Shalun70: ↑03 Aug 2023, 13:35
Sen benim için genç bir kızsın.
Yaşasın! Ve dün gece bana erkek deme girişimleri oldu))
Evet, ben genç bir kızım, sadece kilometrelerce tecrübe ve yer çekimi beni bunaltıyor. Dünya gezegeninin bir sakini olarak yerçekimine de aşina mısınız?)))
[quote=Shalun70 post_id=237868 time=1691058904 user_id=12209] Sen benim için genç bir kızsın. [/quote] Yaşasın! Ve dün gece bana erkek deme girişimleri oldu)) Evet, ben genç bir kızım, sadece kilometrelerce tecrübe ve yer çekimi beni bunaltıyor. Dünya gezegeninin bir sakini olarak yerçekimine de aşina mısınız?)))
[quote="Hooligan Carrie" post_id=237872 time=1691059094 user_id=18654] Evet, ben de genç bir kızım, kilometrelerce deneyim ve yer çekimi beni mahvediyor. [/quote] *x) Peki ben senin için neredeyim... Bir akciğerim ve bir atışım var... :oops:
Eğer bir arzu olsaydı... seks olurdu... 60 yaşını geçtikten sonra bile. Sadece aynada kendinize dikkatlice bakmanız gerekiyor... yüzünüzü, figürünüzü ve cinsel yeteneklerinizi değerlendirin... ve yanılsama yaratmadan kimin sizinle ilgileneceğini anlayın. Beynimizi düzene sokmamız gerekiyor... amın içine işemenin iyi, ama kıçın içine işemenin kötü olduğu şeklindeki kalıptan uzaklaşmalıyız. Her pozisyonda ve her delikte iyi. Sadece oral seks için buluşmak da iyidir. Sadece seni yalamak isteyen bir adamın sapık değil, ereksiyonu zayıflamış veya sadece amatör biri olduğu. Hangi sunulur üçlü seks bir sapkınlık değil, bir zevk biçimidir. Samimi mağazalarda zevk için farklı oyuncaklar var ve insanlar bunları kullanıyor.
These users thanked the author Gurme for the post (total 5):
Eğer bir arzu olsaydı... seks olurdu... 60 yaşını geçtikten sonra bile. Sadece aynada kendinize dikkatlice bakmanız gerekiyor... yüzünüzü, figürünüzü ve cinsel yeteneklerinizi değerlendirin... ve yanılsama yaratmadan kimin sizinle ilgileneceğini anlayın. Beynimizi düzene sokmamız gerekiyor... amın içine işemenin iyi, ama kıçın içine işemenin kötü olduğu şeklindeki kalıptan uzaklaşmalıyız. Her pozisyonda ve her delikte iyi. Sadece oral seks için buluşmak da iyidir. Sadece seni yalamak isteyen bir adamın sapık değil, ereksiyonu zayıflamış veya sadece amatör biri olduğu. Hangi [url=viewtopic.php?t=12476]sunulur[/url] üçlü seks bir sapkınlık değil, bir zevk biçimidir. Samimi mağazalarda zevk için farklı oyuncaklar var ve insanlar bunları kullanıyor.
[quote=Lubitel123 post_id=240373 time=1691580058 user_id=18003] Yetişkinlik çağındaki erkeklerin yer çekimiyle mücadele etmesi daha zordur!)) [/quote] Anlıyorum. Ama deneyimli kadınların ellerinde hiçbir şey imkansız değildir! :cat1:
[ref=#bf0000]Holigan Carrie[/ref], Yani ben’ tamamen katılıyorum! Üstelik yalnızca😉’nin elinde değil! Ve bazı vücut pozisyonlarında yerçekimi de yardımcı olur! 👇
jonny_t: ↑10 Dec 2022, 05:26
Kayınvalidesini sikmek isteyen yaşlı aşıklardan oluşan bir bölüm ve "50 yaş üstü için mastürbasyon" konusu var. Tüm bu konulara bakıldığında yaş ve toplumsal önyargılara bakılmaksızın insanlar aktif olarak eğleniyorlar. Sadece bir kez yaşıyoruz. İster oyuncaklı ister oyuncaksız mastürbasyon yapın, bazı tercihleriniz, arzularınız ve fantezilerinizle biraz kendinizden başlarsınız. İnsanlar yetişecek.
ve eğer bir fotoğraf yüklerse, günlerce istekleri, fantezileri ve önerileri yanıtlayarak geçirecek....
