Kır evinde alemler

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Valeria
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Registered for: 1 year 8 months
 Kır evinde alemler

Unread post by Valeria »

Bu hikaye yazın yaşandı ama yine de anlatmaya karar verdim. Bir yaz arkadaşlarımla birlikte kulübemize gelmeye karar verdik. Hava çok sıcak olduğundan akşam nehre gidip hamamda yıkanmaya karar verdik. Neyse, iyice dinlendik ve içtik. Kızlarla birlikte en azından biraz yıkanmak için hamama gittik, çünkü fazla gücümüz kalmamıştı. Kendimizi yıkadık, adamlar gitti. Akşam oturuyoruz, dışarısı sıcak, bira içiyoruz. Ve her şeyin nasıl sonuçlandığını hatırlamıyorum, bir şekilde şerit kartları oynamaya başladık, görünüşe göre alkolün etkisi altında, zaten yarı çıplak oturuyorduk. Kocam beni rahatsız etmeye başladı ve onu emmemi istedi. Peki, herkesin önünde burası nasıl? Sonunda her şeyin nasıl sonuçlandığını hatırlamıyorum ama hepimiz birbirimize bulaştık. Ertesi sabah uyandık, herkes böyle bir seks partisinden ve bu kadar sarhoş olmaktan çok utanıyordu...
These users thanked the author Valeria for the post (total 12):
Lexa55, Fan, Kunimen, Anatoly bfg, Fargal94, andylee, sapık, Boybee69, Pol66, PavelNokia, Peru’da, Sibiryak89
Lexa55
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kır evinde seks partisi

Unread post by Lexa55 »

İyi dinlenmeler. Neden utanasınız ki? Hepiniz iyi vakit geçirdiniz mi?
These users thanked the author Lexa55 for the post:
Pol66
Ajan 177
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 2 years
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Ajan 177 »

Seninle orada olamadığım için ne yazık)
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Saç gömlek »

Valeria: 26 Nov 2023, 18:32 Bu hikaye yazın yaşandı ama yine de anlatmaya karar verdim. Bir yaz arkadaşlarımla birlikte kulübemize gelmeye karar verdik. Hava çok sıcak olduğundan akşam nehre gidip hamamda yıkanmaya karar verdik. Neyse, iyice dinlendik ve içtik. Kızlarla birlikte en azından biraz yıkanmak için hamama gittik, çünkü fazla gücümüz kalmamıştı. Kendimizi yıkadık, adamlar gitti. Akşam oturuyoruz, dışarısı sıcak, bira içiyoruz. Ve her şeyin nasıl sonuçlandığını hatırlamıyorum, bir şekilde şerit kartları oynamaya başladık, görünüşe göre alkolün etkisi altında, zaten yarı çıplak oturuyorduk. Kocam beni rahatsız etmeye başladı ve onu emmemi istedi. Peki, herkesin önünde burası nasıl? Sonunda her şeyin nasıl sonuçlandığını hatırlamıyorum ama hepimiz birbirimize bulaştık. Ertesi sabah uyandık, herkes böyle bir seks partisinden ve bu kadar sarhoş olmaktan çok utanıyordu...
Kaç arkadaşınız vardı?
Автор темы
Valeria
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Valeria »

kocam ve ben, 2 evli çift ve başka bir bekar adam
These users thanked the author Valeria for the post (total 2):
Fargal94, Sibiryak89
vlasm
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118

Unread post by vlasm »

"Eh, herkesle değil"den "herkes birbirini aştı"ya bir tür keskin geçiş :-D
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Valeria: 26 Nov 2023, 18:50 kocam ve ben, 2 evli çift ve başka bir bekar adam
Fena değil. Ve gerçekten hiçbir şey hatırlamıyor musun? Hiçbir şey hiçbir şey mi? Yoksa hâlâ bir şeyler hatırlıyor musun?
:-)
Kocanız dahil dört adam da sizinle birlikte miydi? Yoksa kocanız başka kızlar üzerinde çok mu uğraştı ve artık size yetmiyor mu? :-)
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
sapık
Автор темы
Valeria
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Valeria »

