Henson, hmm, sonunda duruma dair mantıklı bir görüş )) ))
5 dakika 1 saniye sonra gönderilir: nEsdk, benzer bir durumumuz var. İlk başta her gün seks yapılıyordu, zamanla giderek azaldı. İş yerinde sorunlar olduğunu falan söylemeye başladı ama ben başka bir şey düşünüyordum ve daha fazla sekse ihtiyacım vardı. Ama hile yapmıyorum, sessizce korkuyorum çünkü sorduğumda bana meşgul diyor Bilmiyorum ne yapacağını ve ne düşüneceğini bil
These users thanked the author Katerinka for the post:
[ref=#804000]Henson[/ref], hmm, sonunda duruma dair mantıklı bir görüş )) ))
[size=85][ color=green]5 dakika 1 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] n[ref=#0000ff]Esdk[/ref], benzer bir durumumuz var. İlk başta her gün seks yapılıyordu, zamanla giderek azaldı. İş yerinde sorunlar olduğunu falan söylemeye başladı ama ben başka bir şey düşünüyordum ve daha fazla sekse ihtiyacım vardı. Ama hile yapmıyorum, sessizce korkuyorum çünkü sorduğumda bana meşgul diyor 😕😕😕Bilmiyorum ne yapacağını ve ne düşüneceğini bil 😢
Katerinka: ↑25 Oct 2023, 05:46
İlk başta her gün seks yapılıyordu, zamanla giderek azaldı. İş yerinde sorunlar olduğunu falan söylemeye başladı ama ben başka bir şey düşündüm
Eğer seks bittiyse zaman daha az, o zaman değişmemesi oldukça muhtemeldir. Seks miktarı keskin bir şekilde azaldıysa, o zaman evet, bunu düşünmeniz gerekir.
[quote=Katerinka post_id=277504 time=1698201970 user_id=20346] İlk başta her gün seks yapılıyordu, zamanla giderek azaldı. İş yerinde sorunlar olduğunu falan söylemeye başladı ama ben başka bir şey düşündüm [/quote] Eğer seks bittiyse[b] zaman daha az[/b], o zaman değişmemesi oldukça muhtemeldir. Seks miktarı keskin bir şekilde azaldıysa, o zaman evet, bunu düşünmeniz gerekir.
[quote=Katerinka post_id=277504 time=1698201970 user_id=20346] Daha fazla sekse ihtiyacım var. Ama hile yapmıyorum, sessizce korkuyorum çünkü sorduğumda bana meşgul diyor [/quote] Bırak seni oral seksle tatmin etsin, başka hiçbir şey yapmadan, gerisi zaten kendisi istediğinde gelir.
Katerinka: ↑25 Oct 2023, 06:22Serg_A, ancak bunu yapmıyorsunuz adının ne olduğunu biliyor musun yine artış?))
Erkeğin vücudundaki testosteronu artırın.
Ve bunun için daha fazla dinlenin ve dengeli beslenin. Spor salonunda düzenli olarak egzersiz yapın. Daha az stres.
Hiçbir şey yardımcı olmazsa, o zaman bir andrologu ziyaret etmek mümkündür, yalnızca iyi bir androlog.)))
[quote=Katerinka post_id=277515 time=1698204163 user_id=20346] [ref=#bf0000]Serg_A[/ref], ancak bunu yapmıyorsunuz adının ne olduğunu biliyor musun yine artış?)) [/quote] [b]Erkeğin vücudundaki testosteronu artırın[/b]. Ve bunun için daha fazla dinlenin ve dengeli beslenin. Spor salonunda düzenli olarak egzersiz yapın. Daha az stres. Hiçbir şey yardımcı olmazsa, o zaman bir andrologu ziyaret etmek mümkündür, yalnızca iyi bir androlog.)))
Katerinka: ↑25 Oct 2023, 05:46
hmm, sonunda duruma dair mantıklı bir görüş))))
denediğime sevindim)
Katerinka:25 Oct 2023, 05:46
benzer bir durumumuz var. İlk başta her gün seks yapılıyordu, zamanla giderek azaldı. İş yerinde sorunlar olduğunu falan söylemeye başladı ama ben başka bir şey düşünüyordum ve daha fazla sekse ihtiyacım vardı. Ama hile yapmıyorum, sessizce korkuyorum çünkü sorduğumda bana meşgul diyor, ne yapacağımı ve ne düşüneceğimi bilmiyorum
Sanki öğretmek günahmış gibi ama bunu üzerime atacağım. Peki ya düz bir şekilde oturup "Seks yapmaya ihtiyacım var! Şüphesiz seni seviyorum ve seninle sevişmek istiyorum ama sen pes etmiyorsun" dersen peki biz neyiz? ne yapacaksın sevgili sevgilim?’’ ve iki kişinin bu durumdan bir çıkış yolu bulması gerekiyor. sevgili, metres, vibratör, iki kişilik veya yalnız sizin için ilginçlikler. kısacası mesele, soruna her iki tarafın da kabul edebileceği bir çözümü ortaklaşa aramaktır.
[quote=Katerinka post_id=277504 time=1698201970 user_id=20346] hmm, sonunda duruma dair mantıklı bir görüş)))) [/quote]denediğime sevindim) [quote=Katerinka post_id=277504 time=1698201970 user_id=20346] benzer bir durumumuz var. İlk başta her gün seks yapılıyordu, zamanla giderek azaldı. İş yerinde sorunlar olduğunu falan söylemeye başladı ama ben başka bir şey düşünüyordum ve daha fazla sekse ihtiyacım vardı. Ama hile yapmıyorum, sessizce korkuyorum çünkü sorduğumda bana meşgul diyor, ne yapacağımı ve ne düşüneceğimi bilmiyorum [/quote]Sanki öğretmek günahmış gibi ama bunu üzerime atacağım. Peki ya düz bir şekilde oturup "Seks yapmaya ihtiyacım var! Şüphesiz seni seviyorum ve seninle sevişmek istiyorum ama sen pes etmiyorsun" dersen :unknown: peki biz neyiz? ne yapacaksın sevgili sevgilim?’’ ve iki kişinin bu durumdan bir çıkış yolu bulması gerekiyor. sevgili, metres, vibratör, iki kişilik veya yalnız sizin için ilginçlikler. kısacası mesele, soruna her iki tarafın da kabul edebileceği bir çözümü ortaklaşa aramaktır.
Eşimle oldukça tuhaf bir ilişki yaşadık. Doğum iznindeyken ilk başta can sıkıntısından çeşitli tanıdıklar aradı ve bu, sonunda aşık oldu. Çok fazla küfür ve skandal yaşandı. Sonunda bir şekilde bununla yüzleştim; işler aşık olmaktan öteye gitmedi.
Ve bir gün bu aşklardan biriyle tanışmak için başka bir şehre gitti. Geldiğimde sarhoştum, erkek kardeşimle görüştükten sonra o da seks yapıldığını itiraf etti.
Çok şaşırdım. Ama çünkü ilişkimiz tamamen yok oldu ve seks hayatımızdan çıktı. Karar verdim - istediğin gibi yaşa. Sonuç olarak arkadaş olarak yaşıyoruz ve bir çocuk büyütüyoruz.
Aslında ilişkimizin ortadan kalktığı gerçeğini göz ardı etsek bile aldatma konusunda fikrimi değiştirdim. Benden başka birinin de karımı becerdiğini tamamen kabul ediyorum.
Burada asıl önemli olan cinsel yolla bulaşan hastalıkları eve getirmemek. Ve diğer her şey önemsizdir.
Eşimle oldukça tuhaf bir ilişki yaşadık. Doğum iznindeyken ilk başta can sıkıntısından çeşitli tanıdıklar aradı ve bu, sonunda aşık oldu. Çok fazla küfür ve skandal yaşandı. Sonunda bir şekilde bununla yüzleştim; işler aşık olmaktan öteye gitmedi. Ve bir gün bu aşklardan biriyle tanışmak için başka bir şehre gitti. Geldiğimde sarhoştum, erkek kardeşimle görüştükten sonra o da seks yapıldığını itiraf etti.
