Голливудские правила секса, интимная раскрепощенность Западной Европы, да экзотическая камасутра — те немногие образчики интимной жизни, с оглядкой на которые строят постельные отношения влюбленные...
🎀 Kocamla mükemmel, süper mükemmel, ideal seksten sonra duygularımı ve ona hitap eden mutluluk dolu sözlerimi dizginleyemiyorum. Bana verdiği zevkten sonra zevkten patlıyorum, sakinleşemiyorum - ona...
Adamla seks yapmaya karar verdik.
Her şey harika görünüyordu (hatta çok iyi), ama ondan kalkar kalkmaz altımda bir kan gölü oluştu. Tabii ki hemen aklımı kaybettim. İkisi de yıkanmak için koştular....
Last post
Bir zamanlar deliği dar olan bir kızım vardı, o zaman acı çeken o değil bendim. Görünüşe göre oradaki her şey süper güçlü, ama frenulumum stres altındaydı.
İlk seferim :)
Güzel bir gündü
Yetişkinliğe adım atma deneyimimin ilk günü.
Parlak, sıcak bir gündü. Güneş eskisi kadar parlamıyordu. Artık o kadar ısınmadı ve iyi bir ruh hali verdi. Yüzüme soğuk...
🔹 Hanımımla randevumdaydım. Harika seksten sonra yorgun bir şekilde yatıyorduk. Kocası onu aradı. Özel olarak kontrol eder. Cevap vermedi. Kendisini sık sık “neredesin”, “ne yapıyorsun” vb. sorularla...