Sorun şu ki, her şeyin nasıl bir seks partisine dönüştüğünü hatırlamıyorum. İçimde kimin olduğunu tam olarak hatırlamıyorum, belki herkes, belki herkes değil
These users thanked the author Valeria for the post (total 2):
sapık, Sibiryak89
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

vlasm: 26 Nov 2023, 18:51 "Eh, herkesle değil"den "herkes birbiriyle birlikte hareket etti
’ye ani bir geçiş. Hayır. Oldukça normal bir durum. Böylece daha da fazla açılır ve herkesin kimin nerede duracağını ve ne yapacağını önceden bildiğinden daha fazla duygu ve izlenim yaratır.
sapık
vlasm
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by vlasm »

Lanet olsun, yeni anladım. Demek yazlık bunun için var! Ve bir aptal gibi oraya patates ekiyorum *x)
These users thanked the author vlasm for the post (total 10):
Firavun faresi, alexey.bro, Lesha Aleshkin, Alex020362, Fargal94, sapık, Alex431, Dal, alex56, Artem2022
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Valeria: 26 Nov 2023, 18:55 Olay şu ki, her şeyin nasıl bir seks partisine dönüştüğünü hatırlamıyorum. İçimde kimin olduğunu tam olarak hatırlamıyorum, belki hepsi, belki hepsi değil
Peki ya kocam? Kocanı hatırlıyor musun? Orada mıydı, değil mi?
Kıçınıza mı geldiler, yoksa sadece geleneksel seks miydi? :-)

3 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Kahretsin, az önce buraya geldi. Demek yazlık bunun için var! Ben de oraya aptal gibi patates ekiyorum
Evet, evet. Ve tabii ki bir hamam olmalı. Hamam olmadan tüm bunlar işe yaramayacak. Hamam çok rahatlatıcıdır ve sizi daha sonra içki içip rahatlamaya motive eder. Bunu sen de biliyorsun; sarhoş bir kadın am sahibi değildir. Ve bu doğru. Ama asıl önemli olan çocukları kulübeye sürüklememek. Her şeyi mahvedecekler. Ayrıca başkasının amını ve başkasının sikini kendi kulağınız gibi görmeyeceksiniz.
Автор темы
Valeria
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Valeria »

kocam da oradaydı, ne yazık ki anal yapamadık ya da ne yazık ki
These users thanked the author Valeria for the post:
Sibiryak89
vlasm
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by vlasm »

Vasyanitsa: 26 Nov 2023, 18:55 Hayır. Tamamen normal bir durum. Bu böyle olur
Yani kimin kiminle olduğu gibi daha fazla ayrıntı olurdu.
Ama bir sonuca vardım kendim için Hasat mevsiminde kır evinde hiçbir tür alkol yasaktır!
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Valeria: 26 Nov 2023, 19:00 bir koca vardı, tabii ki anal yapamadılar ya da ne yazık ki
Sadece forumlarda anal bir şey olarak tanımlanıyor ilahi. Pratikte özel bir şey olmadığını düşünüyorum. Özellikle bir kadın için. Sfinkter orada bulunur ve olması gerektiği gibi çalışmalıdır. Ama onu yaralamaya değeceğini sanmıyorum - o zaman taşıma sırasında kakanı külotunun içinden çıkaracaksın.
Fransızcam için özür dilerim...
n
1 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Ve hasat mevsimi boyunca kendim için bir sonuca vardım, kır evinde alkol yok!
Peki, seç - ya arkadaşının karısıyla seks yap, ya da hasat! :-)
Last edited by Saç gömlek on 26 Nov 2023, 19:17, edited 1 time in total.
Anatoly bfg
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Anatoly bfg »

İlginç bir olay) hafızanın zevki kaydetmemesi üzücü.
These users thanked the author Anatoly bfg for the post:
vlasm
vlasm
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by vlasm »

Vasyanitsa: 26 Nov 2023, 19:05 Uygulamada özel bir şey olmadığını düşünüyorum
Anal seks yaptın mı?
Anal, dikkatli ve beceriyle yapılırsa eşit değildir yaralanmalar
These users thanked the author vlasm for the post:
Alex020362
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Valeria, gerçekten hiçbir şey olmayacak kadar sarhoş muydun? hatırlamıyor musun? Eğer acı verici ve nahoş olsaydı, tüm bunları durdururdum. Yani iyiydi.
Bütün bunlar nerede oldu? Temiz havada mı?
Çiftler tam buradaydı ve herkesle dalga geçiyorlardı, yoksa bir şekilde sitenin etrafına ve ek binalara mı yayılmışlardı?
Bir keresinde forumda bir adam okumuştum onların da kulübede tamamen aynı şirket olduklarını yazdı. Gece işemek için dışarı çıktığımı söylüyorum. Zaten herkes uyuyordu. Ve birinin hıçkırıklarından ya da buna benzer bir şeyden uyandım. Dışarı çıktım. Ve hamamdan bazı sesler geliyor. O sinirlenirken dışarı iki adam çıkıyor. Ve yanımdan geçip eve girdiler. İkisi de şortlu.

Hamama girdim ve orada, zaten soğumuş olan buhar odasında, üzerinde buhar yaptıkları rafa dik bir şekilde bir çeşit teyze yatıyordu. Mide rafta ve dizler yerde. Tamamen sarhoş bir halde kollarını iki yana açtı. Kollarını uzatmış halde orada yatıyor ve hepsi bu. Geldi ve ona dokunduğunu söyledi - yaşıyordu, nefes alıyordu! :-)
Onun amına dokundum ve sel oldu! Her tarafı sızdırıyordu ve görünüşe bakılırsa adamlar onun içine girmişler. Parmağımı amının içine koyduğumu ve canlandığını söylüyorum. Hadi bir şeyler mırıldanalım ve kıçını parmağına doğru hareket ettirelim - sanki el sallıyor gibi.

Eh, dedim, dayanamadım - külotumu dizlerime kadar çektim ve içlerime soktum o. Daha sert sallanalım. Sonunda gelene kadar onu yarım saat boyunca bir yerde rahatsız ettiğini yazıyor - orada ıslanmak onun için çok acı vericiydi ve bu nedenle burası genişti ve bu yüzden gelmesine imkan yoktu. Ama görünüşe göre bundan hoşlandığını söylüyor. Sonra adam işini bitirdiğini ve sessizce hamamdan çıktığını yazıyor. Ve orada yatmaya devam etti. Ve adam da tıpkı senin gibi nasıl bir kadın olduğunu, kimin karısı olduğunu ve her şeyin daha sonra nasıl gittiğini yazmayı bitirmedi.

Ama genel olarak elbette, tüm bunlar, tüm bunların saf gerçek olduğunu varsaymaktır.. .
Genel olarak, tüm bunlar, bu ülke tatiline katılanlar için saf, konsantre mutluluktur. Hatırlanacak bir şey olacağından değil. Hayır, konu bu değil. Bunun tanıdık çiftler arasında gerçekleşmesi o kadar harika ki. Aslında aileleri dostluk içinde birbirine yaklaştırıyor. Birincisi, erkeklerin eşlerini arkadaşlarına karşı kıskanması veya tam tersi durumda kıskançlık yoktur. Ve burada sanki üç aile varmış ve herkes birbirini becermiş gibi görünüyor. Ve bu harika. Öncelikle tekrarlamanın bir nedeni var. İkincisi, aile ilişkileri üzerinde olumlu bir etkisi var.

Genel olarak her şeyin tam olarak bu şekilde gerçekleşmesinin her bakımdan çok çok iyi olduğunu düşünüyorum.
Last edited by Saç gömlek on 26 Nov 2023, 19:22, edited 1 time in total.
Büyük oğlan
Автор темы
Valeria
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Valeria »

Avluda küçük bir çardak vardı, hatırlamıyorum, çok güzeldi. orada hep beraber seviştik, anları hatırlıyorum tabii ki, hepsi bu
Sibiryak89
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 425
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by slavik.meshalkin »

Valeria: 26 Nov 2023, 18:32 Bu hikaye yazın yaşandı ama yine de anlatmaya karar verdim. Bir yaz arkadaşlarımla birlikte kulübemize gelmeye karar verdik. Hava çok sıcak olduğundan akşam nehre gidip hamamda yıkanmaya karar verdik. Neyse, iyice dinlendik ve içtik. Kızlarla birlikte en azından biraz yıkanmak için hamama gittik, çünkü fazla gücümüz kalmamıştı. Kendimizi yıkadık, adamlar gitti. Akşam oturuyoruz, dışarısı sıcak, bira içiyoruz. Ve her şeyin nasıl sonuçlandığını hatırlamıyorum, bir şekilde şerit kartları oynamaya başladık, görünüşe göre alkolün etkisi altında, zaten yarı çıplak oturuyorduk. Kocam beni rahatsız etmeye başladı ve onu emmemi istedi. Peki, herkesin önünde burası nasıl? Sonunda her şeyin nasıl sonuçlandığını hatırlamıyorum ama hepimiz birbirimize bulaştık. Sabah uyandık, herkes böyle bir seks partisinden ve bu kadar sarhoş olmaktan çok utanıyordu...
Eşleriyle konuşmamız lazım, onlar kiminle daha çok hoşlandığını hatırlamalıyım 😄
Автор темы
Valeria
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Valeria »

