Bölüm 29: Sıradan Bir Gün.
n_____Arkanı döndüğümde bodrumda bir mutfak sandalyesinin üzerinde sırtım masaya dönük oturuyordum ve bir elimde bir kase tutuyordum, genç kölenin benim için hazırladığı kızarmış tavuğu bitiriyordum, o da dizlerini yere yaslamıştı. başını yavaş hareketlerle bana oral seks yaptı, her seferinde boğazını penisimin başına dayadı ve penisimi neredeyse ağzına kadar yuttu. Tavuk budundaki tüm etleri yemeyi bitirdikten sonra onu stüdyo odasının ortasına, her gün yıkadığı tertemiz zemine attım ve bana bir kemik getirmesini söyledim. "Köpek" hemen kemiğe koştu, onu dişlerinin arasına aldı ve ağzından benim uzattığım elime yerleştirdi ve oral seks yapmaya devam etti. Kendimi eğlendirerek, belirli aralıklarla odanın farklı köşelerine kemikler fırlattım, tamamlandığında birinci sınıf emmeye devam ettiği söylenebilir olan itaatkâr evcil hayvanın hareketlerini izledim. Bitirdikten sonra başımı geriye attım ve mutlulukla geldim. Mükemmelliği deneyimlememizi engelleyen çok küçük bir rahatsızlık, elimizdeki parmakların tavuk kalıntılarıyla lekelenmesiydi. Ama böyle bir köle varken neden onları kendin yıkıyorsun?
- Parmaklarımı yala.
_____Kız hemen orgazm sonrası sakinleşen üyemden dikkatlice uzanmış ellerime geçti. Parlayana kadar her parmağımı emdim.
- Aferin kızım!
_____Gülen yüzünü yanaklarına şefkatle okşayarak ayağa kalktım ve yukarı çıktım. İlk kapıyı arkamdan kapattıktan sonra, yakın zamanda kapının hemen yanına içeriden takılan küçük bir video gözetleme kamerasını sabitlemek için bağlantı elemanlarını bir kez daha inceledim. Görüş geniş açılıydı, ölü bölge yalnızca girişin yanlarındaki iki önemsiz yakın köşeydi. Kameranın kablosu koridordaki bir kapağın altındaki kablosuz şifreli vericiye gitti. Kurulum bir saat bile sürmedi. Tüm kontrol bir akıllı telefondan gelir. Burada otomatik dairesel kayıt modu yok, sadece canlı yayın var. Kurulumun nedeni kesinlikle güvenlik değildi, ama aşağıdaki kızın düzenli olarak zevk aldığına dair şüphelerimdi. Tamam, küçük dildolar raftaki konumlarını hafifçe değiştiriyor, bu da düzenli temizliğe atfedilebilir, ancak birkaç kez, yiyecek getirmek için haber vermeden aşağıya indiğimde, bacaklarının arasında parlak vajinal kalıntılarla tamamen ıslandığını fark ettim. aceleyle tamamen silmediği parmaklarındaki meyve suları. Elbette ona her zaman doğrudan sorabilirsiniz, ancak kişisel bir gizli soruşturmanın heyecanı galip geldi.
_____Yukarı çıkıp kapağı kapattıktan sonra hemen akıllı telefonumu alıp cihaza bağlandım. Manuel şifre girişi, otomatik hatırlama yok! Ve evet... kız artık duşta dururken kesinlikle eliyle kendini tatmin ediyordu. Güzel kadın! Çok şanslıyım! Amatör bir psikolog olarak, yaşadığı duygular hakkında onunla konuşmayı çok istiyordum: tam olarak ne için mastürbasyon yapıyordu, tam olarak ne hayal ediyordu; Ben miyim, yoksa
en sevdiğimarkadaşım. Ama şimdi değil, aksi halde başkaları tarafından yeniden anlatılan veya basitçe yüksek sesle dile getirilen kaba düşünceler birçok insanı korkutuyor, onları ters yöne çeviriyor - bir tür utanç olarak kendinden kaçış olarak. Önce bunun onun artık saklanamayacağı ayrılmaz bir parçası olmasına izin verin - o zaman onunla konuşurum.
