Kadın orgazmı

Seks becerilerinizi paylaşın!
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Kadın orgazmı

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Mitriy: 17 Sep 2023, 22:32 Fikrinizle ne yapacağınıza siz karar verirsiniz, asıl önemli olan bunun size ait olduğunu unutmamak ve bunu tüm kadınlara yansıtmamaktır.
o kendinle mi konuşuyorsun kendi kendine mi konuşuyorsun? Bu doğru... neden akıllı biriyle konuşmuyorsunuz?)
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
Geçit, Serg_A, Fargal94
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 3 years

Unread post by Çekiç »

uran: 17 Sep 2023, 20:29hayır.. ah, 31 çekiyorum
Rynda’n nereye gitti? Otuzbir çekip dışarı mı çıktın?
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Pierro »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊,
Tama’nın yanınızda olduğunu gördünüz mü?? bu başlıktaki son fotoğraf?? Şu anda çayımı içerken boğuldum... okurken...
Mitry
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Mitry »

Pierro: 17 Sep 2023, 22:37 Bunu serserilere gönderirdim
Sorun ne? Yetişkinler, yetenekli insanlar, "doğru" şekilde değil, en çok sevdikleri şekilde seks yaparlar.
Henüz BDSM uygulayıcılarını görmeye gitmediniz 😁 ve gitmeyin, haklarınızı alacaksınız gül rengi bardaklar kirli.
These users thanked the author Mitry for the post:
-AlexNova-
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

Mitriy: 17 Sep 2023, 22:42Sorun ne?
Mitriy, kadınlar elleriyle kendilerine dokunmadan da gelebilirler... kafalarında güçlü süreçler yaşanıyor... onlar farklılar..
-AlexNova-
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91

Unread post by -AlexNova- »

Pierro: 17 Sep 2023, 22:46 kadınlar elleriyle kendilerine hiç dokunmadan gelebilirler.. kafalarında güçlü süreçler yaşanıyor.. farklılar..
Evet, Herkes onları duymuştur ama kimse görmemiştir... Tüm kanıtları dizidendir: sözüme güvenin :wink:
P.S. Dokunulmadan boşalanlardan çok, uzaylı tabakları gören insan tanıyorum! Herkese inanıyorum :-D
Mitry
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Mitry »

Pierro: 17 Sep 2023, 22:46 Mitriy, kadınlar elleriyle hiç dokunmadan da gelebilirler.. kafalarında güçlü süreçler yaşanıyor.. farklılar..
Hayal edin kendinize göre 😁 hamamböceklerinin onlara yardım ettiğini biliyorum &#128514 ;
Bazı insanlar için bacaklarını sıkmak orgazma ulaşmak için yeterlidir. Ayrıca teknik olarak kendilerine de dokunmuyorlar.
Bir şeyi kanıtlamak mı istiyorsunuz?
Evet, kadınlar cinsiyetin duygusal bileşenine erkeklerden daha fazla önem veriyor, ancak bu bir tür ortalama değer, gerçek çok şaşırtıcı olabilir

Fizyolojik olarak soğuk olmasalar da bitiremeyen çok daha fazlası var. Hamamböcekleri yolumuza çıkıyor, tedavi edilmeleri gerekiyor ama hayır, onlar yüce yaratıklar, onlara duygu, sevgi ve daha birçok şey veriyorlar. Kendisi de neye ihtiyacı olduğunu bilmiyor ama tatminsiz, erkekler onu eziyordu, şövalyeler yok vs.
-AlexNova-
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

Mitriy: 17 Sep 2023, 22:53 Bir şeyi kanıtlamak mı istiyorsunuz?
hiçbir şey)
hala yüzeyde..
erkek orgazmı, ile erkek organları-pistilleri açısından her şey açıktır.. yavruların ortaya çıkması için gereklidir..
ohumun yayılması - orgazm - kış mahsullerinin düşmesi, bir sonrakine yer verilmesi..
ancak burada kadın orgazmı biyoloji açısından anlamsızdır.. gerek yoktur..
üstelik "İngiliz bilim insanları" kadınların binlerce yıl önce orgazm yaşamadığını keşfetti.. . zavallı şeyler..
Mitry
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Mitry »

