[quote=Strecoza post_id=267532 time=1696583825 user_id=15698] Evrende bizimkinin dışında daha fazla yaşam olduğunu düşünüyor musunuz? [/quote] Elbette! Ve çok daha gelişmiş!
Hangi isimleri hoş olmayan anıları olduğu için sevmiyorsunuz?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=267554 time=1696585942 user_id=18654] Hangi adlarla ilgili hoş olmayan anılarınız olduğu için hoşunuza gitmiyor? [/quote]
Bende hiç anı yok. Hoş olmayan [url=viewtopic.php?t=11786]anılar[/url] evet, ama bu yüzden ismi beğenmedin. Öyle bir şey yok.
[quote=Strecoza post_id=267577 time=1696589107 user_id=15698] En sevdiğiniz erkek veya kadın adı nedir? [/quote] kadın - Marina, erkek - Pavel ve Alexander. Yatakta ne yapabilirsiniz - buna adınızın ilk harfiyle başlayan bir kelime derseniz? )
[quote="Hooligan Carrie" post_id=267590 time=1696590010 user_id=18654] Yatakta ne yapabilirsiniz? Buna adınızın ilk harfiyle başlayan bir kelime derseniz? ) [/quote]
Yatakta adımın ilk harfi [s]sikeyim[/ olabilir s] sürüngen))
[quote=Strecoza post_id=267604 time=1696591078 user_id=15698] Yarın bir izin gününüz var mı? [/quote] sabah çalışıyorsunuz ve öğleden sonra bir izin gününüz var) Ne sıklıkla yapıyorsunuz? otomatik pilotta mı çalışıyorsunuz? Yatakta mı oluyor?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=267611 time=1696591476 user_id=18654] Otomatik pilotta ne sıklıkla çalışıyorsunuz? Yatakta mı oluyor bu? [/quote] Sadece çok sarhoş olduğumda eve gidiyorum. Yani çok nadiren ve bunun nasıl bir şey olduğunu neredeyse unuttum. Ve bunu yatakta yapmıyorum.
Muzda/sosiste/puroda fallik bir sembol görüyor musun?
Kral Zogu: 06 Oct 2023, 14:30
Muzda/sosiste/puroda fallik bir sembol görüyor musun?
Siz söyleyene kadar bunu düşünmemiştim. muz ve sosis hakkında. Şimdi yapacağım! Ve puro...mmmm....çok seksi ve puronun aroması da kesinlikle seksi.
Sarhoşken birinin sana söylediği en komik şey nedir?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
[quote="Kral Zogu" post_id=267615 time=1696591837 user_id=10833] Muzda/sosiste/puroda fallik bir sembol görüyor musun? [/quote] Siz söyleyene kadar bunu düşünmemiştim. muz ve sosis hakkında. Şimdi yapacağım! :oops: Ve puro...mmmm....çok seksi ve puronun aroması da kesinlikle seksi. Sarhoşken birinin sana söylediği en komik şey nedir?
Hooligan Carrie: 06 Oct 2023, 14:37
Sarhoş olduğunuzda birinin size söylediği en komik şey neydi?
Çılgın şeylere bulaşan bir adamdan bahsettiler 90’larda. Ama elbette sadece gösterişli olanlar değil. Bir keresinde kır evine bir ilişki kurmak istiyormuş gibi göründüğü bir kızı getirdi. Ve teneke kutulara delik açmak için bir tabancayı (gerçek bir tabanca gibi) ne kadar doğru kullandığını göstermek için gösteriş yapmaya karar verdi. Ve sonra aniden osurmak istedi. Sadece cehennem gibi. Osurukla aynı anda deklanşöre basmaktan daha iyi bir şey düşünemiyordum. Preslenmiş. Osurdum. Ancak şimdi silah ateşlendi.
Uçak uçuşundan önce (veya sonrasında) stresi nasıl azaltırsınız?
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=267619 time=1696592266 user_id=18654] Sarhoş olduğunuzda birinin size söylediği en komik şey neydi? [/quote] Çılgın şeylere bulaşan bir adamdan bahsettiler 90’larda. Ama elbette sadece gösterişli olanlar değil. Bir keresinde kır evine bir ilişki kurmak istiyormuş gibi göründüğü bir kızı getirdi. Ve teneke kutulara delik açmak için bir tabancayı (gerçek bir tabanca gibi) ne kadar doğru kullandığını göstermek için gösteriş yapmaya karar verdi. Ve sonra aniden osurmak istedi. Sadece cehennem gibi. Osurukla aynı anda deklanşöre basmaktan daha iyi bir şey düşünemiyordum. Preslenmiş. Osurdum. Ancak şimdi silah ateşlendi.