_____Yalanıp emildikten sonra yine de duş almaya karar verdim. Zaten havluyla kuruluyordum, sessizliğim telefonumun titreşimiyle sevgilimden gelen kısa bir mesajla bozuldu: "Senin aletini istiyorum." Hemen "akşam gel" yazdım ve ekledim: "Kız arkadaşın artık seni tatmin etmiyor mu?" Hemen cevap geldi: "Ben de sikilmek istiyorum." Gülümsedim.
* * *
_____Sulandırmak için ortaya çıkan boşluk, giyindim ve geleneğe göre benzin istasyonuna gittim. Arabadan inerken bir kadından birinin çapkın bir “merhaba” sesini duydum. Hızlı bir bakış, genç, oldukça çekici, kahverengi saçlı bir kadının, elinde karton bir fincan yerel kahveyle bir sokak benzin istasyonu masasında oturduğunu fark etti... ve içimde hiçbir duygu yoktu! Hiç umursamadım ama yine de çekiciydi. Görünüşe göre klasik flört anlamındaki kadınlar artık beni hiç ilgilendirmiyor. Yakınlarda park etmiş arabaları tamamen otomatik olarak ararken, yakınlarda duran, tamamen renkli camlara sahip, kasıtlı olarak göze çarpmayan yepyeni bir gri sedan gördüm. Cevap olarak kibarca gülümseyerek benzin istasyonuna girdim. Orada çalışan kızların bana gülümseyerek, kahve yapıp parasını ödedikten sonra iki "merhaba" sesi duyunca sokağa çıktım. Kışın sürekli arabada oturuyorum ama yazın dışarıda olmak şart. Dış mekandaki masaların ikisi de doluyken bile yakınlardaki yüksek bir taş çiçek tarhının kenarına oturuyorum. Artık ikinci masa boştu.
- Araban çok güzel!
_____Araba gerçekten çok güzel ama kadınların arabalarla ilgili iltifatlarının samimiyetine pek inanmıyorum. Kural olarak, bu sadece genel olarak kabul edilen bir mücadele şeklidir. Üstelik oldukça ticari. Eğer bunu bir erkek ya da bir erkek, hatta bir erkek çocuk söylüyorsa, o zaman küçük bir sohbete her zaman karşı değilim, ben de bir araba tutkunu olarak dayanışma gösteriyorum.
- Kızım, sen çok çekicisin. Seninle seks yapmayı çok isterdim ama beni yanlış anlamayın, şu anda bir ilişki aramıyorum. Kusura bakmayın.
_____Kendime maksimum açık sözlülük izni verdim çünkü ondan hiçbir şeye ihtiyacım yok.
- Her şey gerçekten seksle mi ilgili?
_____Onun kesinlikle bir şeye ihtiyacı var çünkü konuşmaya devam etti ve öfkeyle bana kaba demedi ya da tek kelime etmeden arkasını dönmedi. Yine de... temiz kır havası, otoyolun yakınında da olsa. Ormanın hışırtısı. Güneş ışınları. Belki bir şehir adamının ruhu yeni açılmıştır? Kendimi borçlu gibi hissettim, çünkü belki de onun için gerçekten takdir ettiğim harika, nadir bir duyguyu mahvediyordum.
- Beni affet.
_____Olabildiğince geniş gülümsedim ama hissettim hâlâ samimi olmadığımı söyledim ve devam ettim:
- Sonunda, öyle ya da böyle, her şeyin tam olarak bu yönde gittiğine katılıyorum.
- Her zaman değil. İş ilişkileri de var.
- Sadece taraflardan biri bunları daha fazla geliştirmemeye karar verdiği için.
- Belki, ama iş ilişkileri de var.
- Yap bana bir iş teklifin mi var?
- Evet. Seks hakkında... ve daha fazlası!
_____Kendimi satın almam için hiç bu kadar açıkça teklif edilmemiştim. Bu sefer geniş gülümsemesi samimiydi. Beni eğlendiren şey rutin konuşmalar değildi, bu yüzden onunla dalga geçmeye karar verdim:
- Peki bana ne kadar ödemeye hazırsın?
- Ah, hayır! Ben hiçbir şey ödemeyeceğim ama senin de ödemene gerek kalmayacak!
- Bu nasıl?
- Her şey senin için zaten ödendi.
_____Beyin anında analiz edildi tüm olası kombinasyonlar, tek sonuca ulaşıyor, sanırım önümde oturan kızın kim olduğunu.
- Sen... kulüpten misin?
_____Ayağa kalktı ve hafifçe eteğini düzeltip masama doğru ilerledi. Çantasından küçük bir tablet çıkardı ve tamamen iş havasıyla başladı:
- Evet. Sana kefil oldular. Elbette kurallar size açıklandı, ancak yanlış anlamaları önlemek için size tekrar talimat vereceğim...
_____Sonraki 10 dakika boyunca, merhum iş ortağımdan duyduklarımı bazı açıklamalarla birlikte bana anlattı. Toplantıların videoya kaydedilip kaydedilmediği, Kulüpten ayrılmanın mümkün olup olmadığı gibi sorular sordum. Konuşmanın ciddiyeti beni doğrudan, kategorik olarak olumsuz cevap aldığım arkadaşımın ölümünde Kulübün parmağı olup olmadığını ve Kulübün soruşturmayı Soruşturma Komitesi ile birlikte yürüttüğünü sormaya zorladı. Ek ayrıntılar arasında yalnızca kadınların değil erkeklerin de sipariş edilebilmesinin mümkün olduğu yer alıyordu. Ama kişisel düşmanlar değil, yalnızca Kulübün kendisi tarafından zevk için sunulan biri. Ekstra ücret ödeyerek veya her biri için birer adet olmak üzere aşağıdaki toplantıları kullanarak iki veya daha fazla kurbanı aynı anda seçebilirsiniz. Ek ödemeyi sorduktan sonra bana fiyat etiketlerinin bulunduğu tam bir sayfa gösterdi ki bu beni çok şaşırttı - eski ortağımın beklediğim gibi fiyatı sadece iki katına çıkarmakla kalmayıp üç katına çıkardığı ortaya çıktı. Zayıf bir yüzde değil mi? Elindekini kaçırmadı... Ben ona gerçekten fayda sağladım! Ancak artık bu hizmetin fiyatı yıllık bazda oldukça yüksek görünüyor.
_____Tablette bazı işlemler yaptıktan sonra onu bana doğru çevirdi. Oldukça basit bir arayüz bana iki kare seçeneği sundu: "erkek" veya "kadın". Parmağımla ikinciyi işaret ettim. Tam olarak nereye tıkladığımı doğrudan anlamasına rağmen şunu ekledi:
- Aralarından seçim yapabileceğiniz 8 kız var. Eğer ikisinden de memnun değilseniz veya daha kişiselleştirilmiş bir şey istiyorsanız, ihtiyaçlarınızı karşılamak için toplantı biraz yeniden planlanacaktır.
_____İlkini değerlendirdim. Kurbanın sosyal ağlardaki kişisel sayfasından indirildiği belli olan ekteki fotoğraflara ek olarak, bazı fotoğraflardaki oldukça erotik pozlara rağmen, çıplak sahneler yoktu... yanlarında iki ondalık basamağa kadar ağırlık belirtildi - görünüşe göre kızlar bir tür tıbbi komisyona tabi tutulurken takip edildi... boy, ayak büyüklüğü, yaş, hem kafadaki hem de kasıktaki doğal saç rengi belirtiliyor (burada müşterileri belirli bir tıp kurumu tarafından boşaltma fikrim açıkça doğrulandı) ve bekaret durumu, bu durumda şöyle yazıyordu: “evet” . Kız sadece çok güzel değil, aynı zamanda inanılmaz derecede tatlıydı; babasının rahatlık ve bakım içinde yaşayan, sade, sevgi dolu bir kızıydı ve henüz 19 yaşındaydı.
_____Fotoğrafların arka planına bakılırsa ikincisi, açıkça kırsal kesimden: basit bir evden fotoğraflar, nehirde mayolu fotoğraflar, çiçeklerle dolu bir tarlada bir fotoğraf ve hatta bir odada beyaz sutyen ve ince beyaz külotla zaten meme haline gelen bir fotoğraf bir duvar halısının arka planı. Yaş: 18. Ağırlık 47,21 kg. İki kez “Sarışın”. Bakire: "Hayır."
