Kafalarında külot olan genç kızlar

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
qwerty18
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 62
Registered for: 1 year 8 months
 Kafalarında külot olan genç kızlar

Unread post by qwerty18 »

These users thanked the author qwerty18 for the post (total 6):
Yün, Gilbert, Rasaroam, RedFox, Aslan 123540, Ramigo
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: biseksüel
 Re: Başında külot olan genç kızlar

Unread post by ilovebiboys »

qwerty18: 24 Nov 2023, 16:56 Birinin hikayelerinize mastürbasyon yapmasının nesi kötü?
istediğinizce mastürbasyon yapın :cat1: ama ben Bu sürecin patronu olmak istemiyorum)
Автор темы
qwerty18
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

ilovebiboys: 24 Nov 2023, 16:59 dilediğinizce mastürbasyon yapın
"Onu almak istediğinden emin olan bir kızla iletişim kurmak ilginç değil "ya da ona (vahiylerine) mastürbasyon yapması için. Dragonfly-Marinka genel olarak herkesin ona aşık olduğundan emindir. ))

En iyi dileklerimle. :göz kırp:
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by ilovebiboys »

qwerty18: 24 Nov 2023, 17:04
dilediğinizce mastürbasyon yapın
İkisini de istediğinden emin olan bir kızla iletişim kurmak ilginç değil "onu kaldır" veya ona mastürbasyon yap (açıklamaları). Dragonfly-Marinka genel olarak herkesin ona aşık olduğundan emindir. ))

En iyi dileklerimle. :wink:
:prmouse: Umarım bundan kurtulabilirim))
ve hastalanmazsınız 💋
These users thanked the author ilovebiboys for the post:
Venüs
Автор темы
qwerty18
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Strecoza, forumu dolaşın ve "Bana karşı", gururu kırılmış aptal bir amcığın tipik davranışıdır.
Çok yüksek bir özgüvenin var ve süper güçlerin hakkında yanlış bir fikrin var. Başka bir deyişle narsisizm. Bu nedenle, tatmin edilmemiş arzuların çokluğuna rağmen, elinizi bacaklarınızın arasına sokarsınız ve mastürbasyon yaparsınız çünkü kimsenin sizin "güzelliğiniz" ve "zekanız" ile sikişmesine ihtiyacı yoktur. Bitirilmemiş bir psikiyatrist, iki römorklu bir boşanmış, mastürbasyon yapan bir anne ve forumdaki yaşlı adam-zinacıların rüyası - bu sizin gerçek durumunuzdur. Onlara amını tekrar göster - ve bir bak, "insanlara olan ihtiyacın" keskin bir şekilde artacak.
O kadar narsistsin ki, tam bir sefahat düşkünü olarak, küfür kullanmadığın için bile kendini beğenmişsin. yazılı konuşmasında. Demek ki hepiniz kültürlüsünüz.
Kendinizi ne kadar tatlı ve yumuşak bir şekilde ifade ederseniz edin, narsisizminiz ve ahlaksızlığınız fazlasıyla fark edilir. Ve eğer bu forumun osurukları kokuşmuş deliğinizin bir fotoğrafı karşısında tekrar otuzbir çekmeyi ummasaydı, o zaman çoğu size bunu doğrudan anlatır ve siktirip gitmenizi söylerdi.
Bu arada, sen bu hasta topluluğun gerekli bir üyesisiniz: her gün yeni konular yaratıyorsunuz, resimler yayınlıyorsunuz, müstehcen mesajlar yazıyorsunuz. O halde iyi şanslar boşanmış. Büyükbabaların sana ihtiyacı var. Daha fazlasını yaz. Sahip olmadığım ve hiç sahip olmadığım kızımı hatırlamayı unutma.
Not: Evet ve yöneticiye "şikayet etmeyi" unutmayın!
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Venüs »

qwerty18: 25 Nov 2023, 03:05 Strecoza, forumda dolaşın ve Bana "karşı" olanları övün - bu, gururu kırılmış aptal bir amcığın tipik davranışıdır.
Sınıfın ötesinde bir özgüveniniz var ve süper güçleriniz hakkında yanlış bir fikriniz var. Başka bir deyişle narsisizm. Bu nedenle, tatmin edilmemiş arzuların çokluğuna rağmen, elinizi bacaklarınızın arasına sokarsınız ve mastürbasyon yaparsınız çünkü kimsenin sizin "güzelliğiniz" ve "zekanız" ile sikişmesine ihtiyacı yoktur. Bitirilmemiş bir psikiyatrist, iki römorklu bir boşanmış, mastürbasyon yapan bir anne ve forumdaki yaşlı adam-zinacıların rüyası - bu sizin gerçek durumunuzdur. Onlara amını tekrar göster - ve bir bak, "insanlara olan ihtiyacın" keskin bir şekilde artacak.
O kadar narsistsin ki, tam bir sefahat düşkünü olarak, küfür kullanmadığın için bile kendini beğenmişsin. yazılı konuşmasında. Demek ki hepiniz kültürlüsünüz.
Kendinizi ne kadar tatlı ve yumuşak bir şekilde ifade ederseniz edin, narsisizminiz ve ahlaksızlığınız fazlasıyla fark edilir. Ve eğer bu forumun osurukları kokuşmuş deliğinizin bir fotoğrafı karşısında tekrar otuzbir çekmeyi ummasaydı, o zaman çoğu size bunu doğrudan anlatır ve siktirip gitmenizi söylerdi.
Bu arada, sen bu hasta topluluğun gerekli bir üyesisiniz: her gün yeni konular yaratıyorsunuz, resimler yayınlıyorsunuz, müstehcen mesajlar yazıyorsunuz. O halde iyi şanslar boşanmış. Büyükbabaların sana ihtiyacı var. Daha fazlasını yaz. Sahip olmadığım ve hiç sahip olmadığım kızımı hatırlamayı unutma.
Not: Evet, yöneticiye "şikayet etmeyi" unutmayın!
))) Bana aşık oldunuz mu?!)) )
qwerty13
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 133
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by qwerty13 »

Carlos
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Carlos »

qwerty18: 24 Nov 2023, 11:06Son
karım her gün külotunu değiştiriyor
fil
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by fil »

Bazen külot o kadar kötü kokar ki, onları genital bölgede tutmak korkutucu olabilir ama işte başınızın üstündeler. Hımm)
İçi Boş Şövalye
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 610
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by İçi Boş Şövalye »

qwerty18, güzel fotoğraflar
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: