Bu sefer gerçekten oturacak zaman yoktu konuda. Kim bilir, on çubuk atmak zorunda kaldım, internete girecek vaktim olmadı.ilovebiboys: 01 Nov 2023, 16:27 Markul kurnazdır, her zamanki gibi onu vantilatöre fırlatır ve oturup çalıların arasından izliyor
1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Evet, hakaretlere son verilmesi tavsiye edilir. Trollemeye gelince, üzgünüm, yapamam, internete bunun için geliyorum.
2 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
İlk mesaj, en azından ilet, çünkü kanalların ile iletişim kanalların var admin.uran: 01 Nov 2023, 16:46 Tüm dileklerinizi toplayın ve sistemleştirin, bunları forum yöneticisine ileteceğim.
2 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
En azından o üvey babasının ailesinde bir kız değil.nBen kibrit şortlu bir oğlan çocuğuyum
Tartışacakları senin kıçın değil, eşcinsel bölümüne git.
5 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Onuncu kez cevap veriyorum - bu: seks ve periseksüel konulara ayrılmış bir kaynak, dolayısıyla 18 yaş ve üzeri herkesin burada kalması yasaldır.Oleg257: 01 Nov 2023, 22:46 doğru olanlara sorun! Madem bu kadar terbiyeli ve dürüstsün, o zaman bu sitede ne işin var?!!!
Ve yasa çerçevesine uymayan davranışlarını (ahlaktan bahsetmeye bile gerek yok) işaret ederek haklı çıkaran kullanıcılar Başka bir katılımcıya bunun doğru olduğunu söylerler, otomatik olarak kendilerini kusurlu, kendileri ve toplum açısından kusurlu olarak sınıflandırırlar, karakterler. Açıkça açıkladınız mı, yoksa daha erişilebilir olmasını mı istiyorsunuz?
4 dakika 28 saniye sonra gönderilir:
Bir yandan , belki bu, bazı insanların gerçekte bazı uygunsuz eylemlere tetiklenmesini engelleyecektir ve diğer yandan, İnternet’teki cezasızlık, gerçekte cezasızlık yanılsaması yaratıyor.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Nov 2023, 03:44 elbette.. evde karınız ya da kocanız berbattır, ama burada kıçınızı kanepeye yaslayıp rahatça oturarak bunun acısını başkasından çıkarabilirsiniz
Eh, kanepeden bakıldığında hepimiz farklıyız. ve hepimiz harikayız, ah, bu harika kanepe öz saygımızı artırıyor.
8 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Sonuç olarak elimizde ne var?
Konunun tartışılması bana bugünlerde yapılan bir BM toplantısını hatırlattı:
1 - temel olarak ifadelerde çoğu kişi ılımlılığa karşı, ancak oylama onların lehte olduğunu gösteriyor, klasik ben bir şey söylüyorum - başka bir şey yapıyorum
2 - yönetici açıkça konuşmadı, yani konu hiçbir şeyi etkilemedi (tıpkı toplantılar gibi) bu BM’nin ta kendisi).
O halde herkesi en azından makul davranışın temel sınırlarına uymaya ve her türlü oyunu daha az yayınlamaya davet ediyorum. Ve sonra zaten traktörlere ulaştık.