Uyuyan anneyle ensest

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
çıtırtı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Uyuyan anneyle ensest

Unread post by çıtırtı »

Bu yaklaşık iki yıldır devam ediyor, detay isteyen PM’e yazsın, belki birkaç fotoğraf gönderirim
These users thanked the author çıtırtı for the post (total 3):
Avare, 445thw, dünyayla
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890
Registered for: 4 years 9 months
Orientation: biseksüel
 Re: Uyuyan anneyle ensest

Unread post by Avare »

Uyuduklarında çok savunmasız ve ulaşılabilir oluyorlar.
These users thanked the author Avare for the post (total 7):
Travolta, Tuzlu su, Horus1997Koş, Kültür, dünyayla, Tolkala, Esnek
Métis
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Métis »

derak, birkaç resim gönderebilir misin?
Seryozha
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Seryozha »

Evet. Biyografimin bu gerçeği gerçekleşiyor. Bu, tam da uyuyan anneyle ilk ve ikinci sefer.
İlki kendi patlamasından korktu, hem anneye hem de yanındaki uyuyan babaya ve üzerlerini örten çarşafa sıçradı.
Ama yaptığı tek şey muhtemelen kazara kafasını annemin ıslak ve kaygan vajinasına düşürmekti. Ve benim tüm ilgim, skrotum yaralanması geçirdikten sonra çocukça olmayan, saygınlığı gelişmiş on iki yaşındaki bir çocuk, yetişkinlerin nasıl sikiştiğidir? . Ve içeri doğru hareket etti, hiç de sert bir hareketle değil. Duygular akıllara durgunluk vericiydi. Annenin nemli rahmi, penisin sertleşmiş etini ne kadar hoş bir şekilde sarıyordu. Bir saniye içinde vajinal kaslarının dokunaçları sanki onu çevreliyormuşçasına gövde boyunca ilerledi. Ve hemen bacaklarımda bir güçsüzlük ve kasıklarımda şiddetli bir ağrı hissettim ve sanki testislerime bacağımdan vurulmuş gibiydi. Penisle birlikte mesanenin de patlamak üzere olduğu görülüyordu. O kadar sabırsızca yazmak istedim ki. Annemin testislerine kadar olduğu için şaftı elimle sıkamadım. Ve içerisi dökülmeye başladı. Çıkarmak için acele etmeme rağmen sıvının bir kısmı içine düştü. Ve başından baharatlı kokulu bu yapışkan, kalın sıvı fışkırdı. Iukhoy odadan tuvaletin yerine geçen tuvalet kovasının üzerine atladı (köyde sadece sokak tuvaletleri vardı, umumi tuvaletler vardı)...
Garip bir şekilde ama artık işemek istemiyordum. ama bu bulamacın büyük bir damlası kafamdan fırladı ve kovaya doğru guruldadı. Bacaklarım ve kollarım inanılmaz derecede titriyordu. Kalp yavaş yavaş normal ritmine döndü, gözlerdeki halkalar kayboldu, kulaklardaki çınlamalar kayboldu... Bu hisleri ve sıçramaları anlattığımda son sınıftaki çocuklar güldüler ve omuzlarını okşadılar. Mesela mastürbasyon yaparken. Aslında bu konuda tek kelime yok. Bu şekilde bitirenin ben olduğumu ve çamurun güve olduğunu söylediler. Buradaki tüm sperm düşmanlarının korktuğu şey. .
çünkü ondan hamile kalabilirler....
Böyle bir açıklama için, bir süre sonra annemden kontrol edilemeyen kahkahası şeklinde bir bonus aldım.
Böylece hayatımda ilk kez boşaldım.
İkinci sefer yaklaşık iki hafta sonraydı. Tekrar uyuyan annesinin yanına yerleşti. Bunu tetikleyen şey şuydu, anne, bu sefer yatağa girmenin uzun zaman alması ve özellikle onun kocaman, sıkı kıçını kızdırıyor gibi görünmesiydi. Bacaklarımı bir o yana bir bu yana kaydırdım. Sanki uyum sağlayacağımı biliyor ve bunu yapmanın benim için daha uygun olmasını istiyordu. Sonunda sessizleşti. Yataktaki yaylar şarkı söylemeyi bıraktı. Babanın boğuk horlaması duyulabiliyordu. Arkamı döndüm (büyük bir masada ödev yapıyordum) ve delirdim!...
Kahverengimsi çerçeveli ve siyah kirpikli pembe saçlar bana bakıyordu - annemin amcığı. Ve çevresinde kahverengimsi siyah bir gözle kapatılmış bir tane daha, annemin kıç deliğinin büzgen kası.
Bir anda kasığımda bir ağrı oluştu ve penisim bir anda kazık gibi oldu. Son seferi hatırladım ve nefesimi kestim. Bu pembe çiçeği kazıp saçıyla birlikte tamamını ağzıma çekmek istedim. Zayıf bacaklarla oturduğum yerden zar zor kalktım. Fermuarını açtı ve şaşkına döndü. Dik duran ve titreyen üye, idrar yolu gözünün üzerinde şeffaf bir damla ile sallandı. Bu damla yavaş yavaş kafaya yayıldı. O zaman neredeyse çaldığına şaşırdım, o kadar gerildi ve şişirildi ki. Gövdedeki gergin deriyi mekanik olarak seğirdim. Hatta bana öyle geliyor ki vızıldadı.
Annemin yataktan dışarı çıkan kıçına doğru iki adım attı. Diz çöktü ve işte oradaydı... İstenilen ve yasak!.. İstemsizce dilini çıkardı ve şiş dudakları ve küçük dudaklarındaki nemden parıldayan imrenilen pembe göze bir itişle yaklaştı... Ve sonra. bir şeydi. Aroması burnuma çarptığında beynimde bir şey tıklandı ve kendimi tutamadım. Ne yaptığımın farkına bile varmadan bu ıslak dudakları yalamaya başladım. Aynı anda iki eliyle şaftı çekti. patlamaya hazırdı.
Annem hareket etti, ben de geri çekilip ayağa fırladım. Ama annem pozisyonunu değiştirmeden sadece homurdandı. Sonra sinirimi tamamen kaybettim. Kan beyne ve penise çılgınca çarpıyordu. Zorlukla onu eğdi ve yaladığı, arzu ettiği vajinaya yönlendirdi. Ve... Tanrım! Dondurma bıçağı gibi sıkı bir şekilde içeri girdi. Ama aynı annenin penisinin vajinanın içinde titrediğini ve sıkılaştığını hissetmek çok güzeldi. Testislere doğru daha derine inmeye çalışarak yavaşça hareket etmeye başladı. Ama bir yere takıldı ve hiç içeri girmedi. İleri geri hareket etmeye başladı. Ve her seferinde içeri girmek daha kolay hale geldi. Daha sıcak ve daha kaygan hale geldi. Mor-gri, şişmiş gövdesiyle birlikte annemin vulvası da uzamıştı ve hatta tüylü dudakları geriye çekilmişti.
Bir orgazm dalgasının yaklaştığını hissettim. Sikimi daha derine itmek ve her damlada annemi emmek istedim ama süt otu yüzünden hamilelikten bahseden oğlanları hatırladım. Kendi kendine küfrederek onu çıkardı. Bırakmış gibi görünüyor. Tekrar içeri soktu ve penisin tüm uzunluğu boyunca hareket etmeye başladı. Annemin sanki uykusunda her zamanki gibi değil de benim hareketlerimle birlikte nefes almaya başladığını duydum. İçe doğru, nefes al!.. Dışarıya, nefes ver!.. Daha yoğun hareket etmeye başladı, o da öyle. Tüm yol boyunca keskin bir şekilde içeri girdi, gırtlaktan inledi ve her itişte böyle devam etti. Ve sonra dalga tekrar geldi. Tıpkı ilk seferki gibi dizlerim titremeye başladı ve daireler çizerek yüzdüm. Seğiren levye parçasını çıkarmak istedim ama burada annem de seğirdi, kalçaları ve kıçı sarsılarak sallandı ve vajina penisimi emiyormuş gibi görünmeye başladı, onu sıkıca tuttu ve emiyormuş gibi oldu.
Annem eliyle çöreğimi yakaladı ve kıçıma bastırdı. O kadar ki kıpırdamaya bile vakti olmadı. Bagajımdan ateş yaylım ateşi patladı. Düz içeri!!!. Annem benden her fırlatıldığında sarsılarak seğiriyordu. Annemin kıçına bastırıldığımda utançtan ve hiçbir şey yapamamaktan neredeyse ölüyordum. Ve güvem zaten annemden, daha doğrusu vajinamdan dışarı akıyor, kalın gövdenin etrafından bükülüyor ve annemin uyluğundan aşağıya yere damlıyordu... Annem sarsılarak uzun bir iç çekti ve sonra bana bakmadan mırıldandı. yastığın içinde bir yerde... Bu üç dakikalık ölümden sonra annem derin, sarsıcı bir iç çekerek aynı yastığa, yarın konuşacağız diyorlar, beni ondan uzaklaştırdı ve muhteşem kıçını bir çarşafla örttü. ..
Bu ikinci seferdi...
Sabah annem ve ben mutfakta oturuyorduk. Ve ben ne zaman istersem, ne zaman ve nerede istersem sevişeceğimizi açıkça söyledi. Mutlulukla kabul ettim ve on iki yaşında annemi becerdiğim için pişman değilim.
Kahkaha Tanya
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Kahkaha Tanya »