_____Şu ana kadar her iki kız da muhteşem. Benimki bodrumda olmasaydı seçim yapmakta zorlanırdım. Ama tabiri caizse tok karnına onun o olduğu kalbime yerleşmeyene kadar! Daha da kaydırdım. Kısacası ikisi dışında hepsi 18-21 yaşlarındaydı, geri kalanlar ise 28-37 yaşlarındaydı. Bu iki büyük çocuğun çok güzel ve bakımlı olduğunu söylemeliyim. 37 yaşındaki esmer kadının fotoğrafları açıkça profesyonel bir fotoğrafçı tarafından sipariş üzerine çekilmişti. Arka plan içeriğine bakılırsa kadının iş odaklı, bağımsız ve zengin olduğu açıkça görülüyor. Fotoğraflar hayatının en azından birkaç yazına aitti; burada her zaman heybetini korumuştu. Kilo: 63. Boy: 174. Açık ten rengine sahip ideal bir cilt. Tonlu göğüsler yaklaşık 3 bedendir. Her zaman pahalı elbiseler, pantolon ya da etek yok. İşte bir ikilem: Hayatı ne olacağına dair gelişmiş bir fanteziyle deneyimlemiş yetişkin bir kadının çektiği işkenceyi düşünmek mi... yoksa tüm fotoğraflarda geniş bir gülümsemeyle hala tamamen bakire bir ev kızı mı? Tamamen farklı duygular. Tableti açtıktan sonra geri verdim ve bir sigara yaktım.
- Referans olarak:
Sonuncuyu, yani sekizinciyi gerçekten beğendim. Bir dahaki sefere mümkünse isterim. Ama şimdi ilkini seçiyorum.
- Harika!
_____Kız hızla tablete bir şeyler yazmaya başladı ve sonra sordu:
- Hangi biçimde istiyorsun o?
- Hmm... Kelepçeli jinekolojik sandalye gibi bir şey olsun. Başlangıçta çıplak olmalı ve oraya sabitlenmelidir. Envanterden: kayganlaştırıcılar, keskin ince kancalar, vajinal bir armut, çeşitli kesici nesneler, farklı şekillerde birkaç büyük yapay penis, parmak budayıcılar, pense. Ayrıca kollar ve bacaklar için hazır bağları olan bir yatağa da ihtiyacınız var. Belki de hepsi bu kadar...
- Evet, bu uygulama sınırları dahilindedir. Toplantı için her şey hazırlanacak.
- Tamam. Peki toplantım ne zaman?
- Bu Cumartesi sana uygun mu?
- Evet.
_____Bana kartvizit gibi bir şey verdi, üzerinde yalnızca adres ve saat yazılıydı tarihler olmadan. Ve şöyle açıkladı:
- İskelenin ortasında. Tekne seni alacak. Seni tanıyacaklar. Peki, iyi eğlenceler. Ama yine de güzel bir Misha’nız var!
_____Sessizce veda işareti olarak elimi kaldırdım ve o da aynı gri sedana doğru yöneldi ama arkasına yaslandı. Araba çalıştı ve otoyola doğru sorunsuz bir şekilde hızlandı. Evet, sonunda benimle iletişime geçtiler. Prensip olarak her şey yaklaşık olarak hayal ettiğim gibi oldu, ancak bazı nedenlerden dolayı bağlantı olarak bir kadını görmeyi beklemiyordum. İlginçtir ki boş fincan kahvesini yolda çöpe atmak yerine yanına aldı.
* * *
_____Eve döndüğümde şaşırdım yaklaşan uygulama için nesneleri ve durumu ne kadar kolay adlandırdığımı - sanki bu zaten birçok kez yapılmış gibi, ortak bir rutinmiş gibi. Tamam, yakında sevgili arkadaşım gelecek, görünüşe bakılırsa, daha aşağı düzeydeki kız arkadaşı-oda arkadaşıyla baskın cinsiyetini değiştirmek için, pasif bir şekilde sikilmeye çok hevesli. Bodrumdaki kızımın bu amaçla asistan olarak kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Aşağıya onun yanına indim; o, kurutucudaki kıyafetleri dolaba katlamakla meşguldü.
