o kendinle mi konuşuyorsun kendi kendine mi konuşuyorsun? Bu doğru... neden akıllı biriyle konuşmuyorsunuz?)
Kadın orgazmı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Kadın orgazmı
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- Geçit, Serg_A, Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 6 months
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊,
Tama’nın yanınızda olduğunu gördünüz mü?? bu başlıktaki son fotoğraf?? Şu anda çayımı içerken boğuldum... okurken...
Tama’nın yanınızda olduğunu gördünüz mü?? bu başlıktaki son fotoğraf?? Şu anda çayımı içerken boğuldum... okurken...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 1 year 11 months
Henüz BDSM uygulayıcılarını görmeye gitmediniz
ve gitmeyin, haklarınızı alacaksınız gül rengi bardaklar kirli.
Sorun ne? Yetişkinler, yetenekli insanlar, "doğru" şekilde değil, en çok sevdikleri şekilde seks yaparlar.
Henüz BDSM uygulayıcılarını görmeye gitmediniz
- These users thanked the author Mitry for the post:
- -AlexNova-
-
- En güçlü orgazm!
Mitriy, kadınlar elleriyle kendilerine dokunmadan da gelebilirler... kafalarında güçlü süreçler yaşanıyor... onlar farklılar..
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91

P.S. Dokunulmadan boşalanlardan çok, uzaylı tabakları gören insan tanıyorum! Herkese inanıyorum
Evet, Herkes onları duymuştur ama kimse görmemiştir... Tüm kanıtları dizidendir: sözüme güvenin

P.S. Dokunulmadan boşalanlardan çok, uzaylı tabakları gören insan tanıyorum! Herkese inanıyorum

-
- Penetrasyon
hamamböceklerinin onlara yardım ettiğini biliyorum 
Bazı insanlar için bacaklarını sıkmak orgazma ulaşmak için yeterlidir. Ayrıca teknik olarak kendilerine de dokunmuyorlar.
Bir şeyi kanıtlamak mı istiyorsunuz?
Evet, kadınlar cinsiyetin duygusal bileşenine erkeklerden daha fazla önem veriyor, ancak bu bir tür ortalama değer, gerçek çok şaşırtıcı olabilir
Fizyolojik olarak soğuk olmasalar da bitiremeyen çok daha fazlası var. Hamamböcekleri yolumuza çıkıyor, tedavi edilmeleri gerekiyor ama hayır, onlar yüce yaratıklar, onlara duygu, sevgi ve daha birçok şey veriyorlar. Kendisi de neye ihtiyacı olduğunu bilmiyor ama tatminsiz, erkekler onu eziyordu, şövalyeler yok vs.
Hayal edin kendinize göre
Bazı insanlar için bacaklarını sıkmak orgazma ulaşmak için yeterlidir. Ayrıca teknik olarak kendilerine de dokunmuyorlar.
Bir şeyi kanıtlamak mı istiyorsunuz?
Evet, kadınlar cinsiyetin duygusal bileşenine erkeklerden daha fazla önem veriyor, ancak bu bir tür ortalama değer, gerçek çok şaşırtıcı olabilir
Fizyolojik olarak soğuk olmasalar da bitiremeyen çok daha fazlası var. Hamamböcekleri yolumuza çıkıyor, tedavi edilmeleri gerekiyor ama hayır, onlar yüce yaratıklar, onlara duygu, sevgi ve daha birçok şey veriyorlar. Kendisi de neye ihtiyacı olduğunu bilmiyor ama tatminsiz, erkekler onu eziyordu, şövalyeler yok vs.
- These users thanked the author Mitry for the post:
- -AlexNova-
-
- En güçlü orgazm!
hala yüzeyde..
erkek orgazmı, ile erkek organları-pistilleri açısından her şey açıktır.. yavruların ortaya çıkması için gereklidir..
ohumun yayılması - orgazm - kış mahsullerinin düşmesi, bir sonrakine yer verilmesi..
ancak burada kadın orgazmı biyoloji açısından anlamsızdır.. gerek yoktur..
üstelik "İngiliz bilim insanları" kadınların binlerce yıl önce orgazm yaşamadığını keşfetti.. . zavallı şeyler..
hiçbir şey)
hala yüzeyde..
erkek orgazmı, ile erkek organları-pistilleri açısından her şey açıktır.. yavruların ortaya çıkması için gereklidir..
ohumun yayılması - orgazm - kış mahsullerinin düşmesi, bir sonrakine yer verilmesi..
ancak burada kadın orgazmı biyoloji açısından anlamsızdır.. gerek yoktur..