Kral Zogu: 06 Oct 2023, 14:45
Stres yok: Uçmayı seviyorum! Ancak vücut yine de çikolata ister))). Ne uçakta ne de uçuştan önce neredeyse hiç alkol içmiyorum. Lanet olsun, uçmayı ne kadar özledim...
Genellikle yolda kitap okur musunuz veya film izler misiniz?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote="Kral Zogu" post_id=267623 time=1696592756 user_id=10833] Uçak uçuşundan önce (veya sonrasında) stresi nasıl azaltırsınız? [/quote] Stres yok: Uçmayı seviyorum! Ancak vücut yine de çikolata ister))). Ne uçakta ne de uçuştan önce neredeyse hiç alkol içmiyorum. Lanet olsun, uçmayı ne kadar özledim😭... Genellikle yolda kitap okur musunuz veya film izler misiniz?
Geçenlerde tekrar uçtum) Bu sadece bir heyecan, ne tür bir stresten bahsediyoruz? Uçmayı gerçekten seviyorum... Yolda insanlara, özellikle de kadınlara bakmayı seviyorum
Kızlara soru, yanınızda yedek külot taşıyor musunuz? bunları hangi durumlarda kullanıyorsunuz?
Geçenlerde tekrar uçtum) Bu sadece bir heyecan, ne tür bir stresten bahsediyoruz? Uçmayı gerçekten seviyorum... Yolda insanlara, özellikle de kadınlara bakmayı seviyorum :roll: Kızlara soru, yanınızda yedek külot taşıyor musunuz? bunları hangi durumlarda kullanıyorsunuz?
[ref=#bf0000]Hooligan Carrie[/ref], yolda müzik dinlerim ============================================= =================== ======= Utanarak kızardığınızda)
[quote=Alexssss post_id=267669 time=1696598991 user_id=19944] Utanarak kızardığınızda) [/quote] Elbette! Ve ben kırmızı yalan söylediğimde)) Stresliyken kızaran insanlara mı yoksa stresliyken solgunlaşan insanlara mı güvenme eğilimindesiniz?
[quote=Alexssss post_id=267675 time=1696599627 user_id=19944] Hangi alkollü içecekleri içersiniz [/quote] Pinot grigio, plus kışın - kahvede Ermeni konyağı ve Riga balsamı, bazen de viski. Google ya da Yandex’e mi?
[quote=Alexssss post_id=267682 time=1696600181 user_id=19944] [ref=#bf0000]Rasrom[/ref], Beş =========================== Çalışmaya giderken iyi eğlenceler [/quote]
Igor1989: 06 Oct 2023, 16:55
Orgazmı ne sıklıkla uyarıyorsunuz?
orgazma neden olmak, yani mastürbasyon anlamında uyarıyor musunuz? Muhtemelen 2-3 günde bir.
Ya da "simülasyon" mu? O zaman cevap asla.
Yazdıklarınızı düzelten telefondan siz de rahatsız mısınız? )
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[quote=Igor1989 post_id=267688 time=1696600534 user_id=20627] Orgazmı ne sıklıkla uyarıyorsunuz? [/quote] orgazma neden olmak, yani mastürbasyon anlamında uyarıyor musunuz? Muhtemelen 2-3 günde bir. Ya da "simülasyon" mu? O zaman cevap asla. Yazdıklarınızı düzelten telefondan siz de rahatsız mısınız? )
[quote=Merit post_id=267878 time=1696622068 user_id=17680] Telefonunuzla normal bir şekilde uyuyor musunuz? [/quote] Telefonumla uyumuyorum) Stresten kurtulmak için ne yapıyorsunuz?
Mastürbasyon yapmak.
Başınız ağrıdığında ne yaparsınız?
2 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Senin yerine cevap verebilir miyim? Mastürbasyon yapıyorum. Lütfen alınmayın... Ben istedim. Ama soru hala geçerli
These users thanked the author Liyakat for the post:
Mastürbasyon yapmak. Başınız ağrıdığında ne yaparsınız?
[size=85][color=green]2 dakika 23 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Senin yerine cevap verebilir miyim? Mastürbasyon yapıyorum. Lütfen alınmayın... Ben istedim. Ama soru hala geçerli
[quote=Merit post_id=267911 time=1696630045 user_id=17680] Başınız ağrıdığında ne yaparsınız? [/quote] Baş ağrısı için hap alıyorum Sakso mu oral seks mi?
Tabii ki Kuni. Parmaktaki nasır nasıl tedavi edilir?""Size bir anekdot anlatabilir miyim? Parmağın acıyor, onu amımın içine koy, gitmiş. Diğeri hasta, onu da oraya koy. Peki bir parmağa nasıl davranılır? Ve şakanın sonu: sikişiyorlar. Adam insanların ne düşüneceğini söylüyor! Ama tedavi ediliyoruz.
