Gizli fantezilerim ve arzularım

Seks becerilerinizi paylaşın!
Kasım
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 267
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: biseksüel
 Re: Gizli fantezilerim ve arzularım

Unread post by Kasım »

Veronika: 03 Nov 2022, 19:09 Gerçekti, sinemada sikildim. Seans bitmedi, ben çıplaktım ve eşimin penisini yalıyordum. Işık açıldı. İnsanların önünde çıplak kıçım. İşlemi tamamlayamadım. Herkes onu çıplak gördü. Birisi onun poposunu okşadı, hatta hoştu. Neredeyse 50 yaşında bir kadın, ağzında penisle çıplak görüldü. Benim için harikaydı. Güzel olmasam da gençler arkadan da olsa vücut şeklimi ve kalçamı beğendiler.

39 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Benim de hayalimdi, bir şekilde rüya olarak yazdım.
Bir grup askerin arasında çıplaktım, herkeste bir tarih öncesi vardı. Beni sadece müfrezelerde siktiler. Toplamda altı kişi vardı. Kardeşim o zamanlar müfreze komutanıydı. Bana sadece bir bölmeyi siktir et. Neyse ki hiçbiri kıçına sıkışıp kalmadı. Amımdan bir dere aktı. Bacakların tamamı lekelerle kaplıydı. Bir şekilde kendimi yıkadım.
İkinci hikayeyi beğendim. Bunu kızlarımda da yaşadım. Her seferinde farklı. Onu önünüzde daire şeklinde sikmeleri çok güzel. Veya hepsi birden. Ve o bu konuda hiç utanmıyor.
Ben de kız arkadaşımla bir partide onun için bir erkek seçmek istiyorum. En çok hangisini seviyor? Daha sonra 10 dakika içinde sizi falanca bir odada ya da banyoda beklediği konusunda onunla hemfikir olacaktır. Ve tek başına değil, bir arkadaşınla daha iyi... Sonra, onu siktikten sonra, onu baş başayken tekrar sik. Heyecandan muhtemelen acımasız olurdu.
These users thanked the author Kasım for the post:
sapık
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Tanya »

091_1000__1_.jpg
These users thanked the author Tanya for the post (total 9):
Kasım, Mart, Ded, Kuklacılık, MaksMaks, Vadik, sapık, Stas99rus, İskender
Kasım
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 267
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Kasım »

Tania: 04 Nov 2022, 22:39 091_1000__1_.jpg
Kendini emebilmesi için daha uzun bir tane istiyor.
)) Yardım ederdim.. ve aynı anda öpüşürdüm
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Ded »

Natali_Natali, Ya da belki sadece anüsünü yalayabilirsin ve of Tabii sevindiğinde ona sizin için her şeyi anlatın sevgili efendim ve işten eve geldiğinde ona bir hizmetçi gibi davranın, ayakkabılarınızı, örneğin dış giyiminizi çıkarın! Ya da birlikte banyo yapın ya da duş alın ve onu dikkatlice yıkayın ve ona gelişigüzel bir şekilde sevgili efendimiz ya da efendim deyin! Ya da yemek yediğinde ona bakarsınız, sonra temiz bir tabak koyarsınız, sonra kirlenirse her şeyi çok dikkatli bir şekilde temizlersiniz! Ve sanki tüm hayatınız buna bağlıymış gibi ona sadık bir bakışla bakmaya çalışın! Bir metresi olsaydı sorun kendiliğinden çözülürdü! Siz (sizin için ne kadar zor olursa olsun), sadece bununla yüzleşin, çünkü o sizin efendiniz ve siz de onun kölesisiniz, tabiri caizse ve cezasızlığını hissettiğinde, kendisi ona karşı tavrını çoktan değiştirmiş olurdu. sen, sevilen bir kadın olarak değil, eşyalar olarak! Ve o zaman bu sorunu çözmek daha kolay olacaktır!
These users thanked the author Ded for the post (total 2):
Büyüleyici, sapık
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Christmas_Christmas »

Ded,
bu kulağa garip gelebilir ama kocamı o kapasitede algılamadığımı düşünürken buluyorum kendimi... yani. Bay.... hayal kurduğumda bile bu onunla ya da onunla ilgili değil
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
PlajTavşan, sapık
Kuklacılık
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 527
Registered for: 2 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Kuklacılık »

