Biraz para karşılığında oral seks yapmalı mıyım?

Penisin, alıcı partnerin ağzı, dili, dişleri veya boğazı tarafından pasif olarak uyarıldığı oral seks
Gizli
Potansiyel seks nesnesi
 Biraz para karşılığında oral seks yapmalı mıyım?

Unread post by Gizli »

Söylesene, 1500 rubleye mi yoksa 1000 rubleye mi oral seks yapabilirim? Pek çok erkek beni istiyor, ben seks yapmak istemiyorum (bir erkeğim var), ama biraz para karşılığında seni yalayabilirim :oops: Aslında hile yapmıyorsun)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Soru

Unread post by Nikk »

Gizli: 08 Mar 2020, 21:17 Söyle bana, 1500 rubleye mi yoksa 1000 rubleye mi oral seks yapabilirim? Pek çok erkek beni istiyor, ben seks yapmak istemiyorum (bir erkeğim var), ama biraz para karşılığında seni yalayabilirim :oops: Aslında hile yapmıyorsun)
Peki ya para da ihanet sayılmıyorsa?
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Sass2000, KseniaPony
Anonim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Anonim »

Buradaki ihanet nedir? Onlarla yatmayacağım... Erkek arkadaşımı seviyorum. İhanet görmüyorum ya da bana bunun nerede olduğunu söyle!?
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

niqk,
Hangi ihanetin cevabını burada verin fazla!?
Nika_miku
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Nika_miku »

ve erkek arkadaşına biraz para karşılığında onu emsin diye fahişe diyorsun ve ihanetin ne olduğunu anlayacaksın :)
These users thanked the author Nika_miku for the post (total 5):
Alex, annem adam yaptı, Tanuşka, KseniaPony, Andrey57115
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Guest: 08 Mar 2020, 22:24 niqk,
nCevap, burada da ihanet nedir!?
Ve eğer oral seks için minnettarlık olarak sana oral seks yaparsa, bu ihanet mi olur?
Tanuşka, KseniaPony
Andertalec24
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
 Re: Para karşılığında oral seks yapmalı mıyım?

Unread post by Andertalec24 »

Yazın, anlaşalım. Ama burada iki veya üç daha iyi insanı seçmeniz gerekiyor ve hepsi bu, aksi takdirde o zaman... yani, anlıyorsunuz.
These users thanked the author Andertalec24 for the post (total 2):
KseniaPony, Mart
Vasilisa
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Vasilisa »

Bana öyle geliyor ki, eğer bunu yapmak ya da yapmamak gibi bir fikriniz varsa, o zaman her zaman yapın. Eğer bu sizin için kabul edilebilir olmasaydı, bunu düşünmezdiniz.
These users thanked the author Vasilisa for the post (total 8):
xGoGa, Altı, annem adam yaptı, Maksimum, KseniaPony, sendeledim, Süleyman, Almanca1
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Evet merak ediyorum bu kız oral seks mi yaptı? Yoksa bir şeyler ters mi gitti? :özür dilerim:
These users thanked the author Nikk for the post:
KseniaPony
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

niqk: 25 Mar 2020, 14:58 Evet merak ediyorum - bu kız oral seks mi yaptı? Yoksa bir şeyler mi ters gitti?
Ben de katılıyorum, çok ilginç!!
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

Nika_miku: 09 Mar 2020, 00:21 erkek arkadaşının onu emmesi için bir fahişe çağır
.
Bu sevimli insanların varlığını nasıl unutabilirim, sen gerçekten gözlerimi açtım elbette, eğer güzel bir kızla tanışamazsam ve tanışamazsam, o zaman arayabilirsin)))))) Beni gerçekten başka bir mastürbasyondan kurtardın!!!
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Evet, bunu bir kereden fazla yaptım, en son bir adam beni becermek istediğinde, ama işe yaramadı, sonra ödeme yapmadı (Prensip olarak her şey bana uyuyor, sadece içeri boşalmak istiyorlar) ağzım, ama bir şekilde sperm yutmayı gerçekten sevmiyorum...
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Misafir: 28 Mar 2020, 17:16 Evet, bunu bir kereden fazla yaptım, en son bir adam beni becermek istediğinde ama işe yaramadı, sonra ödeme yapmadı (Prensip olarak her şey bana uyuyor, sadece istiyorlar) ağzıma boşalmak istiyorum ama -Sperm yutmayı pek sevmiyorum....
Belki de tatmamışsındır Henüz karımın kulakları ağzına giren spermlerle dolu, onu çekme!
annem adam yaptı, KseniaPony
binom
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by binom »

