RSP

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 704
Registered for: 1 year 10 months
 RSP

Unread post by Bekçi »

RSP (Fragmanlı Boşanmış Kadın)

Fragmanlı Boşanmış Kadın eşek ve kukla ustaları için mi yoksa yiğit şövalyeler ve büyük ve iyi kalpli erkekler için mi?
n
Baba onu koyan, çıkaran ve onu büyüten değil mi? Katılıyor musunuz?

Arkadaşlar, RSP ile evlilik gibi bir maceraya dahil olur musunuz?

Ve RSP kadınları bir erkeği sevgili olarak görürler sevgi ve ilgi gösterecekleri bir adam mı yoksa onun licinus’unu çekecek bir aptal mı?
Last edited by Bekçi on 14 Nov 2023, 10:44, edited 1 time in total.
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: RSP

Unread post by Büyücü »

Çocuğun suçu nedir ve nasıl engel olacaktır? Eşim ve ben Bharat’ta yaşıyoruz, boşandık, yeniden evlendik/evlendik. Aksi takdirde, kocanızla kaç kez evlenmiş olursanız olun, o tek bakireyi mezara kadar arayabilirsiniz. Hayır olmasına rağmen, bazıları var, onlara yaşlı kızlar deniyor.
These users thanked the author Büyücü for the post (total 2):
Oleg257, Niklaus
Lexa55
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Lexa55 »

Eşim ve ben ikinci evliliğimizdeyiz. İlk evliliklerden çocuklar var. Ne olmuş yani?
Beni kaldırdılar ve ayağa kaldırdılar. Her şey yolunda!
These users thanked the author Lexa55 for the post (total 4):
Aion2012Ölü, Büyücü, abartı, Firavun faresi
Автор темы
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Büyücü: 14 Nov 2023, 10:02 Çocuğun suçu nedir ve nasıl engel olacaktır? Eşim ve ben Bharat’ta yaşıyoruz, boşandık, yeniden evlendik/evlendik. Aksi takdirde, kocanızla kaç kez evlenmiş olursanız olun, o tek bakireyi mezara kadar arayabilirsiniz. Hayır olmasına rağmen var, bunlara yaşlı kızlar denir.
Baharat devlet falan mı? Evet, çocukların bununla hiçbir ilgisi yoktur ve başkasının arabasını koşmaya hazır olan erkekler.

2 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Lexa55: 14 Nov 2023, 10:24 Eşim ve ben ikinci evliliğimizdeyiz. İlk evliliklerden çocuklar var. Ne olmuş yani?
Beni kaldırdılar ve ayağa kaldırdılar. Her şey yolunda!
Eh, burada katkı maddesi eşdeğerdir, kıçını yıkar ve seni besler.
Ben daha çok ne zaman olacağıyla ilgileniyorum bagajı olmayan bir adam aniden buna karar verir...

6 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Benim için özgür ve yüksüz bir adam böyle bir şeye girerse
- bu ya komplekslerdendir (kimse vermez ama güya aileyle oynamak istiyor. )
- ya da gerçekten fiziksel kusuru olan şey, o zaman bunu verdiler ve sevindim
- ya da zihni gölgede bırakan bir tür efsanevi aşk :bilinmiyor:
Annenin kendisinin şişman bir adam veya cüzdan için kaçtığı seçenek, ancak licinus içeren bir klasör biraz farklıdır. (eğer ölürse tabii ki sorun değil; hepimiz ölümlüyüz)
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Watchman: 14 Nov 2023, 10:47 Baharat bir devlet falan mıdır? Evet, çocukların bununla hiçbir ilgisi yoktur ve başkasının arabasını koşmaya hazır olan erkekler.
Bharata Hindistan’dır. Karısını ve çocuklarını terk eden adamların bununla hiçbir ilgisi yok mu?
Автор темы
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Büyücü: 14 Nov 2023, 10:54
Baharat eyalet falan mı? Evet, çocukların bununla hiçbir ilgisi yoktur ve başkasının arabasını koşmaya hazır olan erkekler.
Bharata Hindistan’dır. Peki karısını ve çocuklarını bırakan erkeklerin bununla hiçbir ilgisi yok mu?
Farklı durumlar var, her şey bireyseldir.
Evlendiklerinde olur, değişeceğini düşünürler ama değişmeye aldırmaz ve sarhoş olmaya ve beyni yıkanmaya başlar - yeterli para yok, sen sarhoşsun, mecbursun, arkadaşların/futbol/garaj/tanklar burada, adamım ve koşuyorum. Ayrıca benim doğum yapacağımı ve onun kalacağını, çocukların evliliği tamamlayacağını düşünmek de aptalca - bu da saçmalık.
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Yunanca10 »

Watchman: 14 Nov 2023, 10:53 peki, ya da zihni gölgede bırakan bir tür efsanevi aşk
Sadece aşk. Eğer bu sizin için net değilse henüz sevmemişsiniz demektir.
Çocuklar bir karavan değildir. Bu, sevdiği kadından doğan hayatın bir parçasıdır.
Anne-baba, eş, borçlar, mal vs. İnsan hayata girdiğinde yanında başka bir şey daha gelir.
These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
Alice, Firavun faresi
Автор темы
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

grekko10: 14 Nov 2023, 11:04 Karısının anne-babası, borçları, malı vb. İnsan hayata girdiğinde yanında başka bir şey daha gelir.
Bu aslında bir çeşme, Anne-Baba - evet kahretsin kavga ettiler, ben kadınla ilgileniyordum, onun bıyıklı babası ya da sabahlıklı şişman annesiyle değil. Bizim bir sürü borcumuz var ve bu başka birinin sorunu değil, hele bir de. akraba. Peki, mülkiyet sonradan edinilen bir şeydir ve sonra kime ne kadar yatırım yapıldığına bakmak gerekir.
These users thanked the author Bekçi for the post:
kariyer
Lexa55
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Lexa55 »

Watchman: 14 Nov 2023, 10:53 Eh, burada da katkı maddesi eşdeğerdir: o senin kıçını yıkar ve sana kendi kıçını yedirir.
Ben daha çok bagajı olmayan bir adamın aniden bunu yapmaya karar vermesiyle ilgileniyorum...
Böyle çiftler tanıyorum. Bu iyi.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

Pek çok erkek çocuklardan gerçekten korkar. Kendi çocuklarına bile ihtiyaç duymayan bir insan kategorisi var. Ancak onların aksine, çocukları kendilerine hiç engel teşkil etmeyen, yabancıları kendi çocukları gibi yetiştirip eğiten erkekler de var. Ve onların var olması çok iyi.
Kimse bunun kolay olduğunu söylemiyor. Kimse zorluklar ve sorunlar olmayacağını söylemiyor ama korkularınız ve arzunuz yoksa başlamamalısınız bile.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Bekçi, Bir miyav
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Alex Barları »