Her nasılsa bunu hatırlamamaya bile karar verdik)
Sibiryak89
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

slavik.meshalkin: 26 Nov 2023, 19:22 Eşlerimizle konuşmalıyız, kimi daha çok sevdiklerini hatırlamalılar
Ve bence bu tamamen gereksiz. Birlikte daha iyi olduğu birini ayırmaya veya sıralamaya gerek yok. Herkes iyiydi. Sadece aynı kompozisyonla aynı kulübede tekrar toplanmanın ne zaman mümkün olacağı konusunda anlaşmaya varmamız gerekiyor.

1 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Valeria: 26 Nov 2023, 19:24 Bir şekilde bunu hatırlamamaya bile karar verdiler)
Ne? Siz ve eşleriniz bunu unutup hatırlamamaya ve artık bunu uygulamamaya mı karar verdiniz?
Eğer öyleyse, o zaman bu çok aptalca! Boşuna! Tam tersine bu uygulamaya devam etmemiz gerekiyor. Bütün bunlarda kötü bir şey yok.
Yalnızca bazı avantajlar var.
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 3 years

Unread post by Firavun faresi »

Saç gömleği,
The saç gömlek: 26 Nov 2023, 19:05 Uygulamada , bence özel bir şey yok
saç gömlek: 26 Nov 2023, 19:00 Ya kocanız? Kocanızı hatırlıyor musunuz?
saç gömlek: 26 Nov 2023, 19:00 Kıçınıza mı geldiler yoksa olmadı
nYaşlı adam, sandalyende mi kıpırdanıyorsun!? Gençlik seksini duydunuz mu? Uzman olmayın, deneyiminizi paylaşmak ve gençlere büyükannenizi 50’li yıllarda Sidorov’un keçisi gibi nasıl parçaladığınızı anlatmak daha iyi! (SSCB’de seks olduğuna dair bana bir yalan söyle! Ve sen, Cengiz Han’ın soyundan gelen, buna tanıksın)
Last edited by Firavun faresi on 26 Nov 2023, 20:17, edited 1 time in total.
These users thanked the author Firavun faresi for the post:
Fargal94
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Vasyanitsa: 26 Nov 2023, 19:26
slavik.meshalkin: 26 Nov 2023, 19:22 Eşlerinizle konuşmalısınız, kimi daha çok sevdiğinizi hatırlamaları gerekir
Ve bunun gereksiz olduğunu düşünüyorum . Birlikte daha iyi olduğu birini ayırmaya veya sıralamaya gerek yok. Herkes iyiydi. Sadece aynı kompozisyonla aynı kulübede tekrar toplanmanın ne zaman mümkün olacağı konusunda anlaşmaya varmamız gerekiyor.

1 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Valeria: 26 Nov 2023, 19:24 Bir şekilde bunu hatırlamamaya bile karar verdiler)
Ne? Siz ve eşleriniz bunu unutup hatırlamamaya ve artık bunu uygulamamaya mı karar verdiniz?
Eğer öyleyse, o zaman bu çok aptalca! Boşuna! Tam tersine bu uygulamaya devam etmemiz gerekiyor. Bütün bunlarda kötü bir şey yok.
Sadece bazı avantajlar var.
Yeni Yıl, birkaç gün boyunca pratik yapabileceğin en iyi şeydir. Daha fazla alkol ve prezervatif alırsan bebeğin babasının kim olduğu belli olmaz.😆
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Valeria: 26 Nov 2023, 19:24 Bir şekilde bunu hatırlamamaya bile karar verdin
Henüz stresten kurtulamadın... Ve iyileşince, Tekrarlamak isteyeceğim! Ve birden fazla kez! :şampuan:
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