Last edited by Liyakat on 07 Oct 2023, 01:31, edited 1 time in total.
Tabii ki Kuni. Parmaktaki nasır nasıl tedavi edilir?""Size bir anekdot anlatabilir miyim? Parmağın acıyor, onu amımın içine koy, gitmiş. Diğeri hasta, onu da oraya koy. Peki bir parmağa nasıl davranılır? Ve şakanın sonu: sikişiyorlar. Adam insanların ne düşüneceğini söylüyor! Ama tedavi ediliyoruz.
1 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Benim değil. Masha’nın annesi orada. Maşa onun kızı.
8 dakika 12 saniye sonra gönderilir:
Soruyu unuttum ama ilginç bir soruydu.
Saatim yok, saati nasıl bilebilirim?
1 dakika 44 saniye sonra gönderildi: ◊_NeBo[_On_ ]LaDoNi_◊, ne düşünüyordun? Ben Masha’nın annesi miyim? HAYIR. İstersen onun hayatını anlatayım. O, Masha, benim arkadaşım, en azından biraz daha yaşlı. İkimiz de Masha’yız.
20 dakika 24 saniye sonra gönderilir:
Devam edelim
Ben orada mıydım? Vardı.
Bir ruh eşi vardı!
[size=85][color=green]1 dakika 28 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Benim değil. Masha’nın annesi orada. Maşa onun kızı.
[size=85][color=green]8 dakika 12 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] Soruyu unuttum ama ilginç bir soruydu. Saatim yok, saati nasıl bilebilirim?
[boyut =85][color=green]1 dakika 44 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref =#bf0000]◊_NeBo[_On_ ]LaDoNi_◊[/ref], ne düşünüyordun? Ben Masha’nın annesi miyim? HAYIR. İstersen onun hayatını anlatayım. O, Masha, benim arkadaşım, en azından biraz daha yaşlı. İkimiz de Masha’yız.
[size=85][color=green]20 dakika 24 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] Devam edelim Ben orada mıydım? Vardı. Bir ruh eşi vardı!
Uzun yazı, sorunun nerede olduğunu hemen anlamadım.
Merit: 07 Oct 2023, 02:04
Saat yok, saati nasıl anlayabilirim?
Sırasında gün - güneşin yanında. Geceleri - bir leğenle duvara vurun. Komşular uyanacak ve "Ne, sen deli misin? Saat sabahın iki (üç, dört)!"
====== =====
Çalışıyorsanız (ders çalışıyorsanız) ve iş gününüz (veya dersleriniz) aniden iptal edilirse, ilk düşünceniz nedir: ne yapmalısınız?
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
Uzun yazı, sorunun nerede olduğunu hemen anlamadım. [quote=Merit post_id=267920 time=1696633475 user_id=17680] Saat yok, saati nasıl anlayabilirim? [/quote] Sırasında gün - güneşin yanında. Geceleri - bir leğenle duvara vurun. Komşular uyanacak ve "Ne, sen deli misin? Saat sabahın iki (üç, dört)!" ====== ===== Çalışıyorsanız (ders çalışıyorsanız) ve iş gününüz (veya dersleriniz) aniden iptal edilirse, ilk düşünceniz nedir: ne yapmalısınız?
[quote=Strecoza post_id=268024 time=1696667641 user_id=15698] Okuduğunuz uzmanlık alanında mı çalışıyorsunuz? [/quote]Hayır, ne yazık ki orada çok az para veriyorlar ama ilginçti
Hangi çalışma modu tercih edilir: 5/2, 2/2 veya serbest değişkenlik?
[quote=Anonym9 post_id=268044 time=1696669869 user_id=20765] Erkeğin bir kez sırf eğlence olsun diye bir travesti ile seks yaptığını öğrenseydiniz ayrılır mıydınız? [/quote]
Trans sizin fanteziniz mi? Hayatımda hiç travesti görmedim.
Hiç gerçekleştirmek istemediğin seks fantezin var mı?
Bir soruyu yanıtlamanız ve ardından başka bir soru sormanız gerekir. Evet, bir travesti ile anal seks yaptım pasif bir rolde. Sonrasında kıçım uzun süre ağrıdı. Peki soru şu:
Erkeğinizin bir travesti ile seks yapmayı denediğini öğrenseydiniz ondan ayrılır mıydınız?
Bir soruyu yanıtlamanız ve ardından başka bir soru sormanız gerekir. Evet, bir travesti ile anal [url=viewtopic.php?t=4882]seks yaptım[/url] pasif bir rolde. Sonrasında kıçım uzun süre ağrıdı. Peki soru şu: Erkeğinizin bir travesti ile seks yapmayı denediğini öğrenseydiniz ondan ayrılır mıydınız?
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: