Risk almayanlar web kamerasında becerilmezler. Bir defasında genç hanımın evinde takılıp, bol miktarda içki içtikten sonra, bu yavan hayata et de katmak istedik. Yani chatroulette’de cinsel zevklerin tadını çıkarmaya karar verdik. Ve biliyor musun, harikaydı. Adrenalin, tutku, ateşli vücutlar, bilgisayar ekranından kıskanç bakışlarla ilişkimize bakan yalnız röntgenciler (mecazi anlamda)... Arkadaşlarımızın o anda chatroulette olabileceği endişesi daha da azaldı. Hayatımın en iyi seksiydi. Pek çok insanın bu hikayeden etkilenmeyeceğini, hatta bazılarının parmaklarını şakaklarına bile çevireceğini biliyorum, ama sizi temin ederim ki sevgili şüpheciler, kendiniz deneyene kadar bu eylemi istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz. ve bunun ne kadar havalı olduğunu anlayın. Özellikle de bunu sevdiğiniz kişiyle yapıyorsanız.
Not: Bundan sonra chatroulette’den yasaklanmadık
Risk almayanlar web kamerasında becerilmezler. Bir keresinde genç hanımın evinde takılırken...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Risk almayanlar web kamerasında sikilmezler. Bir keresinde genç hanımın evinde takılırken...
Cesurca, aferin sınıf!!!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
Re: Risk almayanlar web kamerasında sikilmezler. Bir keresinde genç hanımın evinde takılırken...
Bize Oscar vereceklerGuest: ↑14 Nov 2019, 23:05 Risk almayan kişi web kamerasında sikilmez. Bir defasında genç hanımın evinde takılıp, bol miktarda içki içtikten sonra, bu yavan hayata et de katmak istedik. Yani chatroulette’de cinsel zevklerin tadını çıkarmaya karar verdik. Ve biliyor musun, harikaydı. Adrenalin, tutku, ateşli vücutlar, bilgisayar ekranından kıskanç bakışlarla ilişkimize bakan yalnız röntgenciler (mecazi anlamda)... Arkadaşlarımızın o anda chatroulette olabileceği endişesi daha da azaldı. Hayatımın en iyi seksiydi. Pek çok insanın bu hikayeden etkilenmeyeceğini, hatta bazılarının parmaklarını şakaklarına bile çevireceğini biliyorum, ama sizi temin ederim ki sevgili şüpheciler, kendiniz deneyene kadar bu eylemi istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz. ve bunun ne kadar havalı olduğunu anlayın. Özellikle de bunu sevdiğiniz kişiyle yapıyorsanız.
Not: Bundan sonra Chatroulette’ten yasaklanmadık
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
Ben de bugün deneyeceğim, eğer sır değilse nasıl bağlantı kurabilirim?

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post