Moderatör

Forum haberleri, yöneticiler ve moderatörlerle iletişim

Moderatörlere ihtiyaç var mı

Да, будет хоть какой-то порядок
39
53%
Да, тащ майор не заблокирует ресурс
6
8%
Нет, анархия наше все
14
19%
Нет, мне нужно дрочить на все подряд
14
19%

Total votes: 73

Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Moderatörler

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

ilovebiboys: 01 Nov 2023, 16:27 Markul kurnazdır, her zamanki gibi onu vantilatöre fırlatır ve oturup çalıların arasından izliyor
Bu sefer gerçekten oturacak zaman yoktu konuda. Kim bilir, on çubuk atmak zorunda kaldım, internete girecek vaktim olmadı.

1 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Büyücü: 01 Nov 2023, 16:45 Moderasyon için. Trolleme, hakaret vb. olmasın diye.
Evet, hakaretlere son verilmesi tavsiye edilir. Trollemeye gelince, üzgünüm, yapamam, internete bunun için geliyorum.

2 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
uran: 01 Nov 2023, 16:46 Tüm dileklerinizi toplayın ve sistemleştirin, bunları forum yöneticisine ileteceğim.
İlk mesaj, en azından ilet, çünkü kanalların ile iletişim kanalların var admin.

2 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
nBen kibrit şortlu bir oğlan çocuğuyum
En azından o üvey babasının ailesinde bir kız değil.
Tartışacakları senin kıçın değil, eşcinsel bölümüne git.

5 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Oleg257: 01 Nov 2023, 22:46 doğru olanlara sorun! Madem bu kadar terbiyeli ve dürüstsün, o zaman bu sitede ne işin var?!!!
Onuncu kez cevap veriyorum - bu: seks ve periseksüel konulara ayrılmış bir kaynak, dolayısıyla 18 yaş ve üzeri herkesin burada kalması yasaldır.
Ve yasa çerçevesine uymayan davranışlarını (ahlaktan bahsetmeye bile gerek yok) işaret ederek haklı çıkaran kullanıcılar Başka bir katılımcıya bunun doğru olduğunu söylerler, otomatik olarak kendilerini kusurlu, kendileri ve toplum açısından kusurlu olarak sınıflandırırlar, karakterler. Açıkça açıkladınız mı, yoksa daha erişilebilir olmasını mı istiyorsunuz?

4 dakika 28 saniye sonra gönderilir:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Nov 2023, 03:44 elbette.. evde karınız ya da kocanız berbattır, ama burada kıçınızı kanepeye yaslayıp rahatça oturarak bunun acısını başkasından çıkarabilirsiniz
Bir yandan , belki bu, bazı insanların gerçekte bazı uygunsuz eylemlere tetiklenmesini engelleyecektir ve diğer yandan, İnternet’teki cezasızlık, gerçekte cezasızlık yanılsaması yaratıyor.
Eh, kanepeden bakıldığında hepimiz farklıyız. ve hepimiz harikayız, ah, bu harika kanepe öz saygımızı artırıyor.

8 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
Sonuç olarak elimizde ne var?

Konunun tartışılması bana bugünlerde yapılan bir BM toplantısını hatırlattı:

1 - temel olarak ifadelerde çoğu kişi ılımlılığa karşı, ancak oylama onların lehte olduğunu gösteriyor, klasik ben bir şey söylüyorum - başka bir şey yapıyorum
2 - yönetici açıkça konuşmadı, yani konu hiçbir şeyi etkilemedi (tıpkı toplantılar gibi) bu BM’nin ta kendisi).

O halde herkesi en azından makul davranışın temel sınırlarına uymaya ve her türlü oyunu daha az yayınlamaya davet ediyorum. Ve sonra zaten traktörlere ulaştık.
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 3):
Alexsss, ilovebiboys, Firavun faresi
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 4 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Serg_A »

Markul: 02 Nov 2023, 07:08otomatik olarak kendilerini kusurlu, kendileri ve toplum açısından kusurlu karakterler olarak yazıyorlar
Kim bilir, hiçbir zaman kendimi seks yüzünden kusurlu görmedim. )) ))
Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Serg_A: 02 Nov 2023, 07:23
kendileri ve toplum açısından kendilerini otomatik olarak kusurlu, kusurlu karakterler olarak yazıyorlar
Kim bilir, kendimi kusurlu hissediyorum çünkü seks konusunu hiç düşünmemiştim)))
Bunu yazdığım bağlamı okuyun, bazı insanlardan bahsediyorum.
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
Serg_A, Alexsss
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Serg_A »

Markul, yine de burada bir moderatör var ve o çalışıyor. Az önce bir mesajın daha silindiğini fark ettim.
These users thanked the author Serg_A for the post:
Alexsss
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Büyücü »