slavik.meshalkin: 26 Nov 2023, 19:29 Yeni Yıl, birkaç gün boyunca pratik yapabileceğiniz en iyi şeydir. Sadece daha fazla alkol ve prezervatif alın, aksi takdirde bebeğin babasının kim olduğu belli olmaz
Bir keresinde burjuvazinin bir yerlerde doğum oranına ilişkin gizli tıbbi istatistikler yayınladığını okumuştum. Artık nasıl toplandığını bilmiyorum ama bu istatistiklerin sonuçları öyle ki ailelerdeki çocukların neredeyse yarısı başka babalardan geliyor. Yani çocuklu sıradan bir aile. Tam aileler - baba, anne. Ve çocukların bir kısmı resmi babadan değil. Ve bunu kimse bilmiyor. Belki karısı kimden geldiğini tahmin eder ve zamanla şu veya bu çocuğun aslında kimden geldiğinden şüphe etmeye başlar.

Aslında evli kadınlar zaman zaman bir yerlerde birisi sikişiyor. Bazen gönüllü olarak, bazen de kim olduğunu bile bilmiyor. İş yerinde ya da ziyaret sırasında sarhoş oldum ve bayıldım. Ve birisi onu aldı ve yapıştırdı. Ve sanırım daha sonra, bu kadın uyandığında, sarhoşken birisinin onu becerdiğini kesinlikle keşfedecek. Bunu öğrenmek daha pahalıdır ve yalnızca enfekte olmadığınızı umabilirsiniz. Eğer hamile kalırsan, her zaman yakınlarda bir koca vardır ve her şeyin suçunu onun üzerine atabilirsin. Mesela hamile kaldı, ne yapacağız.

Ama bir kadın, sarhoşken kendisini kimin becerdiğini gerçekten bilmiyorsa hâlâ büyük risk altındadır. Peki ya farklı bir milletten biriyse? Kafkasyalı ya da Asyalı diyelim. Ama bunun olduğunu da duydum. O zaman evet, kocanıza enjekte etmeniz ve ona her şeyin gerçekte nasıl olduğunu anlatmanız gerekecek. Söylemeye korktuğu için suçlayın falan.

Benimle bir olay yaşandı. Eşimin arkadaşı geldi. O ve kocası tartışıp bize geldiler. Zaten sarhoş geldi ve daha fazlasını eklediler. Ve üçü de çok kilo aldı. Ve bu arkadaş özellikle güçlü. Onu yatağa sürüklemek zorunda kaldım. Katlanır yatağımız veya kanepemiz yoktu ve onu aile yatağımızın üzerine koymak zorunda kaldık. Kız arkadaşım sürekli karısını uyandırdığı için eşimle kız arkadaşımın arasına uzandım. Fırlatma, dönme ve tüm bunlar.

Peki, yani...
Bu kız arkadaşım, hadi bana Vitya diyelim ve bana dokunalım. Bu bir sike ya da başka bir şeye benzemiyor. Eh, o sadece rüyasında bir şeyler görüyor ve elleriyle bir şeyler yapıyor, uykusunda bana dokunuyor ve belli belirsiz bir şeyler söylüyor. Ancak Vitya net bir şekilde duyulabiliyor. İlk başta ne olduğunu anlamadım. Ama o zaman onu sakinleştirelim. Külotuna girecek kadar sakinleşti. :-)
Ve orada bir sel felaketi var! Ama uyuyor gibi görünüyor ve numara yapmıyor. Ve her zaman Vitya ile ilgili bir şeyler var. :-)

Klitorisini ovmasına izin verdim, o da yavaşça hareket ettirmesine izin verdi. Aslında iki parmağımı vajinama soktum. Bu arada oldukça geniş. Ve iki parmağımızla cinsel ilişkiyi taklit edelim. Nefes almaya başladı, nefes almaya başladı ve eliyle sikimi arayalım. Ama bütün bunlar çok ama çok yavaş ve sessizce gerçekleşti. Ve dışarıdan neredeyse farkedilmiyor. Karanlıktı, yüzünü göremedim ama hâlâ çok sarhoş ve uyuduğuna dair genel bir izlenim vardı.

