[quote=Markul post_id=279653 time=1698644346 user_id=17435] Sonunun nereye ve ne olacağına dair en saçma diyalog [/quote] Cevap vermekte zorlanıyorum. 7 Kasım’ı kutluyor musunuz, ve bunu nasıl kutluyorsunuz?)
Markul: ↑30 Oct 2023, 08:39
Nereye ve neyle sonuçlanacağına dair en saçma diyalog
Cevaplaması zor. n7 Kasım’ı kutluyor musunuz ve onu nasıl kutluyorsunuz?)
Hayır, kutlamıyorum ve akranlarımdan hiçbiri bunu kutlamıyor , bizim bayramımız değil, görmedik. Rejimin iyi olduğunu, insanlara iş ve daire verildiğini, her şeyi kendimiz yapmamız gerektiğini söylüyorlar.
Baharatlı yiyecekleri sever misiniz? Eğer öyleyse, tam olarak ne?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=284269 time=1699386657 user_id=18654] [quote=Markul post_id= 279653 time=1698644346 user_id=17435] Nereye ve neyle sonuçlanacağına dair en saçma diyalog [/quote] Cevaplaması zor. n7 Kasım’ı kutluyor musunuz ve onu nasıl kutluyorsunuz?) [/quote] Hayır, kutlamıyorum ve akranlarımdan hiçbiri bunu kutlamıyor , bizim bayramımız değil, görmedik. Rejimin iyi olduğunu, insanlara iş ve daire verildiğini, her şeyi kendimiz yapmamız gerektiğini söylüyorlar.
Baharatlı yiyecekleri sever misiniz? Eğer öyleyse, tam olarak ne?
Baharatlı yemek söz konusu olduğunda hardalı severim.
Biraz siyah ekmek alın, üzerine hardal sürün ve ince dilimlenmiş bir parça domuz yağı ekleyin. Lezzetli!!!!
Şiş kebabı nasıl pişirirsiniz?
Şişte mi yoksa ızgarada mı?
These users thanked the author Alice for the post (total 4):
Baharatlı yemek söz konusu olduğunda hardalı severim. Biraz siyah ekmek alın, üzerine hardal sürün ve ince dilimlenmiş bir parça domuz yağı ekleyin. Lezzetli!!!!
Şiş kebabı nasıl pişirirsiniz? Şişte mi yoksa ızgarada mı?
[quote=Alenka post_id=284417 time=1699427792 user_id=19239] Tıbbi manipülasyonlardan korkuyor musunuz? [/quote]Genel olarak ne tür bir müdahaleye bağlı olarak hayır... Hiç rahatsız oldunuz mu? . sahil?
[quote="Alexey 997" post_id=284425 time=1699428444 user_id=21355] Ne sıklıkla seksi tercih edersiniz [/quote] Neyi tercih ederim? Kesinlikle vajinayı vajinaya tercih ederim el) Ve düzenli olarak - düzenli olarak.
En sevdiğiniz poz ve partnerinizin en sevdiği poz?
[quote=Markul post_id=284434 time=1699429713 user_id=17435] En sevdiğiniz pozisyon ve partnerinizin en sevdiği poz? [/quote] adam yan yatıyor, ben üstteyim ve aynı zamanda kendi tarafımdayım. Yapmaktan nefret ettiğiniz ama yapmak zorunda olduğunuz şey nedir?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=284464 time=1699431395 user_id=18654] [quote=Markul post_id= 284434 time=1699429713 user_id=17435] Sizin favori pozisyonunuz ve partnerinizin favori pozisyonu? [/quote] adam yan yatmış durumda, ben de üstte ve aynı zamanda benim tarafımda. Yapmaktan nefret ettiğin ama yapmak zorunda olduğun şey nedir? [/quote] Pişirdikten sonra bulaşıkları yıka ve kaldır.
Komedi veya aşkla ilgili hangi filmi tercih edersiniz?
Markul: ↑08 Nov 2023, 11:23
En sevdiğiniz sosyal ağ hangisi?
Gösteriş yapmak ve "dvach" yazmak istedim ama oraya yalnızca birkaç kez gittim, her ne kadar güzel olsa da) sevgilimden önce FB vardı ama şimdi burası çok zehirli hale geldi. Şu anda favori yok, işte burada...
Ekran başında kalma sürenizi takip ediyor musunuz?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[quote=Markul post_id=284472 time=1699431827 user_id=17435] En sevdiğiniz sosyal ağ hangisi? [/quote] Gösteriş yapmak ve "dvach" yazmak istedim ama oraya yalnızca birkaç kez gittim, her ne kadar güzel olsa da) sevgilimden önce FB vardı ama şimdi burası çok zehirli hale geldi. Şu anda favori yok, işte burada... Ekran başında kalma sürenizi takip ediyor musunuz?
[quote=Markul post_id=284622 time=1699444122 user_id=17435] Özel konular hakkında başka bir yerde anonim olarak iletişim kurdular mı, öyleyse nerede? [/quote] Hayır, yalnızca burada. Akıllı telefon olmadan bir gün yaşayabilir misiniz?
Hooligan Carrie: ↑08 Nov 2023, 22:21
Akıllı telefon olmadan bir gün bile yaşayabilir misiniz?
Ve sadece bir değil, en basit telefona sahibim ve bu benim için yeterli beni aramam için..
M ve F’nin yakın ilişkiler olmadan arkadaşlığına inanır mısın?
These users thanked the author Hacı for the post (total 2):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=284968 time=1699471260 user_id=18654] Akıllı telefon olmadan bir gün bile yaşayabilir misiniz? [/quote] Ve sadece bir değil, en basit telefona sahibim ve bu benim için yeterli beni aramam için.. M ve F’nin yakın ilişkiler olmadan arkadaşlığına inanır mısın?
Pilgrim: ↑08 Nov 2023, 22:29
M ve F arasında yakın ilişkiler olmadan arkadaşlığa inanır mısınız?
Hayır. Buna inanmıyorum. Bir istisna dışında: eğer kocanın arkadaşıysa. Ve bunun arkadaşlık değil, sadece dostane ilişkiler olduğu ortaya çıktı.
Beatles şarkılarını sever misiniz? Neden?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[quote=Pilgrim post_id=284971 time=1699471798 user_id=21128] M ve F arasında yakın ilişkiler olmadan arkadaşlığa inanır mısınız? [/quote] Hayır. Buna inanmıyorum. Bir istisna dışında: eğer kocanın arkadaşıysa. Ve bunun arkadaşlık değil, sadece dostane ilişkiler olduğu ortaya çıktı. Beatles şarkılarını sever misiniz? Neden?
Erkeğin bir kez sırf eğlence olsun diye bir travesti ile seks yaptığını öğrenseydiniz ayrılır mıydınız?
Trans senin fantezin mi? Hayatımda hiç travesti görmedim.
Hiç gerçekleştirmek istemediğiniz seks fanteziniz nedir?
nTranslarla zaman zaman ilişkilerimiz oluyor. Eşim ve kayınvalidem Primorye’de tatil yapıyorlardı. Eşim sipariş için yerel bir transeksüel getirdi. Biz oturduk. Transla dans ettim. Öpüştüler ve sonra seviştiler. Kayınvalidem dayanamayıp aramıza katıldı. Karım travesti olarak izledi ve mastürbasyon yaptı ve benim de onun annesi vardı. Daha sonra bir eşleri oldu ve transa geçtiler.
Transtan sonra penisimin üzerine atladı ve eşimle kayınvalidem birbirlerini okşadılar. Ben ve Transi hızla geldik.
Ayrılmadan önce hanımlarım için bir striptizci sipariş ettim. Onu yaktılar. Onlar da transa geçmek istiyorlardı ama sipariş edecek zamanları yoktu.
Pilgrim: ↑08 Nov 2023, 22:29
Yakın ilişkiler olmadan M ve F arasındaki dostluğa inanır mısınız?
Hayır. Buna inanmıyorum. Bir istisna dışında: eğer kocanın arkadaşıysa. Ve bunun arkadaşlık değil, sadece dostane ilişkiler olduğu ortaya çıktı.
Beatles şarkılarını sever misiniz? Neden?
Doğru. Hangi hanımla arkadaş olursa olsun bütün ilişkiler seksle sonuçlanıyordu.
[quote=Strecoza post_id=268122 time=1696677886 user_id=15698] [quote=Anonym9 post_id=268044 time=1696669869 user_id= 20765] Erkeğin bir kez sırf eğlence olsun diye bir travesti ile seks yaptığını öğrenseydiniz ayrılır mıydınız? [/quote]
Trans senin fantezin mi? Hayatımda hiç travesti görmedim.
Hiç gerçekleştirmek istemediğiniz seks fanteziniz nedir? [/quote] nTranslarla zaman zaman ilişkilerimiz oluyor. Eşim ve kayınvalidem Primorye’de tatil yapıyorlardı. Eşim sipariş için yerel bir transeksüel getirdi. Biz oturduk. Transla dans ettim. Öpüştüler ve sonra seviştiler. Kayınvalidem dayanamayıp aramıza katıldı. Karım travesti olarak izledi ve mastürbasyon yaptı ve benim de onun annesi vardı. Daha sonra bir eşleri oldu ve transa geçtiler. Transtan sonra penisimin üzerine atladı ve eşimle kayınvalidem birbirlerini okşadılar. Ben ve Transi hızla geldik. Ayrılmadan önce hanımlarım için bir striptizci sipariş ettim. Onu yaktılar. Onlar da transa geçmek istiyorlardı ama sipariş edecek zamanları yoktu.
[size=85][color=green]52 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=" Hooligan Carrie" post_id =284981 time=1699473006 user_id=18654] [ quote=Pilgrim post_id=284971 time=1699471798 user_id=21128] Yakın ilişkiler olmadan M ve F arasındaki dostluğa inanır mısınız? [/quote] Hayır. Buna inanmıyorum. Bir istisna dışında: eğer kocanın arkadaşıysa. Ve bunun arkadaşlık değil, sadece dostane ilişkiler olduğu ortaya çıktı. Beatles şarkılarını sever misiniz? Neden? [/quote] Doğru. Hangi hanımla arkadaş olursa olsun bütün ilişkiler seksle sonuçlanıyordu.