Serg_A: 02 Nov 2023, 07:38 Markul sonuçta burada bir moderatör var ve çalışıyor. Az önce başka bir mesajın silindiğini fark ettim.
bunu yönetici yapıyor, o en arkada duruyor ve ruh haline göre bir şeyler yapıyor. Kendisine yönelik çağrıları görmezden gelmesi iyi bir şey değil.
These users thanked the author Büyücü for the post (total 2):
Serg_A, Alexsss
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283
Registered for: 2 years

Unread post by Alexsss »

These users thanked the author Alexsss for the post (total 2):
Serg_A, Üstü kendinize saklayın
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Alexssss, moderatör müsün? Peki forumdaki tepkiler nerede?
Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ну тогда и смысла нет все это обсуждать, ответы на все вопросы получены
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
Serg_A
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Pierro »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Nov 2023, 03:27 Sert ve açıkça kaba olun
evet, temel fark.)
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283
Registered for: 2 years

Unread post by Alexsss »

Büyücü,
Ekran görüntüsünü aldım moderatörle yaptığı yazışmalardan..Nasıl bir kolektif çiftçiyim ben moderatör olacağım))))
These users thanked the author Alexsss for the post (total 3):
Büyücü, Üstü kendinize saklayın, Serg_A
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Alexsss: 02 Nov 2023, 07:49 moderatör..Benim için moderatör nasıl bir kolektif çiftçidir))))
Takma adı ile bu forum yöneticisi ve kendisi tek kişi. Daha sonra konuyla ilgili soru açık, katılımcıların yöneticiye olan taleplerine verilen tepkiler nerede? Bunların sanal alemdeki fanteziler olduğunu ifade ederek verdiği cevap hiç de iç açıcı değil. Bunun bir fantezi olduğuna bu kadar güveni nereden buluyorsunuz? Gerçekte gizli olan şey tam olarak internette kendini internette ortaya koyuyor, çünkü ifşaatlar anonimdir. Eğer Chikatilo bugün hayatta olsaydı, isimsiz bir forumda da itirafta bulunabilirdi.
These users thanked the author Büyücü for the post:
Alexsss
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Pierro: 02 Nov 2023, 07:49
evet, sevmiyorum Temel farkı göremiyorum.)
Senin görmemen kötü.. Bu şekilde cevap veriyorum, kendimi savunuyorum, çünkü eğer kendimi savunmazsam senden, bağırsaklarınla ​​birlikte yutulacaksın. Başkalarını küçük düşürerek özgüvenimi yükseltmek gibi bir amacım yok.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Bekçi, Gudgeon
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 4 years

Unread post by Morpheus »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Nov 2023, 08:13
evet, temel bir fark görmüyorum.)
bilmemeniz kötü Görmüyorum
Evet, bu çok açık... Sırf sizin görüşlerinize uymadıkları için başkalarına çamur atmak, onları sapık olarak adlandırmak vb. kriter elbette “böyle bir şey değil”. Aslında sitedeki pek çok kişi büyük ahlakçılarmış gibi davranıyorlar, ancak düzenli olarak ensest ve diğer sapkınlıklarla ilgili foruma gidiyorlar ve aynı zamanda kendilerinin düzgün, beyaz ve kabarık olduklarını iddia etmeye devam ediyorlar ve buraya sadece onlar hakkında yazmak için geliyorlar. yavru kedilerin hayatı ve ne tür pencereler... *x)
These users thanked the author Morpheus for the post:
Oleg257
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Morpheus: 02 Nov 2023, 08:24
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Nov 2023, 08:13
yes, temel bir fark görmüyorum.)
görmemeniz kötü
Evet, açık... başkalarına çamur atmayı, Sırf sizin görüş ve kriterlerinize uymadıkları için onlara sapık vb. demek elbette “böyle bir şey değil.” Aslında sitedeki pek çok kişi büyük ahlakçılarmış gibi davranıyor, ancak düzenli olarak ensest ve diğer sapkınlıklarla ilgili foruma gidiyorlar ve aynı zamanda kendilerinin düzgün, beyaz ve kabarık olduklarını iddia etmeye devam ediyorlar ve buraya sadece onlar hakkında yazmak için geliyorlar. yavru kedilerin hayatı ve ne tür pencereler... *x)
üzerine bir şeyler döktüğümden alıntı.. senin hakkında tamamen ayrı bir konuşmadır, yani. hobileriniz Rusya Federasyonu Ceza Kanunu’dur.
Kavram ikamesi yapıyorsunuz ve hobilerinizi masum şakalar kategorisine yazmaya çalışıyorsunuz ama bu öyle değil.
I Yetişkin erkekleri seviyorum, çocukları değil; sadece bunu söylüyorum.
Alexsss, Üstü kendinize saklayın
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Nov 2023, 08:26
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Nov 2023, 08:13 bunu yapmamanız kötü bkz.
Şu açık ki... Sırf sizin görüş ve kriterlerinize uymadıkları için başkalarına çamur atmak, onları sapık olarak adlandırmak vb. elbette "böyle bir şey yok" ". Aslında sitedeki pek çok kişi büyük ahlakçılarmış gibi davranıyor, ancak düzenli olarak ensest ve diğer sapkınlıklarla ilgili foruma gidiyorlar ve aynı zamanda kendilerinin düzgün, beyaz ve kabarık olduklarını iddia etmeye devam ediyorlar ve buraya sadece onlar hakkında yazmak için geliyorlar. yavru kedilerin hayatı ve ne tür pencereler... *x)
üzerine bir şeyler döktüğümden alıntı.. senin hakkında tamamen ayrı bir konuşmadır, yani. hobileriniz Rusya Federasyonu Ceza Kanunu’dur.
görmemeniz kötü
Evet, Açıkça... Sırf sizin görüş ve kriterlerinize uymuyorlar diye başkalarına çamur atmak, onlara sapık demek vb. elbette "böyle bir şey değil." Aslında sitedeki pek çok kişi büyük ahlakçılarmış gibi davranıyor, ancak düzenli olarak ensest ve diğer sapkınlıklarla ilgili foruma gidiyorlar ve aynı zamanda kendilerinin düzgün, beyaz ve kabarık olduklarını iddia etmeye devam ediyorlar ve buraya sadece onlar hakkında yazmak için geliyorlar. yavru kedilerin hayatı ve ne tür pencereler... *x)
Fantazilerim ve hobilerim burada, kişisel olarak sizi dünyadaki en az ilgilendiren şey onlar olmalı. Ben senin ruhuna girmiyorum ve sana doğru yolu öğretmiyorum, bu yüzden eğer burada oturuyorsan, sessizce otur ve başkalarına neyi, nasıl yapmaları gerektiğini söylemeyi umursama, o zaman onlar da bunu yapmazlar. sana nereye gitmen gerektiğini söylemeyeceğim.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Morpheus: 02 Nov 2023, 08:29
Anlıyorum... başkalarına çamur atıyor, onlara sapık diyor vb. Sırf sizin görüşlerinize ve kriterlerinize uymadıkları için bu elbette "böyle bir şey değil." Aslında sitedeki pek çok kişi büyük ahlakçılarmış gibi davranıyor, ancak düzenli olarak ensest ve diğer sapkınlıklarla ilgili foruma gidiyorlar ve aynı zamanda kendilerinin düzgün, beyaz ve kabarık olduklarını iddia etmeye devam ediyorlar ve buraya sadece onlar hakkında yazmak için geliyorlar. yavru kedilerin hayatı ve ne tür pencereler... *x)