Makalenin yazarı zavallı bir inek! Görünüşe göre çocukken çok kırılmıştım. Böyle saçmalıklar yazacak kadar beynim var.
Автор темы
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Strecoza: 14 Nov 2023, 13:16 Birçok erkek çocuklardan gerçekten korkuyor. Kendi çocuklarına bile ihtiyaç duymayan bir insan kategorisi var. Ancak onların aksine, çocukları kendilerine hiç engel teşkil etmeyen, yabancıları kendi çocukları gibi yetiştirip eğiten erkekler de var. Ve onların var olması çok iyi.
Kimse bunun kolay olduğunu söylemiyor. Kimse zorluklar ve sorunlar olmayacağını söylemiyor ama eğer korkunuz varsa ve arzunuz yoksa o zaman başlamamalısınız.
çocuklar harika olduklarında harikadırlar. kendinize ait, kendi türünüz, kendi tohum fonunuz var.... ve bir kadın ararken, erkek Vasya Peskostruev’in yavrularıyla değil onunla ilgilenir, özellikle de kadın bir çocuk doğurmaya hazır değilse. yeni adam.
Korsan
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Watchman: 14 Nov 2023, 17:20 Çocuklar sizin kendi türünüz, kendi türünüz, kendi tohum fonunuz olduğunda harikadır.... ve bir kadın ararken, erkek Vasya Peskostruev’in çocuğuyla değil onunla ilgileniyor, özellikle de kadın yeni bir adam doğurmaya hazır değilsin.
o zaman yanlış zamanda doğmuşsun.
These users thanked the author Büyücü for the post:
abartı
Автор темы
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Büyücü: 14 Nov 2023, 17:22
çocuklar kendilerine ait olduklarında, kendi türlerinde olduklarında, kendi tohum fonlarında harikadırlar.... ve bir kadın ararken, bir erkek Vasya Peskostruev’in çocukları ile değil, onunla ilgilenmektedir, özellikle de eğer kadın yeni bir erkek doğurmaya hazır değilse.
yanlış zamanda doğmuşsun demektir.
Zaman seçmez, yaşar ve ölür
2 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Alex Bars: 14 Nov 2023, 14:18 Makalenin yazarı zavallı bir inek! Görünüşe göre çocukken çok kırılmıştım. Böyle saçmalıklar yazacak kadar beyniniz var.
"Köylü kadın" ve "gençlik teknolojisi" dergisindeki makaleler ve uzun süredir yazılanlar Daha önce zaten belirtilen gerçekler ve görüşler, peki ya bunlarla yeni karşılaştıysanız, yetkililere hoş geldiniz evlat.
Yoksa siz de mağdurlardan biri misiniz?
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Watchman: 14 Nov 2023, 17:25 bazen seçmezler, yaşarlar ve ölürler
Al, almadan önce göze çarpma. Seni alıp götürecekler ve hepiniz tek başınıza mastürbasyon yapmak zorunda kalacaksınız)
Автор темы
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Büyücü: 14 Nov 2023, 17:29
bazen seçmezler, yaşarlar ve ölürler
alın, götürülmeden önce dikkat çekmeyin. Onu elinizden alacaklar ve hepiniz tek başınıza mastürbasyon yapmak zorunda kalacaksınız)
tek başına otuzbir çekmek çok uygun maliyetlidir.
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by kariyer »

başkalarının çocukları başkalarının çocuklarıdır, kimse onları kendi çocuğu gibi yetiştiremez ve onlara kendi çocuğu gibi davranamaz.
These users thanked the author kariyer for the post:
Bekçi
Автор темы
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

uran: 14 Nov 2023, 17:32 başka insanların çocukları başka insanların çocuklarıdır, hiç kimse onları kendi çocuğu gibi yetiştiremez ve onlara kendi çocuğu gibi davranamaz
ve olmayacak, evet ve diğer her şey eşit olduğunda, yüksüz ve RSP arasında seçim açıktır, ancak eğer bir erkek çocuk sahibi olamıyorsa, o zaman RSP en çok tercih edilendir.
Korsan
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

uran: 14 Nov 2023, 17:32 başka insanların çocukları başka insanların çocuklarıdır, kimse onları kendi çocuğu gibi yetiştiremez ve onlara kendi çocuğu gibi davranamaz
siktir et, çocukları olan bir kadını seviyorsan , o zaman yabancı olamazlar. Paylaşırsanız bir kadını seviyorum ama çocuklar benim değil ve onlara ihtiyacım yok. Öyleyse soru şu, onun sana neden ihtiyacı var?
Alice
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Büyücü: 14 Nov 2023, 17:38
siktir et, eğer çocuğu olan bir kadını seviyorsan o zaman o yabancı olamaz. Paylaşırsanız bir kadını seviyorum ama çocuklar benim değil ve onlara ihtiyacım yok. Asıl soru bu, sana neden ihtiyacı var?
[/quote]
Bir kişinin kendi çocukları olduğunda, onlara karşı tavrını bilir ve onlara karşı ne yaptığını bilir ve anlar. başkalarının çocukları ona aynı şekilde davranamayacaktır ama karşı tarafın bunu çok iyi anladığını düşünüyorum.

Eğitim için insanın kendi kafasını tokatlaması mümkün evet, ama peki başkasınınki?...
These users thanked the author kariyer for the post (total 3):
Bekçi, abartı, Korsan
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

uran: 14 Nov 2023, 17:41 İnsanın kendi çocukları olduğunda onlara karşı tavrını bilir, başkalarının çocuklarına da aynı şekilde davranamayacağını bilir ve anlar, bence karşı taraf harikadır
Diyelim ki boşandınız ve eşiniz ve çocuklarınız başka birine gittiler. Ve çocuklara da aynı şekilde davranacak - onlar ona yabancılar. VE?
Автор темы
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Büyücü: 14 Nov 2023, 17:38
başka insanların çocukları başka insanların çocuklarıdır, hiç kimse onları kendi çocukları gibi yetiştiremez ve onlara kendi çocukları gibi davranamaz
kahretsin eğer çocuğu olan bir kadını severseniz yabancı olamazlar. Paylaşırsanız bir kadını seviyorum ama çocuklar benim değil ve onlara ihtiyacım yok. Öyleyse soru şu ki, onun sana neden ihtiyacı var?
Peki, neden aşk ve seks için orada takılıp rahatlamaya... ve genel olarak bir kadınla tanışırsınız ve bir erkek (normal) kadınla ilgilenirsiniz, tüm kamptaki çocuklarla, köpeklerle veya onun akrabalarıyla değil.

1 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
Büyücü: 14 Nov 2023, 17:43
uran: Bir kişinin kendi çocukları olduğunda onlara karşı tavrını bilir, ve başkalarının çocuklarına aynı şekilde davranamayacağını biliyor ve anlıyor, ama bence karşı taraf harika
diyelim ki boşandınız ve karınız ve çocuklarınız başka birine gitti. Ve çocuklara da aynı şekilde davranacak - onlar ona yabancılar. Ve?
doğru, bunlar benim çocuklarım, onun değil, kadın kesilmiş bir parça, akraba değil ama çocuk senin kanın. (eğer karısı sürtük yapmadıysa)
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Watchman: 14 Nov 2023, 17:43 (normal)
normal değil ama bir egoist, prensipte böyle bir ilişkiden dolayı çocuklara ihtiyacı yok. Sensiz de takılabilir, sevişebilir ve çocuklarını kendi çocukları gibi kabul edecek birini bulabilir. Sizce kimi seçecek, sizi mi yoksa çocuklarını mı? Bence çocuklar.
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Büyücü: 14 Nov 2023, 17:43 diyelim ki boşandınız ve eşiniz ve çocuklarınız başka birine gitti. Ve çocuklara da aynı şekilde davranacak - onlar ona yabancılar. Ve?
ne VE? soru nedir?
Bekçi
Автор темы
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Büyücü: 14 Nov 2023, 17:46
(normal)
normal değil ama prensipte böyle bir ilişkiden dolayı çocuklara ihtiyacı olmayan bir egoist. Sensiz de takılabilir, sevişebilir ve çocuklarını kendi çocukları gibi kabul edecek birini bulabilir. Sizce kimi seçecek, sizi mi yoksa çocuklarını mı? Ben çocukları düşünüyorum.
Ayrıca böyle bir ailede çocukların, her halükarda, bir erkeğin tüketilebilir bir şey olduğunu düşünüyorum.
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Bir miyav »

Bekçi, Goblin, en azından Rusça yazmalısın Saçmalıklarımı foruma dökmeden önce öğrendim. :ireful1: :ireful1: :ireful1: :ireful1: :ireful1: :ireful1:
These users thanked the author Bir miyav for the post:
Firavun faresi
Автор темы
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Miyav: 14 Nov 2023, 17:51 Bekçi, Goblin, olur musun? en azından saçmalıklarımı foruma boşaltmadan önce Rusça yazmayı öğrendim. :ireful1: :ireful1: :ireful1: :ireful1: :ireful1: :ireful1:
Bu filolojik bir çalışma değil, koridorun ilerisinde ve sağda.
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!

Watchman: 14 Nov 2023, 17:54 bu bir filolojik çalışma değil, koridorun ilerisinde ve sağda.
evet, yazmayı öğrendim. Zaten daha iyi. Şimdi beyninizi temizleyin ve daha akıllıca yazın. Ve sonra... Seni pislikler değil, insanlar anlayacak...
Lexa55
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Lexa55 »