Natali_Natali, seninle o kadar çok ortak noktam var ki, fanteziler, arzular, boyun eğme arzusu, aşağılanma. Sadece cinsiyetler farklı. Eğer birlikte olsalardı baskın erkeklerden oluşan bir kalabalık için iyi bir çift olabilirlerdi.
These users thanked the author Kuklacılık for the post:
sapık
Şamanakalar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Şamanakalar »

Natali_Natali: 03 Nov 2022, 00:04 pekala, sık sık arkadaşlarımın, tanıdıklarımın veya sadece yabancıların önünde seks fantezileri kurarım
O halde neden swing temasına girmeyeyim? Partner değişimi olmadan, sadece özgür bir parti olsa bile, bu tam anlamıyla bir fetiş haline geliyor.
Eğer gerçekten Kanada’daysanız, uygun bir parti bulmanın sorun olmayacağından eminim. .
These users thanked the author Şamanakalar for the post:
sapık
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Boynuzlama,
Benim için bu kadar fantezi düzeyinde.. ve gerçek hayatta böyle şeyler yapmaya karar vereceğimden hiç emin değilim

Şamanaklar,
ve swing temasına girebilmek için ayrıca arzuya da ihtiyacın var kocanın... bu yüzden bunu onunla yapacaklar
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Tanya
Şamanakalar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204

Unread post by Şamanakalar »

Natali_Natali: 05 Nov 2022, 00:11 ve swing temasına girebilmek için ayrıca kocanın arzusuna da ihtiyacın var... işte bu noktada onunla sorunlar yaşanacaktır
nAma bu, kocanız dışında kimsenin size dokunmayacağı en zararsız seçenekle ilgili.

...Benim için katılmayı reddedecek bir adam hayal etmek gerçekten zor. en azından bir gözlemci olarak bir seks partisi. Muhtemelen bazı basmakalıp tavsiyeler burada işe yaramıyor.
Last edited by Şamanakalar on 05 Nov 2022, 00:18, edited 1 time in total.
These users thanked the author Şamanakalar for the post:
Christmas_Christmas
Kuklacılık
Orgazm!
Orgazm!

Natali_Natali, benim de fantezilerim var. Onun aynı fikirde olmayacağı gerçeğine zihinsel olarak hazırlıklıyım. O zaman her şey hayal olarak kalacak. Onu değiştirmeyeceğim. Ama hala onu ikna etmeye çalışmaktan vazgeçmedim. Gerçekten gözlerini nasıl devirdiğini, diğer insanların siklerini tüm deliklerine soktuğunu görmek istiyorum.
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065

Unread post by Ded »

Natali_Natali, Bu konuda biraz entrika başlatabilirsen ve o zaman artık eskisi gibi bir eş olmadığınızı hissedecek ve sizi tekrar kendi iyiliğine kavuşturmak için tüm gücünü toplayacak ve belki de sadece size ve genel olarak birlikte yaşamınıza karşı tutumunu değiştirecektir. !
Toksik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Toksik »

Natalie, bana kişisel bir mesajla yaz. Hadi tanışalım. Hoşuna gidecek. Fantezilerinle.
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520

Unread post by YeniDim »

Boynuzlama,
Ve ben de hayal kurdum. Karım, 20 yıllık birlikteliğimizden ve birbirine en az 15 yıllık sadakatimizden sonra beni gerçekten aldattı. Görünüşe göre sevgilisiyle ilişkisini henüz koparmayacak. Dün zor bir konuşma oldu, ağladı, onunla görüşmeye devam etme fırsatını istedi, işleri fazla ileri götürmeyeceğine yemin etti.
Kuklacılık
Orgazm!
Orgazm!

NewDim, bu durum seni heyecanlandırmıyor mu?
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520

Unread post by YeniDim »

Boynuzlama,
Heyecan verici değil mi?? ? Evet, bu benim ara vermeden ikinci günüm))) Şaka yapıyorum, elbette aralarla.
Yıllarca onu ikna etmeye çalıştım ama nafile, sonra artık beklemediğim bir anda kendisi...
Bakın, işte bununla ilgili konumuz. Eğer ilgileniyorsanız bana yazın
Johnnnie
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Johnnnie »

NewDim, ben de ilk kez aldatılma fantezisi kurdum vs. onu hoşlandığı bir adamla seks yapmaya itti!!! Ve bu 20 yıllık evlilikten sonra!!!! Onu vasat bir seviyeye gelene kadar sarhoş ettim! Onunla yarın onu nasıl baştan çıkaracağını tartıştık!!! Sonra tuvalete gittik, amını güzelce tıraş ettim!!!! O sadece şoktaydı!!! Ama reddetmedi!!! Görünüşe göre onu gerçekten istiyordu!!! Ertesi gün tutkulu seks yaptılar!!! Ve şimdi onlar beş yıldır sevgililer!!!! Ve benden onu görmemi istediğinde!!!! Sadece beni sevdiğini söylüyor!!! Ve ona sadece seks için gidiyor!!!! Ona benimle seksin daha kötü olduğunu mu soruyorum?!? Hayır diyor, hiç de kötü değil!!! Ama onun için durum tamamen farklı!!! Ah, bunu açıklayamıyor!!! İlk başta bırakmak istemedim! Ama o kadar çok yalvardı ki ağladı bile!!! Bence tamam sevgili olsunlar, aldırış etmeyin!!! Ve bu, zaten ailelerle arkadaş olduğumuz gerçeğini de hesaba katıyor. Uzun yıllar boyunca! Biliyorum ve buna izin veriyorum! Sevgilisi benim bildiğimi bilmiyor ve gizlice bilmediğimi düşünüyor, karısı da biliyor ama bunu ne bana ne de onlara göstermiyor!!! Genel olarak tam bir tımarhane!!!
These users thanked the author Johnnnie for the post (total 2):
Djon.Beyaz, sapık
Güneş
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 147

Unread post by Güneş »

Fantazim bir travesti ve karısıyla deneyin. Ama karımla bu bir hayal olarak kalacak.
Lex53
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by Lex53 »

Biliyor musun, benim de çocukluğumdan beri benzer fantezilerim ve arzularım var.
İstersen özel olarak sohbet edebiliriz.
Yurovsky’nin zaferi
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by Yurovsky’nin zaferi »

Fantezileriniz hakkında daha fazlasını bilmek çok ilginç...
Denach
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 565

Unread post by Denach »

Natali_Natali, şu anda ustanız kim, bize bundan bahsedin onu daha ayrıntılı olarak ne olmalı?
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by PlajTavşan »

Natali_Natali: 04 Nov 2022, 23:56 belki bu kulağa tuhaf gelebilir ama kendimi kocamı bu kapasitede algılamadığımı düşünürken buluyorum... yani. usta... fantezi kurduğumda bile konu onunla ya da onunla ilgili değil
Nedense şaşırmadım :)
Kalyaev
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 355
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Kalyaev »

Karının bir fantezisi var ve 69 yaşımıza geldiğimizde onun amını yalama isteğim ve o sırada biri onu sikiyor.
These users thanked the author Kalyaev for the post:
Djon.Beyaz
vlasm
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118

Unread post by vlasm »

Natali_Natali: 04 Nov 2022, 23:56 Kocamın bu kapasitede olmadığını düşünürken buluyorum kendimi
İşte böyle. Bunun için itaat etmek isteyen bir insana ihtiyacınız var ve onun bunu bilmesi/yapabilmesi gerekiyor; söylenenlerin tonu çok önemli.
Örneğin, kocanız bunu yapmaya karar verirse bu sizin için komik veya saldırgan olabilir.
Genel olarak, bazen fanteziler fantezi olarak kalmalıdır.
Sizin kocanıza sadakat saygı gerektirir. Anladığım kadarıyla kocamdan memnunum, bu yüzden her şeyi olduğu gibi bırakmak daha iyi.
These users thanked the author vlasm for the post:
Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

BeachBunny,

Seninle tartışmayacağım... Ve kimseyi şaşırtmak ya da şaşırtmak istemiyorum. Az önce size fantazimi anlattım... Üstelik pek çok insanın, kendileriyle baş başa kaldıklarında... şöyle diyelim... kocaları/karıları hakkında "fantezi" kurmadıklarından fazlasıyla eminim... Ve bunun normal olduğunu düşünüyorum ve burada kötü bir şey görmüyorum...
Bu arada, forumumuzda insanlar tırtıl traktörleriyle ilgili fanteziler kuruyor... kahretsin... ve hiçbir şey... onlar hatta paylaşımlarına bakılırsa orgazm bile oluyorlar..(Millet, tekrar kusura bakmayın... Kimseyi gücendirmek istemedim... sadece yüksek sesle düşündüm ve daha fazlası değil)
Zorba Carrie, sapık
qwerty13
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 133

Unread post by qwerty13 »

Natali_Natali: 07 Apr 2022, 20:45 a aynı zamanda bana en pis sözler diyorlar
Size söylenen müstehcen sözler de sizi çok heyecanlandırıyor mu? Yoksa kirli de olsa sadece sansürlenenler mi?
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Den725,
Benim Ustam Kimdir . ... Kimse))) Her halükarda, bunun benim kocam olmadığına sevindim... Evlendikten sonra eski “partimden” hemen ayrıldım çünkü evlilik\aile ve teslimiyet\aşağılanma seks, evet ve sadece değil, en hafif deyimle, uyumsuz olsa da işler farklı... Bir aile seçtim ve pişman değilim.
İşte fanteziler ve düşünceler... Geriye kalan bu... Orada Konuya daldığımı iddia etmiyorum... ama... Kendimle hiçbir şey yapamam.. .. kendimi tutmam gerektiği ortaya çıktı, yapabilirim.... bazen uzun bir süre için, bazen çok uzun bir süre için değil... ama tamamen bırakamıyorum... "Fantazilerimin" her zaman yanımda olması iyi bana... Biraz yardımcı olur)))... Bunun gibi bir şey ...
sapık
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by zayıf bağırsak »

Fantezilerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilirim, aşağılayıcı mı değil mi bilmiyorum ama rüyamda bir kızın burnuna veya kulağının altına osurduğumu görüyorum ve bu da tahrik ediyor. Bana osurması da hoş, ama anladığım kadarıyla benim kontrolümde olman gerekiyor, ben yapacağım
qwerty13
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 133

Unread post by qwerty13 »

Bağırsak zayıf, forumdaki en seksi takma isme sahipsin .
These users thanked the author qwerty13 for the post:
zayıf bağırsak
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

vlasm,
Tamamen katılıyorum Sen . Sonuçta burada önemli olan sadece böyle bir ilişki içinde olmak değil.., bunu yapmak.. burada asıl önemli olan KİMİNLE?!... Sadece yüze ve göğsüne hafif bağlama ve şaplak oynamak. .. bunların hepsi anaokulu... bunların hepsi anlaşılmaz... Kocamla bu tür şeyleri çok sık yaparım... Ama bu benden ziyade onu tahrik eder...
Ve buna dalmak , neye ihtiyacım olduğunu anlayan birine ihtiyacım var..
Bu tür ilişkilere dayanarak aileleri yaratan “üstler” ve “altlar” olduğunu anlıyorum.. Ama ne yazık ki, ya da neyse ki, öyle değil ben... Kocamın öyle bir tavrı var... şöyle diyelim... tasvip etmiyor... Ama kocamın da bana sahip olduğu için şanslı olduğunu düşünüyorum... Çünkü... Sadece seks dışında aramama gerek yok... kelimeden hiç de... Sadece seks dışında ihtiyacım yok, kocam bana tamamen uyuyor

4 dakika sonra gönderildi 52 saniye:
Bağırsakların zayıf olması,
Alınmayın ama . "osuruk"la ilgili her şey... kahretsin... ya da "geğirme"... kelimesi beni hiç heyecanlandırmıyor.. Bu bir kerelik... Ve ikincisi, çok daha ileri gidiyorsun kişisel şeyler ve bu zaten iyi huylu insanların kişisel mesajla ilettiği sorular/cevaplar... Yoksa senin ruhunu burada herkesin önünde ters yüz edip, onların yaptıklarını detaylıca anlatacağımı mı sanıyorsun? bana ve bana nasıl ve ne yapılmasına izin veriyorum?!

Bir kez daha, kusura bakmayın... sadece yüksek sesle düşünceler
vlasm, sapık
Inna
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 3 years

Unread post by Inna »

Natali_Natali: 07 Apr 2022, 20:45 Natali_Natali’nin mesajı » 07 Nisan 2022, 20:45

Bu tür arzuları nereden edindiğimi bilmiyorum ama teslimiyet ve cinsel aşağılama. ..
Ne kadar iyi yazılmış... Sadece tüm düşüncelerim ve fantezilerim
These users thanked the author Inna for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Ted_2023
Arbalet
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 30

Unread post by Arbalet »

Natali_Natali, anlayış için uygun bir tutum ve iletişim önemlidir gerekli. Yatakta kalan her şey yatakta kalır, kimse kimseyi bir şeyi denemekten alıkoyamaz, hatta ciddi bir şekilde, ama böylece kafanın köşesinde bir yerde, iyi kapatılmış bir kapıyla kalacağına dair bir anlayış olsun ve bazen mührünün açılmasına izin verin, eğer bir şey size uymuyorsa, asla çıktısını almayın, bu herkesin tercihi. Dünyada doğru ya da yanlış yoktur, arzularınız kimseye zarar vermiyorsa neden olmasın!😄
These users thanked the author Arbalet for the post:
Fargal94
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Inna,
Teşekkür ederim.. Arzularımda yalnız olmadığımı ve bu tür şeyleri seven insanların da olduğunu bilmek güzel))
Fargal94
Arbalet
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Arbalet »

İnanan, 😊
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Samostrel,
Tamamen katılıyorum sana katılıyorum... Sadece "üst" ile "alt" arasındaki ilişki sadece sekse bağlı değil... Yaşadığım en zararsız durumu zaten yazmıştım... evlenmeden önce tabii ki..

Bir tür ceza olarak, bir şekilde kaçmak zorunda kaldım... lanet olsun, tamamen çıplak.... arabasının arkasından... diyelim ki erkek arkadaşım... Koşul şuydu: eğer arabaya yetişebilirsem affedilir.. ama yetişmezsem.. o zaman neredeyse otoyola kadar böyle koşmak zorunda kalacağım... Yaz... Köy yolu.. bazı isimsizler arasında. köyler... Erkek arkadaşım hızı yavaşlatıyor ve neredeyse arabaya yetişiyordum... yani, neredeyse oraya vardığım sırada... tekrar gaza basıyor....
Ben oradayken "kaçmak"... 40 dakika geçti herhalde... Zaten öyleydim. "Beni affetsin ya da affetmesin... Beni affetti.. Beni yiyeceklerle birlikte "çadıra" "çekti" ve sonunda durdu... ama salonda oturmama izin vermedi . Ve kıyafetlerimi giyemedim... her şey kirliydi... sanki... yani... gerçekten kirliydi.. Bu yüzden benim için yeniden ’üzülmeye başladı’. Bir şişe maden suyu aldım ve kendimi yıkattım. Tam orada. "çadırın" yakınında. Ayrıca bunu nasıl yaptığım hakkında yüksek sesle yorum yaptı... ve satıcılarla beni tartıştı (üç adam... Kimin daha fazla rahatsızlık hissettiğini bilmiyorum, ben mi yoksa o adamlar mı... ama bir şişe benim için yeterli değildi.) , erkek arkadaşım bana bir tane daha aldı... sonra bir tane daha... Öyle görünüyor... Hiçbir şeyi unutmadım))) Seks daha sonra oldu, beni oradan götürdüğünde... .

Cevap vermek zorunda olmadığınız bir soru.. Bunu eşinize yapar mıydınız?... Hayır. Yani kocam bana asla bunu yapmaz, çünkü o beni seviyor... Ben de onu seviyorum, bu yüzden onu beni aşağılayacak, bana hükmedecek biri olarak algılayamıyorum.
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 5):
Fargal94, vlasm, Zorba Carrie, sapık, ScromnayaLady
Arbalet
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by Arbalet »

Natali_Natali, role o kadar girebiliyorum ki Bunu ve daha kötüsünü yapabilirim, sonra eve geldiğimde şefkatli ve sevgi dolu olabilirim. Her şey kafanın içinde. Bazıları bu durumdan vazgeçebilir, bazıları ise travma geçirebilir. Çocukken sık sık kıyafetlerimi çıkarırdım ve kum havuzunda çıplak oynamaya giderdim, korkutucuydu ama harikaydı. Bu tür arzuların doğuştan itibaren bizimle olduğunu düşünüyorum. İnsanlar öldüğünde tek bir şeyden pişmanlık duyarlar: istediklerini yapmadıkları için. Şimdi istediğimi mi yapacağım yoksa ahlak ve standartlara mı bağlı kalacağımı merak ediyorum, zaten kimsenin umrunda değil