Misafir: 28 Mar 2020, 17:16 Sperm yutmayı gerçekten sevmiyorum
Oh, hayır... Bunu heyecan verici bir macera olarak ilgiyle değerlendirin. Sperm yutmak da egzotik ve romantiktir. Kız arkadaşım spermimi yutmayı seviyor... ve ben de tanıdığım erkeklerin ağzıma boşalmasını yutmayı seviyorum. Ve spermimi yutmayı seviyorlar.
Bu bir çeşit kavanozdan çıkan “ruhsuz” yoğurt değil. Yine de... Kendi spermimi emmekle ilgilenmiyorum. Sadece bir kez denedim... sırf başkasınınkiyle karşılaştırmak için. Muhtemelen başkasınınkini seviyorum çünkü hemen ağzınıza giriyor... ve kendinizinkini denediğinizde zaten soğumuş oluyor. Arkadaşımın karnına geldim ve yaladım... Hayır, mesele bu değil.
Ve doğrudan ağzıma sokmak için: Henüz yapamadım.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Muhtemelen başkasınınkini seviyorum çünkü hemen ağzınıza giriyor... ve kendinizinkini denediğinizde zaten soğumuş oluyor. Arkadaşımın karnına geldim ve yaladım... Hayır, mesele bu değil.
Ve doğrudan ağzıma giriyorum: Henüz yapamam.
[/quote ]

Görünüşe göre düzgün bir şekilde pratik yapmamız gerekiyor...
annem adam yaptı, KseniaPony
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Adamlar bu tür hizmetleri öğrenince akın akın ortaya çıktılar, Cuma günü üç kişiyle aynı anda toplantım var, çok korkutucu... Sonra birden erkek arkadaşım öğreniyor... 7 bin teklif ediyorlar. Ne yapmalıyım?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Misafir: 31 Mar 2020, 16:10 Erkekler bu tür hizmetleri öğrendiğinde sürüyle ortaya çıktılar, Cuma günü üç kişiyle aynı anda toplantım var, korkutucu... Sonra birden erkek arkadaşım öğreniyor... 7 bin teklif ediyorlar. Ne yapmalı?
Erkek arkadaşınız bu tür hizmetleri öğrenirse, oral seks yapmasını kesinlikle bedavaya talep edecektir! Bunun için emmeye hazır mısın? :(
KseniaPony
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Ben boşanmaktan daha çok korkuyorum.... Ama zevk vermeyi severim. Ve korkarım daha fazlasını talep edecekler
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Misafir: 31 Mar 2020, 19:22 Ben boşanmaktan daha çok korkuyorum.... Ama zevk vermeyi seviyorum. Ve korkarım ki daha fazlasını talep edecekler
Senin durumun zor: boşanmaktan korkuyorsun ve zevk istiyorsun. .. Bu arada, daha neye ihtiyacın var? Korkuyor musun?
KseniaPony
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Boşanmaktan korkuyorum ama aynı zamanda başkalarına da zevk vermek istiyorum ve para asla çok fazla değil. Benim için asıl mesele seks olmaması, bunu başkalarıyla yapmak istemiyorum ve oral seks yapmayı aldatma olarak görmüyorum
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Misafir: 31 Mar 2020, 20:33 Boşanmaktan korkuyorum ama aynı zamanda başkalarına da zevk vermek istiyorum ve para asla gereksiz değildir. Benim için asıl mesele seks olmaması, bunu başkalarıyla yapmak istemiyorum ve oral seks yapmayı aldatma olarak görmüyorum
Erkek arkadaşınız ne düşünüyor?
KseniaPony
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Hiçbir şey bilmiyor ama dürüst olmak gerekirse o benim kocam, bunu söylemeye utandım... Ama onu seviyorum ve bacaklarımı açmıyorum!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Misafir: 31 Mar 2020, 20:43 Hiçbir şey bilmiyor ama dürüst olmak gerekirse o benim kocam, bunu söylemeye utandım... Ama onu seviyorum ve bacaklarımı açmıyorum!
n Ama ağzını mı açtın? Ne kadar zaman önce?
KseniaPony
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Ben zevk vermeyi ve emmeyi sevmeyi seviyorum diyorum, bazen partnerim beni sikiyle aşağılamaya çalışıyor, kahretsin, bu beni heyecanlandırıyor ve kendimi tutamıyorum ve onunla yatıyorum, genellikle bunun olmadığını açıkça belirtiyorum’ bana yakışmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, davranışlarımdan utanıyorum...
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Misafir: 31 Mar 2020, 21:42 Diyorum ki zevk vermeyi seviyorum ve emmeyi seviyorum, bazen partnerim beni sikiyle aşağılamaya çalışıyor, kahretsin, bu beni heyecanlandırıyor ve kendimi tutamıyorum ve onunla yatıyorum, genellikle bunu açıkça belirtiyorum bu bana uymuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, davranışlarımdan utanıyorum...
Peki ne yapmalıyım? Eğlence! :melek:
KseniaPony
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Ama koca er ya da geç her şeyi öğrenecek... Bana kendini nasıl haklı çıkaracağını söyle, belki yalan söylüyordur? Sorun şu ki para, bunu nasıl haklı çıkarabilirim? Hemen şunu söyleyeyim, bunun para yüzünden olduğunu, iyi para kazandığını söylemek aptallık olur, peki bu konuda ne yapmalıyız?
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

fırsatınız ve arzunuz varsa neden olmasın?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Misafir: 31 Mar 2020, 21:53 Ama koca er ya da geç her şeyi öğrenecek... Bana kendini nasıl haklı çıkaracağını söyle, belki yalan söyler? Sorun şu ki para, bunu nasıl haklı çıkarabilirim? Hemen şunu söyleyeyim, para yüzünden iyi para kazanıyor demek aptallık olur, peki bununla ne yapmalı?
Peki, bana dokunuyorsun! :angel: Koca neden her şeyi öğrenmeli? Çok sayıda kız yandan eğleniyor, sağa sola sikişiyor ama kocalarının bundan haberi bile yok. Kocalarının veremediklerini (istemediklerini) birlikte aldığımız eski arkadaşlarım var. Biri anal hayranıdır - bu ona en güçlü orgazmı verir! Ve kocam analın tuvalet seksi olduğunu düşünüyor: kirli, pis kokulu, iğrenç... Ve ben de karıma anal
yumruklama yapıyorum, bu da onun aklını başından alıyor. Başka bir arkadaşımın kocası sadece oral seks kabul ediyor. Onu cezalandırın, görüyorsunuz, ahlaki açıdan aşağılanmış durumda! Bu arada,
karısının öyle tatlı bir amcığı var ki, saatlerce yalayabilir, yalayabilir ve yalayabilirsiniz! Ve 69. pozisyon onun favorisi! Üçüncüsü başka birinin önünde mastürbasyon yapmayı seviyor. Kocam bu tür “utanç verici teşhirciliği” kesinlikle iğrenç buluyor!.. Ne olmuş yani? Hanımlar ruhlarını bir kenarda şımartıyor, kocaları bundan hiç şüphelenmiyor ve herkes mutlu!
Bu arada, gerçekten, kocanız iyi bir yaşam sürüyorsa neden paraya ihtiyacınız olsun ki? Eğer emmeyi seviyorsan, sürecin aşkı için em!
Ve son tavsiye: asla mazeret üretmeyin! Paris üzerinde kontrplak gibi uçacaksınız! Ve beş dakika içinde çatlayacaksın! Derin bilinçsizliğe girin: Ben ben değilim
ve kedi de benim değil! Ancak kadına ders vermek erkeğin haddine değildir. Bize yüz puan önde verecek!...
KseniaPony
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Yaptığım kişiyi baştan çıkarıp onunla yatmaktan korkuyorum, bundan çok korkuyorum... Az önce bu neredeyse oldu, çok heyecanlandım, adam da, çoktan pantolonumu çıkardı, öptü. bacaklarım, göğüslerim beni o kadar tahrik etti ki pantolonumu çıkardım .. Ama külot giymedim, vicdanım izin vermedi... Ve cuma günü mutlaka beni pohpohlayacaklar ve aldatacaklar. ben... gideceğimi sanmıyorum, sen ne düşünüyorsun?
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Bu tür hizmetleri kullanırdım))
Döner095
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by Döner095 »