En azından onu fiilen dışarı çıkardık. ve onu neredeyse kollarımda yatağa taşıdım.
Genel olarak, üzerine tırmanmaya asla cesaret edemedim. Çünkü eşimle bu konuda bir anlaşma yoktu ve onun buna nasıl tepki vereceğini tam olarak bilmiyordum. Ve bu kutsaldır.
Biz arkadaşız ve birbirimize ihanet etmeyiz. Sadece ikimiz de her şeyin bu şekilde sonuçlanabileceğini hayal bile etmedik ve olayların böyle bir gelişmesinden bahsetmedik.
Ve ben de parmaklarım vajinasındayken arkadaşının biraz daha mastürbasyonunu yaptım. Ve sanki işi bitirmiş gibi görünüyordu. Sonra ona sırtını döndü ve uykuya daldı.

Ertesi sabah sanki hiçbir şey olmamış gibiydi. Onun adına hiçbir ipucu ya da alay yok. Hiçbir şey!
Belki de gerçekten hiçbir şey hatırlamıyordur.
Geri kalan tek soru bu Vitya’nın kim olduğu. Çünkü kocasının adı Vitya değil. :-)

Bütün bunları onu sikebileceğim ve içine boşalabileceğim anlamına gelmek için yazıyorum. Ve hamile kalabilir. Ve işte buradasın - ailenin ikinci çocuğu. Kocası hiçbir şey bilmiyor, kendi çocuğu olduğunu sanıyor. Kocam ve ben aynı uyrukluyuz ve aramızda keskin bir fark yok. Saç rengi, boyu veya başka bir şey.
Last edited by Saç gömlek on 26 Nov 2023, 20:16, edited 2 times in total.
alexey.bro
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Vasyanitsa: 26 Nov 2023, 19:57
slavik.meshalkin: 26 Nov 2023, 19:29 Yeni Yıl, birkaç gün pratik yapabilirsiniz. Sadece daha fazla alkol ve prezervatif alın, aksi takdirde çocuğun babasının kim olduğu belli olmaz
Bir keresinde burjuvazinin bir yerlerde doğum oranına ilişkin gizli tıbbi istatistikler yayınladığını okumuştum. Artık nasıl toplandığını bilmiyorum ama bu istatistiklerin sonuçları öyle ki ailelerdeki çocukların neredeyse yarısı başka babalardan geliyor. Yani çocuklu sıradan bir aile. Tam aileler - baba, anne. Ve çocukların bir kısmı resmi babadan değil. Ve bunu kimse bilmiyor. Belki karısı kimden geldiğini tahmin eder ve zamanla şu veya bu çocuğun aslında kimden geldiğinden şüphe etmeye başlar.

Aslında evli kadınlar zaman zaman bir yerlerde birisi sikişiyor. Bazen gönüllü olarak, bazen de kim olduğunu bile bilmiyor. İş yerinde ya da ziyaret sırasında sarhoş oldum ve bayıldım. Ve birisi onu aldı ve yapıştırdı. Ve sanırım daha sonra, bu kadın uyandığında, sarhoşken birisinin onu becerdiğini kesinlikle keşfedecek. Bunu öğrenmek daha pahalıdır ve yalnızca enfekte olmadığınızı umabilirsiniz. Eğer hamile kalırsan, her zaman yakınlarda bir koca vardır ve her şeyin suçunu onun üzerine atabilirsin. Mesela hamile kaldı, ne yapacağız.

Ama bir kadın, sarhoşken kendisini kimin becerdiğini gerçekten bilmiyorsa hâlâ büyük risk altındadır. Peki ya farklı bir milletten biriyse? Kafkasyalı ya da Asyalı diyelim. Ama bunun olduğunu da duydum. O zaman evet, kocanıza enjekte etmeniz ve ona her şeyin gerçekte nasıl olduğunu anlatmanız gerekecek. Söylemekten korktuğu için suçlanıyor falan.
Belki de birçok insanın kürtaj yaptırmasının nedeni budur?🤔

Tanıdıklar kızın kocasından olmadığını görebiliyor. Nedenini bile biliyorum😗
These users thanked the author slavik.meshalkin for the post:
Sibiryak89
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1765
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Ivan.Kirillov »

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 3):
Maks.71.RUS, Fargal94, Analizci
Alex020362
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 214
Orientation: aseksüel

Unread post by Alex020362 »

Vasyanitsa: 26 Nov 2023, 19:05 Peki, - veya karınızla seks yapmayı seçin arkadaş veya
Evet..." Peki, - veya bir arkadaşının karısıyla seks veya...üç kovalar dolusu patates." *x)

