[ref=#804000]Beluga balinası[/ref], ahhh! Resim :ROFL: :ROFL: :ROFL:
[size=85][color=green]1 dakika 20 saniye sonra gönderilir:[/color ][/size] [quote=Beluha post_id=248368 time=1693318866 user_id=18415]soruldu ve sipariş edildi [/quote] oh , ne macera!
Varian_Rin: ↑29 Aug 2023, 14:07
Ama bir dahaki sefere bu kadar büyük bir yalama deneyimi yaşadım
Peki, güzel, gitti, demek ki!
2 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
ama su taşları aşındırır, zamanla dilimle klitorisle teması kaybetmemeyi ve onu kısa sürede şiddetli bir çoklu orgazma getirmeyi öğrendim, bunu sıklıkla parmağımla yapıyorum yağlayıcı
İşte! Sabır ve çalışma....Eğer zahmet edip ders çalışmasaydım, aile hayatının nasıl sonuçlanacağı hâlâ bilinmiyor))
Morpheus: ↑29 Aug 2023, 13:56
onun öğürme refleksine neden oluyor...
Bu arada evet bende de bu vardı. Sonra bir şekilde derin nefes almayı öğrendim ve sanki kayboluyor gibiydi...
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[quote=Varian_Rin post_id=248308 time=1693307275 user_id=17724] Ama bir dahaki sefere bu kadar büyük bir yalama deneyimi yaşadım [/quote] Peki, güzel, gitti, demek ki! :leto:
[size=85][color=green]2 dakika 47 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Morpheus post_id=248305 time=1693306581 user_id =2334] ama su taşları aşındırır, zamanla dilimle klitorisle teması kaybetmemeyi ve onu kısa sürede şiddetli bir çoklu orgazma getirmeyi öğrendim, bunu sıklıkla parmağımla yapıyorum yağlayıcı [/quote]İşte! Sabır ve çalışma....Eğer zahmet edip ders çalışmasaydım, aile hayatının nasıl sonuçlanacağı hâlâ bilinmiyor)) [quote=Morpheus post_id=248305 time=1693306581 user_id=2334] onun öğürme refleksine neden oluyor... [/quote] Bu arada evet bende de bu vardı. Sonra bir şekilde derin nefes almayı öğrendim ve sanki kayboluyor gibiydi...
[size=85][color=green]1 dakika 20 saniye sonra gönderilir:[/color ][/size] [quote=Beluha post_id=248368 time=1693318866 user_id=18415]soruldu ve sipariş edildi [/quote] oh , ne eğlenceli! [/quote]Stüdyoda nasıl bir kahkaha... Adam zaten hayatı boyunca bakire olarak yaşayacağını düşünüyordu : özür dilerim:
Çok daha yaşlı biriyle kadın kiralık bir dairede sordu ve emretti ve o sırada beni uzaklaştırmamak için onun her türlü kaprisini yerine getirmeye hazırdım, bundan pek hoşlanmadım ama gidecek yer yoktu.
Kahretsin, Belukha, az önce ben de güldüm . O zaman sana kısık sesle şunu söylemeliydin: "Kaba kuvvete boyun eğiyorum."
[quote="Hooligan Carrie" post_id=248401 time=1693323168 user_id=18654] Belukha, ahhh! Resim
1 dakika 20 saniye sonra gönderildi: Beluga balinası: ↑sordu ve emretti ne eğlenceli! [/quote] [quote=Belkha post_id=248368 time=1693318866 user_id=18415] [alıntı ="Hooligan Carrie" post_id=247783 time=1693218158 user_id=18654] Nerede, ne zaman, kiminle? [/quote]Çok daha yaşlı biriyle kadın kiralık bir dairede sordu ve emretti ve o sırada beni uzaklaştırmamak için onun her türlü kaprisini yerine getirmeye hazırdım, bundan pek hoşlanmadım ama gidecek yer yoktu. :oops: [/quote] Kahretsin, [ref=#804000] Belukha[/ref], az önce ben de güldüm 🤣 🤣🤣 . O zaman sana kısık sesle şunu söylemeliydin: "Kaba kuvvete boyun eğiyorum." 🤣🤣 🤣
[quote=Belkha post_id=248439 time=1693327422 user_id=18415] Stüdyoda nasıl bir kahkaha... Adam zaten tüm hayatı boyunca bakire olarak yaşayacağını düşünüyordu [/quote] Evet, her şeyi sen yaptın Sağ)))
Çok daha yaşlı biriyle kadın kiralık bir dairede sordu ve emretti ve o sırada beni uzaklaştırmamak için onun her türlü kaprisini yerine getirmeye hazırdım, bundan pek hoşlanmadım ama gidecek yer yoktu.
Kahretsin, Belukha, az önce ben de güldüm . O zaman sana kısık sesle şunu söylemeliydin: "Kaba kuvvete boyun eğiyorum."
Eh, kahkaha iyimserliğin süresini uzatır - peki ne olur? iyi :deli:
These users thanked the author Beluga for the post:
1 dakika 20 saniye sonra gönderildi: Beluga balinası: ↑sordu ve emretti ne eğlenceli! [/quote] [quote=Belkha post_id=248368 time=1693318866 user_id=18415] [alıntı ="Hooligan Carrie" post_id=247783 time=1693218158 user_id=18654] Nerede, ne zaman, kiminle? [/quote]Çok daha yaşlı biriyle kadın kiralık bir dairede sordu ve emretti ve o sırada beni uzaklaştırmamak için onun her türlü kaprisini yerine getirmeye hazırdım, bundan pek hoşlanmadım ama gidecek yer yoktu. :oops: [/quote] Kahretsin, [ref=#804000] Belukha[/ref], az önce ben de güldüm 🤣 🤣🤣 . O zaman sana kısık sesle şunu söylemeliydin: "Kaba kuvvete boyun eğiyorum." 🤣🤣 🤣 [/quote]Eh, kahkaha iyimserliğin süresini uzatır - peki ne olur? iyi :deli:
Cunilingus: ↑29 Aug 2023, 11:24
Andrey Lukashov,
Çok şey kaybettim
Eğer karım dışında kimseyi yalamadığımı kastediyorsan, sanırım öyle bu bana yetti. Bu benim kendi karım, her ne kadar amında pek çok farklı sik olsa da. Benden bunu yapmamı bile istemedi ama ben yapmaya karar verdim. Eşimin amcığı kıllı ve bana oldukça genişmiş gibi geldi.
