İhanet seks değil, bir anlaşmanın ihlalidir
nBiri sola dönmeyi vatana ihanet olarak görürken, bir başkası partide grup seks yaptığı için partnerine dava açmayı aklından bile geçirmez. Her insanın ihanetle ilgili kendi fikirleri vardır. Sorun şu ki çoğu çift bu konuyu önceden konuşmuyor. Kadın ihaneti ve erkek fahişeliği hakkındaki stereotiplerin büyüdüğü yer burasıdır.
İlişkinin formatı konusunda partnerinizle aynı fikirde olmamak ve varsayılan olarak sadakati ima etmek aptalcadır. Ve haksız beklentilerle doludur. İkili anlaşma hiçbir şeyi garanti etmiyor ancak netlik sağlıyor. İletişim kurallarının net bir şekilde belirlendiği kişilere karşı daha fazla sorumluluk hissediyoruz.
“Size göre ihanet nedir?” - romantik bir ilişkinin başlangıcında birbirlerine sorulan önemli bir soru.
Aldatmak seks değildir
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Orientation: heteroseksüel
Re: Aldatmak seks değildir
Zaten kendim hakkında yazdım. Otuz yaşımızın üzerindeyken evlendik. Bundan önce sekse yabancı değildik.
Kabul ettik. Tıpkı FFM’nin benimle olduğu gibi, MFM de kesinlikle kocamın yanında. Sola gitmeyiz - bu ihanettir. Peki neden? Biriyle seks yapmak ister miyim? Lütfen, evde sadece o var. Katılacak mı, katılmayacak mı? Önemli değil. Önemli olan onun bilmesi ve mevcut olmasıdır. Tıpkı benim o evlendiğinde yaptığım gibi.
İlişkisi normal. Ama biz boynuzlu değiliz.
Kabul ettik. Tıpkı FFM’nin benimle olduğu gibi, MFM de kesinlikle kocamın yanında. Sola gitmeyiz - bu ihanettir. Peki neden? Biriyle seks yapmak ister miyim? Lütfen, evde sadece o var. Katılacak mı, katılmayacak mı? Önemli değil. Önemli olan onun bilmesi ve mevcut olmasıdır. Tıpkı benim o evlendiğinde yaptığım gibi.
İlişkisi normal. Ama biz boynuzlu değiliz.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 6):
- Vik.ruba80, Andrewv, Sibiryak89, Ded, Neşeli büyükbaba, Mikha77
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
- Orientation: biseksüel
mükemmel bir uyum içinde yaşıyoruz
eşimle tamamen aynı ilişkimiz var veVeronika: ↑29 Apr 2023, 23:56 Kendim hakkında zaten yazdım. Otuz yaşımızın üzerindeyken evlendik. Bundan önce sekse yabancı değildik.
İlişkisi normal. Ama biz korkak değiliz.
mükemmel bir uyum içinde yaşıyoruz
- These users thanked the author Andrewv for the post (total 2):
- Sibiryak89, Mikha77
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Hile yapmak kafanın içindedir, partneriniz hakkında ne ve nasıl düşündüğünüz ve ona nasıl tepki verdiğiniz bir yandan, nasıl kullandığınıza bağlı olarak vücut bizim zayıflığımız ve gücümüzdür
benim fikrim.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir şekilde yakınlarım bana eşimin beni aldattığını bildirdi. Davranışlarına daha yakından baktım, aynı kaldı, aramızdaki ilişki aynı kaldı. Bundan vazgeçtim: Uzun zamandır ortalıkta yoktum, eğer orada bir şey varsa, sonuçta onun yaşayan bir insana ihtiyacı vardı.
Ben de tahmin etmesin diye kenara çekiliyorum ama karıma karşı tavrım eskisi gibi kalıyor.
Ben de tahmin etmesin diye kenara çekiliyorum ama karıma karşı tavrım eskisi gibi kalıyor.
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
- Sibiryak89, Mikha77
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Aldatmak başka biriyle seks yapmak değildir.
İhanet aldatma ve ihanettir.
İhanet aldatma ve ihanettir.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post