Tpoo, lütfen bu konunun şartlarını okuyun: "Bir soruyu cevaplamak için bir soru." Son katılımcının sorusunu yanıtlamanız ve kendi sorunuzu sormanız gerekir. Lütfen bu konuyu bozmayın! ve hikayelerinizi ayrı bir konu altında güzelce anlatabilirsiniz)
[ref=#804000]Tpoo[/ref], lütfen bu konunun şartlarını okuyun: "Bir soruyu cevaplamak için bir soru." Son katılımcının sorusunu yanıtlamanız ve kendi sorunuzu sormanız gerekir. Lütfen bu konuyu bozmayın! ve hikayelerinizi ayrı bir konu altında güzelce anlatabilirsiniz)
[quote="Hooligan Carrie" post_id=284981 time=1699473006 user_id=18654] Beatles şarkılarını sever misiniz? Neden? [/quote] Kesinlikle tarafsız. Biraz duydum, bana göre değil. İngiliz rock’ından, sevgililer günüm için daha modern olan Bullet’ı beğendim ama metal de var.
Gizli bir dünyaya inanır mısın? hükümet ve altın milyar teorisi?
[quote=Markul post_id=285024 time=1699502928 user_id=17435] Gizli bir dünya hükümetine ve altın milyar teorisine inanıyor musunuz? [/quote] Hayır. Yolsuzluğa ve karşılıklı sorumluluğa inanıyorum. Banyoda kişi başı kaç havlu var?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=285050 time=1699512771 user_id=18654] Banyoda kişi başına kaç havlu düşüyor? [/quote]2 adet + 1 yedek
[size=85] [color=green]38 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote="Hooligan Carrie" post_id=284968 time=1699471260 user_id= 18654] [quote=Markul post_id=284622 time =1699444122 user_id=17435] Özel konular hakkında başka bir yerde anonim olarak iletişim kurdular mı, öyleyse nerede? [/quote] Hayır, yalnızca burada. Akıllı telefon olmadan bir gün yaşayabilir misiniz? [/quote]eğer izin günüyse
[quote=Belkha post_id=285310 time=1699543282 user_id=18415]Alışverişkoliğin misin?[/quote] Hayır olma ihtimali evetten daha yüksek. Kakao içmenin en iyi yolu nedir?
[quote="Alexey 997" post_id=285502 time=1699566428 user_id=21355] Bir erkek seninle iç çamaşırı butiklerine gider mi? [/quote] Hayır, gitmez. Ne yapmalı Uyuyamıyorsan ama uyumak istiyorsan bunu yapar mısın?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=285505 time=1699567038 user_id=18654] Kar yoksa nasıl uykuya dalmazsınız? [/quote] Seks konularında sohbet edin, kahve ve konyak içirin. n Geceleri bu tür iletişimleri hoş karşılıyor musunuz?
[quote="Alexey 997" post_id=285507 time=1699567482 user_id=21355] Geceleri böyle bir iletişime hoş geldiniz mi? [/quote] Bu bir klasik! Kahveyi başka neyle içmeyi tercih edersiniz?
[quote="Alexey 997" post_id=285509 time=1699568075 user_id=21355] Uyuyamayacak kadar ne yapıyorsun? [/quote] Futbol izliyorum, Avrupa Ligi. En sevdiğiniz takım hangisi?
[quote="Alexey 997" post_id=285515 time=1699568384 user_id=21355] Hafta sonu ne yapacaksınız? [/quote] Bir sürü planım var, henüz karar vermedim) Sizi foruma getiren şey neydi?
[quote="Alexey 997" post_id=285522 time=1699568818 user_id=21355] Şampiyonlar Ligi’ni kim kazanacak? [/quote] Ah, ben Fonbet değilim, tahminde bulunmayı sevmiyorum. ))) Daha sık ama azar azar seks yapmak daha mı iyi? Veya daha az sıklıkta ama çok mu? )
[quote="Alexey 997" post_id=285685 time=1699621145 user_id=21355] Ne tür bir seks istiyorsunuz, MFM mi yoksa FFM mi? [/quote] Grup etkinliklerini sevmiyorum)) Peki neyi seçersiniz?
Alexey 997: ↑10 Nov 2023, 16:03
Bugün akşam yemeği için ne pişiriyorsun?
Spagetti Bolognese, balzamik soslu kendi güneşte kurutulmuş domatesimizden oluşan yeşil salata ve zeytinyağı, ev yapımı armutlu waffle ve komposto)
Yoldaki en sevdiğiniz kafe?
[quote="Alexey 997" post_id=285690 time=1699621409 user_id=21355] Bugün akşam yemeği için ne pişiriyorsun? [/quote] Spagetti Bolognese, balzamik soslu kendi güneşte kurutulmuş domatesimizden oluşan yeşil salata ve zeytinyağı, ev yapımı armutlu waffle ve komposto) Yoldaki en sevdiğiniz kafe?
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: