Matematiksel destek sağlamaya hazırım, oral seks yapmayı seviyorum, eğer 25 yaşın altındaysanız, uyuşturucu bağımlısı değil, fahişe değil, basit bir kızsanız, o zaman yardım etmeye hazırım, gizliliği garanti ederim, hala var kahve ve hoş iletişim, her şey arabamda, 37 yaşındayım, harika görünüyorum, spor yapıyorum, temiz ve düzenli (ucube değil), sadece çok meşgul bir insanım, randevulara çıkacak zamanım yok)
1 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
St. Petersburg’da
Kim bana para karşılığında oral seks yapmaya hazır?
-
Автор темыdüğün çiçeği
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Registered for: 3 years 8 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
- Registered for: 3 years 7 months
Re: Kim bana para karşılığında oral seks yapmaya hazır?
Teşekkür ederim, seni okudum, sabahları bir fincan kahve içerken kalbimin derinliklerinden güldüm))). Başlıkta "Para karşılığında sana oral seks yapacak" bir kız aradığınızı belirtmişsiniz... Sonra da kızın kriterlerini "fahişe olmasın" diye yazın. ...bir fahişe değil, samimi hizmetler, bu yeni bir şey))) Ve onu bir fincan kahveyle de teşvik edebileceğinizi düşünürsek)))) tam olarak bir oligarkın teklifi gibi değil))). "Meşgul ve insan" seviyesini hemen hissedersiniz))
-
Автор темыdüğün çiçeği
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Registered for: 3 years 8 months
Kriterlerin hiçbirini karşılamadığınızı düşünüyorum)))
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
bir kıza ne arıyorsun ve görüyorum ki çok becerikli ve zeki bir erkeksin sana kahve bile alamayan ve "oral seks" kelimesinin nasıl yazıldığını bilmeyen!
Dinle, bu kadar meşgul bir insan olsan ve paran olsa bile, bunu yapamazsın’ onu burada aramana gerek yok! Ve yardım alarak bir kıza/kıza yaklaşın ve onları eve götürün. Ve sonra katılıyorum! :göz kırp:
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 312 Views
-
Last post by Nikk
-
- 103 Replies