Herkese selam!!!
Burada kaçımız hayattayız!!!!
Tanıştığımıza memnun oldum!!!!
Oturma, susmayın, tartışmalara aktif olarak katılın ve konularınızı önerin!!!!
These users thanked the author Alice for the post (total 6):
Herkese selam!!! :m0571: Burada kaçımız hayattayız!!!! Tanıştığımıza memnun oldum!!!! Oturma, susmayın, tartışmalara aktif olarak katılın ve konularınızı önerin!!!!
[ref=#bf0000]Alenka[/ref], sana da merhaba) nŞahsen ben birkaç konu önerdim ama görünen o ki bunlar yerel halk arasında yanıt alacak kadar popüler değiller :unknown:
[quote=Büyücü post_id=272235 time=1697365160 user_id=21115] Eğer hayatta olan varsa bu konuyu kontrol edelim, burada kaç kişinin hayatta olduğu belli olacak. [/quote] [b]İltifat![/b] Forumda yoklama yapmak harika bir fikir! Her ne kadar amacınız belirsiz olsa da...
[quote=Romantir post_id=272493 time=1697391395 user_id=17472] Sapıkların kardeşlerine selam olsun! Kimin hangi konulardan daha çok etkilendiğini merak ediyorum) [/quote] Ensestin yüzde 90’ı için , bunu herkes kabul etmiyor. Bu konu herhangi bir grupta veya sohbette ortaya çıkar.
[quote=evgeniy.nepomnyu post_id=272764 time=1697449757 user_id= 18139] Görmeni istiyorum, sevgilim ve bolca seks) seninleyim))) [/quote]Talep etmeden önce ver insanlara kendiniz için bir şeyler)
[quote=evgeniy.nepomnyu post_id=272764 time=1697449757 user_id= 18139] Görmeyi talep ediyorum, ravrat ve bir seks denizi) seninleyim))) [/quote] Her zaman Önce başlamak daha iyi, sonra dileyenler ilham alacak ve yetişecek
[ref=#804000]evgeniy.nepomnyu[/ref], evet, evet) ama bulmak için herkesin zevkini söyleyin, baştan çıkarılacaksınız, bu yüzden seslenip tepkiyi izlemek daha iyi
Buradayım. Sık sık bakmıyorum, hatta daha az yazıyorum. Uzun süre oturup farklı konular hakkında yorum yapabilirim. ancak bunun için acil bir iş olmadan ve kol boyu bir şişe absinthe ile evde yalnız kalmam gerekiyor. Ve böyle bir tesadüf çok nadirdir.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 2):
Buradayım. Sık sık bakmıyorum, hatta daha az yazıyorum. Uzun süre oturup farklı konular hakkında yorum yapabilirim. ancak bunun için acil bir iş olmadan ve kol boyu bir şişe absinthe ile evde yalnız kalmam gerekiyor. Ve böyle bir tesadüf çok nadirdir.
[quote=AlwaysNaked post_id=275057 time=1697796677 user_id=21261] Bu benim buradaki ikinci günüm, hiç de fena olmayan canlı bir foruma benziyor) [/quote] Yavaş yavaş ölüyorum, benzer nitelikteki diğerleri gibi.
Sırf eğlence olsun diye dürüst olun ama anket anonimdir, forumda kaç hesabınız olduğunu kabul edin.
Last post
Tehlikeli ve bazen düpedüz nahoş içeriğe sahip bir siteye iki kez kaydolmak, işte bu kadar)
Genel olarak, şiddet içeren konuları ziyaret etmiyorsanız forum ilginçtir. Sitedeki hoş kadınlar :evet:...
Forum üyelerinin toplantısı hakkında burada defalarca yazdım. İlk kez foruma kaydolduktan birkaç ay sonraydı. Ama buradaki insanlar ketumdur, kimse tanışmak istemez. Evet, istemiyorlar ve...
Last post
Bir erkeğin nasıl davranması gerektiğini gösteriyorum.
Birisi sana bunu sordu mu? Hiçbir şey ve hiç kimse bilmeden başkasının sohbetine daldınız ve ahlaki gerekçelerle kendinizi kökten çıkarmaya...
Son zamanlarda forumdayım ama kendim için yerel sakinlere dair belli bir sınıflandırma yaptım. Yani, seviyelerine bağlı olarak forum kullanıcıları şu nesneyle cinsel ilişkiye girmeye hazırdır:
1...
Last post
Seviye 7 de eklenebilir. Sınıflandırıcılar - analistler - diğerlerini bazı düzeylere göre sınıflandıranlar🙂
Bana aynı konuları içeren iyi forumlar söyleyin, böylece gerçekten canlı olarak konuşabileceğiniz ve gerçekten bir şeyler sorabileceğiniz veya okuyup yeni bir şeyler öğrenebileceğiniz kişilerle...