Pierro: 17 Sep 2023, 23:02 "İngiliz bilim adamları"
bana şaka yapıyormuşsunuz gibi geliyor.
Hayvanlarda orgazm falan hakkında bilgi edinin.
-AlexNova-
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91

Unread post by -AlexNova- »

Pierro: 17 Sep 2023, 23:02 binlerce yıl önce kadınlar.. orgazm yaşamadılar.. zavallı şeyler
Hala yaşamadıklarına dair bir teori var orgazmı deneyimleyin, ancak yalnızca kendilerini buna ustaca ikna edin! Orgazm yaşamanın mutlu olmaya benzemesi gibi, çok koşullu ve kanıtlanamaz bir duygu :evet:
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

Mitriy: 17 Sep 2023, 23:10 isterseniz şaka yapıyorsunuz.
bu nedir...
sonra "klitorisin bacakları", sonra "özensiz hareketler ... dişler"

2 dakika 7 saniye sonra gönderilir: n
-AlexNova-: 17 Sep 2023, 23:16 hala orgazm yaşamıyorlar ama yalnızca kendilerini buna ustaca ikna ediyorlar!
Peki ne yapmalı? tamam mı?
- Bitirdim!
- hayır, bitirmedin! kahrolası sahtekar!
These users thanked the author Pierro for the post (total 2):
-AlexNova-, Serg_A
Mitry
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Mitry »

-AlexNova-: 17 Sep 2023, 23:16 Hala orgazm yaşamadıklarına, ancak kendilerini buna ustaca ikna ettiklerine dair bir teori var! Orgazm yaşamanın mutlu olmaya benzemesi gibi, çok koşullu ve kanıtlanamaz bir duygu
Evet, evet, fışkırıyorlar, sarsılıyorlar ve bilinçlerini kaybediyorlar. Sonra bacaklarım titriyor ve bükülüyor. Bu kendi kendine hipnozun gücüdür!
Elinde kadın olanlar hiç gelmemişler, bu tür teorilere isteyerek inanırlar. Bu şekilde yaşamaları daha kolay.
These users thanked the author Mitry for the post (total 2):
-AlexNova-, Serg_A
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

Mitriy: 17 Sep 2023, 23:25 Ve sonra bacaklar
klitorisin bacakları mı sallanıyor?
These users thanked the author Pierro for the post:
-AlexNova-
Mitry
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Mitry »

Pierro: 17 Sep 2023, 23:28
Ve sonra bacaklar
klitorisin bacakları mı sallanıyor?
nVe onlar da :cat1:
-AlexNova-
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Bir miyav »

Mitriy: 17 Sep 2023, 22:53 fizyolojik olarak frijit olmasa da gelemeyenler.
Bu tam anlamıyla duygusal bir durum... Bazılarımız için süreç, seksin kendisi önceki her şeyin tamamlanmasıdır! İki bedenin birleşme, ortaklığını hissetme fırsatı... Başka nasıl söyleyeyim? Bütün bunlar varsa, bu bir ailedir! Ve her çeşit silikon ve lastik bant...
These users thanked the author Bir miyav for the post:
Alice
Mitry
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Mitry »

Miyav: 17 Sep 2023, 23:32 Bu tam anlamıyla duygusal bir durum... Bazılarımız için seks sürecinin kendisi önceki her şeyin tamamlanmasıdır! İki bedenin birleşme, ortaklığını hissetme fırsatı... Başka nasıl söyleyeyim? Bütün bunlar varsa, bu bir ailedir! Ve her çeşit silikon ve paket lastiği...
Bunun normal, hatta iyi olduğunu biliyorum. Ölçülü olursa her şey iyidir, yani neredeyse her şey 😁 Aşırı hırslı olup sonunda kendilerine acı çektiren ve işkence eden insanlar var diğerleri. Ama bu genellikle onların kişisel tercihidir, bırakın acı çeksinler
Bir miyav
Bir miyav
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Bir miyav »

Mitriy: 17 Sep 2023, 23:40 Çok hırslı olup sonunda kendilerine acı çeken ve başkalarına işkence eden insanlar var. Ama bu genel olarak onların kişisel tercihi, bırakın ben acı çekeyim
Neden “acı çekiyorlar”? Eğer onlar BÜYÜK iseler neden acı çekiyorlar? Ve onlar seks cennetinde mi? Herkes bunu anlamadığı ve hissedemediği için üzgünüm... Ama bu sizin hatanız beyler! Tevazu ve nezaket, özgüvenle birleştirilmeli!
These users thanked the author Bir miyav for the post:
Alice
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ksenofon »

uran: 17 Sep 2023, 20:29 .. ah, 31 çekiyorum
İnanmıyorum!!!