[quote=jonny_t post_id=146578 time=1670639203 user_id=9491] Kayınvalidesini sikmek isteyen yaşlı aşıklardan oluşan bir bölüm ve "50 yaş üstü için mastürbasyon" konusu var. Tüm bu konulara bakıldığında yaş ve toplumsal önyargılara bakılmaksızın insanlar aktif olarak eğleniyorlar. Sadece bir kez yaşıyoruz. İster oyuncaklı ister oyuncaksız mastürbasyon yapın, bazı tercihleriniz, arzularınız ve fantezilerinizle biraz kendinizden başlarsınız. İnsanlar yetişecek. [/quote] ve eğer bir fotoğraf yüklerse, günlerce istekleri, fantezileri ve önerileri yanıtlayarak geçirecek....
Gourmet: ↑09 Aug 2023, 11:02
Eğer bir arzu varsa...seks de olacaktır...60+ sonra bile. Sadece aynada kendinize dikkatlice bakmanız gerekiyor... yüzünüzü, figürünüzü ve cinsel yeteneklerinizi değerlendirin... ve yanılsama yaratmadan kimin sizinle ilgileneceğini anlayın. Beynimizi düzene sokmamız gerekiyor... amın içine işemenin iyi, ama kıçın içine işemenin kötü olduğu şeklindeki kalıptan uzaklaşmalıyız. Her pozisyonda ve her delikte iyi. Sadece oral seks için buluşmak da iyidir. Sadece seni yalamak isteyen bir adamın sapık değil, ereksiyonu zayıflamış veya sadece amatör biri olduğu. Hangi sunulur üçlü seks bir sapkınlık değil, bir zevk biçimidir. Samimi mağazalarda zevk için farklı oyuncaklar bulunduğunu ve insanların bunları kullandığını.
Arzu çok az, cinsel bir partnere ihtiyacınız var. Nereden alabilirim?
Bir arkadaşlık sitesindeki anonim reklamları okumayı seviyorum. Çok komik şeyler yazıyorlar. Kırk yaşından itibaren erkekler giderek artan miktarlarda oral seks sunmaya başlar. Slime’ların %50’sinde. Başka bir zaman yazdığımda, eğer reklam komikse, eşim ve ben biraz eğlendik. Bir erkek bir kadın adına yazmış. 58 yaşında penisinin buna değmediğini itiraf etti. İlk başta oral seks için kadın arıyordu, kimse onunla tanışma arzusu göstermedi. Sonuç olarak, kendisini becerebilecek bir adam aramaya başladı. Durum zor, erkeklerin aktif dönemi kısa.
These users thanked the author vesaire for the post:
[quote=Gourmet post_id=240294 time=1691568140 user_id=19091] Eğer bir arzu varsa...seks de olacaktır...60+ sonra bile. Sadece aynada kendinize dikkatlice bakmanız gerekiyor... yüzünüzü, figürünüzü ve cinsel yeteneklerinizi değerlendirin... ve yanılsama yaratmadan kimin sizinle ilgileneceğini anlayın. Beynimizi düzene sokmamız gerekiyor... amın içine işemenin iyi, ama kıçın içine işemenin kötü olduğu şeklindeki kalıptan uzaklaşmalıyız. Her pozisyonda ve her delikte iyi. Sadece oral seks için buluşmak da iyidir. Sadece seni yalamak isteyen bir adamın sapık değil, ereksiyonu zayıflamış veya sadece amatör biri olduğu. Hangi [url=viewtopic.php?t=12476]sunulur[/url] üçlü seks bir sapkınlık değil, bir zevk biçimidir. Samimi mağazalarda zevk için farklı oyuncaklar bulunduğunu ve insanların bunları kullandığını. [/quote] Arzu çok az, cinsel bir partnere ihtiyacınız var. Nereden alabilirim? Bir arkadaşlık sitesindeki anonim reklamları okumayı seviyorum. Çok komik şeyler yazıyorlar. Kırk yaşından itibaren erkekler giderek artan miktarlarda oral seks sunmaya başlar. Slime’ların %50’sinde. Başka bir zaman yazdığımda, eğer reklam komikse, eşim ve ben biraz eğlendik. Bir erkek bir kadın adına yazmış. 58 yaşında penisinin buna değmediğini itiraf etti. İlk başta oral seks için kadın arıyordu, kimse onunla tanışma arzusu göstermedi. Sonuç olarak, kendisini becerebilecek bir adam aramaya başladı. Durum zor, erkeklerin aktif dönemi kısa.
Herkesin durumu tamamen farklı! Bazı insanlar 60 yaşında tam iktidarsızlığa sahiptir. Hem fiziksel hem de psikolojik... Ve
diğerleri, hatta 80 yaşın üzerinde bile bunu hâlâ yapabiliyor...
Herkesin durumu tamamen farklı! Bazı insanlar 60 yaşında tam iktidarsızlığa sahiptir. Hem fiziksel hem de psikolojik... Ve diğerleri, hatta 80 yaşın üzerinde bile bunu hâlâ yapabiliyor...
vvm: ↑15 Nov 2023, 16:26
Arzu çok az, cinsel partnere ihtiyacınız var. Nereden alabilirim?
Bir arkadaşlık sitesindeki anonim reklamları okumayı seviyorum. Çok komik şeyler yazıyorlar. Kırk yaşından itibaren erkekler giderek artan miktarlarda oral seks sunmaya başlar. Slime’ların %50’sinde. Başka bir zaman yazdığımda, eğer reklam komikse, eşim ve ben biraz eğlendik. Bir erkek bir kadın adına yazmış. 58 yaşında penisinin buna değmediğini itiraf etti. İlk başta oral seks için kadın arıyordu, kimse onunla tanışma arzusu göstermedi. Sonuç olarak, kendisini becerebilecek bir adam aramaya başladı. Durum zor, erkeklerin aktif dönemleri kısa.
Nereden alınır? Bulmak. Anlatılan durum benim vakalarımdan biri. Sonunda onu buldum ve şimdi kırk yaşında bir adam tarafından çok iyi sikiliyorum ve sikiliyorum. Üstelik bir şekilde gerçekten bir kadını yalamak istedim... ve onu buldum. Sonuç olarak, şimdi zaman zaman şu şeyler oluyor... Onu yalıyorum ve oğlum olacak yaştaki küçük adamım tarafından sikiliyorum)))
[quote=vvm post_id=288499 time=1700054817 user_id=18147] Arzu çok az, cinsel partnere ihtiyacınız var. Nereden alabilirim? Bir arkadaşlık sitesindeki anonim reklamları okumayı seviyorum. Çok komik şeyler yazıyorlar. Kırk yaşından itibaren erkekler giderek artan miktarlarda oral seks sunmaya başlar. Slime’ların %50’sinde. Başka bir zaman yazdığımda, eğer reklam komikse, eşim ve ben biraz eğlendik. Bir erkek bir kadın adına yazmış. 58 yaşında penisinin buna değmediğini itiraf etti. İlk başta oral seks için kadın arıyordu, kimse onunla tanışma arzusu göstermedi. Sonuç olarak, kendisini becerebilecek bir adam aramaya başladı. Durum zor, erkeklerin aktif dönemleri kısa. [/quote] Nereden alınır? Bulmak. Anlatılan durum benim vakalarımdan biri. Sonunda onu buldum ve şimdi kırk yaşında bir adam tarafından çok iyi sikiliyorum ve sikiliyorum. Üstelik bir şekilde gerçekten bir kadını yalamak istedim... ve onu buldum. Sonuç olarak, şimdi zaman zaman şu şeyler oluyor... Onu yalıyorum ve oğlum olacak yaştaki küçük adamım tarafından sikiliyorum)))
[quote=vvm post_id=288499 time=1700054817 user_id=18147] Bir arkadaşlık sitesindeki anonim reklamları okumayı severim [/quote] Söyle bana, genel gelişim için, bu ne tür bir anonim arkadaşlık sitesi?
[quote=vvm post_id=288953 time=1700131308 user_id=18147] Gurme, herkes farklıdır ve farklı görünür, üstelik durum da budur. Ancak genel olarak bu yaşta bulmak zor. [/quote] Yakınlardaki bir sanatoryuma gidin... orada kadınlar geçen seferki gibi eğleniyor
[quote=Gourmet post_id=288961 time=1700132114 user_id=19091] Yakınlardaki bir sanatoryuma gidin...kadınların sanki son kezmiş gibi eğlendiği [/quote] Kendi adıma konuşmuyorum. Konuyu bir kadın başlattı.
[size=85] [color=green]2 dakika 20 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote=Serg_A post_id=288959 time=1700131722 user_id=18010] genel gelişim için bana ne tür bir anonim arkadaşlık sitesi olduğunu söyle [/quote] https://masked.love/ru/list/f-m/18-80/0/3159-0-0-0
[quote=vvm post_id=289021 time=1700138372 user_id=18147] [quote=Gourmet post_id=288961 time=1700132114 user_id= 19091] Yakınlardaki bir sanatoryuma gidin... Orada kadınlar geçen seferki gibi eğleniyor [/quote] Kendi adıma konuşmuyorum. Konuyu bir kadın başlattı.
[size=85] [color=green]2 dakika 20 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote=Serg_A post_id=288959 time=1700131722 user_id=18010] genel gelişim için bana ne tür bir anonim arkadaşlık sitesi olduğunu söyle [/quote] https://masked.love/ru/list/f-m/18-80/0/3159-0-0-0 [/quote] [ref=#bf0000]vvm [/ref ], teşekkürler, bu siteden haberdarım, sadece farklı sitelere kayıtlıyım, zaman zaman bir şeyler ortaya çıkıyor 😁😁😁
[quote=Serg_A post_id=289030 time=1700139082 user_id=18010] , teşekkür ederim, bu siteden haberdarım, sadece farklı sitelere kayıtlıyım, zaman zaman bir şeyler ortaya çıkar [/quote] nEşim ve ben reklam okumayı seviyoruz, orada o kadar güzel şeyler var)))
[quote=vvm post_id=289038 time=1700139634 user_id=18147] [quote=Serg_A post_id=289030 time=1700139082 user_id= 18010] , teşekkür ederim, bu siteden haberdarım, sadece farklı sitelere kayıtlıyım, zaman zaman bir şeyler olur [/quote] Eşim ve ben reklam okumayı severiz, orada o kadar güzel şeyler var ki))
[url=https://postimg.cc/y3H4F9Xr][img]https://i.postimg.cc/KjKGhDKF/IMG-20231106-212022.jpg[/img][/url] [/quote] Да, про яйца это вообще шедевр 😅😅😅 В чем здесь кайф, не пойму...
60 yıl... Hayal etmeye bile korkuyorum. Bunu görecek kadar yaşamak istemezdim... Ama hiçbir şey olmazsa yaşamak zorunda kalacağım. Sevdiklerim için yaşamam gerekecek, belki işe yararlar... Ama 60’ından sonra seksi hiç düşünmedim, hatta düşünmüyorum bile. Bana öyle geliyor ki sevecen, samimi bir şey olacak... Nazikçe sarılmalar ve birliktelik gençliğimin anıları... Saf haliyle seksin olup olmayacağını düşünmek bile istemiyorum... Ve genel olarak ben yaşlılığa kadar yaşamak istemiyorum... Neden? Ancak büyük ihtimalle buna mecbur kalacaksınız. Nereye gideceğim?
Класс! Первое место за юмор - твоё! Я тоже постараюсь быть немного веселее, а то тут на форуме - как на поминках... Хотя... У нас на Руси даже похороны частенько в пляс переходят!
These users thanked the author Mekanik for the post (total 2):
60 yıl... Hayal etmeye bile korkuyorum. Bunu görecek kadar yaşamak istemezdim... Ama hiçbir şey olmazsa yaşamak zorunda kalacağım. Sevdiklerim için yaşamam gerekecek, belki işe yararlar... Ama 60’ından sonra seksi hiç düşünmedim, hatta düşünmüyorum bile. Bana öyle geliyor ki sevecen, samimi bir şey olacak... Nazikçe sarılmalar ve birliktelik [url=viewtopic.php?t=11786]gençliğimin[/url] anıları... Saf haliyle seksin olup olmayacağını düşünmek bile istemiyorum... Ve genel olarak ben yaşlılığa kadar yaşamak istemiyorum... Neden? Ancak büyük ihtimalle buna mecbur kalacaksınız. Nereye gideceğim?
