RSP
-
Автор темыBekçi
- Orgazm!
- Total posts: 704
- Registered for: 1 year 10 months
RSP
RSP (Fragmanlı Boşanmış Kadın)
Fragmanlı Boşanmış Kadın eşek ve kukla ustaları için mi yoksa yiğit şövalyeler ve büyük ve iyi kalpli erkekler için mi?
n
Baba onu koyan, çıkaran ve onu büyüten değil mi? Katılıyor musunuz?
Arkadaşlar, RSP ile evlilik gibi bir maceraya dahil olur musunuz?
Ve RSP kadınları bir erkeği sevgili olarak görürler sevgi ve ilgi gösterecekleri bir adam mı yoksa onun licinus’unu çekecek bir aptal mı?
Fragmanlı Boşanmış Kadın eşek ve kukla ustaları için mi yoksa yiğit şövalyeler ve büyük ve iyi kalpli erkekler için mi?
n
Baba onu koyan, çıkaran ve onu büyüten değil mi? Katılıyor musunuz?
Arkadaşlar, RSP ile evlilik gibi bir maceraya dahil olur musunuz?
Ve RSP kadınları bir erkeği sevgili olarak görürler sevgi ve ilgi gösterecekleri bir adam mı yoksa onun licinus’unu çekecek bir aptal mı?
Last edited by Bekçi on 14 Nov 2023, 10:44, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: RSP
Çocuğun suçu nedir ve nasıl engel olacaktır? Eşim ve ben Bharat’ta yaşıyoruz, boşandık, yeniden evlendik/evlendik. Aksi takdirde, kocanızla kaç kez evlenmiş olursanız olun, o tek bakireyi mezara kadar arayabilirsiniz. Hayır olmasına rağmen, bazıları var, onlara yaşlı kızlar deniyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Registered for: 2 years 6 months
Eşim ve ben ikinci evliliğimizdeyiz. İlk evliliklerden çocuklar var. Ne olmuş yani?
Beni kaldırdılar ve ayağa kaldırdılar. Her şey yolunda!
Beni kaldırdılar ve ayağa kaldırdılar. Her şey yolunda!
- These users thanked the author Lexa55 for the post (total 4):
- Aion2012Ölü, Büyücü, abartı, Firavun faresi
-
Автор темыBekçi
- Orgazm!
2 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Ben daha çok ne zaman olacağıyla ilgileniyorum bagajı olmayan bir adam aniden buna karar verir...
6 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Benim için özgür ve yüksüz bir adam böyle bir şeye girerse
- bu ya komplekslerdendir (kimse vermez ama güya aileyle oynamak istiyor. )
- ya da gerçekten fiziksel kusuru olan şey, o zaman bunu verdiler ve sevindim
- ya da zihni gölgede bırakan bir tür efsanevi aşk :bilinmiyor:
Annenin kendisinin şişman bir adam veya cüzdan için kaçtığı seçenek, ancak licinus içeren bir klasör biraz farklıdır. (eğer ölürse tabii ki sorun değil; hepimiz ölümlüyüz)
Baharat devlet falan mı? Evet, çocukların bununla hiçbir ilgisi yoktur ve başkasının arabasını koşmaya hazır olan erkekler.Büyücü: ↑14 Nov 2023, 10:02 Çocuğun suçu nedir ve nasıl engel olacaktır? Eşim ve ben Bharat’ta yaşıyoruz, boşandık, yeniden evlendik/evlendik. Aksi takdirde, kocanızla kaç kez evlenmiş olursanız olun, o tek bakireyi mezara kadar arayabilirsiniz. Hayır olmasına rağmen var, bunlara yaşlı kızlar denir.
2 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
Eh, burada katkı maddesi eşdeğerdir, kıçını yıkar ve seni besler.
Ben daha çok ne zaman olacağıyla ilgileniyorum bagajı olmayan bir adam aniden buna karar verir...
6 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Benim için özgür ve yüksüz bir adam böyle bir şeye girerse
- bu ya komplekslerdendir (kimse vermez ama güya aileyle oynamak istiyor. )
- ya da gerçekten fiziksel kusuru olan şey, o zaman bunu verdiler ve sevindim
- ya da zihni gölgede bırakan bir tür efsanevi aşk :bilinmiyor:
Annenin kendisinin şişman bir adam veya cüzdan için kaçtığı seçenek, ancak licinus içeren bir klasör biraz farklıdır. (eğer ölürse tabii ki sorun değil; hepimiz ölümlüyüz)
-
- Nirvana’dayım
Bharata Hindistan’dır. Karısını ve çocuklarını terk eden adamların bununla hiçbir ilgisi yok mu?
-
Автор темыBekçi
- Orgazm!
Evlendiklerinde olur, değişeceğini düşünürler ama değişmeye aldırmaz ve sarhoş olmaya ve beyni yıkanmaya başlar - yeterli para yok, sen sarhoşsun, mecbursun, arkadaşların/futbol/garaj/tanklar burada, adamım ve koşuyorum. Ayrıca benim doğum yapacağımı ve onun kalacağını, çocukların evliliği tamamlayacağını düşünmek de aptalca - bu da saçmalık.
Farklı durumlar var, her şey bireyseldir.
Evlendiklerinde olur, değişeceğini düşünürler ama değişmeye aldırmaz ve sarhoş olmaya ve beyni yıkanmaya başlar - yeterli para yok, sen sarhoşsun, mecbursun, arkadaşların/futbol/garaj/tanklar burada, adamım ve koşuyorum. Ayrıca benim doğum yapacağımı ve onun kalacağını, çocukların evliliği tamamlayacağını düşünmek de aptalca - bu da saçmalık.
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Çocuklar bir karavan değildir. Bu, sevdiği kadından doğan hayatın bir parçasıdır.
Anne-baba, eş, borçlar, mal vs. İnsan hayata girdiğinde yanında başka bir şey daha gelir.
Sadece aşk. Eğer bu sizin için net değilse henüz sevmemişsiniz demektir.
Çocuklar bir karavan değildir. Bu, sevdiği kadından doğan hayatın bir parçasıdır.
Anne-baba, eş, borçlar, mal vs. İnsan hayata girdiğinde yanında başka bir şey daha gelir.
- These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
- Alice, Firavun faresi
-
Автор темыBekçi
- Orgazm!
Bu aslında bir çeşme, Anne-Baba - evet kahretsin kavga ettiler, ben kadınla ilgileniyordum, onun bıyıklı babası ya da sabahlıklı şişman annesiyle değil. Bizim bir sürü borcumuz var ve bu başka birinin sorunu değil, hele bir de. akraba. Peki, mülkiyet sonradan edinilen bir şeydir ve sonra kime ne kadar yatırım yapıldığına bakmak gerekir.
-
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
Pek çok erkek çocuklardan gerçekten korkar. Kendi çocuklarına bile ihtiyaç duymayan bir insan kategorisi var. Ancak onların aksine, çocukları kendilerine hiç engel teşkil etmeyen, yabancıları kendi çocukları gibi yetiştirip eğiten erkekler de var. Ve onların var olması çok iyi.
Kimse bunun kolay olduğunu söylemiyor. Kimse zorluklar ve sorunlar olmayacağını söylemiyor ama korkularınız ve arzunuz yoksa başlamamalısınız bile.
Kimse bunun kolay olduğunu söylemiyor. Kimse zorluklar ve sorunlar olmayacağını söylemiyor ama korkularınız ve arzunuz yoksa başlamamalısınız bile.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years 2 months
Makalenin yazarı zavallı bir inek! Görünüşe göre çocukken çok kırılmıştım. Böyle saçmalıklar yazacak kadar beynim var.
-
Автор темыBekçi
- Orgazm!
çocuklar harika olduklarında harikadırlar. kendinize ait, kendi türünüz, kendi tohum fonunuz var.... ve bir kadın ararken, erkek Vasya Peskostruev’in yavrularıyla değil onunla ilgilenir, özellikle de kadın bir çocuk doğurmaya hazır değilse. yeni adam.Strecoza: ↑14 Nov 2023, 13:16 Birçok erkek çocuklardan gerçekten korkuyor. Kendi çocuklarına bile ihtiyaç duymayan bir insan kategorisi var. Ancak onların aksine, çocukları kendilerine hiç engel teşkil etmeyen, yabancıları kendi çocukları gibi yetiştirip eğiten erkekler de var. Ve onların var olması çok iyi.