Şu açık... Sırf sizin görüş ve kriterlerinize uymadıkları için başkalarına çamur atmak, onları sapık olarak adlandırmak vb. elbette "böyle bir şey değil." Aslında sitedeki pek çok kişi büyük ahlakçılarmış gibi davranıyor, ancak düzenli olarak ensest ve diğer sapkınlıklarla ilgili foruma gidiyorlar ve aynı zamanda kendilerinin düzgün, beyaz ve kabarık olduklarını iddia etmeye devam ediyorlar ve buraya sadece onlar hakkında yazmak için geliyorlar. yavru kedilerin hayatı ve ne tür pencereler... *x)
Fantazilerim ve hobilerim burada, kişisel olarak sizi dünyadaki en az ilgilendiren şey onlar olmalı. Ben senin ruhuna girmiyorum ve sana doğru yolu öğretmiyorum, o yüzden eğer burada oturuyorsan, sessizce otur ve başkalarına neyi, nasıl yapmaları gerektiğini söylemeyi umursama, o zaman onlar kazanır sana nereye gitmen gerektiğini söylemiyorum.
Konuyu karıştırdın... senin konun bu değil ve bana ahlaki öğretilerle geldin, değil ben sana. Sana dokunmak istemiyorum.. bu iğrenç ve tüm foruma pis kokuyor.
Alexsss, Ksenofon
Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Morpheus: 02 Nov 2023, 08:24 a ensestle ilgili bir forum
Forum seksle ilgili gibi görünüyor, ancak sadece ensestle ilgili değil ve ensest pedofili anlamına gelmiyor. Sen de pedofiliyi örtbas etmek için ensest kelimesini kullanıyorsun. Peki nerede yanılıyorum?)
terbiyeli, beyaz ve tüylü olduklarını iddia etmeye devam ediyorlar ve buraya sadece yavru kedilerin hayatı ve pencereden nasıl bir manzaraya sahip oldukları hakkında yazmak için geliyorlar...
Temiz, beyaz ve kabarık - bunlar seksi seven, farklı cinsiyete sahip kişilerdir ve insanların farklı fetişleri ve fantezileri vardır ve biz buraya bunları tartışmak için geliyoruz. Peki, penceredeki manzaradan bahsedelim.

Görünüşe göre forumların geri kalanı da ölmüş, bir araya gelip sohbet edecek başka yer yok.

Şimdi dikkatlice okuyun.

Eğer fetişleriniz diğer insanlar için tehdit oluşturuyorsa bu normal değildir ve toplumda bu tür saçmalıkların olmaması gerekir.

