ve ben İnanın, bunu ben de çocukken yaşadım. babam ve kız kardeşim ben 15 yaşımdayken sallanmaya başladılar. Annem, başkalarının kadınlarıyla çıkmadığı ve onu terk etmediği sürece her şeyi biliyordu ve buna katlanıyordu. Durun, kız kardeşim 28 yaşında, evli, iki çocuklu
Sakso Seks mi???
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Sakso Seks mi???
-
Автор темыperi
- Total posts: 23
Yani ben kimseyle parti yapmıyorum! Sadece okşama ve hepsi bu, sefahat ya da sekse dair hiçbir ipucu yok - sadece sevdiklerinize olan sevgi ve şefkat!
-
-
Автор темыperi
Bunda hiçbir sorun yok - her zaman hoşuma gider)ARESS:17 Oct 2023, 15:33 ok, kızma)) peki spermle ne yapıyorsun?
-
-
Автор темыperi
Mümkünse. Yine de, koridorda televizyon izlerken ve annem mutfaktayken bile başımı onun kucağına koyup sikimi boxerından sessizce çıkarmak benim için çok daha kolay. Cunnilingus için sakinliğe, konsantrasyona, bir yatağa ve kimsenin rahatsız etmemesine ihtiyacınız var) Ruhta da hiçbir şey olmamasına rağmen)))
-
alınma ama benim görüşüm şu; yakında sana tokat atmaya başlayacak, orası kesin ve yakında mutlu olacaksın , Komsomol üyesi-sporcu-mükemmel bir öğrenci olduğunu ve erkeklere zaman olmadığını, bolluk olmadığını düşünürsek!fairy: ↑17 Oct 2023, 15:48 Mümkünse. Yine de, koridorda televizyon izlerken ve annem mutfaktayken bile başımı onun kucağına koyup sikimi boxerından sessizce çıkarmak benim için çok daha kolay. Cunnilingus için sakinliğe, konsantrasyona, bir yatağa ve kimsenin rahatsız etmediği bir yatağa ihtiyacınız var) Her ne kadar ruhta da hiçbir şey olmasa da)))
Yanıtla Yanıtla Önceki. konuSonraki konu
-
Автор темыperi
Ve o da orada (((Kendiniz karar verin?) Zamanı gelecek - bir adam ortaya çıkacak ve baba her zaman kendi babasıdır, başka bir şey değil!!!
-
Şey, kırılmıştım) gerçi evet, aslında kişisel deneyimime dayanarak, ama homodan değil, gençliğimden beri, kız kardeşim babasının önünde kıçını büktü, onu kışkırttı, iç çamaşırlarıyla onun önünde yürüdü dizlerinin üzerinde kıpırdanıyordu... ve annem bizimleyken Kırım’a gidemediğimde her şey onların başına geldi. Anneme hiçbir şey söylemedim ama o her şeyi biliyordu, yani biliyorum. neden bahsediyorum - işi yapsa bile)))
-
Автор темыperi
BU YETER! Herkes kendi halinde kalacak!!! Ancak mümkünse hikayeniz hakkında daha fazla bilgi edinmek isterim)ARESS: ↑17 Oct 2023, 16:12 pekala, kırılmıştım) gerçi evet, aslında kişisel deneyimimden, ama homodan değil, gençlikten. kız kardeşim babamın önünde kıçını büktü, onu kışkırttı, onun önünde iç çamaşırlarıyla dolaştı, dizlerinin üzerinde kıpırdadı... ve annem bizimle Kırım’a gidemeyince her şey onların başına geldi. Anneme hiçbir şey söylemedim ama o her şeyi biliyordu. yani neden bahsettiğimi biliyorum - işi yapsa bile)))
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
-
tamam tamam kızmayın. Bizde de durum böyleydi. annem tatile gidemedi ama yine de gitmemizi söyledi. Kırım’da iki katlı bir evde yaşıyorduk - odamız alt katta 2 yataklı, ailemin odası ise üst katta büyük bir yataklıydı. İlk gece kız kardeşim babam, korkarım kabuslar, seninle gelebilir miyim diye bir şarkı söylemeye başladı. Sabah saat 5 civarında bir sızıntı almak için uyandım ve üst kattaki beşiğin gıcırdadığını duydum, dikkatlice kalktım ve çatlaktan kız kardeşimin babasıyla kovboy kız pozisyonunda sikiştiğini gördüm, ben de buna dayanamadım ve sarsıldı. Ben de onları takip ettim ve tüm tatil boyunca onları gözetledim. Gün boyunca benimle tanıştığında babam gizemli bir şekilde gülümsemeye devam etti ama kız kardeşimin umrunda değildi. O zaman ben 18 yaşındaydım, o ise 15 yaşındaydı. o ve babası 24 yaşında düğünden önce yandılar ve belki şimdi hala periyodik olarak sohbet ediyorlar.
-
Автор темыperi
Harika)))) Hadi L’ye gidelim /s o zaman, aksi takdirde zaten akıl hastasıyız, müsait değiliz)ARESS: ↑17 Oct 2023, 16:52 ok tamam kızma. Bizde de durum böyleydi. annem tatile gidemedi ama yine de gitmemizi söyledi. Kırım’da iki katlı bir evde yaşıyorduk - odamız alt katta 2 yataklı, ailemin odası ise üst katta büyük bir yataklıydı. İlk gece kız kardeşim babam, korkarım kabuslar, seninle gelebilir miyim diye bir şarkı söylemeye başladı. Sabah saat 5 civarında bir sızıntı almak için uyandım ve üst kattaki beşiğin gıcırdadığını duydum, dikkatlice kalktım ve çatlaktan kız kardeşimin babasıyla kovboy kız pozisyonunda sikiştiğini gördüm, ben de buna dayanamadım ve sarsıldı. Ben de onları takip ettim ve tüm tatil boyunca onları gözetledim. Gün boyunca benimle tanıştığında babam gizemli bir şekilde gülümsemeye devam etti ama kız kardeşimin umrunda değildi. O zaman ben 18 yaşındaydım, o ise 15 yaşındaydı. o ve babası 24 yaşında düğünden önce yanıyordu ve belki şimdi hala ara sıra aldatıyorlar.
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
- Registered for: 2 years
Oral seks yapmayı düşünen birçok insan tanıyorum ama oral seks seksin başlangıcıdır diye düşünüyorum
- These users thanked the author natalya.harita for the post:
- peri
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 9 months
Lanet olsun, yine wanker fantezilerine kandırıldım! Ve bu konu hakkında ne düşündüğümü akıllıca kelimelerle yazdım. Kahretsin!~
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 2 months
ve son olarak büyük, arkadaş canlısı ailenizin kadın kısmını da dahil edebilirsiniz!
Kaç yaşındasın? Ayrıca büyükbabalarınızı, amcalarınızı, yeğenlerinizi de alt cinsiyete dahil edebilirsinizfairy: ↑17 Oct 2023, 14:07Ben kimseyi emmem! Babamla hemen hemen her gün kucaklaşıyoruz ama erkek kardeşimle hiç kucaklaşmadık. Ve diğerleri hakkında - Henüz bir erkek arkadaşımın olmadığını yazmıştım!peri: ↑41 dakika önce
Babamın başına da benzer bir hikaye geldi. Bir gün onunla kanepeye uzanmaya geldim, sarılmaya başladım ve yola çıktık) nGenel olarak hoşuma gitti ve hoşuma gitti)
Şimdi berbat olan sadece kardeşin ve baban değil mi?
ve son olarak büyük, arkadaş canlısı ailenizin kadın kısmını da dahil edebilirsiniz!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 11 months
Orijinal olmayan fantezileri olan başka bir mastürbasyoncu ya da aynısı :lol :
Tahmin edilebilir devamı

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 10 months
Onu sadece beceriyor musun, yoksa o seni boğazından mı sikiyor?fairy: ↑17 Oct 2023, 14:24Yeterliliğiniz için teşekkür ederiz! Çoğu zaman bu, anne uzaktayken ebeveynlerin yatak odasında, yazın kulübede, bazen de duşta olur. Muhtemelen biliyor ama paniğe kapılmıyor çünkü... kız olduğum için sınırları aşmadığımızı biliyor)harika bir hikaye! tüm bunlar nerede oluyor? Annem tahmin ediyor mu?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 780 Views
-
Last post by Sergey1975