10 dakika sonra gönderilir 14 saniye:
Miyav: 18 Sep 2023, 00:01 Neden "acı çekiyor"? Eğer onlar BÜYÜK iseler neden acı çekiyorlar? Ve onlar seks cennetinde mi? Herkes bunu anlamadığı ve hissedemediği için üzgünüm... Ama bu sizin hatanız beyler! Alçakgönüllülük ve nezaket, özgüvenle birleştirilmelidir!
Fakat kendimize güvenmemize yardım etmesi gereken kişi sizsiniz. Birbirinizi hissetmek için iletişim kurmanız gerekir. Bunu yapmak için de partnerinizin sizi anlamasına yardımcı olmanız ve ona karşı en azından biraz daha hoşgörülü olmanız gerekir. Ve hemen kapının önünde değil. Neden sizi tatmin etmediğini açıklayıp birlikte orgazma giden yolu bulmaya çalışmıyorsunuz? Bütün erkekleri aynı ölçütle ölçemezsiniz. Bir kadını ilk seferde tatmin etmek çok zordur. Ortakların birbirine alışması gerekiyor. Orgazm taklidi yapıp hiçbir şey söylemezseniz bir erkekten ne beklersiniz? Her şeyi doğru yaptığından emindir.
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
Alice, Fargal94, Serg_A
hassas
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 149

Unread post by hassas »

Yatakta genellikle dudaklarım, dilim ve parmaklarımla ön sevişmeyle bütün kızları orgazma ulaştırırdım. Bu tür okşamalardan her zaman güçlü bir orgazm yaşadılar. Daha sonra 1-2 kez daha cinsel ilişki sırasında vajinaya girdiğimde en çok heyecan aynı anda gelmekti ama bu her zaman böyle olmuyordu :unknown: Kız arkadaşım artık seviyor yatakta onun önünde dururken mastürbasyon yapıyorum ve izlediğimde boşalıyorum. Ondan sonra onu siktiğimde genellikle iki kez orgazm oluyor.
These users thanked the author hassas for the post:
Alice
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066

Unread post by Saç gömlek »

Alenka: 17 Sep 2023, 19:58 Seni editör olarak işe almayı düşünmedim - eminim yukarıda belirtilenleri anlamak daha kolay olacaktır.
İstiyorum sizi editörlük işinin ayrıntıları hakkında biraz aydınlatmak için.
İş Gerçek şu ki, editörler nadiren kendi kafalarından bir şeyler yazarlar. Kural olarak metni düzenlerler ancak sıfırdan nasıl metin oluşturulacağını bilmiyorlar. Buna göre metinleri yaratanlar asla editör olarak çalışmazlar. Bunun basit nedeni, bunu nasıl yapacaklarını bilmemeleridir.

Editörler yazı işleri ofislerinde, yayınevlerinde ve matbaalarda çalışırlar. Başkalarının metinlerini düzenlerler. Ama hiç kimse onlardan belirli metinleri yazmalarını talep etmiyor. Sadece onları oluşturanların (gazeteciler, yayıncılar, yazarlar) metinlerini düzenlerler.
Kural olarak, tüm metinler her zaman ve her yerde editoryal düzenlemeden geçer. Ve tüm yazarlar her zaman ve her yerde yönetilir. Bunu editörler yapar.

Genel olarak editör olarak sana hiçbir faydam olmaz. Bu zanaatı bilmiyorum.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Alice
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439

Unread post by vesaire »

Miyav: 15 Sep 2023, 20:12 Önemli olan duygusal durum, rahatlama, burada ve şimdi seks yapma ihtiyacının hissedilmesidir! Özellikle şu anda yakınlarda olan bu adama ilgi, herhangi birine değil. Eh, tabii ki ön sevişme ve seks teknikleri, bunun hakkında kitaplar yazabilirsiniz... Ve evet, seks sırasında penisin boyutu önemlidir, o zaman her şey çok daha basittir ve herkes için farklıdır. Aile hayatında ve sevgilimizle birlikte orgazma ulaşmak için neyi, nasıl yapmamız gerektiğini zaten biliyorduk, hem de birden fazla! :oops: :muza:
Kadınlardan asıl tahrik edici tetikleyicinin tutku olduğunu duydum Hoşlandığı adama karşı heyecan.
These users thanked the author vesaire for the post (total 2):
kariyer, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066

Unread post by Saç gömlek »

Miyav: 17 Sep 2023, 20:04 Yalan söyleme. Burada gerçek insanlar var, bazılarına inanıyorum (!!!). Ama onlar (ve ben), çeşitli takma adlar altında oturup kendi kendilerine yazan her türden okuma yazma bilmeyen mastürbasyoncu ve hayalperest bataklığının ortasından sıkıldık... Bu iğrenç!
Ama benim için Buna inanıyor musun? :-)
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 3 years

Unread post by Çekiç »

Yazar bir kadınsa ve meşhur ayrı vajinal orgazmın yokluğundan endişe duyuyorsa, o zaman özünde, aynı klitorisin vajina duvarlarından uyarılmasıyla orgazma ulaşıldığında başka bir duygusal his yoktur. resim Akıllı bir kadın neyin ne olduğunu anlayacaktır.
Murena0314
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 390
Registered for: 2 years

Unread post by Murena0314 »

Alenka: 17 Sep 2023, 12:40 Orgazma ulaşmak için uzun bir yolum vardı...
Ah, Alenka, izlenimlerden, Aşk’tan her şeyi o kadar güzel anlattın ki, o kadar iyi anlattın ki, şimdiden gözyaşlarım aktı. Ve durum yaklaşık olarak yakındır. Sadece sevgili, ilk ve tek olduğu için öyle kaldı. Uzun yıllar süren evliliğimiz boyunca ben de seksi daha çok bir görev olarak algıladım ama hepsi çocuk komplekslerinden kaynaklanıyordu. Ama kocam sevdi ve denedi. Sonra yavaş yavaş sevgisi, şefkati ve çabaları amacına ulaştı ve artık seks benim için bir keyif, ah tabii ki orgazmlar da var...
These users thanked the author Murena0314 for the post (total 4):
Alice, Fargal94, Serg_A, Ksenofon
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1425

Unread post by Alice »

Teşekkür ederim Moray eel0314, yoksa başlıyorum kendini bir uzaylı ve utanmaz bir mucit gibi hissetmek!
Başına gelenlerin ilk ve tek olmasına sevindim!
Ve bunca yıldan sonra her şeyin sıkıcı ve sıradan olduğunu söyleme Kompleksler bitti, kelepçeler kaldırıldı, vücut incelendi - çeşitlilik ve deneme için en fazla zaman!
Ayrıca gri günlük hayata bir ara verin, romantizmin kalbinize girmesine izin verin ve aşık olun. Partnerlerinizle yeniden bir araya gelin ve seks sizin için yeni renklerle parıldasın!!!!
These users thanked the author Alice for the post (total 5):
Murena0314, Alexsss, Fargal94, Serg_A, Ksenofon
Murena0314
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Alenka, :spasibo2:
These users thanked the author Murena0314 for the post:
Serg_A
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Alice »

Hammer: 18 Sep 2023, 07:40 Yazar bir kadınsa ve meşhur ayrı vajinal orgazmın yokluğundan endişe ediyorsa, aslında orgazm aynı klitorisin vajina duvarlarından uyarılmasıyla elde edildiğinde başka bir duygusal his yoktur. Resmi yayınladım. Akıllı bir kadın neyin ne olduğunu anlayacaktır.
Ne isim verirseniz verin, nasıl yakalarsanız yakalayın, sadece bu değil. duygusal ama aynı zamanda tamamen fiziksel bir duygudur ve belirli koşullar altında elde edilir.
Benim için bu, vajinanın duvarlarına karşı belirli bir sürtünme kuvveti ile penisin çok sayıda hareketi yeterlidir ( orası çok ıslak olmamalı) ve arkadan bir pozisyon...
Ama bunu önceden tahmin etmek hiçbir zaman mümkün değildir, sizi ne zaman örteceğini kendisi bilir.
nBu öyle bir şey ki gizemli bir şey: vajinal orgazm.
These users thanked the author Alice for the post (total 6):
Murena0314, vesaire, Fargal94, Serg_A, Ksenofon, Sunsh1ne
özenli1
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 271