Bir kişi yalayarak veya emerek tahrik oluyorsa, belirli iç çamaşırlarını veya durumları uyandırıyorsa, koku alıyorsa veya çok sayıda partneri uyandırıyorsa bu bir şeydir.

Fakat kişi sadizmden tahrik oluyorsa çocuklar söz konusu olduğunda bu başka bir şeydir ve bu kişi tanımı gereği tam bir aptaldır.

Açık bir şekilde açıklandı mı? Şimdi bana neden hatalı olduğuma dair argümanlar verin.
Serg_A, Büyücü
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon

Markul: 02 Nov 2023, 09:40 Ve eğer bir kişi çocuklar konusundaki sadizmden heyecan duyuyorsa, o zaman bu başka bir şeydir ve bu kişi tanımı gereği bir aptaldır
Öncelikle şunu seçin: tanımadığınız bir kişiye yazarken kullandığınız ifadeler - bu ilk!
İkincisi: sadizm ve bir çocuğun kötü davranışı nedeniyle (elle, kemerle) fiziksel olarak cezalandırılması aynı şey değildir. Satır aralarını okumayı öğrenin ve dünyaya baykuş gibi bakıp hayal kurmaya çalışmayın.
Üçüncüsü: buradaki herkesin kendi fetişi, kendi fantezileri ve kendi arzuları var. Bazı insanlar pencereden dışarı fırlayan kedilerden tahrik olurken, diğerlerinin seks konusunda daha sofistike fantezileri var ve bize neyin yasak, neyin normal olduğunu söylemek sizin işiniz değil. Fantazilerim ve arzular yalnızca benim fantezilerimdir ve arzular ve ben şahsen bunları size empoze etmiyorum. Konuyu beğenmediyseniz, gitmeyin ve devam edin.
Örneğin benim için erkeklerin siklerini birbirlerinin kıçında dolaştırması bir sapkınlıktır, ama ben onları sikilmişsin gibi iddialarımla rahatsız etmiyorum.
Herkes Kafalarında kendi hamamböcekleri var ve onun nasıl ve neyi mastürbasyon yapması veya ne hakkında fantezi kurması gerektiğini belirlemesine izin verilen kişi siz veya başkası değil.

5 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊:
◊_NeBo[_On_] LaDoNi_◊: 02 Nov 2023, 08:26 alıntı üzerine sana bir şeyler döktüğüm yer... Senin hakkında ayrı bir konuşma var, çünkü... hobileriniz Rusya Federasyonu Ceza Kanunu’dur.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 02 Nov 2023, 08:26 nerede olduğumu belirt sana dökülen bir şeyi anlatmak... senin hakkında tamamen ayrı bir konuşma, çünkü... hobileriniz Rusya Federasyonu Ceza Kanunu’dur.
Fantazilerim ve hobilerim burada, kişisel olarak sizi dünyadaki en az ilgilendiren şey onlar olmalı. Ben senin ruhuna girmiyorum ve sana doğru yolu öğretmiyorum, o yüzden eğer burada oturuyorsan, sessizce otur ve başkalarına neyi, nasıl yapmaları gerektiğini söylemeyi umursama, o zaman onlar kazanır sana nereye gitmen gerektiğini söylemiyorum.
Konuyu karıştırdın... senin konun bu değil ve bana ahlaki öğretilerle geldin, değil ben sana. Sana dokunmak istemiyorum.. bu iğrenç bir şey ve tüm foruma pis kokuyor.
Bebeğim, sayfama daha erken gelen ilk kişi sendin ve hasta hissettiğin gibi kokmaya başladı. Oluşturduğum temalar şöyle kokuyor. Seni oraya davet etmedim ve bana yönelttiğin yorumlarını dinlemeyecektim. Eğer bağırışlarınıza yeterli yanıt almak istemiyorsanız, size bir tavsiyede bulunacağım: Ahlakçı gibi davranmaya çalışırken sizi nereye gönderebileceklerini yazmayın ve neyin doğru olduğunu anlatmaya başlayın. iyi ve kötü olan şey.
These users thanked the author Morpheus for the post (total 2):
Maks.71.RUS, Oleg257
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486

Unread post by Venüs »

Bu konu ve buna benzer konular bana iki trafik ihlali yapan kişi arasındaki tartışmayı hatırlattı. Biri çizgiyi geçti, diğeri kırmızı ışıkta geçti. Her ikisi de kuralları, hukuku ihlal etti ve şimdi hangi ihlalin kabul edilemez olduğunu, hangisinin yapılabileceğini tartışıyorlar. Her ikisi de elbette kendilerini haklı görüyor.
Bazı sapıklar, sapkınlıklarının oldukça normal olduğunu kanıtlıyor. Görünüşe göre bunlar onların hamamböcekleri ama diğerleri için bu sapkınlık kabul edilemez. Çünkü onların öyle hamamböcekleri yok.