Kimse bunun kolay olduğunu söylemiyor. Kimse zorluklar ve sorunlar olmayacağını söylemiyor ama eğer korkunuz varsa ve arzunuz yoksa o zaman başlamamalısınız.
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыBekçi
- Orgazm!
2 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Yoksa siz de mağdurlardan biri misiniz?
Zaman seçmez, yaşar ve ölürBüyücü: ↑14 Nov 2023, 17:22yanlış zamanda doğmuşsun demektir.çocuklar kendilerine ait olduklarında, kendi türlerinde olduklarında, kendi tohum fonlarında harikadırlar.... ve bir kadın ararken, bir erkek Vasya Peskostruev’in çocukları ile değil, onunla ilgilenmektedir, özellikle de eğer kadın yeni bir erkek doğurmaya hazır değilse.
2 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
"Köylü kadın" ve "gençlik teknolojisi" dergisindeki makaleler ve uzun süredir yazılanlar Daha önce zaten belirtilen gerçekler ve görüşler, peki ya bunlarla yeni karşılaştıysanız, yetkililere hoş geldiniz evlat.
Yoksa siz de mağdurlardan biri misiniz?
-
- Nirvana’dayım
Al, almadan önce göze çarpma. Seni alıp götürecekler ve hepiniz tek başınıza mastürbasyon yapmak zorunda kalacaksınız)
-
Автор темыBekçi
- Orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 11 months
başkalarının çocukları başkalarının çocuklarıdır, kimse onları kendi çocuğu gibi yetiştiremez ve onlara kendi çocuğu gibi davranamaz.
-
Автор темыBekçi
- Orgazm!
ve olmayacak, evet ve diğer her şey eşit olduğunda, yüksüz ve RSP arasında seçim açıktır, ancak eğer bir erkek çocuk sahibi olamıyorsa, o zaman RSP en çok tercih edilendir.
-
- Nirvana’dayım
siktir et, çocukları olan bir kadını seviyorsan , o zaman yabancı olamazlar. Paylaşırsanız bir kadını seviyorum ama çocuklar benim değil ve onlara ihtiyacım yok. Öyleyse soru şu, onun sana neden ihtiyacı var?
-
- En güçlü orgazm!
[/quote]
Bir kişinin kendi çocukları olduğunda, onlara karşı tavrını bilir ve onlara karşı ne yaptığını bilir ve anlar. başkalarının çocukları ona aynı şekilde davranamayacaktır ama karşı tarafın bunu çok iyi anladığını düşünüyorum.
Eğitim için insanın kendi kafasını tokatlaması mümkün evet, ama peki başkasınınki?...
siktir et, eğer çocuğu olan bir kadını seviyorsan o zaman o yabancı olamaz. Paylaşırsanız bir kadını seviyorum ama çocuklar benim değil ve onlara ihtiyacım yok. Asıl soru bu, sana neden ihtiyacı var?
[/quote]
Bir kişinin kendi çocukları olduğunda, onlara karşı tavrını bilir ve onlara karşı ne yaptığını bilir ve anlar. başkalarının çocukları ona aynı şekilde davranamayacaktır ama karşı tarafın bunu çok iyi anladığını düşünüyorum.
Eğitim için insanın kendi kafasını tokatlaması mümkün evet, ama peki başkasınınki?...
-
- Nirvana’dayım
Diyelim ki boşandınız ve eşiniz ve çocuklarınız başka birine gittiler. Ve çocuklara da aynı şekilde davranacak - onlar ona yabancılar. VE?
-
Автор темыBekçi
- Orgazm!