üstelik "İngiliz bilim insanları" kadınların binlerce yıl önce orgazm yaşamadığını keşfetti.. . zavallı şeyler..
-
- Penetrasyon
Hayvanlarda orgazm falan hakkında bilgi edinin.
bana şaka yapıyormuşsunuz gibi geliyor.
Hayvanlarda orgazm falan hakkında bilgi edinin.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
Hala yaşamadıklarına dair bir teori var orgazmı deneyimleyin, ancak yalnızca kendilerini buna ustaca ikna edin! Orgazm yaşamanın mutlu olmaya benzemesi gibi, çok koşullu ve kanıtlanamaz bir duygu :evet:
-
- En güçlü orgazm!
sonra "klitorisin bacakları", sonra "özensiz hareketler ... dişler"
2 dakika 7 saniye sonra gönderilir: n
- Bitirdim!
- hayır, bitirmedin! kahrolası sahtekar!
bu nedir...
sonra "klitorisin bacakları", sonra "özensiz hareketler ... dişler"
2 dakika 7 saniye sonra gönderilir: n
Peki ne yapmalı? tamam mı?-AlexNova-: ↑17 Sep 2023, 23:16 hala orgazm yaşamıyorlar ama yalnızca kendilerini buna ustaca ikna ediyorlar!
- Bitirdim!
- hayır, bitirmedin! kahrolası sahtekar!
- These users thanked the author Pierro for the post (total 2):
- -AlexNova-, Serg_A
-
- Penetrasyon
Elinde kadın olanlar hiç gelmemişler, bu tür teorilere isteyerek inanırlar. Bu şekilde yaşamaları daha kolay.
Evet, evet, fışkırıyorlar, sarsılıyorlar ve bilinçlerini kaybediyorlar. Sonra bacaklarım titriyor ve bükülüyor. Bu kendi kendine hipnozun gücüdür!-AlexNova-: ↑17 Sep 2023, 23:16 Hala orgazm yaşamadıklarına, ancak kendilerini buna ustaca ikna ettiklerine dair bir teori var! Orgazm yaşamanın mutlu olmaya benzemesi gibi, çok koşullu ve kanıtlanamaz bir duygu
Elinde kadın olanlar hiç gelmemişler, bu tür teorilere isteyerek inanırlar. Bu şekilde yaşamaları daha kolay.
- These users thanked the author Mitry for the post (total 2):
- -AlexNova-, Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
-
- Penetrasyon
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 1 year 9 months
Bu tam anlamıyla duygusal bir durum... Bazılarımız için süreç, seksin kendisi önceki her şeyin tamamlanmasıdır! İki bedenin birleşme, ortaklığını hissetme fırsatı... Başka nasıl söyleyeyim? Bütün bunlar varsa, bu bir ailedir! Ve her çeşit silikon ve lastik bant...
-
- Penetrasyon
Aşırı hırslı olup sonunda kendilerine acı çektiren ve işkence eden insanlar var diğerleri. Ama bu genellikle onların kişisel tercihidir, bırakın acı çeksinler
Bunun normal, hatta iyi olduğunu biliyorum. Ölçülü olursa her şey iyidir, yani neredeyse her şey
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Neden “acı çekiyorlar”? Eğer onlar BÜYÜK iseler neden acı çekiyorlar? Ve onlar seks cennetinde mi? Herkes bunu anlamadığı ve hissedemediği için üzgünüm... Ama bu sizin hatanız beyler! Tevazu ve nezaket, özgüvenle birleştirilmeli!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
10 dakika sonra gönderilir 14 saniye:
İnanmıyorum!!!
10 dakika sonra gönderilir 14 saniye:
Fakat kendimize güvenmemize yardım etmesi gereken kişi sizsiniz. Birbirinizi hissetmek için iletişim kurmanız gerekir. Bunu yapmak için de partnerinizin sizi anlamasına yardımcı olmanız ve ona karşı en azından biraz daha hoşgörülü olmanız gerekir. Ve hemen kapının önünde değil. Neden sizi tatmin etmediğini açıklayıp birlikte orgazma giden yolu bulmaya çalışmıyorsunuz? Bütün erkekleri aynı ölçütle ölçemezsiniz. Bir kadını ilk seferde tatmin etmek çok zordur. Ortakların birbirine alışması gerekiyor. Orgazm taklidi yapıp hiçbir şey söylemezseniz bir erkekten ne beklersiniz? Her şeyi doğru yaptığından emindir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 149
Yatakta genellikle dudaklarım, dilim ve parmaklarımla ön sevişmeyle bütün kızları orgazma ulaştırırdım. Bu tür okşamalardan her zaman güçlü bir orgazm yaşadılar. Daha sonra 1-2 kez daha cinsel ilişki sırasında vajinaya girdiğimde en çok heyecan aynı anda gelmekti ama bu her zaman böyle olmuyordu
Kız arkadaşım artık seviyor yatakta onun önünde dururken mastürbasyon yapıyorum ve izlediğimde boşalıyorum. Ondan sonra onu siktiğimde genellikle iki kez orgazm oluyor.

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
İş Gerçek şu ki, editörler nadiren kendi kafalarından bir şeyler yazarlar. Kural olarak metni düzenlerler ancak sıfırdan nasıl metin oluşturulacağını bilmiyorlar. Buna göre metinleri yaratanlar asla editör olarak çalışmazlar. Bunun basit nedeni, bunu nasıl yapacaklarını bilmemeleridir.
Editörler yazı işleri ofislerinde, yayınevlerinde ve matbaalarda çalışırlar. Başkalarının metinlerini düzenlerler. Ama hiç kimse onlardan belirli metinleri yazmalarını talep etmiyor. Sadece onları oluşturanların (gazeteciler, yayıncılar, yazarlar) metinlerini düzenlerler.
Kural olarak, tüm metinler her zaman ve her yerde editoryal düzenlemeden geçer. Ve tüm yazarlar her zaman ve her yerde yönetilir. Bunu editörler yapar.
Genel olarak editör olarak sana hiçbir faydam olmaz. Bu zanaatı bilmiyorum.
İstiyorum sizi editörlük işinin ayrıntıları hakkında biraz aydınlatmak için.
İş Gerçek şu ki, editörler nadiren kendi kafalarından bir şeyler yazarlar. Kural olarak metni düzenlerler ancak sıfırdan nasıl metin oluşturulacağını bilmiyorlar. Buna göre metinleri yaratanlar asla editör olarak çalışmazlar. Bunun basit nedeni, bunu nasıl yapacaklarını bilmemeleridir.
Editörler yazı işleri ofislerinde, yayınevlerinde ve matbaalarda çalışırlar. Başkalarının metinlerini düzenlerler. Ama hiç kimse onlardan belirli metinleri yazmalarını talep etmiyor. Sadece onları oluşturanların (gazeteciler, yayıncılar, yazarlar) metinlerini düzenlerler.
Kural olarak, tüm metinler her zaman ve her yerde editoryal düzenlemeden geçer. Ve tüm yazarlar her zaman ve her yerde yönetilir. Bunu editörler yapar.
Genel olarak editör olarak sana hiçbir faydam olmaz. Bu zanaatı bilmiyorum.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- Alice
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
Kadınlardan asıl tahrik edici tetikleyicinin tutku olduğunu duydum Hoşlandığı adama karşı heyecan.Miyav: ↑15 Sep 2023, 20:12 Önemli olan duygusal durum, rahatlama, burada ve şimdi seks yapma ihtiyacının hissedilmesidir! Özellikle şu anda yakınlarda olan bu adama ilgi, herhangi birine değil. Eh, tabii ki ön sevişme ve seks teknikleri, bunun hakkında kitaplar yazabilirsiniz... Ve evet, seks sırasında penisin boyutu önemlidir, o zaman her şey çok daha basittir ve herkes için farklıdır. Aile hayatında ve sevgilimizle birlikte orgazma ulaşmak için neyi, nasıl yapmamız gerektiğini zaten biliyorduk, hem de birden fazla!![]()
![]()
- These users thanked the author vesaire for the post (total 2):
- kariyer, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years
Yazar bir kadınsa ve meşhur ayrı vajinal orgazmın yokluğundan endişe duyuyorsa, o zaman özünde, aynı klitorisin vajina duvarlarından uyarılmasıyla orgazma ulaşıldığında başka bir duygusal his yoktur. resim Akıllı bir kadın neyin ne olduğunu anlayacaktır.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 390
- Registered for: 2 years
Ah, Alenka, izlenimlerden, Aşk’tan her şeyi o kadar güzel anlattın ki, o kadar iyi anlattın ki, şimdiden gözyaşlarım aktı. Ve durum yaklaşık olarak yakındır. Sadece sevgili, ilk ve tek olduğu için öyle kaldı. Uzun yıllar süren evliliğimiz boyunca ben de seksi daha çok bir görev olarak algıladım ama hepsi çocuk komplekslerinden kaynaklanıyordu. Ama kocam sevdi ve denedi. Sonra yavaş yavaş sevgisi, şefkati ve çabaları amacına ulaştı ve artık seks benim için bir keyif, ah tabii ki orgazmlar da var...
- These users thanked the author Murena0314 for the post (total 4):
- Alice, Fargal94, Serg_A, Ksenofon
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
Teşekkür ederim Moray eel0314, yoksa başlıyorum kendini bir uzaylı ve utanmaz bir mucit gibi hissetmek!
Başına gelenlerin ilk ve tek olmasına sevindim!
Ve bunca yıldan sonra her şeyin sıkıcı ve sıradan olduğunu söyleme Kompleksler bitti, kelepçeler kaldırıldı, vücut incelendi - çeşitlilik ve deneme için en fazla zaman!
Ayrıca gri günlük hayata bir ara verin, romantizmin kalbinize girmesine izin verin ve aşık olun. Partnerlerinizle yeniden bir araya gelin ve seks sizin için yeni renklerle parıldasın!!!!
Başına gelenlerin ilk ve tek olmasına sevindim!
Ve bunca yıldan sonra her şeyin sıkıcı ve sıradan olduğunu söyleme Kompleksler bitti, kelepçeler kaldırıldı, vücut incelendi - çeşitlilik ve deneme için en fazla zaman!
Ayrıca gri günlük hayata bir ara verin, romantizmin kalbinize girmesine izin verin ve aşık olun. Partnerlerinizle yeniden bir araya gelin ve seks sizin için yeni renklerle parıldasın!!!!
-
- Sürtünmeler
-
- En güçlü orgazm!
Benim için bu, vajinanın duvarlarına karşı belirli bir sürtünme kuvveti ile penisin çok sayıda hareketi yeterlidir ( orası çok ıslak olmamalı) ve arkadan bir pozisyon...
Ama bunu önceden tahmin etmek hiçbir zaman mümkün değildir, sizi ne zaman örteceğini kendisi bilir.
nBu öyle bir şey ki gizemli bir şey: vajinal orgazm.
Ne isim verirseniz verin, nasıl yakalarsanız yakalayın, sadece bu değil. duygusal ama aynı zamanda tamamen fiziksel bir duygudur ve belirli koşullar altında elde edilir.
Benim için bu, vajinanın duvarlarına karşı belirli bir sürtünme kuvveti ile penisin çok sayıda hareketi yeterlidir ( orası çok ıslak olmamalı) ve arkadan bir pozisyon...
Ama bunu önceden tahmin etmek hiçbir zaman mümkün değildir, sizi ne zaman örteceğini kendisi bilir.
nBu öyle bir şey ki gizemli bir şey: vajinal orgazm.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 271
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
Okuması çok ilginçti. Yeni bir şey değil ama kadınların arkadan pozisyonu neden bu kadar sevdiklerini bir kez daha anladım ve evlenirken aceleye gerek olmadığına ikna oldum. Öncelikle birbirimize alışmamız gerekiyor.
Ama anlamadığım şey şu. Tartışmaya aktif olarak katılan kadınlar aile yaşamlarında tamamen mutlular, kocalarını seviyorlar ve onlarla harika seks yapıyorlar. Peki sizi bu kaynağa çeken şey ne oldu?
Lütfen soruyu bana aynı içerikteki sorularla yanıtlamayın. Sadece anlamak istiyorum.
Ama anlamadığım şey şu. Tartışmaya aktif olarak katılan kadınlar aile yaşamlarında tamamen mutlular, kocalarını seviyorlar ve onlarla harika seks yapıyorlar. Peki sizi bu kaynağa çeken şey ne oldu?
Lütfen soruyu bana aynı içerikteki sorularla yanıtlamayın. Sadece anlamak istiyorum.
- These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
- Alice, Murena0314, Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
Size diğer en güçlü işlemler hakkında daha fazla bilgi verebilir miyim?
3 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Size diğer en güçlü işlemler hakkında daha fazla bilgi verebilir miyim?
3 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Tamamen saçmalık).