Sizin için
Canlarım. Gerçeklik ile sanallığı karıştırmayın. Beğenmediğiniz konuları okumayın ve beğenmediğiniz kullanıcılarla iletişim kurmayın. İlginizi çeken kendi konularınızı oluşturun. Her şey armut bombardımanı kadar basittir.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Oleg257, ESKİ DOST
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by ilovebiboys »

These users thanked the author ilovebiboys for the post:
Üstü kendinize saklayın
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Morpheus: 02 Nov 2023, 10:23
Ve eğer bir kişi çocuklar konusunda sadizmden heyecanlanıyorsa bu başka bir şeydir ve bu kişi tanımı gereği bir aptaldır
İlk olarak hepiniz, tanımadığınız bir kişiye yazarken ifadelerinizi seçin - bu ilk!
İkincisi: sadizm ve bir çocuğun kötü davranışları nedeniyle fiziksel olarak cezalandırılması (elle, kemerle) aynı şey değildir şey. Satır aralarını okumayı öğrenin ve dünyaya baykuş gibi bakıp hayal kurmaya çalışmayın.
Üçüncüsü: buradaki herkesin kendi fetişi, kendi fantezileri ve kendi arzuları var. Bazı insanlar pencereden dışarı fırlayan kedilerden tahrik olurken, diğerlerinin seks konusunda daha sofistike fantezileri var ve bize neyin yasak, neyin normal olduğunu söylemek sizin işiniz değil. Fantazilerim ve arzular yalnızca benim fantezilerimdir ve arzular ve ben şahsen bunları size empoze etmiyorum. Konuyu beğenmediyseniz, gitmeyin ve devam edin.
Örneğin benim için erkeklerin siklerini birbirlerinin kıçında dolaştırması bir sapkınlıktır, ama ben onları sikilmişsin gibi iddialarımla rahatsız etmiyorum.
Herkes Kafalarında kendi hamamböcekleri var ve onun nasıl ve neyi mastürbasyon yapması veya ne hakkında fantezi kurması gerektiğini belirlemesine izin verilen kişi siz veya başkası değil.

5 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊:
Fantazilerim ve hobilerim burada; kişisel olarak seni dünyada en az ilgilendiren bunlar. Ben senin ruhuna girmiyorum ve sana doğru yolu öğretmiyorum, o yüzden eğer burada oturuyorsan, sessizce otur ve başkalarına neyi, nasıl yapmaları gerektiğini söylemeyi umursama, o zaman onlar kazanır sana nereye gitmen gerektiğini söylemiyorum.
Konuyu karıştırdın... senin konun bu değil ve bana ahlaki öğretilerle geldin, değil ben sana. Sana dokunmak istemiyorum.. bu iğrenç bir şey ve tüm foruma pis kokuyor.
Bebeğim, sayfama daha erken gelen ilk kişi sendin ve hasta hissettiğin gibi kokmaya başladı. Oluşturduğum temalar şöyle kokuyor. Seni oraya davet etmedim ve bana yönelttiğin yorumlarını dinlemeyecektim. Eğer atıp tutmalarınıza yeterli yanıt almak istemiyorsanız size bir tavsiyem olacak: Ahlakçı gibi davranıp ne olduğunu anlatmaya başladığınızda sizi gönderebilecekleri yerlere yazmayın. iyi ve kötü olan.
konunuza geldiğim yerden alıntı yapın &#128517 ; bana neyin iyi neyin yanlış olduğunu öğreten sizsiniz ve forumun işleyişinin tartışıldığı konularda beni takip ediyorsunuz)) vicdanınız rahat uyumanıza izin vermiyor mu yoksa ne))?.. sen ’Beni pedofilinin iyi olduğuna ikna etmeye çalışıyorsun ve bir nedenden dolayı benim kişiliğime mi geçiyorsun??? Ne için?? ama bence bu iğrenç ve fikrimi değiştirmeyeceğim.
Bütün sübyancılar cehennemde yanmalı.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
natalya.harita, Üstü kendinize saklayın, Ksenofon
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Morpheus: 02 Nov 2023, 10:23 erkekler birbirlerinin kıçına giriyor
yani bu er ya da geç sübyancıların geleceği olacak ve aşktan değil, görevden dolayı. Her pedofili bu tür konuları okumalı ve her şeyi önceden öğrenmelidir. Buna hazır olun.
These users thanked the author Büyücü for the post (total 4):
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Üstü kendinize saklayın, ilovebiboys, Bekçi
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Büyücü: 02 Nov 2023, 11:03
erkekler birbirlerinin kıçına giriyor
yani bu er ya da geç sübyancıların geleceği olacak ve aşktan değil, görevden dolayı . Her pedofili bu tür konuları okumalı ve her şeyi önceden öğrenmelidir. Buna hazır olun.
ve anusu önceden geliştirin, böylece daha sonra içeri girmesi daha kolay olur..
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Bekçi
Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Böyle sallanma :-D

