Anneyle seks
-
Автор темыMaksdanilov
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Anneyle seks
Sarhoş bir anneyle bir olay yaşandı, muhtemelen 15-16 yaşlarındaydım, tanıdığım bir adam geldi, içtiler, yaz duşunda biraz tartıştı, sonra gitti. Odaya giriyorum, külotsuz yüzüstü uyuyor. Uzun süre dolaştım, baktım ama cesaret edemedim. Perdeleri kapattım, yaz, gündüz. Cesaretimi topladım ve titreyen ellerimle arkadan üstüne tırmandım; birkaç dakika sonra penisim sessizce dedi ki - bırak onu çevireyim.... Sikişmeye devam ediyorum, korku o ki sikişenin oğlum olduğunu görecek ve görünüşe göre ihtiyacı olan yere ulaşamamış.. Yine duyuyorum - hadi dönelim... Geri çekildim, başımı yana çevirdim, o da beni çekti ve çevirdi elinden... Eğildim, utançtan başımı yana çevirdim... Bu noktada zaten doğru yere itmiştim..... Bir dakika kıvrandım herhalde, Bırak onu diyor ... Bitirdi ve hızla sokağa koştu... Beni aradı, geri döndüm, dedi ki, “Az önce neredeydin?” Diyorum ki, adam sokaktan yeni çıktı... Ve meşgulmüş gibi görünerek sokağa koştu.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Annemle seks
ve artık orada yoktu onu sikmek için böyle bir fırsat var mı?Maxdanilov: ↑08 Oct 2023, 15:19 Sarhoş bir anneyle yaşadım, muhtemelen 15-16 yaşlarındaydım, tanıdığım bir adam geldi, içtiler, yaz duşunda biraz tartıştı, sonra gitti. Odaya giriyorum, külotsuz yüzüstü uyuyor. Uzun süre dolaştım, baktım ama cesaret edemedim. Perdeleri kapattım, yaz, gündüz. Cesaretimi topladım ve titreyen ellerimle arkadan üstüne tırmandım; birkaç dakika sonra penisim sessizce dedi ki - bırak onu çevireyim.... Sikişmeye devam ediyorum, korku o ki sikişenin oğlum olduğunu görecek ve görünüşe göre ihtiyacı olan yere ulaşamamış.. Yine duyuyorum - hadi dönelim... Geri çekildim, başımı yana çevirdim, o da beni çekti ve çevirdi elinden... Eğildim, utançtan başımı yana çevirdim... Bu noktada zaten doğru yere itmiştim..... Bir dakika kıvrandım herhalde, Bırak onu diyor ... Bitirdi ve hızla sokağa koştu... Beni aradı, geri döndüm, dedi ki, “Az önce neredeydin?” Diyorum ki, adam sokaktan yeni çıktı... Ve meşgulmüş gibi görünerek sokağa koştu
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Re: Annemle seks
Ve yol boyunca tırpanlı ve sessiz ölü insanlar var! .... Anlamsız!
- These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 2):
- Vadim77, Maxim......
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post