Çok şaşırdım. Ama çünkü ilişkimiz tamamen yok oldu ve seks hayatımızdan çıktı. Karar verdim - istediğin gibi yaşa. Sonuç olarak arkadaş olarak yaşıyoruz ve bir çocuk büyütüyoruz. Aslında ilişkimizin ortadan kalktığı gerçeğini göz ardı etsek bile aldatma konusunda fikrimi değiştirdim. Benden başka birinin de karımı becerdiğini tamamen kabul ediyorum. Burada asıl önemli olan cinsel yolla bulaşan hastalıkları eve getirmemek. Ve diğer her şey önemsizdir.
Finush, işte yaklaşık olarak sizin pozisyonunuzdeyim. Benim için sadakat anlaşmalara uymaktır. Yalnızca birlikte seks yapmayı kabul ediyorsanız, o zaman yalnızca ikiniz kalırsınız. Belki zamanla başka türlü anlaşabiliriz, ama "gizlice" değil
[ref=#0000ff]Finush[/ref], işte yaklaşık olarak sizin pozisyonunuzdeyim. Benim için sadakat anlaşmalara uymaktır. Yalnızca birlikte seks yapmayı kabul ediyorsanız, o zaman yalnızca ikiniz kalırsınız. Belki zamanla başka türlü anlaşabiliriz, ama "gizlice" değil
Henson, sabırlı ol, yorgun ol, baş ağrısı diyor. Kendimi anlıyorum... ama tam olarak anlamıyorum... eve geldiğimde işten kafamı çeviriyorum) ve vibratör aynı şey değil, canlı bir şey istiyorum))) sevgili de bir ekstra baş ağrısı ve neden enerjimi boşa harcamalıyım?
These users thanked the author Katerinka for the post:
[ref=#804000]Henson[/ref], sabırlı ol, yorgun ol, baş ağrısı diyor. Kendimi anlıyorum... ama tam olarak anlamıyorum... eve geldiğimde işten kafamı çeviriyorum) ve vibratör aynı şey değil, canlı bir şey istiyorum))) sevgili de bir ekstra baş ağrısı ve neden enerjimi boşa harcamalıyım?
Katerinka: ↑25 Oct 2023, 18:42
sabırlı ol, yorgun ol, baş ağrısı diyor. Kendimi anlıyorum... ama tam olarak anlamıyorum... eve geldiğimde işten kafamı çeviriyorum) ve vibratör aynı şey değil, canlı bir şey istiyorum))) sevgili de bir ekstra baş ağrısı ve neden enerjimi boşa harcayayım
Tartışmalara katılıyorum. ama örnekler sadece örnekti. Çiftinizi doğru yönde düşünecek kadar tanımıyorum.
suç konusuna gelince. Ben de kocamı anlayabiliyorum. kafanın kaldıramayacağı kadar çok sorun olduğunda seks yapmak istemezsin, bu sadece fiziksel olarak imkansızdır
Şahsen beni geri getirebilecek şey tutkulu değildir , ama nazik seks. Evde rahatlamak istiyorum, yatakta da buharlanmak istemiyorum. banyo, şarap, hafif masaj ve ardından hafif bir oral seks, aynen böyle, devamı yok
These users thanked the author Henson for the post:
[quote=Katerinka post_id=277822 time=1698248538 user_id=20346] sabırlı ol, yorgun ol, baş ağrısı diyor. Kendimi anlıyorum... ama tam olarak anlamıyorum... eve geldiğimde işten kafamı çeviriyorum) ve vibratör aynı şey değil, canlı bir şey istiyorum))) sevgili de bir ekstra baş ağrısı ve neden enerjimi boşa harcayayım [/ quote] Tartışmalara katılıyorum. ama örnekler sadece örnekti. Çiftinizi doğru yönde düşünecek kadar tanımıyorum. suç konusuna gelince. Ben de kocamı anlayabiliyorum. kafanın kaldıramayacağı kadar çok sorun olduğunda seks yapmak istemezsin, bu sadece fiziksel olarak imkansızdır :unknown: Şahsen beni geri getirebilecek şey tutkulu değildir , ama nazik seks. Evde rahatlamak istiyorum, yatakta da buharlanmak istemiyorum. banyo, şarap, hafif masaj ve ardından hafif bir oral seks, aynen böyle, devamı yok
grekko10: ↑24 Oct 2023, 09:55
40 yaşına gelmiş her pazarlanabilir kadının, eğer fiziksel olarak mümkünse, bir sevgilisi vardır veya olmuştur, .....