Morpheus: 02 Nov 2023, 10:23 Bir yabancıya yazarken ilk önce ifadeleri seçersiniz; bu ilk şeydir!
Hayır
Morpheus: 02 Nov 2023, 10:23 İkincisi: sadizm ve bir çocuğun uygunsuz davranışı (el, kemer) nedeniyle fiziksel olarak cezalandırılması, aynı şey değil.
İkisi de değil.
Morpheus: 02 Nov 2023, 10:23 Satır aralarını okumayı öğrenin ve satır aralarını çıkarmaya çalışmayın yerküredeki baykuş ve hüsnükuruntu.
Bu, metaforların ve diğer konuşma şekillerinin kullanıldığı yerlerde mümkündür. Herşeyi kesin ve net bir şekilde yazmışsınız©.
Morpheus: 02 Nov 2023, 10:23 Üçüncüsü: buradaki herkesin kendi fetişi, kendi fantezileri ve kendi arzuları var
Ve eğer örneğin pedofililerin dizlerine inşaat demiri vurma fantezim varsa, bu normal mi? Evet, bu sadece bir fantezi bebeğim)))
Morpheus: 02 Nov 2023, 10:23 Örneğin benim için erkeklerin siklerinin birbirlerinin kıçında yüzmesi sapkınlıktır
Bunu kesinlikle kabul etmiyorum ama senin aksine kimseye zarar vermiyorlar. Bu kimsenin hayatını mahvetmez, sadece birinin görüşü bozulur.
Herkesin kafasında kendi hamamböcekleri vardır ve size nasıl ve neyi mastürbasyon yapacağınızı söyleme iznine sahip olan kişi siz veya başkası değildir veya
hakkında fanteziler kurun: Standart ekşi bahane: "İstediğim her şeye otuzbir çekerim" ve çoğunluğun mastürbasyon için bir tür içeriğe ihtiyacı olduğundan, Bu tür içerikleri görüntülediğinizde büyük ihtimalle çocuklara karşı yasa dışı eylemlerin suç ortağısınız, çünkü bu saçmalığın tüketicisisiniz.

İkna olmadım.
n
Hadi tekrar yapalım. Bekliyorum.
Büyücü, Firavun faresi
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by ilovebiboys »

Büyücü: 02 Nov 2023, 11:03
erkekler birbirlerinin kıçına giriyor
yani bu er ya da geç sübyancıların geleceği olacak ve aşktan değil, görevden dolayı . Her pedofili bu tür konuları okumalı ve her şeyi önceden öğrenmelidir. Buna hazır olun.
Bu onların bunu ilk unutması değil, aptallar :-D
Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Strecoza: 02 Nov 2023, 10:49 Bu konu ve benzeri konular bana iki trafik ihlali yapan kişi arasındaki tartışmayı hatırlatıyor
Hıh, sadece bir tanesi yanlış yerde kesişmiş ve diğeri yaya olarak birini yere düşürdü.
Strecoza: 02 Nov 2023, 10:49 Canlarım. Gerçeklik ile sanallığı karıştırmayın. Hoşunuza gitmeyen konuları okumayın ve hoşlanmadığınız kullanıcılarla iletişim kurmayın.
Komşularla olduğu gibi. Bazıları müziğin sesini daha da yükseltti - tamam, buna katlanabilirsiniz, hatta diğerleri daireyi ve tüm evi yakabilir çünkü delilikten mutfakta ateş yakıyorlar. Bir fark var mı?

Artık boynuzlularla ilgilenmiyorum bile, eşcinsellerle hiç ilgilenmiyorum, ensest insanlara gözlerimi kapattım ama bu nedir ☝️ çerçeve yazıyor, buna dayanamayacağım.
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
natalya.harita
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

ilovebiboys: 02 Nov 2023, 11:13 artık
zor zamanlar geçirdiklerinde iyi talimatları hatırlamayacaklar.)
These users thanked the author Büyücü for the post:
ilovebiboys
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Markul: 02 Nov 2023, 11:13 Evet, yalnızca biri yanlış yerden geçti ve diğeri yayaya çarptı.
Evet, hayır. Kimse kimseye vurmadı. Her ikisi de ağır ihlaldir. Sadece biri başka ihlallerin yapılabileceğini düşünüyor. Çünkü kendisi böyle istiyor. Diğeri ise herkesin kuralları ihlal ettiğini ancak diğer trafik katılımcılarına saygı duymaya çalıştığını ona kanıtlıyor.
Markul: 02 Nov 2023, 11:13
Bir fark var mı?
Bu yüzden kendime bir ev aldım.