Şöyle bir ifade var - "Kimin boğası atlıyor, ama buzağılar bizimdir"
Yani eşim ve benim tüm çocuklarımız var, ister ilk evliliğimizde ister ortak doğmuş olalım!
These users thanked the author Lexa55 for the post:
Büyücü
Автор темы
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Miyav: 14 Nov 2023, 17:58
Watchman: 14 Nov 2023, 17:54 bu bir filolojik çalışma değil, koridorun ilerisinde ve sağda.
evet, yazmayı öğrendim. Zaten daha iyi. Şimdi beyninizi temizleyin ve daha akıllıca yazın. Ve sonra... İnsanlar seni anlayacak, pislik değil...
sen de insanlar gibi herkesi böldün, gurur ve güzellik yalnızca sensin
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Lexa55: 14 Nov 2023, 17:59 Öyle bir ifade var ki -"Kimin boğası atlıyor ama buzağıları bizimdir"
Yani eşim ve benim bütün çocuklarımız var, ister ilk evliliğimizde ister ortak doğmuş olalım!
evet, slogan çok güzel ama kürsüden bakıldığında gerçekten doğruysa
Bekçi
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Okul ve ailen seni kötü yetiştirdi, kibir ve kibir aşıladı
Firavun faresi
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!

Watchman: 14 Nov 2023, 18:00 insanlar gibisin, herkesi böldün, gurur ve güzellik yalnızca sensin
Bu kötü mü? Doğruyu söylüyorum... Normal ve öz yazın; arkadaş olacağız! :oops: :melek:
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

uran: 14 Nov 2023, 17:32 başka insanların çocukları başka insanların çocuklarıdır, kimse onları kendi çocuğu gibi yetiştiremez ve onlara kendi çocuğu gibi davranamaz
)) ) Ahah . Bir adam başkasının karısına kendi çocuğu gibi değil de kendisininmiş gibi davranabilir mi?))) Ama cidden, insanlar başkalarının çocuklarını evlat edinip kendilerininmiş gibi yetiştiriyorlar ve kan bağının olmaması bitmiyor bunu yapmaktan alıkoyarlar. Bir arzu olurdu. Ve eğer bir adam, onların kendisine yabancı ve yük olduğunu söyleyerek hemen kendini mahvederse, o zaman elbette acı çekecektir ve böyle bir ilişkiye başlamanın bile bir anlamı yoktur.
Büyücü, ESKİ DOST
Автор темы
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

uran: 14 Nov 2023, 17:41 Eğitim için enseye bir tokat, evet mümkün, ama başkası için?...
Ve yabancı hemen ciyaklayacak - benim küçük kahrolası çocuğumu dövdü, alçak, köpek gitti

2 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Sevdim - bir sabah saat 6 civarında şöyle diyor: kalk canım, köpeğimizle yürüyüşe çıkalım
- ve ben de ona cevap verdim aşkım, köpeğim yok ve 7-30’da kalkmam gerekiyor
Korsan
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Sanki yetişkin adamlar değil de okul çocukları yazıyormuş gibi geliyor.
Автор темы
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Strecoza: 14 Nov 2023, 18:25 Bir adam başka birinin karısına kendi çocukları değil de kendisininmiş gibi davranabilir mi?)))
RSP artık kimsenin karısı değil. Ve eğer o bir metresse, o zaman kişiliğinin hiç önemi yok, bırakın bekarlığa vedası düşünsün.
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Watchman: 14 Nov 2023, 18:34 Ve eğer bir metresiyse, o zaman kişilikleri hiç umrunda değil, bırakın bekarlığa vedası onları düşünsün.
korkmuyorum ki üvey oğlu kedi verecek mi?
Автор темы
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Büyücü: 14 Nov 2023, 18:37
Watchman: 14 Nov 2023, 18:34 Ve eğer o bir metresse, o zaman kişilikleri hiç umrunda değil, bırakın bekarlığa vedası onları düşünsün.
üvey oğlunun kedi vereceğinden korkmuyor musun?
Peki, licinus varken annelerini yemek gereksizdir.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Watchman: 14 Nov 2023, 18:34
Bir adam başkasının karısına kendi karısıymış gibi davranabilir ama çocuklarına davranamaz mı?)))
RSP artık kimsenin karısı değil. Ve eğer o bir metresse, o zaman kişiliğinin hiçbir önemi yok, bırakın onları bekarlığa veda etsin.
Bu sizin fikriniz. Tanrıya şükür, çocukları olsun ya da olmasın çocukları seven erkekler var.
Lexa55, ESKİ DOST
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”