[quote=Cunilingus post_id=248232 time=1693297486 user_id=20436] Andrey Lukashov, Çok şey kaybettim [/quote] Eğer karım dışında kimseyi yalamadığımı kastediyorsan, sanırım öyle bu bana yetti. Bu benim kendi karım, her ne kadar amında pek çok farklı sik olsa da. Benden bunu yapmamı bile istemedi ama ben yapmaya karar verdim. Eşimin amcığı kıllı ve bana oldukça genişmiş gibi geldi.
Erkekler genellikle evlenme teklif eder, hem de kesinlikle sözcüklerle. Ancak kızlar ipuçlarını ve tahmin oyunlarını tercih eder. Ayrıca, muhtemelen oral seks yapmayı normal seksten daha samimi bir aktivite olarak görüyorlar, bu yüzden bazıları bunun yalnızca büyük aşktan dolayı yapıldığını düşünerek tatlı illüzyonların esiri oluyor.
In şiddetli okşama süreci, iki parmağını aynı anda suya batırarak iyice yaladığında ve ardından bu parmakları yaladığında, kızın memnun yüzüne bakarken bir aşk ilanı duydu. Sabah "ama sen ve ben ne zaman falan olacağız" ipucuyla devam ediyordu. Onunla biraz daha az evlenmek istediğim için (sadece onunla değil, genel olarak), o zaman dürüst bir insan olarak birlikte yaşama ihtimalinin dikkate alınmadığını söyledim. Bağlantımız çok geçmeden koptu.
Sanırım bana başka bir zamandan bahsetmişti. Orada hemen baltayla doğramayacak kadar akıllıydım ama yine de üniversiteden mezun olana kadar evlilik ve birlikte yaşamaktan söz edilemeyeceğini itiraf etmem gerekiyordu. Misilleme olarak kız yurtta benim hakkımda yaladığım bilgileri yayınladı.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 4):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=248301 time=1693305556 user_id=18654] [ref=#bf0000]Kral Zogu[/ref], herkesin farklı deneyimleri vardır) Dürüstçe söyleyebilirim ki, cunnilingus’u hiçbir zaman tam olarak [url=viewtopic.php?t=12476 ]evlenme teklifi[/url]. Bu aklıma gelmedi. Bunun [url=viewtopic.php?t=12476]öneri olduğunu düşünüyorum[/url ] sözlerle iş yapılır, öyle değil mi? [/quote] Erkekler genellikle evlenme teklif eder, hem de kesinlikle sözcüklerle. Ancak kızlar ipuçlarını ve tahmin oyunlarını tercih eder. Ayrıca, muhtemelen oral seks yapmayı normal seksten daha samimi bir aktivite olarak görüyorlar, bu yüzden bazıları bunun yalnızca büyük aşktan dolayı yapıldığını düşünerek tatlı illüzyonların esiri oluyor.
In şiddetli okşama süreci, iki parmağını aynı anda suya batırarak iyice yaladığında ve ardından bu parmakları yaladığında, kızın memnun yüzüne bakarken bir aşk ilanı duydu. Sabah "ama sen ve ben ne zaman falan olacağız" ipucuyla devam ediyordu. Onunla biraz daha az evlenmek istediğim için (sadece onunla değil, genel olarak), o zaman dürüst bir insan olarak birlikte yaşama ihtimalinin dikkate alınmadığını söyledim. Bağlantımız çok geçmeden koptu.
Sanırım bana başka bir zamandan bahsetmişti. Orada hemen baltayla doğramayacak kadar akıllıydım ama yine de üniversiteden mezun olana kadar evlilik ve birlikte yaşamaktan söz edilemeyeceğini itiraf etmem gerekiyordu. Misilleme olarak kız yurtta benim hakkımda yaladığım bilgileri yayınladı.
Hooligan Carrie: ↑29 Aug 2023, 13:39Kral Zogu, herkesin farklı deneyimleri vardır) Dürüstçe söyleyebilirim ki, cunnilingus’u hiçbir zaman tam olarak evlenme teklifi. Bu aklıma gelmedi.
Bunun öneri olduğunu düşünüyorum sözlerle iş yapılır, öyle değil mi?
Erkekler genellikle evlenme teklif eder, hem de kesinlikle sözcüklerle. Ancak kızlar ipuçlarını ve tahmin oyunlarını tercih eder. Ayrıca, muhtemelen oral seks yapmayı normal seksten daha samimi bir aktivite olarak görüyorlar, bu yüzden bazıları bunun yalnızca büyük aşktan dolayı yapıldığını düşünerek tatlı illüzyonların esiri oluyor.
Sanırım bu senin yararına bile çalıştı, kızlar senin bunu bildiğini biliyordu nasıl okşanır
[quote="Kral Zogu" post_id=248594 time=1693363728 user_id=10833] [quote=" Zorba Carrie" post_id=248301 time=1693305556 user_id=18654] [ref=#bf0000]Kral Zogu[ /ref], herkesin farklı deneyimleri vardır) Dürüstçe söyleyebilirim ki, cunnilingus’u hiçbir zaman tam olarak [url olarak algılamadım. =viewtopic.php?t=12476]evlenme teklifi[/url]. Bu aklıma gelmedi. Bunun [url=viewtopic.php?t=12476]öneri olduğunu düşünüyorum[/url ] sözlerle iş yapılır, öyle değil mi? [/quote] Erkekler genellikle evlenme teklif eder, hem de kesinlikle sözcüklerle. Ancak kızlar ipuçlarını ve tahmin oyunlarını tercih eder. Ayrıca, muhtemelen oral seks yapmayı normal seksten daha samimi bir aktivite olarak görüyorlar, bu yüzden bazıları bunun yalnızca büyük aşktan dolayı yapıldığını düşünerek tatlı illüzyonların esiri oluyor.