Büyücü:
Morpheus: 02 Nov 2023, 10:23 erkekler birbirlerinin kıçında
yani er ya da geç bu pedofillerin geleceği olacak ve aşktan değil, görevden dolayı. Her pedofili bu tür konuları okumalı ve her şeyi önceden öğrenmelidir. Buna hazır olun.
Burası hapishanedeki yeriniz. Üstelik akıl hastası olduğunuzu anlıyorum ama psikiyatrik muayene için bana gönderilseniz size sağlıklı bir teşhis koyarım. Çünkü senin gibilerin hapiste olması gerekir :cat1:
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
ESKİ DOST, Ksenofon
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Büyücü »

Strecoza: 02 Nov 2023, 11:29 Burası hapishanedeki yeriniz. Üstelik akıl hastası olduğunuzu anlıyorum ama psikiyatrik muayene için bana gönderilseniz size sağlıklı bir teşhis koyarım. Çünkü senin gibi insanlar hapiste olmalı
şu anda düpedüz saçmalık yayıyorsun ki buna yorum yapmak bile istemiyorum, özellikle de genel olarak gerekçelendirme bölümü ya da kamu kullanımına kapatılmalı ya da açıkça uygunsuz konulardan arındırılmalı, hatta silinmelidir.
Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Strecoza: 02 Nov 2023, 11:29
Hı-hı, yalnızca biri kırmızı ışıkta geçti ve diğeri yayaya çarptı.
Evet, hayır. Kimse kimseye vurmadı. Her ikisi de ağır ihlaldir. Sadece biri başka ihlallerin yapılabileceğini düşünüyor. Çünkü kendisi böyle istiyor. Diğeri ise herkesin kuralları ihlal ettiğini ancak diğer trafik katılımcılarına saygı duymaya çalıştığını ona kanıtlıyor.
Markul: 02 Nov 2023, 11:13
Bir fark var mı?
Bu yüzden kendime bir ev aldım.

Büyücü:
Morpheus: 02 Nov 2023, 10:23 erkekler birbirlerinin kıçında
yani er ya da geç bu pedofillerin geleceği olacak ve aşktan değil, görevden dolayı. Her pedofili bu tür konuları okumalı ve her şeyi önceden öğrenmelidir. Buna hazır olun.
Burası hapishanedeki yeriniz. Üstelik akıl hastası olduğunuzu anlıyorum ama psikiyatrik muayene için bana gönderilseniz size sağlıklı bir teşhis koyarım. Çünkü senin gibi insanlar hapiste olmalı :cat1:
Tarafsızlığı korumaya çalışıyorsun, yani bu neden herkes kötüdür, başkasının gözlerinde benek, kütük ve kereste fabrikası aramayın)
Bu, kum havuzundaki çocuklar için işe yarayabilir, ancak burada işe yaramayabilir.

Ne yapmalı? hoşgörülü olmanın yol açabileceğini mi düşünüyorsunuz?
Strecoza: 02 Nov 2023, 11:29 Bu yüzden kendime bir ev aldım.
Derin bir ormanın içinde değil, yakınlarda komşular da var - bazıları Sokağın her yerinde müzikli partiler yapın ve bir diğeri sitedeki hidroliz atölyesi hepinizi yakacak, üçüncüsü çitinizin yanına bir fosseptik kazdı - gün boyu aromalar. Bu karşılaştırma daha mı uygun?
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 704
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Bekçi »

Büyücü: 02 Nov 2023, 11:32
Burası hapishanedeki yeriniz. Üstelik akıl hastası olduğunuzu anlıyorum ama psikiyatrik muayene için bana gönderilseniz size sağlıklı bir teşhis koyarım. Çünkü senin gibi insanlar hapiste olmalı
şu anda düpedüz saçmalık yayıyorsun ki buna yorum yapmak bile istemiyorum, özellikle de genel olarak gerekçelendirme bölümü ya da kamuya kapatılmalı ya da açıkça uygunsuz konulardan arındırılmalı, hatta silinmeli.
kendisi de muhtemelen bunlardan biri
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Markul: 02 Nov 2023, 11:39 Tarafsızlığı korumaya çalışıyorsunuz, yani herkes kötüdür, bu yüzden başkasının gözlerinde zerre, kütük ve kereste fabrikası aramayın
Sana onun da diğerleriyle aynı sapık olduğunu kanıtlamaya çalışıyorum ama bir sebepten dolayı senin daha iyi, onların ise daha kötü olduğuna karar verdi.
Ve eğer Komşular yüksek sesle müzik dinliyorlar ve siz ateş yakıyorsunuz ve bu ilk değil.
These users thanked the author Venüs for the post:
ESKİ DOST
Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Burası hapishanedeki yeriniz. Üstelik akıl hastası olduğunuzu anlıyorum ama psikiyatrik muayene için bana gönderilseniz size sağlıklı bir teşhis koyarım. Çünkü senin gibi insanlar hapiste olmalı
şu anda düpedüz saçmalık yayıyorsun ki buna yorum yapmak bile istemiyorum, özellikle de genel olarak gerekçelendirme bölümü ya da genel kullanıma kapatılmalı ya da açıkçası kabul edilemez konulardan arındırılmalı ya da tamamen kaldırılmalıdır.
Ensest var olduğuna göre o zaman bir bölüm olsun ama pedofili de olmalı oradan uzaklaştırılmalı ya da en azından Huerfius’un sadizm hakkında konuşma şekliyle özellikle zehirlenmekten temizlenmeli
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 3):
natalya.harita, Bekçi, Büyücü
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Strecoza: 02 Nov 2023, 11:45
Tarafsızlığı korumaya çalışıyorsunuz, yani herkes kötüdür, bu yüzden başka birinin gözlerinde benek, kütük ve kereste fabrikası aramayın
Diğerleriyle aynı sapık olduğunuzu kanıtlamaya çalışıyorum, ancak bir nedenden dolayı siz kendinizin daha iyi, onların ise daha kötü olduğuna karar verdiniz.
Ve eğer bir alegori çizerseniz komşularınızla yüksek sesle müzik dinliyorlar ve siz ateş yakıyorsunuz ve bu ilk değil.
yani sen bir sapıksın, prenses değil beyaz bir elbise