Belki de öyledir Bir tarafta ilişki yaşadım, ya da seks yaptık demek daha doğru olur... Çünkü Âşık daha kalıcı ve belli duyguları olan bir şeydir. bana öyle geliyor....
[quote=grekko10 post_id=276974 time=1698130513 user_id=18481] 40 yaşına gelmiş her pazarlanabilir kadının, eğer fiziksel olarak mümkünse, bir sevgilisi vardır veya olmuştur, ..... [/quote]
Belki de öyledir Bir tarafta ilişki yaşadım, ya da seks yaptık demek daha doğru olur... Çünkü Âşık daha kalıcı ve belli duyguları olan bir şeydir. bana öyle geliyor....
Bir sevgili, birinin karısına geldi ve onu iyice becerdi. Hadi bir şeyler atıştırmak için mutfağa gidelim. Kadın sandviç yontuyor ve sevgilisine "bıçağı keskinleştir" diyor, yoksa kocama sorarım ama o bunu başaramaz.
Sevgilisi bıçağı keskinleştirir ve şunu düşünür: BENİM evimde bıçakları kim biler !?
Bir sevgili, birinin karısına geldi ve onu iyice becerdi. Hadi bir şeyler atıştırmak için mutfağa gidelim. Kadın sandviç yontuyor ve sevgilisine "bıçağı keskinleştir" diyor, yoksa kocama sorarım ama o bunu başaramaz. Sevgilisi bıçağı keskinleştirir ve şunu düşünür: BENİM evimde bıçakları kim biler !? :-)
Uzun zaman önce eşime, eğer bir fırsat aniden karşıma çıkarsa, hiçbir sınır veya ahlak olmadan bir yandan seksten zevk almam gerektiğini, asıl önemli olanın beni bilgilendirmek ve enfeksiyonlara yakalanmamak olduğunu söylemiştim. Bu nedenle, birisinin onunla flört ettiği tüm vakaları biliyorum, kendisi bunun hakkında konuşuyor ve ilgiyle dinliyorum))
These users thanked the author RazzBoynik for the post:
Uzun zaman önce eşime, eğer bir fırsat aniden karşıma çıkarsa, hiçbir sınır veya ahlak olmadan bir yandan seksten zevk almam gerektiğini, asıl önemli olanın beni bilgilendirmek ve enfeksiyonlara yakalanmamak olduğunu söylemiştim. Bu nedenle, birisinin onunla flört ettiği tüm vakaları biliyorum, kendisi bunun hakkında konuşuyor ve ilgiyle dinliyorum))
grekko10: ↑24 Oct 2023, 09:55
40 yaşına gelmiş her pazarlanabilir kadının, eğer fiziksel olarak mümkünse, bir sevgilisi vardır veya olmuştur, .....
nEh, belki de onun bir ilişkisi oldu, ya da seks yaptı demek daha doğru olur... Çünkü Âşık daha kalıcı ve belli duyguları olan bir şeydir. Bana öyle geliyor ki....
BELKİ bu daha doğrudur. Yan tarafta iletişim, güzel bir ifade)))))) Birçok soruyu çözer.
These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
[quote=Tania post_id=324876 time=1705886746 user_id=10913] [quote=grekko10 post_id=276974 time=1698130513 user_id= 18481] 40 yaşına gelmiş her pazarlanabilir kadının, eğer fiziksel olarak mümkünse, bir sevgilisi vardır veya olmuştur, ..... [/quote] nEh, belki de onun bir ilişkisi oldu, ya da seks yaptı demek daha doğru olur... Çünkü Âşık daha kalıcı ve belli duyguları olan bir şeydir. Bana öyle geliyor ki.... [/quote] BELKİ bu daha doğrudur. Yan tarafta iletişim, güzel bir ifade)))))) Birçok soruyu çözer.
Bu sorunla hiç uğraşmadım. Bence ihtiyacı varsa ama ben onu bir şekilde tatmin edemiyorsam benim fikrim hiçbir şeyi çözmez. Tek sorun, eğer onun yandan sikiştiğini öğrenirsem MM+F’yi teklif ederdim.