- Merhaba Usta!
- Bugün Hanımla birlikte sana geleceğim. Onu becermeme yardım edeceksin. Askıyı ve ağzınızdaki küçük tıkacını tekrar yıkayıp iyice kurulayın. Benim emrim üzerine onu takmanı, tıkacı bana vermeni ve sonra tüm gücünle Hanım’ın kıçından sikmeni istiyorum, çok sert. Çığlıklarına rağmen olabildiğince sert bir şekilde anladınız mı?
- Nasıl emrederseniz Usta! Her şeyi yapacağım.
- Tamam. Saat 19:00’dan sonra sevişmeye hazır olun, ancak minderde beklemenize gerek yok.
- Teşekkürler Usta.
_____Aşağı dostunla, sevgilimle baskın yerleri değiştirebilirsin ama bu unutulmayacak. Gönüllü bir aşağılık her zaman aşağı kalmalıdır! Ve işte tamamen farklı olan itaatkar bir köle kız. Bu sevgilime küçük hediyem.
* * *
_____Varıştan birkaç dakika önce
favorim beni SMS yoluyla bilgilendirdi. İki bardak hafif şarap hazırlamayı başardım ve eve girer girmez bunlardan birini ona verdim. Onu hemen devirdikten sonra gizemli bir sesle sordu:
- Beni hemen sarhoş etmeye mi karar verdin?
- Ve sonra onu sertçe kullan!
- Hadi gidelim...
_____Seks yapmaya ani bir başlangıç yaptığını varsayarak eğilip bardağı yere koydu, ardından onu saçından tutup kaldırdım. Zaten tanıdık geliyor ve beklentiyle tutkuyla dudağını ısırdı.
- Sikilmeye hazır mısın?
- Başka seçeneğim var mı?
_____Ne tutkulu bir kaltak!? Saçından tutmaya devam ederek tutkuyla öpüşmeye başladık. Soyunurken ağzıyla dilimi emerken aceleyle bana verdiği kıyafetlerimi diğer elimle sandalyenin arkasına fırlattım. Tamamen çıplak kaldığında saçlarını aşağı doğru çektim. Koridorda önümde diz çöktükten sonra hemen pantolonunun düğmelerini çözmeye ve serbest bırakıldıktan sonra hemen boğazımdan beni sikmeye başlayan penisini çıkarmaya başladı. Birkaç dakika sonra onu sırtına alıp bir sürprizin beklediğini söyledim ve bir elimle saçını bırakmadan diğer elimle kapağı açıp onu da yanımda sürükledim. Her iki kapıyı da geçtikten sonra arkadaşımı bodruma çektim. Zaten tavrım yüzünden orgazm halinde titriyordu, zevkten gözlerini kapatıyordu ve genel olarak kıza dikkat etmiyordu, buna şaşırmıştı. Seks oyuncakları bulunan dolaba doğru şartlı selamımı aldıktan sonra neredeyse koşup kayışını takmaya başladı. Arkadaşımı yatağa çekip sırt üstü yattım. Hemen penisimi kendine yöneltti ve ben çılgın bir ritimle onu sikmeye başladım. Birkaç tokat attıktan sonra kölenin bana uzattığı tıkacı alıp sevgilimin yüzüne sürmeye başladım, bu sırada kız biraz beceriksizce arkadan kendini ayarlayarak kuru kayışı jelle çekti. Aferin, bunu kendim düşündüm! Kayışlının kafası o anda metresi olmadığı açıkça belli olan kişinin kıçına dayandığında gözlerini açtı ve bana korkuyla baktı ve bir şeyler mırıldandı. Sikişmeyi bıraktım ve şöyle dedim:
- Bugün o kadar çok sikileceksin ki yürüyemeyeceksin!
