Sakso Seks mi???

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
ARESS
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Sakso Seks mi???

Unread post by ARESS »

chakram-x: 17 Oct 2023, 15:16 Gerçeklikten çok kurgusal bir hikayeye benziyor.
Katil olmayanlar için özür dilerim ama bu benim görüşüm
ve ben İnanın, bunu ben de çocukken yaşadım. babam ve kız kardeşim ben 15 yaşımdayken sallanmaya başladılar. Annem, başkalarının kadınlarıyla çıkmadığı ve onu terk etmediği sürece her şeyi biliyordu ve buna katlanıyordu. Durun, kız kardeşim 28 yaşında, evli, iki çocuklu
Автор темы
peri
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23

Unread post by peri »

ARESS: 17 Oct 2023, 15:20 Sanırım bu çocukken başıma geldi. babam ve kız kardeşim ben 15 yaşımdayken sallanmaya başladılar. Annem, başkalarının kadınlarıyla çıkmadığı ve onu terk etmediği sürece her şeyi biliyordu ve buna katlanıyordu. Şu anda kız kardeşim 28 yaşında, evli ve iki çocuklu
Yani ben kimseyle parti yapmıyorum! Sadece okşama ve hepsi bu, sefahat ya da sekse dair hiçbir ipucu yok - sadece sevdiklerinize olan sevgi ve şefkat!
ARESS
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by ARESS »

fairy: 17 Oct 2023, 15:30 Yani ben kimseyle parti yapmam! Sadece okşama var, nokta, sefahat ve seksten eser yok - sadece sevdiklerine duyulan sevgi ve şefkat!
tamam, kızma)) peki ne yapmalı spermle mi yapıyorsun?
Автор темы
peri
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by peri »

ARESS: 17 Oct 2023, 15:33 ok, kızma)) peki spermle ne yapacaksın?
ARESS:17 Oct 2023, 15:33 ok, kızma)) peki spermle ne yapıyorsun?
Bunda hiçbir sorun yok - her zaman hoşuma gider)
ARESS
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by ARESS »

fairy: 17 Oct 2023, 15:37 Bunda bir sorun yok - onu her zaman severim)
harika) :evet: Tekme atacağını anlıyorum sen de tam olarak??
Автор темы
peri
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by peri »

ARESS: 17 Oct 2023, 15:42 harika) anladığım kadarıyla sana zor anlar yaşatacak mı?
Mümkünse. Yine de, koridorda televizyon izlerken ve annem mutfaktayken bile başımı onun kucağına koyup sikimi boxerından sessizce çıkarmak benim için çok daha kolay. Cunnilingus için sakinliğe, konsantrasyona, bir yatağa ve kimsenin rahatsız etmemesine ihtiyacınız var) Ruhta da hiçbir şey olmamasına rağmen)))
ARESS
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by ARESS »

fairy: 17 Oct 2023, 15:48 Mümkünse. Yine de, koridorda televizyon izlerken ve annem mutfaktayken bile başımı onun kucağına koyup sikimi boxerından sessizce çıkarmak benim için çok daha kolay. Cunnilingus için sakinliğe, konsantrasyona, bir yatağa ve kimsenin rahatsız etmediği bir yatağa ihtiyacınız var) Her ne kadar ruhta da hiçbir şey olmasa da)))
Yanıtla Yanıtla Önceki. konuSonraki konu
alınma ama benim görüşüm şu; yakında sana tokat atmaya başlayacak, orası kesin ve yakında mutlu olacaksın , Komsomol üyesi-sporcu-mükemmel bir öğrenci olduğunu ve erkeklere zaman olmadığını, bolluk olmadığını düşünürsek!
Автор темы
peri
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by peri »

ARESS: 17 Oct 2023, 15:56 Alınmayın ama benim fikrim şu; yakında sizi tokatlamaya başlayacak, bu doğru ve bir Komsomol üyesi, mükemmel bir öğrenci olduğunuzu düşünürsek, yakında mutlu olacaksınız ve erkeklere zaman yok, önemli değil! n
Ve o da orada (((Kendiniz karar verin?) Zamanı gelecek - bir adam ortaya çıkacak ve baba her zaman kendi babasıdır, başka bir şey değil!!!
ARESS
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by ARESS »

fairy: 17 Oct 2023, 16:02 Ve o da orada(((Kendiniz karar verin?) Zamanı gelecek - bir adam ortaya çıkacak ve baba her zaman kendi babası olacak, artık yok!!!
Şey, kırılmıştım) gerçi evet, aslında kişisel deneyimime dayanarak, ama homodan değil, gençliğimden beri, kız kardeşim babasının önünde kıçını büktü, onu kışkırttı, iç çamaşırlarıyla onun önünde yürüdü dizlerinin üzerinde kıpırdanıyordu... ve annem bizimleyken Kırım’a gidemediğimde her şey onların başına geldi. Anneme hiçbir şey söylemedim ama o her şeyi biliyordu, yani biliyorum. neden bahsediyorum - işi yapsa bile)))
Автор темы
peri
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by peri »

ARESS: 17 Oct 2023, 16:12 pekala, kırılmıştım) gerçi evet, aslında kişisel deneyimimden, ama homodan değil, gençlikten. kız kardeşim babamın önünde kıçını büktü, onu kışkırttı, onun önünde iç çamaşırlarıyla dolaştı, dizlerinin üzerinde kıpırdadı... ve annem bizimle Kırım’a gidemeyince her şey onların başına geldi. Anneme hiçbir şey söylemedim ama o her şeyi biliyordu. yani neden bahsettiğimi biliyorum - işi yapsa bile)))
BU YETER! Herkes kendi halinde kalacak!!! Ancak mümkünse hikayeniz hakkında daha fazla bilgi edinmek isterim)
Sahtekar
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 120

Unread post by Sahtekar »

феечка ve ARESS. Битва троллей! Kavga!
ARESS
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by ARESS »

fairy: 17 Oct 2023, 16:22 YETER YETER! Herkes kendi halinde kalacak!!! Ama mümkünse hikayenizi daha detaylı dinlemek isterim)
tamam tamam kızmayın. Bizde de durum böyleydi. annem tatile gidemedi ama yine de gitmemizi söyledi. Kırım’da iki katlı bir evde yaşıyorduk - odamız alt katta 2 yataklı, ailemin odası ise üst katta büyük bir yataklıydı. İlk gece kız kardeşim babam, korkarım kabuslar, seninle gelebilir miyim diye bir şarkı söylemeye başladı. Sabah saat 5 civarında bir sızıntı almak için uyandım ve üst kattaki beşiğin gıcırdadığını duydum, dikkatlice kalktım ve çatlaktan kız kardeşimin babasıyla kovboy kız pozisyonunda sikiştiğini gördüm, ben de buna dayanamadım ve sarsıldı. Ben de onları takip ettim ve tüm tatil boyunca onları gözetledim. Gün boyunca benimle tanıştığında babam gizemli bir şekilde gülümsemeye devam etti ama kız kardeşimin umrunda değildi. O zaman ben 18 yaşındaydım, o ise 15 yaşındaydı. o ve babası 24 yaşında düğünden önce yandılar ve belki şimdi hala periyodik olarak sohbet ediyorlar.
Автор темы
peri
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by peri »

ARESS: 17 Oct 2023, 16:52 ok tamam kızma. Bizde de durum böyleydi. annem tatile gidemedi ama yine de gitmemizi söyledi. Kırım’da iki katlı bir evde yaşıyorduk - odamız alt katta 2 yataklı, ailemin odası ise üst katta büyük bir yataklıydı. İlk gece kız kardeşim babam, korkarım kabuslar, seninle gelebilir miyim diye bir şarkı söylemeye başladı. Sabah saat 5 civarında bir sızıntı almak için uyandım ve üst kattaki beşiğin gıcırdadığını duydum, dikkatlice kalktım ve çatlaktan kız kardeşimin babasıyla kovboy kız pozisyonunda sikiştiğini gördüm, ben de buna dayanamadım ve sarsıldı. Ben de onları takip ettim ve tüm tatil boyunca onları gözetledim. Gün boyunca benimle tanıştığında babam gizemli bir şekilde gülümsemeye devam etti ama kız kardeşimin umrunda değildi. O zaman ben 18 yaşındaydım, o ise 15 yaşındaydı. o ve babası 24 yaşında düğünden önce yanıyordu ve belki şimdi hala ara sıra aldatıyorlar.
Harika)))) Hadi L’ye gidelim /s o zaman, aksi takdirde zaten akıl hastasıyız, müsait değiliz)
natalya.harita
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 510
Registered for: 2 years

Unread post by natalya.harita »

Oral seks yapmayı düşünen birçok insan tanıyorum ama oral seks seksin başlangıcıdır diye düşünüyorum
These users thanked the author natalya.harita for the post:
peri
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Kral Kuş »

Lanet olsun, yine wanker fantezilerine kandırıldım! Ve bu konu hakkında ne düşündüğümü akıllıca kelimelerle yazdım. Kahretsin!~
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Ksenofon »

fairy: 17 Oct 2023, 14:07
peri: ↑41 dakika önce
Babamın başına da benzer bir hikaye geldi. Bir gün onunla kanepeye uzanmaya geldim, sarılmaya başladım ve yola çıktık) nGenel olarak hoşuma gitti ve hoşuma gitti)
Şimdi berbat olan sadece kardeşin ve baban değil mi?
Ben kimseyi emmem! Babamla hemen hemen her gün kucaklaşıyoruz ama erkek kardeşimle hiç kucaklaşmadık. Ve diğerleri hakkında - Henüz bir erkek arkadaşımın olmadığını yazmıştım!
Kaç yaşındasın? Ayrıca büyükbabalarınızı, amcalarınızı, yeğenlerinizi de alt cinsiyete dahil edebilirsiniz
ve son olarak büyük, arkadaş canlısı ailenizin kadın kısmını da dahil edebilirsiniz!
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by sikikamerlik »

fairy: 17 Oct 2023, 13:23 ilk oral seks ona değil, ağabeyine oldu. Ben 13 yaşındaydım, o ise 19.
Tahmin edilebilir devamı *x) Orijinal olmayan fantezileri olan başka bir mastürbasyoncu ya da aynısı :lol :
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 425
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by slavik.meshalkin »

fairy: 17 Oct 2023, 14:24
harika bir hikaye! tüm bunlar nerede oluyor? Annem tahmin ediyor mu?
Yeterliliğiniz için teşekkür ederiz! Çoğu zaman bu, anne uzaktayken ebeveynlerin yatak odasında, yazın kulübede, bazen de duşta olur. Muhtemelen biliyor ama paniğe kapılmıyor çünkü... kız olduğum için sınırları aşmadığımızı biliyor)
Onu sadece beceriyor musun, yoksa o seni boğazından mı sikiyor?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”