5 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
slavik.meshalkin: 26 Nov 2023, 19:22
Valeria: 26 Nov 2023, 18:32 Bu hikaye yazın yaşandı ama yine de anlatmaya karar verdim. Bir yaz arkadaşlarımla birlikte kulübemize gelmeye karar verdik. Hava çok sıcak olduğundan akşam nehre gidip hamamda yıkanmaya karar verdik. Neyse, iyice dinlendik ve içtik. Kızlarla birlikte en azından biraz yıkanmak için hamama gittik, çünkü fazla gücümüz kalmamıştı. Kendimizi yıkadık, adamlar gitti. Akşam oturuyoruz, dışarısı sıcak, bira içiyoruz. Ve her şeyin nasıl sonuçlandığını hatırlamıyorum, bir şekilde şerit kartları oynamaya başladık, görünüşe göre alkolün etkisi altında, zaten yarı çıplak oturuyorduk. Kocam beni rahatsız etmeye başladı ve onu emmemi istedi. Peki, herkesin önünde burası nasıl? Sonunda her şeyin nasıl sonuçlandığını hatırlamıyorum ama hepimiz birbirimize bulaştık. Sabah uyandık, herkes böyle bir seks partisinden ve bu kadar sarhoş olmaktan çok utanıyordu...
Eşleriyle konuşmamız lazım, onlar kiminle daha çok hoşlandığımı hatırlamalıyım 😄
Onlar da hiçbir şey hatırlamıyorlar.. Toplu seks var. Ve kolektif kitlesel hafıza kaybı. *x) :melek:
Ajan 177
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by Ajan 177 »

Valeria: 26 Nov 2023, 18:50 kocam ve ben, 2 evli çift ve başka bir bekar adam
şanslı dostum))
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Christmas_Christmas »

Lanet olsun harika bir hikaye... Beğendim . . Seninki gibi bir kocanın tüm eşlerine söyledikleri gibi... Bunu yapmama izin verirsem benimkinin bana ne yapacağını hayal edebiliyorum... Şimdi sadece kendimden bahsediyorum. çünkü bu sanki sarhoş olmam ve hiçbir şey hatırlamamam için bir bahane... Şahsen bu beni kurtarmazdı...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Fargal94, sapık, Sibiryak89
Denach
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 565

Unread post by Denach »

Natali_Natali ve örneğin ne istersiniz? bunu sana kocan mı yaptı? Bu konuda ne gibi arzularınız var?
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ve şunu hatırlıyorum\hatırlamıyorum... sanki sarhoşmuşum gibi... Bir şakayı hatırladım... Biraz anladım\anlamadım...
belki birisi biliyordur.. yeni evlilerin trende seyahat ettiğini ve trenin bir tünele girdiğini ve vagondaki ışıkların söndüğünü anlatıyor... peki, birkaç dakika sonra tren tünelden çıkıyor ve ışıklar tekrar yanıyor. araba... sonra koca genç karısının kulağına fısıldıyor... "Sevgilim, tren tüneldeyken ve hava karanlıkken seni burada herkesin önünde becerseydim ne kadar harika olurdu." . ve dehşet içinde "Sadece sen değil miydin?!"

n8 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Den725,
Ne yazık ki kocama gelince, benim bazı “fantezilerimden” haberinin dahi olmadığı ve bazılarını bir arada değerlendirdiği fantezilerim giderek azalıyor. neredeyse bir sapkınlık... ve ben zaten onu ikna etmekten ve bir şeyi kanıtlamaktan yoruldum, dürüst olmak gerekirse
böyle bir şey....
Denach
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 565

Unread post by Denach »

Natali_Natali, peki burada ne saklıyorsun anlat bakalım? bana ilginç geliyor, kocam bunu istemiyor ama biz ilgileniyoruz, en azından Pandora’nın kutusunu biraz aç, kocası olmasa bile bana ne istediğini söyle
EgorPetrov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by EgorPetrov »

Ne halt... Fahişenin ortalığı karıştırmak istediği açık değil mi?
These users thanked the author EgorPetrov for the post:
sapık
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Gurme »