Sanırım bana başka bir zamandan bahsetmişti. Orada hemen baltayla doğramayacak kadar akıllıydım ama yine de üniversiteden mezun olana kadar evlilik ve birlikte yaşamaktan söz edilemeyeceğini itiraf etmem gerekiyordu. Misilleme olarak kız yurtta benim hakkımda yaladığım bilgileri yayınladı. [/quote] Sanırım bu senin yararına bile çalıştı, kızlar senin bunu bildiğini biliyordu nasıl okşanır 😁
Kiralık bir dairede kendisinden çok daha yaşlı bir kadınla sordu: ve emretti ve o anda beni uzaklaştırmadıkları sürece onun kaprislerinden herhangi birini yerine getirmeye hazırdım, pek hoşuma gitmedi ama gidecek hiçbir yer yoktu.
bunun yüzünden zihinsel travma yaşıyor olabilirsin, yani artık oral seks yapmak istemiyor musun?
[quote=Belkha post_id=248368 time=1693318866 user_id=18415] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 247783 time=1693218158 user_id=18654] Nerede, ne zaman, kiminle? [/quote]Kiralık bir dairede kendisinden çok daha yaşlı bir kadınla sordu: ve emretti ve o anda beni uzaklaştırmadıkları sürece onun kaprislerinden herhangi birini yerine getirmeye hazırdım, pek hoşuma gitmedi ama gidecek hiçbir yer yoktu. :oops: [/quote]bunun yüzünden zihinsel travma yaşıyor olabilirsin, yani artık oral seks yapmak istemiyor musun?
16 yaşında. İlk erkek arkadaşım, sınıf arkadaşım vardı. O ve ben ilk kez bakireyken seks yaptık! Her ikisi için de her şey aynı anda yolunda gitmedi, ancak 3-4 kez sonra zaten gerçek bir zevk aldım! Birlikte her şeyi kitaplardan, dergilerden öğrendik, bu iyilik her köşedeydi... Böylece oral seks ve oral sekse geldik. Ve sonra bu, seksin normal bir başlangıcı haline geldi... Gerçekten... hoşuma gitti!!! İlk seferinde kafamı karıştıran tek şey kokuyu beğenmeyebileceğiydi... Bunun bir sorun olmadığı ortaya çıktı, seksten önce her seferinde duruladım... Ve genel olarak temizliği severim: asla yapmam bir erkekle yat, hafif bir koku olsa bile...
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 7):
16 yaşında. İlk erkek arkadaşım, sınıf arkadaşım vardı. O ve ben ilk kez bakireyken seks yaptık! Her ikisi için de her şey aynı anda yolunda gitmedi, ancak 3-4 kez sonra zaten gerçek bir zevk aldım! Birlikte her şeyi kitaplardan, dergilerden öğrendik, bu iyilik her köşedeydi... Böylece oral seks ve oral sekse geldik. Ve sonra bu, seksin normal bir başlangıcı haline geldi... Gerçekten... hoşuma gitti!!! İlk seferinde kafamı karıştıran tek şey kokuyu beğenmeyebileceğiydi... Bunun bir sorun olmadığı ortaya çıktı, seksten önce her seferinde duruladım... Ve genel olarak temizliği severim: asla yapmam bir erkekle yat, hafif bir koku olsa bile... :bel_flag: :muza:
[quote=BUGOR post_id=248157 time=1693281673 user_id=1934] ilk oral seksim çocuklukta bir kızla oldu, 10-9 yaşlarındaydık sonra hiçbir şey anlamadık ama güzeldi [/quote] ayrıca ilk kez küçük kız kardeşimle birlikteydim. Ben 12 yaşlarındaydım, kız kardeşim ise 10 yaşındaydı.
Miyav: ↑30 Aug 2023, 08:37
16 yaşında. İlk erkek arkadaşım, sınıf arkadaşım vardı. O ve ben ilk kez bakireyken seks yaptık! Her ikisi için de her şey aynı anda yolunda gitmedi, ancak 3-4 kez sonra zaten gerçek bir zevk aldım! Birlikte her şeyi kitaplardan, dergilerden öğrendik, bu iyilik her köşedeydi... Böylece oral seks ve oral sekse geldik. Ve sonra bu, seksin normal bir başlangıcı haline geldi... Gerçekten... hoşuma gitti!!! İlk seferinde kafamı karıştıran tek şey kokuyu beğenmeyebileceğiydi... Bunun bir sorun olmadığı ortaya çıktı, seksten önce her seferinde duruladım... Ve genel olarak temizliği severim: asla yapmam bir erkekle yat, hafif bir koku olsa bile...
Bilirsiniz bazen hafif bir koku bile çeker, heyecan katar)
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 4):
[quote=Miyav post_id=248623 time=1693373853 user_id=20398] 16 yaşında. İlk erkek arkadaşım, sınıf arkadaşım vardı. O ve ben ilk kez bakireyken seks yaptık! Her ikisi için de her şey aynı anda yolunda gitmedi, ancak 3-4 kez sonra zaten gerçek bir zevk aldım! Birlikte her şeyi kitaplardan, dergilerden öğrendik, bu iyilik her köşedeydi... Böylece oral seks ve oral sekse geldik. Ve sonra bu, seksin normal bir başlangıcı haline geldi... Gerçekten... hoşuma gitti!!! İlk seferinde kafamı karıştıran tek şey kokuyu beğenmeyebileceğiydi... Bunun bir sorun olmadığı ortaya çıktı, seksten önce her seferinde duruladım... Ve genel olarak temizliği severim: asla yapmam bir erkekle yat, hafif bir koku olsa bile... :bel_flag: :muza: [/quote ] Bilirsiniz bazen hafif bir koku bile çeker, heyecan katar)
Fargal94: ↑30 Aug 2023, 09:33
Bilirsin, bazen hafif bir koku bile cezbediyor, heyecan katıyor)
İlk başta bu konuda sadece utanıyordum... Görünüşe göre sadece sen , hiçbir fikrim yok, bu koku ne olabilir... En az 2-3 gün kendinize bakmazsanız. Bu nedenle hijyen şarttır.
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 3):
[quote=Fargal94 post_id=248638 time=1693377193 user_id=7900] Bilirsin, bazen hafif bir koku bile cezbediyor, heyecan katıyor) [/quote] İlk başta bu konuda sadece utanıyordum... Görünüşe göre sadece sen , hiçbir fikrim yok, bu koku ne olabilir... En az 2-3 gün kendinize bakmazsanız. Bu nedenle hijyen şarttır. :muza:
Fargal94: ↑30 Aug 2023, 09:33
Bilirsiniz, bazen hafif bir koku bile cezbeder, heyecan katar)
İlk başta bu konuda sadece utangaçtım... Sadece Öyle görünüyor ki, nasıl bir koku olabileceğini hayal bile edemiyorsunuz... En az 2-3 gün kendinize bakmazsanız. Bu nedenle hijyen şarttır.
3 gün sonra ne olacağını hayal bile edemiyorum ve hayal etmek de istemiyorum)))
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
[quote=Miyav post_id=248645 time=1693378044 user_id=20398] [quote=Fargal94 post_id=248638 time=1693377193 user_id= 7900] Bilirsiniz, bazen hafif bir koku bile cezbeder, heyecan katar) [/quote] İlk başta bu konuda sadece utangaçtım... Sadece Öyle görünüyor ki, nasıl bir koku olabileceğini hayal bile edemiyorsunuz... En az 2-3 gün kendinize bakmazsanız. Bu nedenle hijyen şarttır. :muza: [/quote] 3 gün sonra ne olacağını hayal bile edemiyorum ve hayal etmek de istemiyorum)))
[quote=Fargal94 post_id=248647 time=1693378218 user_id=7900] 3 gün sonra ne olacağını hayal bile edemiyorum ve hayal etmek de istemiyorum))) [/quote] İşte bu kadar. Bu yüzden hijyenin önce geldiğini söylüyorum. :muza:
[quote=Serg_A post_id=248660 time=1693379605 user_id=18010] İtiraf etmekten utanıyorum ama benim için yeni bir kız arkadaşla ilk oral seks her zaman ilki gibidir... [/quote] ve utanç verici olan ya da bu konuda kötü mü?) Tam tersine ilginç ve heyecan verici)
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=248622 time=1693373645 user_id=5795] bunun yüzünden zihinsel travma yaşıyor olabilirsiniz, dolayısıyla artık oral seks yapmak istemiyor musunuz? [/quote]evet, artık bu şeyden hoşlanmıyorum :unknown:
İlk oral seksimi 22 yaşımda yaptım, o zamanlar iki varlık tarafından kullanıldım, fahişe gibi, sonra üçüncüsü bir arkadaşımla geldi, üçü de kullanmaya başladı ve sonunda onu da yaptılar kedi spermle dışarı çıkıyor. Sikini yala, spermi yut, devam et ve amını yala diyorlar. Hoşuma gitti. Daha sonra 25 yaşında evlendiğimde hemen karımın amına bağlandım.
These users thanked the author RedFox for the post (total 2):
İlk oral seksimi 22 yaşımda yaptım, o zamanlar iki varlık tarafından kullanıldım, fahişe gibi, sonra üçüncüsü bir arkadaşımla geldi, üçü de kullanmaya başladı ve sonunda onu da yaptılar kedi spermle dışarı çıkıyor. Sikini yala, spermi yut, devam et ve amını yala diyorlar. Hoşuma gitti. Daha sonra 25 yaşında evlendiğimde hemen karımın amına bağlandım.
Serg_A: ↑30 Aug 2023, 08:03
Bence bu senin avantajına bile oldu, kızlar senin nasıl okşayacağını bildiğini biliyordu
Aşağı yukarı öyle oldu, sanırım o da söyledi. Bir kız duydu ve bunun doğru olup olmadığını kontrol etmeye karar verdi. Ve çocuklar ilk başta bir şekilde yan gözle baktılar, "hayır, beni sigara içmeye bırakma" diye benimle dalga geçtiler ama bu kısa sürede sona erdi. Sonuçta öğrenci yurdu suçlular için bir kışla değildir ve muhtemelen pek çok kişi de orayı yalamıştır ama onlar bunu kabul etmemiştir.
59 saniye sonra gönderildi:
Martin: ↑30 Aug 2023, 11:57
Ve ben hiçbir zaman yalamadım ve böyle bir niyetim de yok...))) Bu bir erkeğin işi değil...
Standartlarınıza göre yaşıyorsunuz, değil mi?
UPD: gerçi, durun... profilinizde yöneliminiz biseksüel. Bu, kavramlara göre yaşamadığınız anlamına gelir. Yalayabilirsin.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 4):
[quote=Serg_A post_id=248612 time=1693371816 user_id=18010] Bence bu senin avantajına bile oldu, kızlar senin nasıl okşayacağını bildiğini biliyordu 😁 [ /quote] Aşağı yukarı öyle oldu, sanırım o da söyledi. Bir kız duydu ve bunun doğru olup olmadığını kontrol etmeye karar verdi. Ve çocuklar ilk başta bir şekilde yan gözle baktılar, "hayır, beni sigara içmeye bırakma" diye benimle dalga geçtiler ama bu kısa sürede sona erdi. Sonuçta öğrenci yurdu suçlular için bir kışla değildir ve muhtemelen pek çok kişi de orayı yalamıştır ama onlar bunu kabul etmemiştir.