[size=85][color=green]11 dakika 30 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=vvm post_id=289038 time=1700139634 user_id=18147] [quote=Serg_A post_id=289030 time=1700139082 user_id= 18010 ] , teşekkürler, bu siteden haberdarım, sadece farklı sitelere kayıtlıyım ve zaman zaman bir şeyler ortaya çıkıyor [/quote] Biz ve eşim reklam okumayı severiz, orada o kadar güzel şeyler var ki))
[url=https://postimg.cc/y3H4F9Xr][img]https://i.postimg.cc/KjKGhDKF/IMG-20231106-212022.jpg[/img][/url] [/quote] Класс! Первое место за юмор - твоё! Я тоже постараюсь быть немного веселее, а то тут на форуме - как на поминках... Хотя... У нас на Руси даже похороны частенько в пляс переходят!
[quote=vvm post_id=289038 time=1700139634 user_id=18147] Eşim ve ben reklam okumayı seviyoruz, o kadar güzel şeyler var ki orada)) [/quote]. Anlaşılan Krasnoyarsk’tansınız? Bu arada ben de görmedim. Hemşehrilerimi burada göreceğimi sanmıyordum.
[quote=ivan1971 post_id=289052 time=1700142645 user_id=21353] [quote=vvm post_id=289038 time=1700139634 user_id= 18147] Eşim ve ben reklam okumayı severiz, orada o kadar güzel şeyler var ki)) [/quote]. Anlaşılan nerelisin Krasnoyarsk mı? Bu arada, burada [/quote] Krasnoyarsk’tan yurttaşlarımı göreceğimi de düşünmemiştim. Merhaba!)
rynda: ↑13 Dec 2022, 09:21
Normal bir erkeğin menopoz sonrası kadına ihtiyacı yoktur. Çok sayıda genç insan var
Neden bu kadar kategorik? Oldukça genç yaşta, “menopoz sonrası” kadınlarla (evli olanlarla da) ilişkilerim oldu. Kim gerçekten seks istiyordu! Artık vajinadaki spermden korkmamaları sevindirici! Bu nedenle arzularınızda cesur olun!
These users thanked the author Veloman for the post (total 2):
[quote=rynda post_id=147899 time=1670912467 user_id=4736] Normal bir erkeğin menopoz sonrası kadına ihtiyacı yoktur. Çok sayıda genç insan var [/quote] Neden bu kadar kategorik? Oldukça genç yaşta, “menopoz sonrası” kadınlarla (evli olanlarla da) ilişkilerim oldu. Kim gerçekten seks istiyordu! Artık vajinadaki spermden korkmamaları sevindirici! Bu nedenle arzularınızda cesur olun!
Eşim ayık olunca oral seks şöyle oluyor, yapmamak daha iyi olur. Ama alkol aldığında tanrı gibi berbat oluyor. Çıldırtıcı. Bu neden böyle? Neden lehimlemeliyim?
Bu videoyu izleyin ve yorum yapmaya çalışın...Böyle bir deneyim yaşadınız mı...neleri beğendiniz, neleri beğenmediniz...neler doğru, neler efsane...
========...
Last post
Bu bir kereden fazla oldu. Eski kız arkadaşım ve ben, hâlâ yurtta öğrenciyken bunu sık sık yapardık. Ama en unutulmaz ZhMZhnichek kuzenim ve onun arkadaşıyla birlikteydi. En çok hatırladığım şey, kız...
Herkese merhaba. Biseksüel erkeklere ne sıklıkla oral seks yaptığınızı sormak istedim. Bu bir partnerle mi oluyor yoksa birden fazla partner var mı? Yoksa çok mu? Bu kalıcı bir alışkanlık haline mi...
Anonim
Erkek 19. Aşk para olmadan da var olur. Kadınım 53 yaşında. Benim şehrimden, merkezde iki dairesi ve iki katlı bir kulübesi, 4 yabancı arabası var. Herkes artık para için onunla birlikte...
Last post
.... hanımım 45 yaşında, Paris’te bir dairesi var,......, nakit olmadan da aşk olur, asıl mesele platin kredi kartı almak.
Evet, peki ya bu kredi kartında daha fazla sıfır olsaydı.
Ama konuyla...
Şırınga iğnesiyle sünnet derisini delerseniz ne olacak?
Kan olacak mı?
Ne kadar acı verir?
Last post
Bu, sınır aşıldığında, dayanılmaz acının tatlı bir keyif hissine dönüştüğü, orgazmdan daha tatlı olduğu ve bunu herkes kabul etmeyeceği için mutlu bir yükseliştir, çünkü herkesin yumruklaşma algısı...