Kaç kez ve kiminle olduğunu hatırlıyorum. Sen

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anne Kahraman
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Kaç kez ve kiminle olduğunu hatırlıyorum. Sen

Unread post by Anne Kahraman »

Gerasim, arkadaşının kızını nasıl becerdiğini bana anlat
Gerasim
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 66

Unread post by Gerasim »

Ana Kahraman: 04 Sep 2021, 08:38 Gerasim, arkadaşının kızını nasıl becerdiğini söyle bana
Neden söyle bana?
Uzun süredir bu durumdaydık uzun zamandır yarı arkadaşça, yarı samimi ilişkiler vardı.
Sonra evlendi, çocuk doğurdu, sonra boşandı, yine bir süre benim metresimdi.

Ama başka bir hikaye daha vardı, No. 2:
Bir arkadaşım vardı ve onun da bir karısı vardı. Ve gözleri gerçekten parlıyordu))).
Güzel bir günde, birlikteydik. kazara yalnız kaldığımda, reddedemeyeceğim bir teklifte bulundu (yani kot pantolonumun düğmelerini açtı...)
Ve kelimenin tam anlamıyla birkaç gün sonra, kızları beni görmek için Moskova’ya geldi. başkent. İlk gün o duş alırken banyoya girdim ve ona havlu getirdim.
Üstünü örtmeye bile çalışmadı. Sakince dışarı çıktım (bu benim karakterim, sadece çakmaktaşı!) ve akşam ona sadece benimle yatmasını söyledim. Hiçbir sorusu yoktu))))
O halde ya annem ya da kızım periyodik olarak iş için Moskova’ya geldi ve benimle kaldı.
Misafirperverim!
These users thanked the author Gerasim for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, George
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Evgeniy-Spb »

Yazarımız nerede? Konuyu güncelliyorum.
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Kardeş »

Evgenii-SPb, böylece sayfada yeni bir yazar belirdi forumda, kıçtan gelen yağ ve 28 cm’lik bir sik hakkında, makineli tüfek gibi ayrıntılar yazıyor :wink:
These users thanked the author Kardeş for the post (total 2):
George, fildişi
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Kardeşim,
Konuşuyorum bunun yazarı hakkında konuları hatırladım. Anılarının devamını duymak isterim.
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Orientation: biseksüel

Unread post by Kardeş »

Evet anladım, bu bir tür şaka
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Kardeş: 08 Sep 2021, 22:42 Evet anladım, şaka gibi
Evet, senin de anladığını ve biraz şaka yaptığını da anladım)))
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Yetenekli yazarımız ve ilginç hikaye anlatıcımızın forumu ziyaret etmesinden bu yana neredeyse bir ay geçti.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
StalkerAM
Gerasim
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 66

Unread post by Gerasim »

Malzemeyi biriktirmeye ve sistematize etmeye devam ediyor...
Büyüleyici
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400

Unread post by Büyüleyici »

15’ten 21’e kadar çok sayıda partnerim vardı, çoğu tek seferlikti, bazıları birkaç defaydı) Partnerlerin yaşları da farklıydı, 16’dan 43’e kadar)))
In o günlerde kalıcı bir ilişki arıyordum ama sadece eğlenmek ve sevişmek istiyordum ve zhmzh, zhmzhm, mzhm, genel olarak 42 yaşındaki patronumun sevgilisiydim! , gençliğim fırtınalıydı!
These users thanked the author Büyüleyici for the post:
gynecologist_homegrown
gynecologist_homegrown
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213

Unread post by gynecologist_homegrown »

Partnerlerimi hiç düşünmedim🤔
Gençliğimde şu soruları gururla yanıtladım:"Kızlar öyle değil koyunları saymak için"
Sonra nicelikten niteliğe geçtim. Sekste bencil olmayı bıraktı😂
Herkesi hatırlamaya çalışmalıyız! Akşam için aritmetik dersi.
Tek bir şey söyleyeceğim: Hepsini hatırlıyorum, tüm kızları sevgiyle.
Hepinizi seviyorum 😘😘
These users thanked the author gynecologist_homegrown for the post (total 3):
Büyüleyici, Evgeniy-Spb, Nikk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

O4arovatell: 18 Sep 2021, 00:44 Yaşım 15’ten 21’e kadar çok sayıda partnerim vardı, çoğu bir kez, bazıları birkaç kez) Partnerlerin yaşları da farklıydı, 16’dan 43’e kadar)))
O zamanlar kalıcı bir ilişki aramıyordum, sadece eğlenmek ve sevişmek istiyordum ve zhmzh, zhmzhm, mzhm, genel olarak 42 yaşındaki patronumun sevgilisiydim! gençliğim fırtınalıydı!
Peki ya sonra? Bitti mi? Peki ilginç mi?

2 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
gynecologist_homegrown: 18 Sep 2021, 07:15 Ortaklarımı hiç düşünmedim🤔
Gençliğimde aşağıdaki soruları gururla yanıtladım:" Kızlar sayılacak koyunlar değil"
Sonra nicelikten niteliğe geçtim. Sekste bencil olmayı bıraktı😂
Herkesi hatırlamaya çalışmalıyız! Akşam için aritmetik dersi.
Tek bir şey söyleyeceğim: Hepsini hatırlıyorum, tüm kızları sevgiyle.
Hepinizi seviyorum 😘😘
Bu arada nicelik hiçbir zaman niteliğin yerini alamaz. Miktar olarak, yeterli paranız olduğu sürece kendinizi fahişelerle sınırlayabilirsiniz. Ama kalite çok değerli bir şeydir!
These users thanked the author Nikk for the post:
gynecologist_homegrown
Vitalizm
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vitalizm »

niqk: 18 Sep 2021, 17:05 Fakat kalite çok değerli bir şeydir!
Yazara %100 katılıyorum!!! Yalnızca kaliteli seks partnerleri. Aşk için sadece büyüleyici bayanlar!
fildişi
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101

Unread post by fildişi »

alena: 13 Aug 2021, 10:28 19 ortağım olduğunu saydım, bazen 4’ü paralel. şu anda bana fahişe demek önemsiz olurdu, bunu çok sık duydum, artık beni rahatsız etmiyor
Aralarında 130’dan fazla ortak saydım yaşları 13 ve 42

1 saat 19 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
ya 19 ortağım olduğunu, bazen 4’ünün paralel olduğunu saydım. şu anda bana fahişe demek önemsiz olurdu, bunu çok sık duydum, artık beni rahatsız etmiyor
Aralarında 130’dan fazla ortak saydım yaşları 13 ve 42
Vasyanitsa: 15 Aug 2021, 00:20
nikas: 14 Aug 2021, 23:00 Buna sıralandı denir.
Doğru, doğru, bin kez doğru. Evet,
seçim yapabileceğim kimse yokken ikinci kez evlendim. Kız arkadaşlarım beni beklemediler. Gerçi bazıları zaman zaman benimle arkadaş olmaya devam etti.
Hayır...
Sanırım kendimi çözmem gerekiyor. ..
Böyle bir kavram var; konfor bölgesi.
Örneğin, bu bir işte çalışan bir kişi. Bir kariyeri yok, terfi şansı yok, maaşı şöyle. Ama uzmanlığını iyi biliyor, şikayeti yok. Gerçekte sadece işte olan arkadaşlar ve tanıdıklar var ve orada kimse yok. Var olanlar bir şekilde kendiliğinden yok oldular. Tüm tatiller veya kutlamalar genellikle birlikte çalıştığınız kişilerle veya akrabalarınızla ilişkilendirilir.

Yani, kişi bir yere inmiştir ve kendini iyi hisseder. Hiç umut yok, ama iş bana minimumu veriyor. Ve zaman geçiyor ve hiçbir şey değişmiyor. Sağlığınız hala çalıştığınız yerde çalışmanıza izin veriyor. Burası konfor bölgesi. Ve mücbir sebep ortaya çıkana kadar her şey yolundaydı. Sağlığım izin verdiği sürece, kıçım hastalanıncaya kadar, çocuklarla ilgili daha fazla bir şeye ihtiyaç duyana kadar. Ve sonra son on yıldır bir tür saçmalık yaptığınız ortaya çıkıyor.

Ve bu süre zarfında her şey bakıma muhtaç hale geldi. Daire harap - büyük onarımlara ihtiyacı var, araba harap - artık tamir etmenize gerek yok, ancak yenisini satıp satın almanız gerekiyor, yazlık harap - evi ve çiti değiştirmeniz ve genel olarak oradaki her şeyi yeniden yapmanız gerekiyor çünkü her şey dağılıyor. Ve sonunda, sen kendin harap oldun - bir göbek belirdi, yanlarda çıkıntılar, kabarık bir ağızlık, gözlerin altında torbalar. Ve sağlığımızın sorumluluğunu üstlenmemiz gerekiyor. Bira içmeyi bırakın, kalori saymaya başlayın, yeni başlayanlar için kilo verin. Belki haftada en az iki kez spor salonuna gitmeye başlayabilirsiniz.

Ve tüm bunlar için paraya ihtiyacınız var. Ve son on yıldır para kazanmak yerine bir tür saçmalık yapıyorsun. Neden bu işe gittin ve orada kazandığın her şey sadece pantolonunun bakımına harcandı. Ve kazanılan tüm para hemen şuna buna harcandı...
Ve örneğin işte bir şekilde ilerlemek için bir kuleye ihtiyacınız var. Diyelim ki kule yok. Ve bunu elde etmek tam bir saçmalık; hemen şimdi akşam dersine kaydolmak. Ve önce Birleşik Devlet Sınavına girin. Yani, Rus dili, matematik ve fizik alanlarında okul müfredatını geliştirmek. Bu berbat bir şey! Kendini vurmak daha kolay!

Ya da yeni bir meslek edinip, yaşına rağmen okumaya gitmelisin. Mesela kırk yaşını geçmiş, biyoloji ve Rus dilinde Birleşik Devlet Sınavını geçip tıp fakültesine giren ve orada üç yıl okuyan bir yakınım tanıyorum. Ve onur derecesiyle mezun oldu. Ve bu okulda bu adamın yanı sıra kırk yaşını geçmiş birkaç-üç kişi daha vardı. Birisi hemşire olmak için, biri de sağlık görevlisi olmak için eğitim gördü.
Yani, insanlar ne olursa olsun konfor alanlarını terk ettiler ve bir şekilde hayatlarını şu veya bu yönde değiştirdiler.

Gerçi her şeyin hâlâ paraya bağlı olduğunu kabul etmeliyiz. Yani zaten şu ya da bu iş daha fazla para kazanmanın bir yoludur. Ve onları kazan ki dileklerini gerçekleştirebilesin.
Ve bu dilekler bence bu hayatta istediğin en önemli şey.
Yani işe para kazanmak için gidiyorsun . Ve mümkün olduğu kadar çok kazanmaya çalışıyorsunuz.

Bu bağlamda soru şu: Bu paraya neden ihtiyacınız var? Ne için? Gerçekten bu işe gitmelerine ve hayatınızın üçte ikisini orada geçirmelerine ihtiyacınız var mı?
Ve eğer hala bu işe gidiyorsanız ve hala bu parayı kazanıyorsanız, o zaman nereye gidiyor? Bunları rasyonel bir şekilde mi kullanıyorsunuz?
Yoksa sadece var olmanızı sağlayacak en gerekli masrafları ödemek için mi işe gidiyorsunuz?

Yani şu anda ödeme alıyorsunuz: Bu işinizde sadece kendinizi geçindirebilmeniz ve bu işe gidebilmeniz için yeterli para var. Yani bu kölelik demek!
İçimden bir ses bana, eğer işveren seni tamamen destekliyorsa, sana maaş olarak ödediğinden daha fazla para harcamak zorunda kalacağını söylüyor.
Yani, onun için maaş ödemen seni tam olarak desteklemekten daha karlı.

Bu arada, aynı serfliği bir zamanlar bu yüzden kaldırdık çünkü toprak sahipleri ve devlet için kârsızdı. tamamen serf köylüleri destekliyoruz. Ve bir nevi serbest bırakıldılar.
Aha! Sanki şu anda tüm polisleri ve askerleri alıp serbest bıraktılar ve hepsi işten atılacak ve gidip iş aramak zorunda kalacaklar.
Sanki köleymişler, bağımlılarmış ve serbest bırakılmışlar gibi.

Maaş alıp devletin boynuna oturdular, yoksa artık gidip kendilerinin bir yerden para kazanması gerekiyor. Nerede ve nasıl olduğu belli değil.
Tüm özgürlüğünüz bu.

Genel olarak konuya dönecek olursak, neden işe gittiğinizi ve neden çalıştığınızı dikkatlice düşünmeniz gerekiyor. daha fazla yapmaya değer mi?
Ve eğer bir anlamı yoksa, durum sizi vazgeçmeye zorlayana kadar beklemeyin. Şimdilik kendi konfor alanınızı terk edip hayatınızda bir şeyler yapmayı deneyebilirsiniz.
Ve bu hayattan istediklerinize doğru bazı gerçek adımlar atın.
mantıklı bir şekilde açıklamışsın! Devam etmek!…. Size hızlıca bir göz atmak istiyorum.

8 dakika 28 saniye sonra gönderildi: n
Kardeş: 08 Sep 2021, 22:22 Evgenii-SPb, yazar forumda o kadar yeni göründü ki, kıçtan gelen yağ ve 28 cm’lik bir penis hakkında, makineli tüfek gibi ayrıntılar yazıyor :wink:
aha ha
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

ivory: 19 Sep 2021, 00:53 13-42 yıllık dönemde 130’dan fazla partnerim olduğunu saydım

Hepsini mi saydınız yoksa sadece uzun süreli kız arkadaşlarımı mı saydınız?
fildişi
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 101

Unread post by fildişi »

Hepsi, tam olarak hatırlayabildiklerim değil, bu övünmek için bir neden değil, sadece sayı beni biraz şaşırttı. Bunlardan yaklaşık 25’i gerçekten iyi sikişti, belki 25’inden 10’u iyi emdi, 5-7’si kıçından, geri kalanı öyle öyle
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Kahretsin, bu konunun yazarı neden bu kadar uzun süredir ortaya çıkmadı? Gerçekten ona bir şey mi oldu?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”