_____Sevgilim başını iki yana salladı ve kollarını salladı, şaka yoluyla bana bir şeyler anlatmaya çalışmaya başladı. Bu çabaları uzun süren bir inilti ve bana bakan donmuş, fal taşı gibi açılmış gözlerle kesintiye uğradı. Kölenin ona nasıl keskin ve derin bir şekilde girdiğini bile hissettim. Sonra onu maksimum şiddette sikmeye başladık. Hatta acıdan kıvranan kızı bana bastırabilmek için biraz güç bile sarf ettim. Kızarmış yüzüyle mırıldandı, bunun üzerine yüzüne lezzetli bir tokat attı ve benim susma talimatımı aldı. Hızında herhangi bir yavaşlama olmadan yaklaşık 10 dakika süren bu tür sikişmelerden sonra, aletimle onun tekrar ıslandığını ve ardından açıkça sızıntı yaptığını hissettim. Onun yerinde genç bir köle olsaydım, şimdi kendimi tutmadan, bir dahaki sefere kadar durmadan boşalırdım ve sonra bir sonraki... Sevgilim uzun zamandır bana onun içine boşalmamı söylüyor. Sorumlu bir seçim, ancak güven düzeyi maksimumdur. Kesinlikle başka biriyle bu seviyeye ulaşmayacağım. O tek kişi! Benim! Ve ben şiddetle onun içine girdim... Sonra tekrar tekrar, sanki spermle dolması garantilenmiş gibi. Durdum ama o tamamen gevşedi ve bana sarılarak tepki verdi. Arkamdaki kızın gelecekteki karımın kıçını kayışla sikmeye devam ettiğini fark ettiğimde neredeyse yüksek sesle güldüm. Bana baktı ve şakacı bir şekilde dudaklarımı öptü. Lastik topu çıkardım ve uzun, derin bir öpücüğe daldık, askılı sikişin ritmine göre sallanmaya devam ettik.
- Eşim olur musun?
- Evet! Sonsuza dek!
_____Birkaç dakika daha öpüştükten sonra eliyle köleye durmasını işaret etti. Yataktan ilk çıkan ben oldum ve elimi uzatıp yatakta bitkin halde sırt üstü dönen sevgilime seslendim.
- Hayır tatlım... Ben de sana katılacağım. biraz sonra! Ve şimdi bu küçük orospu ağır bir intikam bekliyor.
_____Kız bana şaşkınlıkla baktı ve "Peki, her şeyi söylediğin gibi yaptım, bunun cezası ne için?" Gülümsedim, sevgilimin itaatkâr bir kölenin genç bedenine yapılacak işkencenin en acı verici yollarındaki kurnazlığını uzaktan hayal ettim.
_____Birkaç saat sonra sevgilim beni açık kapıdan aradı.
- Kendi başıma kalkamıyorum. Gücüm yok.
_____Onu kaldırdım ve tamamen kollarıma aldım, bu da onun hemen yanağını göğsüme bastırmasına neden oldu, yorgun yaratığı yatağa taşıdım ve üzerini dikkatlice bir örtüyle örttüm. battaniye. Anında bayıldı! Birkaç saat boyunca birden fazla cinsel zevk deneyimleyen güzel bir kadın vücudu, penisimi bir kazık gibi dikleştirdi! Ama o benim doğmamış çocuğumun annesi, bırakın rahat etsin. Aşağıya indim. Köle kız lavabonun yanındaki aynanın önünde boş yere toparlandı. Her telin üzerinde tarakta çok fazla saç kalmıştı; görünüşe göre sevgilisi onu iyice parçalamıştı. Kız bana döndüğünde kırık bir dudak gördüm. Düzenlenmemiş yatağın üzerinde çeşitli boyutlarda kullanılmış dildolar yatıyordu. Sevgilimin tatmin olduğunu görmekten sikim hâlâ sert olduğundan, kızı elinden tutup yatağına sürükledim. Yolda kükremeye başladı ama hiçbir şekilde direnmedi. Sırtı bana dönük olarak onu yan yatırıp hemen fena halde sikilmiş vajinaya girdim. Kız, neredeyse en başından beri çok uzun zamandır gerçekleşmeyen, ağlamaklı bir ulumaya geçmişti. Lanet etmeyi acımasızca hızlandırdım ve kulağına şunu söyledim:
- Üzülme tatlım. Şu andan itibaren Hanım ve ben her zaman sizinle oynayacağız...