Gizli fantezilerim ve arzularım
-
- Orgazm!
- Total posts: 565
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Gizli fantezilerim ve arzularım
Natali_Natali, hatta eğer öyleyse eşimle’yi deneyeceğim Artık senin için bir at olsaydı bir an bile başarı olurdu. Durumu ele alalım: Artık yalnızsın, ailen yok, kimse yok! Yoksa senden o kadar etkilenmediği için hâlâ bir erkeği mi istersin? Hadi bakalım kıskançlık ve gençlik hakkında nasıl yazıyorsunuz?
-
Автор темыChristmas_Christmas
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Orientation: biseksüel
Den725,
Yapmadım Dürüst olmak gerekirse soruyu anlayın. Kiminle denedin? Bir kadınla mı, yoksa birinin karısıyla mı?..
Gerçi hayır, denemedim. Kadın erkek değildir. Bu adam, beni ne kadar küçük düşürürse aşağılasın, ne kadar "oynarsak oynayalım", sonunda benden tek bir şeye ihtiyacı olacak - seks ve her şey seksle bitecek))
Ve bir kadın bunu yapmayabilir beni istiyor.. kahretsin.. kelimenin tam anlamıyla beni sikmek istemiyor.. İstese de... ama.. beni tamamen farklı bir şekilde küçük düşürecek))) "bir yetişkin gibi"... Sadece "aksiyonun kendisini" kastetmiyorum, peki, bunu "oyun" sırasında nasıl yapacak... ve genel olarak.. hatta sıradan iletişimde "gündelik" diyelim. ne kadar alçak ve kirli olabileceğini hayal bile edemiyorum, t.s. cinsel doping olmayacak ve ben "kafam iyi" olmayacağım. Onun açısından basit bir kıskançlık olabilir ve belki sıradan bir kıskançlık... ve kahretsin, çok daha fazlası... Lanet olsun, kendimi kaptırdım, buna kimin ihtiyacı var? neyse... Kısacası bu tür ilişkilerden bahsedecek olursak benim için asıl önemli olan bir kadına duygusal bağ kurmaktır. Onu sadece dışsal olarak değil, insan olarak da sevmeliyim... Peki, başlamadan önce beni sadece bir sürtük olarak değil, bir "kişilik" olarak görmesini isterim... Bu, eğer birinden bahsediyorsak uzun vadeli bir ilişki ..
Ve eğer "bir kerelik"ten bahsedersek... o zaman kahretsin... insanlar... Ben para için bir şeyler yapabilirim, öyle şeyler değil))) Yani parayla ilgili bir alaycılıktı.. Şaka yapıyordum..
genel olarak böyle bir şey
14 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
qwerty13 ,
Ve bana yöneltilen müstehcen sözlerin ve hakaretlerin beni heyecanlandırıp heyecanlandırmadığına gelince... Sonra seks zamanı geldiğinde beni heyecanlandırıyorlar, hatta çok çok öyle. Ben kendim sizden beni aramanızı ve bana en kirli kelimeleri söylemenizi isteyebilirim. Ama sadece seks sırasında... Gerçekliğe döndüğümde, seksten sonra başka bir şey istiyorum... yani, belki sadece bir kez... ama...
Bu yüzden "gündelik yaşamda" basit iletişimde Prensipte müstehcenliği sevmiyorum ama bana hakaret etmeye başlayan biriyle iletişimimi keseceğim...
Bunun gibi bir şey... Gerçi belki de tek kişi benim, diğerlerinin hoşuna gidiyor “gündelik hayatta” ona hakaret ettiklerinde ..
Kahretsin, bir anlığına patronumun ofisinden dışarı bakıp meslektaşlarına nasıl baktığını hayal ettim, “Bu kaltak. yaratık henüz gelmedi mi? Rüzgar esmeye başlar başlamaz, kısrağı derhal ofisime gönderin... önleyici bir konuşma için...’ am! Kurşun gibi uçtu, patron seni bekliyor!"... Çok komik ya da değil... kimin umrunda... eğer böyle bir şey olursa, aynı gün işimden ayrılırım.
Yapmadım Dürüst olmak gerekirse soruyu anlayın. Kiminle denedin? Bir kadınla mı, yoksa birinin karısıyla mı?..
Gerçi hayır, denemedim. Kadın erkek değildir. Bu adam, beni ne kadar küçük düşürürse aşağılasın, ne kadar "oynarsak oynayalım", sonunda benden tek bir şeye ihtiyacı olacak - seks ve her şey seksle bitecek))
Ve bir kadın bunu yapmayabilir beni istiyor.. kahretsin.. kelimenin tam anlamıyla beni sikmek istemiyor.. İstese de... ama.. beni tamamen farklı bir şekilde küçük düşürecek))) "bir yetişkin gibi"... Sadece "aksiyonun kendisini" kastetmiyorum, peki, bunu "oyun" sırasında nasıl yapacak... ve genel olarak.. hatta sıradan iletişimde "gündelik" diyelim. ne kadar alçak ve kirli olabileceğini hayal bile edemiyorum, t.s. cinsel doping olmayacak ve ben "kafam iyi" olmayacağım. Onun açısından basit bir kıskançlık olabilir ve belki sıradan bir kıskançlık... ve kahretsin, çok daha fazlası... Lanet olsun, kendimi kaptırdım, buna kimin ihtiyacı var? neyse... Kısacası bu tür ilişkilerden bahsedecek olursak benim için asıl önemli olan bir kadına duygusal bağ kurmaktır. Onu sadece dışsal olarak değil, insan olarak da sevmeliyim... Peki, başlamadan önce beni sadece bir sürtük olarak değil, bir "kişilik" olarak görmesini isterim... Bu, eğer birinden bahsediyorsak uzun vadeli bir ilişki ..
Ve eğer "bir kerelik"ten bahsedersek... o zaman kahretsin... insanlar... Ben para için bir şeyler yapabilirim, öyle şeyler değil))) Yani parayla ilgili bir alaycılıktı.. Şaka yapıyordum..
genel olarak böyle bir şey
14 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
qwerty13 ,
Ve bana yöneltilen müstehcen sözlerin ve hakaretlerin beni heyecanlandırıp heyecanlandırmadığına gelince... Sonra seks zamanı geldiğinde beni heyecanlandırıyorlar, hatta çok çok öyle. Ben kendim sizden beni aramanızı ve bana en kirli kelimeleri söylemenizi isteyebilirim. Ama sadece seks sırasında... Gerçekliğe döndüğümde, seksten sonra başka bir şey istiyorum... yani, belki sadece bir kez... ama...
Bu yüzden "gündelik yaşamda" basit iletişimde Prensipte müstehcenliği sevmiyorum ama bana hakaret etmeye başlayan biriyle iletişimimi keseceğim...