Bir kızın bunu beğenmesi çok güzel)))) bu sadece bir heyecan :angel:
These users thanked the author Döner095 for the post:
KseniaPony
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Umarım ağzını ve tüm deliklerini yırtıp sergilerler ki başkaları böyle bir şey düşünmesin!)))
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Kırmış olsalar bile, ne umurunda? Ama cevap vereyim, kırmadılar, merak etmeyin :wink:
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Misafir: 01 Apr 2020, 21:57 Yaptığım kişiyi baştan çıkarıp onunla yatmaktan korkuyorum, bundan çok korkuyorum... Az önce bu neredeyse oluyordu, çok heyecanlandım, adam da, çoktan üstümü çıkardı. pantolonum, bacaklarımı, göğsümü öptü, beni o kadar tahrik etti ki pantolonumu çıkardım... Ama külotumu giymedim, vicdanım izin vermedi... Ve cuma günü onlar’ Kesinlikle beni pohpohlayacak ve aldatacağım... Gitmeyi düşünüyorum, ne düşünüyorsun?
Gitmemeyi mi düşünüyorsun? O yüzden gitmeyin! Aksi halde onu kaybettiğiniz için kendinizi ve bağırsaklarınızı yersiniz. Sakin ol. Bir düşün. Ve orada görülecek! :melek:
KseniaPony
Alina
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by Alina »

Ve gerçekten gittiğini sanıyordum) Seninle konuştum ve her şey kolaylaştı... Bugün yine yaptım, umarım bu son olur! Ama parayı almadım)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Alina: 02 Apr 2020, 22:19 Ve gerçekten gittiğini sanıyordum) Seninle konuştum ve her şey kolaylaştı... Bugün yine yaptım, umarım bu son olur! Ama parayı almadı)
Bana her şeyin nasıl olduğunu anlat. Daha iyisi - kişisel bir mesaj yazın.
KseniaPony
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Merhaba)))) Sponsor olmaya hazırım)))) eğer gerçekten havalıysa))) 89014999994
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Guest: 04 May 2020, 04:28 Merhaba)))) Sponsor olmaya hazırım)))) eğer gerçekten havalıysa))) 89014999994
Zavallı şeyi baştan mı çıkarıyorsun? ?! Vazgeçmek üzereydi...
Tanrıça
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Tanrıça »

MP başına TUSHINO mbr
@Dewi
Misafir_117
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_117 »

Para karşılığında oral seks..Peki, para kazanmak için ne yapabilirsiniz.
Tabii ki bu kocanızı aldatmak..dikkatli olmalısınız..
ARKADAŞIM EVLİYDİ. ’Kocasını emmedi ve kıçına vermedi..AMA BENİ EMDİ VE ANAL VERDİ AMA BUNUN SADECE KOCASI İÇİN OLDUĞUNU😃.
BU KADINLARI ANLAYIN
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Oral seks”