8 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Natali_Natali, tüm bunlar harika ve harika, eğer ciddi sonuçlar yoksa, sonunda bu tür oyunlardan her şeyi kaybedebilirsiniz. Hayattaki birkaç deneyimden sonra bu tür şeylere yaklaşırken daha dikkatli olursunuz; bunlar kesinlikle çok heyecan vericidir. Bu durumda kişinin başvuruyu göndermediğini, ne olduğunu anlamak gerekir. her gündaha fazla oluyor. Bir eşin grup seks yapmayı kabul ettiği, ardından tecavüz için bir ifade yazdığı ve davayı kayıtsız şartsız kazandığı durumlar vardı. Benzer düşüncelere sahip insanlarla oyun oynamak çok değerlidir!
These users thanked the author Arbalet for the post (total 2):
Fargal94, Christmas_Christmas
Mamenkin Testi)
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 63
Registered for: 3 years

Unread post by Mamenkin Testi) »

Natali_Natali, hayatında çok ilginç durumlar yaşadın, ama bize hayattan başka bir şey anlatır mısınız, eğer korkuyorsanız daha kolay bir şeyle başlayın ya da bundan daha havalı hikayeler var ama çok varsa daha havalı olanı en sona bırakın
These users thanked the author Mamenkin Testi) for the post (total 2):
Fargal94, sapık
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Denach »

Natali_Natali, sen hâlâ fantazinin bir şey olduğunu söylüyorsun kötü bir şey yok! Yani eğer öyle düşünüyorsanız, bu, arada sırada sizinle istediğinizi yapan ve farklı fantezilerde her zaman benzer özelliklerin olduğu bir adama sahip olduğunuz anlamına gelir, onun sizin için nasıl biri olduğunu onlara anlatmaya çalışın) Ve eğer bu bir kızım, o zaman nasıl göründüğü daha da havalı, ona ne kadar zayıf veya şişman olduğunu, göğüslerinin boyutunu, meme uçlarının küçük veya büyük ve hassas olup olmadığını ve ne tür bir amcığa sahip olması gerektiğini vb. anlatın.
These users thanked the author Denach for the post:
sapık
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Annenin Oğlu),
Lanet olsun insanlar .. tabii ki bende "bir şey" vardı... ve kimde yoktu... Peki neden tüm bunları genel konular hakkında ayrıntılı olarak yazayım?
Ama yine de kahretsin. belki sonra anlatırım... Ama bütün bunlar kimin umurunda?
Fargal94
Denach
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Denach »

Natali_Natali, neden utanmıyorsun, biz Hepiniz hikayelerinizle buradasınız ve birinin durumu sizinkinden daha kötü durumda bu yüzden çekinmeyin herkese bunun çok ilginç olduğunu söyleyin çünkü bir kızın hayatında neler yaşadığını her öğrendiğinizde bu çok ilginç olur
These users thanked the author Denach for the post:
Fargal94
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Den725,
Neden düşünüyorsun? Bir kız üstteyse, bir erkek üstteyse daha mı havalı olur? Bu tür ilişkilerden bahsetmişken... sonra zirve... kendini nasıl konumlandırırsa konumlandırsın... sonunda yine de beni becerecek... her şey neredeyse her zaman tek bir şeyle bitecek - seks... Teslim olmak kadın biraz farklıdır... Farklı şekilde aşağılayabilir... Üstelik benden seks yapmasına da ihtiyacı yoktur... Daha doğrusu erkek gibi değil... Bir kadın çok daha sert davranabilir.. . daha sert... daha katı... Tam olarak tarif edemem .. gençlikten, güzellikten dolayı da kıskançlık olabilir... ona değil de bana verilen bir iltifattan dolayı... bu bir anlamda. özetle...
Örneğin benim için üst kısmın görünümü ve yaşı pek önemli değildi .. Elbette onun için güzel bir kız olması ve ahlaksızlık olmaması daha iyi olurdu. tam tersi... Ama benim için asıl önemli olan ona olan duygusal bağlılığıydı... yani, ve onun bana olan bağlılığıydı.. Önemli olan onun sadece zayıf iradeli bir sürtük değil, "Kişilik" görmesiydi. kim emirlere uyuyorsa...
Evet, gerçek Tematikçilerden benim döktüğüm kanlara gülmemelerini rica ediyorum... Sadece kişisel deneyimime dayanarak yazıyorum... Deneyimden bile değil... sadece hayal kuruyorum ve başka bir şey yok
sapık, Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”