Bunun gibi bir şey... Gerçi belki de tek kişi benim, diğerlerinin hoşuna gidiyor “gündelik hayatta” ona hakaret ettiklerinde ..
Kahretsin, bir anlığına patronumun ofisinden dışarı bakıp meslektaşlarına nasıl baktığını hayal ettim, “Bu kaltak. yaratık henüz gelmedi mi? Rüzgar esmeye başlar başlamaz, kısrağı derhal ofisime gönderin... önleyici bir konuşma için...’ am! Kurşun gibi uçtu, patron seni bekliyor!"... Çok komik ya da değil... kimin umrunda... eğer böyle bir şey olursa, aynı gün işimden ayrılırım.
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
- Fargal94, Arbalet
-
- Orgazm!
Natali_Natali, hikayeleriniz neden ilginç değil ama Bir kadını kastetmiştim, diyelim ki onu istediğiniz gibi yakaladınız ve ondan sizinle sanki bir erkekmiş gibi dalga geçmesini ve etkileşime geçmesini istiyorsunuz, yani sadece aile içi zorbalık değil, aynı zamanda cinsel açıdan güçlü bir güce sahip olmak, hem de erkek ve kadın
-
- ön sevişme
- Total posts: 133
- Registered for: 1 year 6 months
Cevap için teşekkürler. Evet, tanıdığım tüm insanlar sadece seks sırasında küfür etmeyi tercih ediyor ama günlük hayatta bu onları rahatsız ediyor.Natali_Natali: ↑28 Nov 2023, 12:56 Bu nedenle, günlük yaşamda, basit iletişimde prensip olarak müstehcenliği sevmiyorum ve bana hakaret etmeye başlayan biriyle iletişimi keserim...
- These users thanked the author qwerty13 for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Fargal94
-
- ön sevişme
- Total posts: 110
- Registered for: 1 year 11 months
Eşiyle MFM seks, swing toplantıları, sw ilişki biçimini deneyebilir ama sürekli olarak değil.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
- Registered for: 3 years
Natali_Natali ve partneriniz de kızsa ve adam ve sen kimin olduğun konusunda anlaştılar. Hangisini istersiniz? Bu sana nasıl hissettirirdi? Evet, belki bazen ZHM için bir fırsat olabilir, söyleyin bana, bu çok ilginç, çok parlak)
-
- Nirvana’dayım
Bu formattaki ilişkilere başlamak için zaman gerekiyor... Kızı tanımam lazım... ona bağlanmam gerekiyor.. Ve bir şans buluşması.. mümkün... Ve gittiğim yerlerde ilgimi çeken insanları sıklıkla "farkediyorum". hem erkekler hem de kızlar... Ama benim bir ailem var, bu yüzden herhangi bir girişimde bulunmuyorum. hiç yaklaşmamak için))) Hayal kuramadığım sürece... Ve sonra nasıl yapabilirim? Başlayayım mı? bir kızın yanına gidip "Benimle dalga geçmek istemiyor musun?" diyeceğim. En iyi ihtimalle gülecek, sözlerimi kötü bir şaka olarak algılayacak... Ve en kötü ihtimalle... Ben Yerden daha fazla sorun çıkaracağım... Buna ihtiyacım var..
4 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Kahretsin, onu nasıl elde edeceğim?.... Peki, bir tuzağa düşecek mi, yoksa tuzağa mı düşecek? Onu balık tutarken yakalıyorum?)))Den725: ↑28 Nov 2023, 13:12 Natali_Natali, neden seninki değil büyüleyici hikayeler ilginç, ama ben bir kadını kastettim, diyelim ki onu istediğiniz gibi yakaladınız ve ondan sanki bir erkekmiş gibi sizinle dalga geçmesini ve etkileşime geçmesini istiyorsunuz, yani sadece aile içi zorbalık değil, aynı zamanda cinsel açıdan güçlü, güce sahip, hem erkek hem kadın
Bu formattaki ilişkilere başlamak için zaman gerekiyor... Kızı tanımam lazım... ona bağlanmam gerekiyor.. Ve bir şans buluşması.. mümkün... Ve gittiğim yerlerde ilgimi çeken insanları sıklıkla "farkediyorum". hem erkekler hem de kızlar... Ama benim bir ailem var, bu yüzden herhangi bir girişimde bulunmuyorum. hiç yaklaşmamak için))) Hayal kuramadığım sürece... Ve sonra nasıl yapabilirim? Başlayayım mı? bir kızın yanına gidip "Benimle dalga geçmek istemiyor musun?" diyeceğim. En iyi ihtimalle gülecek, sözlerimi kötü bir şaka olarak algılayacak... Ve en kötü ihtimalle... Ben Yerden daha fazla sorun çıkaracağım... Buna ihtiyacım var..
4 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Sana katılıyorum ama sen başka ne fark ettim biliyor musun? ... deli olduğumu düşünme... bunu yapan insanlar var. küfür geliyor))) Demek istediğim ne zaman... şöyle diyelim... bir kız muhatabına küfür diyor... Böyle "insanlara" karşı tavrımın ne olduğunu zaten yazmıştım... ama bir sohbet sırasında, kız... bazen ve en önemlisi, noktaya kadar küfür kullanıyor.... ve ayrıca ses tonu hoşsa... Benim böyle bir arkadaşım var, çünkü örnek.... bazen konuşmalarda küfür kullanıyor... ama dedikleri gibi bu tavır ona yakışıyor ve herhangi bir duygusal reddedilmeye neden olmuyor, en azından benim içinCevabınız için teşekkürler. Evet, tanıdığım tüm insanlar sadece seks sırasında küfür etmeyi tercih ediyor ama günlük hayatta bu onları rahatsız ediyor.Natali_Natali: ↑28 Nov 2023, 12:56 Bu nedenle, günlük yaşamda, basit iletişimde, prensip olarak müstehcenliği sevmiyorum ve bana hakaret etmeye başlayan birine, sadece iletişim kurmayı bırak...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Fargal94
-
- Orgazm!
Natali_Natali, peki şunu gördüğünüzde ne gibi fantezileriniz var? hoşlandığın kız, fantezilerinde ne olmasını isterdin, o sana ne yaptı, kafayı bulmak için ne tür sataşmalara ihtiyacın var?