[size= 85][color=green]59 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [ quote=Martin post_id=248718 time=1693385822 user_id=12950] Ve ben hiçbir zaman yalamadım ve böyle bir niyetim de yok...))) Bu bir erkeğin işi değil... [/quote] Standartlarınıza göre yaşıyorsunuz, değil mi? UPD: gerçi, durun... profilinizde yöneliminiz biseksüel. Bu, kavramlara göre yaşamadığınız anlamına gelir. Yalayabilirsin. :cat1:
İlk oral seks 14 yaşımdayken oldu. İlk seks sırasındaydı. O anda zaten cunnilingus’u denemek istedim. O zamana kadar, ailemin fotoğraflarını ve seks üzerine resimli bir kılavuzunu zaten görmüştüm (internet ve o zamanlar genel olarak bilgisayar yoktu) ve ilk seks gerçekleştiğinde, ilk oral seks yaptım. Üç yıl daha seks yaptığımızı düşünürsek sanırım hoşuna gitti. Ama kesin olarak söyleyemem))) o zaman bunun hakkında konuşmadık))
These users thanked the author hadi for the post (total 3):
İlk oral seks 14 yaşımdayken oldu. İlk seks sırasındaydı. O anda zaten cunnilingus’u denemek istedim. O zamana kadar, ailemin fotoğraflarını ve seks üzerine resimli bir kılavuzunu zaten görmüştüm (internet ve o zamanlar genel olarak bilgisayar yoktu) ve ilk seks gerçekleştiğinde, ilk oral seks yaptım. Üç yıl daha seks yaptığımızı düşünürsek sanırım hoşuna gitti. Ama kesin olarak söyleyemem))) o zaman bunun hakkında konuşmadık))
En başından beri "ah, nasıl am yalayabilirsin, bu tam bir rezalet."
Genel olarak benim için bir kadının kendini iyi hissetmesi daha önemli. Evet, iyi bir oral seks ve çevrelemeyi seviyorum ama kendimi yalamayı daha çok seviyorum.
Karım yüzüme oturduğunda, porno izlediğinde ve ben onun amını yaladığımda kelimenin tam anlamıyla zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum. O kadar çok kayganlaştırıcı çıkıyor ki dışarı çıktığımda tüm yüzüm ıslanıyor)
1 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
İlk seks yaptığımda hemen kızı yaladım. Bunu yapmadığım için kendimi tuhaf hissettim. Beni emdi. Bir beyefendi olmak zorunda mısın?
These users thanked the author Yağmurcu for the post (total 2):
En başından beri "ah, nasıl am yalayabilirsin, bu tam bir rezalet."
Genel olarak benim için bir kadının kendini iyi hissetmesi daha önemli. Evet, iyi bir oral seks ve çevrelemeyi seviyorum ama kendimi yalamayı daha çok seviyorum.
Karım yüzüme oturduğunda, porno izlediğinde ve ben onun amını yaladığımda kelimenin tam anlamıyla zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum. O kadar çok kayganlaştırıcı çıkıyor ki dışarı çıktığımda tüm yüzüm ıslanıyor)
[size=85][color=green]1 dakika 30 saniye sonra gönderilir:[/color] [/size] İlk seks yaptığımda hemen kızı yaladım. Bunu yapmadığım için kendimi tuhaf hissettim. Beni emdi. Bir beyefendi olmak zorunda mısın?
Kız arkadaşımla. Onun evinde. Daha sonra bana oral seks yapacak. Her ikisi de son derece endişeli ve gergindi. Oldukça meraklı ve ilginçti. Ama zamanla giderek daha iyi olmaya başladı.
These users thanked the author Timurlenk for the post:
Kız arkadaşımla. Onun evinde. Daha sonra bana oral seks yapacak. Her ikisi de son derece endişeli ve gergindi. Oldukça meraklı ve ilginçti. Ama zamanla giderek daha iyi olmaya başladı.
17 yaşındayken bu hem utanç verici hem de heyecan vericiydi, ilk başta istemedi, yatakta kıvrandı, avucuyla amını kapattı ve sonra aniden teslim oldu ve daha çok, daha fazla fısıldadı... Yapmadım o zaman nasıl ve ne yapacağını anladım, gözümün önünde heyecanlı bir kadın amcık oldu, kayganlaştırıcı salgılamaya başladı ve ben onun dudaklarını ve klitorisini yalayıp emdim ve sonra seğirmeye başladı ve geldi.
.
These users thanked the author hassas for the post (total 4):
17 yaşındayken bu hem utanç verici hem de heyecan vericiydi, ilk başta istemedi, yatakta kıvrandı, avucuyla amını kapattı ve sonra aniden teslim oldu ve daha çok, daha fazla fısıldadı... Yapmadım o zaman nasıl ve ne yapacağını anladım, gözümün önünde heyecanlı bir kadın amcık oldu, kayganlaştırıcı salgılamaya başladı ve ben onun dudaklarını ve klitorisini yalayıp emdim ve sonra seğirmeye başladı ve geldi. .
İlk seferinde neredeyse 17 yaşındaydım. Kızın inisiyatifiyle oldu, kendisi önerdi. Ve bunu bu şekilde denemek ilgimi çekti. İlk sefer tabiri caizse pek iyi değildi, hiçbir deneyim yoktu ama yine de hoşuma gitti. Sonra 20 yaşımda benden büyük bir kadınla birlikteydim, o bana öğretti ve alıştırdı ve o zamandan beri zevkle yalıyorum. Oral seks olmadan seksi hayal edemiyorum.
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 3):
İlk seferinde neredeyse 17 yaşındaydım. Kızın inisiyatifiyle oldu, kendisi önerdi. Ve bunu bu şekilde denemek ilgimi çekti. İlk sefer tabiri caizse pek iyi değildi, hiçbir deneyim yoktu ama yine de hoşuma gitti. Sonra 20 yaşımda benden büyük bir kadınla birlikteydim, o bana öğretti ve alıştırdı ve o zamandan beri zevkle yalıyorum. Oral seks olmadan seksi hayal edemiyorum.