1 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
Peki, neden aşk ve seks için orada takılıp rahatlamaya... ve genel olarak bir kadınla tanışırsınız ve bir erkek (normal) kadınla ilgilenirsiniz, tüm kamptaki çocuklarla, köpeklerle veya onun akrabalarıyla değil.Büyücü: ↑14 Nov 2023, 17:38kahretsin eğer çocuğu olan bir kadını severseniz yabancı olamazlar. Paylaşırsanız bir kadını seviyorum ama çocuklar benim değil ve onlara ihtiyacım yok. Öyleyse soru şu ki, onun sana neden ihtiyacı var?başka insanların çocukları başka insanların çocuklarıdır, hiç kimse onları kendi çocukları gibi yetiştiremez ve onlara kendi çocukları gibi davranamaz
1 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
doğru, bunlar benim çocuklarım, onun değil, kadın kesilmiş bir parça, akraba değil ama çocuk senin kanın. (eğer karısı sürtük yapmadıysa)
-
- Nirvana’dayım
normal değil ama bir egoist, prensipte böyle bir ilişkiden dolayı çocuklara ihtiyacı yok. Sensiz de takılabilir, sevişebilir ve çocuklarını kendi çocukları gibi kabul edecek birini bulabilir. Sizce kimi seçecek, sizi mi yoksa çocuklarını mı? Bence çocuklar.
-
- En güçlü orgazm!
-
Автор темыBekçi
- Orgazm!
Ayrıca böyle bir ailede çocukların, her halükarda, bir erkeğin tüketilebilir bir şey olduğunu düşünüyorum.Büyücü: ↑14 Nov 2023, 17:46normal değil ama prensipte böyle bir ilişkiden dolayı çocuklara ihtiyacı olmayan bir egoist. Sensiz de takılabilir, sevişebilir ve çocuklarını kendi çocukları gibi kabul edecek birini bulabilir. Sizce kimi seçecek, sizi mi yoksa çocuklarını mı? Ben çocukları düşünüyorum.(normal)
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Bekçi, Goblin, en azından Rusça yazmalısın Saçmalıklarımı foruma dökmeden önce öğrendim.

- These users thanked the author Bir miyav for the post:
- Firavun faresi
-
Автор темыBekçi
- Orgazm!
-
- Orgazm!
evet, yazmayı öğrendim. Zaten daha iyi. Şimdi beyninizi temizleyin ve daha akıllıca yazın. Ve sonra... Seni pislikler değil, insanlar anlayacak...
-
- Penetrasyon
Şöyle bir ifade var - "Kimin boğası atlıyor, ama buzağılar bizimdir"
Yani eşim ve benim tüm çocuklarımız var, ister ilk evliliğimizde ister ortak doğmuş olalım!
Yani eşim ve benim tüm çocuklarımız var, ister ilk evliliğimizde ister ortak doğmuş olalım!
-
Автор темыBekçi
- Orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Okul ve ailen seni kötü yetiştirdi, kibir ve kibir aşıladı
- These users thanked the author Büyücü for the post:
- Firavun faresi
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
)) ) Ahah . Bir adam başkasının karısına kendi çocuğu gibi değil de kendisininmiş gibi davranabilir mi?))) Ama cidden, insanlar başkalarının çocuklarını evlat edinip kendilerininmiş gibi yetiştiriyorlar ve kan bağının olmaması bitmiyor bunu yapmaktan alıkoyarlar. Bir arzu olurdu. Ve eğer bir adam, onların kendisine yabancı ve yük olduğunu söyleyerek hemen kendini mahvederse, o zaman elbette acı çekecektir ve böyle bir ilişkiye başlamanın bile bir anlamı yoktur.
-
Автор темыBekçi
- Orgazm!
2 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Sevdim - bir sabah saat 6 civarında şöyle diyor: kalk canım, köpeğimizle yürüyüşe çıkalım
- ve ben de ona cevap verdim aşkım, köpeğim yok ve 7-30’da kalkmam gerekiyor
Ve yabancı hemen ciyaklayacak - benim küçük kahrolası çocuğumu dövdü, alçak, köpek gitti
2 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Sevdim - bir sabah saat 6 civarında şöyle diyor: kalk canım, köpeğimizle yürüyüşe çıkalım
- ve ben de ona cevap verdim aşkım, köpeğim yok ve 7-30’da kalkmam gerekiyor
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыBekçi
- Orgazm!
RSP artık kimsenin karısı değil. Ve eğer o bir metresse, o zaman kişiliğinin hiç önemi yok, bırakın bekarlığa vedası düşünsün.
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыBekçi
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Bu sizin fikriniz. Tanrıya şükür, çocukları olsun ya da olmasın çocukları seven erkekler var.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 881 Views
-
Last post by YeniDim