1 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Strecoza: 02 Nov 2023, 11:29 Burası hapishanedeki yeriniz. Üstelik akıl hastası olduğunuzu anlıyorum ama psikiyatrik muayene için bana gönderilseniz size sağlıklı bir teşhis koyarım. Çünkü senin gibi insanlar hapiste olmalı
şu anda düpedüz saçmalık yayıyorsun ki buna yorum yapmak bile istemiyorum, özellikle de genel olarak gerekçelendirme bölümü ya da genel kullanıma kapatılmalı ya da açıkçası kabul edilemez konulardan arındırılmalı ya da tamamen kaldırılmalıdır.
Ensest var olduğuna göre o zaman bir bölüm olsun ama pedofili de olmalı oradan uzaklaştırılmalı veya en azından Huerfius’un sadizm hakkındaki konuşmalarından özellikle zehirlenmekten temizlenmelidir
pedofiller ve sadistlerin internetten uzaklaştırılması gerekiyor.
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 510
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by natalya.harita »

Markul: 02 Nov 2023, 11:46 pedofilinin buradan kaldırılması gerekiyor,
Önce bunun yapılması gerekiyor.
These users thanked the author natalya.harita for the post (total 2):
Bekçi, Firavun faresi
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

natalya.harita: 02 Nov 2023, 11:48
Markul: 02 Nov 2023, 11:46 pedofilinin buradan kaldırılması gerekiyor,
Önce bunun yapılması gerekiyor.
burada Natakha normal bir kadın, bir bok söylemez.
These users thanked the author Bekçi for the post:
natalya.harita
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

şu anda düpedüz saçmalık yayıyorsun ki buna yorum yapmak bile istemiyorum, özellikle de genel olarak gerekçelendirme bölümü ya da kamu kullanımına kapatılmalı ya da açıkça uygunsuz konulardan arındırılmalı, hatta silinmelidir.
Kardeşiniz hakkında yazdıklarınız o kadar da saçma değil. Bu nedenle konunuz, insanların başka herkesin arayabileceği kadar vahşi hamamböceklerine sahip olduğu bir forumda bile bir yanıt bulamadı. Ve onu etkisiz hale getirmeden ya da öldürmeden önce hapse atılmanız gerekiyor.
These users thanked the author Venüs for the post:
ESKİ DOST
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Serg_A: 02 Nov 2023, 03:34 Ve bence burada bir ölçülülük var: Mesajlarımdan bazıları yıkıldı. Doğru, bunun nedeni bana açık değil...
Peki, peki, varken denetimin gerekli olup olmadığı neden tartışılıyor?
çok çok zayıf
Serg_A
Автор темы
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Strecoza: 02 Nov 2023, 11:45 Size kanıtlamaya çalışıyorum
Neredeyse işe yaramaz
Strecoza:02 Nov 2023, 11:45 sen de onunla aynı sapıksın diğerleri,
Hayır.
Fetişler farklıdır, kimse için tehlike oluşturmuyorlarsa ve olumsuz sonuçlara yol açmıyorlarsa bırakın olsunlar .
Benim için örneğin, oral seks zaten bir sapkınlıktır. En sevdiğim ve bende çok var.
Strecoza: 02 Nov 2023, 11:45 bazı nedenlerden dolayı sizin daha iyi, onların ise daha kötü olduğuna karar verdim.
Ben daha iyi değilim, onlar da daha kötü değil. Herşeyi dualizm üzerine kurmayı bırakın. Dünya siyah beyaz değil, gridir.
Belki de bilim adayıdır ve sizin ve benim gibi 100’den fazla insanın ülke için emeği geçmiştir. Ancak bu onun eylemlerini haklı çıkarmaz.
Strecoza: 02 Nov 2023, 11:45 Komşularınızla bir alegori çizerseniz, yüksek sesle müzik dinlerler ve ateş yakarsınız ki bu ilk sefer değil
Yangın eğitimi, acil durum tatbikatları ve can güvenliğiyle ilgili bir saatlik eğitim düzenliyorum.

Bu şeytanın avukatı rolü sizi tahrik ediyor mu? ?))
Last edited by Üstü kendinize saklayın on 02 Nov 2023, 11:56, edited 1 time in total.
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Bekçi »

Strecoza: 01 Nov 2023, 15:33 Sorun nedir?
Sorun tüm aptallarda olduğu gibi, seninki de Marinka; bornozu ilk kim giyerse o doktor olur.
Morpheus
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

Return to “Forumumuz”