-
- Nirvana’dayım
Şakadaki gibi "Beni kim anlarsa anlasın , birinin olacağım".... Sorunuzu başka kelimelerle anlatacağım... "Beni kim becerirse, ben de o olacağım")))
Şaka yapıyorum... Yapıyorum alt... işim küçük... köşede bir yerde diz çök... peki, yap, bana ne emredecekler... Peki, büyükler neye karar verecek... Belki isterler farklı şeyler ama ben kendi inisiyatifimle buradayım)))
Hala susmak da bir seçenek değil... yine kavga edecekler))) Şaka yapıyorum.. .. Lanet olsun, bir süre sonra gülümsedim bile iş günü)))
Alınmayın, tamam... biraz sonra size böyle bir durumda ne yapacağımı anlatacağım
Lanet olsun.. Ben tıpkı bir sendika toplantısındaki gibi... konuşmacılardan biri)) )) kahretsin, sadece ana konuşmacı... bir sürü soru ve hepsi yalnızca benim için)))Mamenkin’in Oğlu): ↑28 Nov 2023, 17:52 Natali_Natali, ne eğer partnerleriniz hem kız hem de erkek olsaydı ve sizin kim olduğunuzu kabul etselerdi. Hangisini istersiniz? Bu sana nasıl hissettirirdi? Evet, bazen canlı bir dergiye katılma fırsatınız olabilir, bana bunun çok ilginç olduğunu, çok eğlenceli olduğunu söyleyebilirsiniz)
Şakadaki gibi "Beni kim anlarsa anlasın , birinin olacağım".... Sorunuzu başka kelimelerle anlatacağım... "Beni kim becerirse, ben de o olacağım")))
Şaka yapıyorum... Yapıyorum alt... işim küçük... köşede bir yerde diz çök... peki, yap, bana ne emredecekler... Peki, büyükler neye karar verecek... Belki isterler farklı şeyler ama ben kendi inisiyatifimle buradayım)))
Hala susmak da bir seçenek değil... yine kavga edecekler))) Şaka yapıyorum.. .. Lanet olsun, bir süre sonra gülümsedim bile iş günü)))
Alınmayın, tamam... biraz sonra size böyle bir durumda ne yapacağımı anlatacağım
- Fargal94, sapık
-
- Orgazm!
Natali_Natali, cevaplarınızı sabırsızlıkla bekleyeceğiz. Her ne kadar muhtemelen çoğu kişi böyle bir kızla iletişim kurmaktan çekinmeyecektir)) en azından fantezilerimizde ve onunla oynarken iyi vakit geçiriyoruz
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
Ne beklenmedik bir açıklama. :) Beğendim. Açıkçası. Bunda bir şey var. Servise götüreceğim. Bunu arkadaşlarımdan biriyle oynamam gerekecek. Çünkü artık onu şaşırtmayı bıraktığımı duymaktan bıkmıştım. Şimdi seni şaşırtacağım, şaşırtacağımNatali_Natali: ↑27 Nov 2023, 12:05 Ceza olarak, bir şekilde koşmak zorunda kaldım... kahretsin, tamamen çıplak... arabamın arkasından... diyelim ki erkek arkadaşım... Şart şuydu ki, eğer arabaya yetişirsem, o zaman affedilirdi.. ama hayırsa.. o zaman neredeyse otoyola kadar böyle koşmak zorunda kalacağım... yaz... köy yolu.. bazı isimsiz köyler arasında... erkek arkadaşım yavaşlıyor öyle hızlıyım ki neredeyse arabaya yetişiyorum... yani, neredeyse oraya varmışken... tekrar gaza basıyorum....
Ben "kaçarken"... 40 Muhtemelen dakikalar geçmişti... Artık umurumda değildi. "Beni affetsin ya da affetmesin... Beni affetti.. Beni yiyeceklerle birlikte "çadıra" "çekti" ve sonunda durdu... ama salonda oturmama izin vermedi . Ve kıyafetlerimi giyemedim... her şey kirliydi... sanki... yani... gerçekten kirliydi.. Bu yüzden benim için yeniden ’üzülmeye başladı’. Bir şişe maden suyu aldım ve kendimi yıkattım. Tam orada. "çadırın" yakınında. Ayrıca bunu nasıl yaptığım hakkında yüksek sesle yorum yaptı... ve satıcılarla beni tartıştı (üç adam... Kimin daha fazla rahatsızlık hissettiğini bilmiyorum, ben mi yoksa o adamlar mı... ama bir şişe benim için yeterli değildi.) , erkek arkadaşım bana bir tane daha aldı... sonra bir tane daha... Öyle görünüyor... Hiçbir şeyi unutmadım))) Seks daha sonra oldu, beni oradan götürdüğünde...

- These users thanked the author ScromnayaLady for the post (total 2):
- Fargal94, Christmas_Christmas
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 2 years 8 months
Her şey bir yaz spor kampındaki ilk buluşmayla başladı, 18 yaşıma yeni girmiştim. İki erkek ve kız arkadaşım da katıldı. Takımımızdan bir adam, çok uzun boylu, şımarık bir adam. Herkes eşofman giyiyordu. Böylece üyenin öne çıktığı görülebilir. Ona şahsen bakmak istemeye devam ettim. Arkadaşımla onların odasına geldik. Hemen soyunmaya başladı ve ben orada durdum ve sessiz kaldım. Sonra sorar: Korkuyor musun yoksa ne? Tehlikeli değiller. Hiçbir şey yapamazlar. “Hayır,” dedim, “benim için her şey kolay!” Erkeklerden korkmalı mıyım? Bir zamanlar aynı anda üç tane vardı! - Yalan söyledim ve adamlar güldü. Sanki onlarla her şey çok daha kolaymış gibi… İçlerinden birini beğendim. Garip ama ben de sık sık onun benden hoşlandığını fark ediyordum. Onunla birlikte yatağa uzanıp öpüştük. Ama soyunmadı. Utangaç, diye düşündüm. Bu arada arkadaşım daha deneyimli görünen biriyle başka bir yatağa taşındı. Adamlar ışıkları kapattı. Ama bir tanesinin yavru kedininki gibi çok küçük yumurtaları olduğunu fark ettim.
Muhtemelen beş dakika kadar orada yattık. Tamamen soyunmaya ve külotumu çıkarmaya korkuyordum. O da öyle yaptı. Daha sonra elimi bacaklarının arasına koydum. Ama onda bu yok. Ve hiç yumurta hissetmiyorum. Bir çeşit boşluk. Penis de zayıflıyor ve küçülüyor ama tam tersine arzum alevleniyor. Daha sonra arkadaşım ve arkadaşı kalkıp hazırlandılar ve gittiler. Ve ancak yalnız kaldığımızda üzerime uzandı. Ve bir şekilde garip. Bir ayı gibi. Canımı yakmadı ama güldürdü çünkü onun hadım edilmiş olduğunu anlamıştım. Arkadaşım bana böyle şaka yapmaya karar verdi. Ayağa kalkıp güldüm ve duşa koştum. Sonra şarap içtik ve sigara içtik.
Muhtemelen beş dakika kadar orada yattık. Tamamen soyunmaya ve külotumu çıkarmaya korkuyordum. O da öyle yaptı. Daha sonra elimi bacaklarının arasına koydum. Ama onda bu yok. Ve hiç yumurta hissetmiyorum. Bir çeşit boşluk. Penis de zayıflıyor ve küçülüyor ama tam tersine arzum alevleniyor. Daha sonra arkadaşım ve arkadaşı kalkıp hazırlandılar ve gittiler. Ve ancak yalnız kaldığımızda üzerime uzandı. Ve bir şekilde garip. Bir ayı gibi. Canımı yakmadı ama güldürdü çünkü onun hadım edilmiş olduğunu anlamıştım. Arkadaşım bana böyle şaka yapmaya karar verdi. Ayağa kalkıp güldüm ve duşa koştum. Sonra şarap içtik ve sigara içtik.
- These users thanked the author SvetlanaSS for the post (total 4):
- Christmas_Christmas, Fargal94, sapık, çiçek hastalığı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Registered for: 2 years 4 months
Karımla da aynı şeyi yaşadım. Ama yine de sessizce bazı fantezilerinin gerçekleşmesine yardımcı olmaya başladı. Sizinkine benzer konu))Natali_Natali: ↑07 Apr 2022, 21:08 niqk, o iyi bir Zaten sahip olduğum kişi... bir kocam... ancak o benim fantezilerimi ve arzularımı paylaşmıyor
- These users thanked the author Lexa55 for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
- Registered for: 1 year 8 months
Olay şu ki, kızınızla her zaman birlikte oynayamayacaksınız, ya bu doğal olmayacak ya da bu oyunun anını her zaman hissedemeyeceksiniz. Ben de aynısını yaşadım, kendisine bir şeyi yasaklamamı istediğinde onu emzirdim ve ikna ettim.
Böyle bir kızın, ne zaman hassasiyet ve ilgi göstermesi ve ne zaman net talimatlar vermesi gerektiği konusunda özellikle hassas bir şekilde dinlenmesi gerekir. Dinlemek ve duymak biraz farklı şeyler...
Örneğin, ondan oral seks yapmasını istemememi, hatta onu ikna etmemi daha çok sevdiğini söyledikten sonra bile, sadece başını eğ ve ağzına sok, zaten bunu her zaman yapmıyordum, hepimizin doğası farklı.
Ve bu oldukça anlaşılır bir durum. Ne kadar cesur ve sert olursa olsun her insan usta olamaz.Natali_Natali: ↑04 Nov 2022, 23:56 Ded,
Bu size tuhaf gelebilir ama kocamı bu kapasitede algılamadığımı düşünürken buluyorum kendimi... yani. Bay.... fantezi kurduğumda bile bu onunla ya da onunla ilgili değil
Olay şu ki, kızınızla her zaman birlikte oynayamayacaksınız, ya bu doğal olmayacak ya da bu oyunun anını her zaman hissedemeyeceksiniz. Ben de aynısını yaşadım, kendisine bir şeyi yasaklamamı istediğinde onu emzirdim ve ikna ettim.
Böyle bir kızın, ne zaman hassasiyet ve ilgi göstermesi ve ne zaman net talimatlar vermesi gerektiği konusunda özellikle hassas bir şekilde dinlenmesi gerekir. Dinlemek ve duymak biraz farklı şeyler...
Örneğin, ondan oral seks yapmasını istemememi, hatta onu ikna etmemi daha çok sevdiğini söyledikten sonra bile, sadece başını eğ ve ağzına sok, zaten bunu her zaman yapmıyordum, hepimizin doğası farklı.
- These users thanked the author Arayıcı for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
Lexa55,
Şanslısın karım.... kocamla durum tam tersi... ne yazık ki...
Arayıcı,
Sana katılıyorum... Yakalamaya başladıkça daha fazlasını söyleyeceğim ben de son zamanlarda böyle şeylerin hayalini kurduğumda, "yakışıklı bir adam" değil de... kahretsin... tam tersi... normalde dikkatimi çekmeyeceğim bir adam hayal ettiğimi düşünüyorum. hayat... ama itaat etseydim... o zaman bir nedenden dolayı tam olarak bunu isterdim...
Muhtemelen deliyim... arkadaşlarımdan birinin dediği gibi... "kusurlu" "
Şanslısın karım.... kocamla durum tam tersi... ne yazık ki...
Arayıcı,
Sana katılıyorum... Yakalamaya başladıkça daha fazlasını söyleyeceğim ben de son zamanlarda böyle şeylerin hayalini kurduğumda, "yakışıklı bir adam" değil de... kahretsin... tam tersi... normalde dikkatimi çekmeyeceğim bir adam hayal ettiğimi düşünüyorum. hayat... ama itaat etseydim... o zaman bir nedenden dolayı tam olarak bunu isterdim...
Muhtemelen deliyim... arkadaşlarımdan birinin dediği gibi... "kusurlu" "
- Lexa55, Fargal94
-
- Penetrasyon
Burada Bu tür eşleri ve kocaları anlamıyorum. Neden arzularınıza yardımcı olmuyorsunuz? Her şeyi güvendiğiniz sevdiğiniz biriyle hayata geçirmek. Hayal kurmayın ve acı çekmeyin. Birini aramaya çalışmamak için.Natali_Natali: ↑30 Nov 2023, 23:09 Lexa55,
nKarınız konusunda şanslısınız... ben ve kocam için durum tam tersi... ne yazık ki...
Arayıcı,
Sana katılıyorum... Diyeceğim ki dahası, son zamanlarda bu tür şeylerin hayalini kurduğumda, "yakışıklı bir adam" değil... kahretsin... tam tersi... parasını vermeyeceğim bir adam hayal ettiğimi düşünürken yakaladım kendimi. normal hayatta dikkat edilmesi gereken bir şey var... ama eğer itaat etseydim... o zaman bir nedenden ötürü tam olarak bunu isterdim...
Muhtemelen sadece anormalim... arkadaşlarımdan birinin dediği gibi.. "kusurlu
-
- Nirvana’dayım
Lexa55,
Kahretsin... Muhtemelen yanlış kişiyle evlendim)))) şaka.
Ama cidden... bu görüşlere tam olarak bağlı kalman çok iyi... kocam ne yazık ki farklı düşünüyor...
Kahretsin... Muhtemelen yanlış kişiyle evlendim)))) şaka.
Ama cidden... bu görüşlere tam olarak bağlı kalman çok iyi... kocam ne yazık ki farklı düşünüyor...
-
- Penetrasyon
Benim de bir sürü fantezim var. Ancak bunu uygulayacak kimse yok. Kadın bir şey yaparsa bunu zorla yapar.
Ve ikisinin de bundan keyif almasını istiyorum. Bazen ruh eşini bulmak istersin. Benzer ilgi alanlarıyla)) Ve sadece tartışmak değil, aynı zamanda uygulamak da isterim))
Evet, bazen pişman olmak gerekir))Natali_Natali: ↑30 Nov 2023, 23:48 Lexa55,
Lanet olsun... Muhtemelen yanlış kişiyle evlendim)))) şaka.
Ama cidden... tam olarak bu görüşlere bağlı kalman çok iyi... kocam ne yazık ki farklı düşünüyor.. . n
Benim de bir sürü fantezim var. Ancak bunu uygulayacak kimse yok. Kadın bir şey yaparsa bunu zorla yapar.
Ve ikisinin de bundan keyif almasını istiyorum. Bazen ruh eşini bulmak istersin. Benzer ilgi alanlarıyla)) Ve sadece tartışmak değil, aynı zamanda uygulamak da isterim))
-
- Nirvana’dayım
Lexa55,
Tartış... sorun değil... özellikle başka neden böyle bir foruma ihtiyaç olsun ki... Ama uygulamak... Benim için imkansız... ya kahrolası bir şey ya aile ya da... ne yazık ki başka yolu yok..
Tartış... sorun değil... özellikle başka neden böyle bir foruma ihtiyaç olsun ki... Ama uygulamak... Benim için imkansız... ya kahrolası bir şey ya aile ya da... ne yazık ki başka yolu yok..
-
- Penetrasyon
Yazık (
İstersen özel olarak sohbet edebilirsin) ))
Ama görünüşe göre bizim zamanımız çok farklı)) Yoksa yanılıyor muyum?
Hayatta hep böyledir ((Natali_Natali: ↑01 Dec 2023, 00:12 Lexa55,
Tartışın... sorun değil... özellikle başka neden böyle bir foruma ihtiyaç duyulsun ki... Ama uygulamak... Benim için bu imkansız... ya aile meselesi ya da... ne yazık ki başka yolu yok. .
Yazık (
İstersen özel olarak sohbet edebilirsin) ))
Ama görünüşe göre bizim zamanımız çok farklı)) Yoksa yanılıyor muyum?
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years
Eşim ve ben birbirimizi bulduk. Ben günlük hayatta ona itaat ediyorum, o da sekste bana itaat ediyor. %%%100
-
- Orgazm!
Natali_Natali, kocanızın ne olduğunu bize daha ayrıntılı olarak anlatın Karakteri ve genel olarak nasıl göründüğünü beğeniyorum! Ama şimdi yanında olmak istediğin kişiyi de unutma, ona bakmayacağını bile söylesen bile! Peki onun karakteri tam olarak nasıl ve neye benziyor?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
- Registered for: 1 year 7 months
Sen de bir şekilde sözlerimi ciddiye aldın. Seninle tartışmadım. Az önce bu duruma şaşırmadığımı, kocanızı “efendi” olarak algılamadığınızı, boyun eğme ve aşağılama fantezilerinizin kocanızla bağlantılı olmadığını yazdım. Şu anda veya başka konularda herhangi bir ayrıntı yazmasanız bile, kendiniz hakkında düşündüğünüzden çok daha fazlasını anlatırsınız.Natali_Natali: ↑27 Nov 2023, 11:16 Seninle tartışmayacağım... Ve kimseyi şaşırtmak ya da şaşırtmak istemiyorum. Az önce size fantazimi anlattım... Üstelik pek çok insanın, kendileriyle baş başa kaldıklarında... şöyle diyelim... kocaları/karıları hakkında "fantezi" kurmadıklarından fazlasıyla eminim... Ve bunun normal olduğunu düşünüyorum ve burada kötü bir şey görmüyorum...
Bu arada, forumumuzda insanlar tırtıl traktörleriyle ilgili fanteziler kuruyor... kahretsin... ve hiçbir şey... onlar hatta paylaşımlarına bakılırsa orgazm bile oluyorlar..(Millet, tekrar kusura bakmayın... Kimseyi gücendirmek istemedim... sadece yüksek sesle düşündüm ve başka bir şey değil)
- These users thanked the author PlajTavşan for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
- Registered for: 1 year 8 months
Natali_Natali, Ve sanırım ben sadece hassasım. .. ne istediğini açıkça anlıyorsun.
- These users thanked the author Arayıcı for the post (total 2):
- Fargal94, Christmas_Christmas
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 9 months
Eşim, aydınlanma anlarında, benimle her şeyin yolunda ve harika olduğunu, ancak bizden yaşlı bir adam olan sevgilimizin, onunla birlikteyken onun üzerinde bir tür güce sahip olduğunu ve onun üzerindeki gücünden dolayı onun üzerinde bir tür güce sahip olduğunu söylüyor. kelimelerle ifade edilmesi zor, anlaşılması zor hazlar alırken, bir yandan da kölesi olmanın akıl almaz bir şehvet halini yaşar. Eşimle oral seks yapmaktan utandığımda bunu ben de fark ettim, ama o bunu kolayca ve basitçe yaptı. Uzun süre eşimden anal seks istedim ama o acıdan korktuğu için beni reddetti ve penisinin benimkinden çok daha etkileyici olmasına rağmen onu reddedemedi. Aynı anda iki erkekle grup seks yapmasına rağmen karısı onu reddedemedi. Benzer bir durumu ben de kendimde fark ettim, çünkü eşimin tüm bu maceraları beni de anlaşılmaz bir heyecan ve tuhaf bir zevk durumuna sürüklüyor. Kısaca cinsel sapmalar.
- These users thanked the author Truwor for the post (total 4):
- sapık, Christmas_Christmas, çoban, hayalet
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 356
- Registered for: 2 years 7 months
ve bu en zararsız olanı mı? Evet, o çok hoş, ben de senin fantezilerini dinlerdimNatali_Natali: ↑07 Apr 2022, 20:45 Bu tür arzuları nereden edindiğimi bilmiyorum ama boyun eğme ve sekste aşağılanma... Ve hatta sekste bile değil, genel olarak... Ve ben bir çeşit değilim "ezilmiş" ve "dağınık" bir kız... Ben tam tersi derdim... Ama boyun eğme ve aşağılanma fantezileri çocukluğumdan beri beni ziyaret ediyor.. Anaokulundan beri değil tabii... Ama okuldan beri. ... 7. veya 8. sınıftan beri zaten "ne olduğunu anladığım" ve henüz hiçbir şey denememiş olmama rağmen "sonuna kadar" hayal kurduğum ve hayal kurduğum... Okulda kimse bana zorbalık yapmadı, bana baskı yapmadı... öyle bir şey değil... Ama bu tür ilişkileri çok sık hayal ettim ve hayal ettim...
Elbette, yaşla birlikte fanteziler biraz değişiyor, ama yine de çoğunlukla , bununla ilgililer. Toplum önünde aşağılama ve gönderme[/url] halka açık yerlerde... Mesela fantezilerden biri... Bir çeşit kulüp ya da rahat bir kafe... orada küçük bir grup toplanmış... bir olayı kutluyor... herkes şık giyinmiş. . içki içmek ve bir şeyler atıştırmak.... orada kendi meseleleri hakkında konuşmak veya genel bir sohbeti sürdürmek... yani, her buluşmada olduğu gibi...
İlk başta ben de şık giyinmiştim. tatilde... ama sonra... buraya birlikte geldiğim kişi... erkek de olabilir, kadın da... soyunmamı emrediyor... tam burada, herkesin önünde... ve onun benim üzerimde gücü var ve benim itaatsizlik etme hakkım yok ve bana söylenen her şeyi yapmak zorunda kalıyorum.. .kendimi tamamen çıplak bulduğumda... sonra ilk başta herkes sessizleşiyor... sanki içerideymiş gibi görünüyorlar. şok... beni hala "başarılı ve ulaşılmaz" bir kız olarak tanıyorlar ve sonra aniden bu... ilk başta hala nasıl davranacağımı anlamıyorum ... ama sonra.. tüm emirleri kendim yerine getirdiğimi görüyorum , kimse beni zorlamıyor.. daha cesur oluyorlar... ve bana dokunmaya başlıyorlar... kendileri bana emir vermeye başlıyorlar... bana en pis kelimeleri söylerken... oraya şaplak atıyorlar... yüzüme , göğüs, popo... zor değil... ama beni daha da küçük düşürmek için... misafirlerden bazıları daha cesur, kendileri bana emirler vermeye başlıyor... birisi telefonda olup biten her şeyi filme alıyor.. . . ve sonra... bir süre sonra bana bu fotoğraf ve videolarla şantaj yapmaya başlıyorlar..... ve ben de bu fotoğrafların tüm arkadaşlarıma ve meslektaşlarıma gösterilmesinden korkarak başka emirlere uyuyorum.. Gittikçe batıyorum...
Kusura bakmayın, bana yapacakları her şeyin ayrıntısını yazmayacağım....ama genel olarak böyle bir şey...ve bu benim en sevdiğim şey zararsız fantezi)))
- These users thanked the author Bulmaca 2 for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
o yüzden okuyun. Buna karşı mıyım... Bugün tam anlamıyla History_6’yı yayınladım))))
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
Natali_Natali,
Gereksiz dalkavukluk olmadan ve aldatma,
Özetlemek istiyorum:
Baştan ayağa çekicisin,
Bacaklarının arası daha da çekici! :ayyy:
Gereksiz dalkavukluk olmadan ve aldatma,
Özetlemek istiyorum:
Baştan ayağa çekicisin,
Bacaklarının arası daha da çekici! :ayyy:
- These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Christmas_Christmas
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 166
- Registered for: 1 year 4 months
Bazen fanteziler fantezi olarak kalmalıdır. Bir toplumda yaşıyoruz. Bunun sonuçları olabilir. Fanteziler, istediğimiz gibi gerçek insanlara uyum sağlamaya gerek olmadığında ideal bir durumdur. Fantezilerde insanlar kukladır, ne istersek onu yaparlar. Bana Cruise’un oynadığı Azınlık Raporu filmini hatırlattı. Henüz işlenmemiş ama hayal ettikleri bir suçtan veya buna benzer bir şeyden dolayı insanların hapsedildiği yer. Nedenini bilmiyoruz)Natali_Natali: ↑07 Apr 2022, 20:45 Bu tür arzuları nereden edindiğimi bilmiyorum ama boyun eğme ve sekste aşağılanma... Ve hatta sekste bile değil, genel olarak... Ve ben bir çeşit değilim "ezilmiş" ve "dağınık" bir kız... Ben tam tersi derdim... Ama boyun eğme ve aşağılanma fantezileri çocukluğumdan beri beni ziyaret ediyor.. Anaokulundan beri değil tabii... Ama okuldan beri. ... 7. veya 8. sınıftan beri zaten "ne olduğunu anladığım" ve henüz hiçbir şey denememiş olmama rağmen "sonuna kadar" hayal kurduğum ve hayal kurduğum... Okulda kimse bana zorbalık yapmadı, bana baskı yapmadı... öyle bir şey değil... Ama bu tür ilişkileri çok sık hayal ettim ve hayal ettim...
Elbette, yaşla birlikte fanteziler biraz değişiyor, ama yine de çoğunlukla , bununla ilgililer. Toplum önünde aşağılama ve gönderme[/url] halka açık yerlerde... Mesela fantezilerden biri... Bir çeşit kulüp ya da rahat bir kafe... orada küçük bir grup toplanmış... bir olayı kutluyor... herkes şık giyinmiş. . içki içmek ve bir şeyler atıştırmak.... orada kendi meseleleri hakkında konuşmak veya genel bir sohbeti sürdürmek... yani, her buluşmada olduğu gibi...
İlk başta ben de şık giyinmiştim. tatilde... ama sonra... buraya birlikte geldiğim kişi... erkek de olabilir, kadın da... soyunmamı emrediyor... tam burada, herkesin önünde... ve onun benim üzerimde gücü var ve benim itaatsizlik etme hakkım yok ve bana söylenen her şeyi yapmak zorunda kalıyorum.. .kendimi tamamen çıplak bulduğumda... sonra ilk başta herkes sessizleşiyor... sanki içerideymiş gibi görünüyorlar. şok... beni hala "başarılı ve ulaşılmaz" bir kız olarak tanıyorlar ve sonra aniden bu... ilk başta hala nasıl davranacağımı anlamıyorum ... ama sonra.. tüm emirleri kendim yerine getirdiğimi görüyorum , kimse beni zorlamıyor.. daha cesur oluyorlar... ve bana dokunmaya başlıyorlar... kendileri bana emir vermeye başlıyorlar... bana en pis kelimeleri söylerken... oraya şaplak atıyorlar... yüzüme , göğüs, popo... zor değil... ama beni daha da küçük düşürmek için... misafirlerden bazıları daha cesur, kendileri bana emirler vermeye başlıyor... birisi telefonda olup biten her şeyi filme alıyor.. . . ve sonra... bir süre sonra bana bu fotoğraf ve videolarla şantaj yapmaya başlıyorlar..... ve ben de bu fotoğrafların tüm arkadaşlarıma ve meslektaşlarıma gösterilmesinden korkarak başka emirlere uyuyorum.. Gittikçe batıyorum...
Kusura bakmayın, bana yapacakları her şeyin ayrıntısını yazmayacağım....ama genel olarak böyle bir şey...ve bu benim en sevdiğim şey zararsız fantezi)))
- These users thanked the author davenant_1 for the post (total 2):
- Christmas_Christmas, Murena0314
-
- Nirvana’dayım
damn.. ve hala şiir içeren bir Konu oluşturmak istemiyorsun)))) ) çünkü bunu yapabilmen çok güzel))) yarat, tembel olmana gerek yok
- Eustace
-
- Nirvana’dayım
evet, evet, sadece şairler burada toplandılar. Sadece konu eksik. :haha:
- These users thanked the author Eustace for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 390
- Registered for: 2 years
Sana katılıyorum. Bazen gerçekte çeşitli nedenlerden dolayı gerçek hayatta gerçekleştirilmesi imkansız olan fanteziler ve arzular ortaya çıkar. Ancak bu onları yalnızca daha çekici ve çekici kılar.davenant_1: ↑15 Jan 2024, 22:13Bazen fanteziler fantezi olarak kalmalıdır. Bir toplumda yaşıyoruz. Bunun sonuçları olabilir. Fanteziler, istediğimiz gibi gerçek insanlara uyum sağlamaya gerek olmadığında ideal bir durumdur. Fantezilerde insanlar kukladır, ne istersek onu yaparlar. Bana Cruise’un oynadığı Azınlık Raporu filmini hatırlattı. Henüz işlenmemiş ama hayal ettikleri bir suçtan veya buna benzer bir şeyden dolayı insanların hapsedildiği yer. Nedenini bilmiyoruz)Natali_Natali: ↑07 Apr 2022, 20:45 Bu tür arzuları nereden edindiğimi bilmiyorum ama boyun eğme ve sekste aşağılama... Ve hatta sekste bile değil, genel olarak... Ve ben bir nevi "ezilmiş" ve "Türkleşmiş" bir kız değil... Tam tersi... Ama boyun eğme ve aşağılanma fantezileri çocukluğumdan beri beni ziyaret ediyor.. Anaokulundan beri değil elbette... Ama okuldan beri... 7. sınıftan beri ya da 8. sınıftan itibaren, "neyin ne olduğunu anladığım" ve henüz hiçbir şey denememiş olmama rağmen "sonuna kadar" hayal kurduğum ve hayal kurduğum dönem... Kimse okulda bana zorbalık yaptı, bana baskı yapmadı... öyle bir şey değil.... Ama ben çok sık bu tür ilişkilerle ilgili fanteziler kurdum ve hayaller kurdum...
Yaşlandıkça fanteziler elbette biraz değişiyor ama hepsi aynı, çoğunlukla tam olarak bununla ilgili. Toplum önünde aşağılama ve gönderme[/url] halka açık yerlerde... Mesela fantezilerden biri... Bir çeşit kulüp ya da rahat bir kafe... orada küçük bir grup toplanmış... bir olayı kutluyor... herkes şık giyinmiş. . içki içmek ve bir şeyler atıştırmak.... orada kendi meseleleri hakkında konuşmak veya genel bir sohbeti sürdürmek... yani, her buluşmada olduğu gibi...
İlk başta ben de şık giyinmiştim. tatilde... ama sonra... buraya birlikte geldiğim kişi... erkek de olabilir, kadın da... soyunmamı emrediyor... tam burada, herkesin önünde... ve onun benim üzerimde gücü var ve benim itaatsizlik etme hakkım yok ve bana söylenen her şeyi yapmak zorunda kalıyorum.. .kendimi tamamen çıplak bulduğumda... sonra ilk başta herkes sessizleşiyor... sanki içerideymiş gibi görünüyorlar. şok... beni hala "başarılı ve ulaşılmaz" bir kız olarak tanıyorlar ve sonra aniden bu... ilk başta hala nasıl davranacağımı anlamıyorum ... ama sonra.. tüm emirleri kendim yerine getirdiğimi görüyorum , kimse beni zorlamıyor.. daha cesur oluyorlar... ve bana dokunmaya başlıyorlar... kendileri bana emir vermeye başlıyorlar... bana en pis kelimeleri söylerken... oraya şaplak atıyorlar... yüzüme , göğüs, popo... zor değil... ama beni daha da küçük düşürmek için... misafirlerden bazıları daha cesur, kendileri bana emirler vermeye başlıyor... birisi telefonda olup biten her şeyi filme alıyor.. . . ve daha sonra... Bir süre sonra bana bu fotoğraf ve videolarla şantaj yapmaya başlıyorlar.....ve ben de bu fotoğrafların tüm arkadaşlarıma ve meslektaşlarıma gösterilmesinden korkarak başka emirler yerine getiriyorum.. Gittikçe batıyorum... Kusura bakmayın, bana ne yapacaklarını orada yazmayacağım.... ama genel olarak böyle bir şey... ve bu benim en zararsız fantezim)))
- These users thanked the author Murena0314 for the post (total 3):
- Christmas_Christmas, Zorba Carrie, Venüs
-
- Oral stimülasyon
Bir söz vardır, arzularınızdan korkun, bazen gerçekleşebilirler. Onun gibi bir şey)Moray eel0314: ↑16 Jan 2024, 06:57 sana ne kadar katılıyorum. Bazen gerçekte çeşitli nedenlerden dolayı gerçek hayatta gerçekleştirilmesi imkansız olan fanteziler ve arzular ortaya çıkar. Ancak bu onları yalnızca daha çekici ve çekici kılar.
- Murena0314, Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
sonuçta, bir porno filmde yalnızca "fantezin gerçekleşmesi" mümkündür ve filmi kapatıyorum. .. ve her şey sona erer..
hayatta çoğu zaman durum böyle değildir ve “ilk adımdan” sonra ikinci, hatta üçüncü adım gelecektir... “ikinci adım”, yani “bu fanteziyi” ilk kez birlikte gerçekleştirdiğim kişileri zorlamamı isteyebilirler.....
ama en “nahoş” şey bu bile değil... ama bir "rüya" hakkında fantezi kurmanın bir şey olduğu, ancak onu gerçekte denemek tamamen farklı olduğu ve "fanteziyi" hayata geçirdiğim ortaya çıkabilir... yani, bir "sonuçlar zinciri" başlattım. .” hakkında yukarıda yazdım..... ama fantezinin kendisini, daha doğrusu gerçeği SEVMEDİM....
ve sonra oturup düşünüyorsunuz... ve buna değdi mi? ?????
it de oluyor... bazen, ama yine de oluyor " Bunu bekliyordum "fantezi", her şeyin nasıl olacağını hayal etmek, fanteziyi gerçeğe dönüştürmek için tüm "artıları" tartmak... ve tabii ki ne olacağına, daha doğrusu bundan sonra ne olabileceğine dair seçenekleri "hesapladım" , peki, fantezi gerçekleştikten sonra ne olacak....Moray eel0314: ↑16 Jan 2024, 06:57 sana ne kadar katılıyorum. Bazen gerçekte çeşitli nedenlerden dolayı gerçek hayatta gerçekleştirilmesi imkansız olan fanteziler ve arzular ortaya çıkar. Ancak bu onları yalnızca daha çekici ve çekici kılıyor.
sonuçta, bir porno filmde yalnızca "fantezin gerçekleşmesi" mümkündür ve filmi kapatıyorum. .. ve her şey sona erer..
hayatta çoğu zaman durum böyle değildir ve “ilk adımdan” sonra ikinci, hatta üçüncü adım gelecektir... “ikinci adım”, yani “bu fanteziyi” ilk kez birlikte gerçekleştirdiğim kişileri zorlamamı isteyebilirler.....
ama en “nahoş” şey bu bile değil... ama bir "rüya" hakkında fantezi kurmanın bir şey olduğu, ancak onu gerçekte denemek tamamen farklı olduğu ve "fanteziyi" hayata geçirdiğim ortaya çıkabilir... yani, bir "sonuçlar zinciri" başlattım. .” hakkında yukarıda yazdım..... ama fantezinin kendisini, daha doğrusu gerçeği SEVMEDİM....
ve sonra oturup düşünüyorsunuz... ve buna değdi mi? ?????
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
- Sibiryak89, Zorba Carrie, Murena0314
-
- Nirvana’dayım
Natali_Natali,
Kaybetmek istiyorum seksten kaynaklanan ağırlık!
Eh, çöp yutmanın bir anlamı yok!
Sonuçta, orada böyle ısınabilirsin,
Kama Sutra’yı yaparsan.
Bir fanteziler denizi, kendi etrafında dönmeler,
Ah, ne kadar yer var? Çıldırın!
Kesinlikle tavana çıkmayacağım,
Kendime üzüleceğim sevgilim.
Ya piyanoda? Ah, mazurka,
Ve basta çılgın bir ayak.
Ben ne hakla cilveliyim.....
Ve bunu benimle yapmak istiyorsun?
Şu anda dans bile ediyorum, sahneye çıkacağım
Masanın üzerinde bir doğu divası.
Kıçımda çıngıraklarım
Benim kurdelemi kıracaksın.
Ve istersen hemşire olacağım
Ve seni tedavi odasına davet edeceğim.
Ah, kusura bakma, burası çok sıcak. ..
Ve sana bir bölümde göğüslerimi göstereceğim.
Hayır, garson olmayı tercih ederim -
Önlük sadece üzerimde.
Henüz çok mütevazı bir yay değil -
Sana karanlıkta vereceğim.
Elbette bir çingene olabilirsin,
Monist göğüslerle oyna... ..
Ama ben bir holigan olacağım-
Ve banyoda kendimi sana vereceğim : smile104:
Kaybetmek istiyorum seksten kaynaklanan ağırlık!
Eh, çöp yutmanın bir anlamı yok!
Sonuçta, orada böyle ısınabilirsin,
Kama Sutra’yı yaparsan.
Bir fanteziler denizi, kendi etrafında dönmeler,
Ah, ne kadar yer var? Çıldırın!
Kesinlikle tavana çıkmayacağım,
Kendime üzüleceğim sevgilim.
Ya piyanoda? Ah, mazurka,
Ve basta çılgın bir ayak.
Ben ne hakla cilveliyim.....
Ve bunu benimle yapmak istiyorsun?
Şu anda dans bile ediyorum, sahneye çıkacağım
Masanın üzerinde bir doğu divası.
Kıçımda çıngıraklarım
Benim kurdelemi kıracaksın.
Ve istersen hemşire olacağım
Ve seni tedavi odasına davet edeceğim.
Ah, kusura bakma, burası çok sıcak. ..
Ve sana bir bölümde göğüslerimi göstereceğim.
Hayır, garson olmayı tercih ederim -
Önlük sadece üzerimde.
Henüz çok mütevazı bir yay değil -
Sana karanlıkta vereceğim.
Elbette bir çingene olabilirsin,
Monist göğüslerle oyna... ..
Ama ben bir holigan olacağım-
Ve banyoda kendimi sana vereceğim : smile104:
- These users thanked the author Eustace for the post (total 4):
- Murena0314, davenant_1, Canis91, Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 1 year 11 months
Yine de... Bir şeyi yapıp pişman olmak, yapmayıp pişman olmaktan daha iyidir. Her durumda beynimizi dinleriz ve beynimizi beyin yardımıyla kontrol etmenin hiçbir faydası yoktur.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
Hayatları boyunca kararsızlıklarına bahaneler ararlar ve böylece kendi hayatlarını yaşarlar. yapmak istediklerini yapmadan yaşarlar.
Ne dehşet
Ben her zaman öyleydim Partneriyle birlikte arzularını gerçekleştiremeyen ve bu nedenle kendini sınırlayan kadın ve erkekler için çok üzücü.Natali_Natali: ↑07 Apr 2022, 21:08 eh, zaten iyi bir adamım... bir kocam var... ama o benim fantezilerimi ve arzularımı paylaşmıyor
Hayatları boyunca kararsızlıklarına bahaneler ararlar ve böylece kendi hayatlarını yaşarlar. yapmak istediklerini yapmadan yaşarlar.
Ne dehşet
- These users thanked the author Marquis de Sade for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Oral stimülasyon
Peki, o zaman sadece uygun ortakları seçin . Kime güvenebilirsin ve kim bu ilişkiyi sana karşı kullanmayacak? Böylece Michael Douglas’ın oynadığı "Ölümcül Cazibe" filmindeki gibi görünmüyor)Hooligan Carrie: ↑16 Jan 2024, 12:36 Yine de...yapıp pişman olmak, yapıp pişman olmaktan daha iyidir. Her durumda, beynimize itaat ederiz ve beyni, beynin yardımıyla kontrol etmek faydasız bir iştir.
- Zorba Carrie, Christmas_Christmas
-
- Orgazm!
- Total posts: 793
Peki insanlar neden beklemiyordu? Ama mecbur kalacağım. ☺
İki. Mazoşist (M) ve Sadist (S).
M-Eh, bana eziyet et! İşkence!
S- Ama yapmayacağım. Yapmayacağım, hepsi bu.☺
Bir de şiirle ilgili bir konu var...
İki. Mazoşist (M) ve Sadist (S).
M-Eh, bana eziyet et! İşkence!
S- Ama yapmayacağım. Yapmayacağım, hepsi bu.☺
Bir de şiirle ilgili bir konu var...
- These users thanked the author Canis91 for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
neden geri çekilmek için... evlendikten sonra zaten "sabırlı olabilirsiniz", ama evlenene kadar geri durmanıza gerek yok....Marquis de Sade: ↑16 Jan 2024, 14:14 Hayatınız boyunca geri çekilmek ve kararsızlığınız için bahaneler aramak zorundasınız
- Zorba Carrie, Canis91
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 680 Views
-
Last post by en iyi melodi