-
- Penetrasyon
- Total posts: 271
İlk mesajda yazar, dış uyarı olmadan hâlâ vajinal orgazm alamadığını yazmıştı. Başka bir konuda kocasının yaşının yanlış zamanda uçtuğunu yazdı meslektaşım, teşhis sizin için açık mı? :göz kırp:
-
- Sürtünmeler
Muhtemelen bu sorunun net bir cevabı yok. Şahsen benim için bu tür forumlarda iletişim yeni bir şeyler öğrenmenin bir yoludur ve aynı şey seks alanında da geçerlidir. Ayrıca birisiyle tanışabilir, güzel bir sohbet gerçekleştirebilir ve hatta sohbet edebilirsiniz (peki neden gizleyesiniz ki). Aslına bakılırsa, tam olarak bu tür kaynaklar ve örneğin anonim sohbet "nektome" (sanırım buna böyle deniyor) çocukluk komplekslerim ile savaşmaya başlamama, kendimi özgürleştirmeme ve özgürleşmeme katkıda bulundu. ben olduğum kişi oldum. Dolayısıyla sevgi dolu bir kocaya sahip olmak, iyi seks yapmak vb. bu tür forumlardaki iletişimle hiçbir şekilde çelişmez.Ksenofont: ↑18 Sep 2023, 14:37 Ama anlamadığım şey şu. Tartışmaya aktif olarak katılan kadınlar aile yaşamlarında tamamen mutlular, kocalarını seviyorlar ve onlarla harika seks yapıyorlar. Peki sizi bu kaynağa çeken şey ne oldu?
-
- En güçlü orgazm!
Yukarıda söylenenlere katılıyorum.
Öncelikle yeni bir şeyler öğrenin, ufkunuzu genişletin veya bir sorunu çözmenin yolunu bulun.
İkincisi, iletişim ve muhatap olan herkes benzersizdir.
Üçüncüsü, belki de herkesin meraklı gözlerden gizlenmiş kişisel bir nedeni vardır.
Öncelikle yeni bir şeyler öğrenin, ufkunuzu genişletin veya bir sorunu çözmenin yolunu bulun.
İkincisi, iletişim ve muhatap olan herkes benzersizdir.
Üçüncüsü, belki de herkesin meraklı gözlerden gizlenmiş kişisel bir nedeni vardır.
Last edited by Alice on 18 Sep 2023, 15:28, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 2 years 11 months
Sen sadece akıl sağlığının zirvesindesin!Alenka: ↑18 Sep 2023, 15:10Yukarıda söylenenlere katılıyorum.Ksenofont: ↑18 Sep 2023, 14:37 Okuması çok ilginçti. Yeni bir şey değil ama kadınların arkadan pozisyonu neden bu kadar sevdiklerini bir kez daha anladım ve evlenirken aceleye gerek olmadığına ikna oldum. Öncelikle birbirimize alışmamız gerekiyor.
Öncelikle yeni bir şeyler öğrenin, ufkunuzu genişletin " veya bir sorunu çözmenin bir yolunu bulun.
İkincisi, iletişim ve her muhatap benzersizdir.
Üçüncüsü, belki de herkesin meraklı gözlerden gizlenmiş kişisel bir nedeni vardır. n
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Evet, her zaman. En güvenilir yol cunnilingus’tur. Veya mastürbasyon. Elbette her şey hemen gelmedi. Ama beni orgazma, karşılıklı zevke ulaştırmayı kolayca öğrenen adamla evlenmek zorunda kaldım.) Başarılı olamayanları veya başarılı olanları son derece nadiren terk ediyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
Değil çünkü orgazm mı? Sizin için orgazm bir erkekle cinsel ilişkiye girmenin amacıdır. Kadınlar, fizyoloji ve anatomi açısından bile erkeklerden çok az farklılık gösteriyor; yaklaşık yüzde beş. Bu nedenle, yatağa giderken her şeyden önce orgazmınızı düşünün; erkeğin kendisi de erkek için endişelenecektir.
- These users thanked the author Alena26 for the post (total 2):
- Serg_A, Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 10 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 10 months
Buna katılıyorum! Tutku, baskı, duygular... ve kadınınızla ne kadar heyecanlı ve mutlu olduğunuzu ne kadar inandırıcı bir şekilde ifade ederseniz, o da o kadar heyecanlı olacaktır.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 15 Replies
- 2712 Views
-
Last post by Hatmi
-
- 9 Replies