Kim bana para karşılığında oral seks yapmaya hazır?

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
düğün çiçeği
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 56
Registered for: 3 years 8 months
 Kim bana para karşılığında oral seks yapmaya hazır?

Unread post by düğün çiçeği »

Matematiksel destek sağlamaya hazırım, oral seks yapmayı seviyorum, eğer 25 yaşın altındaysanız, uyuşturucu bağımlısı değil, fahişe değil, basit bir kızsanız, o zaman yardım etmeye hazırım, gizliliği garanti ederim, hala var kahve ve hoş iletişim, her şey arabamda, 37 yaşındayım, harika görünüyorum, spor yapıyorum, temiz ve düzenli (ucube değil), sadece çok meşgul bir insanım, randevulara çıkacak zamanım yok)

1 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
St. Petersburg’da
Tura
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 146
Registered for: 3 years 7 months
 Re: Kim bana para karşılığında oral seks yapmaya hazır?

Unread post by Tura »

Teşekkür ederim, seni okudum, sabahları bir fincan kahve içerken kalbimin derinliklerinden güldüm))). Başlıkta "Para karşılığında sana oral seks yapacak" bir kız aradığınızı belirtmişsiniz... Sonra da kızın kriterlerini "fahişe olmasın" diye yazın. ...bir fahişe değil, samimi hizmetler, bu yeni bir şey))) Ve onu bir fincan kahveyle de teşvik edebileceğinizi düşünürsek)))) tam olarak bir oligarkın teklifi gibi değil))). "Meşgul ve insan" seviyesini hemen hissedersiniz))
These users thanked the author Tura for the post:
George
Автор темы
düğün çiçeği
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 56
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by düğün çiçeği »

Kriterlerin hiçbirini karşılamadığınızı düşünüyorum)))
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by çapkın »

Tura: 20 Oct 2021, 08:45 "para karşılığında sana oral seks yapacak
bir kıza ne arıyorsun ve görüyorum ki çok becerikli ve zeki bir erkeksin sana kahve bile alamayan ve "oral seks" kelimesinin nasıl yazıldığını bilmeyen!
Buttercup: 20 Oct 2021, 07:35 Finansal destek sağlamaya hazırım, oral seks yapmayı seviyorum, 25 yaşın altındaysanız, uyuşturucu bağımlısı değilseniz, bir fahişe değil, basit bir kız, o zaman yardım etmeye hazırım
Dinle, bu kadar meşgul bir insan olsan ve paran olsa bile, bunu yapamazsın’ onu burada aramana gerek yok! Ve yardım alarak bir kıza/kıza yaklaşın ve onları eve götürün. Ve sonra katılıyorum! :göz kırp:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”