Risk almayanlar web kamerasında becerilmezler. Bir keresinde genç hanımın evinde takılırken...

Seks becerilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Risk almayanlar web kamerasında becerilmezler. Bir keresinde genç hanımın evinde takılırken...

Unread post by Guest »

Risk almayanlar web kamerasında becerilmezler. Bir defasında genç hanımın evinde takılıp, bol miktarda içki içtikten sonra, bu yavan hayata et de katmak istedik. Yani chatroulette’de cinsel zevklerin tadını çıkarmaya karar verdik. Ve biliyor musun, harikaydı. Adrenalin, tutku, ateşli vücutlar, bilgisayar ekranından kıskanç bakışlarla ilişkimize bakan yalnız röntgenciler (mecazi anlamda)... Arkadaşlarımızın o anda chatroulette olabileceği endişesi daha da azaldı. Hayatımın en iyi seksiydi. Pek çok insanın bu hikayeden etkilenmeyeceğini, hatta bazılarının parmaklarını şakaklarına bile çevireceğini biliyorum, ama sizi temin ederim ki sevgili şüpheciler, kendiniz deneyene kadar bu eylemi istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz. ve bunun ne kadar havalı olduğunu anlayın. Özellikle de bunu sevdiğiniz kişiyle yapıyorsanız.
Not: Bundan sonra chatroulette’den yasaklanmadık
Rex555
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Risk almayanlar web kamerasında sikilmezler. Bir keresinde genç hanımın evinde takılırken...

Unread post by Rex555 »

Cesurca, aferin sınıf!!!
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
 Re: Risk almayanlar web kamerasında sikilmezler. Bir keresinde genç hanımın evinde takılırken...

Unread post by Kırk beşinci »

Guest: 14 Nov 2019, 23:05 Risk almayan kişi web kamerasında sikilmez. Bir defasında genç hanımın evinde takılıp, bol miktarda içki içtikten sonra, bu yavan hayata et de katmak istedik. Yani chatroulette’de cinsel zevklerin tadını çıkarmaya karar verdik. Ve biliyor musun, harikaydı. Adrenalin, tutku, ateşli vücutlar, bilgisayar ekranından kıskanç bakışlarla ilişkimize bakan yalnız röntgenciler (mecazi anlamda)... Arkadaşlarımızın o anda chatroulette olabileceği endişesi daha da azaldı. Hayatımın en iyi seksiydi. Pek çok insanın bu hikayeden etkilenmeyeceğini, hatta bazılarının parmaklarını şakaklarına bile çevireceğini biliyorum, ama sizi temin ederim ki sevgili şüpheciler, kendiniz deneyene kadar bu eylemi istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz. ve bunun ne kadar havalı olduğunu anlayın. Özellikle de bunu sevdiğiniz kişiyle yapıyorsanız.
Not: Bundan sonra Chatroulette’ten yasaklanmadık
Bize Oscar verecekler
Kolya 40
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25

Unread post by Kolya 40 »

:wink: Ben de bugün deneyeceğim, eğer sır değilse nasıl bağlantı kurabilirim?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”