalie for the post (total 2):
Yağmurcu, Fargal94
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 7 months
 Re: Bir kızın bir erkeğin penisini elle okşaması veya sevişmesi norm mu yoksa sapkınlık mı?

Unread post by Eustace »

Miloman: 23 Dec 2023, 02:38 Kadınlar bana bir erkeği elle okşamanın sapıklık olduğunu söylüyor.
nerede bu kadınlar!!! onları burada açıklayalım! :deli:
These users thanked the author Eustace for the post:
Fargal94
Kalyaev
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 355

Unread post by Kalyaev »

Baba! Bir Püriten manastırına kur yapmanın imkânı yok!?)
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 288
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Aşka Dokunmak »

Miloman: 23 Dec 2023, 02:38 Kadınlar bana bir erkeği elle okşamanın sapıklık olduğunu söylüyor.
Tanrım, böyle kadınları nerede buluyorsun? :soru:
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by romantizm kitabı »

Muhtemelen kızlar bakirelerle karşılaşmışlardır ya da bilmiyorum, bir seçenek olarak, onlara hoş gelmiyorsunuz ve sizden uzaklaşmak için biraz yalan söylüyorlar, elle okşamaların onlar için kabul edilemez olduğu konusunda
Kalyaev
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Kalyaev »

Gerçekten tuhaf)
Tüm arkadaşlarım için okşama ve mastürbasyon prosedürü zaten varsayılandı.
Ve karınız bu konuda o kadar deli oluyor ki soyunmanıza bile gerek kalmıyor, ama onu elinizle okşadığınızda ayakta duruyor)
Автор темы
Aşk
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5

Unread post by Aşk »

Ayrıca ne tür tuhaf kızlarla karşılaştığımızı da anlamıyorum.
These users thanked the author Aşk for the post:
seksforumu_
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ksenofon »

İlginç! Kulplar sapkınlıktır, peki ya ağız?
Kalyaev
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Kalyaev »

Ksenofont: 23 Dec 2023, 21:12 İlginç! Eller sapıklıktır ama ağızları mı?
Ağızlarıyla yemek yerler ve konuşurlar)
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Ksenofon »

Kalyaev: 23 Dec 2023, 21:39
Ksenofont: 23 Dec 2023, 21:12 İlginç! Eller sapıklıktır, ama ağızlarıyla mı?
Ağızlarıyla da yemek yerler ve konuşurlar)
Yemek konusunda anlaşılabilir bir durum. Ancak ağzınızla konuşmak bazıları için kontrendikedir.
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Fargal94
sağırlığın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by sağırlığın »

Peki bir yetişkin ile reşit olmayan bir çocuk arasındaki sevişme de dikkate alınırsa?
homa515
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 396
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by homa515 »

Aldatmayı bile düşünmüyorum
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”