Seryozha, Evet ve babam da onun yanında uyudu dürüst bir adam ve ben hiçbir şey duymadım ya da görmedim! Ne kadar hayalperestsin sen! Hayalperest ve wanker! Herhangi bir kadın, ne kadar derin uyursa uyusun, 12 yaşındayken sahip olduğunuz küçük kuzugöbeği kuzugöbeğinin bile nüfuz etmesiyle kesinlikle uyanacaktır! Çok sarhoş değilseniz veya anestezi altında değilseniz!
rakı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366

Unread post by rakı »

Görünüşe göre benim küçük orospu da bunu yapıyor, en azından ondan böyle fotoğraflar gördüm
These users thanked the author rakı for the post (total 4):
Avare, annem adam yaptı, Dimon169, fötr şapka_1986
Avare
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 890
Registered for: 4 years 9 months

Unread post by Avare »

rakia: 29 May 2021, 23:45 görünüşe göre benim küçük orospu da bunu yapıyor, en azından ondan böyle resimler gördüm
Sizce siz uyurken bunu size yapıştırıyor mu? ?
rakı
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by rakı »

burayı okuyarak mümkün
These users thanked the author rakı for the post:
annem adam yaptı
Seryozha
Potansiyel seks nesnesi

Tanya Laughter’ı kişiselleştireceğim.
Babam gerçekten ölü olarak uyuyordu, her zaman. Bir kayıt sitesindeki fiziksel emek, çerezleri ayıklamak değildir. Üstelik haklısın, o ve annesi sık sık birlikte “yeşil yılanı” öpüyorlardı... Ve bu yüzden tam da benim yazdığım gibi oldu.
Tek şey, bu gerçeğin bir tarihöncesi olması. İşin özü burada gizli: Annem neden uzandı ki ben de onun uykulu halinden özgürce faydalanabileyim.
Üstelik tüm bunları kendi özgür iradesiyle ayarladığını ve tesadüf olmadığını söyledi. bunu daha sonra kendisi anlattı.
Ve kuzugöbeği hakkında...)))... On iki yaşın biraz üzerinde kuzugöbeği kuzugöbeği bir erkek çocuk için etkileyici bir boyuta sahipti, dik boyu 24 cm’ydi. çapı ise yaklaşık bir cam büyüklüğünde.
Bana inanmana gerek yok, tek bir şey söyleyeceğim; bu şans eseri oldu.
Düştüm. kuş kiraz ağacının üstünden ve muhtemelen bir tür daldan skrotumumu parçaladı, iyi bir cerrah A. M. Sidorovsky (o zamanlar SSCB’nin Onurlu Doktoru) "çiftliğimde" çalıştı. Hiçbir garanti vermedi(!). O zamanlar sadece on bir yaşındaydım. Bir yıllık rehabilitasyon. Masajlar, losyonlar, farklı prosedürler. Genel olarak her şey bir araya geldi ve tam olarak çalıştı. Ancak penis büyümesi gerçeği, A.M. dokuların kesitleri ve müteakip birleşmeleri sırasında, organ büyümesinin uyarılmasına maruz kalan venöz, kanla dolu süngerimsi dokuların kendiliğinden birlikte büyüyebileceği gerçeğiyle açıklanmaktadır. Ancak aynı zamanda penisin büyümesinin belirli bir yaşta, yani vücut tamamen olgunlaştığında durabileceğini de açıkladı. Yani yaklaşık yirmi beş yaşında. Ve eğer testosteron sabitse.
Yani, "kuzugöbeği" için... Özel teşekkürler...))))
Ve sadece kendisi değil, annem de tamamen memnundu. neredeyse kırk yıl... Çoğu, zaten yosunla kaplanmış olsalar da hâlâ reddetmiyor...)))
Övünmüyorum... Sadece bununla yaşıyorum.
Kahkaha Tanya
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Kahkaha Tanya »

Seryozha, Üstelik! Herhangi bir kadın vajinasında 12 yaşındaki bir çocuğun kuzugöbeği hissetseydi, o zaman bir ağaç düğümü sayesinde içinizde büyüyen böyle bir "organı" anında hissederdi!
Seryozha
Potansiyel seks nesnesi

Tanya, biraz daha yukarıda, durumu anlattım.
Elbette annem her şeyi hissetti. Bu durumu kontrol altına aldım ve test ettim. Başarılıydı. Ayrıca onunla olup bitenler hakkında bir konuşma yapıldı.
Yani bugün bana göre her şey düzenliydi.
Doğru, suçluluk duygusu her zaman mevcuttu. Gizlice bundan faydalandığın için. Ve anneme duyduğum minnet duygusu tarif edilemez. Sonuçta o bir anne, annesinden imza niteliğinde bir orgazm alma fırsatını verdi...
Ve sen, Tanya, böyle bir tavırla, görünüşe göre benzer bir deneyim yaşadın ve üzücü müydü? ... Paylaş... Aksi halde birçok insan yargılamaya ve gülmeye hazırdır, ancak ne yazık ki anlamak parmaklarla sayılabilir.
Losara556
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 4 years

Unread post by Losara556 »

rakia, Oğlun yok ama bir tür Alfa erkeği, fotoğraf çekiyor, sonra dudaklarına sikini vuruyor)) Ben böyle bir anne isterim)
rakı
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by rakı »

ergenlik, ne yapabilirsin)))
These users thanked the author rakı for the post (total 3):
Nikk, rmt, annem adam yaptı
efendim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by efendim »

Postanızı bırakın! :muza:
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340

Unread post by rmt »

rakia: 25 Jun 2021, 19:29 ergenlik çağında, ne yapabilirsin)))
Evet, işte yanında bir kadın yürüyor! ).
:lütfen: (anne, baba!!)))
Bez Tormozov
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Bez Tormozov »

Gülen Tanya: 30 May 2021, 07:06 Seryozha, Üstelik! Herhangi bir kadın vajinasında 12 yaşındaki bir erkek çocuğunun kuzugöbeği hissetse, o zaman bir ağaç düğümü sayesinde içinizde büyüyen bir "organ"ı anında hisseder!
12 yaşındayken o hala bir Bebek, o yüzden orada pek bir şey hissetmeyeceksin, ama 15 yaşında....
Igor12344321
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Igor12344321 »

rakia, uyurken bunu hissetmiyor musun? Etrafında biri mi var?
dünyayla
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by dünyayla »

derak: 02 Apr 2021, 15:35 bu yaklaşık iki yıldır devam ediyor, ayrıntı isteyen herkes PM’e yazsın, belki sana birkaç fotoğraf gönderirim
Lanet olsun, söyle bana, bilmek ve görmek çok ilginç
vadim
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by vadim »

derak, görmek ve duymak istiyorum
rakı
Sürtünmeler
Sürtünmeler