Sarhoş olduğunuzda mucizeler gerçekleşir)). Doksanlı yıllardaydı. Grubumuz (kooperatifin liderliği) kendiliğinden rekreasyon merkezinde bir içki içmeye karar verdi. Dört adam ve bir muhasebeci Sveta...yönetmen onu becerdi. Hepsi evli. Temiz bir içki içmeye gittik ama biri kız arkadaşını da yanına aldı. Dört erkek ve iki kız... dördü temiz içki içmek için, ikisi de seks yapmak için. Üssünde bize ayrı bir ev ve hamam verildi. Adeta pes ettiler... Hamama gittik. Buharda pişirdik... soyunma odasında serinledik... bir tane daha çektik ve buhar odasına girdik. Ancak Zhenya ve kız öğrenci arkadaşı soyunma odasında kaldı. Buhar odasından uçarak çıkıyorum ve o onu kabuklu bir hayvanla kızartıyor ve kafasını buhar odasının kapısına doğru yönlendiriyor... peki, onu rotana soktum... Şaşırmıştım... Zhenya’nın gözleri genişledi.. ve en azından umursamalı. Sonra Zhenya ve ben yer değiştirdik. Sonra herkes buhar odasından dışarı çıktı... ve biz de yola çıktık. Kısacası... berbat. Önce çevredeki bir arkadaş, sonra Svetka
These users thanked the author Gurme for the post (total 3):
evgen001, sapık, Sibiryak89
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Gourmet: 27 Nov 2023, 05:40 Sarhoş olduğunuzda mucizeler gerçekleşir))). Doksanlı yıllardaydı. Grubumuz (kooperatifin liderliği) kendiliğinden rekreasyon merkezinde bir içki içmeye karar verdi. Dört adam ve bir muhasebeci Sveta...yönetmen onu becerdi. Hepsi evli. Temiz bir içki içmeye gittik ama biri kız arkadaşını da yanına aldı. Dört erkek ve iki kız... dördü temiz içki içmek için, ikisi de seks yapmak için. Üssünde bize ayrı bir ev ve hamam verildi. Adeta pes ettiler... Hamama gittik. Buharda pişirdik... soyunma odasında serinledik... bir tane daha çektik ve buhar odasına girdik. Ancak Zhenya ve kız öğrenci arkadaşı soyunma odasında kaldı. Buhar odasından uçarak çıkıyorum ve o onu kabuklu bir hayvanla kızartıyor ve kafasını buhar odasının kapısına doğru yönlendiriyor... peki, onu rotana soktum... Şaşırmıştım... Zhenya’nın gözleri genişledi.. ve en azından umursamalı. Sonra Zhenya ve ben yer değiştirdik. Sonra herkes buhar odasından dışarı çıktı... ve biz de yola çıktık. Kısacası... berbat. Önce çevredeki bir arkadaş, sonra Svetka
Kahretsin, ben bir aptalım... ve neden hep hamamı reddettim))) Sadece şaka.... ilginç bir deneyim yaşadınız

2 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Natali_Natali, peki burada ne saklıyorsun, ilginç olduğunu söyle, kocam bunu istemiyor ama biz ilgileniyoruz, en azından Pandora’nın kutusunu biraz aç, bana ne istediğini söyle, kocası olmasa bile n
Eh, saklanmalısın... Bence birçok insanın hayatında, kocana ya da annene anlatamayacağın anlar olmuştur... fantezilerle aynı))))
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 510

Unread post by natalya.harita »

Şehrin dışındaki bir kulübede durum tam da budur. Hele ki yaz ise...
These users thanked the author natalya.harita for the post (total 3):
Fargal94, Tanya, Sibiryak89
Mamenkin Testi)
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 63
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Mamenkin Testi) »

Natali_Natali, acaba bir şey yapma fırsatın oldu mu? kulübede ya da hamamda oldu, ne isterdin? Bu vakalardan hangisi veya kendi varyantınız var mı, çok ilginç düşünün))
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 689

Unread post by 0dlb0 »

Natali_Natali: 27 Nov 2023, 12:14 hayatınızda kocanıza veya annenize anlatamayacağınız öyle anlar var ki...
Annem neden " bunları" bilmeli? anlar? :-D
Kalyaev
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 355

Unread post by Kalyaev »

Bunu beğen öyle komşular olacak, onlar da seni sikecekler) ama ne olmuş yani? Bükülmüş)
These users thanked the author Kalyaev for the post:
Christmas_Christmas
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”