Unread post by özenli1 »

Alenka: 18 Sep 2023, 08:29 Benim için bu, penisin vajina duvarlarına belli bir sürtünme kuvvetiyle (orası çok ıslak olmamalı) ve arkadan bir pozisyonla oldukça fazla sayıda hareketidir...
n Ortağımı TS :wink: ile paylaşırdım
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

Pierro: 17 Sep 2023, 23:02 üstelik, "İngiliz bilim adamları" binlerce yıl önce kadınların... orgazm yaşamadıklarını keşfettiler... zavallı şeyler
n 🤣🤣 🤣🤣 🤣
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155

Unread post by Ksenofon »

Okuması çok ilginçti. Yeni bir şey değil ama kadınların arkadan pozisyonu neden bu kadar sevdiklerini bir kez daha anladım ve evlenirken aceleye gerek olmadığına ikna oldum. Öncelikle birbirimize alışmamız gerekiyor.
Ama anlamadığım şey şu. Tartışmaya aktif olarak katılan kadınlar aile yaşamlarında tamamen mutlular, kocalarını seviyorlar ve onlarla harika seks yapıyorlar. Peki sizi bu kaynağa çeken şey ne oldu?
Lütfen soruyu bana aynı içerikteki sorularla yanıtlamayın. Sadece anlamak istiyorum.
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
Alice, Murena0314, Serg_A
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439

Unread post by vesaire »

Pierro: 17 Sep 2023, 22:46 Mitriy, kadınlar elleriyle kendilerine hiç dokunmadan da gelebilirler... onların kafalarında güçlü süreçler yaşanıyor... onlar farklı.

Size diğer en güçlü işlemler hakkında daha fazla bilgi verebilir miyim?

3 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Serg_A: 18 Sep 2023, 10:52
Pierro: 17 Sep 2023, 23:02 ayrıca "İngiliz bilim adamları" kadınların binlerce yıl önce orgazm yaşamadıklarını... kötü şeyler olduğunu keşfettiler
🤣🤣🤣🤣🤣
Tamamen saçmalık).
özenli1
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 271

Unread post by özenli1 »

Ksenofont: 18 Sep 2023, 14:37 Ama anlamadığım şey şu. Tartışmaya aktif olarak katılan kadınlar aile yaşamlarında tamamen mutlular, kocalarını seviyorlar ve onlarla harika seks yapıyorlar. Peki sizi bu kaynağa çeken şey neydi?
İlk mesajda yazar, dış uyarı olmadan hâlâ vajinal orgazm alamadığını yazmıştı. Başka bir konuda kocasının yaşının yanlış zamanda uçtuğunu yazdı meslektaşım, teşhis sizin için açık mı? :göz kırp:
Murena0314
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Ksenofont: 18 Sep 2023, 14:37 Ama anlamadığım şey şu. Tartışmaya aktif olarak katılan kadınlar aile yaşamlarında tamamen mutlular, kocalarını seviyorlar ve onlarla harika seks yapıyorlar. Peki sizi bu kaynağa çeken şey ne oldu?
Lütfen soruyu bana aynı içerikteki sorularla yanıtlamayın. Sadece anlamak istiyorum.
Muhtemelen bu sorunun net bir cevabı yok. Şahsen benim için bu tür forumlarda iletişim yeni bir şeyler öğrenmenin bir yoludur ve aynı şey seks alanında da geçerlidir. Ayrıca birisiyle tanışabilir, güzel bir sohbet gerçekleştirebilir ve hatta sohbet edebilirsiniz (peki neden gizleyesiniz ki). Aslına bakılırsa, tam olarak bu tür kaynaklar ve örneğin anonim sohbet "nektome" (sanırım buna böyle deniyor) çocukluk komplekslerim ile savaşmaya başlamama, kendimi özgürleştirmeme ve özgürleşmeme katkıda bulundu. ben olduğum kişi oldum. Dolayısıyla sevgi dolu bir kocaya sahip olmak, iyi seks yapmak vb. bu tür forumlardaki iletişimle hiçbir şekilde çelişmez.
These users thanked the author Murena0314 for the post (total 5):
Drakula, Ksenofon, Serg_A, Geçit, Sunsh1ne
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Alice »

Yukarıda söylenenlere katılıyorum.
Öncelikle yeni bir şeyler öğrenin, ufkunuzu genişletin veya bir sorunu çözmenin yolunu bulun.
İkincisi, iletişim ve muhatap olan herkes benzersizdir.
Üçüncüsü, belki de herkesin meraklı gözlerden gizlenmiş kişisel bir nedeni vardır.
Last edited by Alice on 18 Sep 2023, 15:28, edited 1 time in total.
These users thanked the author Alice for the post (total 9):
Fargal94, Drakula, Murena0314, Ksenofon, Serg_A, Geçit, Yeşil, Sunsh1ne, Bir miyav
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Fargal94 »

Alenka: 18 Sep 2023, 15:10
Ksenofont: 18 Sep 2023, 14:37 Okuması çok ilginçti. Yeni bir şey değil ama kadınların arkadan pozisyonu neden bu kadar sevdiklerini bir kez daha anladım ve evlenirken aceleye gerek olmadığına ikna oldum. Öncelikle birbirimize alışmamız gerekiyor.
Ama anlamadığım şey şu. Tartışmaya aktif olarak katılan kadınlar aile yaşamlarında tamamen mutlular, kocalarını seviyorlar ve onlarla harika seks yapıyorlar. Peki sizi bu kaynağa çeken şey ne oldu?
Yukarıda söylenenlere katılıyorum.
Öncelikle yeni bir şeyler öğrenin, ufkunuzu genişletin " veya bir sorunu çözmenin bir yolunu bulun.
İkincisi, iletişim ve her muhatap benzersizdir.
Üçüncüsü, belki de herkesin meraklı gözlerden gizlenmiş kişisel bir nedeni vardır. n
Sen sadece akıl sağlığının zirvesindesin!
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Serg_A
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139

Unread post by Zorba Carrie »

Evet, her zaman. En güvenilir yol cunnilingus’tur. Veya mastürbasyon. Elbette her şey hemen gelmedi. Ama beni orgazma, karşılıklı zevke ulaştırmayı kolayca öğrenen adamla evlenmek zorunda kaldım.) Başarılı olamayanları veya başarılı olanları son derece nadiren terk ediyorum.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 6):
Ksenofon, Serg_A, Fargal94, Yeşil, Alice, Sunsh1ne
Çift 33
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 596
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Çift 33 »

evet zamanla geldi
Alena26
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 167

Unread post by Alena26 »

uran: 15 Sep 2023, 21:00 Dolayısıyla kadınların bizimle yatağa girerken çabalamalarının nedeni orgazm değil, bizi yanlarında tutmaktır.
Değil çünkü orgazm mı? Sizin için orgazm bir erkekle cinsel ilişkiye girmenin amacıdır. Kadınlar, fizyoloji ve anatomi açısından bile erkeklerden çok az farklılık gösteriyor; yaklaşık yüzde beş. Bu nedenle, yatağa giderken her şeyden önce orgazmınızı düşünün; erkeğin kendisi de erkek için endişelenecektir.
These users thanked the author Alena26 for the post (total 2):
Serg_A, Zorba Carrie
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by kariyer »

Alena26: 18 Sep 2023, 19:45 Orgazm için değil mi?
peki, orgazm yüzünden değil.
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by kariyer »

vvm: 18 Sep 2023, 04:54 Kadınlardan da, tahrik edici asıl tetikleyicinin, hoşlandığı erkekten gelen tutkulu heyecan olduğunu duydum.
Buna katılıyorum! Tutku, baskı, duygular... ve kadınınızla ne kadar heyecanlı ve mutlu olduğunuzu ne kadar inandırıcı bir şekilde ifade ederseniz, o da o kadar heyecanlı olacaktır.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”