[quote=|_retko_| post_id=255023 time=1694449208 user_id=19139] O halde seninkini yala dostum [/quote]Erkeklerin amlarını seviyorsan o zaman bu senin işin ama farklı olduğunu düşünme dostum
[quote=Watchman post_id=255076 time=1694456465 user_id=20514] [quote=|_retko_| post_id=255023 time=1694449208 user_id=19139] O halde seninkini yala dostum [/quote]Erkeklerin amlarını seviyorsan o zaman bu senin işin ama başkalarına atfetme dostum [/quote] Bunun erkeklerle ne alakası var? Belki sizin de kendi kadınlarınız vardır. Yabancıları yalamanın bir erkeğin işi olmadığını yazmıştın.
İlk oral seks ilk seksle birlikteydi ama oral seks seksten önceydi.
Ben 15 ya da 16 yaşındaydım ve kız da 14 yaşındaydı, onun artık bakire olmadığını biliyordum. Oda başına saat ücreti ödenen bir motelde, reşit olmayanların içeri alınmasını istemedikleri için güvenlik görevlisine de bizi içeri alması için fazladan para ödedim.
Yatakta öpüşmeye başladık, hemen dışarı çıktım açıkçası onu hemen böyle yalamayı düşünmemiştim, çünkü o zamanlar doğru gibi görünen adamlarla takılıyordum, sanki dikizlenmekten korkuyordum gibi kavramlara göre. Ancak karnını öpmeye başlar başlamaz dayanamadı ve kasıklarını külotunun üzerinden öptü. Kendisi orada külotunu çıkardı ve ağzını öpmem için beni sürükledi ama amının kokusunu duyunca dayanamadım ve onu yalamaya başladım. Hem ben hem de o çok beğendik, geldi, sonunda parmağımla yardım ettim. Sonra zaten vergiyle seks vardı, ilk kez sahip olmadığımı düşündü, onu o kadar iyi yaladım ki, bakire olduğumu bile kabul etmedim.
İlk oral seks ilk seksle birlikteydi ama oral seks seksten önceydi. Ben 15 ya da 16 yaşındaydım ve kız da 14 yaşındaydı, onun artık bakire olmadığını biliyordum. Oda başına saat ücreti ödenen bir motelde, reşit olmayanların içeri alınmasını istemedikleri için güvenlik görevlisine de bizi içeri alması için fazladan para ödedim. Yatakta öpüşmeye başladık, hemen dışarı çıktım açıkçası onu hemen böyle yalamayı düşünmemiştim, çünkü o zamanlar doğru gibi görünen adamlarla takılıyordum, sanki dikizlenmekten korkuyordum gibi kavramlara göre. Ancak karnını öpmeye başlar başlamaz dayanamadı ve kasıklarını külotunun üzerinden öptü. Kendisi orada külotunu çıkardı ve ağzını öpmem için beni sürükledi ama amının kokusunu duyunca dayanamadım ve onu yalamaya başladım. Hem ben hem de o çok beğendik, geldi, sonunda parmağımla yardım ettim. Sonra zaten vergiyle seks vardı, ilk kez sahip olmadığımı düşündü, onu o kadar iyi yaladım ki, bakire olduğumu bile kabul etmedim.
Yaklaşık 10 yıl önceydi) Pornoda çok şey gördüm ve okudum, ilginç hale geldi) Tematik topluluklarda VK aramaya başladım ve oral seks isteyen cesur bir kız buldum) bir toplantı üzerinde anlaştık, çiçek ve şampanya aldık. Yanına geldim, bir içki içtim ve biraz konuştum, yatağa oturup bacaklarını açıp eteğini kaldırdığını görüyorum ve önlem olarak orada külot yoktu onu yalamaya başladı ve hiçbir tepki göremiyorum (sonra ben herhangi bir g noktası ve klitoris hakkında düşünmedim) bir süre sonra beni durduruyor ve her şeyi söylüyor, üzgünüm ama bu bizim için işe yaramayacak, o zaman çok üzüldüm (koluma bir darbe geldi) erkek gururu) ama sonra büyüdüm ve o zamanlar her şey yolunda gitmemiş olsa da, yine de boşuna olmadığını fark ettim, çünkü bana konuyu daha iyi çalışmam için ivme verdi cunnilingus
47 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
AlexTDV: ↑28 Aug 2023, 13:36
Ben beğendim, o beğenmedi)) sonra klasiklere geçtik ve onu zaten mükemmelleştirdik
Dedikleri gibi, ilk gözleme her zaman topak topaktır bana da oldu ama ben Bu değerli bir derstir
milkshake: ↑
Bir erkeğe ilk kez oral seks yaptığımda 16 yaşındaydım. ama bir işaret olarak cunnilingus yapmaya karar verdi. Kötüydü dersem yalan söylemiş olurum, hiç de öyle değil... Daha sonra 4-5 kere daha yaptı, konuşmaya çalıştım, dilini/ellerini daha hoş olduğu yere yönlendirmeye çalıştım, ama sonunda bu yüzden yüzüme bir tokat yedim, eğer dilden hoşlanmıyorsam problemli ve işe yaramaz olduğumu duydum ve beni terk ettiler, haha. Zaten 23 yaşındayım ve ilk aşkımın yarattığı travma hala devam ediyor ve artık diğer partnerlerin daha iyi hissedebileceğini kafamda anlıyorum ama tekrar aşağılanmaktan korkuyorum. Yani bunu oral zevklerle yaşıyorum - sadece ağzımda sikler
Bildiğim kadarıyla bütün kızlar oral seksten hoşlanmaz. Her şey tamamen bireyseldir, bu yüzden endişelenmenize bile gerek yok ve adam bir ucube gibi davrandı..