Bu sorunla hiç uğraşmadım. Bence ihtiyacı varsa ama ben onu bir şekilde tatmin edemiyorsam benim fikrim hiçbir şeyi çözmez. Tek sorun, eğer onun yandan sikiştiğini öğrenirsem MM+F’yi teklif ederdim.
Karımın aldatıp aldatmadığını bilmiyorum... Hayır gibi görünüyor.
Evet, aldatmış olsa bile ama evde her şey huzurlu...
Karımla, henüz evli olmadığımızda, ama henüz yeniyken çıkmaya başladı, işyerinde bir adam vardı,
onunla "aldattı"... ama bu konuyu doğrudan değil, yumuşatılmış bir dille anlattı...
Örneğin , iş yerinde bir erkek olduğunu, gösterdiği kurumsal fotoğraflardan öğrendim: Adam ona sarılıyor.
Ve seks hakkında... örneğin bana ilk kez oral seks yapmak üzereyken , şöyle dedi:
“Ağzıma boşalma, yoksa boğulacağım.”
Eh, çeviride bunun ne anlama geldiği açık:
bu iş arkadaşı ağzına geldi, öyle ki boğuldu ve artık risk almak istemiyor, korkuyor spermde boğulmak.
These users thanked the author Willy for the post:
Karımın aldatıp aldatmadığını bilmiyorum... Hayır gibi görünüyor. Evet, aldatmış olsa bile ama evde her şey huzurlu...
Karımla, henüz evli olmadığımızda, ama henüz yeniyken çıkmaya başladı, işyerinde bir adam vardı, onunla "aldattı"... ama bu konuyu doğrudan değil, yumuşatılmış bir dille anlattı... Örneğin , iş yerinde bir erkek olduğunu, gösterdiği kurumsal fotoğraflardan öğrendim: Adam ona sarılıyor. Ve seks hakkında... örneğin bana ilk kez oral seks yapmak üzereyken , şöyle dedi: “Ağzıma boşalma, yoksa boğulacağım.” Eh, çeviride bunun ne anlama geldiği açık: bu iş arkadaşı ağzına geldi, öyle ki boğuldu ve artık risk almak istemiyor, korkuyor spermde boğulmak.
Değişmiyor. Bir şekilde dışarıdan biriyle gizlice tanışmakla ilgilenmiyor. Cinsel fantezilerinden ve ilgi alanlarından asla kimseye bahsetmeyecek, bana bile. Söylenen gerçek olmaktan çıkıp oyuna dönüşüyor; ve önceden tartışılanlar beklenmedik olmaktan çıkıyor.
Ve onun tüm fantezilerini ve arzularını bildiğimi biliyor; ve bu benim için ilginç. Sonuç olarak her şey basit; onun hiçbir şey söylemesine gerek yok, benim de hiçbir şeyi açıklamama gerek yok.
Ve eğer biri ona seks teklif ederse bunu bana her zaman dolaylı olarak söylüyor.
These users thanked the author jant11 for the post:
Değişmiyor. Bir şekilde dışarıdan biriyle gizlice tanışmakla ilgilenmiyor. Cinsel fantezilerinden ve ilgi alanlarından asla kimseye bahsetmeyecek, bana bile. Söylenen gerçek olmaktan çıkıp oyuna dönüşüyor; ve önceden tartışılanlar beklenmedik olmaktan çıkıyor. Ve onun tüm fantezilerini ve arzularını bildiğimi biliyor; ve bu benim için ilginç. Sonuç olarak her şey basit; onun hiçbir şey söylemesine gerek yok, benim de hiçbir şeyi açıklamama gerek yok. Ve eğer biri ona seks teklif ederse bunu bana her zaman dolaylı olarak söylüyor.
Genç bir adamın karıma nasıl mastürbasyon yapacağını gerçekten görmek istiyorum. Annesi olacak yaşta, bu yüzden yetişkin bir kadının amını seven birine ihtiyacı var. Karım Marinka Baba elinden...
Aynı :shamp: bugün tanışmak isteyenler, güzel seks, sigara içmeni ve yakışıklı benimle seks yapmanı öneririm, boyutlar boy 156 165 kilo 55 64 g Almatı seni bekliyor