Sizi çılgına çeviren ve büyük keyif veren şey nedir?

Neden sadece fantezi...??? Bunu sevgililerimle ve metreslerimle sürekli olarak uyguluyorum - eğer partneriniz benim veya penisini ağzında tutuyorsa nasıl onun içine çekilmezsiniz...??? Bu en tatlı şey, aşk özsuyu alışverişi...Bay.hamsterrr: ↑13 Mar 2023, 23:45 Bir kızın yüzüne veya ağzına boşaldığımda, özellikle de kendisi bunu isterse, beni deli ediyor. Eh, bundan sonra insanda öpme ve öpme isteği uyandıran bir fantezi var)
Bir vakayı hatırladım. Kız orgazm olmamasına rağmen inledi. Ve orgazmın kendisi birkaç dakika sonra gerçekleşti.
birçok kişi buna katılacak. Karımla boşalıyorum. Ama asıl önemli olan mutluluk ve halsizliktir, daha sonra hatırlanabilecek bir şeydir. Hoş anlar.
peki ya eğer en az bir nokta karşılanmazsa sikişemez misin?O4arovatell: ↑26 Aug 2023, 12:27 Ben şahsen cevabımı birkaç teze böleceğim!!!
1) EN ÖNEMLİ!!! Bu bir kızın gözlerindeki ateş, size bakışındaki tutku ve sekste nasıl davrandığıdır!!! Bir kızın sana gerçekten susadığını ve tek arzunun akıllara durgunluk veren bir seks yapmak olduğunu hissetmek heyecan vericidir!!!
2) Bir kız mümkün olduğu kadar özgürleştiğinde, tüm delikleri açıldığında sikişmeye açık!!!
3) Bir kız bir erkekle aynı arzu dalga boyunda olmalıdır!!!
и teşekkür ederim kar tanesi olmak istiyor musunuz, istemiyor musunuz? ?under: ↑26 Aug 2023, 14:31 [quote=ararovatell post=246996 time= Слично, САМОЕ ВАЖНОЕ!!!
1) Teşekkür ederiz! !! Bu çok güzel bir gündü, bu yüzden TEBYA’ya çok yakın bir zamanda, ve yine de bir gün sonra!!! Кайф, когда ощущаешь, что девушка поистине тебя, и желание одно-устрои ть головоружитесекс!!!
2) Bu kitabı okuduğunuz için teşekkürler, lütfen Bu ilk kez ben’ bunu görmüştüm!!!
3) Teşekkür ederim, lütfen hepinizin aptal olmasını bekleyin!!!
Piyano konserinde duyguları hissedebilirsin ama ben seksten fizyolojik zevk beklerim.O4arovatell: ↑26 Aug 2023, 14:46 Sikişebilirsin... ama başka hiçbir duyguya kapılmazsın...
Ve böyle bir başarıyla, çitte bir delik açabilirsin.
Sonuçta, seks fiziksel olandan daha duygusaldır n
BÖYLE bir kadına sahip olduğunuzun farkına varmak. Pek çok insan ondan hoşlanıyor... ama sen onu sikiyorsun. Onu sikiyorsun, okşmuyorsun ve ona zevk vermiyorsun.
Şunu yapmak istiyorum: çift penetrasyonu (sikim + kayış veya popo fişi). Uzun zaman önce strapon ve fiş almıştım ama eşimi ikna edemiyorum.Polly: ↑23 Oct 2022, 12:10 Sevgili beyler!) Bu soruyu ayrı bir gönderi olarak konumdan kaldırmaya karar verdim. Özel ilgiyi hak ettiğini düşünüyorum. Sizden öğrenmek çok ilginç olurdu. Herkesin bireysel olduğu ve fanteziler açısından herkesin kendi hamamböceklerine sahip olduğu açıktır, ancak sekste hemen hemen tüm erkeklerin sevdiği veya istediği çok yaygın bir arzu var mı? Her zaman açıkça konuşmadıkları ama fantezilerini kurdukları şeyler.
Sizi çılgına çeviren ve büyük keyif veren şey nedir?
Hala oral seks yapmayı hak etmelisin! !! Sadece değerli olanlar ve sadece sekssiz bir oral seks değil!!! :ayyy:
Bir şekilde kimsenin kıçından sikmiyorum, oral sekste de her şey karmaşık, onsuz da idare ediyorum.