Genel olarak, seks yapmaya başlamadan önce oral seks hayal gücümü ele geçirdi. Oral seksle aynı seviyede, belki biraz daha fazlası. Kötü fotoğraflardaki ve lekeli porno dergilerdeki bu parçalara baktım ve şiddetli bir heyecan hissettim. Sonuçta kadınların bundan hoşlanmadan duramayacakları açıktı. Ve bu tür hilelerin seksten çok daha ahlaksız olduğunu tahmin ettim ve bu nedenle zaten zihinsel olarak hazırlıklıydım. Yaklaşık 18 yaşındaydım, iki veya üç kez seks yaptım (biraz geç başladım, evet) ve sonra okuldan beri ara sıra grubumuza katılan bir kızla arkadaş oldum. Üzerinde test yapacak bir yer olmadığını duydum, bu yüzden her şeyin yapılmasına izin vereceğimden emindim. Ve böylece ortaya çıktı. Gelip gelmediğini bilmiyorum ama yüksek sesle inledi, inledi, yüksek sesle aktı ve uyluklarıyla başını bastırdı. Sonra onu da becerdi. Her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Ama başına başka bir şey gelmedi, birkaç gün sonra erkek arkadaşı gelip otlamaya başladı. Ve bizden çok daha yaşlıydı, bir arabası vardı ve genel olarak bağlarının çözülmesiyle ünlüydü, kız arkadaşına göz kulak oluyordu, onun önceki hobilerini biliyordu. Ve benim için ilk oral seks duygusal açıdan ilk seksten bile daha güçlüydü. Ve o andan itibaren bağımlısı oldum. Açıkça karşı olanlar hariç, şu ya da bu şekilde seks yaptığı hemen hemen tüm kızlarla oral seks yaptı. Ve karımı her zaman ilk sefermiş gibi yalarım.
Ohhh oral seks çok heyecan verici bir şey ve eğer bir kız amını yüzünüze kapatarak oturur, ona sürtünür ve tatlı bir şekilde inlerse, bu sadece kulaklar için bir senfonidir Neden bazı kızların kendilerine oral seks yapılmasından hoşlanmadığını ve neden birçok erkeğin bir kızı yalamayı utanç verici bulduğunu anlamıyorum
These users thanked the author ilia1988 for the post:
Yaklaşık 10 yıl önceydi) Pornoda çok şey gördüm ve okudum, ilginç hale geldi) Tematik topluluklarda VK aramaya başladım ve oral seks isteyen cesur bir kız buldum) bir toplantı üzerinde anlaştık, çiçek ve şampanya aldık. Yanına geldim, bir içki içtim ve biraz konuştum, yatağa oturup bacaklarını açıp eteğini kaldırdığını görüyorum😏 ; ve önlem olarak orada külot yoktu 😏 onu yalamaya başladı ve hiçbir tepki göremiyorum (sonra ben herhangi bir g noktası ve klitoris hakkında düşünmedim) bir süre sonra beni durduruyor ve her şeyi söylüyor, üzgünüm ama bu bizim için işe yaramayacak, o zaman çok üzüldüm (koluma bir darbe geldi) erkek gururu) ama sonra büyüdüm ve o zamanlar her şey yolunda gitmemiş olsa da, yine de boşuna olmadığını fark ettim, çünkü bana konuyu daha iyi çalışmam için ivme verdi cunnilingus😏
[size=85][color=green]47 dakika 31 saniye sonra gönderildi:[/color] [/ size] [quote=AlexTDV post_id=247790 time=1693218998 user_id=5510] Ben beğendim, o beğenmedi)) sonra klasiklere geçtik ve onu zaten mükemmelleştirdik [/quote]
Dedikleri gibi, ilk gözleme her zaman topak topaktır😅 bana da oldu ama ben Bu değerli bir derstir🙂[quote=milkshake post_id=248123 time=1693257059 user_id=14726] Bir erkeğe ilk kez oral seks yaptığımda 16 yaşındaydım. ama bir işaret olarak cunnilingus yapmaya karar verdi. Kötüydü dersem yalan söylemiş olurum, hiç de öyle değil... Daha sonra 4-5 kere daha yaptı, konuşmaya çalıştım, dilini/ellerini daha hoş olduğu yere yönlendirmeye çalıştım, ama sonunda bu yüzden yüzüme bir tokat yedim, eğer dilden hoşlanmıyorsam problemli ve işe yaramaz olduğumu duydum ve beni terk ettiler, haha. Zaten 23 yaşındayım ve ilk aşkımın yarattığı travma hala devam ediyor ve artık diğer partnerlerin daha iyi hissedebileceğini kafamda anlıyorum ama tekrar aşağılanmaktan korkuyorum. Yani bunu oral zevklerle yaşıyorum - sadece ağzımda sikler [/quote]
Bildiğim kadarıyla bütün kızlar oral seksten hoşlanmaz. Her şey tamamen bireyseldir, bu yüzden endişelenmenize bile gerek yok😊 ve adam bir ucube gibi davrandı.. [quote="Kral Zogu" post_id=248150 time=1693278256 user_id=10833] Genel olarak, seks yapmaya başlamadan önce oral seks hayal gücümü ele geçirdi. Oral seksle aynı seviyede, belki biraz daha fazlası. Kötü fotoğraflardaki ve lekeli porno dergilerdeki bu parçalara baktım ve şiddetli bir heyecan hissettim. Sonuçta kadınların bundan hoşlanmadan duramayacakları açıktı. Ve bu tür hilelerin seksten çok daha ahlaksız olduğunu tahmin ettim ve bu nedenle zaten zihinsel olarak hazırlıklıydım. Yaklaşık 18 yaşındaydım, iki veya üç kez seks yaptım (biraz geç başladım, evet) ve sonra okuldan beri ara sıra grubumuza katılan bir kızla arkadaş oldum. Üzerinde test yapacak bir yer olmadığını duydum, bu yüzden her şeyin yapılmasına izin vereceğimden emindim. Ve böylece ortaya çıktı. Gelip gelmediğini bilmiyorum ama yüksek sesle inledi, inledi, yüksek sesle aktı ve uyluklarıyla başını bastırdı. Sonra onu da becerdi. Her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Ama başına başka bir şey gelmedi, birkaç gün sonra erkek arkadaşı gelip otlamaya başladı. Ve bizden çok daha yaşlıydı, bir arabası vardı ve genel olarak bağlarının çözülmesiyle ünlüydü, kız arkadaşına göz kulak oluyordu, onun önceki hobilerini biliyordu. Ve benim için ilk oral seks duygusal açıdan ilk seksten bile daha güçlüydü. Ve o andan itibaren bağımlısı oldum. Açıkça karşı olanlar hariç, şu ya da bu şekilde seks yaptığı hemen hemen tüm kızlarla oral seks yaptı. Ve karımı her zaman ilk sefermiş gibi yalarım. [/quote]
Ohhh oral seks çok heyecan verici bir şey😏 ve eğer bir kız amını yüzünüze kapatarak oturur, ona sürtünür ve tatlı bir şekilde inlerse, bu sadece kulaklar için bir senfonidir’s 128527; Neden bazı kızların kendilerine oral seks yapılmasından hoşlanmadığını ve neden birçok erkeğin bir kızı yalamayı utanç verici bulduğunu anlamıyorum😏
Uzun zaman önceydi. Geçen yüzyılda))
Eşim ve ben denedik, ikimiz de beğendik.
Artık onsuz seks yapılamaz.
Ve sonra sadece merak ediyorum.
Aynı ve oral seks.
These users thanked the author Lexa55 for the post (total 2):
Uzun zaman önceydi. Geçen yüzyılda)) Eşim ve ben denedik, ikimiz de beğendik. Artık onsuz seks yapılamaz. Ve sonra [url=viewtopic.php?t=12216]sadece merak ediyorum[/url]. Aynı ve oral seks.
Onism: ↑29 Aug 2023, 11:31
Onunla karar verdim... O da buna karşı değildi ve ben de çok sevindim. Sonuç
Bu, çabalarınızın bir ödülüydü
AleksandrF: ↑29 Aug 2023, 18:08
Yaz aylarında köyde. Ben 16 yaşındaydım, o ise 2 yaş büyüktü. Kız neşeliydi ve kavga ediyordu. Ben sakin bir şehir insanıyım, haydi hamama gidelim, sana bir şey göstereyim, diyor. Seks olacağını düşündüm. Bankta oturdu, bacaklarını açtı ve yala dedi. Çok utandım. Ertesi yaz onu ve başka bir kızı yaladım
Ne kadar iddialı bir kız ama bir kızın size ne yapmanız gerektiğini söylemesi de gerçekten heyecan verici
Başkalarının amlarını yalamak erkeğin işi değildir
Eğer oral seksten hoşlanıyorsanız, kız amcıklarını da seviyorum yalama
These users thanked the author ilia1988 for the post:
[quote=Onism post_id=248237 time=1693297895 user_id=7655] Onunla karar verdim... O da buna karşı değildi ve ben de çok sevindim. Sonuç [/quote]
Bu, çabalarınızın bir ödülüydü😏 [quote=AleksandrF post_id=248395 time=1693321736 user_id= 20462] Yaz aylarında köyde. Ben 16 yaşındaydım, o ise 2 yaş büyüktü. Kız neşeliydi ve kavga ediyordu. Ben sakin bir şehir insanıyım, haydi hamama gidelim, sana bir şey göstereyim, diyor. Seks olacağını düşündüm. Bankta oturdu, bacaklarını açtı ve yala dedi. Çok utandım. Ertesi yaz onu ve başka bir kızı yaladım [/quote]
Ne kadar iddialı bir kız 😏 ama bir kızın size ne yapmanız gerektiğini söylemesi de gerçekten heyecan verici 😏[quote=|_retko_| post_id=255023 time=1694449208 user_id=19139] Başkalarının amlarını yalamak erkeğin işi değildir [/quote]
Eğer oral seksten hoşlanıyorsanız, kız amcıklarını da seviyorum yalama😏
O gün öğle yemeğine kadar uyudum. Babam bir günlüğüne iş gezisine çıktı, annem işe gitti ve o gün ben kendi başıma bırakıldım. Yaz, tatiller. İstediğinizi yapın, istemiyorsanız hiçbir şey yapmayın....
Last post
Konu şuydu ve Dragonfly’ın ilginç hikayesini bozmaya gerek yoktu.... şimdi bunu nasıl yapıyorsunuz
yanınıza taşınıyor Hanımefendi? ?? :göz kırp:
İlk seferim :)
Güzel bir gündü
Yetişkinliğe adım atma deneyimimin ilk günü.
Parlak, sıcak bir gündü. Güneş eskisi kadar parlamıyordu. Artık o kadar ısınmadı ve iyi bir ruh hali verdi. Yüzüme soğuk...
Hadi forumu yeni bir konu ile sulandıralım))
ICQ günlerinde, ICQ numarasını rastgele çevirerek tanıştığımızda ve sonunda bir kız ya da erkekle karşılaştığımızda, tesadüfen bir kız bana vurdu....
Sabah duş aldık, tıraş olduk ve hazırlandık, hava sıcak olduğu için sahilde olacağımıza önceden karar verdik.
Bir battaniye ve havlu aldık, birbirimizi aradık ve buluşup gitmeye karar verdik. .
Çünkü...
Last post
Şanslısın, hatta kıskanıyorum, aynı şeyi ben de istiyorum
Benim bu konuda hiçbir deneyimim yok, eşim sadık ama ben de bunu gerçekten deneyimlemek ve hissetmek isterim. Sevgilinizi bir başkasıyla görmenin, onun inlemelerini duymanın, ya da bir başkasıyla...
Last post
Benim deneyimim buna uyuyor mu ama yine de
Bir kız arkadaşım vardı ve onun da bizi her yerde takip eden bir arkadaşı vardı.
Hiç fırsat olmaması beni çileden çıkardı. onunla yalnız kalıp seks yapmak....